עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היה לי כרטיס מסך שהלך לעולמו הביאו לי חדש מתוקף האחריות, אבל היה לי קירור על הכ.מסך הקודם וכרגע הוא עם המאוורר המקורי שלו השאלה אם שווה להחליף ולהחליף גם ת'משחה ? הקירור הוא : AC Accelero X2

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by kurush,

שלום לכולם, אני חושב להחליף את גוף הקירור של ה-IS7-E שלי (העגול התכלת עם המאוורר המרעיש) בגוף קירור אינטל סטוק מנוסר. האם זה נראה לכם כמו רעיון טוב? האם לדעתכם פיזור החום ישתפר בצורה משמעותית? מישהו כבר עשה את זה ויכול לתת לי טיפים?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. נניח BT מול mini BT מי יותר טוב כאילו אם זה מיני זה פחוד ביצועים? ואיפה אפשר לימצוא את המיני תודה גיל

• 6 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by gnk,

אוקי.... אז קניתי AMD X2 4200+ 939 ו-Arctic Silver 5 שני דברים , על המעבד יש מדבקה קטנה עם בר-קוד... להוריד אותה? ו.. את ה-AS5 - פשוט לשים במרכז גוש קטן ואז להצמיד ל-HEATSINK? שמעתי על כאלה שממש מורחים את זה. תודה...

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by jaco_c,

האם ניתן לעשות o.c ל - dell optiplex 280 לא מצאתי אפשרות בביוס תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. אהלן, יש לי מארז של thermaltake armor lcs עם קירור מים וקיבלתי איתו בקבוק מילוי,העיניין הוא שטסתי לחו"ל ל9 חודשים ושחזרתי אני לא מוצא אותו ואני מתקרב לLOW כניראה אמא שלי זרקה אותו לפח(היא אוהבת לזרוק דברים לפח) התקשרתי ליבואן של thermaltake בארץ הוא אמר לי שהם לא מוכרים את החומר בנפרד ושאני יכול להשתמש בנוזל לקירור רדיאטורים,מים ירוקים משהו.העיניין שאני לא כל כך סומך על מה שהוא אמר למרות שהמים ירוקים וזה באמת רדיאטור. אני צריך דעה מקצועית ואין מקום יותר טוב מפה...תעזרו לי כי אני בLOW ואני מודאג שזה יגיע למצב שהרדיאטור הסתובב סביב עצמו. (תיראו לאיזה בעיות הגעתי...להחליף מים ירוקים במחשב). יהונתן.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  7. טוב אז אני חדש נראה לי.. וצריך עזרה באוברקלוקינג המסכן שלי חחחחח אז ככה יש לי AMD 2800XP והוא בטמפ' 85 ככה... אז סידרתי משחה תרמית הכנסתי שואב אבק ניקיתי כל מה שמלוכלך וכמה קבלים : שמתי עוד איזה מאוורר בצד פה בצד שם ועכשיו זה מסודר על 60-69 במאמץ יש לי מאוורר 2500 RPM חחחח... אסור לי לכתוב פה עם דבר כזה... בכל מקרה אני צריך המלצות לקירור אמיתי ולא אלתורים =) ומה הטמפ האידיאלית שאני צריך למעבד??? המחשב בכלליות זה amd athlon xp 2800+ gigabyte איזשהו לוח מי זוכר איזה.. עם כרטיסרשת+קול מובנה (צריך להוריד סיסנדרה או משו) 512 ram asus magic 128 ddr (Nvidia 5משהו chip) ד"א על הכרטיס מסך שמתי 2 גרילים - הזכרונות מסודרים 2 מכל צד של הכרטיס.. אז שמתי על כל צד גרי…

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by thegodx,

אוקיי נכנסתי לביוס אחרי חיפוש מעמיק לא מאצתי את ה Command Rate והיום סוף סוף מאצתי את זה בלחיצת F1+CTRL עכשיו שיניתי את זה ל T1 כי קודם זה עמד על T2 והשאלה היא איפה אני צריך להגיש בשינוי? כי אמרו לי ש T1 מנצל את הזיכרון טוב יותר/

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  9. ביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך מסוג x800gt. כאשר העליתי את מהירות הליבה מ 475 ל519 ואת הזכרונות מ 495 ל- 529 הכל עבד כרגיל. הרצתי 3dmark05 והעסק פעל יפה (לא זוכר כמה יצא...אבל היה שיפור משמעותי). כאשר העליתי ב-3 מגה הרצים את מתח הליבה ובמספר זהה את הזכרונות כניסיון לדחוק עוד טיפה מהאוברקלוק ולהפסיק, נתקע המחשב. (התוכנה הייתה ati tool). עשיתי ריסט והמסך התחלה של ווינדוס עלה, אח"כ המחשב נעצר על מסך "ברוך הבא" המעצבן של ווינדוס. ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר מאוורר ביתי מכוון על כרטיס המסך וזה לא עזר. מה לעשות? האם הלך הכרטיס? האם אפשר לבטל את האוברקלוק בביוס? אני אובד עצות!

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  10. Started by Jack_g,

הסתכלתי באתר וראיתי שכתוב שם שזה מתאים ל 754 939 940 לפי מה שזכור לי ה AM2 זה 940 אבל אני רוצה להיות בטוח כי לא ראיתי שם AM2 . תודה.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by GRINFELD,

אני עוד אף פעם לא עשיתי מודינג עכשיו יש לי חודש וחצי חופש אז אני רוצה להתחיל. אני רוצה לבנות ארז מהמזוודה כמו שיש בגלרייה כאן אז רציתי לדעת אם אתם יכולים לענות לי על כמה שאלות: 1 - כמה עולה מזוודה כזאת? 2 - האם לדעתכם זה לא מסובך מדי? 3 - כמה מאווררים אתם ממליצים לשים? 4 - האם יש איזה צבע מסויים שאתם ממליצים להשתמש כדי לצבוע ? כל עזרה תתקבל בברכה.. (העלתי את התמונה של המארז שאני רוצה לעשות כמוהו)

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by Lambomeir,

אני יודע שמעלים את ה bus כדי להעלות את התדר של המעבד וזה בעצם מה שמגביר את המהירות, אז למה צריך להעלות את המתח? יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. למה צריך להעלות את המתח? 2. מתי יודעים שזה הזמן להעלות את המתח? 3. בכמה להעלות בכל פעם? 4. יש לי לוח אם של giagbyte דגם ex38-ds4 ,האם האופציה בלוח אם שקובעת שהמתח יהיה אוטומטי מומלצת כשעושים oc או שכדי לשנות את המתח ידנית?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  13. איפה אני מוצא מאוור מחליף צבעים של 80MM? אני רוצה משהו בסביבות 50-70 ש"ח שקא כמובן.. תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  14. ניסיתי איך שהו להוריד את זה אם קליפסים לא הצלחתי

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  15. Started by redead,

מופיע לי בEVEREST כמה שורות של הכרטיס מסך : GPU 66C GPU DIODE 71C GPU AMBIENT 58C מה ההבדלים?? ובנוסף מתחת איפה שרשום את מהירות המאוורים רשום GPU 1592RPM (60% מה שמרמז לי שהמאורר של הכרטיס מסך פועל רק ב60 אחוז מהעוצמה שלו.. כדי לשנות ל100 ? ואם כן אז מאיפה ? תודה..

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  16. Started by Ran B,

חבר שלי רוצה מארז יפה עם חלון הצעתי לו את הפול טואר של סופר-טאלנט הזה : Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow אבל רציתי לדעת אם יש מקום למאוורר בחלון, כי בפנדה מראים תמונה שלמארז הזה (הצהוב) יש מאוורר בחלון, אבל בשאר התמונות של המארזים עם צבעים שונים (כחול, אדום, כסוף וכו'..), אין מאוורר על החלון, אז האם יש חור למאוורר בחלון במארז הזה? ומה המידות שלו.. :

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by urich,

שלום המחשב שלי קריר למדי חוץ מה gpu של הgeforce 6600gt שמגיע ל58 מעלות במאמץ (לא נראה לי בעייתי נכון). אבל המחשב רועש מדי לטעמי ואני רוצה להמניך קצת את המאווררים לפי חום ויש תוכנה שבאה עם הלוח שדואגת למאוורר של המעבד בלבד אני רוצה תוכנה ניטור לטמפרטורות ומאווררים שתהיה פשוטה למדי ומה כדאי לי להגדיר בה כךשיהיה שקט-יציבות- ואורך חיים מקסימלי למאווררים. כאן שאלה האם שינוי מהירות המאורר פוגעת או משפרת את אורך חייו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  18. שלום לכם חברה, איני נוטה לכתוב כאן הרבה אך אני משתדל לעבור על הפורום ומעודכן ביותר. אז ככה לעניינו.. הקירור שנרכש כדי לתמוך באובר האגרסיבי למעבד - Big Typhoon VX - הזכרונות מגיעים עם קירור - הזכרון נרכש במיוחד לאוברקלוק. הצלחתי להגיע עם המעבד הנ"ל על באס של 450 (מכפלת מעבד מקסימלית - 8) 450X 8= 3600MHZ. SPD - אוטומטי על 3.2 העברתי אותו ל2.4 ז"א מהירות זיכרון 2.4*450= 1080 (זכרון עובד על 1066MHZ). ה- SETUP הנ"ל ללא נגיעה בחשמל - על AUTO! אתמול עוד התלהבתי מהתוצאות אבל לאחר שהלכתי לישון והתעוררתי בבוקר נוכחתי לדעת שה SETUP אגרסיבי מדי (ללא נגיעה במתחים) והמחשב נתקע חשוב לציין שהמשחקים להורדת הבאס (מ 450 ומטה) לא עזרו והמחשב מאז עובד בין 20- 40 דקות ונתקע. ה SETUP עכש…

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by Sarlula,

אהלן! יש לי כמה שאלות: 1. משום מה יש לי חיישן טמפרטורה אחד בלבד בכל המחשב והוא על ההארד-דיסק. (41-47 מעלות בד"כ). אם אני רוצה להוסיף חיישנים בשביל לקרוא את הטמפרטורה שלהם דרך תוכנה במחשב (כמו שאני עושה עם ההארד-דיסק), איך אני עושה את זה? יש חיישן לקניה\לבניה? מחירים? 2. למישהו יש חוות-דעת על הקירור למעבד: Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro 3. הקירור שציינתי מעל מתאים למעבד שלי? Intel Pentium 4 1.7GHz P68, Willamette, A80528 (478 Socket)

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  20. אם כן איזה חומרים אני צריך?וכמה זה יעלה לי?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by wow,

החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני צריך לקבל עוד יומים שלוש ארטיק קולינג 3 לא מהסידרה החדשה... ועכשיו אני לא מצליח להוריד את הקירור המקורי שיש לי!! יש רעיונות :-\ :-\

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by DXM,

יש לי את התוכנה FAN SPEED והיא אומרת לי דבר כזה TEMP1 38 TEMP2 42 TEMP3 -38 (זהו מינוס באמת) HDO 38 FAN1 0 RPM FAN2 5200 RPM FAN3 0 RPM עכשיו אני רוצה לדעת איזה מאוורר עושה לי רעש 5200 RPM זה די הרבה סיבובים. אני חושב שזה של הכרטיס מסך אבל אני לא יכול לבדוק. אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול להגיד מה זה FAN2 בבקשה להגיד לי. (סביר להניח שזה לא הספק כי כשאני מוריד את הסיבובים בתוכנה אז הרוח של הספק נשארת אותו דבר ) יש איזה לוחות שהמדי טמפ' שלהם דפוקים, לי יש ASUS P4P800

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  24. Started by xXx Lid,

שלום אני רוצה לבצע OC לזיכרונות ושלי אבל אבל יש לי כמה שאלות לפני קודם כל המפרט שלי הוא פרסקוט 3000 (סוקט 478) עם OC ל-3400 לוח ASUS P4P 800 E DELUXE זיכרונות GIEL 512X2 זיכרונות ווליו רגילים שבאים על הצלעות קירור הסגולות האלה למי שמכיר ה-CL שלהם זה 2.5 ואני רוצה להוריד להם את התיזמונים ל-2 איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס? אני לא מוצא את האפשרות הזאת הזיכרונות האלה בכלל יכולים לעמוד בזה? אני יודע שהם לא משהו ב-OC מה הסיכוי שהם ידפקו ? ועד כמה זה מורגש ב-CL 2 אני רוצה גם להמשיך עם ה-OC למעבד כרגע הטמפ' שלו ממש נמוכה במנוחה ביחס לפרסקוט אני עובד בטמפ' של 32-38 גג במנוחה בהתחשב בפרסקוט עם קירור סטוק זה מעולה רק מרחתי לו משחה טרמית חדשה את הארטיק סילבר 5 מצויינת א…

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  25. עושים OC ידנית או חומרנית? (למעבד) 1. מה זה ביוס ואיך משנים אותו? 2. עושים OC בעזרת תוכנה במחשב או שפותחים את המארז ומשנים שם משהו? 3. אם עושים OC בעזרת תוכנה במחשב אז איך קוראים לתוכנה? אם עושים OC ידנית (משנים משהו בחלקים עצמם, לוח אם וכדומה...) מה משנים, עושים? 4. כשעושים OC למעבד זה גם מעלה את ה MHZ של הזיכרונות או שעושים OC לזיכרונות בנפרד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.