עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מכיוון שהTRADEZONE לא בידיוק עובד כמו שצריך וחשבתי שזה לא ממש "קניה ומכירה" אלא יותר החלפה וחיפוש.. אז אני אפרסם את זה כאן בתקווה שיענו בקשותי. נתקעתי עם R9800PRO שעליו יש Zalman VF700 ALCU, אני רוצה להחליף אותו באחריות כי הוא נדפק ואין לי את הקירור המקורי.. אני מאוד הייתי רוצה מישהו שיסכים להחליף איתי את הקירור המקורי של ה9800 בזלמן VF700(נותן את הזלמן בקופסא מקורית עם כל הסינקים הקטנים לזיכרונות!) או מישהו שסתם יושב לו שם קירור מקורי של 9800 ולא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו - תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  2. הכותרת די ברורה, אבל אם לא אז אני מדבר על אתר שבו אנשים העלו את התוצאות שלהם עם החלקים שלהם ועם ההגדרות שהם כיוונו. זה דבר שדי יכול לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by Esparco,

על הגדרות AUTO המתח של המעבד על 1.23 עד כמה אפשר לעלות אותו בטווח הבטוח אם אני לא טועה זה עד 1.4 אבל אני ממש לא בטוח בזה.. מישהו יכול לתת לי קישור או כל פיסת מידע תעזור כי אני קונה קירור חדש של ZALMAN למעבד ואני רוצה להפציץ בו ב OC הצלחתי להגיע עם המתח סטוק ל 3.4 אבל המחשב לא יציב כל כך ואני לא רוצה לעלות מתח עד שיהייה לי קירור חדש הטמ"פ לא עוברת את ה 42 מעלות במאמץ מלא של שתי הליבות על 3.4 ועל 2.8 סטוק היא על 36 מעלות במאמץ מלא תודה מראש ESPARCO

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  4. Started by Libra,

בכל המאמרים מראים את המעבד עצמו, מחוץ לקופסה שלו. איך אני חושף את המעבד שנמצא בslot כזה עם ההיטסינקים, כדי לגשר את L1?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  5. 55-57 במאמץ. 46-47 במנוחה. אוברקלוק סופי שבוצע(עם קירור סטוק רגיל...): 3.29Ghz 235Mhz FSB הגדרתי בביוס שהזיכרון יהיה על 400mhz ולפי אוורסט(התוכנה) הזיכרון עולה בהתאמה למעבד. ז"א שהזיכרון כרגע על 235mhz במקום 200mhz. כל זה בוצע ללא העלאת מתח והגבלתי בנוסף תpci\agp בביוס שagp=66Mhz pci=33mhz האם כל התהליך שביצעתי נכון ולא מזיק...? והאם ניתן להוסיף עוד, או שבשביל זה אני אצטרך קירורים לזכרונות ולמעבד. הלוח פועל על 32-33 מעלות. השאלה העיקרית היא האם הייתי אמור להעלות מתח...?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  6. המאוורר הקיים עושה רעש בלטי נסבל כבר ,לכן אני מחפש מאוורר אחר שיהיה שקט מאוד ושיעשה את העבודה (לא צריך משהו מטורף ...אבל גם לא ג'נרי) לסוקט 478 , קודם כל איזה גודל צריך בכלל ? 60\80\92 mm חשוב שהוא יתלבש על ההיט-סינק הישן בגלל שהיט-סינק לא יוצא לא משנה כמה ניסתי להוציא אותו... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  7. Started by SויSה,

שלום לכם..לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק למחשב שלי מפנטיום 2.00GHZ אל 2.4. והכל כשורה החומרה הטמפ' הכל טוב ויפה,אך שאני מדליק את המחשב פתאום לא מופיע לי שמו ומהירותו של דגם המעבד ולא מופיע לי בדיקת הראם. התוכנות והווינדוס שבדקתי האוא מזהה את המעבד ואת האוברקלוק.. עזרה בבקשה..!

8. Started by andrey12341,

יש לי amd athlon 64 3200+ gigabyte nf3 s939 agp8x msi 6800le 2xgeil 512 ddr 400 DC TT 470W בכמה אתם חושבים כדי לעלות תה ביצועים ניסיתי לעלות בביוס ב25 אחוזים אבל המערכת לא עולה אז החזרתי את זה כמו שזה היה. הטפמ" של המעבד במנוחה כ30 מעלות.

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by aero,

שלום לכולם... המפרט של המחשב שלי הוא... amd athlon 64 venice core 3200 DFI Infinty Geil 2X512 cl 2.5 + cooling Gainward 6600GT 256 MB + AC cooling כרגע המחשב ממנוחה מאובר קלוקים...(חוץ מהכרטיס מסך) עד היום הייתי עושה OC בלי להוריד את מהירות הFSB והזיכרון כלומר 2300 CPU 1150 FSB 460 RAM ומכאן לא יכלתי להמשיך יותר כיוון שהמערכת אינה יציבה..... אתמול דיברתי עם חבר קצת שמבין והוא אמר שאם אני מוריד ל3X במקום 5X והמהירות של הזיכרון ל166 אני יוכל להגיע לאובר קלוק רחוק יותר אבל הבעייה היא שאני משנה דרך הביוס המחשב לא עולה לווינדוס.... קיצר השאלה בכללית היא...האם אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לעלות את ההרצים של הזיכרון כי רק הוא מקביל אותי בכל הסיפור דרך אגב הטמפ' …

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  10. Started by chris_u16,

מדובר על מחשב ישן יחסית: ABIT BH6 latest BIOS (SS) P III 550E (100MHz FSB) 64MB SDRAM 133MHz אני לא מצליח לעשות שום OC! אפילו בבאס 112 המחשב לא עולה ניסיתי להחליף בין כל ההגדרות של הOC וזה DAMN לא עולה וזה בטוח בגלל שאי אפשר לשמור את מהירות הAGP למשהו נורמאלי בבאסים האלו, ב AGPclk/CPUclk יש רק בחירה בין 1/1 ל 2/3 וזה לא הגיוני שמעתי שזה לוח מעולה לOC אז למה אני לא מצליח לעשות אפילו OC של MHz אחד!? מיותר לציין שיש לי לוח נוסף של MSI שכבר עליו המחשב עושה POST ב124MHz FSB ויציב לחלוטין ב112 אבל אי אפשר להעלות מתח למעבד :\ נ.ב, שאלה: מחלק 2/3 אותו הבנתי, שלוקחים את המהירות של הFSB (נניח 100) ומחלקים ב3 (33.3) ואז מכפילים ב2 (66.6). אז מה זה מחלק 1/1? זה לא נשמע לי הגיוני ש…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  11. עשיתי אובר נחמד לכרטיס שלי אבל אני רוצה עוד והרבה!! אז חשבתי ליקנות את זה = http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 הוא טוב?? והאם מישהו שהישתמש בו יכול ליגיד לי כמה מעלות הוא הוריד לו בתודה שגיא

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  12. לפני שבוע פירסמתי על כשל של מאוורר של הכרטיס שנתגלה ע"י חיישן טמפ' וקניתי בחנות בסביבת אור יהודה BLUEORB והדבקתי אותו עם המדבקה הדו כיוונית אך כעבור 72 שעות (היום בבוקר ככל הנראה) המאוורר נפל מהמדבקה וכרגע מה שמחזיק אותו זה טונה שד דבק חם לא אפקטיבית בכלל! שאלות אליכם: כיצד אני יוריד מהGPU את סימני המדבקה הישנה ואת סימני הדבק הטרמי של המפעל? איזה דבק טרמי מומלץ היום ושייחזיק את BO לאורך זמן? האם יש לשים כמות עדינה בשתי הכיוונים או טונה?? אבקש לשלוח לי בPM חנויות שניתן שקנות בהם את הדבק הנ"ל (חברה לאלק' בפ"ת ביקשה 16 יורו למזרק 10CC)?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by LordOfNemesis,

שלום, אני צריך עזרה לקנייה של מאוורר למארז של מחשב 1.2 AMD ATHLON שיוריד את הטמפ' בצורה ברורה!!! הכוונה לברורה שיוריד בצורה שהכי תשלם לעבודה של המחשב!!! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני יודע מניסיון שהאביט NF7 מעולה ב OC, אבל הוא כבר לא קיים במלאי, רציתי לדעת אך ה S2 לאומתו ב OC ? מה ההבדלים ביניהם ? ובכמה ה NF7 פחות טוב מ ה DFI LAN PARTY NFORCE 2 ?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  15. Started by iyc,

רציתי לקנות את הזלמן CNPS7700 אבל אמרו לי שהוא לא יתאים, אז מה כן? אני צריך משהו ברמה גבוהה למה האזור של המחשב קצת חנוק, והמעלות שלי בין 55 ל 60 במצב רגיל וכשאני מקודד סרט אפילו 65 השאלה אם יש משהו ברמה שיעשה את העבודה? תודה...

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  16. Started by esharone,

עד איזה טמפ' זה נחשב לבסדר? עם קרור ובלי קרור

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  17. שלום וערב טוב לכולם, המערכת קירור של המעבד שלי Intel 3.06 Bus 533 לא מחזיקה מעמד ומשאירה את המחשב שלי על 60 טמפ' . אני צריך עזרה קטנה בנוגע לקניית מערכת קירור בתקציב בסך 180 ש"ח בערך שיחזיק לי את המחשב על טמפרטורה נמוכה ככל האפשר ואם אפשר שיהיה דיי שקט.. אני חושב שהמעבד שלי הוא על סוקט 478 משהו כזה.. עידכון: כיוון שמערכות קירור של זלמן חורגות מהתקציב שלי (עד 200 ש"ח) ראיתי 2 מערכות קירור של ThermalTake ורציתי לדעת איזו מהן כדאי לקחת אם כדאי לקחת אותם ביכלל: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 תודה רבה ויום טוב לכולם..

• 7 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by Saggitarius,

שלום לכולם. האם הזיכרונות האלה מתאימים לאוברקלוק? http://www.pch.co.il/docs/pd1171258649.htm ומה אומרים המיספרים 2-3-3-6? תודה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  19. שלום, יש בבעלותי מעבד Intel E6750 ואני משתמש בקירור סטוק. לפי תוכנה Core Temp יש לי בעיית התחממות רצינית במעבד בעת מאמץ, הוא רושם לי 80-90 מעלות. עלה לי בראש רעיון שהבעיה היא במעבד ולכן התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המעבד ואמרו לי לבדוק את הבלוק קירור שעל המעבד ולראות אם הוא חם, כי יכול להיות שהחיישן פשוט לא טוב. כי אם המעבד באמת נמצא בטמפ' של 70-90 מעלות הבלוק קירור צריך להיות חם. עשיתי את הבדיקה, וכשהתוכנה מראה טמפ' של 80-90 אני נוגע בבלוק קירור ואני לא מרגיש שום חום כלל וכלל. מה זה אומר? האם הטכנאי שאמר לי את זה טועה והבלוק קירור צריך להיות קר כל הזמן או שהחיישן באמת דפוק? ודרך אגב, מה הטמפ' שבה המעבד מכבה את עצמו? תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  20. אני קונה AMD 64 3000 ב- TRAY ואני רוצה קירור קצת יותר טוב ממה שמביאים רק כדיי להיות שקט עם עצמי... מה אני צריך?

• 9 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by CrashZone,

יש לי לוח של אסוס p4p800se את המעבד הנ"ל וזכרונות ג'נריים אחד PC2100 ואחד PC2700. עשיתי OC למעבד ל- 3.17 כמו שאמרתי, העלתי מתח מ1.55 ל1.6 ולזכרונות נתתי 2.75 - הם עובדים על 208 באס כרגע. טמפ' המעבד נמוכה הן בזמן מנוחה והן בזמן מאמץ. אני לא מצליח לשים אותם בדואל, זה אפשרי בכלל? אני מקבל בסופר פאי 50 שניות על 1M, זה טוב? אפשר המלצה לזכרונות טובים לקניה? האם מישהו הגיע ליותר מזה למעבד הנ"ל?(בארץ). תודה.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  22. שמעתי באחד הפורומים שחיבור s-ata משפיע על oc.......זה נכון? אם כן איך? למה? אפשר איך שהו להתגבר על המכשול הזה?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by J.a.C.k,

איך ניתן לפתוח מפלה ל- AXP1900+ PALOMINO CORE

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  24. Started by IGk,

קיבלתי הצעה להחליף את המארז שלי (מארז פשוט וספק ג'נרי 400 וואט) למארז חדש של Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower CASE כולל 2 מאווררים 120 ממ וספק גם של Thermaltake 400watt ב 600-700 ש"ח בערך וזלמן vf700cu ב 190 ש"ח או לקנות ספק חדש של חברה מוכרת (400 וואט) בין 200-260 ש"ח v-1Thermalright ב 200 ש"ח ומאוורר 120 ב 60 בערך אני עושה אוברקלוק רק לכרטיס מה כדאי? המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט, X800GTO AGP ,WD80X2 ,ASUS P4P800E DLUX,צורבים2X, זכרונות4X 512 ,מאווררים 80מ"מ 2X

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  25. Started by kurush,

שלום לכולם, אני חושב להחליף את גוף הקירור של ה-IS7-E שלי (העגול התכלת עם המאוורר המרעיש) בגוף קירור אינטל סטוק מנוסר. האם זה נראה לכם כמו רעיון טוב? האם לדעתכם פיזור החום ישתפר בצורה משמעותית? מישהו כבר עשה את זה ויכול לתת לי טיפים?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים