עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן, לפי המפרט המצוין עם מארז "בריזה" כזה http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=93 רוצה לעשות OC עדין יחסית לכרטיס מסך )6600U ( בלי להסתכן יותר מדי (אין כסף בשיט) כדי שיפסיק לקרטע... תודה :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  2. דבר ראשון : אז ככה נתחיל מהנעילת חריצי ה-AGP וה-PCI שמעתי שעושים OC צריך לנעול אותם על משהו כמו 66.66 ועל 33.33 או על הכי קרוב לכל אחד מהם ואצלי בביוס אין שום אפשרות כזאת חיפשתי בביוס חרשתי עליו אין כזה מקום והוא גם לא נעול שלא תגידו לי לעשות MANUAL ואז הוא יופיע כי ניסיתי הוא לא נמצא ואני כבר באובר קלוק של 5 FSB עכשיו אני מפחד שיקרה למעבד משהו או לכל דבר אחר הגעתי מ-2400MHz ל-2533MHz ואני צריך עזרה בקשר לנעילה .... דבר שני : אני צריך מאוורר 120 מ''מ למארז של SUNBEAM ה-TRANSFORMER כי מקבלים אותו בלי מאוורר 120 מ''מ מקדימה אבל יש מקום עכשיו שמעתי שממליצים עם TT ThunderBlade ואני בעקרון לא רוצה שמה מאוורר שקוף עם לדים ככה שאני צריך שתמליצו על משהו אחר טוב איכוותי ושקט וש…

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  3. שלום חברה, בן דודי התחדש עם: C2D E2160 Gihabyte 965P-DS3 REV3.3 2 * TwinMos 1GB 667 ---- התקנתי עליו Vista x64 כמובן, עשיתי OC קטן 250 * 9 וזיכרונות על 1:1. התקנתי EVEREST הפעלתי ORTHOS הנה התוצאות: IDLE: #1: 48 #2 48 Full Load: #1: 66 #2: 63 ----------- התקנתי את הקירור המקורי של אינטל, פשוט הידקתי את ארבעת הקליפסים אל תוך הלוח אם - וווידאתי שהקירור לא זז, על הקירור עצמו הייתה כבר משחה טרמית. מה יכולה להיות הבעיה? מה אועישם במקרה כזה?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by le011,

שלום לכולם האם המכפלות בכל מעבדי CORE 2 (קונרו) פתוחים? האם יש דרך לדעת למי אם התשובה שלילית? תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by Orpheus,

אני חדש באתר, וחיפשתי בכולו ולא הצלחתי למצוא מה זה אוברקלוקינג, מישהו מוכן להסביר לי?

6. Started by Sarlula,

אהלן! יש לי כמה שאלות: 1. משום מה יש לי חיישן טמפרטורה אחד בלבד בכל המחשב והוא על ההארד-דיסק. (41-47 מעלות בד"כ). אם אני רוצה להוסיף חיישנים בשביל לקרוא את הטמפרטורה שלהם דרך תוכנה במחשב (כמו שאני עושה עם ההארד-דיסק), איך אני עושה את זה? יש חיישן לקניה\לבניה? מחירים? 2. למישהו יש חוות-דעת על הקירור למעבד: Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro 3. הקירור שציינתי מעל מתאים למעבד שלי? Intel Pentium 4 1.7GHz P68, Willamette, A80528 (478 Socket)

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by LLLLiran,

יש לי מעבד amd athlon xp 2800+ וכשאני משחק במשחקים המשחק נתקע אז קניתי לו Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP ואז הכל היה בסדר הכל היה רץ כמו שצריך עד לפני כמה ימים הוא שוב נתקע אני שם לו מאורר של הבית והוא עובד טוב אבל אני רוצה לתקן את זה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 8 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by levimadman,

יש לי CPU Alias P68, Willamette, A80528 1700 MHZ האם ניתן לבצע oc על מעבד כזה? אם כן, עם איזו תוכנה. הטמפרטורה הנוכחית שלי היא 50 מעלות, היא סבירה? עם טמפ כזאת ניתן לבצע oc? הלוח: Gigabyte GA-8SIMLH תודה.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by amd@ati,

שלום, ברשותי מעבד מהדגם שצויין, בעת המשחק (קרייסיס וור הד) המחשב כבה (זה קרה פעמיים), שמתי לב שטמפ' המעבד הייתה 58 מעלות, האם זה נורמאלי למעבד מהסוג הזה? האם המחשב כבה בגלל הטמפ'? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  10. אני עכשיו על 2200 הרץ ...בסטוק הוא 2000 זה ליבת CLAWHAMMER עם 1MB CACHE בקיצור מה אתם אומרים אפשר לדחוף אותו עוד? כי בינתיים הוא עובד טוב ויציב אני לא יודע אם כדאי למשוך עוד קצת והאם צריך להעלות מתח או משהו?

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  11. טוב אז התחלתי להתעניין באוברקלוקינג קראית את שתי המדריכים שיש במאגר (לא עוזרים בגרוש...)וגם עשיתי חיפוש פה בפורום..וקראתי קצת...עכשיו זה המפרט שלי: CPU Properties ( Intel Pentium IIIE, 800 MHz (6 x 133-מעבד Asus CUV4X-לוח אם 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... (תגידו לי עם אני יכול לעשות ביכלל אוברקלוק עם המפרט שלי..) עכשיו ניסיתי לעלות את הFSB במעבד לפי מה שהבנתי עושים את זה דרך הביוס אבל לא הצלחתי לימצוא איפה זה...חיפשתי אפשרות אפשרות ואין כלום.. זה הביוס שלי: BIOS Type- Award Modular BIOS v6.0 אולי המעבד שלי סגור או נעול או משהוא כזה.. אז אמרתי לעצמי שנתחיל עם הכרטיס מסך...אז הורדתי את התוכנה : GeForceTweakUtility ומשמה העלת…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  12. Started by davis5,

איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס הזה הכרטיס עם קירור פסיבי ומאוורר 80 שאני שמתי עליו כרגע בלי OC טמפ 40 מעלות תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by TermiNal,

אני רוצה לשרוף ת'תחת של הפלומינו 1800+ שלי הוא כרגע עם קירור סטוק ומהירות סטוק . יש לי שני מאווררי SF2! ואין בידי מקדח כוס \: . האם יש דרך לאלתר ולשים תSF2 על המעבד ? והמפ,המכפלה נעולה בפלומינו ? להעלות רק באס ? יש עוד הצעות לקירור עם זוג SF2ים ? והכוונה בלשרוף לו ת'תחת זה חעשות OC אבל לא לשרוף אותו תודה לכם

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  14. Started by BeBest,

אהלן, קודם כל, אני חדש בתחום של הOC. יש לי בעייה קטנה, ברגע שאני עובר את ה355FSB הכונני SATA מסרבים לעלות. לא הצלחתי לפתור את הבעייה עם שינויים כלשהם, אם למישהו יש רעיונות אשמח אגב הלוח שלי הוא Asus p5ld2 se (כן אני יודע שהוא לא משהו לOC). שאלה שנייה היא, ראיתי בכל אתרי הOC שרשום: X @ Y אני יודע שאחד מהם הוא הFSB אבל מה מסמל השני? הכוונה נגיד 220@350 ועוד משהו אחרון, הסתכלתי בסטיקי של הקירורים המומלצים. לפי מה שהבנתי בסביבות ה300 שקל הכי טוב שאפשר להוציא זה Thermaltake Big Typhoon 120 VX, אני צודק? אם לא אז תמליצו לי על משהו אחר בבקשה, עדיף שיהיה מSkyPC (החנות הקרובה והזולה ביותר באיזור שלי). תודה

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by gmos,

אני חדש פה.. ואני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי Intel Pentium 4 1.80 GHz תודה מראש

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

לפני כשבוע בערך פתחתי דיון איזה קירור לקנות לכרטיס מסך המסכן שלי,יכול מאוד להיות שאני יילך על הקירור הנ"ל רק כדי לחדד את הטענות שהועלו בדיון הקודם הציפוי הינו נחושת טהור ולא ניקל. אם מישהו התקין/ניסה/ראה איך עובד הקירור נא לרשום כל דבר יעזור להבין את יעילותו של ה FC-ZV9

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by cold-fire,

כדי להחליף את המאורר המקורי של BT למאורר 120 הזה http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a202829.htm

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  18. אז ככה: ברשימה שבניתי לעצמי לוח אם - P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E מעבד - P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1 איזה מארז לשים? ואיזה קירור למעבד לשים: Zalman9500? או משהו אחר לגמרה?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  19. אני מתכוון ללא הרכבה מחדש בצורה הפוכה תודה

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by My_Name,

אני מעוניין להליף את המאוררים שבמחשב שלי ובמקומם לשים קירור אויר. ההחלפה היא למטרות ראש שקט בלבד נמאס כבר מהראש של המאוררים אין ברצוני לעשות OC לפחות עד שתיגמר לי האחריות אז יש איזה מערכת קירור מים פשוט להרכבה ושקטה (ולא יקרה) ? שאלה נהוספת, אם אני יחבר אותה באופן עצמאי יכולים לבטל לי את האחריות?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  21. Started by ck,

איך אני מבצע פתיחת צינורות ל-radeon 9600 se או overclock ???

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  22. F2-6400PHU2-2GBNR או F2-6400CL5D-2GBNQ אני מאוד מודה לכם. ירון.

23. שלום. אני מחפש גופי קירור לרכיבים הנ"ל. מה חשוב לי: 1) שקטים, אך עדיין יעילים ומקררים היטב, כלומר איזון טוב בין שקט לביצועים, עם דגש על שקט (לא מתוכנן OC, אבל משחקים כבדים כמה שאפשר). 2) שיהיו קלים להרכבה, ולא מסורבלים, כבדים או גדולים מדי (היה לי ניסיון רע מאוד עם ה- Sonic Tower של TT). 3) שיהיו אמינים שיתאימו היטב למארז Supertalent CA-601UFB, וללוח אם MSI K8N Neo2 Platinum, סוקט 939. תקציב: אני מוכן לשלם הרבה בשביל קירור איכותי מאוד, כמה שזה עולה - זה בסדר. תמונה של המארז: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  24. אז ככה המפרט שלי זה : E6300 8800GTS 640MB ENERMAX 500W IL9 PRO הבעיה שהמעבד מגביל לי את הכרטיס מסך, ואת זה בדקתי טוב ואפילו אם זה לא נראה לכם הגיוני זה באמת ככה. אני מקבל 11K ב3DMARK05 אני מכיר מישהו עם מערכת כמו שלי שגם היה מקבל ככה ואחרי שעשה OC למעבד הוא מקבל 16K ... משחקים מקרטעים ולא עובדים כמו שהם צריכים לעבוד. עכשיו לא הייתה לי בעיה כל עוד הייתי יכול לעשות OC נורמלי, אבל הקטע שיש לי לוח אם דפוק בנוסף ואני לא יכול לעשות OC גדול. הוא לא לוח לOC.... הביוס שלי חסום אין אופצייות לOC, אז אני משתמש בתוכנה CLOCKGEN על מנת לעשות OC , כרגע הצלחתי להגיע ל2092MHZ וזה המקסימום אחרי זה התוכנה נתקעת משום מה.. מצאתי אופצייה לעלות מתחים בביוס אחת DIMM VOLTAGE ואחת NB VCORE עכשיו א…

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום שלום אני מחפש מאוורר למארז בגודל 80MM עד 40 שקל שהיה שקט ושיכניס הרבה אויר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים