עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה הכל תשאירו את זה פשוט מחפש מאוררי 120mm למארז P182 שיהיו שקטים שלא יהרסו את השקטע של המארז .. עכשיו שאלה לגבי המארז - זה עד כדי חובה הוספת המאורר מקדימה או הזה האמצעי שמה ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by kattash,

ADA3500DAA4BP LBBLE 0521DPMW סטפינג טוב ל OC או לא?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by hp1610,

לאחרונה סיימתי להרכיב מחשב חדש במפרט הבא: מעבד: E6600 כ. מסך: 8800GTS 320MB זכרון: 2MB 800MHZ לוח אם: ASUS P5B Deluxe מארז: Gigabyte Aurora 570 ספק: Antec Neo HE 550W קירור למעבד: Zalman CNPS9500 92MM Fan לכאורה מפרט לעניין כאשר שמתי דגש על מארז וספק איכותים ושקטים וכן על קירור טוב למעבד כי אני חושב על OC לכיוון ה 3GHZ+ בהפעלה ראשונית של המחשב (ללא OC) ותוך שימוש בתוכנה הגנרית של ASUS וגם ב TAT קיבלתי טמפ' מעבד ~37C בסרק וקרוב ל 49C במאמץ (תוך הפעלת Microsoft flight simulatore). ה 49C נראה לי קצת גבוה לעבודה רגילה ללא OC? מה יקרה כשאני אתחיל להמהיר אותו? האם הטמפ' סבירה? ??? תודה, HP

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by Shmulikovich,

יש לי את הלוח הזה מהקיץ של שנה שעברה. לוח סבבה והכל, רץ 260x9 כמו מלך כל הזמן הזה. ...ועכשיו אני רוצה HDD חדש. 160GB את הסקר בראנדים שלי עשיתי, לא רלונטי פה. השאלה היא אם הSATA בלוח הזה נעול, ואם התקנה של דיסק SATA לא תדפוק לי את האוברקלוק. אני זוכר שבזמנו די הרבה אנשים קנו את הלוח הזה (או את האח הקטן שלו, ה-8KDA3j), ככה שאני בטוח שיש כאן חבר'ה שיוכלו לענות על השאלה. תודה מראש.....

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by nehmia,

מה אחוז השיפור הכי גבוהה שהגיעו עם? geforce 4400

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

יש לי 6600GT PCIE של חברת גיגהבייט, כמו כל הכרטיסים האלה (ולא משנה של איזה יצרן) המעבד הגראפי עומד בערך על 50 מעלות בלי החלפת קירור. אבל! שאני נוגע בהיטסינק או בחלק האחורי של הכרטיס מסך, אני לא מרגיש חום ביד, ולהגיד את האמת אפילו הDDR RAM שלי יותר חמים מזה. ניסיתי לחבר סנסור של hardcano2, ולפי התצוגה שלו הטמפרטורה נמוכה בהרבה! במצב רגיל הייתי אומר סבבה החיישן על הכרטיס משקר גמרנו, אבל הליבה הזאת נחשבת חמה וקשה לי להאמין שהיא תיהיה על טמפרטורה הרבה יותר נמוכה מזה. בקיצור האם מישהו פה לא הסתמך על הקריאה של הדרייבר ובדק טמפ' של 6600GT עם חיישן חיצוני ?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  7. קניתי את לוח אם GA-EP43-DS3L של חברת GYGABYTE ומעבד E8400. (תושבת 775) רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד בקירור Freezer 7 Pro? (מבחינת מקום פיזי)

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by the_lighting,

צריך קירור לגשר הצפוני של ds3 אין הגבלת מחיר!

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  9. זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html אני משתמש במעבד QUAD ובמערך SLi של שני כרטיסי מסך מסוג BFG (רשום במפרט). אשמח לקבל תשובה בהקדם.. תודה ויום נעים

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  10. עם איזה תוכנה ?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  11. אני מעלה ב5 בcore עושה scan for artifact מחכה דקה ואין EROR ואני ממשיך וממשיך העלתי 20 CORE ככה.. זה בסדר? (טמ"פ אני לא יכול לבדוק כי אין לכרטיס שלי חישן) הכרטיס הוא radeon 9600 XT עם קירור חמוד שקניתי לו..

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  12. יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  13. צריך המלצה ל2 מאוררים של 80 שיחליפו את אלו שבדלת שבטרנספורמר שלי... שהיו עד מאה שקל שתיהם ביחד. שהיו שקטים הכי חשוב... כי אני קונה אותם במטרה להשקיט את המחשב... ואם אפשר שיהיו אפילו עם לדים או זוהרים באולטרה סגול...

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by comablack,

האיורור סטוק של המעבד שלי הורג אותי אני מחפש המלצה למאורר שקט וזול אני לא מתכנן oc

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. Started by Glow,

אני רוצה לקנות מאוורר לד 8 סנטימטר אדום ואחד של 12ושהיו חזקים לא איכפת לי הרעש..

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  16. Started by idani1983,

אני מנסה לעשות OC, כשאני מעלה את ה FSB הsystem memory multipler משתנה ועובר את ה mhz 800, האם זה בסדאני אני מעלה בכול פעם ב7 FSB

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  17. Started by shlomi8,

שאלה לי...נחושת מאוירה חום? ועם כן אז היא מעבירה טוב? כי אצל דוד שלי במוסך יש מלא שייבות כאלה מנוחשת חשבתי אולי אני יכול ליצור לעצמי צלעות קירור במקום לקנות...אה ועם כן אז כדי להלחים אותם או להדביק? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by Tommy,

תראו יש לי AMD64 3200? Gigabyte K8VT800 Pro אני לא יודע איך להגיע לביוס ואני רוצה לעשות אוברקלוק נחמד למעבד אם אפשר הסבר בקטנה תודה.

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום יש לי את הWATER LEVEL INDICATOR הבעיה היא שחיברתי אותו למערכת שלי (פסיבית - דומה לזלמן הפסיבית) עם 3 ליטר מים קשה שיהיה חסר מים (: הבעיה היא שהמיכל הנ"ל שחיברתי מתמלא רק חצי ולא עד הסוף, שמתי עוד מים במיכל שלי גם אחרי שחיברתי את הINDICATOR ועדיין ללא שינוי - מתמלא עד החצי. מה אפשר לעשות? יכול להיות שיש לי אוויר במערכת ובגלל זה הכל קורה? אם כן איך מרוקנים אותו?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  20. Started by GRINFELD,

אני עוד אף פעם לא עשיתי מודינג עכשיו יש לי חודש וחצי חופש אז אני רוצה להתחיל. אני רוצה לבנות ארז מהמזוודה כמו שיש בגלרייה כאן אז רציתי לדעת אם אתם יכולים לענות לי על כמה שאלות: 1 - כמה עולה מזוודה כזאת? 2 - האם לדעתכם זה לא מסובך מדי? 3 - כמה מאווררים אתם ממליצים לשים? 4 - האם יש איזה צבע מסויים שאתם ממליצים להשתמש כדי לצבוע ? כל עזרה תתקבל בברכה.. (העלתי את התמונה של המארז שאני רוצה לעשות כמוהו)

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by the duck,

שלום, אז כמו בכותרת ה tuniq tower לא ניכנס לי למארז ( uber chakra ) בגלל המאוור הענק שיש לו בצד.. אז עכשיו אני מחפש תחלופה אחרת ולא יודע איזה, חשבתי על ה zalman cnps 9700 האם ללכת עליו או שיש המלצות יותר טובות? (התקציב הוא מקסימום 400 ש"ח) ועדיף גם שיתלבש על סוקט AM2 המקורי תודה מראש. (וגם נקודה לנחשבה לכל מי שחושב לקנות את ה uber chakra בעתיד...)

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. 1. אני יודע אני לא יכול לעשות אובר קלוק בגלל הלוח (סתכלו על המפרט). יש סיכוי שאם אני יחתוך/ילחים/ישרוף משהו זה יפעל? 2. לכרטיס מסך שלי (7800GTX) אני לא יודע איך לפתוח צינורות. יש איפושהו מדריך, וגם המעלות שלו עם אובר עומדות על 48-53 במנוחה (למרות שאי אפשר לקרוא "לשולחן שלי" ומחשב שמריץ XP, מנוחה), האם זה בסדר? 3. אלו הזכרונות: שני Samsung M3 ב5-5-5-13 כל אחד על 333 מה"ז. האם אפשר לשפר משהו בהם, בלי לקנות חדש או בכלל לקנות להם משהו? לשפר מהירות, תזמונים? איך/ איפו? תודה מראש. 4. CLOCKGEN לא יכול לעבוד על הלוח שלי!!!!! יש עוד תוכנות לאובר? לא משנה אם אני יצטרח תמיד לחוון מחדש בהפעלה? אני מודה לכם ושיהיה לכם יום טוב בלי לקנות לוח אם של אינטל אם מתחננים! האם יש סיכוי שCLOCK…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. איפה אני מוצא מאוור מחליף צבעים של 80MM? אני רוצה משהו בסביבות 50-70 ש"ח שקא כמובן.. תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. אני לא יודע אם זה טוב או רע אחר וזאת הבדיקה הראשונה שלי ..... מה אתם אומרים ? אתם מציעים לי לעשות לו המהרה או שלא לגעת בו ? או שיש דרכים אחרות להעלות את זה

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Started by BoRiS.K,

תגידו מה זה עוזר אם אני משנה את המכפלות והאם זה מסוכן (צריך קירור יותר טוב וכו....) כי אני לא מבין בזה ואני לא רוצה לגעת סתם ככה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים