אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לקבל המלצות לקירור... נכון לכרגע מדובר בקירור מעבד ובקירור לכרטיס מסך. הכרטיס מסך - RADEON 9800. מעבד P4 פרסקוט כשקפצתי לSKYPC כדי לקבל משהו שקניתי, קיבלתי המלצות ל http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430125 http://www.skypc.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=HE דעתכם? אני כעקרון צריך קירור לשניהם שלא יעלה על ה600 ש"ח(חריגה ל700). (אפשרי גם קירור אוויר) נכון לכרגע, בלי כל שימוש מסיבי בכרטיס מסך, הטמפרטורה מגיעה ל70 מעלות בכרטיס מסך ו65 במעבד...למחשב זה לא מזיז ממש אבל חם בחדר... תודה .
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מה הנתון של STATIC PRESSURE נותן ?? כמה זה טוב יותר פחות?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור למדריך איך לעשות OC למעבד E4300 עם לוח אם GA-965P-DS3 וזכרונות 667 cl5 אני פשוט לא מבין איך לשנות את המתחים כי זה כתוב שם אחרת (0.20V+) וגם לא את איך עובד עניין המכפלה של הזכרון כתוב שם x2.00 ולא 1:1 2:3 וכו'
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי היום קירור לכרטיס המסך, את Thermalright V-1 שקיבל ביקורות טובות גם כאן באתר וגם באתרים אחרים. עכשיו נתקלתי בדילמה קטנה במהלך ההתקנה שלו וחשבתי שכדאי לשאול את המומחים כאן... אז ככה, הכרטיס שלי הוא רדיאון 9800 פרו והגוף קירור עצמו יושב עליו מצוין, הבעיה היא עם הזכרונות של הכרטיס, מי שמכיר את הגוף הזה יודע שהוא מגיע גם עם גופי קירור קטנים לזכרונות אך לא את כולם אפשר להתקין בגלל הגודל של הקירור עצמו, אז החברה צירפה מדבקות טרמיות כדי להדביק את הזכרונות הספציפיים האלו לגוף הקירור. על הכרטיס יש זכרונות משני הצדדים (4 בכל צד) כאשר את הזכרונות בצד התחתון (כלומר איפה שהמעבד) ניתן להדביק לגוף הקירור, למרות שהוא יכסה רק חצי מהזיכרון במקרה הטוב. את הזכרונות בצד העליון …
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ניוב לחלוטין בכל מה שקשור לאוברקלוקינג, אני לומד לאט לאט. יש לי כרטיס מסך כמו שפורט למעלה. כן כן, קירור פאסיבי, כן כן, היטסינק גדול ומרשים, כן כן - אפשר לבשל עליו חביתה בזמן משחק. מתחמם כאילו פיזרתי עליו אבקת צ'ילי. אוורור נאות למארז - יש. 92 מ"מ מכניס אוויר מקדימה, 120 מ"מ מוציא אותו מאחורה, המעבד (E6550) נמצא על 25 מעלות במנוחה, לא עובר 42 בזמן מאמץ. כרטיס מסך בזמן מנוחה - 48 מעלות. עשיתי לו אוברקלוקינג זניח לחלוטין, משהו באיזור העשרה מגהרץ תוספת לGPU ולזכרונות. גם המעבד קצת משופר,FSB 345 כפול 7.0= 2421.6 (מקורית 2333). ונגיע לפואנטה: אני רוצה עוד. כל רכיב ורכיב במחשב הזה יסחוב עוד אוברקלוקינג, למעט כרטיס המסך. והוא לא רע, לצרכיי (אני לא גיימר רציני, יות…
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הבארטון הזה חזק באוברקלוק.. לאן הגעתם איתו? אפשר להביא איתו איזה 2.5 ככה? לציין קירור לוח זכרון ושאר השטויות *חשוב****
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום. אתמול הרכבתי את המחשב שלי (ניתן לראות מפרט בצד) . משום מה המעבד שנאמר לי שהוא קריר יחסית אצלי הוא חמים יחסית. המעבד עומד על 39 מעלות, והלוח על 53 מעלות. המארז הוא COMPUCASE 6A21, מקדימה ומאחורה מאוורר גנרי של 12 ס"מ ובצד 9 ס"מ של ארקטיק קולינג. מקדימה ומהצד מכניס אוויר ומאחורה ומהספק מוציא אוויר. הקירור של המעבד הוא VAPOCHILL ULTRA LOW NOICE עם משחה MX1. חשבתי להחליף את המאווררים מקדימה ומאחורה למשהו יותר עוצמתי, שיכניס יותר אוויר, מה דעתכם? והאם יש המלצה למאוורר 12 שיעזור לי בקירור המארז? (אין בעיה להזמין מחו"ל). רמת הרעש לא ממש משנה לי, כי כרגע ה מאוורר בצד עובד בערך ב 27DB וזה לא מפריע. העיקר שיקרר טוב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קניתי מאוורר ZALMAN CNPS9500 LED ורציתי לקנות מארז שיתאים מבחינת הגודל המידות של המאוורר הם 85X112X125 האם המארז הזה יכול להספיק לי: CoolerMaster Elite 335 Black (W)185 x (H)413 x (L)486 mm תראו מה רשום באתר של זלמן Case chassis cover must be distanced at least 135mm away from the motherboard. There must be no interfering תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מערכת קירור מים שכוללת: 1 מיכל מים של 3 ליטר (קירור פסיבי) עם משאבה של 800L 1 רדיאטור 240 ממ 1 בלוק קירור APOGEE של SWIFTECH למעבד 1 בלוק קירור של SWIFTECH לציפסט. הטמפ' שלי נמוכות יחסית וחשבתי להכניס ללופ גם בלוק לכרטיס מסך לאור העובדה שאני לא הולך לOC מטורף אני לא חושב שיהיה בעיה עם זה. מה דעתכם בנושא? איזה בלוק לכ. מסך כדאי? איך כדאי לי לתכן את המערכת? כרגע הכל הינו בטורי כלומר מיכל-> רדיאטור-> מעבד-> ציפסט
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אני הגברתי את מהירות המאוררים שלי ל-15 מתוך 16 מבחינה של מהירות וביצועים המאווררים שלי הם 80 על 80 מפלסטיק לא מטיטניום של לא יודע איזו חברה( חוץ מהמאוורר של המעבד שהוא כן מטיטניום) והשאלה לא מתייחסת למאוורר שעל המעבד
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
השגתי לוח MSI MS6152, כרטיס מסך, כרטיס רשת... ומקווה לארגן גם מעבד... אני מעוניין שהחלקים יכנסו לתוך מחשב "מערכת" להכניס אותו לתוך קופסא ישנה של רסייבר, או אולי נגן דיסקים ישן... לחבר את הכל למסך שלי (יש לי קופסאת מיתוג) וכמובן, לרמקולים, וככה להוציא את כל המוזיקה מהמחשב שלי למחשב אחר... הבעיה היא שאין לי בבית את הכלי עבודה המתאימים, ועדיין לא עשיתי משהו כל-כך מפוצץ... עזרה... הצילו... יש כאן אנשים (רצוי מאיזור המרכז) שרוצים לעזור לי לקחת חלק בפרויקט (כמובן, לצלם את שלבי העבודה ולכתוב אחר-כך מאמר...) יכול לצאת שוס...
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
האם האפשרות פשוט להשאיר את המארז פתוח בשני הצדדים שלו זאת שיטה יעילה לשמור על טמפ' טובה במארז?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שכולל:E6600 + GIGABYTE DS3 +8800GTS 320MB אני חדש לכל הנושא הזה של OC, ואני מעונין לעשות OC קל ל E6600 למשהו כמו 3.2 GHZ.. לא משהו רציני.. עכשיו קראתי את מדריך שיש לכם באתר על OC אבל עדיין יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1.לפי מה שהבנתי המכפלה במעבדיי C2D סגורה, אז אפשר לעשות OC רק דרך הגדלת ה FSB? 2. שני הדברים היחידים שאני צריך לשנות בהגדרות של ה BIOS כדי לעשות OC זה ה FSB והמתח בהתאם בלבד? 3.נגיד אני מעלה את ה FSB במעט, איך אני יודע בכמה מתח (VOLTAGE) לעלות למעבד (כדי שהוא לא ישרף לי)? 4. אפשר לבטל את הפיצ'ר הזה במעבד שבמנוחה הוא יורד למכפלה של 6 ? -יעני שהוא ישאר תמיד על 9. 5.ממולץ להשאיר את הגדרת המתח על AUTO כשאני מעלה את ה FSB? 6. ל…
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הBig Typhoon לBig Typhoon vx ומאיפה אפשר לקנות את החדש?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות O.C ולשלוט עליו בWINDOWS אבל אני לא מכיר תוכנה אני יודע שהיא אומר להתאים ללוח אם שלי או למעבד וכל זה.. בכול אופן אני צריך רק את התוכנה בלי בדיקות אחרי וLOG מישהו יכול לתת לי לינק? והסבר כללי רצוי.
-
- 7 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי כרטיס fx 5200 gigabyte המהירות סטוק שלו היא 250 400 עשיו העליתי עם הסטוק 280 420 זה אוברקלוק קטן לדעתם כמה לדעתכם אני יוכל למשוך אני יודע שיש תוכנות מסויימות שמראות אם יש ארטיפקטים אבל עם למשהו יש כרטיס כזה עם קירור סטוק שיעדכן אותי בתוצאה שלו
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כמה ואם בכלל, איזה לוח מומלץ לזה וכו'. ומה עדיף סמפרון או סלרון. ומה בכלל מתבטא השוני בין סלרון/סמפרון לפנטיון/את'לון.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הנני מחזיק בקרור הנ''ל, השאלה שלי היא פשוטה. האם אפשר להוריד את המאוורר שנמצא עליו ולהחליפו במאוורר 12 ס''מ אחר? להוריד אני יודע שאפשר, אני רוצה להיות בטוח שיהיה אפשר להחליף למאוור רגיל, או אפילו לקמבן משהו. -תודה :]
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
טוב, אין לי מושג באובר קלוק, אני מודה. יש לי את הכרטיס מסך הזה והבנתי מכל מני דיונים שקראתי פה שאם עושים לו OC הוא נותן עוד כמעט 60% בביצועים.. טיפה מלחיץ אותי להתעסק עם משהו שאני לא מכיר אבל אני חייב.... : מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? איך אני בודק לו טמפ' אחר כך שלא ישרף לי או משהו.... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מזהה את מאוורר המעבד כמאוורר מארז ואת מאוורר המארז כמאוורר מעבד... מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות מערכת של קירור מים (בשביל הכיף ), אני צריך בלוק קירור,רדיאטור ומשאבה. עכשיו: אני צריך שיהיו לבלוק 2 חיבורים של צינורות, הסוקט - בעיקרון ל-AM2 אבל אני עושה ניסוי על מעבד P3... - תנו לי ל-AM2,אני כבר אמצא דרך להפוך אותו לאחד שיתמוך בלוח של ה-P3. רדיאטור אני צריך אחד שקט ועיל. וכנ''ל לגבי המשאבה. יש לי תקציב של כ-500 ש''ח (מק'ס 600 - אבל אני מעדיף כמה שפחות). נ.ב אם מישהוא יודע איך אפשר לחבר את הגוף קירור לבלוק אודה לו אם הוא יוכל להסביר לי. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 3.4 dual core 775, עם קירור למעבד של zalman cnp8000. במצב ideal הטמפ' מגיעה בערך ל 43 מעלות וב full load ל 64 בערך. הבעיה היא כשאני מבצע o/c ל 4.0ghz הטמפ' קופצת ומגיעה ל 73 מעלות ב full load. בדקתי את המאוורר והוא על RPM מקסימלי. האם מצב זה תקין ? או שמה יש בעיה עם המאוורר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות לאתר יות מתמונה אחת איך אני יכול לעלות לנושא שפתחתי תמונות אני משתמש באתר הבא בשביל לאחסן את התמונות http://www.imageshack.us/
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי בביוס שתי טמפרטורות אחת של המעבד ועוד אחת. בווינדוס דרך התוכנהMB5 הטמפרטורה השניה היא CASE. אבל לא נראה לי הגיוני שיש לי חיישן על המארז עצמו... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-