אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אוקיי , יש לי PowerColor 9800PRO , ואני מעוניין לצרוב לו ביוס של XT , מכיוון שאין לי כרגע משחה טרמית אז אני רוצה לזהות לפי הזיכרונות אם יש לי R360 , אז הלכתי למדריך המעולה של rojakpot וראיתי שהמודל של הזיכרונות שלי(HYNIX) הוא אותו המודל(בידיוק אותו מספר סידורי) , אבל , הBATCH שלו או מה שזה לא יהיה , הוא 405A ולא 410A או 411A , האם זה כזה משנה? , והאם לפי זה אני יכול לדעת שיש לי R360? הכרטיס ממש טוב באוברקלוק ויש עליו סיילנסר , הוא גם ממלאי חדש יחסית(חודשיים) הוא עושה 380/340 @ 430/388 יציב לגמרי וללא שום ארטיפקטים ומוציא 6570 בטרידימארק 2003 ו2850 בטרידימארק 2005 , הבעיה היא , שבמהירויות האלו הוא אמור להוציא יותר לפי דעתי..(יכול להיות שזה המעבד? , כי אחרי שעשיתי אוברקלוק …
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מה המצב? אז כחה 1) שניתי את היחס בין הזיכרון למעבד דרך הביוס ל 5:4 כמו שזה צריך להיות נכון? ואז מהירות הזיכרון ירדה ל 166MHZ (333MHZ( זה ביגלל היחס זה אמור להיות כך? 2) בתוכנה SYSTOOLS למה כשה אני עושה FINDE MAX FSB בדיקה של 4מיליון מיספרים אחרי כול פעם שהוא מעלה את הFSB הזמן שלוכך לו לעשות את הבדיקה גדל (אבל הטמפ כימעת ולא ישתנה)? 3) מזה FSB? 4) מהטמפ' המומלצת לכרטיס לשי 6800LE עשיתי לו SM וקצת OC 325/700@365/760 והוא רק בכמה מישחקים בודדים הוא מגיע ל 70 ממוצא אבל ליפעמים 75
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך פתחתי דיון איזה קירור לקנות לכרטיס מסך המסכן שלי,יכול מאוד להיות שאני יילך על הקירור הנ"ל רק כדי לחדד את הטענות שהועלו בדיון הקודם הציפוי הינו נחושת טהור ולא ניקל. אם מישהו התקין/ניסה/ראה איך עובד הקירור נא לרשום כל דבר יעזור להבין את יעילותו של ה FC-ZV9
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי המאורר של הכרטיס המסך הזה אז רציתי לדעת מאיפה אני יוכל להשגי מאורר שלו(אפילו מאורר אחר אבל שתהיו בטוחים שהוא יתאים ויספק קירור טוב) והאם ההתקנה של המאורר קשה? http://www.sapphiretech.com/awards/image/media_289.jpg כאן תכנסו ותגדילו ותראו מקרוב תמאורר שלו והכרטיס
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כדי להחליף את המאורר המקורי של BT למאורר 120 הזה http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a202829.htm
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 10% אחוז מהאפשרות המובנת שיש בביוס. מעבד AMD 3800+ AM2 קירור ARCTIC COOLING 64 למעבד ו 2 מאווררי 120 מקדימה ומאחורה. הדלת בצד פתוחה. לוח אם m2n-e של ASUS זיכרון kingston 667 giga ספק 500W כרטיס מסך ati X1600XT עכשיו רציתי להתחיל באוברקלוק מקיף למחשב, זכרונות, כ מסך ומעבד, אבל כשעשיתי אוברקלוק למעבד, וניסיתי להעלות אותו הוא הגיע עד איפה שהוינדוס נטען , במסך הפתיחה הזה: ונעצר שם. עוד שאלה, איך עושים אוברקקלוק לזיכרונות? ועוד שאלה , איך עושים אוברקלוק לכרטיס מסך ati X1600XT של POWERCOLOR עם התוכנה הזאת: [תמונה מצורפת] מה וכמה לעלות? יש אפשרות לארות את טמפ' כרטיס המסך? אם כן איך. ואת טמפ' הזיכרונות.? איך מקררים זיכרונות? [attachment deleted b…
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
נגיד ועשית OC יותר מידי חזק והלוח אם וכול השילוש לא עשו פוסט בכלל ,כלומר הביוס בכלל לא הגיע למצב שהוא סופר את הכמות זיכרון שיש לו . אז מה אני אומר לעשות ? לאפס את הביוס ? (אם כן אז איך עושים את זה ?)
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש גופי קירור לרכיבים הנ"ל. מה חשוב לי: 1) שקטים, אך עדיין יעילים ומקררים היטב, כלומר איזון טוב בין שקט לביצועים, עם דגש על שקט (לא מתוכנן OC, אבל משחקים כבדים כמה שאפשר). 2) שיהיו קלים להרכבה, ולא מסורבלים, כבדים או גדולים מדי (היה לי ניסיון רע מאוד עם ה- Sonic Tower של TT). 3) שיהיו אמינים שיתאימו היטב למארז Supertalent CA-601UFB, וללוח אם MSI K8N Neo2 Platinum, סוקט 939. תקציב: אני מוכן לשלם הרבה בשביל קירור איכותי מאוד, כמה שזה עולה - זה בסדר. תמונה של המארז: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח בהתנצלות.. חחח עשיתי חיפוש והבנתי בכללי איך אמורים להפעיל תתוכנה אני יגיד לכם מה בדיוק עשיתי ותגידו לי אם זה בסדר.. אחרי הרישום בלה בלה בלה הוא ניסה להתחבר לאיזה שרת באינטרנט, עשיתי לו סטופ סגרתי את התוכנה כי היה מאוחר והלכתי לישון.. ( עד כאן הכל בסדר ) קמתי בבוקר הפעלתי את התוכנה היא שוב ניסתה להתחבר ל PRIMENET SERVER ולא הצליחה, אז עשיתי לה STOP אחרי כמה שניות מצאתי בתפריטים את האופציה TORTURE TEST לחצתי עליה וזה התחיל להריץ שורות (הפרש בין שורה לשורה בערך 20 שניות נראה לי לא ממש ספרתי.. אולי יותר אולי פחות) ראיתי שהמעלות עולות ועולות, הפעלתי מאוררים ובערך אחרי איזה 5-10 דקות הטמפרטורה נעצרה על 41-42 מעלות השארתי את התוכנה ככה פעול, אחרי איזה 40 …
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD 64 3000+ וכרגע יש עליו את גוף הקירור המקורי. אני מעוניין לקנות קירור שקט יותר ואחד שיוכל לתת לי את האפשרות לבצע אוברקלוק אני מתלבט בין שני גופי הקירור האלה: 1. ZALMAN CNPS7000-Cu http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=4297 2. Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=6451 שאלה נוספת היא איזה מאוורר עלי לקחת עבור הSLK-948U? חשבתי על המאוורר של ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=6739 אבל אני לא בטוח שזה יספיק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכם..לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק למחשב שלי מפנטיום 2.00GHZ אל 2.4. והכל כשורה החומרה הטמפ' הכל טוב ויפה,אך שאני מדליק את המחשב פתאום לא מופיע לי שמו ומהירותו של דגם המעבד ולא מופיע לי בדיקת הראם. התוכנות והווינדוס שבדקתי האוא מזהה את המעבד ואת האוברקלוק.. עזרה בבקשה..!
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מדובר על מחשב ישן יחסית: ABIT BH6 latest BIOS (SS) P III 550E (100MHz FSB) 64MB SDRAM 133MHz אני לא מצליח לעשות שום OC! אפילו בבאס 112 המחשב לא עולה ניסיתי להחליף בין כל ההגדרות של הOC וזה DAMN לא עולה וזה בטוח בגלל שאי אפשר לשמור את מהירות הAGP למשהו נורמאלי בבאסים האלו, ב AGPclk/CPUclk יש רק בחירה בין 1/1 ל 2/3 וזה לא הגיוני שמעתי שזה לוח מעולה לOC אז למה אני לא מצליח לעשות אפילו OC של MHz אחד!? מיותר לציין שיש לי לוח נוסף של MSI שכבר עליו המחשב עושה POST ב124MHz FSB ויציב לחלוטין ב112 אבל אי אפשר להעלות מתח למעבד :\ נ.ב, שאלה: מחלק 2/3 אותו הבנתי, שלוקחים את המהירות של הFSB (נניח 100) ומחלקים ב3 (33.3) ואז מכפילים ב2 (66.6). אז מה זה מחלק 1/1? זה לא נשמע לי הגיוני ש…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
עשיתי OC לA64 הכל הולך בסדר גמור.. 37 מעלות במאמץ... עכשיו באמצע משחקים כבדים המחשב פשוט נופל... המעלות על 37 כמו שאמרתי 35 ככה.. המעלות של הכרטיס מסך בסדר גמור.. עכשיו ראיתי שאולי אם אני יעלה את המתח זה יפתור את הבעה.. הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק וכמה לעלות.. תודה.. [המפרט בחתימה] [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
-
בדקתי Artifacts ב GTO2 שלי ( לאחר פתיחת צינורות+O.C לXTPE ) ורציתי לשאול מס' שאלות: 1. האם הבדיקה מעמיסה על הכרטיס יותר ממשחק ? פשוט הטמפ' לאחר 4 דק' הגיעה ל 60 מעלות. 2. האם עלייה כזאת בזמן כה מועט תקינה ( במנוחה כרטיס ב 37-38 מעלות ) וזה אחרי מריחת MX-1 3.במהלך הבדיקה אני תמיד רואה את הנק' הצהובות ( אומנם לא הרבה ) נעלמות ומופיעות שוב ורשום לי למטה שאין שגיאות ...נשמע תקין ?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה יותר כדי לעשות,שהמאוורר בספק יכניס אוויר או יוציא? (יש מאוורר אחד בלבד)
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
barton 2600 epox 8rda+ rev 2.1 קירור: sk7+sf2 מארז: raidmax 868 2 מאחורה מוציאים 2 מקדימה מכניסים בדלת מוציא אין לי מושג למה המעבד במנוחה על 43-44..... זה מעצבן אותי, אמנם יש אבק והחוטים לא הכי מסודרים בעולם. אבל יש גבול נראה לי עם קירור כזה יקר על המעבד..לא?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני שואל בגלל ה steping תאמת חדש לי
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אהלן לאחר שנה הפסיק לי לעבוד המאוורר האחורי של המארז. בבקידה הוא מחובר ללוח והגדרות הלוח תקינות אני צריך לקנות חדש. מחפש המלצה למאורר מארז 12 ב-60 שקל. מה שחשוב לי זה אמינות ושקט....ממש חשוב לי שיהיה שקט תודה. חנות באזור ראשון לציון תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי מעבד Intel E6750 ואני משתמש בקירור סטוק. לפי תוכנה Core Temp יש לי בעיית התחממות רצינית במעבד בעת מאמץ, הוא רושם לי 80-90 מעלות. עלה לי בראש רעיון שהבעיה היא במעבד ולכן התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המעבד ואמרו לי לבדוק את הבלוק קירור שעל המעבד ולראות אם הוא חם, כי יכול להיות שהחיישן פשוט לא טוב. כי אם המעבד באמת נמצא בטמפ' של 70-90 מעלות הבלוק קירור צריך להיות חם. עשיתי את הבדיקה, וכשהתוכנה מראה טמפ' של 80-90 אני נוגע בבלוק קירור ואני לא מרגיש שום חום כלל וכלל. מה זה אומר? האם הטכנאי שאמר לי את זה טועה והבלוק קירור צריך להיות קר כל הזמן או שהחיישן באמת דפוק? ודרך אגב, מה הטמפ' שבה המעבד מכבה את עצמו? תודה
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
סליחה על הנושא שאני פותח בשביל זה אבל אני חדש בOC ויש לי רק שאלה- יש לי מעבד P4 1.8GHz , לוח אם VIA p4m266 ורק רציתי לדעת מה הטמפ' המקסמלית למעבד הזה- כלומר מה הטמפ' שלא מומלץ לעבור אותה(במאמץ כמובן), אם אני ממהר אותו למשל. ואולי אם תוכלו להמליץ על תוכנה לבדיקת הטמפ' של כל הרכיבים(בנתיים יש לי MBM5- זה בסדר??)
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שמעתי באחד הפורומים שחיבור s-ata משפיע על oc.......זה נכון? אם כן איך? למה? אפשר איך שהו להתגבר על המכשול הזה?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה להחליף את המארז שלי (מארז פשוט וספק ג'נרי 400 וואט) למארז חדש של Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower CASE כולל 2 מאווררים 120 ממ וספק גם של Thermaltake 400watt ב 600-700 ש"ח בערך וזלמן vf700cu ב 190 ש"ח או לקנות ספק חדש של חברה מוכרת (400 וואט) בין 200-260 ש"ח v-1Thermalright ב 200 ש"ח ומאוורר 120 ב 60 בערך אני עושה אוברקלוק רק לכרטיס מה כדאי? המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט, X800GTO AGP ,WD80X2 ,ASUS P4P800E DLUX,צורבים2X, זכרונות4X 512 ,מאווררים 80מ"מ 2X
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הלוח האם שלי הוא GA-8iPE 1000 של GigaByte זה יתאים? אם לא אז תביאו לי עוד מאוור מהסידרה שלהם שיתאים לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1800+ היתי רוצה לעלות מכפלה אבל אין לי את האפשרות הזאת בביוס מה אני עושה יש אולי איזה מדריך ואיך אפשר להוריד את המתח???? פשוט ליפני כמה זמן ניסרף לי הלוח שהוא היה כמו שלי רק עם L1 אז החליפו לי ל L שזה הגירסה היותר חדשה שלו ככה הסבירו לי ופה אין אפשרות להוריד מתח ולשנות מכפלה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-