עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mda101,

השגתי לוח MSI MS6152, כרטיס מסך, כרטיס רשת... ומקווה לארגן גם מעבד... אני מעוניין שהחלקים יכנסו לתוך מחשב "מערכת" להכניס אותו לתוך קופסא ישנה של רסייבר, או אולי נגן דיסקים ישן... לחבר את הכל למסך שלי (יש לי קופסאת מיתוג) וכמובן, לרמקולים, וככה להוציא את כל המוזיקה מהמחשב שלי למחשב אחר... הבעיה היא שאין לי בבית את הכלי עבודה המתאימים, ועדיין לא עשיתי משהו כל-כך מפוצץ... עזרה... הצילו... יש כאן אנשים (רצוי מאיזור המרכז) שרוצים לעזור לי לקחת חלק בפרויקט (כמובן, לצלם את שלבי העבודה ולכתוב אחר-כך מאמר...) יכול לצאת שוס...

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. משהו יודע מה זה אומר FSB של מעבד ומה זה מכפלה??

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  3. טוב, אין לי מושג באובר קלוק, אני מודה. יש לי את הכרטיס מסך הזה והבנתי מכל מני דיונים שקראתי פה שאם עושים לו OC הוא נותן עוד כמעט 60% בביצועים.. טיפה מלחיץ אותי להתעסק עם משהו שאני לא מכיר אבל אני חייב.... : מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? איך אני בודק לו טמפ' אחר כך שלא ישרף לי או משהו.... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 498 צפיות
  4. בפורום מפרטים המליצו לי לקחת Arctic Cooling Freezer 7 Pro למרות שהדגשתי שאין בכונתי לבצע OC האם קירור אחר באמת הכרחי ?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by Tal14,

שלום לפני כמה זמן היה משהו שהרעיש לי במחשב רציתי לבדוק אם זה המאווררים ולכן התקנתי את תוכנת הSPEEDFAN שם הגדרתי שאני שולט במאווררים, לאחר מכן ביטלתי את זה ואז הכל התחיל להשתגע לפעמים זה עובד בסדר, על 400RPM ולפעמים על 2000RPM (יש לי Artic Cooling 7 Pro) מחקתי את הSPEEDFAN , ומה לא עשיתי מה צריך לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  6. Started by hck,

דיפדפתי קצת בביקורת, והגעתי לדף הזה ~~**~~. למה לשלם כל כך הרבה על מעבדים תותחים כשיש OC ;D ? 2.8C@3.7 A-DATA 500MHz 1:1 + PAT אתם תשפטו: . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  7. Started by nehmia,

מה אחוז השיפור הכי גבוהה שהגיעו עם? geforce 4400

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  8. Started by TARON,

אני רוצה לעשות אובר קלוק דרך דריברים מזה אומר איך עושים את זה ??? ישלי X550 כי אני רוצה שהכרטיס לא יפגע

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  9. יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  10. אז ככה דבר ראשון יש לי שאלה המעלות של הכרטיס מסך שלי leadtek gforce 6200 עכשיו אחרי אוברקלוק ופתיחת צינורות במאמץ של ממש אבל ממש הם מגיעים ל70 ורק בניד פור ספיד הם מגיעים ל75 (קירור סטוק) זה טוב? ועכשיו בקשר למעבד המעבד שלי זה p4 2.66 socket 775 64 bit והלוח אם שלי זה asus p5s800 -vm קיצר ואלה המעלות אני בטוח שהם טובות אבל השאלה אם לאוברקלוק במאמץ של ממש המעבד שלי מגיע ל30... קיצר ניסיתי דרך הביוס והכל אבל אין שם שום מקום להעלות ואני לא יודע איזה תוכנות צריך להשתמש כדי להעלות את הfsb דרך הווינדוס אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד (וחיפשתי גם 10 עמודים קודם) ולא מצאתי מדריך טוב שיעזור לי תודה לעוזריים

• 8 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by comablack,

האיורור סטוק של המעבד שלי הורג אותי אני מחפש המלצה למאורר שקט וזול אני לא מתכנן oc

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. Started by logicoder,

הי יש לי מעבד Athlon XP 1800+ כל פעם שהדלקתי אותו הוא נתקע, נכנסתי ל BIOS והורדתי את ה Frequency שלו עד שהוא הפסיק להיתקע הורדתי את התוכנה FreshDiagnose כדי לראות מה המעלות של המעבד והוא נתן את הנתונים הבאים: CPU: 78 c Motherboard: 44 c Power\ Aux: 74 c הסתכלתי תוך כדי על המהירות שרץ המאוורר של המעבד והוא על 4900rpm בערך (קצת יותר) הבעיה היא בקירור המעבד או בקירור של הספק? (או אולי שניהם) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by matvey99,

שלום , אני מחפש מאורר 120MM שקט וטוב אבל אני יכול לקנות רק ב IQPC :{ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 498 צפיות
  14. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ופתאום קלטתי שיש שקט כזה... מייד חשדתי ותפחתי את המארז ליראות אם הכול עובד, והיסתבר שמאוורר של הכ.מ לא פעל, מיד כיביתי את המחשב, בדקתי שהכול בסדר, הדלקתי ואז הוא פתאום כן פעל... מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מוודא שהאוורר שלו פועל ולפעמים יש קטעים שהוא לא, אפילו אחרי שאני נותן לו דחיפה ! ממה זה יכול לנבוע ?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by Tommy,

תראו יש לי AMD64 3200? Gigabyte K8VT800 Pro אני לא יודע איך להגיע לביוס ואני רוצה לעשות אוברקלוק נחמד למעבד אם אפשר הסבר בקטנה תודה.

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  16. בוקר טוב, כרגע יש לי מאורר של ZALMAN 7500 הוא אמור להיות איכותי אבל האמת שהוא מאוד מרעיש, כאשר ניתקתי אותו המחשב היה מאוד שקט. השאלה היא אם אין ביררה וכל מאורר למעבד רועש או שיש מאורר טוב יותר עד 200 ש"ח ? תודה.

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by YRP99,

אני כרגע על 2900 מגה הרץ ללא העלאת מתח הטמפרטורות ב Speed FAN במנוחה הם 40 מעלות ב TAT הם 57 בביוס 37 בעומס כבד מאוד על כל המעבדים הטמפרטורה ב Speen FAN מגיע ל 52 וב TAT ל 68-70 יש טעם להמשיך עוד קצת ב ?OC ולמה ההבדלי טמפרטורה הגדולים האלו בין התוכנות למה להאמין? ועוד שאלה קטנה בביוס כתוב לי שה RPM של המאוור של המעבד (ביג טייפון) עומד על 900RPM הוא לא אמור להגיע ל 2000? הוא עובד על המקסימום...

18. Started by shimmi1982,

שלום שלום, המפרט שלי מופיע למטה. יש לי כמה שאלות בקשר לOC שאני רוצה לבצע: 1) שמתי לב כשאני עושה OC רציני למעבד (מ2000 ל2300 ומעלה...) אז כשאני נכנס למשקחים כבדים- כדוגמא FARCRY - אז הם מקרטעים מבחינה גרפית- ניסיתי להכניס עוד מתח למעבד, לא עזר, ניסיתי לשים את התזמונים של הזכרון למהירות סטוק, לא עזר, עדיין מקרטע- ובדקתי שזה לא קשור לכ.מסך- כי כשהמעבד לא מומהר אז הכל עובד חלק. מה הפתרון? 2) שמתי לב שהגבול שאני מגיע לOC של הכ.מסך הוא ממש קטן (אני מגיע לאיזה 435 לליבה ו480 לזכרונות) , מעבר לזה במשחקים כבדים הארטיפקטים מתחילים לחגוג. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לעבור את המחסום, הבנתי שאין טעם לעלות FSB לחריץ הAGP- אבל אולי לעלות מתח לAGP? ואם לא- מה אני יכול לעשות? (וזא…

19. Started by tigery,

ככה עשיתי בדיקת מאמץ באורתוס למעבד e6300 מאורר על 1610 rpm מעלות 48 של הלוח 39 איך המעבד הזה נחשב קריר או שיחסית לחם?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. Started by penny1,

שלום לכולם, אני לא כל כך חזק בתחום הOC אבל יש לי שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT של GIGABYTE עם קירור SILENT PIPE 2 האם תוסף הקירור הנ"ל שבא עם הכרטיס מאפשר לעשות OC כלשהוא ?? או שבכל מקרה יש לדאוג לקירור טוב יותר תודה ושבוע טוב שי

21. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני חייב לדעת אם הם מתאימים באתר של זלמן לא רשום על הלוח הזה כלום כנראה כי יחסית חדש אבל לפי התמונה פה לא נראה לי שהוא

• 7 תגובות
    • 498 צפיות
  22. יש לי לוח Epox 8kda3+ וברצוני לבדוק את הטמפרטורה של הצ'יפסט של הnforce3. רציתי לדעת אם יש איזושהי תוכנה שיכולה לבדוק את זה? ??? אם בכלל יש עליו חיישן טמפרטורה...

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  23. http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDQ2 איזה באסה...חייב לרוץ לקנות שעוד ישאר לנו..!!... :pissed:

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  24. Started by danm,

שלום, קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לקרר את הכרטיס מסך בצורה "מאולתרת" עד שאלמד לעשות סירקולציה במודינג וכ'ו רציתי לדעת כמה יעזור לדחוף מאוור 80 מתחת לכרטיס מסך יוריד במעלות? ושאלה נוספת, איך אני רואה פה אנשים שחיברו 5 מאוורים למארז כאילו לאן חיברתם אותם מבחינת חשמל הרי אין על הלוח מקום ל5

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  25. שלום יש לי במארז מאווררים אז רציתי לדעת איזה מחרחק מהקיר הם צרכים (1ס"מ מספיק) בשביל לתת קירור כמו שהם צריכים לתת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.