עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by aviz,

יש מעבד e6600 הקירור הנוכחי הוא הסטנדרטי של אינטל והמעבד מתחמם במהירות אז אני רוצה המלצה למאוררר או קירור אחר אבל שיהיה שקט ככל האפשר כי המחשב מאוד שקט יחסית והוא בחדר שינה שלי אז אני לא רוצה שהמאוררר הזה יעשה הכי הרבה רעש

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by Bose,

אהלן חבר'ה, יש לי מעבד 2.4 נורטווד עם קירור סטוק ועשיתי לו אוברקלוקינג לFSB ל-175 (הוא על 133 בקביעות) הBUS SPEED על 700 המעבד עצמו על 3.150 והטמפ' הם ואני נותן ציטוט "CPU 48 C SENSOR SOCKET 52" האם הטמפפרטורת שלי סבירות? האם כדאי להוריד תמהירות? האם יש משהו חריג'?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  3. Started by avihy,

אני צריך המלצה למאורר למארז APOLLO עד 70 ש"ח. הבנתי שצריך לשים אותו בחלק הקדמי,נכון?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by noambar,

עשיתי overclock למעבד שלי עם התוכנה Easytune5 של gigabyte (יש לי לוח אם k8n-pro sli) וכל פעם שאני מאתחל את המחשב זה חוזר למצב הקודם. איך אני יכול להשאיר את ה-overcloack אחרי שאני מאתחל את המחשב?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by redti,

האם קיים סיכון ? או שזה מקצר את חיי המאורר של הכרטיס מסך אם אני אמהיר אותו מעבר למהירות ה deafult שלו שהיא 25% ולא מספיקה בהחלט..הוא הגיע ל79 בקלות..אני מעוניין לשים את המאורר על 50% יש כל סיכון בזה או באחוז גבוה יותר? מדובר בHD4850 של sapphire , עם מאורר נשלט דרך ה overdrive .

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  6. האם שעושים אוברקלוק לכרטיס מסך אין אחריות? אם נגיד אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך והוא נהרס יש אחריות?

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by TermiNal,

אני כרגע עובד עם מערכת חלשה ולפני המחשב החדש אנ יארצה לנצל ואתה - AXP 1800 Epox 8k5a2+ Genric 256 SDram אני כרגע עם המאוורר סטוק וגם עם הHSF סטוק. האם יש פה מצב לOC קטן ? הנה הטמפ' שלי - לוח - 33 מעבד - 47. אכן כן המצב רע \: . יש מצב ? אם כן איך עושים OC ? אפשר תדרוך קצר ? תודה.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לעשות אוברקלוקין לכרטיס מסך מסוג GeForce2 MX 400 64MB אני לא יודע איך לעשות את זה לכן אני מבקש את העזרה שלכם תודה מראש לכל העונים...

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  9. בבקרוב אני מקבל מחשב חדש: AMD Athlon 64 3500+ @ Thermaltake Bigtyphoon Gigabyte K8N Pro SLI @ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT @ WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK @ HEC 480V ACE אוקי ורציתי לדעת עם המאווררים שמגיעים עם המארז מספיקים ? איך הגוף קירור של המעבד? והאם הקירור מספיק בשביל לקרר את החלקים אחרי OC ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  10. זה משנה אם זה ימינה או שמאלה?

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by adfx166,

חברים, אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד אני מבצע אוברקלוק למעבד זה. בכוונתי לעלות את תדר העבודה של המעבד מ- 2.4GHZ ל -3GHZ. האם אוכל לעשות זאת עם גוף הקירור (מאוורר למעבד) שקיבלתי עם המחשב? לתשובתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  12. כרגע אני עובד עם riva tuner אך לא מצאתי שם אופציה כזאת אני משתמש בויסטה בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  13. Started by maormark,

קניתי מאוורר ZALMAN CNPS9500 LED ורציתי לקנות מארז שיתאים מבחינת הגודל המידות של המאוורר הם 85X112X125 האם המארז הזה יכול להספיק לי: CoolerMaster Elite 335 Black (W)185 x (H)413 x (L)486 mm תראו מה רשום באתר של זלמן Case chassis cover must be distanced at least 135mm away from the motherboard. There must be no interfering תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. Started by רוסון,

הלוח שלי זה Asus P4P800-E Deluxe, מעבד 2.8 פרסקוט. הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי New CPU installed! Enter setup to configure it ואומר לי גם CPU Fan error כי המאורר של הנינג'ה מסתובב ב 1200RPM וזה כנראה נמוך בשביל הביוס. בכל מקרה הבעיה היא שכשאני נכנס לביוס ושומר, זה עדיין אומר לי אותו דבר, וזה לא נותן לי להמשיך ב BOOT אלא אם כן אני צריך לשחזר את ההגדרות של הביוס להגדרות ברירת מחדל (וזה עדיין חוזר על עצמו גם עם הגדרות ברירת מחדל). כמובן שזה שומר את ההגדרות ששיניתי (זה אומר שהסוללה בסדר והכל). הפתרון הזמני שמצאתי זה שכשאני נכנס לביוס ואומר לו לצאת בלי לשמור שינויים זה ממשיך ב BOOT, אבל זה עדיין לא בסדר. אני …

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by tront,

מה ההבדלים בין הBig Typhoon לBig Typhoon vx ומאיפה אפשר לקנות את החדש?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  16. Started by mani007,

יש לי כרטיס fx 5200 gigabyte המהירות סטוק שלו היא 250 400 עשיו העליתי עם הסטוק 280 420 זה אוברקלוק קטן לדעתם כמה לדעתכם אני יוכל למשוך אני יודע שיש תוכנות מסויימות שמראות אם יש ארטיפקטים אבל עם למשהו יש כרטיס כזה עם קירור סטוק שיעדכן אותי בתוצאה שלו

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by X1peL-,

תראו אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי יש לי כרטיס מסך של Nvidia Geforce Fx 5200 ועכשיו עשיתי לו OC דרך התוכנה RiverTuner ואז שאני נכנס למשחק CS(למכירים) אז אני רואה פאקים בגראפיקה למשל במקומות שיש צל ובמקומות חשוכים אז יש בליטות של עיגולים שחורים ועיגולי אור כזה שלא היו לפני כן... אז איך מבטלים את האובר קלוק כבר מחקתי את התוכנה והתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך אז תגידו לי על כמה לסמן בתוכה הזאת כדי שזה יחזור לי למצב שהיה לי לפני הOC בבקשה תעזרו לי .. תודה למי שיפתור לי את הבעיה :'(

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  18. כמה ואם בכלל, איזה לוח מומלץ לזה וכו'. ומה עדיף סמפרון או סלרון. ומה בכלל מתבטא השוני בין סלרון/סמפרון לפנטיון/את'לון.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  19. אני לא מצליח לעלות לאתר יות מתמונה אחת איך אני יכול לעלות לנושא שפתחתי תמונות אני משתמש באתר הבא בשביל לאחסן את התמונות http://www.imageshack.us/

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by Tal14,

שלום לפני כמה זמן היה משהו שהרעיש לי במחשב רציתי לבדוק אם זה המאווררים ולכן התקנתי את תוכנת הSPEEDFAN שם הגדרתי שאני שולט במאווררים, לאחר מכן ביטלתי את זה ואז הכל התחיל להשתגע לפעמים זה עובד בסדר, על 400RPM ולפעמים על 2000RPM (יש לי Artic Cooling 7 Pro) מחקתי את הSPEEDFAN , ומה לא עשיתי מה צריך לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. Started by hp1610,

לאחרונה סיימתי להרכיב מחשב חדש במפרט הבא: מעבד: E6600 כ. מסך: 8800GTS 320MB זכרון: 2MB 800MHZ לוח אם: ASUS P5B Deluxe מארז: Gigabyte Aurora 570 ספק: Antec Neo HE 550W קירור למעבד: Zalman CNPS9500 92MM Fan לכאורה מפרט לעניין כאשר שמתי דגש על מארז וספק איכותים ושקטים וכן על קירור טוב למעבד כי אני חושב על OC לכיוון ה 3GHZ+ בהפעלה ראשונית של המחשב (ללא OC) ותוך שימוש בתוכנה הגנרית של ASUS וגם ב TAT קיבלתי טמפ' מעבד ~37C בסרק וקרוב ל 49C במאמץ (תוך הפעלת Microsoft flight simulatore). ה 49C נראה לי קצת גבוה לעבודה רגילה ללא OC? מה יקרה כשאני אתחיל להמהיר אותו? האם הטמפ' סבירה? ??? תודה, HP

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by hck,

דיפדפתי קצת בביקורת, והגעתי לדף הזה ~~**~~. למה לשלם כל כך הרבה על מעבדים תותחים כשיש OC ;D ? 2.8C@3.7 A-DATA 500MHz 1:1 + PAT אתם תשפטו: . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  23. אני יודי שדבק מהיר מתייבש ובטמפ' גבוהה הוא נשבר כמו זכוכית. דבר מגע אני לא יודע, בחימום הוא הופך למים? בכמה מעלות?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. ההודעה נמצאת כאן רק מכיון שאי אפשר להירשם ל trade zone יכול לזרוק עוד כמה מאוורים או גוף קירור אחר +מאוור לעסק (הגוף קירור פשוט גדול מדי בשביל הלוח שלי)

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  25. זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html אני משתמש במעבד QUAD ובמערך SLi של שני כרטיסי מסך מסוג BFG (רשום במפרט). אשמח לקבל תשובה בהקדם.. תודה ויום נעים

• 3 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים