אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
חח אני דיי חדש בתחום ואני לא ממש יודע איך כל זה הולך... יש לי פנטיום 3 1000mhz, עם 256מ"ב זכרון פנימי. מה הרכיבים הכי זולים והממולצים עבורו...?
-
- 5 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי מארז compu 6919 ואין לי כוח להיסתבך עם כלים ובלאגן, חשבתי לקחת את הדלת לאיש מקצוע כדי לעשות את הדלת שקופה ולחורר מקום למאוורר האם מישהו עשה דבר כזה? אם כן אז יהיה נחמד לשמוע עצות, ממי שהתנסה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
מה המצב? אז כחה 1) שניתי את היחס בין הזיכרון למעבד דרך הביוס ל 5:4 כמו שזה צריך להיות נכון? ואז מהירות הזיכרון ירדה ל 166MHZ (333MHZ( זה ביגלל היחס זה אמור להיות כך? 2) בתוכנה SYSTOOLS למה כשה אני עושה FINDE MAX FSB בדיקה של 4מיליון מיספרים אחרי כול פעם שהוא מעלה את הFSB הזמן שלוכך לו לעשות את הבדיקה גדל (אבל הטמפ כימעת ולא ישתנה)? 3) מזה FSB? 4) מהטמפ' המומלצת לכרטיס לשי 6800LE עשיתי לו SM וקצת OC 325/700@365/760 והוא רק בכמה מישחקים בודדים הוא מגיע ל 70 ממוצא אבל ליפעמים 75
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי המאורר של הכרטיס המסך הזה אז רציתי לדעת מאיפה אני יוכל להשגי מאורר שלו(אפילו מאורר אחר אבל שתהיו בטוחים שהוא יתאים ויספק קירור טוב) והאם ההתקנה של המאורר קשה? http://www.sapphiretech.com/awards/image/media_289.jpg כאן תכנסו ותגדילו ותראו מקרוב תמאורר שלו והכרטיס
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד מאוורר אבל אני לא יודע לאן אני מחר אותו זאת אומרת את החשמל שלו שהוא יעבוד.... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי שאלה די בסיסית... יש סוג של לוחות אם, בדרך כלל יקרים יותר, בהם יש רכיב קירור מובנה, מאין צינור בצבע נחושת. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך קירור זה עובד, האם יש בשיטה זו סיבוכים אפשריים ( כמו שיש בעיית אבק עם מאווררים ), והאם שווה באמת לשלם יותר על לוח אם שכזה, בשביל הקירור, במידה ולא מתוכנן OC ? תודה !! ( לצורך העניין נניח כי על לוח האם צריך להרכיב לבסוף מעבד פנרין שיצא בקרוב, 2 ג'יגה זיכרון DDR2, כרטיס מסך חדיש התומך ב - HD וב - DirectX 10.1, כרטיס רשת אלחוטי, רכיב SATA2, רכיב IDE, וכו'.... )
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על 9500 או 9700 של זלמן אבל אז הבנתי שהם ככל הנראה לא מתאימים ללוח הזה. יש למישהו הצעות ששוות לרמה של הזלמנים הנ"ל? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
קראתי עשרות שירשורים בפורום על קירור למעבד,ועל ההמלצות לקירור. יש לי מפרט שמורכב ממעבד Q6600 לוח אם P35 מארז לקסה ספק קורסייר 450 זיכרון 4 ג'יגה למארז יש 4 מאווררים ולא מתוכנן OC השאלה אם דרוש קירור למעבד,או שניתן להסתפק במאווררים הקיימים? אם בכל זאת כדאי, חשבתי על AC PRO 7 או ביג טייפון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
האם הארטיפקט טסטינג של ATI TOOL והשימוש איתו על כרטיסי נוידיה הוא תמיד תוצאה בטוחה,אם הוא מוצא ארטיפקטים בATI TOOL אז זה אומר שיש לי בטוח ארטיפקטים? כי הוא מוצא לי פעמים קרובות וגם לפעמים שאני רק ישר מפעיל את התוכנה בשניה הראשונה הוא מוצא המון נקודות ארטיפקטים אבל אם אני סוגר את הבדיקה ומפעיל אותה שוב,אין ארטיפקטים..אז השאלה שלי אם התוכנה בכללי מזייפת בעיקר אם כרטיסי נוידיה? (במשחקים עד היום לא ראיתי שום ארטיפקט אולי LAG פה ושם אני לא בטוח שזה ארטיפקט)
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מהו המאוורר 120 מ"מ שדוחף הכי הרבה אוויר ברמת רעש הנמוכה ביותר שאפשר להשיג בארץ ? (תודה מראש)
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
האם אפשר לשים חיישן חום בתוך המיכל של הקרור מים?? לפי מה שידוע לי הנוזל לא מוליך חשמל.
-
- 8 תגובות
- 482 צפיות
-
-
טוב חברים כמו שכבר הומלץ לי כאן קניתי את ה SF2 בשביל להחליף את הדלתא הרועש שלי בתקווה שיהיה לי יותר שקט בלילה הוא אומר להגיע מחר או מחרותיים המעבד שלי הוא ה AMD 2700+ בלי אוברקלוק קניתי איתו גם עוד שני מאווררים למארז בשביל הסירקולציה במארז רציתי לדעת איך אתם ממליצים למקם אותם במארז מקדימה או מאחורה ואיזה תפקיד יהיה לכל אחד {מכניס או מוציא אוויר} כרגע יש לי אחד שמוציא אוויר מאחורה בגובה המעבד
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
UPP Arctic-Cooling NV Silencer 6 זה לכרטיס 6600GT לPCIe...
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יש מעבד e6600 הקירור הנוכחי הוא הסטנדרטי של אינטל והמעבד מתחמם במהירות אז אני רוצה המלצה למאוררר או קירור אחר אבל שיהיה שקט ככל האפשר כי המחשב מאוד שקט יחסית והוא בחדר שינה שלי אז אני לא רוצה שהמאוררר הזה יעשה הכי הרבה רעש
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 2400 אני רוצה להעלות את המכפלה מ 15 ל 16 או 17 (כמה שאני יכול) אז עולה לי החום נכון עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול להגיע עד 65 מעלות זאת אומרת המעבד יכול לעבוד בלי בעיות לפי המאמר של mapisto ועוד דבר במחשב השני שלי amd 64 3000 אז אני רוצה להעלות את המתח לכרטיס מסך יש לי 2 אפשרויות כרגע זה על 1.5 ואני יכול להעלות רק ל 1.7 להעלות או שזה יהרוס כי אני עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ואני רוצה שיהיה יותר יציבות לכרטיס כדי שאני יוכל להעלות עוד
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יש לי מעבד P3 866 MHZ וב CPU-Z רשום שגם הבאס וגם הFSB הם על 133 מגה הרץ ?? הזיכרון הוא 128 SDRAM גם 133 מגה הרץ ובCPU-Z החלק שרשום את המהירות המקורית של הזיכרונות {ב400 מגה הרץ זה 200 מגה הרץ} איך אני אדע עד איזה באס יחזיקו לי הזיכרונות??
-
- 8 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מחפש קירור למעבד Q9450 בסביבות ה- 200 ש"ח.. (אם זה חשוב: לוח ASUS P5Q DELUXE בתוך מארז ANTEC P182) המחשב בשיא השימוש יהיה לעריכת אודיו כך ש- צריך שיהיה גם שקט וגם קריר (וגם תחת עומס).. אבל.. אני לא עושה OC ומה שיותר חשוב: עניין השליטה במהירות הסיבוב של המאוורר נתפס אצלי כחיסרון היות ולא הייתי רוצה להתחיל להתעסק עם זה בין אם זה כפתור בתוך או מחוץ למארז ובין אם זה דרך תוכנה כלשהיא.. הייתי רוצה שהוא יידע לבד מה צריך לעשות.. (נראה לי שאני מבקש משהו הגיוני שמזמן קיים אפילו בניידים!!) חברה... בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ניוב לחלוטין בכל מה שקשור לאוברקלוקינג, אני לומד לאט לאט. יש לי כרטיס מסך כמו שפורט למעלה. כן כן, קירור פאסיבי, כן כן, היטסינק גדול ומרשים, כן כן - אפשר לבשל עליו חביתה בזמן משחק. מתחמם כאילו פיזרתי עליו אבקת צ'ילי. אוורור נאות למארז - יש. 92 מ"מ מכניס אוויר מקדימה, 120 מ"מ מוציא אותו מאחורה, המעבד (E6550) נמצא על 25 מעלות במנוחה, לא עובר 42 בזמן מאמץ. כרטיס מסך בזמן מנוחה - 48 מעלות. עשיתי לו אוברקלוקינג זניח לחלוטין, משהו באיזור העשרה מגהרץ תוספת לGPU ולזכרונות. גם המעבד קצת משופר,FSB 345 כפול 7.0= 2421.6 (מקורית 2333). ונגיע לפואנטה: אני רוצה עוד. כל רכיב ורכיב במחשב הזה יסחוב עוד אוברקלוקינג, למעט כרטיס המסך. והוא לא רע, לצרכיי (אני לא גיימר רציני, יות…
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אהלן חברים=) היום לתדהמתי כשפתחתי את המארז גיליתי שהמאוורר של הכ.מ לא עובד והמעבד שלו רותחחח.. רציתי לשאול אם עדיין מייצרים איזשהו קירור לכרטיס שלי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 482 צפיות
-
-
זה פשוט לא הולך ..... אני מקבל כל מני תופעות מוזרות ... יש למישהו את הלוח הזה והוא עשה לו OC ? אשמח לקבל עזרה פה ..
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ישנו קירור למעבד g power של ג'יגה בייט הוא נראה קירור מעולה(הסקרים מדברים בפני עצמם) הוא גם נראה העתק של הגוף קירור של טרמלרייט(גוף קירור מעולה ומצורף מאורר לא רע בכלל רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הקירור
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מאווררים שהם אותו דבר במחיר והנתונים שלהם בערך אותו דבר. מישהו יכול לעזור? מצורתפ התמונה שלהם עם נתונים.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי מעבד Intel E6750 ואני משתמש בקירור סטוק. לפי תוכנה Core Temp יש לי בעיית התחממות רצינית במעבד בעת מאמץ, הוא רושם לי 80-90 מעלות. עלה לי בראש רעיון שהבעיה היא במעבד ולכן התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המעבד ואמרו לי לבדוק את הבלוק קירור שעל המעבד ולראות אם הוא חם, כי יכול להיות שהחיישן פשוט לא טוב. כי אם המעבד באמת נמצא בטמפ' של 70-90 מעלות הבלוק קירור צריך להיות חם. עשיתי את הבדיקה, וכשהתוכנה מראה טמפ' של 80-90 אני נוגע בבלוק קירור ואני לא מרגיש שום חום כלל וכלל. מה זה אומר? האם הטכנאי שאמר לי את זה טועה והבלוק קירור צריך להיות קר כל הזמן או שהחיישן באמת דפוק? ודרך אגב, מה הטמפ' שבה המעבד מכבה את עצמו? תודה
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-