אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש ואני צריך לדעת איך הטמפרטורות שלו במצב מנוחה המפרט: ואלה הטמפרטורות:
-
- 14 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי מאוורר מקורי של אינטל עם היטסינג מקורי 80 מ"מ פנטיום 4 והמאוורר מסתובב רק 2750 rpm??????
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי.. Thermaltake Xaser II 6000A Plus במארז הזה יש צג LCD שמציג את הטמ'פ,חיברתי את המארז והצג לא עובד... פתחתי אותו וראיתי שיש שם סוללה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוציא את המבודד שנמצא שם? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של עד 1.100 להקצוץ למארז ואני מתלבט כיום בין שני מארזים בין הקנדלף של טרמלטק לבין ה-P180 של אנטק. פרטים על ה- Kandalf VA9000 Series באתר הבית של Thermaltake: http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm#btx פרטים על ה- P180 באתר הבית של Antec: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 מה יורת כדיי למודינג ומה יטותר עדיף כי אני חושב מתמונות פנימיות שיש יורת מקום מבחינת מרחב בקנדלף ויש לו יותר מקום לכוננים ויותר מרחב וגם דלת שקופה למודינג וכל זה ואתה הדברים האלה אין לאנטק מה שטוב באנטק שפשוט יוצא מגדרו זה הדלת הצדדית בעלת ה3 שכבות... אם תוכלו להביא לי סיקורים של אתרים והשוואות ויתורונות חסרונות אני יודה לכם וכמה שיותר מידע ע…
-
- 15 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום .. אני חושב לקנות סלינסר לכרטיס מסך שלי ... איך מרכיבים אותו על הכרטיס שלי?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מאוור עם 120MM עם קירור ULTIMA 90I, אני הרבה זה (בערך 3 חודשים) עם אוברקלוק. אתמול במקרה המחשב נכבה לבד, ושהיום הדלקתי אותו הוא רושם לי CPU FAN ERROR ואחרי כמה שניות יש לי F1 כדי להמשיך. אני ממשיך וניכנס לווינדוס רגיל. הבעיה הזאת אף פעם לא היתה לי. מישה יודע אולי מה זה או למה זה? תודה רבה. נ.ב לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את ההודה. אז בבקשה תעבירו את ההודעה אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני חדש בתחום של האוברקלוקינג וקולינג, כיום אני משתמש עם המאוורר וההיטסינק שקיבלתי עם המעבד (מקורי של אינטל). הוא עובד בטמפ של 41 בלי מאמץ וב 50 בעומס. חשבתי לקנות מאוורר למעבד, משהו בסביבות 150 שקל (עם אפשרות להוסיף במקרה הצורך) מה דעתכם על VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 ? קישור לביקורת : http://www.ocaddiction.com/reviews/cooling/vantec7040s/
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מצאתי אתמול קולר של מי עדן והקירור של המים עובד, עכשיו אני רציתי לדעת אם אפשר לקפל את הרדיאטור לעיגול הכוונה שיהיה מגולגל והצינורות של הרדיאטור יהיו מגולגלים אחד על השני וצמודים כמובן בניהם
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות צ'ילר אבל לא יודע מה עושים מה צריך וכו' האם מישהו יכול לרשום לי מהתחלה עד הסוף מה עושים איך עושים מה צריך עלויות והכל תודה לעוזרים וכמה עולה למלא גז אצל טכנאים של מקררים/מזגנים
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב אז לכבוד האביב והשרבים המתקרבים החלטתי להקדים תרופה למכה שהולכת לבוא עלי. כמו שאתם יכולים לראות מהמפרט שלי יש לי מספיק רכיבים שאוהבים לחמם (באמצא החורף אחרי משחק של FAR CRY 2 אפשר היה לחמם ביצה על הכרטיס מסך :-\) הבעיה העיקרית היא שהמחשב יושב ליד הרגליים שלי במין מקום שדי חסום לאוויר. והיום תודות לשרב פשוט נשבר לי והחלטתי שאני חייב למצוא פיתרון קירור שיוריד ממני את החום (ואולי גם יוריד את רמת הרעש) אחרי ההקדמה הקצרה באה הבקשה להמלצה למערכת קירור מים טוב(עם מחשבה לOC בעתיד הקרוב) הדרישה היחידה שלי מהמערכת (חוץ מקירור טוב, ושקט) הוא שלא יהיו חלקים מחוץ למארץ, שהכול ישב במקום של הכונני ה5.25 (משהו כמו הBigWater 760is) אני בכוונה לא מגדיר מחיר(יש אפשרות להביא מארה"ב דברי…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.watercoolplanet.de/index.php?open=4&show=1#Cyclone%20Evolution אמנם בגרמנית אבל אפשר לתרגם. שלי מקום ראשון דרך אגב
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות ספק כוח חדש ואיכותי! הדרישות שלי הם שקודם כל יהיה שקט - זה בעדיפות ראשונה. יש בארץ ספקים שהם FANLESS ??? שנית אני מעדיף שיהיה לו כבלים שליפים, כלומר שאני אוכל להוציא כבלים שאני לא משתמש בהם. שלישית אני צריך שהוא יהיה לפחות 350W המלצות מישהו ???
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום חברים, מזה שנתיים עבדתי עם אוברקלוק במחשב שלי למעבד (מ 2.2 ל 3.2) ואוברקלוק קטן לזכרונות, הכל עבד בצורה מעולה. בזמן האחרון שמתי לב שמשחקים עובדים אצלי פשוט נוראי (כבר בעצם בחודש חודשיים האחרונים) אשכרה הכל זז כאילו בתקיעות וזז נורא נורא לאט רוב הזמן, אז היום ביטלתי את האוברקלוק והכל בצורה הרבה יותר טובה - טוב לא חלק לגמרי בכל זאת זה מעבד בן 3 שנים אבל לפחות לא נתקע כמו כשהאוברקלוק היה מופעל, עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוק יותר קטן אך גם המחשב עבד נורא נורא לאט. מהי הסיבה לדבר?? אנא עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אחרי שחיכיתי הרבה זמן לtuniq tower 120 ושוב הוא לא הגיע לארץ, אני מחפש קירור אחר. אני מחפש קירור שקט, שיקרר טוב אבל (שלא כמו בtower) גם שיהיה קל מספיק שיהיה אפשר להסיע את המחשב בלי שיהיה צורך לפרק את הקירור כול פעם. מתוכנן OC קל לsocket 775 מארז stacker 810 תודה מראש עריכה: איך הZalman 7700 cu? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2595
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לבדוק את המעבד הורדתי את התזמון של הזכרונות שלי ל 4-4-4-12 והתחלתי להעלות את ה FSB בהדרגה...קירור מתאים אין רק רציתי לראות לאיזה מהירות אפשר להגיע כדי לדעת אם שווה לקנות קירור טוב.. יש לי E6420 שהקירור סטוק שלו ממש מדהים אני חייב לציין ברירת המחדל כמובן היא 8x266 שזה 2133 הגעתי ל 8x319 שזה 2552 ברגע שניסיתי להעלות מעל 319 זה הראה לי שגיאה ובה הוא מבקשר דיסק מערכת ואז ללחוץ אנטר עכשיו רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך לעקוף את זה....או לדעת איזה חלק בחומרה מגביל אותי ולהחליפו.
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד של אינטל (נורטווד) 2.66 על לוח של GIGABYTE GA-8S648FX. הטמפרטורה ב IDLE בערך 43 מעלות, בעומס אני מאמין שזה עובר את ה 50. במארז יש שני מאווררים (הוא לא משהו) כשאחד מכניס אויר ואחד מוציא. אני מחפש מערכת קירור במחיר סביר, שתוכל לקרר לי את המעבד באוברקלוק ( נגיד ל 3.2 GHZ). שמעתי דברים טובים על הזלמן 700BALCU , אבל לא נראה לי שאני יכול להתקין אותו במארז שלי כי הרווח בין הסוקט והספק הוא פחות מסנטינטר אחד (ככה כתוב בהוראות באתר שלהם). שמעתי שיש דרכים בכל מקרה "לדחוס" אותו פנימה אבל לא הייתי רוצה להתעסק בזה (או שיש איזה קומבינה יותר פשוטה? ). הייתי רוצה לשמוע מה תציעו לי לקנות ומה יהיו הביצועים לאותו גוף קירור. אה, חוץ מזה לאחי יש מעבד PRESCOTT 3.0 על לוח …
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים בקרוב מתוכנן מחשב(לא לי לקרוב משפחה). המעבד הולך להיות: Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore הוא רוצה מחשב שקט לכן אני צריך עזרה בקניית מאוורר למעבד ( זה חייב להיות מksp). יש לציין שלא מתוכנן oc לכן לא צריך ביצועים מטורפים אלא רק שקט. כמו כן אני צריך שתעזרו לי בבחירת מארז. זה המארז ש"בא" עם המפרט והוא עולה 230 ש"ח. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3343 איך הוא? יש משהו עדיף אחר בתחום המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים....
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפרסם את ההודעה בפורום הזה או בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות". -- אני בקרוב הולך לשדרג את המחשב שלי לחלקים הבאים: + IS7-E (865PE) 474.00 ¤ + Antec 1000 AMG P/S not include Case 529.00 ¤ + HEC (Herolchi) 300AR-TF Power Supply 159.00 ¤ אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק במחשב שלי. יש לי מעבד: P4 (Northwood) 2.4GHz האוברקלוק שאני רוצה לעשות יהיה ל 2.6 - 2.8 (מהירות שלא תדרוש קניית קירור חדש.. בנתיים). כרגע יש לי זכרון 512 ללא שם. אבל על השבבים של הכרטיס כתוב VT. אפשר וכדאי לעשות איתו OC ? CPU-Z אם לא, חשבתי להחליף אותו, אבל אני לא יודע איזה זכרונות כדאי לי לקחת. יש לי 300 ש"ח. עם זכרונות של ADATA ב250 ש"ח (בקיי.אס.פי) אפשר לעשות א…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אז ככה, כאשר אני על מתח Default בביוס (1.5), בכל תוכנה שקוראת מתחים מהוינדואס מוצג לי שהמתח לליבה הוא 1.465 ~ , כאשר אני על 1.75 (לדוגמא) אני רואה בכל תוכנה שקוראת מתחים 1.65 (-0.1V !) אז עכשיו נשאלת השאלה, מי כאן לא בסדר ? הוינדואס לא קורא נכון ? הלוח אשם ? או הספק שלא מספק מתח כמו שצריך. הסיבה שאני חושד היא בגלל שעם המעבד שלי (1700 DLT3C) ברוב המהירויות שאני יציב ובוולטאז' שאני יציב, אנשים אחרים שיש להם את אותו המעבד יציבים ב-0.1V פחות ~ (אם אני יציב במהירות X ב-1.75V, אז אצל בן אדם אחר המעבד יהיה יציב ב-1.65V/1.675V)
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תירגעו (המבין יבין). הם נתנו לי את זה לבדוק ואמרו שאם לא מוצא חן בעיני אז שאני אחזיר ואקבל חזרה ת'כסף. אז מ'כפת לי. קיצר - עבדתי על באס 420 אבל המאמץ המעבד הגיע אפילו ל-65 מעלות. עכשיו התקינו לי את ה-AVC (דגם עם 3 HEATPIPES) והוא לא עולה מעל ה-55. עובד על ממוצע 53 תחת SNM כשקודם הוא עבד על 60. שיפור לא רע, לא? כמה הנינג'ה היה נותן לי? וכמה BT? הלוח לא עולה מעל 38 מעלות (למרות שכשהרגשתי קודם הHEATSINK היה יותר חם מה-HEATPIPES של הקירור למעבד. מוזר? עכשיו אני לא מבין למה הוא לא עולה לי ל-430. מבחינת טמפרטורות הכל סבבה והוא יציב לחלוטין. ניסיתי לשחק קצת עם המתח (להעלות ללוח זה די פשוט - מדרגות קבועות), אבל למעבד יש הרבה מקום לוויסות ואני לא יודע על איזה ערך לשים אותו (נורמלי…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קניתי AC FREEZER 64 .. איך אני מרכיב אותו קראתי את ההוראות ואני עדיין לא מבין יש לי פה קטע 2 שזה עם ברגים ... אין לי שום מקום לברגים בסוקט זה סוקט 939 תודה לעוזרים לוח GA-K8N51-PVMT-9 nforce 430
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 4 MX העלתי CORE מ 250 ל 300 וזכרונות מ 333 זה 400 במשחקים עבד טוב ב3DMARK לופ של שלוש שעות עבד טוב טמפרטורות מקסימום במאמץ, 44 מעבד גראפי, 42 זכרונות (נבדק ע"י סנסור חיצוני מודבק) במנוחה הטמפרטורות מעבד גראפי 35 זכרונות 30 הכל טוב ויפה בוינדוס אבל מידי פעם (קרה לי רק שלוש פעמים מאז שעשיתי אובר, שלשום) המסך נכבה לשניה, ניהיה שחור, וחוזר או! שהוא פתאום כזה מקבל פאקים בתצוגה וניהיה מוזר לכמה שניות ומסתדר..
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר,כנראה Vantec Aero Flow. עכשיו אני יודע שהמאוורר הנ"ל מגיע עם משחה טרמית אני רק לא יודע אם היא מספיק טובה או שמה עדיף משחה אחרת. חשבתי על משהו בכיוון של Artic Alumina, בגלל שהארטיק סילבר 3 יקר מדי. בכל אופן יש בכלל צורך לקנות משחה טרמית בנפרד או שהמשחה שמגיעה עם הוואנטק תעשה את העבודה?? תודה רבה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היכן משיגים?! למישהו יש מושג היכן אני יכול להשיג מפצלים מהספק כוח לתקע של מאווררים (3 פינים)? קניתי 2 מאווררים לעזור בקירור של הלוח אבל למרבה הפתעתי אין שקע עבורם (זה בעצם תקע כי הפינים נכנסים לתוך הכבל של המאוורר). זה אותו "שקע" של המאוורר של המעבד, אבל יש רק אחד כזה - על הלוח עצמו. איפה אני יכול לקנות כזה דבר? (עדיף שניים, שלושה) והאם יש דרך לקמבן פיתרון אחר?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-