עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PCguy,

אתמול נסיתי לעלות את המהירות של המעבד אך להפתעתי מהירות הזכרונות עלתה גם היא. המעבד שלי הוא AMD 3000 939 שיניתי זאת דרך הביוס באופציה של הבאס200-400Mhz ברירת המחדל היא 200 שאומר 1800mhz בכל אופן האם זה טיבעי? האם ניתן לשנות מהירות ע"י תוכנות אוברקלוקינג? האם זה שמהירות הזיכון עולה לא מסוכנת לזכרונות{ללא קירור}

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  2. איזה כרטיס מסך יותר טוב לאחר OC ?? ה-7900GT או ה - X1800GTO2 . ומה המחירים הכי זולים של שניהם?

• 7 תגובות
    • 479 צפיות
  3. Started by tront,

מה ההבדלים בין הBig Typhoon לBig Typhoon vx ומאיפה אפשר לקנות את החדש?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  4. Started by Freddy,

שלום חברים. אני מחפש מדריך עם תמונות אשר יעזור וידריך אותי בשלבים של הכנת המערכת.אשמח לקבל קישורים בפורום אשר יתנו לי מידע נוסף בנושא. ד"א ערכתי חיפוש בפורום אך החיפוש לא העלה דבר... תודה רבה ולילה טוב...

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  5. נניח BT מול mini BT מי יותר טוב כאילו אם זה מיני זה פחוד ביצועים? ואיפה אפשר לימצוא את המיני תודה גיל

• 6 תגובות
    • 479 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

תודה..

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  7. Started by MoonKnight,

אני רוצה לעשות ידני. מה עלי לבחור (שים לב לנתוני מחשב למעטה) תגידו לי בדיוק מה לבחור כי פעם שעברה הוא לא הדליק לי מסך ונלחצתי

8. Started by Nitro,

אז ככה.. הגיעה לידי מערכת של PII 266MHZ Deschutes, כרגע הוא פועל על 400MHZ. הלוח הוא Sis5600, דגם 35-8819-02, כ. מסך Geforce 1 64Mb. אז ככה.. לקחתי את הלוח, עם הג'אמפרים קבעתי לו 100 FSB ו 5 Multiplier Freq. הבעיה היא שהוא עומד על 400.9 ב Core Speed, לפי CPU-Z, במכפלה של 4. ניסיתי להחליף את המעבד עם מעבד אחר שיש לי מאותה הסדרה, איתו המכפלה נשארה על 3.5, למרות ששוב, בלוח, היא מוגדרת 5. האם מישהו יודע למה אני לא יכול להגיע למכפלה 5? האם זה הגיוני שהמתח של המעבד הוא 3.056V? והאם מישהו יודע איך עושים OC לכזה מעבד, ויכול להפנות אותי להוראות באינטרנט? חשוב לציין שאותו המתח נשאר ב2 המעבדים שבדקתי. עכשיו יש לי מעבד אחד שאני יכול להרוס.. אז אל תחסכו ברעיונות תודה! נדב.

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  9. Started by gnk,

אוקי.... אז קניתי AMD X2 4200+ 939 ו-Arctic Silver 5 שני דברים , על המעבד יש מדבקה קטנה עם בר-קוד... להוריד אותה? ו.. את ה-AS5 - פשוט לשים במרכז גוש קטן ואז להצמיד ל-HEATSINK? שמעתי על כאלה שממש מורחים את זה. תודה...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  10. Started by BuNKeR,

שלום לכולם הלך לי הVANTEC AIRFLOW כנראה 3 וחצי שנים של עבודה רצופה גמרה אותו אני צריך המלצה לקירור מה הכי עדיף לקנות (הכי שקט) המחשב הזה הולך לשבת בסלון תקציב בסביבות ה 150 שקל הדגם הוא AMD2800 בלי קשר מה אתם אומרים על הדגם הזה לקירור e6300 Scythe SAMURAI (JAPAN DESIGN) אני יודע ה NINJA עולה עליו אבל יש בעיית תקציב

11. Started by nehmia,

מה אחוז השיפור הכי גבוהה שהגיעו עם? geforce 4400

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  12. האם יש מדריך לפתיחת צינורות לכרטיס זה?? האם מישהו יוכל להמליץ לי לקרור טוב לכרטיס זה?? האם מישהו יכול להמליץ לי לקרור טוב לזכרונות ( 512 מב DDR400? ) ?? האם מישהו יוכל להמליץ לי על מאווררים(2) למארז(כרגע יש לי 1 של 80 מ"מ וביג טייפון למעבד).

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

הייפר 48!! שמו המלא הוא HYPER 48 KHC-L91-U1 Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) and LGA 775 ומעניין אם הוא ישקול גם כמו הייפר 6 המפורסם שלהם!! ועוד אחד נחמד מאוד הוא Ultra Vortex KCC-V91 גם היטסינק ענקי ויפה!! Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) הוא אומנם לא תומך בסוקט טי החדש של אינטל!! אבל עדיין זה לא משנה כי הוא תומך בסוקט 754-940 והוא גם כבד מאוד שוקל כמעט 900 גרם!! לפרטים נוספים כנסו ל- http://www.coolermaster.nl/

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  14. שלום , מצורפת תמונה שהמחלק שרשום שם הוא CPU\10 מה זה בידיוק אומר . האם זה 1:1 ? או לא ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  15. Started by jaco_c,

האם ניתן לעשות o.c ל - dell optiplex 280 לא מצאתי אפשרות בביוס תודה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  16. שלום , אני מעוניין לבנות מערכת כזאת - ספק כוח שלא מתחבר לשום רכיבים אחרים פרט ל-5 מאווררים , השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן מאיפה אני מתחיל ? המטרה סה"כ היא שכאשר אני מחבר את הספק כוח לחשמל חמשת המאווררים יפעלו ויאוררו :] תודה רבה יום טוב.

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  17. זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html אני משתמש במעבד QUAD ובמערך SLi של שני כרטיסי מסך מסוג BFG (רשום במפרט). אשמח לקבל תשובה בהקדם.. תודה ויום נעים

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  18. Started by moshel7,

יש לי את גוף הקרור הנ"ל וכמו כן גם את ARCTIC-COOLING FREZZER PRO 64 מה ממולץ להרכיב על מעבד AMD ATHLON 4800X2 מה מישני גופי הקרור הנ"ל יתן תוצאות טובות יותר מתוכנן OC קליל

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  19. Started by artur2,

Zalman 7000 או Thermaltake Silent Tower?? ואני מדבר מבחינת OC לא לגבי רעש. האתר של הTT זה: http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm

20. Started by Nagash,

תודה

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  21. צריך המלצה ל2 מאוררים של 80 שיחליפו את אלו שבדלת שבטרנספורמר שלי... שהיו עד מאה שקל שתיהם ביחד. שהיו שקטים הכי חשוב... כי אני קונה אותם במטרה להשקיט את המחשב... ואם אפשר שיהיו אפילו עם לדים או זוהרים באולטרה סגול...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי אפשר בבקשה המלצה למאוורר לכ. מסך ?! יש לי את הכ. מסך Nvidia 7600 GT והמטמפרטורה שאני מקבל עכשיו בזמן מנוחה היא 53 אני צריך שתמליצו לי על מאוורר חדש לכרטיס מסך תודה

• 6 תגובות
    • 479 צפיות
  23. האם הזלמן שיש פה במאמר http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/14/ מתאים ל9600 SE ככה רשום שם אבל באתר של היצרן לא רשום. בטוח יש לכם טעות ורצוי לתקן את זה כי אתם סתם מטעים אנשים פה שחבל וילכו לקנות ובסוף יפלו בפח.

• 8 תגובות
    • 479 צפיות
  24. כמו שאמרתי אני צריך עזרה בהפיכת חיבור 3 פינים של מאורר לכרטיס מסך ל 2 יש לי 9500 בעל 2 פינים ואני ררוצה לחבר אליו קירור של X800 שהוא בעל 3 פינים... השאלה היא האם להוציא את הלבן (יש לבן שחור ואדום) והאם האדום זה הפלוס והשחור זה המינוס תודה מראש :s05:

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  25. רציתי לדעת אם זה בסדר לשים אותו במגירה הכי תחתונה או שצריך לשים אותו בערך באמצע כדי שלא שלא יתחמם יותר מדי? בגלל שאם אני שם אותו למטה אז הוא ממש צמוד לרצפה של המארז (בערך ס"מ)

• 2 תגובות
    • 479 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.