עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yan_ymar,

שלום רב, אני קצת מתעניין באוברקלוק אבל מבין עוד פחות. שאלה פשוטה יש לי.... איך אני מעביר את הזכרונות למצב 1:1?(שכזה רשום בCPUZ FSB:DRAM)

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by aero,

תגידו הDFI Infinity יחזיק לי אובר קלוק מ2000 ל2800 מגה הרז? הזיכרון לא משהו ספק חזק של טרמלטייק אני קונה השבוע וביג טייפון קיצר השאלה האם הלוח יחזיק לפני שאני סתם משקיע כי כרגע אני במהירות 2400 וניראה לי שזה הספק שמגביל אותי כי שאני מעלה יותר המחשב עושה רסטרט:\ אהה והאם לאורך זמן אובר קלוק כזה יכולה לפגוע בחלקים?:\

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by levimadman,

יש לי CPU Alias P68, Willamette, A80528 1700 MHZ האם ניתן לבצע oc על מעבד כזה? אם כן, עם איזו תוכנה. הטמפרטורה הנוכחית שלי היא 50 מעלות, היא סבירה? עם טמפ כזאת ניתן לבצע oc? הלוח: Gigabyte GA-8SIMLH תודה.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by jabbahutt,

שלום, אני מתכוון להרכיב מחשב חדש. בתוכנית יהיה גם Over clocking, רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה למדוד את הטמפרטורה של רכיבים שונים במחשב - האם ניתן להסתמך על ה-BIOS וה-UTILITIES שמדווחות על הטמפרטורה או שיש דרך אחרת יותר טובה?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by zaroor,

מה ההבדל בין זה שקובעים OC דרך הביוס ידני או דרך תוכנת הלוח אם המקורי אגב חוץ מה OC לקבוע בתוכנה יש גם הפעלת NOS לתיגבור יותר חזק מה הוא בדיוק מגביר או ממהיר אם יש בחירות OC ?

6. Started by Bios System,

יש לי בעיה אני עושה אובר קלוק עם מעבד 3500+ של amd ולוח אם של msi ה k9n neo עכשיו המעלות ממש סבבה בהתחלה והמקסימום שהם מגיעות ב oc זה 42 ואני לא עושה אוברקלוק ממש גבוה אני משתמש במחשב איזה 5 דקות ואז פיתאום הוא קופא ואני לא מבין למה אמרו לי בפורום אחר שזה בגלל המתח אבל אין לי שום אופציה להגדיל את המתח דרך ה bios מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  7. Started by liiight,

שאלה ראשונה היא אם ואיך אני יכול לכבות את הלד המהבהב המעפן הזה בלי לפרק את המאוורר? ושאלה שנייה, למרות שחיברתי אותו ללוח האם במקום המתאים וקבעתי שהלוח ישלוט במהירות, בפועל זה לא קורה, ורק ע"י שינוי הפוטנציומטר הכלול אני יכול לשלוט במהירות באופן ידני. אני עושה משהו לא בסדר?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. שלום לכולם אני צריך את המלצתכם למאור שקט וטוב וישיהיה גם אם מסנן אבק או משהו שלא יכנס לי אבק דרכו למארז אני רוצה להרכיב אותו מול המעבד אז ככה אני צריך משהו שקט

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by danielhasan,

אני כבר כמעט שבוע מתעניין בקירור ובכל האמצעים להורדת הטמפ' של המחשב. המפרט (נקנה לפני 3.5+ שנים) : מעבד : AMD Athlon 64 Processor +3200 לוח אם : nForce 4X ATX Socket 939 זיכרונות : 2GB DDR II 400Mhz כרטיס מסך : Nvidia 6600 256MB DDR2 דיסק קשיח : WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II החומרים בהם השתמשתי : מגבונים , כימגת מנקה חלונות , חולצה ישנה ומברג פיליפס. לפני הניקויי הטמפ' של המחשב שלי היו : 50 מעלות במצב של מנוחה ו 54 מעלות במצב של מאמץ. אחרי הניקויי הטמפ של המחשב הם : 35 מעלות במצב מנוחה ו- 39-40 מעלות במצב של מאמץ. תמונות : תמונה מהתוכנה CoreTemp : http://img247.imageshack.us/img247/6194/35cje5.png המחשב: http://img361.imageshack.us/img361/3458/08062008254xj4.jpg http://…

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by shlomi8,

עשיתי אובר למעבד (מפרט בצד) מ3.2 ל3.65 עכשיו.... בדקתי עם התוכנה super pi mod וכלום לא השתנה מבחינת השניות שם.... מישהו יכול להסביר? נ.ב מחר אני ימשיך את האובר כי עכשיו כבר מאוחר ומחר בצפר...))

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by benhalaf,

כמה טוב יותר מעבד 2 ליבות ממעבד ליבה אחת ממהירות דומה? כשעושים OC למעבד לדוגמא האם רק המעבד יכול להשרף או בדרך עוד כמה דברים? במדריך רשום איך לבטל כל מיני דברים שיכולים להפריע בתהליך ה OC אבל לא הבנתי איך בדיוק עושים את ה OC כלומר איך משנים למשל מ 3.0 GHZ ל- 3.2 GHZ? האם בתהליך ה OC הבעיה היחידה היא התחממות יתר או יש עוד כמה בעיות? דבר אחרון - מה דעתכם על ה OC של Tycoon למעבד המהיר ביותר, שווה לנסות? אני לא הכי מבין בכל נושא ה OC אז אשמח שלא תתנשאו עלי בבקשה ;-) תודה מראש למי שעונה על אפילו שאלה אחת ואשמח אם תענו על כולן

