אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם D: יש לי מעבד AMD Athlon 4400+ X2 2.3GHz שאני רוצה לעשות לו OC. הטמפ' במצב מנוחה לא עוברות את ה40 מעלות ובכלל רק אחרי הרבה מאמץ הוא מגיע ל45... אני רוצה להמהיר אותו עד שהוא יגיע לטמפ' לא רלוונטיות... ד"א אין לי מושג איך עושים OC...זה דרך הBIOS לא? תודה רבה לעוזרים! מפרט מלא: AMD Athlon 4400+ X2 2.3GHz 2X1GB ram ddr2 667 palit 8800gt sonic mobo gigabyte m61ps3 ספק 500W של MSI 2X160GB =320GB HDD on RAID
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס של EVGA GTS88 שהוא עובד על 60 מעלות בXP במשחק כמו BF2 שהכל ההגדורות על HIGH הוא מגיע ל 84.. אני יודע שהם כרטיסים שמתחחמים אבל עד כמה....? האם זה בסדר או צריך לחושב על פתרון קירור .. ואם כן אשמח למלצה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי... רציתי לדעת האם נורמלי שהטמפרטורה של הכרטיס הנ"ל היא 81 מעלות. בעזרת RIVATUNER המהרתי את המאוורר שעבד בשישים אחוז למאה אחוז והטמפרטורה ירדה לשישים וחמש מעלות. האם זה נורמלי? האם זה בסיידר מה שעשיתי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לקירור של שני רפטורים שיעבדו במקביל.רצוי תאים פנימיים שיושבים כמו DVD או צורב. בדקתי הרבה ערכות אבל פשוט אין לי מקום במארז....אשמח לקבל דיעות.מחיר רצוי עד 150 שקל.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
ברצוני לדעת אם יש מאגר של המהרה לכרטיסי מסך? ואם לא האם יש אנשים שעשו אוברקלוק לכרטיסי מסך 8800 320 gts אשמך לדעת פרטים.... אני באופן אישי עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי רק אין לי מושג כמה גידול עשיתי באחוזים או איך בודקים את הגידול? מחפש השואות או תוכנה שמראה גידול באחוזים כמו everast
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כשאני עושה OC למעבד אז המתח שקבעתי לו נשאר כשהמעבד במנוחה ובמאמץ המתח יורד ב0.1V-0.05V ואז המעבד קורס, ובשביך להחזיק אותו יציב במהירויות שאני קובע לו ולתת לו את המתח שהוא צריך במאמץ אני צריך לתת לו 0.1V יותר במנוחה ואז הוא חם ומקבל יותר מתח בזמן שהוא במנוחה (רוב הזמן) וזה דיי מיותר ולא בריא למעבד... יש דרך עם איזה מוד או משהו לפתור את הבעיה? אגב, מה המתח המקסימאלי שמומלץ לתת לNORTHWOOD?
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי בעיה בביוס , עשיתי אוברקלוק למעבד והעליתי את המתח שהוא מקבל משהו כזה מ 1.1875 ל 1.3000 עכשיו הוא כל הזמן רושם לי שהמתח הנורמלי של המעבד הוא 1.3000 במקום 1.1875 וזה ממש לא אמור להיות ככה ניסיתי לצרוב עידכוני לביוס זה לא עזר לא יודע מה עוד לעשות הלוח שלי הוא gigabyte 945p s3 מעבד אינטל פנטיום 4 3.0
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
קודם כל לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב מבפנים ואז מאיזה מקום יצא לי חוט לבן עם קצה ירוק כזה שנראה לי כמו חיישן של טמפרטורה שמצד אחד הוא מחובר למאוורר ומצד שני כרגע הוא לא מחובר לכלום אז אני צריך לדעת אם זה טוב או לא ואם לא אז לאן צריך לחבר אותו?? כרגע מה שEVEREST מציג לי זה שהטמפרטורה של המעבד שלי AMD 64BIT 3200 היא 44 מעלות והכרטיס מסך 6600GT היא 67 מעלות.. האם זה בסדר או שיש בעיה? אני זוכר בוודאות שהטמפרטורה של הכרטיס מסך הייתי פעם הרבה יותר נמוכה ואחרי שהייתי משחק נגיד בGTA אז היא הייתה עולה אבל אחרי זה יורדת וכרגע היא נשארת על אותו הדבר.. ועוד דבר אחרון למה אין לי תצוגה של טמפרטורה של לוח אם והרדדיסק כמו שאני רואה שיש להרבה אנשים אחרים.? הלוח אם שלי הוא ג'יגהבייט GA-K8…
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי 9800GT SLI של INN3D והם לא מראים לי טמפ בשום תוכנה שקיימת זה בגלל הכרטיסים או בגלל שזה של היצרן עצמו שבגללו לא ניתן לראות??
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מעבד AMD athlon xp 2500+ שלא מזמן עבר אוברקלוק ל3200 אבל הורדתי אותו בגלל המעלות. עכשיו הטמפרטורות שלי הם: 38-42 במנוחה ומאמץ מגיע ל51, הקירור הוא Tt silent boost. בביקורת שקראתי הטמפרטורות עם אותו המעבד היו 46 במאמץ ו36 במנוחה, עם אותו קירור. אז מהשהו פה לא מסתדר לי.. האם הטמפרטורות אצלי בסדר??
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מה טוב יותר מבחינת ביצועים??? יש לי מחשב: 2.4C ASUS P4P800 2X256MB של היניקס DDR400 בסטוק הזיכרונות פועלים בתיזמונים של 8 3 3 3 אך ניתן גם להפעיל אותם בתיזמונים של 6 3 3 2 ע''י תוספת מתח קטנה וכל זה בהמהירות של ה400MHZ בנוסף ניתן גם לעשות OC ולהפעיל אום ללא בעיות בבאס של 250MHZ אבל בתיזמונים גבוהים של 8 4 4 3 אני עושה OC ל3000 MHZ ואני יכול ליבחור שהזיכרונות יפעלו ביחס ישר בבאס של 250MHZ כלומר 500 MHZ ובתיזמונים של 8 4 4 3 ו אני גם יכול ליבחור ביחס של 4\5 ואז הזיכרונות יפעלו בבאס של 200 ובתיזמונים של 6 3 3 2 מה יותר טוב מבחינת הביצועים ???? תיזמונים נמוכים או מהירות גבוהה??
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
זה בסדר אם השתמשתי במשחה שבאה עם הקירור, או שהיה כדאי למרוח MX1? וכרגע הטמ"פ במנוחה 47-8, ובמאמץ לא עולה מ 52-3. הטמ"פ המומלצת לא אמורה להיות נמוכה יותר? יש לי x1800 gto. תודה.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
-
שלום חברה השאלה שלי היא כזו. יש לי מחשב שאת המפרט הרלוונטי שלו אני ירשום עוד רגע, הבעיה שלי היא שצלחתי להמהיר אותו מבאס של 200 לבאס של 216 (2.4 @2.6) וזה נראה לי קצת עלוב. רציתי לבקש עזרה בנסיון לשפר את האוברקלוק אם זה אפשרי, ושתעזרו לי להבין איפה הבעיה אצלי. מעבד - INTEL P4 2.4C לוח - GIGABYTE 8IPE1000PRO (בזמנו היה נחשב לאחד הלוחות הטובים ביותר של גיגהבייט) זיכרונות - 2 יחידות של ELIXIR 256M PC3200 מארז - Compucase super Midi Tower CI 6A19 קירור - שני מאווררים 120 מ"מ לזרימת אוויר מהחלק הקידמי לחלק האחורי של המארז, מאוורר אינטל למעבד, שני מאוררים לציפסטים על הלוח, ומאוורר על הכרטיס מסך * שאר המפרט (דיסקים כוננים וכרטיסים נמצאים ב"מפרט מחשב שלי") רקע לנסיון שלי להמהרה. ה…
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי בבקשה הפניה לתוכנה שמציגה את הטמפ' של כרטיס מסך ? העדיפות לתוכנה עבור לינוקס, ועבור כרטיס GeForce fx5500
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אהלן חברים=) היום לתדהמתי כשפתחתי את המארז גיליתי שהמאוורר של הכ.מ לא עובד והמעבד שלו רותחחח.. רציתי לשאול אם עדיין מייצרים איזשהו קירור לכרטיס שלי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
זה פשוט לא הולך ..... אני מקבל כל מני תופעות מוזרות ... יש למישהו את הלוח הזה והוא עשה לו OC ? אשמח לקבל עזרה פה ..
