אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הtuniq tower שלי כבר צבר כמות אבק רצינית מאז שקניתי אותו לפני 4 חודשים.... ואני לא בטוח איך כדאי לנקות אותו בגלל הצורה המורכבת שלו.... יש למישהו רעיון???
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אז ככה מצטער על חוזר היידע מראש כי אני די חדש פה.. אני קיבלתי מחשב amd 2600 עם מאוור על המעבד במהירות 4400 משהו כזה והטמפרטורה הייתה על 54 ככה.. עכשיו אני כמו טיפש פתחתי את המחשב בחלקו הצדדי ושמתי מאוור רצפה גדול ולשמחתי הטמפרטורה ירדה ל 48 במאמץ הכל טוב ויפה עד שבטעות נגעתי במאוור של המעבד והוא הפסיק להסתובב... שהדלקתי אותו שוב ראיתי שכנף אחת נשברה ועשתה רעש חזק והמאוור לא מסתובב כראוי, היא הייתה רופפה אז הוצאתי אותה והדלקתי שוב עכשיו הטמפרטורה על 56 ועולה והמהירות סיבוב של המאורר של המעבד הוא 3660 אממ אז ככה שאלתי היא האם אפשר להחליף רק מאורר של מעבד? ושאלה שנייה מה ההמלצה שלכם בנושא לאורר של המעבד שלי וכמה זה עולה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
המערכת: מעבד Q6600 B3 לוח אם ASUS P5E ספק 610W PCP&C זיכרונות http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2912 קירור למעבד OCZ Vendetta 2 מארז NZXT TEMPEST מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש מישהו שקנה שיודע כמה היא חזקה?ובכלל אם כדאי.. הMulticolor Light Tube הארוכה...
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי אבל מאוורר מאוד. יש לי 120 מקדימה ו120 מהצד ו90 מאחורה שמוציא. קרור סטוק ללא OC. כמו שאתם רואים הCPU FAN לא מסתובב מהר אבל הוא על מצב אוטומטי. ניסיתי לכבות את כל המאווררים כדי שהמעבד יתחמם והCPU FAN עלה ל2500 RPM. אז הוא עובד סבבה ואין בעיה במאווררים. נ.ב. המאוורר 120 שבצד מחובר ל12V. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 511 צפיות
-
-
טוב ככה, לפני כמה זמן המאורר על הכ. מסך שלי מת אז קניתי את זה: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm עכשיו עם המאורר באו גם כאלה סטייל היטסינקים בשביל להרכיב על הכ. מסך לפי מה שכתוב באתר של המוצר (הלינק למעלה) אז 2 מהם הולכים על הקדימה ו-2 על האחורה אפשר לראות אותם כאן: http://images.google.com/images?q=tbn:EIrb5xIqg5UJ:http://redeyepc.com/Merchant2/graphics/custom/product/COL-04100-00_full.jpg עכשיו ככה, יש 2 שהם גבוהים כאלה (סנטימטר וקצת בגובה) ויש להם למטה מין חריצים כאלה שנראים כאילו אפשר להכניס אותם קצת בלחץ על הזכרונות והם ישארו במקום אבל החריץ קטן מדי מכדי להכניס אותם על הזכרון בלי לשבור את הזכרון חוץ מזה שיש מין דבר קטן כזה ליד כל שבב זכרון שבולט קצ…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לקירור של שני רפטורים שיעבדו במקביל.רצוי תאים פנימיים שיושבים כמו DVD או צורב. בדקתי הרבה ערכות אבל פשוט אין לי מקום במארז....אשמח לקבל דיעות.מחיר רצוי עד 150 שקל.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק והזכרונות שלי הם לא הכי טובים... 2x1Gb Kingstone 800Mhz 5-5-5-18 DDR2. לוח אם EP35C-DS3R אני רוצה לדעת איזה זכרונות כדאי לי לקנות ראיתי כמה זכרונות מכל מיני חברות ואני לא יודע מה לקחת... מבחינת מחיר אין בעיה אבל שלא יהיה DDR3. תודה
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT KO של EVGA עובד בסטוק על 520/1500 הטמפרטורה שלו במנוחה היא 58 זה גבוה?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אתמול השארתי הודעה בפורום, ועלה לי התקציב לקניית הקירור. אני רוכש מחשב ואני צריך לבחור קירור למעבד ב-200 שקלים. כרגע אני לא יודע אם אני מתכנן לעשות OC למעבד (Q6600, אבל מדובר ב-OC קטן ל-3 GHZ) אבל אני רוצה לקנות קירור כזה שאם אחליט לעשות OC, שהקירור לא ימנע ממני לעשות זאת. החנות שאני קונה ממנה היא FOXPC, ואשמח לקבל קישורים לקירור הטוב ביותר במחיר הזה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 10% אחוז מהאפשרות המובנת שיש בביוס. מעבד AMD 3800+ AM2 קירור ARCTIC COOLING 64 למעבד ו 2 מאווררי 120 מקדימה ומאחורה. הדלת בצד פתוחה. לוח אם m2n-e של ASUS זיכרון kingston 667 giga ספק 500W כרטיס מסך ati X1600XT עכשיו רציתי להתחיל באוברקלוק מקיף למחשב, זכרונות, כ מסך ומעבד, אבל כשעשיתי אוברקלוק למעבד, וניסיתי להעלות אותו הוא הגיע עד איפה שהוינדוס נטען , במסך הפתיחה הזה: ונעצר שם. עוד שאלה, איך עושים אוברקקלוק לזיכרונות? ועוד שאלה , איך עושים אוברקלוק לכרטיס מסך ati X1600XT של POWERCOLOR עם התוכנה הזאת: [תמונה מצורפת] מה וכמה לעלות? יש אפשרות לארות את טמפ' כרטיס המסך? אם כן איך. ואת טמפ' הזיכרונות.? איך מקררים זיכרונות? [attachment deleted b…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
חפרתי בפורומים בשביל ללמוד איך מפרקים את ההיטסינק בתושבת 775 כדי לשים היטסינק יותר רציני ולא מצאתי. בסוף מצאתי את מבוקשי באתר של אינטל, ע"י סרט וידאו מצוין, שמסביר את הנושא. ftp://download.intel.com/business/ibp/071604/enu300k.wmv]]
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
מזה משחה תרמית ומאיפה אני קונה אחת כזאת?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מאוורר פשוט ג'נרי מחבר, ואני לא ממש יודע איך מחברים (אם אפשרי בכלל...) יש לו חיבור שמתאים לשני פינים.. אני יכול לחבר אותו לAbit NF7 V2.0? אם כן, איך? תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום מהתנסות שלכם אוברקלוקרים איזה כרטיס מסך הוא טוב לאובר קלוק מחפש דגם טוב גם Ati וגם Nvidia.... מקווה שזה מתאים לפורום הזה ולא לכרטיסי מסך
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, לאלו מארזים שמחירם מתחת ל-800 ש"ח נכנס ה-bigtyp 120 בלי להתחכך בספק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי BBA ATI RADEON 9800PRO .. המאוורר שלו כיום מרעיש ובקושי מסתובב ושאני נוגע בגב הכרטיס בליבה זה ממש רותח. זה רק התחיל לפני יומיים. במשחקים הוא נתקע ומאבד סיגנל .... בגלל החום. אבל שהוא פתאום מפסיק להרעיש הכל עובד טוב. משמע המאורר שלו לא טוב. איך אני מחליף אותו ואיזה מומלץ??? האם מותר לשים משחה טרמית על כרטיס מסך??? ואני לא מבין גדול בזה...אם מישהו מוכן לעשות את זה בשבילי,אני כמובן אשלם לו כסף או שאתן לו חומרה טובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מהו המאוורר 120 מ"מ שדוחף הכי הרבה אוויר ברמת רעש הנמוכה ביותר שאפשר להשיג בארץ ? (תודה מראש)
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה לאוברקלוקינג בשביל המעבד שלי (סמפרון 2300+)
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אז קניתי את ה-zalman 7700 הענקי בעצתכם (או לפחות כעצת חלק מכם), לוח האם שלי מתאים, לא מפריע, אבל... המארז כן, יותר נכון הספק לא מספיק רחוק מהמעבד, מה עושים? מחליפים מארז? לאיזה? המלצות למשהו טוב וזול? תודה שוב! שמוליק.
-
- 8 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני קונה מאוווררים למארז ואני צריך המלצה על מאוורים טובים 120MM שיהיו שקטים יחסית (לא רועשים מידי) (בלי לדים ) אני לא הכי מבין בנושא הזה של פתרונות קרור תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אני צריך עזרה עם כרטיס מסך חדש שקניתי (FX5900 Ultra 256MB של ASUS). יש לי מארז די פשוט עם 2 מאווררים רגילים. שמעתי שהכרטיסים בעוצמה הזאת מתחממים מאוד באפליקציות תלת-מימד. השאלה שלי היא האם אני יכול לסמוך על המאווררים שיש לי בלוח האם (ASUS P4S333ML) לקירור נורמלי של הכרטיס (שמגיע עם שני מאווררים עליו), או שכדאי לקנות מערכת קירור חדשה ? ואם כן, איזו מומלצת ? תודה, אנשים
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
האם אפשר לשים חיישן חום בתוך המיכל של הקרור מים?? לפי מה שידוע לי הנוזל לא מוליך חשמל.
-
- 8 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אוקיי אז ככה יש לי את הלוח אם P4T533 של asus פנטיום 4 2400 עם זיכרון RDRAM 512mg 1066mhz עכשיו אני רוצה לעשות למעבד o/c ואני לא יודע איך ... אני לא רואה שיש לי את האפשרות לעשות את זה דרך ה BIOS והייתי רוצה לדעת כיצד בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-