עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה הורדתי את התוכנה, נכנסתי בתור ADMIN (יש לי ויסטה), ואני מנסה לעלות את ה CORE או את ה MEM, כשאני מעלה את הסמן הסמן חוזר ל 0.00 אוטומטית, לא נותן לי להעלות את התדרים, בנוסף הוא גם לא מציג לי את התדרים הנוכחיים אלא רושם 0.00, אפשר לראות זאת בתמונה. כשאני מוריד את ה V מאופציה שמכניסה לפעולה כל שינוי בתדרים אוטומטית, ואז מעלה את התדרים שוב פעם ולוחץ על ה SET CLOCK, זה שוב פעם מתאפס. התקנתי מחדש את הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA. בבקשה עזרה! E6320 1.86 @ 3.0Ghz Asus P5B Gigabyte 8600GTS 2Gb Corsair XMS2 675Mhz Enermax ECA3052 25cm Fan Chieftec 550W 250GB WD, 120GB Seagate Windows Vista Ultimate [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by davis5,

איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס הזה הכרטיס עם קירור פסיבי ומאוורר 80 שאני שמתי עליו כרגע בלי OC טמפ 40 מעלות תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by danielzy,

אני הולך לקנות את המחשב הבא : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1073 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 320GB ¤415 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3201ABYS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 3-4-4-15 FlexXLC ¤472 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2FX800C32GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1564 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV484 צורב Pioneer DVR-115D Black X20 DVD ¤136 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115DBK מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤450 כמות:1 http://skypc…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. Started by badboy2k,

אהלן כולם, יש לי מקרר שאני רוצה להשתמש בחלקים שלו לקרר את המחשב שלי, פשוט לקחת את המיכל גז, רדיאטור ומדחס ולהכניס עם צינור אוויר למארז. השאלה היא האם הדבר לא יצור לחות בתוך המארז שתסכן רכיבים?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. Started by shtung,

שלום אני רוצה לדעת עם המערכת קירור מים Gigabyte GH-WIU01 תחזיק אם אני אוסיף בלוק לכרטיס מסך? או שאני סתם אחמם את הכרטיס תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  6. ראיתי כתבה עליהם, שבא נאמר שיש להם צריכת חשמל נמוכה כ45W, לכן פליטת החום שלהם אמורה להיות נמוכה. ראיתי שיש להם מכפלה של 10.5, והם באים בתדר BUS של 200, כך שאם נעלה אותו נניח ל250 (OC עלוב) זה יהיה 2650 בערך כך שהוא אמור להיות טוב. אני התעסקתי יותר בOC למעבדי אינטל כך שאני לא יודע עם יש קשר למכפלה וכו'... אז מה אתם חושבים, הם יהיו אוברקלוקרים טובים?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. Started by Static,

עד עכשיו הצלחתי להביא את ה 3500 venice שלי ל 2.6Ghz ולא יותר.. חשבתי שזה בגלל הזכרונות הג'נרים שיש לי.. יצא לי הזדמנות להחליף אותם בזכרונות של PQI 512 400MHZ ועדיין אותם תוצאות ואותן מגבלות בOC. (אני יודע שזה לא זכרונות מדהימים אבל חשבתי שהם יהיו קצת יותר מהג'נרים שהיו לי) לצורך העניין אני מעלה זכרון מ CAS 2.5 ל- CAS 3 מוריד את הזכרון מ 200MHZ ל 166MHZ מוריד את ה HT FREQUENCY מ- x5 ל- x3 מוריד את ה CPU RATIO מ-x11 ל- x10 מעלה את ה FSB מ-200 ל- 260 אחרי 260FSB אני לא מקבל יותר POST וצריך לאפס ביוס כל המפרט בחתימה אם למישהו יש רעיון איך לשפר.

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by XMB,

אהלן, אז מצאתי את הקטע עם ה PCI-E , זה פשוט מצחיק. על AUTO ה OC פורח עולה יפה והכל. עכשיו ברגע שאני נועל את ה PCI-E ל 100MHZ הוא לא עובר את ה FSB 297MHZ בדיוק בדקתי על האחד. כשאני שם על AUTO אני מגיע ל360. כשאני מעלה ידנית את ה PCI-E נגיד ל105 , אני יכול לזוז לכיוון ה FSB 300MHZ וכן האלה כל עוד אני מגדיל את ה PCI-E רק כך אני יכול להתקדם עם ה FSB. יש דרך למנוע את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by shronxx,

יש לי בעיה באוברקלוק שעשיתי לחבר שלי המעבד בסטוק הוא 2.2Ghz הצלחתי להגיע איתו רק עד 2.6Ghz ואמרו לי שהוא יכול להגיע הרבה יותר.... המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ AM2 BOX MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2 OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel WSTERN DIGITAL 200GB SATAII MSI 7600 GT 256Mb PSU 400WATT (יכול לי להיות בגלל הספק הוא ג'נרי??....) אם משהו יודע אולי למה אני מוגבל ביכולת האוברקלוק אשמח לקבל עזרה תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by shanibh,

1. האם המשחה הטרמית שמגיעה איתו איכותית? כדאי להחליף אותה במשהו אחר יותר טוב? במה? 2. הבנתי שלאחרונה יש הרבה תלונות על העובדה שהוא מרעיש כבר ב-MEDIUM-HIGH. האם החלפת המאוורר שלו תעזור? באיזה מאוורר כדאי להחליף אותו, ואיך אני עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. שלום, לאלו מארזים שמחירם מתחת ל-800 ש"ח נכנס ה-bigtyp 120 בלי להתחכך בספק? תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  12. יש לי לוח של GIGABYTE GA-K8NSC-939 אני על אובר קלוק באס 265 כרגע ,יש לי אופציה בלוח במסך של הנתונים של הזכרונות משהו כזה : Cpu Thermal Thorttling במצב ברירת המחדל הוא היה על 50% ויש גם מקסימום 87.5% ,באתר מסוים אחד ראיתי שמבטלים את האופציה הזו כשעושים אוברקלוק , מישהו יכול להסביר לי מה זו האופציה הזו ולמה היא משמשת ?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by Esparco,

על הגדרות AUTO המתח של המעבד על 1.23 עד כמה אפשר לעלות אותו בטווח הבטוח אם אני לא טועה זה עד 1.4 אבל אני ממש לא בטוח בזה.. מישהו יכול לתת לי קישור או כל פיסת מידע תעזור כי אני קונה קירור חדש של ZALMAN למעבד ואני רוצה להפציץ בו ב OC הצלחתי להגיע עם המתח סטוק ל 3.4 אבל המחשב לא יציב כל כך ואני לא רוצה לעלות מתח עד שיהייה לי קירור חדש הטמ"פ לא עוברת את ה 42 מעלות במאמץ מלא של שתי הליבות על 3.4 ועל 2.8 סטוק היא על 36 מעלות במאמץ מלא תודה מראש ESPARCO

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. האים יש תוכנה שתראה לי את טמפרטורת כרטיס המסך תוך כדי מישחק ברע או בכל צורה אחרת כרטיס המסך שלי הוא: inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  15. אני פשוט לא מבין את העניין הזה. למה לשלם 150-200 ש"ח בשביל שיפור של מקסימום 30Mhz ו-200 נקודות ב-3DMark05? האם יש השפעה כל כך על ה-FPS שההשקעה הזאת שווה או רק בשביל לגרד עוד כמה נקודות ב-3DMark05? ועוד שאלה - בביקורת אין הזכר ל - Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2. למישהו יש מושג על ביצועי הקירור הזה?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by VIPERANAF,

הציון שקיבלתי הוא וגם קיבלתי 5000 בגרסת 05 ולא הייתי בטוח אם זה טוב מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by sahargt,

שלום נכנסתי לאתר שיש בו תוצאות של OC וראיתי שם תוצאה של מעבד 12 GHZ עם זה נכון?????????

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by Esparco,

עשיתי OC קטנצ'יק מ 1700@1860 מעבר לזה הוא לא יציב אלוהים יודע למה קיצר הטמפ שלי הם לוח אם במנוחה 23 במאמץ 25 מעבד במנוחה 26 במאמץ 41 והארדיסק על 19 מעלות וזה אחרי שהעלתי מתח קצת מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. כיוונתי בדרייבר של כרטיס המסך שהמאוורר יפעל במהירות 30% שבה הוא שקט. כשאני נכנס למשחק פתאום אני שומע רעש, מן טיקים קטנים, כאילו שיש חיכוך במשהו/או שכבה עבה במיוחד של אבק. (ניקיתי עם לחץ אוויר עד כמה שאפשר מבלי להוריד את גוף הקירור - יש מכסה שמכסה כמעט את כל הכרטיס). אם בזמן המשחק אני לוחץ alt+tab כדי להוריד את המשחק לשורת המשימות, הרעש נעלם וחוזר רק כאשר אני נכנס שוב לחלון המשחק. איך יכול להיות רעש שונה בזמן משחק אם הגדרתי שהמאוורר יעבוד במהירות קבועה? עריכה: הרעש לא מגיע מהמאוורר אלא מהכרטיס עצמו! ניסיתי לעצור לרגע את המאוורר פיסית ועדיין יש רעש. מישהו מכיר את התופעה הזאת? כשניסיתי לעבוד עם כרטיס אחר הרעש לא קיים. עריכה 2: הבאתי את הכרטיס לחנות ומחליפים אותו. תודה לעוזרי…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. כי אני מקבל בשניהם טמפרטורות שונות למשל: Drivr ==== idle 46 load 66 Everest ====== idle 43 load 60 מי הנכון לפי דעתכם? תודה! **6800GT AGP

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  21. עולה בנועה 135..

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by tamir.fri,

1) למה לבלוק הזה מתחברים 3 צינורות? ???? 2) בכמה זה יותר טוב מבלוק מים רגיל? ???? 3) איך השיטה הזאת עובדת? ???? בתודה מראש, טמיר (כן, עם ט' וזה לא שגיאת כתיב)

• 9 תגובות
    • 532 צפיות
  23. לפני שבוע פירסמתי על כשל של מאוורר של הכרטיס שנתגלה ע"י חיישן טמפ' וקניתי בחנות בסביבת אור יהודה BLUEORB והדבקתי אותו עם המדבקה הדו כיוונית אך כעבור 72 שעות (היום בבוקר ככל הנראה) המאוורר נפל מהמדבקה וכרגע מה שמחזיק אותו זה טונה שד דבק חם לא אפקטיבית בכלל! שאלות אליכם: כיצד אני יוריד מהGPU את סימני המדבקה הישנה ואת סימני הדבק הטרמי של המפעל? איזה דבק טרמי מומלץ היום ושייחזיק את BO לאורך זמן? האם יש לשים כמות עדינה בשתי הכיוונים או טונה?? אבקש לשלוח לי בPM חנויות שניתן שקנות בהם את הדבק הנ"ל (חברה לאלק' בפ"ת ביקשה 16 יורו למזרק 10CC)?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by alonzono1,

כשאני מעלה בביוס לרמה המקסימלית את הOC אחריי הBOOT המערכת מבקשת ממני דיסק הפעלה וכשאני מחזיר לרמה הקודמת הכל עובד מצויין צירפתי את נתוני ה CPU Z בתמונות חשוב לציין כי בביוס אני מעלה את הנתון של הFSB מ / / 147 ל / / 153 ואז התקלה הזאת מופיע האם אני צריך להתקין מערכת חדשה ? כדי לקבל מקסימום OC ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים