אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איזה בלוק הכי טוב למעבד LGA775 ואת שער המערכת אבא שלי בונה (זה יותר טוב מכל מה שיש בשוק) והאם אפשר להשתמש במים רגילים מהברז?? ונגיד שכן מה יותר עדיף מים מהברז או מים מזוקקים??
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע OC לזיכרונות ושלי אבל אבל יש לי כמה שאלות לפני קודם כל המפרט שלי הוא פרסקוט 3000 (סוקט 478) עם OC ל-3400 לוח ASUS P4P 800 E DELUXE זיכרונות GIEL 512X2 זיכרונות ווליו רגילים שבאים על הצלעות קירור הסגולות האלה למי שמכיר ה-CL שלהם זה 2.5 ואני רוצה להוריד להם את התיזמונים ל-2 איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס? אני לא מוצא את האפשרות הזאת הזיכרונות האלה בכלל יכולים לעמוד בזה? אני יודע שהם לא משהו ב-OC מה הסיכוי שהם ידפקו ? ועד כמה זה מורגש ב-CL 2 אני רוצה גם להמשיך עם ה-OC למעבד כרגע הטמפ' שלו ממש נמוכה במנוחה ביחס לפרסקוט אני עובד בטמפ' של 32-38 גג במנוחה בהתחשב בפרסקוט עם קירור סטוק זה מעולה רק מרחתי לו משחה טרמית חדשה את הארטיק סילבר 5 מצויינת א…
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני יודע שב-D805 הוא אוברקלוקר לא קטן, לכן לדעתי זאת האופציה הטובה ביותר באותו תקציב. עד עכשיו הייתי בטוח בקשר ללוח אם, אבל לאחר שבביקורת נאמר שיש "חומה" עד ל-300FSB, התחלתי לחשוד. הזיכרון שאני אשתמש בו יהיה כנראה סטיק אחד של 1GB במהירות 667MHz, אני אקח 2 סטיקים אם זה קריטי בשביל ה-OC ולא יפריע לשדרוג ל-2GB זיכרון. לאחר חיפוש קצר בגוגל, מצאתי אשכול מוזר ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. אם כבר פתחתי אשכול על הלוח אם, האם יש משהו טוב יותר בתקציב של 550 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קודם כל רציתי שתגידו לי איזה תוכנה מראה טמפ' נכונות ולא מזייפת כמו ( TAT ) אצלי והטמפ' שיש בתמונה שהם במנוחה טובות למעבד E4300 סטוק? הלוח אם לא יותר מידי חם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אז ככה: עד השבוע שעבר המאוורר של המעבד היה מאוורר סטוק פשוט של אסוס. הטמפ' של המעבד הייתה באיזור 60-65 במנוחה.. ביום שישי קניתי את ה 9500 והתקנתי אותו, אבל מסיבה כלשהיא נדפק לי הלוח (D945PSN) והמחשב היה מושבת בסופ"ש... אתמול שדרגתי את הלוח ל D965LT (למה נשארתי באינטל? יש לי הנחה על לוחות אינטל בחנות מסוימת) ועל הדרך הוספתי עוד 1G זיכרון... ;D פירמטתי והתקנתי הכל מחדש, א-ב-ל עכשיו בלוח החדש אני לא מקבל קריאה של טמפ' מאף תוכנה חוץ מהתוכנה של אינטל, שמדווחת על.... נכון, 60-65 במנוחה.... הביוס עודכן, ווידאתי אינספור פעמים שהגוף קירור יושב טוב על המעבד, השתמשתי בארקטיק סילבר לפי המדריך, אני כבר לא יודע מה לעשות... המאווררים מסודרים אצלי כך שמאוורר 120 מכניס אוויר מקדימה, ומאו…
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
מחפש 2 מאוררים שקטים במיוחד....כל מאורר יקרר 3 HD. רציתי קצת דעות על ההספק המינימלי ב CFM הנדרש לקרר את ההרדיסקים -7400 RPM מסוג SATA & PATA. אין צורך בהמלצות על חברות מאוררים.
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב (AMD athlon 64 3000+) גוף קירור של tt TR2-M6 SE (k8) אני רוצה להביא מאורר של tt smart case fan 2. עכשיו - האם כדאי להביא את המאורר הזה או שכבר שווה להביא את ה Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD? הגוף קירור ממש משפיע?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
טוב אז התחלתי להתעניין באוברקלוקינג קראית את שתי המדריכים שיש במאגר (לא עוזרים בגרוש...)וגם עשיתי חיפוש פה בפורום..וקראתי קצת...עכשיו זה המפרט שלי: CPU Properties ( Intel Pentium IIIE, 800 MHz (6 x 133-מעבד Asus CUV4X-לוח אם 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... (תגידו לי עם אני יכול לעשות ביכלל אוברקלוק עם המפרט שלי..) עכשיו ניסיתי לעלות את הFSB במעבד לפי מה שהבנתי עושים את זה דרך הביוס אבל לא הצלחתי לימצוא איפה זה...חיפשתי אפשרות אפשרות ואין כלום.. זה הביוס שלי: BIOS Type- Award Modular BIOS v6.0 אולי המעבד שלי סגור או נעול או משהוא כזה.. אז אמרתי לעצמי שנתחיל עם הכרטיס מסך...אז הורדתי את התוכנה : GeForceTweakUtility ומשמה העלת…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם D: יש לי מעבד AMD Athlon 4400+ X2 2.3GHz שאני רוצה לעשות לו OC. הטמפ' במצב מנוחה לא עוברות את ה40 מעלות ובכלל רק אחרי הרבה מאמץ הוא מגיע ל45... אני רוצה להמהיר אותו עד שהוא יגיע לטמפ' לא רלוונטיות... ד"א אין לי מושג איך עושים OC...זה דרך הBIOS לא? תודה רבה לעוזרים! מפרט מלא: AMD Athlon 4400+ X2 2.3GHz 2X1GB ram ddr2 667 palit 8800gt sonic mobo gigabyte m61ps3 ספק 500W של MSI 2X160GB =320GB HDD on RAID
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את המלצתכם למאור שקט וטוב וישיהיה גם אם מסנן אבק או משהו שלא יכנס לי אבק דרכו למארז אני רוצה להרכיב אותו מול המעבד אז ככה אני צריך משהו שקט
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
חח אני דיי חדש בתחום ואני לא ממש יודע איך כל זה הולך... יש לי פנטיום 3 1000mhz, עם 256מ"ב זכרון פנימי. מה הרכיבים הכי זולים והממולצים עבורו...?
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
נגיד ועשית OC יותר מידי חזק והלוח אם וכול השילוש לא עשו פוסט בכלל ,כלומר הביוס בכלל לא הגיע למצב שהוא סופר את הכמות זיכרון שיש לו . אז מה אני אומר לעשות ? לאפס את הביוס ? (אם כן אז איך עושים את זה ?)
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי בעיה באוברקלוק שעשיתי לחבר שלי המעבד בסטוק הוא 2.2Ghz הצלחתי להגיע איתו רק עד 2.6Ghz ואמרו לי שהוא יכול להגיע הרבה יותר.... המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ AM2 BOX MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2 OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel WSTERN DIGITAL 200GB SATAII MSI 7600 GT 256Mb PSU 400WATT (יכול לי להיות בגלל הספק הוא ג'נרי??....) אם משהו יודע אולי למה אני מוגבל ביכולת האוברקלוק אשמח לקבל עזרה תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 mx440 של אסוס ורציתי לעשות לו אוברקלוק ואני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל...
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
איזה קירור הכי יעיל אני יכול לקנות למעבד Q6600 עד 250 שקל תדוה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
זה בסדר אם השתמשתי במשחה שבאה עם הקירור, או שהיה כדאי למרוח MX1? וכרגע הטמ"פ במנוחה 47-8, ובמאמץ לא עולה מ 52-3. הטמ"פ המומלצת לא אמורה להיות נמוכה יותר? יש לי x1800 gto. תודה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח בהתנצלות.. חחח עשיתי חיפוש והבנתי בכללי איך אמורים להפעיל תתוכנה אני יגיד לכם מה בדיוק עשיתי ותגידו לי אם זה בסדר.. אחרי הרישום בלה בלה בלה הוא ניסה להתחבר לאיזה שרת באינטרנט, עשיתי לו סטופ סגרתי את התוכנה כי היה מאוחר והלכתי לישון.. ( עד כאן הכל בסדר ) קמתי בבוקר הפעלתי את התוכנה היא שוב ניסתה להתחבר ל PRIMENET SERVER ולא הצליחה, אז עשיתי לה STOP אחרי כמה שניות מצאתי בתפריטים את האופציה TORTURE TEST לחצתי עליה וזה התחיל להריץ שורות (הפרש בין שורה לשורה בערך 20 שניות נראה לי לא ממש ספרתי.. אולי יותר אולי פחות) ראיתי שהמעלות עולות ועולות, הפעלתי מאוררים ובערך אחרי איזה 5-10 דקות הטמפרטורה נעצרה על 41-42 מעלות השארתי את התוכנה ככה פעול, אחרי איזה 40 …
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האים יש תוכנה שתראה לי את טמפרטורת כרטיס המסך תוך כדי מישחק ברע או בכל צורה אחרת כרטיס המסך שלי הוא: inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכם, כפי שבטח חצי פורום ראה,קניתי מחשב. ויש לי שאלה (של ניוב בעל פוטנציאל) בקשר לזכרון: האם הזכרון מתחיל ב400MHZ ומאפשר עד 600MHZ או שהוא מתחיל כבר ב600MHZ? נ.ב: הזכרון שקניתי הוא הG.Skill PC4800 - שפועל על 2.5-4-4-8 ב600MHZ ועל 2-2-2-5 ב400MHZ. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שיכניס אוויר, ואחד שיוציא אוויר. הכי חשוב לי שהמאווררים לא ירעישו ושיהיו כמה שיותר שקטים. תקציב 40 שקל למאוורר בערך... תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין את העניין הזה. למה לשלם 150-200 ש"ח בשביל שיפור של מקסימום 30Mhz ו-200 נקודות ב-3DMark05? האם יש השפעה כל כך על ה-FPS שההשקעה הזאת שווה או רק בשביל לגרד עוד כמה נקודות ב-3DMark05? ועוד שאלה - בביקורת אין הזכר ל - Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2. למישהו יש מושג על ביצועי הקירור הזה?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
והאם צריך בכלל כי את הFSB אני לא יכול לעלות אז אולי את המכפלה של המעבד
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-