אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו נגיד עושה oc למעבד -אז שמעתי שחייב לנעול את היציאה הזאת בביוס ובביוס אני גם מעלה תבאס..... אז רציתי לשאול אם עדיף להשאיר תיציאה הזאת תמיד נעולה ?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה atitool ופעלתי לפי הוראות המדריך שפורסם כאן באתר. הבעיה היא שבכל פעם שאני מכבה את המחשב ההגדרות חוזרות ל default ,ואז בעצם לא עשיתי כלום מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום נכנסתי לאתר שיש בו תוצאות של OC וראיתי שם תוצאה של מעבד 12 GHZ עם זה נכון?????????
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם וולקנו 7 פלוס מיותר חוץ מלמכור אותו ב20 שקל
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איך מתבצע ה O.C ? האם גם בו ניתן לפתוח יותר צינורות? או שה O.C רק ברמת תוכנה ליבה וזיכרון?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה, ויצא לי לקרוא המון והשכלתי מאד מהפורום, לכן אני רוצה לשאול שאלה. ההרד דיסק שברשותי הוא של חברת WD דגם : wd1600js , לפי הגדרות היצרן תחום הטמפרטורה בעבודה צריך להיות בין 5 ל 55 מעלות צלסיוס. הרכיב שברשותי הגיע לטמפ' של 68 מעלות כאשר היה לי במארז רק מאוורר מכניס אוויר בדלת, ואילו כשהכנסתי עוד 2 מאווררים: אחד מוציא אוויר מאחור ואחד מכניס אוויר מקדימה (נושף גם על ההרד דיסק) הוא הגיע ל 60 מעלות. אני מצרף תצלומי מסך של speedfan , השאלה שלי היא האם זה תקין, או שאני צריך להחליף אותו? והאם שאר הטמפ' שמופיעות בתצלומי המסך תקינות? אני מודה מאד לכל מי שיענה לי. : [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
Sensor Properties Sensor Type VIA 686 Internal Sensor Access ISA 6000h Temperatures Motherboard 23 °C (73 °F) CPU 24 °C (75 °F) Aux 22 °C (72 °F) Cooling Fans CPU 4141 RPM Voltage Values CPU Core 1.66 V +2.5 V 2.48 V +3.3 V 3.31 V +5 V 5.10 V +12 V 11.63 V דבר ראשון אני חושב שהוולטג'ים לא בטווח נורמלי נכון? חוץ מזה יש לי תופעה מוזרה - המאוורר של המעבד שלי מסתובב עכשיו באיזה 4000 סל"ד אבל לפני כמה ימים הוא היה 4600 וכל יום יורד קצת אתמול זה היה 4200 (בערך כמובן) 2) אני לא בטוח שאני יכול לסמוך על הטמפ' שזה נותן לי כי זה דיי נשאר על ערכים קבועים, זאתומרת שבMBPROBE זה תמיד או אומר לי 22.6 או 23.0 על החום מעבד וזה לא משתנה כמעט גם אחרי משחק GTA3 או משהו. האם …
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הוצאתי מספק של פנטיום 1 (240 וואט) מאוורר 80 מ"מ של Panaflo (אם זה אומר לכם משהו). יש בו שני חוטים (כחול ואדום) שבסופם חיבור שני פיני (כמו של חיישן של SF2 כזה), ואחד החוטים של הספק הוא חוט שבאמצע שלו יש מולקס, ואחר כך עוד חוט ואחר כך עוד מולקס. עכשיו, SubX (הוא אחלה בן-אדם!) אמר לי לקחת את האדום לחבר לכתום (במקום הצהוב נכון?) ואת הכחול לשחור שליד הכתום. דבר ראשון האם זה נכון? דבר שני, רציתי לדעת אם אני יכול לחבר כמו שאמרתי להתחלה של החוט של המולקס כדי שיהיה לי שתי מולקסים (שיהיה לי כאילו דו-כיווני כמו שנותנים בחנות)? או אני חייב לקצץ מהמולקס את האמצע ולהשתמש בחוט שמהאמצע עד המולקס שבסוף ואז יהיה לי רק חיבור מולקס אחד.. אני מקווה שהבנתם מה שאני רוצה תודה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה בכותרת, תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd athlon Thoroughbred 2700+ והוא מתחמם בצורה מטורפת... אני מדבר על 46 מעלות במנוחה בחורף (!) ואני לא רוצה לדבר על מה שקורה איתו במאמץ בקיץ...(נכבה אחרי שעתיים מאמץ ב60 מעלות) :-\ אני צריך המלצה על קירור רצחני, אין התנגדות לקירור מים. על מה אתם ממליצים לשיפור רציני, ה- rocket של tt או ה BigWater? או שיש משהו מומלץ אחר? מודה לכם על עזרתכם...