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
טוב הביוס מראה 55 והתוכנה easy tune שבאה בדיסק של הלוח אומרת 48 נראה לי שצריך להאמין לה כי כל התוכנות מראות ככה.. הלוח אם שלי גי'גה בייט 8s648fxp-rz
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הלוח שלי זה Asus P4P800-E Deluxe, מעבד 2.8 פרסקוט. הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי New CPU installed! Enter setup to configure it ואומר לי גם CPU Fan error כי המאורר של הנינג'ה מסתובב ב 1200RPM וזה כנראה נמוך בשביל הביוס. בכל מקרה הבעיה היא שכשאני נכנס לביוס ושומר, זה עדיין אומר לי אותו דבר, וזה לא נותן לי להמשיך ב BOOT אלא אם כן אני צריך לשחזר את ההגדרות של הביוס להגדרות ברירת מחדל (וזה עדיין חוזר על עצמו גם עם הגדרות ברירת מחדל). כמובן שזה שומר את ההגדרות ששיניתי (זה אומר שהסוללה בסדר והכל). הפתרון הזמני שמצאתי זה שכשאני נכנס לביוס ואומר לו לצאת בלי לשמור שינויים זה ממשיך ב BOOT, אבל זה עדיין לא בסדר. אני …
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
עשיתי OC בעזרת התוכנה שמצטרפת לדרייברים של נווידיה (COOL BITS). לחצתי על DETECT OPTIMAL FREQUENCIES. זה העלה לי בCORE ל562 ובMEMORY ל1.52 GHZ. ההגדרות הרגילות. הן: 520 MHZ בCORE ו 1.32 GHZ בMEMORY. עכשיו, הבעיה היא שכשאשר בדקתי את השינויים ב3D MARK זה לא שינה כלום (לפני היה 4947) ואחרי 4935. זה אפילו הוריד קצת מישהו יודע למה? וגם המעלות בSPEED FAN לא השתנו. מישהו יודע מה לא עשיתי נכון? המפרט שלי הוא כזה: מעבד: AMD Athlon 3600X2 Leatdek 7900GS 2GB Ram 633 MHZ של חברת TRANSCEND מארז טריטון של ג'יגהבייט. לוח אם: GA_M55SLI-S4 ספק של טרמלטייק 400 וואט וזהו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT ip35-e ואני רוצה לשים את המאוררים על 100% ולכן אני צריך abit EQ דרך speedfan אי אפשר וגם דרך הביוס לא.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את האקולייזר הזה כי האתר של אביט לא עולה ואני לא מצליח למצוא בגוגל מישהו יכול לעזור לי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני מבין אם אין לכם כוח לקרוא הכל אבל לפחות תענו על שאלה אחת-שתיים..... המעבד שלי מקבל מתח של 1.4-1.41 זה בסדר? יש לי תוכנה של ABIT-OC GURU שדרכה אני יכול לשלוט בVCORE(מתח למעבד) ושם כתוב 1.3875 V....ובביוס כתוב שבמעבד מקבל 1.41.... זה תקין? המאוורר של המעבד מסתובב בקצב של2600-2750 RPM....זה תקין? אמרו לי פעם שהוא צריך להסתובב בקצב של 3200 RPM.... הטמפ' של המעבד שלי גבוהות(55-80-במאמץ ובמנוחה), אך כנראה זה בגלל שניקיתי אתמול את המעבד ולא שמתי משחה טרמית....איזו משחה אתם ממליצים לי לקנות? (אמרו לי שZALMAN עם המברשת-כמו טיפקס-הכ טובה והכי נוחה...והיא עולה 59 כולל משלוח...כדאי?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
Thermaltake BigTyphoon VX CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10980 או Thermalright Ultra-120 CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11066 אני לא קונה אותם אז המחיר לא משנה, אני פשוט רוצה לדעת איזה אחד יותר טוב, חשוב להדגיש שאני לא עושה אוברקלוק לשום חלק והמעבד הוא E6600
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT של LEADTEK עם הקרור האורגינלי הרגיל שמגיע עם הכרטיס. לאחרונה (שלושה שבועות בערך) המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש מטריד לסירוגין והטמפ' של הכרטיס לפי everest היא מעל 80 ללא מאמץ!!!! ניקיתי את המאוורר וכלום, הרעש לא מפסיק וגם הטמפ' לא משתנות. מה לעשות? איפה קונים כזה גוף קרור? או אפילו יותר טוב במחיר נורמלי?
-
- 7 תגובות
- 496 צפיות
-