עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. גם בriva tuner ובתוכנות בדיקה אחרת של gigabyte ה easy tool לא הצלחתי לגלות את הטמפ'. מוזר שדבר כזה הוא קשה ציפיתי שזה ילך בקלות בהרבה. בכל אופן רב תודות למי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by zaroor,

לפי איזה מידע יודעים לבחור לוח לאברקלוק ? ידוע שיש להתחשב בלוח -מעבד-זיכרון .. זה שרשום בנתוני הלוח שיש אפשרות לאוברקלוק עדיין לא אומר שכל מיני אופציות פתוחות בתוכו ,יכול להיות רק חלק מהאפשרויות לשינוי הנתונים ,ואחרי שקונים אין אפשרות החלפה,חשבתי גם על אפשרות של הורדת החוברת שימוש וגם בזה מצאתי שיש שורות של אופציות רשומות אבל בלוח זה לא מופיע ,בדקתי לפי דגם וגירסת הוצאה !!!! אז על פי מה הבסיס כאן שממליצים למישהו על איזה לוח ??? או שזה אחרי ניסיון שמישהו קנה ואמר כבר ?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. מה עושים עם הולטז)למה הוא משפיעה( ???

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by the duck,

אני צריך מאוור 92 ל THERMALRIGHT ULTIMA 90 שיהיה חזק וגם שקט תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  5. Started by IntoXicaTeD,

שלום. אני דיי חובבן האמת, לא מזמן קניתי מחשב חדש וראיתי המון דברים מדהימים שאפשר לעשות עם המארז ובתוכו. התחלתי לחפש מאמרים ותמונות על מודינג וראיתי המון דברים שאותי לפחות, מדהימים. כהתחלה עשיתי חור בצד המארז שלי והוספתי מאוורר יחסית גדול וזה נראה ממש טוב אבל אני עדיין רוצה להגיע לביצועים יותר יפים. אני יודע שזה לא יבוא לי בצ'יק או שזה לא כל כך קל אבל אני מוכן לנסות. אני מחפש כמה דברים : 1) מארז טוב וגדול שאני יוכל לבצע בו את כל המודינג הדרוש. 2) מישהו ממרכז ת"א שרוצה לבצע את המודינג הזה איתי ולעזור לי. אשמח אם יהיה מישהו כזה למרות שאני בספק אבל לפחות אני שואל. אפשר ליצור איתי קשר באי מייל : pain_n_hurt@yahoo.com או באיי סי קיו : 126280801 בתודה, IntoXicaTed.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אם למישהו יש נסיון בזה או יודע אני אודה לו שישתף.

• 10 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לי i7 930 עם מהירות סטוק של 2.8. זכרונות 3 סטיקים של 2 ג'יגה כ"א של G SKILL 2000MHZ לוח X58 ASUS P6T כשאני שם בביוס על AUTO אני מקבל את המהירות סטוק שלי אבל בפוסט יש לי הודעה שהמעבד שלי השתנה ואני צריך לשנות את ההגדרות אם אני שם בביוס את האפשרות על MANUAL אני לא עובר את המהירות של הסטוק אפילו אם הבאס שלי הוא 190 והמכפלה היא 21 (המחשב עולה אבל המהירות נשארת על מקסימום 2. 8) , אותו דבר בשני הפרופילים האחרים שיש לי ביוס ניסיתי לשים את המתח של הזכרונות על כמה שרשום עליהם (1.6) אבל זה לא עזר וגם העלתי את המתח למעבד ל-1.3750 וגם זה לא נתן לי כלום אגב אני עם גרסת הביוס הכי חדשה, שידרגתי לא מזמן וגם בקודמת הייתה לי את אותה הבעיה. אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ban26,

יש לימעבד אינטל 4 (630) 3GHZ רצתי להתחיל ללמוד את הנושא של OC (אני חדש בזה) אז דבר ראשון בדקתי טמפרטורה ויש סתירה דיי גדולה בין שתי תוכנות. ב- IA BOOSTER אני מקבל טמ' 63-71 זה מאוד חם נבהלתי אמרתי ששזה לא יכול להיות אז בדקתי אם תוכנה אחרת PC WIZERD 2005 ושם הופיע לי 41 מעלות על מה לסמוך?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן אחרי שחשבתי קצת, וביצעתי חיפוש בפורום, הגעתי למסקנה שהBT אמור להתאים לי, ואז ראיתי את הST ובכלל התבלבלתי ... קודם כל, יש לי את המארז RAIDMAX COBRA, אני לא יודע בכלל אם הBT יכנס לשם בנוחות כשהמעבד בעצם יושב קרוב לספק.. שנית, לא הצלחתי להבין איזה מהקירורים יותר טוב ולמה.. ועוד רציתי לדעת אם יש המלצות לקירורים טובים בפחות כסף? תודה

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by omri123,

אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. לגבי הקירור למעבד גם פה מצאתי כמה דגמים למרות ששמעתי כבר על הפריזר פרו 7 השאלה אם יש משהו יותר איכותי Scythe KAMA CROSS 3 Heat Pipes CPU Cooler COOLER MASTER HYPER 212 CPU COOLER Scythe KATANA 2 3Heat Pipes CPU Cooler OCZ Vanquisher CPU Cooler

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  11. התקנתי קולר 620 (קירור מים של אנטק) על i5 2500K (בלי OC כרגע) ויש לי לוח של גיגה בייט ככה שאני משתמש ב touch bios בשביל לקרוא את הטמפרטורה של המעבד בביוס מתוך windows. עכשיו שאני משווה בין מה שהביוס מדווח בוינדוז לבין real temp, speedfan וכל התוכנות האלה זה מראה הפרש של כמעט 10 מעלות ממה שהביוס מדווח. בביוס אני מקבל בין 30 ל- 32 מעלות. ובתוכנות צד שלישי אני מקבל ~ 40 מעלות. אני שובר ת'ראש ומנסה להבין למה, ואיזה מהם זה הנכון, הנטייה שלי היא לכיוון הביוס אבל עדיין...יש פה סוג של "מסתורין" שלא עליתי עליו עדיין. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. OK שלום אנשים, התקנתי טוניק עם מארז פתוח הדבר הזה הוא חייה! יש לי amd athlon x2 dual core 4200+ מנוחה: ליבה 1 : 30 ליבה 2 : 23 .... עכשיו עשיתי את המאמץ הזה: 3 ORTHOS: 1. STRESS CPU PRIORITY 8 2. LARGE IN PLACE FFTS PRIORITY 8 3. BLEND PRIORITY 8 ועוד חלון של stability test של EVEREST [לאחר OC קל של בערך 15% : מ2200 ל 2533MHZ ] הטמפ' היו במאמץ הנ"ל: ליבה 1 : 47 ליבה 2 : 40 מה אתם אומרים על הטמפ'? והאם הבדיקת יציבות שלי נכונה?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  13. קניתי לפני פחות משבוע את הכרטיס הזה אבל אני מחכה שיגיע שאר המחשב הכולל: AMD 64 BIT 3500 S-939 והשאר לא ממש חשוב ! בחנות (נעה) אמרו לי שאם אני יעשה או סי אני יגיע לביצועים של 9800 אקס טי אבל אני מפחד לגעת בו כי גם לא תהיה יותר אחריות וגם כי בחיים לא עשיתי דבר כזה ! אתם מציעים לי לעשות את המהלך הזה ??? ואם כן אז אולי תוכלו לעזור לי ? על הכרטיס כבר יש קירור סטוק על כל הזכרונות והכל אז בחלק הזה אין בעיה ! תודה ! ועוד שאלה : איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישן טמפ' על הכרטיס ?!?!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A ומעבד I9 9900K ועשיתי לו אוברקלוק אבל אני רוצה שהמתח ירד בזמן ההמעבד במנוחה אז ראיתי כמה מדריכים והציעו להשמש בoffset voltage וגם לא רציתי המתח יהיה גבוה מדיי אז התחלתי מ-0.120- ראיתי שאכן המתח יורד ל0.6 במנוחה והרצתי CINBENCH R15 ובזמן עומס המעבד קפץ למתח של 1.45 שזה גבוה מאוד אחריי כמה שניות עצרתי את הטסט האם זה גורם נזק ללוח או למעבד אם השתמשתי במתח כזה גבוה ל15 שניות? והאם מישהו יכול להדריך אותי איך להשתמש בoffset voltage בלי שהמתח יקפוץ יותר מדיי גבוה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. ?? חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי איך אני אוכל לרכוש כמה?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. שלום לכולפם ביצעתי אובר קלוק לערכת ורציתי ליבדוק אותו ביצעתי בדיקה ראשונה בתוכנה ORTHOS והבדיקה ניפסקה אחרי כמה שניות אז בדקתי בתוכהי אחרת S&M והיא הראתה שהכל בסדר למי אני צריך להאמין יש לי עוד שאלה לפי איזה חום או מדד של המעבד אני צריך להסתמך המעבד מראה לי חום של 50 מעלות במאמץ לעומת זאת הCPU 1 UCPU 2 מראים לי במאמץ מקסימלי 65 מעלות האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  17. יש לי מערכת קירור מים של קורסייר מלפני חמש שנים שיושבת על תושבת 1151. היא עובדת ממש טוב. אני רוצה לשדרג לתושבת 1700 של הדור החדש של אינטל. יש אפשרות איך שהוא לבצע התאמות? לקנות תושבת מתאימה?

18. Started by Arik.G,

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות OC למעבד (2500K) לאיזור ה-4.5 +- ואני רוצה שהמערכת תהיה קרירה גם במאמץ מלא! הבנתי שה- RS240 יכל לעשות את העבודה.. עכשיו השאלה שלי היא: האם כדאי להוסיף עוד כמה דולרים ולקנות את סדרת ה-RX או שזה לא ממש חשוב ?

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. למה פתאום??....ואיך זה??...המעבד של המעבד מסתובב...על 2700RPM...קירור סטוק מקורי...

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  21. Started by dwking3,

שלום עשיתי oc למעבד והגעתי ל3.5 ghz. במהלך בדיקת מאמץ בocct המחשב נתקע הטמפרטורה הגיעה ל67 מעלות. הטמפרטורה המקסימלית של המעבד היא 74 מעלות. השאלה שלי היא עד כמה ghz כדי להגיע כדי לשמור על איזון המערכת וממה הבעיה נבעה? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, זו הפעם הראשונה שאני כותב בפורום אבל אני מסתובב וקורא בו (ובאחרים) חומר לא מועט. החלטתי סוף סוף להיכנס לעולם קירור המים ואני צריך המלצות למערכת. ההתלבטויות שלי הן בין קיטים מוכנים (XSPC וכד') או משהוא מותאם אישית לגמרי. לגבי תקציב אני לא בטוח עדיין, אני יודע שזה עסק יקר ולכן לא ארצה להתפרע אבל לא להתפשר על איכות ואסתטיקה.. להלן המפרט שעליו אני מעוניין לבצע את העסק (אני מעורער לגבי קירור הכרטיסים): מעבד: Intel Core i7 2600K לוח: ASUS Maximus IV Extreme-z (כן, הוא יקר אבל מפוצץ בפיצ'רים) זכרונות: Corsair Vangence Red 8GB 2X4 מארז: HAF 932 ספק: Corsair HX750 כ.מסך: EVGA GTX 560 Ti DS SC + EVGA GTX 560Ti 2Win (השני בדרכו אליי מחו"ל) עריכה תקציב 1600 עם אפשרו…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. כמה אוברקלוק יציב אפשרי בRyzen 5000 לזיכרון ומעבד בלוח 5+3 Phases Pure Digital VRM ? למשל 5600G בלוח אם Gigabyte A520M DS3H Micro ATX AM4 64GB (2x32GB) Memory Kit – 3200MHz CL-16 – 1.35V

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AmitMa,

יש לי בעיה של מחסור בחיבורים הקטנים האלה של המאווררים על הלוח אם ויש לי מאווררים שעומדים סתם. יש תחליף לחיבור?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by BONO,

איך אני יכול להרכיב מנורת לד קטנה בתוך העכבר כמו שמישהו עשה פה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.