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by ytoledano,

ביקורת: http://www.overclockers.com/articles1043/ מקומות להזמין (Preorder): http://heatsinkfactory.com/cgi-bin/HFAstore.pl?user_action=detail&catalogno=HS-004 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2389&cat=0&page= אבל אני מנחש שיש עוד. גם בביקורת הזאת לא בדקו על ההיט סינק הזה דלטא/טורנדו 120 ממ שעושים 190 CFM, חבל... מה שיצא זה שהסינק מקרר טוב עם מאוורר שקט אבל עם מאוורר קצת יותר רועש הSP94 מנצח אותו. לא הראו תוצאות של הסינק עם מאווררים ממש חזקים אבל כבר באיזור של ה58-59 דציבלים הSP94 מתפקד יותר טוב. כל העסק הזה די הגיוני בגלל שנחושת מגיבה להרבה אוויר יותר טוב מאשר אלומניום (זה למה אין הבדל כמעט בין הזלמן CNPS7000 מתפקד בערך אותו דבר עם נחושת …

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

יש לי קירור סטוק של אינטל, שהוצאתי ממעבד סוקט 478. יש מצב שהגוף קירור הזה יתאים למעבד של סוקט 423? (פנטיום 4 1.5GHz) תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by pop,

שלום חברים! חפשתי בכל הפורומים,ולא מצאתי תשובה: להפתעתי גיליתי הבוקר שהמעבד שלי הוא = מצ"ב תמונות. במאמץ קשה הוא עובר את ה- 64 c , האם נורמלי? מה דעתכם על המעבד (עוף מוזר?) והמערכת ??? אגב המחשב לפעמים לא מאתחל בכלל,רק לאחר לחיצה על לוחית הזכרון זה מסתדר. windows xp pro מעבד: מבוסס INTEL Pentium 4 - 3.0 (631) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN זיכרון: 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original לוח אם: INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX מארז: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER HEC-300AR-TF ATX 12V - 300W - PSUספק: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  15. אני מעוניין להחליף את המאוורר שעל ההיטסינק שלי בזה של הוולקנו 6 אז אם משהו יודע איפה ניתן לקנות אחד כזה שישלח לי הודעה בפרטי כדי לא לעשות פרסום

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by Access Denied,

החבילה של TT BigWater 12cm Liquid Cooling?? משהו בדק אותה?? יודע אם היא שוה משהו? איך היא יחסית לקירור אוויר ב-500 שח?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818

17. Started by klips,

יש לי 9800GT SLI של INN3D והם לא מראים לי טמפ בשום תוכנה שקיימת זה בגלל הכרטיסים או בגלל שזה של היצרן עצמו שבגללו לא ניתן לראות??

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. יש לי פה מחשב עם לוח אם לא מוכר, הבעיה היא בגוף קרור מדובר במחשב ישן יחסית מסוג דורון של AMD לא ראיתי מעבד כזה בחיים שלי ואני לא יודע על איזה סוקט הוא יושב וכ'ו והחלטתי לשאול מכיוון שהגוף קרור מחובר ללוח אם עם פס ברזל באמצע ומקובע ע"י 2 ברגים משתי הצדדים ולא הקליפסים שיש כיום ... עכשיו הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי והמחשב נכבה עקב זאת טמפ' מעבד מגיעה עד ל 90 מעלות !!! צריך להחליף גוף קרור ומאוורר דחוף ! אני לא מעוניין להשקיע בגוף קרור יותר מידי כסף משהו בתחום של 50-70 שקלים בקיצור השאלה היא כזו : איזה גוף קרור אני צריך לקנות בשביל מעבד דורון של AMD ? אם אפשר לקבל שם של דגם מדויק ... תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by Sp_RuS,

אז ככה, יש לי intel pentium 3 550MHz רציתי לעשות אוברקלוק, אבל במדריכים באתר לא מצאתי הסבר איך לעשות אוברקלוק לפנטיום3, עד כמה שהבנתי יש בעיה מסוימת בעשית אוברקלוק לפנטיום 3.... יש הסברים איך לעשות אוברקלוק לפנטיום 4 ו2 ו1 אבל דופקים את 3... תגידו איזה תוכנה צריך? ומה הבעיה? ואיך פותרים אותה? שכחתי לציין, יש לי 192 SDRAM 133 Mhz.... לוח אם VIA VT82C693 Apollo Pro Plus, כן זה נשמע מרשים אבל הוא בן 6 שנים!!

• 8 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by coolmeen,

אני צריך זיכרונות זולים , שיעבדו ב 240 באס, בתיזמונים נמוכים תודה, הכוונה ל oc-amd או שיותר , יותר חשוב לי התיזמונים עריכה:: הבעיה נפתרה למחוק!!!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by iveco,

היה לי גוף קירור HYPER T200 של קולר מאסטר עם תושבת פח אשפה התושבת נתקעה בלוח האם , אם אני אקח את ה HYPER 212 HALO BLACK האיכות תהיה טובה יותר ? אני מפחד כבר מהתושבות שלהם T20 תושבת נשברת T200 תושבת נתקעת בלוח האם , איך אפשר לדעת שה 212 טוב יותר ? אולי גם זה זבל סיני ? , יש ל HALO תמיכה של 210W שזה גבוה זאת הסיבה היחידה שאני רוצה לקנות את זה 150 שקל ותמיכה של 210W תמורה טובה על הנייר

22. מה אתם אומרים עליו הינה הוא http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0009~18~0.htm ל פנטיום 4 סוקט 775 תודה.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by lion03,

יש לי R96P של החברה הנ"ל אני רוצא לעלות אותו לXT עם הקרור של זלמן הוא יחזיק מעמד?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by reiematza,

אני רוצה ליקנות מאורר למעבד אינטל פנטיום 4 2800 על איזה מאורר אתם ממליצי?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים