עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי כרטיס קול על ה PCI הרגיל ואני לא מצאתי בביוס אפשרות לנעול אותו כי אני רוצה להתחיל בOC

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

אתם יודעים מה יותר טוב ? לא מצאתי סקירות ראש בראש ... אבל לפי איזושהי סקירה הוא (הקולרמרסטר) עוקף את ה SK-6 במעלה (לטובתו). {שניהם מתאימים למאווררים 60) לקולמאסטר יש גם היטפייפ . וההשוואה האמיתי שלי היא הקולמאסטר + מתאם + מאוורר 80 נגד ה SK ומאוורר 80 .

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by kghjh,

ברשותי מעבד פנטיום 4 1700 וGeforce2 mx 200 איך אני יכול לעשות שהמעבד יעבוד כ

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. הנה לינק לאתר המוצר, אני ישמח לתשובה מהירה, לפני שיישרף לי הכרטיס http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm תודה מראש

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by oren_vegas,

מהי הטמפרטורה הסבירה של ה HARD DISK?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. אז ככה מפרט מלא יש בחתימה האוברקלוק שיש בחתימה הוא לא מדיוק הוא לא עובד יציב אז ככה כרגע המחשב עובד על: באס 200 מכפלה 10 תיזמונים 3-4-4-11 מתח למעבד 1.675 לזיכרון 2.7 לציפסט 1.9 עכשיו אני לא יודע איך להמשיך כאילו הזיכרון הזה נותן מסך כחול כמעט בכל פעולה שאני עושה ככה הוא יציב טמפרוטות של 34 במנוחה ומשו כמו 45 במאמץ. תודה ענקית לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by Yarok,

יש לי נוידיה 9800GT מלפני שנה כמעט כבר כמה ימים המחשב שלי מתכבה לבד, בדקתי טמפרטורות הכל תקין חוץ מהכרטיס מסך שהגיע עד ל80 מעלות במנוחה ! פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר בכלל לא עובד, הוצאתי אותו פירקתי אותו וניקיתי.. זה לא עזר הוא עדיין לא עובד.. או שהוא מסתובב כמה שניות ונתקע הבאתי מאוורר מחבר ושוב אותו דבר אני חושב שהכרטיס נדפק.. יש לי עדיין אחריות.. אבל אני לא רוצה שיגידו לי שהמאוורר נדפק כי אני יודע שזה לא מהמאוורר אלא מהכרטיס עצמו ואני לא יכול להגיד להם שהחלפתי כי שמעתי שאם מחליפים מאוורר הולכת האחריות.. אז מה אני עושה ? תודה מראשש

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  8. איך תכוון את ה - X2 למהירות מאוורר מקסימלית ו?

9. Started by tazok,

מעבד כמו בכותרת לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות Hynix 400 כאשר אני עושה OC למעבד ( מכפלה 10 על 200 סטוק) בכל קונפיגורציה המחשב עולה ופשוט לא עושה OC! כלומר אני בודק מה מהירות השעון בתוך הווינדוס היא נשארת 2000 ולא זזה.... במקרים מסויימים אפילו המהירות נופלת ל1600... אני לא מבין אם זה איזה מנגנון בטיחות או מה שלא יהיה ואיך אני מעיף את זה לקיבינימט כדי שאני יוכל לבדוק מה המעבד הזה שווה... תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by kattash,

מעבד 3500+ לוח DFI Lan Party SLI DR זיכרונות 2XKINGSTON 512 2.5CL 2Xwd120JS Raid 0 Enermax 485W Noisetaker Gigabyte 6600GT 128MB קירור סטוק של FX-55, מאוררים 12CM מקדימה ומאחורה משחת קירור TT התחלתי במהירות התחלתית של 200X11- 2200MHZ טמפ 33 מנוחה- 38 מאמץ במתח סטוק הכי גבוה שהגעתי- 2500MHZ מתח 1.55 עם 10% תוספת 303X9 2729MHZ מחלק זיכרונות 180MHZ. CL2 Super PI32M- 27m31s. יציב בPRIME95 למשך 16 שעות. טמפרטורת מנוחה 38 מאמץ מלא- 46 יש סיכוי שאם אני ארד למכפלה נמוכה יותר אפשר לדחוף את המעבד קצת יותר? או שחובה לעבור לקירור אוויר אחר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. כפי שציינתי באשכול קודם עומדים להתקין את גוף הקרור FREEZER 64 במחשב החדש שלי. מכיוון שהגוף הוא סימטרי וללא מגרעת ניתן כנראה להתקין אותו בשני כוונים על לוח ה-DFI Ultra-D שיהיה במערכת. ראיתי המלצה לכוון את המאוורר לכוון חזית המארז משום מה ונטען, ללא נימוק, שזה ישפר את הקרור: "As you can see here the HSF is mounted in a sideways fashion in my case rather than up and down. I recommend, if you can, to have a motherboard that mounts HSFs in this manner for optimal airflow." לקוח מכאן: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=96671 האם לא רצוי יותר שהמאוורר יכוון בכוון ההפוך לעבר מאוורר האקזוסט שיפלוט אותו החוצה? ד"א, בגג המארז של המחשב (XaserV V7000 Wingo) יש מאוורר נוסף…

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by bad-sector,

1. PRIME95 משום מה ישר קורסת ואילו SUPERPI ו S&M רצות חלק - האם הבעיה היא בתוכנה או שבאמת יש לי בעיית יציבות? 2. המחלקים של הזיכרון שלי הם 100/133/166 ואני צריך דרך כלשהיא לשים אותם על 150 (ניסיתי עם A64 TWEAKER אבל הוא עושה לי מסך שחור אחרי RESTART...) - רעיונות?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. שלום לכם תומכים יקרים! טוב אז ככה, אני עומד לקנות מערכת קירור מים ויש לי שאלה, טוב בינתים רק אחת, נראה אולי באמצע הכתיבה יעלו עוד כמה.. האם יהיה הבדל משמעותי או הבדל בכלל בביצועי מערכת קירור המים אם יהיה במערכת את אחד מהרדיאטורים הללו?: http://www.emp.co.il/product.php?&ID=00024 http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0026 תודה רבה לעוזרים! אתם אנשים טובים תזכו לחיים טובים ואוברקלוקים מוצלחים עד 120!

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  14. או קיי אז ככה : AMD athlon 64 bit 3000+ 256x2 A-DATA 2.5-3-3-3CL - אין לי מושג מה זה אומר בקשר לתזמונים והמהירות היא 333 MHZ GA-K8NSC-939 and a geforce 2 gts עכשיו אני רוצה לעשות טיפה אוברקלוק רק כדי להגיע ל 2000mhz שיראה טוב על המעבד השאלה שלי היא : 1.האם אני צריך להחליף את הקרור ? הטמפ' של המעבד במאמץ אחרי 4 ימים שהוא היה פועל היא 39 מעלות וברגיל 32-34 שזה לא רע נראה לי... הקרור הוא מה שקיבלתי עם המעבד והוא לא רע בכלל נראה לי .... 2.בקשר לזכרונות הם 333MHZ האם אפשר לעשות גם להם OC ל 400 ? או שזה מוגזם מידי מזכרונות כאלו ? ועוד משהו בלוח הקודם שלי יכולתי לשנות את המכפלה ובכך להעלות את ה FSP ליותר ביצועים האם זה אפשרי גם במעבד הזה ? תודה על העזרה חברה...

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. האם הוא שקט יותר מ freezer 7 pro והאם יכנס למארז של Thermaltake swing ? ראיתי שאנשים אמרו שהוא יכול לשבור את הלוח אם האם זה נכון? האם הביצעיים שלו יותר טובים משל freezer?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by Classify,

המאורר של המארז שלי (נראה לי זה 120MM) התחיל להרעיש פתאום (זה מאורר סטנדרתי שבא עם המארז -HEC), ולא בא לי להוציא כסף על מאורר חדש. יש משהו שאפשר לעשות? ניסיתי להוציא אותו להבריג יותר חזק, לנקות בקטנה עם נייר טואלט כי אין לי פראון אבל זה לא עוזר. האם זהו סימן שצריך לקנות חדש? הוא מסתובב ב-1385RPM, הוא אמור להסתובב ב-1800 לא?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  17. שלום לכולם הזמנתי E6300 עם לוח GIGABYE DS3 וזכרונות TwinMos 667 1GB הזולים (600 ש"ח). אני מתכנן OC בעתיד אבל לא צריך להגיע הכי רחוק- רק שיהיה בסביבות באס 400~ אפשר גם קצת פחות או יותר בכל מקרה- ראיתי שהמלצתם פה למישהו לקחת במקומם את ה CORSAIR VALUE 667. אני לא יודע מה ה CL של ה TWINMOS או ה CORSAIR ואניח לא יודע מה הדגם המסויים שלהם אבל הם עולים 100 ש"ח יותר מה TWINMOS. אפשר להגיע לבאס שציינתי עם הזכרונות שלי? לעלות ל CORSAIR? או לעלות ל 800MHZ (קפיצה גדולה במחיר אלא אם הולכים על הפשוטים ביותר ואז זה אותו הדבר אבל צריך להזמין מחנות אחרת ולשלם משלוח וכו'). המחשב מגיע מחר זקוק לתגובות במהירות תודה

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by wArezm0n,

McFly אמר לי: "תוריד מכפלה ל-9, תעלה באס ל-250Mhz, וסיימת" כדי שזכרון הDDR500 שלי יפעל על מהירות 500 MHZ במקום ב 400 MHZ מישהו מוכן להגיד לי איך עושים את זה יש לי לוח DFI nF4 Ultra-D וזכרון Crucial Ballstix Tracer

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  19. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2024 נניח ואני קונה את ההיטסינקים האלה של TT , האם זה יהיה מותאם לגודל זכרונות של הראדון 9800 PRO שלי? כל היטסינק כזה יושב על שבב זיכרון אחד?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by Zvuv,

היי על לוחA7N8X ASUS אני משתמש במאורר ThermalTake Silent boost. ( עם nanothermII ) הטמפ' במצב Stock לחלוטין הם: 52 מנוחה - 60 עומס בדיודה. 42 מנוחה - 50 עומס ב-socket. האם זה נראה הגיוני למצב stock ? :-\

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by Ran B,

חבר שלי רוצה מארז יפה עם חלון הצעתי לו את הפול טואר של סופר-טאלנט הזה : Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow אבל רציתי לדעת אם יש מקום למאוורר בחלון, כי בפנדה מראים תמונה שלמארז הזה (הצהוב) יש מאוורר בחלון, אבל בשאר התמונות של המארזים עם צבעים שונים (כחול, אדום, כסוף וכו'..), אין מאוורר על החלון, אז האם יש חור למאוורר בחלון במארז הזה? ומה המידות שלו.. :

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by eozeri,

שלום לכם, ממש הלילה שידרגתי את המחשב שלי - לוח אם ASUS M2A HDMI, מעבד Athlon X2 4800. משום מה, המאורר של ה CPU נע בין 800 ל 900 סל"ד. מישהו יודע ממה נובעת תקלה כזו? כרגע ה CPU חי ב 60 מעלות בצל להלוח אם מראה קריאה של 42 מעלות... מה עושים? תודה, אייל

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  23. שלום... יש לי כ.מסך fx5200 של ואני עושה לו אוברקלוקינג הבעיה היא שאני רוצה להגביר את הביצועים בכך שאני אצרוב את הביוס שלו אבל אני לא יודע איך אז בבקשה אם מישהו יודע תשלח לי הסבר (ואני יודע מה זה NVIDIA BIOS EDITOR אבל אני לא יודע איך משתמשים)

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. במערכת קירור מיים מאיפה לוקחים את החשמל למאווררים ?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by afik zach,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 7600GT של לידטק דווקא הגעתי איתו למהירות סבבה 750 למעבד ו850 לזכרון אבל הבעיה היא שאין לי מושג מה הטמפרטורה שהיא כבר מסוכנת בשבילו כרגע הוא על 45 בארך במנוחה ובארך 75 במאמץ, כמה זה כבר מסוכן?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים