אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הקריסטל אורב שלי התחיל פתאום לעשות רעשים מוזרים... אז כמובן פתחתי הכל, הוצאתי, ניקיתי, וחיפשתי איפה לשים שמן. לצערי גיליתי בדרך הקשה ונשברה כנף אחת - לא נורא. הקטע הוא שכל המארז רועד וזה מ-ר-ע-י-ש ! כשהמאוורר בחוץ (ופועל) אין רעשים. דרך אגב, איכשהו גם הצלחתי לקצר את המודם שלי ולהרוס גם אותו... אחחח... יום חרא... קיצר - מה אני עושה כדי להשתיק אותו ?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה כבר התחיל לעצבן אותי המאוורר מסתובב רק 1600 RPM לא איכפת לי מהרעש אני רוצה שהוא יהיה על 4000 RPM אפילו יותר ואני יודע שזה קצת קשור וכל זה אבל זה חשוב לי לוח ASUS P5GD1 המאוורר זה של הקירור סטוק של אינטל איך אני מגביר את ה RPM?
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש בלוק טוב... בעצם, את ההכי טוב שניתן למצוא היום לסוקט 478, למישהו יש הצעות? תודה
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות אותו יש לי מעבד AMD 2000 ואני לא יודע מה לקנות חשבתי או את זה או את ה slk 600 עם מאוורר למארז של vantec tornado שמעתי שהם שילוב פצצה מה ההבדל בין ה slk 600 ל 800?
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי פרסקוט 3.0 והוא עשה לי רעשים והוא חם והמחשב התחיל לזוז לאט יעזור לי אם אני יקנה לו איזה מאוור נחמד?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה LCD הוא 20X4 שנקנה מאריהב הבעיה מתחילה עם זה שאחרי החיבור מאירות השורה הראשונה והשלישית כמו שצריך אך כאשר אני מנסה לגרום לכותנה לתקשר עם המסך שום דבר לא קורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי כבר איזה חמש תוכנות והתקנתי DLPortIO... אני מנסה על win98 ד"א
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב אז ככה.....תראו בעצמכם את הפרטים קודם אז ככה.......איך אני יכול לעלות מתח לזכרונות? ואיך למעבד..? והלוח אם שלי זה ASUS P5VDC-MX ד"א יש דבר כזה בביוס DRAM TIMEING(משהו כזה לא בטוח) וזה קשור לתזמונים של הזכרונות.....מה זה נותן אם אני משנה? וגם מה זה CPU Multiplier?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC למעבד שלי מ 2.2 ל 3.0 ולזכרונות מ 667 ל 726 הזכרונות הם kingston 1gbx2 667mhz cl5 הטמפ במנוחה 22-24 במאמץ מלא 56-56 ביצעתי בדיקה ב S&M מלאה וב OCCT שתי בדיקות STABLE מתח מעבד 1.38750 זכרונות 1.92 והוספתי 0.1 ל FSB OVERVOLTAGE הלוח אם הוא GA-945GCMX-S2 Rev 6.6 Bios F6H השאלה שלי עכשיו האם המחשב אוכל הרבה יותר חשמל אחרי הOC או שזה מיזערי ספק 500W שתי מסילות של 12V כל אחת מפיקה 16A !
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, חשבתי לעשות קצת OC למכונה הקטנה שלי, נכנסתי לביוס אבל האופצייה שם להעלות את הFBS חסומה, ז"א מופיעה אבל אין לי גישה אלייה, יש דרך לפתוח את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
טוב. אני אתחיל עם סיפור רקע ארוך ובסוף אגיע לפואנטה. יש לפי פנטיום 4 2GHZ, לוח אם GIGABYTE 8IEX (מהתומכים לא רשמית ב333) וזכרון ג'נרי של 333 אשר עובדד בברירת מחדל כ266. היום כשהשתעממתי החלטתי שאני אתחיל בנסיון אוברקלוקינג כדי לראות עד כמה אני יכול במצב בסיסי ללא קירור נוסף. בעבר כבר עשיתי נסיונות של להעלות ל2.2 שהצליחו סתם כדי לעבור את ה10,000 ב3DMARK. קודם כל כיביתי את המחשב אחרי חודשיים רצופים של פעילות ( פחות איזה 3 ימים של מנוחה) והחלטתי לעשות נקיון אבק. המאוורר בדלת היה לבן מרוב האבק בתוכו, תחתית המארז נראה כמו טירת רפאים עם אבק בצורות קורי עכביש. בקיצור הוצאתי את כל הכרטיסים, ניקיתי אותם קצת, הוצאתי גם את ההיטסינק כדי לנקות גם אותו וראיתי שיש מין משהו מרוח בינו …
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לנקות תמאווררים ולשים שמן ויש לי 2 בעיות 1-אפשר לעשות את זה בלי לפרק ולהרכיב מיחדש? (אני לא מחליף מישחה תרמית) 2-איזה שמן מתאים לרכיבי מחשב ואיך משמנים את המאוררים כמה זמן לחכות עד שאפשר להדליק תמחשב וכו
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי לוח אם Intel Maryville D850MV ומעבד 2GB , מותקנים לי הזכרונות הבאים: 2x64mb + 2x128mb זכרונות RDRAM 800MHz . עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם אני יכול לעשות OC לזכרונות האלה עם הלוח הזה ?? ואם כן אז איך ? 2) האם אני יכול לעשות OC למעבד ? (אמרו לי שהלוח הזה נעול לOC ואם אפשר לפרוץ את הנעילה הזאת?) מחכה לתשובותיכם
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 2000 ועשיתי לו oc ל- Athlon 2600 כאשר הגברתי את ה-MHzים מ-1667 ל-2090 הקטע הוא שאני לא רואה שינוי בניקוד של המחשב ב-3DMARK05 ... חשבתי שהניקוד ישתנה לפחות בקצת אבל הוא נשאר בדיוק אותו מספר(254 נקודות)... מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
האם חייב אותה על מנת לעשות אוברקלוק? היא באה לבדוק את השיפור אחרי האוברקלוק? אם כן צריך לעשות את הבדיקה גם לפני ה oc לא? http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/3/ קראתי באתר ולא הבנתי אותה,מישהוא יכול להסביר לי על לפני ואחרי? תודה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אם לא קשה לכם להסביר לי קצת על העניין הזה של האפשרות נעילב של AGP ו PCI בביוס של הלוח הנ"ל. יש לי כרגע KT400 של איפוקב וכשאני עובד בבאס גבוה כגון 200 אז הכונן קשיח קורס מאוד מהר, וכשאני עובד ב 185 אז הכל טוב אבל צצות בעיות הכי מוזרות בווינדוס עצמו כמו למשל פתיחת קיווצי RAR יותאים לי קבצים BAD CRC ועוד כל מיני תופעות. אני מבין שזה מהבאס הגבוה. אבל אם אני מתשמש בלוח 8RDA+ שיש לו את הנעילה ונועל את הPCIו AGP זה משפיע על התעבורה לכונן הקשיח או שזה לא קשור וזה משפיע רק על האפיק PCU והכרטסים שמותקנים בסלוטים?? תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
טוב - אני OC מתחיל ולאט לאט - כמו שכתוב בספר - אני מעלה את ה FSB של הלוח ובודק יציבות אבל משהו מוזר קורא - כשאני מעלה את ה FSB - כרגע על 140 - המחשב טוען שהמעבד הוא 2100+ (כשהוא 2000+) וגם WCPUID - טוען ככה ? למה ? (המחשב החדש לא מחובר לרשת (אפילו לא לכונן) ככה שאני לא ממש יכול להעלות תמונות - אבל גם זה יבוא)
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מוכרים כאלה בכלל? רק את המרובע זה אמור לעלות שני שקל מוכרים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כידוע זהו מעבד 2.4 עשיתי לו אובר 20% כיצד אפשר לבדוק שהוא אכן יכול לעבוד בעת הצורך ב2.88 כי בזמן שאין עומס הוא עובד רגיל 2.4 וגם מתי ואולי דוגמה לתוכנות עבודה שמעמיסות את המעבד כמו עיבוד וידאו וכד' אם אפשר לקבל איזה מהם יעמיס כדי שאוכל לראות איך העומס משפיע אם בכלל על המהירות תודה למשיבים מערכת לוח אסוס p5b זכרון 2 גיגה 800 נ.ב האם צריך תוספות שינויים לסטוק כי הטמפ' של המעבד באובר היא 51-52 מעלות בתוכנה של אסוס, ב-tat כל ליבה 46 מעלות למי להאמין ובכלל האם זו טמפ' גבוהה ? זהו בנתיים
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני קונה מעבד AXP2500+ barton ואני שם לו גוף קרור של spire. אני לא עושה oc. אני צריך לשים גריז טרמי? ואם כן אז איזה לקנות (משהו זול)? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
שלום בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב אצלי התחיל לעבוד ממש מעפןהוא קופא כזה לכמה שניות נקתע בקיצר עובד מעפן רצחמה שהכי מעצבן זה ה BF3 יש לי HD6870 עם מעבד X4 ואני צריך לשחק על LOW ועוד לא תמיד עובד לי חלק!! יש לי ירידות FPS מעצבנות רצחאמרו שיש מצב שהבעיה בגלל האבק במחשב ואני לא מנקה תאבק בגלל שאני לא יכל לפתוח תמחשב כי תגמר האחריותהינא התמונה של הטמפ'זה בלי מאמץ בלי כלוםרק רוצה לדעת אם זה בסדר ואם צריך ללכת לחנות לנקות תמחשבד"א קירור יפתור תבעיה? אם כן אני יכל לקנות עכשיו קירור למעבד וכרטיס מסך או שאין צורך אני לא יודעהינא כל המפרטhttp://www.up2me.co.il/v.php?file=39823378.pngתודה מראש מצטער על החפירה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-