עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Jack_g,

ראיתי את הפריוויקט הזה בOCDB של האתר: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=145 ושמתי לב שהמתח הברירת מחדל של המעבד שצויין שם זה 1.5V אז רציתי לשאול האם כל ה 2100 באים ב 1.5V או שזה רק בגלל ששבטא JIUHB 0310?? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  2. אני מעלה ב5 בcore עושה scan for artifact מחכה דקה ואין EROR ואני ממשיך וממשיך העלתי 20 CORE ככה.. זה בסדר? (טמ"פ אני לא יכול לבדוק כי אין לכרטיס שלי חישן) הכרטיס הוא radeon 9600 XT עם קירור חמוד שקניתי לו..

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by EroSenin,

יש לי שאלה אך הזיכרון יכול להגביל OC אשמח אם תתנו לי גם דוגמא

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  4. יש לי סינקים מספק ישן http://img266.imageshack.us/img266/1567/asdvx3.jpg מה אפשר לעשות איתם ? קירור לזכרונות ? וכנ"ל עם הקירור הישן של המעבד יש מצב לחתוך אותו ולשים על הזכרונות של הכרטיס מסך כמו במדריך שבאתר http://img238.imageshack.us/img238/5407/oczdomin2amdrp7.jpg הסינק כבד בטירוף

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. כמו שהכתורת אומרת איזה זיכרון יתאים לכרטיס מסך הבא(קירור לזיכרונות): הקירור: CoolerMaster Little Chipset Cooler - 10 pcs Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 עכשיו אני צריך לקרר גם את הזיכרונות TwinMOS Speed Preimum(BH5) מה הכי אפקטיבי: COLLERMASTER Copper Memory Heat Spreader Vantec ICEBERQ DDR memory heat הדבר הבא נראה ממש מושך את העין אבל האם הוא אפקטיבי ומתחרה אמין מול Coolermaster ו Vantec? Thermaltake Memory Cooling Kit TrueLight

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by tomey,

שלום ברשותי כרטיס מסך ati x1650 המאורר מאוד מאוד מרעיש וגם לאחר ניקוי אבק יסודי אני לא מצליח לפתוח את מערכת האיורור לניקוי יסודי יותר מה ניתן לעשות חוץ מלקנות כרטיס חדש וטוב יותר??

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  7. Started by Glow,

אני רוצה לקנות מאוורר לד 8 סנטימטר אדום ואחד של 12ושהיו חזקים לא איכפת לי הרעש..

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  8. Started by ElemenTal,

1. איך עושים את ה OC ? מעלים לבד קצת קצת או שעושים שיחפש את המקסימום של הליבה ושל הזכרון ואז רק בודקים שזה יציב ומשאירים ? 2. עשיתי ע"י שאמרתי לו לחפש את המקיסמום - כמה זמן להשאיר את הבדיקה אחרי זה, כדי לבדוק שזה באמת יציב ? 3. איך מעלים את ה SHADER ? הוא עולה לבד ביחס לאחרים ? 4. ******* - בסדר הצלחתי לשמור - אבל שאלה - התוכנה חייבת להיות פועלת כדי שה OC ישאר ? 5. באיזה תוכנה אני יכול לראות את מהירות ה- CORE, MEMORY ו- SHADER ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  9. יש לי מחשב מלפני 3-4 שנים: Intel Pentium 4, 1500 MHz (15 x 100) Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) RDRAM 4X128mb 800Mhz Western Digital 80Gb 7200 rpm 8mb Maxtor 60Gb 7200 rpm 2mb Ati Radeon 9600 XT 128mb Creative Sound Blaster Live! Valve RICOH CD-RW MP7320A (32x/10x/40x CD-RW) LCD 17'LG 8ms אני יכול לעשות לו אוברקלוקינג? כדאי לי ?!

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  10. לוח אם של SystemBoard (אני יודע.. מי הפליץ אותם?), מעבד את'לון. יש לי מספיק זיכרון. ואני לא מתכנן OC פיזי אלא משהו תוכנתי. ערכת צ'יפים M841

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  11. Started by roeiw,

מישהו יודע מזה ה Intel® Application Accelerator??

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  12. Started by Tommy,

תראו יש לי AMD64 3200? Gigabyte K8VT800 Pro אני לא יודע איך להגיע לביוס ואני רוצה לעשות אוברקלוק נחמד למעבד אם אפשר הסבר בקטנה תודה.

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by Gadgets4all,

אני מחפש מאוורר הטוב ביותר מכל הבחינות למעבד Q6600 מה המאוורר המומלץ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by yogev_k,

חברה אני קיבלתי את המחשב החדש ועכשיו אני חושב על אובר קלוק סולידי.. יש לי קירור סטוק ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד. יש לי לוח של אסוס p5w dh delux ובתוכנות שמה הוא מראה לי : system 47-8 מעלות בתוכנה ai booster ובתוכנה pc probe הוא מראה לי התראה שה-mb מגיע ל-47-8 מעלות. אני לא יודע מזה. אם מישהו יכול להסביר לי מזה ואם זה מסוכן. בקשר לאובר האם אני יכול לעשות דרך ה-ai booster אובר קלוק . אני לא רוצה אובר גבוהה משהו סבבה כזה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  15. שלום לכולם שידרגתי את המחשב ל p4 - 3 gb פרסקוט לוח של אינטל 865pe יש לי בעיה שבמד טמפרטורה אני רואה שהמעבד מגיע ל 60 + (מעלות) ומשהו שנקרא ZONE 2 מגעיה ליותר מ 55 מעלות יש לי מעוורר 12 ס"מ מאחור ומאוורר גדול על המעבד עדיין כלום לא עוזר מה לעשות??? עזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by urielka,

איפה אפשר לקנות דבר כזה ?איפה צריך למרוח את זה?(אולי על הפינים של המעבד?) כי אני מתכנן לחבר את פלטת thermo electric שלי לjet 4

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by BoRiS.K,

תגידו מה זה עוזר אם אני משנה את המכפלות והאם זה מסוכן (צריך קירור יותר טוב וכו....) כי אני לא מבין בזה ואני לא רוצה לגעת סתם ככה

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by fit3,

שבת שלום אנשים יש לי שאלה יש לי לוח של intel 915pcy אם מאורר אחד של 80 שמוציא אוויר עכשיו הזמנתי שני מאוררים מ נעה מחשבים ac 8025 שהמליצו לי עליהם פה על מנת לקרר יותר את המארז המאווררים צריכים להגיע עוד כמה ימים עכשיו הבנתי שיש להם חיבור של 3 פינים?? אני יודע שהסטנדרט זה 4 פינים לא? תקנו אותי אם אני טועה מישהו יוכל אולי לעזור לי להגיד לי אם יש לי חיבורים מתאימים בלוח??? או בספק?? איך אני יכול לדעת בתודה אמיר

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  19. יש לי לוח Epox 8kda3+ וברצוני לבדוק את הטמפרטורה של הצ'יפסט של הnforce3. רציתי לדעת אם יש איזושהי תוכנה שיכולה לבדוק את זה? ??? אם בכלל יש עליו חיישן טמפרטורה...

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  20. המעבד הוא 2400 של אינטל-נורט'ווד, הלוח AC7 של אביט והטמפ' די מרקיעות שחקים, כן אני מדבר על 55 במנוחה כביכול שרק אייסיקיו, ווינאמפ ופיירפוקס רצים.. אבל שוב היה את הנושא שלוחות אביט מעלים 10 מעלות יותר בקיצור לא יודע כבר מה לעשות... מה אתם ממליצים ? תודה !

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  21. הסתכלתי פה על המלצות על HEATSINK והחלטתי שאני אלך על ה XP90 השאלה היחידה שנשארה פה זה המאורר שישב עליו.. יש לי תיכנונים לOC.. אפילו דיי רציניים, אבל יותר חשוב לי השקט הבנתי שכדאי לי אולי ENERMAX 90 MM... איך הוא מבחינת רעש? למישהו יש המלצות אחרות ?

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  22. Started by slrr,

איזה בלוק הכי טוב למעבד LGA775 ואת שער המערכת אבא שלי בונה (זה יותר טוב מכל מה שיש בשוק) והאם אפשר להשתמש במים רגילים מהברז?? ונגיד שכן מה יותר עדיף מים מהברז או מים מזוקקים??

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  23. Started by HydroIT,

האם אחד מהמוצרים הבאים מתאים עבורו? Thermalright HR-03 GT Thermalright HR-03 Plus Thermalright HR-03 Rev A תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  24. Started by Anonymous1,

שלום, בכרטיס מסך MX4000 128Mb, ישנו מאורר עגול. האם הכרטיס עשוי להישרף במידה והאורור לא יופעל? (המאורר מרעיש ושימון לא מועיל)

25. Started by gshhar,

המפרט שלי: NF7-SL V2 בארטון 2500 MOBILE Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan מתח של המעבד 1.675 של הזכרונות 2.7 וגם שיניתי להם את התיזמונים. טמפ' במאמץ 46 מעלות ויציב.

• 3 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.