עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ישנו פירסום נחמד בYNET (קצת ישן) להרכבת מחשב. מההסבר עם התמונות להרכבת המעבד (שנמצא בתחתית הדף) ניתן להבין שקודם מרכיבים את המעבד לתושבת ורק אחר כך מורחים את המשחה הטרמית. לא נראה לי הגיוני כל כך וגם לא יעיל מה גם שיש סוגים של משחות בעלי מוליכות שאם תפול מהם טיפה על לוח האם זה יכול לגרום קצר. ** הקישור **

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  2. יש לי בעייה עם האובר רק בnfs carbon (יש לציין ששמתי את ההגדרות כולם על הכי! גבוהות שאפשר כולל aa x2,שזה ממש נס שהמחשב שלי סוחב את זה ועוד מהר)..אחרי איזה 5-10 דקות של משחק המסך מתמלא בקשקושים וצבעים וחייבים לכבות ולהדליק אותו,יש לציין שזה קורה רק במשחק הזה ובשום משחק אחר זה לא קורה במהירויות שהכרטיס מסך שלי עליהם עכשיו (במפרט רשום),הורדתי את האובר ב10 מגה הרץ לליבה ולזיכרון ועכשיו הקשקושים מגיעים אחרי שעה בערך של משחק,השאלה שלי מה לעשות בהתחשב בזה שזה קורה רק בnfscarbon כשההגדרות גרפיקה הכול על הכי גבוה? להוריד את האובר? (שממש לא בא לי כי זה קורה רק במשחק הזה),או להוריד את ההגדרות לנמוכות יותר?(המשחק פשוט פועל דיי מהר בהגדרות הכי גבוהות אז קצת חבל לי)..יכול להיות שזה בגלל…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by AirBlad3,

תראו לי דברים בבקשה מה שעשיתם עם המארז ( מודינג וכו)

4. Started by ScOrPiOn-m1,

אני זקוק לעזרה ( חומר על אוברקלוקינג למעבד אינטל ) אני אומנם קראתי הרבה איך לעשות אוברקלוקינג ל AMD (מעבד) אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה אוברקלוקיגנ לאינטל שמעתי שצריך לקצר את הרגליים או משהוא אבל לא ממש הבנתי בדיוק למה התכוונו אודה למי שיוכל לתת לי הכוונה לקישור עם הסבר או מדריך אבל בבקשה אם אפשר אז לא באנגלית ??? אז תודה רבה למי שיעזור לי ... כי זה מאוד חשוב לי יש לי אינטל פטנטיום 700 ומשהוא והוא עובד ממש חרא ולא אכפת לי לקנות צלעות קירור חזקות אבל לא לקנות מחשב חדש אני רוצה קצת להמהיר אותו כי הוא עובד לי חרא ... יש תמורה גדולה לעוזרים ... תודה ScOrPiOn-m1 צרו קשר כאן או באיימיל a_shvarz@hotmail.com

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  5. הכרטיס מסך שלי הוא: Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. קישור לאתר ששם נמצאת הרשימה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90973

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  7. רשימת הלוחות זה אומר שאלה הלוחות שמתאים או שאלה הלוחות הלא מתאימים..? http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7700-775MBlist_eng.htm

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  8. Started by captaincaveman,

היי, אני מתכוון לשדרג את המחשב קלות מבחינת המארז והקירור. יש http://www.caselabs-store.com/magnum-sth10/ בדרך לארץ ואני מתכוון להרכיב מערכת קירור מים חדשה לתוכו. הכיוון כרגע הוא 2 רדיאטורים של 560 למעלה (P/P). הבלוק ישאר הנוכחי עד לשלב 2 שיהיה שידרוג החומרה. והקירור על כ. המסך לא ישתנה. אשמח לחוות דעת על http://www.sidewindercomputers.com/xsexqufanra.html או להמלצה על רדיאטור אחר בגודל הזה (רצוי באותה רמת מחיר)

9. Started by captaincaveman,

א. צבעים שונים ל-SLOTS של הזכרון ולסינקים. הסלוטים בצבעי שחור וסגול והסינקים בצבע זהב. ב. מבחינת OC הוא עושה רושם מעולה בינתיים, הלוח כרגע על באס של 220 וזה ללא שינוי של מתח לצ'יפסט ועם הקירור המקורי. ג. הלוח עושה OVER VOLTING למעבד... אני בוחר 1.5V ב-BIOS והוא נותן לו 1.568. בהתחלה זה הרגיז אותי, אבל ככל שאני חושב על זה יותר אני יותר שמח... במקום המקסימום שיש לי ב-BIOS יש לי עוד 0.068V עכשיו רק נשאר לשחק עוד קצת עם הזכרון ולראות אם הוא יעמוד ב-220DDR ואם כן באיזה תזמונים..... יותר מזה אני לא עולה עד שאני אסיים לבנות את המארז החדש ואחבר בו את הקירור מים.

10. שלום בשבוע האחרון סיימתי להרכיב את המערכת שתצנן את התנור לקראת הקיץ יש לציין שלידטק עשו עבודה טובה עם ה6800GT, אבל אפילו הקירור שלהם לא מספיק לצרכי אוברקלוק כבד לדוגמא, בתדר ליבה 410 כבר היו מופיעים ארטיפקטים קלים וב420 הכרטיס היה מתפחלץ ונתקע מה גם שהטמפרטורה הייתה 52 במנוחה ו73 במאמץ, חום בלתי נסבל מבחינתי לכן, בנקודה זו אמרתי "לא עוד!" והשקעתי את מיטב כספי במערכת הבאה: *משאבה טבולה Atman AT-107 300 ש"ח מחנות הדגים השכונתית *בלוק DangerDen MAZE4 GPU Acetal 40$ מאיביי *רדיאטור CoolingWorks CoolRad-22T, סינקים לזכרונות Akusa, שני מאווררים Arctic Cooling AF12025, משחה טרמית Arctic Silver 5 70$ מפרוזן סי-פי-יו *10 ליטר מים ירוקים לרכב, 6 מהדקים, 3 מטר צנרת 80 …

11. Started by Nemesis,

טוב, הספקתי לקבל את ה GTO2, להתקין את ה Opteron 165 על הלוח ולדחוף הכל במארז הישן ולעדכן ביוס. רשימת ציוד: DFI Lanparty UT Ultra D Opteron 165 TT Big Typhoon Twinmos 512mb pc3200 aa4t bh5 utt x 2 Saphire GTO2 Thermaltake Purepower 460w לקח מספר 1: כשעושים Boot CD/Floppy על מנת לשדרג ביוס, מאוד לא מומלץ לבדוק אם הוא עובד על מחשב אחר. החלק שבו הוא אמור לוודא שהביוס מתאים ללוח? לא ממש עבד!!! עכשיו יש לי לוח ASUS A7N8X Deluxe עם ביוס של ה DFI. טוב, יותר מאוחר אני אקח את הצ'יפ מהאסוס, ואתקע אותו ב DFI ואעשה לו Hotflash. בכלאופן, הספקתי להמהיר אותו טיפה ל 2.75 ג'יגה. מעבר לזה לא יציב. אולי ספק, אולי מעבד. לא משנה. בערב אני אריץ בנצ'מרקים נוספים לטובת מי שביק…

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by KoM,

נראה לי שפרויקט האוברקלוק הזה לפנטיום 3 450 עומד להסתיים בקרוב, והדבר הבא יהיה סלרון 1.2Ghz במתאם לסלוט 1 כנראה.. בינתיים הצלחתי להגיע לתוצאות המדהימות הבאות : פנטיום 3 450 @ 578 (4.5*129) טמפרטורת מעבד 34 טמפרטורת לוח 28. 600 (4.5*133) טמפרטורת מעבד 35 טמפרטורת לוח 30. 625 (4.5*138) טמפרטורת מעבד 36 טמפרטורת לוח מגיע לפעמים ל32 מעלות. קירור ? היטסינק רגיל של מעבד סלוט 1 ובנוסף מאורר 80 מ"מ המכוון עליו, בנוסף קירור צ'יפסט של היטסינק וארקטיק סילבר, ומפזרי חום של Tt על הזכרונות. רק אציין כי המערכת יציבה מאד, האם כדאי לנסות עוד ? :

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=59454

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. Started by asili,

יש לי כרטיסי רשת הפעלתי את האשף אבל כלום אני מתחבר למחשב השני אבל לא יכול להשתמש באינטרנט שלו ולא להחליף קבצים למה????

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. המאוורר של המעבד התחיל להרעיש כמו טרקטור כי נגעו בו בטעות ונשבר כמה כנפות, עצרתי אותו וחיברתי שני מאווררים שלא עבדו עד כה, האם זה בעייה? או שיש למחשב מערכת עצמית לכיבוי המחשב אם המעבד מתחמם מדי?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  16. או במילים אחרות, מה זה AUX? לי בבית אין את זה, אבל אצל חבר שלי אוורסט הראתה לו שיש לו טמפ' של "AUX"... הטמפ' הייתה 70 מעלות, אבל אין לי מושג טמפ' של מה זה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by elad_jacoby,

תראו שאני קונה מעבד אני מקבל מאוורור נילווה? אני רוצה לקנות איוורור Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron וא) מאיפה אני משיג מאוורור 120mm או 80mm ב) האם הוא תומך בלוח msi platinum 2 תודה

• 13 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

איפה יש כל מיני גלריות של תמונות של מארזים שצבעו אותם וכאלה דברים בסגנון?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  19. Started by dark_zero,

מה זה OC?

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by TALKATZ,

שלום יש לי את הסט של TTשל 2 של 80 ושתיים של120 עם פאנל שליטה עכשיו היא לי מחסור בברגים וחיברתי כל אחד עם 2 והדלת רועדת זה יכול נבוע מזה שהם לא מחוברים חזק

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  21. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר תוכנה שמראה את החימום של הכרטיסי PCI שיש לי במחשב?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by pp12,

רציתי לדעת מה זה OC לכרטיסי מסך שמישהו יסביר לי מה זה עושה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by Iko89,

מצאתי משאבה במחסן .. 220V 90W בדקתי והיא כנראה מיועדת למכונת כביסה .. לפי דעתכם כמה היא לוקחת (בכסף) לשעה של פעולה, וכמה LPH היא מפיקה ? כתוב עליה ככה : selni nevers pompe 220V~50Hz 90W-0.8A ויש עוד כמ מילים שנמחקו כנראה .. וכתוב שהיא יוצרה בצרפת ..

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  24. יש לי E8400 בתדר המקורי שלו - שכרגע הורדתי את הC@ שהיה על 3600Mhz טמפ' טובות 33 במנוחה / 38 במאמץ.(אין בעיה של קירור) מעוניין לסחוט את המעבד עוד קצת המלצות כל שהן? 3.8/4.0/4.2 ?

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by david86,

אני נכנסתי לבאיוס ויש משהוא שהוא בצבע אדם אם זה בסדר שזה ככה שמתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים