אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
zalman CNPS 7700 Cu עם מאורר 120 מ"מ או Thermalright XP-90 עם 90 מ"מ אני מחפש השוואה גם לגבי load וגם לגבי idle
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הלוח שלי זה Asus P4P800-E Deluxe, מעבד 2.8 פרסקוט. הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי New CPU installed! Enter setup to configure it ואומר לי גם CPU Fan error כי המאורר של הנינג'ה מסתובב ב 1200RPM וזה כנראה נמוך בשביל הביוס. בכל מקרה הבעיה היא שכשאני נכנס לביוס ושומר, זה עדיין אומר לי אותו דבר, וזה לא נותן לי להמשיך ב BOOT אלא אם כן אני צריך לשחזר את ההגדרות של הביוס להגדרות ברירת מחדל (וזה עדיין חוזר על עצמו גם עם הגדרות ברירת מחדל). כמובן שזה שומר את ההגדרות ששיניתי (זה אומר שהסוללה בסדר והכל). הפתרון הזמני שמצאתי זה שכשאני נכנס לביוס ואומר לו לצאת בלי לשמור שינויים זה ממשיך ב BOOT, אבל זה עדיין לא בסדר. אני …
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7200GS והטמפרטורות שלו היו באזור ה70+ מעלות במנוחה ועכשיו אחרי שמתי משחה תרמית של קולר מאסטר ושמתי מאורר לגוף קירור הטמפרטורה היא 50 מעלות במנוחה. אחרי שאני מעלה 150 מגה הרץ לליבה מ450 ל600 מגה הרץ מופיעים לי ארטיפקטים למרות שהטמפרטורה מגיע בערך ל56 מעלות הרבה פחות מהטמפרטורה הקודמת שהיתה במנוחה ופה זה בזמן בדיקת ארטיפקטים בATITOOL. את האוברקלוק לא עשיתי באמצעות ATITOOL כי אפילו אחרי שאני מעלה מגה הרץ 1 כל המסך ניהיה צבעוני ומטושטש אז אני עושה אותו באמצעות התוכנה RIVATUNER. מישהו יודע מה יכול לגרום ליצירת הארטיפקטים בטמפרטורה כזאת נמוכה?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אחים שלי כבר הרבה זמן רציתי לישאול בקשר ל4 ההגדרות הבאות אני לא הבנתי בידיוק למה כל אחד משמש ועל מה הוא משפיעה ומה עדיף שיהיה מוגדר שם אז בבקשה תסבירו לי בקצרה למה כל אחד מהמסומנים משמש ומה מהם משפיעה על יכולת הOC אלה זיכרונות HYNIX D43 שעובדים על 200MHZ הם מסוגלים ל270 אבל ביגלל הלוח הקקה שלי שנותן רק 2.76 בימקום 2.8 זה מגביל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
קראתי בידיוק סיקור אחד עליו באתר של אוברקלוקרים ברוסית, ורשום שהתחתי שלו משוייפת, אך לא עד המקסימום ושיוף התחתית יכול לתת עוד מעלה או שניים, מהירות העברת החום בpipes יהיה מהיר יותר.. כדאי לשייף את זה עוד קצת?[br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 15:09:04 מישהו?ממש בבקשה... אני מחכה לתשובה מכם לא מתקין אותו בינתים...
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לעשות O.C ולשלוט עליו בWINDOWS אבל אני לא מכיר תוכנה אני יודע שהיא אומר להתאים ללוח אם שלי או למעבד וכל זה.. בכול אופן אני צריך רק את התוכנה בלי בדיקות אחרי וLOG מישהו יכול לתת לי לינק? והסבר כללי רצוי.
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הנני מחזיק בקרור הנ''ל, השאלה שלי היא פשוטה. האם אפשר להוריד את המאוורר שנמצא עליו ולהחליפו במאוורר 12 ס''מ אחר? להוריד אני יודע שאפשר, אני רוצה להיות בטוח שיהיה אפשר להחליף למאוור רגיל, או אפילו לקמבן משהו. -תודה :]
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, החמשב שלי מורכב מלוח אם Intel Winnipeg D845WN ועד לא מזמן היה גם פנטיום 4 1.7. לפני כמה זמן נשרף לי המעבד, ובמסגרת האחריות קיבלתי מעבד חדש והציעו לי עיסקה: להוסיף כמה שקלים ולקבל פנטיום 2.66, לקחתי. עכשיו העניין שהלוח תומך (רשמית) רק עד פנטיום 2 ג'יגה... האם יש דרך "לפרוץ" את ההגבלה הזו ולהשתמש ב 660 מגהרץ הנותרים ? אולי איזה OC ? אם לא אני אאלץ לקנות לוח אם חדש, ואז גם זכרונות חדשים (כרגע יש לי RDRAM...) אז זה מאד חשוב... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות מערכת של קירור מים (בשביל הכיף ), אני צריך בלוק קירור,רדיאטור ומשאבה. עכשיו: אני צריך שיהיו לבלוק 2 חיבורים של צינורות, הסוקט - בעיקרון ל-AM2 אבל אני עושה ניסוי על מעבד P3... - תנו לי ל-AM2,אני כבר אמצא דרך להפוך אותו לאחד שיתמוך בלוח של ה-P3. רדיאטור אני צריך אחד שקט ועיל. וכנ''ל לגבי המשאבה. יש לי תקציב של כ-500 ש''ח (מק'ס 600 - אבל אני מעדיף כמה שפחות). נ.ב אם מישהוא יודע איך אפשר לחבר את הגוף קירור לבלוק אודה לו אם הוא יוכל להסביר לי. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי בביוס שתי טמפרטורות אחת של המעבד ועוד אחת. בווינדוס דרך התוכנהMB5 הטמפרטורה השניה היא CASE. אבל לא נראה לי הגיוני שיש לי חיישן על המארז עצמו... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בפורום מפרטים המליצו לי לקחת Arctic Cooling Freezer 7 Pro למרות שהדגשתי שאין בכונתי לבצע OC האם קירור אחר באמת הכרחי ?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ADA3500DAA4BP LBBLE 0521DPMW סטפינג טוב ל OC או לא?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש סיכוי לפתוח צינורות ב geforce 6200,nv44,DDR2,256M,64bit של Inno3D או שזה מהסוג שאי אפשר לשפר בו כלום?
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קניתי את לוח אם GA-EP43-DS3L של חברת GYGABYTE ומעבד E8400. (תושבת 775) רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד בקירור Freezer 7 Pro? (מבחינת מקום פיזי)
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי שאלה אך הזיכרון יכול להגביל OC אשמח אם תתנו לי גם דוגמא
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה riva tuner ורציתי לעשות אוברקלוק .יש לי את המאוורר הרגיל שמובנה איתו .עכשיו סתם תגידו לי עד כמה מומלץ לי לעולות כדי שהוא לא ישרף כרגע ב core clock זה על 325 וב... memory clock זה על 700
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מאורר 120MM שקט וטוב אבל אני יכול לקנות רק ב IQPC :{ תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חברה היקרים אתם מקירים אותי בתור pc student עכשיו שאלה נגיד שהמעבד שלכם פועל ב 50-55 מעלות האיתם מכליפים סינק?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לוח אם של SystemBoard (אני יודע.. מי הפליץ אותם?), מעבד את'לון. יש לי מספיק זיכרון. ואני לא מתכנן OC פיזי אלא משהו תוכנתי. ערכת צ'יפים M841
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הסתכלתי המדריך שיש באתר אבל הוא מסובך בקיצור המפרט הוא P4 3.0 64BIT 775 Gigabyte GA-8I915P Duo Intel Pentium 4 630, 3015 MHz 512 Kingston DDR2 553 התוכנה בה אני משתמש היא Easy Tune 5 של גיגהבית עכשיו לא כל כך הבנתי מה לעשות ואך לעלות אני משתמש בתוכנה Everest Ultimate Edition ומסתכל בSensor כדי לראות טמפטורה אז אם הבנתי נכון אני מעלה את הFSB עושה GO מחכה כמה שניות ובודק טמפרטורה ומעלה עד מתי שהטמפרטורה מגיע גג ל60? עכשיו ובאיזה תוכנה לבדוק אם הכל יצא טוב? שמעתי על איזה תוכנה אבל אם אפשר הסבר עליה ולינק לתוכנה שתבדוק שהכל טוב וכמה זמן להריץ אותה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע יש לי מאורר של ZALMAN 7500 הוא אמור להיות איכותי אבל האמת שהוא מאוד מרעיש, כאשר ניתקתי אותו המחשב היה מאוד שקט. השאלה היא אם אין ביררה וכל מאורר למעבד רועש או שיש מאורר טוב יותר עד 200 ש"ח ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חברה אני קיבלתי את המחשב החדש ועכשיו אני חושב על אובר קלוק סולידי.. יש לי קירור סטוק ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד. יש לי לוח של אסוס p5w dh delux ובתוכנות שמה הוא מראה לי : system 47-8 מעלות בתוכנה ai booster ובתוכנה pc probe הוא מראה לי התראה שה-mb מגיע ל-47-8 מעלות. אני לא יודע מזה. אם מישהו יכול להסביר לי מזה ואם זה מסוכן. בקשר לאובר האם אני יכול לעשות דרך ה-ai booster אובר קלוק . אני לא רוצה אובר גבוהה משהו סבבה כזה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 6300 לוח של ASTROCK VISTA 667 DDR2 1 G למה אני לא מצליח לעבור את ה290 באס שאלה ראשונה שאלה שניה אני רוצה לעבוד בתדר של הזיכרונות שהמעבד יהיה גם 333 האם אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
ולמעבד Pentium®4 2.80GHz
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-