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה יותר כדי לעשות,שהמאוורר בספק יכניס אוויר או יוציא? (יש מאוורר אחד בלבד)
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
barton 2600 epox 8rda+ rev 2.1 קירור: sk7+sf2 מארז: raidmax 868 2 מאחורה מוציאים 2 מקדימה מכניסים בדלת מוציא אין לי מושג למה המעבד במנוחה על 43-44..... זה מעצבן אותי, אמנם יש אבק והחוטים לא הכי מסודרים בעולם. אבל יש גבול נראה לי עם קירור כזה יקר על המעבד..לא?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעבר היו זמנים שהייתי מגיע ל-BUS של 300 ויותר.. עכשיו משום מה אני נתקע על 225 כל הזמן... ואני לא יודע אם המעבד מגביל אותי או הלוח.. כי פעם גם הייתי ממהיר תמעבד למהירויות של 2500 MHZ ויותר.. בדקתי שהזכרונות לא מגבילים אותי ע"י הורדת התדר שלהם בביוס ל-333 MHZ. למה זה ככה ומה אפשר לעשות?? הזדקנו לי הרכיבים או מה?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני שואל בגלל ה steping תאמת חדש לי
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אהלן לאחר שנה הפסיק לי לעבוד המאוורר האחורי של המארז. בבקידה הוא מחובר ללוח והגדרות הלוח תקינות אני צריך לקנות חדש. מחפש המלצה למאורר מארז 12 ב-60 שקל. מה שחשוב לי זה אמינות ושקט....ממש חשוב לי שיהיה שקט תודה. חנות באזור ראשון לציון תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם אפשר בעזרת תוכנה או משהו להעלות את הסל"ד של המאוורר של המעבד? לגבי המעבד יש לי AMD AM2 X2 4200+
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה להחליף את המארז שלי (מארז פשוט וספק ג'נרי 400 וואט) למארז חדש של Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower CASE כולל 2 מאווררים 120 ממ וספק גם של Thermaltake 400watt ב 600-700 ש"ח בערך וזלמן vf700cu ב 190 ש"ח או לקנות ספק חדש של חברה מוכרת (400 וואט) בין 200-260 ש"ח v-1Thermalright ב 200 ש"ח ומאוורר 120 ב 60 בערך אני עושה אוברקלוק רק לכרטיס מה כדאי? המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט, X800GTO AGP ,WD80X2 ,ASUS P4P800E DLUX,צורבים2X, זכרונות4X 512 ,מאווררים 80מ"מ 2X
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני לא מוצא שום תוכנה בישביל זה..וגם בביוס לא מאצתי..יש רק שינוי תיזמונים רציתי לדעת עם יש תוכנה מיוחדת בישביל זה?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1800+ היתי רוצה לעלות מכפלה אבל אין לי את האפשרות הזאת בביוס מה אני עושה יש אולי איזה מדריך ואיך אפשר להוריד את המתח???? פשוט ליפני כמה זמן ניסרף לי הלוח שהוא היה כמו שלי רק עם L1 אז החליפו לי ל L שזה הגירסה היותר חדשה שלו ככה הסבירו לי ופה אין אפשרות להוריד מתח ולשנות מכפלה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך שהלך לעולמו הביאו לי חדש מתוקף האחריות, אבל היה לי קירור על הכ.מסך הקודם וכרגע הוא עם המאוורר המקורי שלו השאלה אם שווה להחליף ולהחליף גם ת'משחה ? הקירור הוא : AC Accelero X2
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לאחר OC ?? ה-7900GT או ה - X1800GTO2 . ומה המחירים הכי זולים של שניהם?
-
- 7 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני לא ממש טוב בזה. אני עכשיו מרגיש שאני פשוט חייב לילמוד על זה. יש לי כמה שאלות: 1) מה האוברקלוקינג עושה? 2) את מה ניתן לקרר איתו? 3) איך עושים זאת? 4) מה התוצאה של האוברקלוקינג? תודה.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
נניח BT מול mini BT מי יותר טוב כאילו אם זה מיני זה פחוד ביצועים? ואיפה אפשר לימצוא את המיני תודה גיל
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Radeon 9800 Pro 128mb של Sapphire, שבא עם PCB אדום. רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לכתוב לי מדריך צעד אחריי צעד איך לעשות לו מוד מתח, או לחליפין מכיר מדריך טוב לכך באתר חומרה כלשהו ויכול להביא לינק. תודה רבה לעוזרים, בתקווה שיהיו כאלה P:
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם,בזמן הקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש מחשב,וחוץ מהקנייה שלו מתוכנן גם OC לכרטיס מסך וגם למעבד, למעבד יש לי כבר קירור thermalright 120 extreme מה שכן חסר לי קירור לכרטיס מסך,בהתחלה רציתי ללכת על הHR-03 ששמעתי עליו הרבה דברים טובים,הבעיה היא שאין אותו בארץ,לכן אני מבקש ממכם להמליץ לי על קירור טוב בתקציב של עד 400 שקל גג,תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-