עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by מורדו,

איך אני יודע כמה נוזל להכניס למערכת ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by RT-PRO,

מה המצב אנשים אני חדש פה ובקטע של הOC והמודינג אז יש לי כמה שאלות ניסיתי לעשות OC המערכת שלי : Intel P4 2.0 Ghz לוח Via הוא לא נותן לי לעשות OC מעבר ל 110X20 ה XP פשוט לא עולה אלא עושה ריסטארט אז איך אני עושה את זה נכון.... ועוד משהו ... יש לי במארז פאנל קידמי כחול שקוף וחשבתי לחבר אליו את הלדים של החראדיסק אז כמה וולט הלוח נותן ללד הזה ואיך אני מחבר 2 לדים לחיבור ללוח ... תודה ומקווה שתתיחסו יפה לחדשים פה :-)))) RT-PRO

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by zaroor,

לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע בסטוק עם מעבד E2180 ולוח P5GC-MX\1333 asus הזכרונות שם עד 667 MHZ ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3210&p=6 - איך יכול להיות שה Freezer 7 Pro יותר טוב מה 120 EXTREM ? זה קירור של 100 שקל - זה באמת נכון ?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by Clash,

Q9300 באוברקלוק מ - 2.5ghz ל - 3.2ghz CPUZ מציג Core Volt של 1.568. זה גבוה מידי ? יש לי מה לדאוג ? הוא מציג נתון אמיתי ? אשמח לתשובות תמונה מ - cpuz 1.50

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. שלום לכולם מצטער על השאלה האידיוטית, אני פשוט חייב לוודא משהו. יש לי 2 מחשבים, אחד מהם עם מעבד פנטיום 4 1.6GHZ ואחד מהם עם מעבד AMD 2500 , השאלה שלי היא לגבי המאוורר שנמצא על גבי ההיטסינק שעל המעבד - איך אני יודע אם הוא מוציא אוויר או לא? המאוורר של המעבדים שלי נראה כך - האם מאוורר שנראה כך מוציא או מכניס אוויר? ומה לגבי הצורה הזאת - האם מאוורר שנראה כך מוציא או מכניס אוויר? בקיצור - האם כשאני מסתכל על המאוורר של המעבדים שלי - הוא צריך להיראות כמו בתמונה הראשונה או השניה?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. היי, קניתי מחשב חדש והתקינו לי 2 מאוורים של 92ממ קדמיים שלא עובדים (כנראה לא מחוברים).. איך אני מחבר אותם ? יש לי את ה- ANTEC ATLAS (מארז) והמאוורים הקדמיים הם 9925 של: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=82

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  9. אתם יכולים לראות את המפרט שלי ליד השם המעבד על 60 לוח אם 41 כרטיס מסך 50 הארדיסק 34 זה נורמאלי ? באיזה טמפרוטרה זה כבר לא נורמאלי לכל חלק ?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by talisman,

לפי everest הטמפרטורות אצלי הן: motherboard-28 CPU-27 cpu#1/core #1-37 cpu #1/core#2-32 cpu #1 / core #3-37 cpu#1/core#4-32 GPU-48 GPU Ambient-36 GPU Memory-40 WDC-30 cooling fan:cpu - 0.4 cooling fan:chasis-0.6 cooling fan:GPU-1.6 voltage:cpu core-1.1 המפרט שלי הוא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case SeaSonic S12II-430 PSU Scythe 120mm S-FLEX …

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  11. הלכתי לטכנאי מחשב ושם לי מאוורר (למארז) bestcoller 12V 0.11A הוא בקושי עושה רוח.. איך אני יודע אם המחשב מתחמם יותר מדי? (אני יודע שדרך אוורסט אפשר לדעת את הטמפרטורה של המחשב אבל מתי היא גבוהה מדי?) שאלה שניה אני מחפש ספק כוח ממש שקט (תלוי במחיר כמובן), איך אני מוצא מוצר שמתאים לי? יש המלצות? החנות די רועשות וקשה לשים לב לרעשים הקטנים (הרעשים האלה מפריעים שאתה מנסה לישון והמחשב פתוח לדוגמא) הנה המפרט (לפני החלפת מאוורר המארז) Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name O-0EF86052256B4 …

12. Started by L1ron,

האם לחבר את המאוורר בצורה שהחלק הזה(איפה שהמדבקה )זורק אוויר למארז? http://www.mediagalaxy.co.il/files/CMP-FAN23.jpg או הפוך? ככה לדוגמא: http://www.reef-center-host.com/pix/albums/userpics/10387/normal_%EE%E0%E5%E5%F8%F8%E9%ED.jpg התמונה אומנם נראית דומת לקודמת , אבל פה הרגליים של המאוורר הפוכים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום יש לי המעבד הבא : 760 intel core i 5 הקירור הינו MUGEN 2 (נראה מפלצת ) הטמפרטורה כשהמחשב לא עושה כלום הינה 40 +- מעלות האם הטמפרטורה סבירה או גבוהה מידי ? ביחס לקירור וכן שהמחשב ללא מאמץ מיוחד יש לציין שזו הטמפרטורה של המעבד מאז שקניתי את המחשב (כשהמחשב ללא מאמץ ) אני שואל מיכוון שלחבר מעבד אחר עם אותו קירור ואצלו הטמפרטורה לא עוברת את ה- 25 מעלות כשהמחשב (ללא מאמץ ) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by MatanFrenkel,

האם הלוח אם הזה טוב לOC? ( הכי חשוב לי מבחינת OC ) סוקט 775 הוא תומך , האם לא תיהיה שום בעיה אם אני יחליף את הלוח שלי בלוח Gigabyte GA-8N-SLI-QUAD ( מפרט בצד ) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  15. או שלא חיפשתי מספיק? קראתי את כל הנעוץ... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  16. שלום, נתונים: המחשב הוא pentium 4 על לוח של ASUS P4S800D היום החלפתי למאוורר Samurai Z מרחתי משחה תרמית של ZALMAN STG-1 גם על המעבד (לאחר שנוקה באלכוהול) וכן על המאוורר החדש (המאוורר הקודם נשברה לו הרגלית של החלק שמהדק .. הלך לעולמו) את השינוי הזה ערכתי מכיוון שהטמפרטורות של הCPU נעו קרוב ל- 60 מעלות סלציוס גם במנוחה. לאחר השינוי ... הטמפרטורות עדיין מאד גבוהות טמפרטורת המינימום 49 מעלות צלסיוס טמפרטורת המקסימום 62~66 מעלות . רוב הזמן זה קרוב ל 60 מעלות. הנתון הוא דרך cpuid hardware monitor - וכן דרך טמפרטורת הCPU בביוס. מה אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה? כל עצה תתקבל בברכה תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אם יש לי 2GB CL4 800MHZ ואני מוסיף 1GB CL5 800MHZ אז הזכרונות יפעלו על CL5 ? והמעבד הוא עם אוברקלוק על 3.8, אז אם אני יוסיף את הזכרון של ה-CL5 זה יהרוס/יפגע במעבד ? או שזה יוריד את ה-OC ? או שזה לא יעשה כלום ?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by קלוקיי,

יש לי שאלה, בעת מריחת המשחה רצוי להוריד את המדבקה שמודבקת על המעבד?? או שאין צורך??.. תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  19. שלום, יש לי מארז Tagan Diablo 35 + 25 Fans האם המקום הבא יהווה בעיה מבחינת קירור ? תחשבו שאני מוזיז משם את הסאב ומצמיד את המארז ימינה [אחרי שאני מוציא את המדףף באמצע] ואז יש כ 10 ס"מ בין המארז לעץ מצד שמאל איפה שהמאוורר הענק. תמונה : http://img515.imageshack.us/img515/1933/26062008xb5.jpg

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  20. Started by קלוקיי,

בבקשה תגידו לי איזה משחה טרמית הכי מומלצת כיום. תודה

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס . רציתי לשאול האם ניתן לעלות את המתח . דגם הכרטיס Sapphire 7850 1GB תודה .

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  22. שלום , אני רוצה לנקות אבק מתוך המארז מרכיבי המחשב .. כרטיס מסך וכו' . עם מה אני עושה את זה ? מה הכי בטוח ונוח ?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין מעבד+לוח+זכרון+מאורר,יש לי כמה שאלות. 1. המעבד יהיה AMD 1700 , אני מעוניין להמהיר אותו למשהו בסביבות ה2000MHZ (מ1466) איזה סטפינגים טובים קיימים שיאפשרו לי לעשות את ההמהרה כמו שצריך? תרשמו לי את הספינגים הכי טובים שקיימים בשוק בישראל. 2. הבנתי שבנושא הזה ה8RDA+ הוא הכי מוצלח , ישנם לוחות אחרים שגם טובים להמהרה? ואם יש תרשמו לי פה, האם הלוח של גיגהבייט 7VAX יספיק לי? וללא קשר האם הDUEL DDR הוא באמת נותן שיפור בביצועים וכדאי ללכת על ערכת שבבים של NVIDIA או שההבדל הוא מזערי ועדיף לכת על משהו של VIA ( אני מעדיף לשלם על לוח יותר זול וסטיק אחד של זכרון אם ההבדל בביצועים הוא לא משמעותי) 3. איזה חברות לזכרונות נחשבות ליותר יציבות לאוברקלוק. תרשמו לי אתץ כל…

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  24. חברי הפורום שלום במחשב שלי יש מותקן כרגע מעבד E4300 עם קירור הסטוק שלו (כבר יותר מ-6 שנים, לא פירקתי אותו מעולם), והגיע לידי מעבד E6750 בלי קירור (כן, אני יודע שמדובר במעבדים ישנים לסוקט 775, אבל זה מה שיש לי). לפי ההשוואה הזו מהאתר של אינטל, יש להם אותו TDP של 65W. מחיפוש באינטרנט עולה כי ניתן להמהיר את ה E4300 לתדר של 3GHz ועדיין להשתמש בקירור הסטוק שלו בלי בעיה. ה E6750 עובד בתדר של 2.66GHz לעומת תדר של 1.8GHz של ה E4300, אבל מצד שני יש לו פי שתיים זיכרון Cache והוא עובד בתדר FSB גדול יותר (1333MHzב E6750 לעומת 800MHz ב E4300). הערה - אני לא מתכוון לבצע שום המהרה אלא עבודה בתדרי הסטוק בלבד (כן אני יודע - ה E4300 הוא מעבד אידיאלי לביצוע המהרה). השאלה שלי היא האם ניתן…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. נפתח במשפט הכי חשוב - אין לי מושג ב-OC ולשאלה: אם אני משפר ביצועי מעבד ב-10% (לדוגמא, מ- 2Ghz ל- 2.2Ghz) האם אני משפר גם את הביצועים ב-10% (לדוגמא, כיווץ של X מגה לקח 100 שניות ולאחר OC ייקח 90 שניות, או כל דוגמא אחרת הקשורה לביצועי המעבד)?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים