עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by exercise,

למה תמיד שמנקים אותם מאבק (בלי לשמן) הם תמיד מרעישים יותר אח"כ ? יש דרך פשוטה (בלי שמן) לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  2. האם ניתן כמו על המעבד לשים גם על הכרטיס מסך משחה טרמית? האם זה יעזור במעלות? ואיך בדיוק אני יודע איפה למרוח? הכרטיס מסך שיהיה ברשותי הוא leadtek Geforce 8800GTS 640. מתוכנן OC.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  3. כל פעולה שנדרש מאצץ כדי לבצע אותה המאוור של המעבד עושה רק של מתכת כזה. מה צריך לעשות? לנקות אותו?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. אלהן כולם. אני רוצה לילמוד קצת יותר על האוברקלוק אני רוצה להיכנס לתחום חזק,בקרוב אני קונה מערכת ואני רוצה שיהיה לי ידע כדי לעשות למחשב אוברקלוק ועוד כמה דברים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי אני מאוד אשמח(: , msn- amirsource10@hotmail.com

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by K0sTa,

עד כמה אפשר למשוך ת'זיכרון הזה? יש לי 2 סטיקים של זה..1024.. ועם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. היי פתחתי דיון בפורום המארזים שבו התייעצתי לגבי מארז , לאחר שהדיון עבר לדון על הקירורים במארזים פתחתי את הדיון כאן . (הדיון בפורום מארזים - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308530.new#new ) יש לי אפשרות לקנות את המארז - NZXT ZERO http://www.nzxt.com/products/zero/ או את - THERMALTAKE EUREKA http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/eureka/vc8000bwa.asp אני חושב לקנות את ה Zero בגלל הקירור סטוק שמגיע איתו (שמכיל - 4X120mm מאווררים בדופן המארז - מכניסים אוויר , 1X120 מכניס אוויר מקידמת המארז , 2X120 מוציאים אוויר בחלק האחורי של המארז) או שאני יכול לקנות את ה Eureka ולהוסיף לו מאווררים . מה שחשבתי לעשות זה להוסיף מאוורר מתחת לכונני הדיסקים , ב Eurek…

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

Temperatures Motherboard 45 °C (113 °F) CPU 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #1 52 °C (126 °F) CPU #1 / Core #2 51 °C (124 °F) GPU 55 °C (131 °F) WDC WD1600JS-00NCB1 50 °C (122 °F) פעם ראשונה שההארד דיסק הגיע לי 50.. הוא בד"כ 42 אלו התוצאות לאחר שיחרור קבצי RAR אבל עדיין אלו הטמפ' המומצעת, המארז הוא סופרנו. מה אני יכול לעשות? החדר לא ממוזג, אין מזגן..

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  8. נחמד מאוד! כדאי לטרוח ולקרוא אם מתכננים OC רציני... http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2503&articID=567

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  9. המעבד הזה עם קירור סטוק אורגינלי , המארז חצי פתוח, קיים אוורור פנימי יחיד ולא כ"כ גדול במנוחה כ 55 מעלות ובמאמץ כ 65 מעלות בממוצע. המאוורר ממש ממש לא שקט ונמאס לי כבר כיצד לטפל בבעיה האם יש איזשהו מאוורר מעולה שיתן לי לישון בלילה בשקט ? מה המלצתכם?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  10. שלום קניתי היום את ‏Silent Wheel 13cm A2330‎ של Thermaltake, אני חושב להפעיל אותו על מקסימום תמיד, ב1400 סל"ד. האם זה מקצר את אורך חייו?

11. מישהו יכול לתת לי קישור למדריך איך לעשות OC למעבד E4300 עם לוח אם GA-965P-DS3 וזכרונות 667 cl5 אני פשוט לא מבין איך לשנות את המתחים כי זה כתוב שם אחרת (0.20V+) וגם לא את איך עובד עניין המכפלה של הזכרון כתוב שם x2.00 ולא 1:1 2:3 וכו'

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לדעת אם למישהו פה יש התנסות ב OC לזכרונות של ADATA עם צ'יפים (נראה לי תוצרת ADATA ולא סמסונג או ווינבונד - דגם: ADD8608A8A-5B ) ובאיזה מתח מומלץ לעבוד איתם ? אני כרגע על 2.6 וחשבתי להרים ל 2.7 .. יש לי לפעמים גיהוקים בגרפיקה - וזה לא חשוב אם זה במשחק סרט או כל דבר אחר.. גם כשהמחשב מפורמט ונקי וגם עם כרטיסי מסך אחרים וגם ללא OC . מאז שקניתי את המחשב (שנה) יש לי את הבעיה הזאת. מן עצירה או קירטוע בגרפיקה למשך שניה וקצת ואז זה משתחרר (בדרך כלל אני כבר תקוע בתוך קיר אחרי זה ומאבד את ההובלה ב NFS:MW חח ) אותו דבר בסרטים ובכל משחק.. יש קשר בין הזכרונות לזה? זה החשוד היחיד שעדיין לא בודדתי לבדיקה.. עריכה : יכול להיות שהייתי צריך לפתוח באוברקלוקינג וקירור ? אם…

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by ranyr,

קניתי מסך עם בקר הלחמתי חיברתי הדלקתי... עכשיו אני רואה שני שורות של רובועים התקנתי את Crystalfontz עכשיו איך אני מגדיר את היציאה ואת המסך????

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by גילל,

שלום, אני חדש פה אחלה אכשיו האם אני יעלה מתח לזיכרון הוא יתן לי משהוא?ומה?והאם זה מסוכן?ועד כמה מתח שמעלים זה מתחיל להיות מסוכן? תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. שלום לכולם, בתור אחד שביצע לא מעט אוברקלוקינג לרכיבים שונים למחשב עדיין מעצבן אותי הקטע הזה שמקובל וידוע לכולם - עשית OC = בטלת את האחריות. השאלה שלי היא - איפה לעזאזל הדבר הזה רשום ?? (אני מדבר ספציפית במקרה זה לגבי כרטיסי מסך) בשלושת הכרטיסים האחרונים שקניתי - 7900GT OC , 8600GTS , HD4850 לא היה מצויין על האריזה או באיזה חוברת או פתק שאסור לי לבצע שינוי תדרים לכרטיס.. אם כבר נהפוך הוא - האריזה של ה HD4850 של ASUS שקניתי לפני שבועיים מתפארת בכך שהכרטיס מגיע עם תוכנה של ASUS שנקראת OSD שמאפשרת לי לעשות OC בקלות ולשפר את הביצועים של הכרטיס.. אז מה הקטע בדיוק ? איך החברה יכולה להציג יכולת מסויימת של OC ואף לספק לי ביחד עם הכרטיס כלי לבצע את זה אבל מצד שני הדעה הרווחת היא שכ…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. התוכנה מראה לי ככה- temp1=40~ temp2=36~ temp3=30~ וגם את המעלות של ההרד דיסק....... אוקיי אז ככה .....הטמפ' הראשון נראה לי שזה הCHIPSET והשלישי זה המעבד לפי התוכנה שקיבלתי עם הלוח EASYTUNE. השאלה היא האם השני זה יכול להיות של הכרטיס מסך? שעומד לי על 36 מעלות בערך......פשוט אין לי מושג.......... עריכה: לא משנה זה כנראה של המארז ...בדקתי עם עוד תוכנה......

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. מה עדיף כשמוסיפים לו מאורר 120MM ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_2742&products_id=20220 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=18665 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by Danman,

היי! אני עומד לקנות E2180 ולעשות לו אוברקלוק, ואני מתלבט איזה קירור לקנות. בעיקרון, הייתי די סגור על Tuniq Tower, אבל המארז שלי די מעפן ( Sunbeam Samurai ) הביג טייפון למשל נכנס ממש בקושי, מנשק את המאורר של הדלת) אז חשבתי על אלטרנטיבות, מה דעתכם על MaxOrb או V1? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by etz,

אז ככה, יש לי פה בבית גוף קירור ישן של AC לסוקט A אבל אני לא יכול להשתמש בו כי אני כמובן עם אינטל אבל גם כי הפלסטיק שהמאוורר יושב אתו על ההיטסינק שבור כך שבעצם הכל חסר תועלת. עם המאוורר עצמו (שהוא עדין תקין לגמרי) מגיע חיישן טמפ' שהיה תקוע בתוך היטסינק ובעצם היה שולט על מהירות הסיבוב, אז השאלה שלי בעצם היא כזאת: האם מישהו יודע אם אני יכול איכשהו להשתמש בחיישן למטרה אחרת? האם מכירים דרך לקרוא את המידע מהחיישן? מאוד הייתי שמח להשתמש בו לבדוק את טמפ' כרטיס המסך, לדוגמה, כי אין לו חיישן. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. אוקיי... אז למי שקרא את ההודעה הקודמת שלי או לא, לא יודע אם זה משנה, אבל אני רוצה לדעת לגבי אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי.... אז כפי שאמרתי יש לי כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe GeForge 2 GTS (עם 32 מגה זיכרון DDR של סמסונג) אם לא משנים כלום אז המעבד שלו עובד ב 200Mhz והזיכרון ב 400Mhz. הטמפ' שלו במנוחה הייתה מוגזמת לדעתי ולכן פשוט הנחתי עליו מאוורר מהצד האחורי שלו (הצד החלק שאין עליו כלום) וזה הוריד אותה מ58-60 מעלות במנוחה לכ 49מעלות. בכל מקרה נראה לי שהטמפ' האלה די גבוהות, אולי בגלל שפירקתי איזה פעמיים את המאוורר וגם הפרדתי את הגוף קירור והגריז הטרמי בטח כבר ממש לא יעיל... טוב אז החלטתי לעשות קצת אוברקלוקינג (עם תוכנה) ללא אמצעי קירור!!! לקחתי את ה RivaTuner2 והעלתי כל פעם קצ…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by giloman,

אני רוצה XP120 שכבר הזמנתי ואני לא רוצה לשמוע שום דבר על הסינק אני רוצה לשמוע רק על המאוורר שאני לא יודע איזה לקנות כי אני לא רוצה את מה שבדביק כי אני רוצה ביצועים ולא שקט (אני פאן בוי של רעש ) אני צריך המלצות על מאוורר 120 מ''מ הכי טוב שיש ....

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  22. שלום חבר'ה לחבר שלי יש מעבד של celeron 1.699mhz עשיתי לו oc פשוט... העליתי לו את התדר מ100 ל 110 עכשיו מהירות המעבד שלו זה 1.870GHz האם אפשר איכשהו להוציא מהמעבד הזה יותר? כשניסיתי להעלות לו יותר מזה המחשב כבר לא עלה האם זה השיא של המעבד הזה? בקירור סטוק כמובן! זה תמונה מהתוכנה cpu-z אחרי ההמהרה... הגיוני? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by davis5,

בדקתי טסט של benchmark ב תוכנה ואחרי 11 טסטים היא נקעת למה זה? תודה

• 8 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by 54321,

ניסיתי לפתוח ל6200 צינורות וזה מה שיצא לי http://img374.imageshack.us/my.php?image=621rh.jpg זה אומר שהצינורות פגומים?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  25. שלום ברשותי מחשב חדש (אתם יכולים לראות מפרט בפרטים שלי בצד) עם מערכת קירור של TUNIK ובנוסף 2 מאווררים (קדמי 600 סיבובים ואחורי 1600 סיבובים - צמוד לTUNIK) כאשר אני מפעיל את התוכנה של SPEEDFAN אני רואה את הנתונים הבאים: temp1: 34c temp2: 30c temp3: -2c temp: 0c hd: 31c core0: 44c core1: 42c core2: 39c core3: 39c נתונים אלה ללא מאמץ. שאלתי הראשונה האם אלה הם טמפרטורות מתאימות לנתונים של המחשב? (הTUNIQ הוא נמצא באמצע כלומר לא על המקסימום שלו - כי אז הוא מרעיש) שאלתי השניה היא כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא מעלה לי הודעה קטנה בצד ליד השעון שאומר משהו על ההארד דיסק: sensor detected משהו כזה ההארד דיסק שלי הוא של western digital מדגם 500gb aaks-65yga0 ולפעמים יש לי איתו קצת רעשים…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים