עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Black_Citadel,

אני רוצה להמהיר קצת את המחשב שלי לא בהגזמה אבל להמהיר.... יש לי מעבד P4 2.0A GHZ זכרון 256MB DDR266 של KINGSTON הם נחשבים טובים??? ואני אקנה בעוד כמה זמן עוד 128MB DDR266 של VIKING. לוח אם של ELITEGROUP P4VXAD שרק בגללו אני מפחד להמהיר. אז ככה, אני צריך אתר שבו אני אוכל לקנות צלעות קירור... והאם כדי לי להמהיר ואם כן לכמה?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  2. קניתי אותו מאריהב את ה20X4 וכל פעם שאני כותב בעברית זה מראה בערבית! אנגלית עובד מצויין.. איך אני משנה שפה או ממשהו?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. אני קונה מעבד AXP2500+ barton ואני שם לו גוף קרור של spire. אני לא עושה oc. אני צריך לשים גריז טרמי? ואם כן אז איזה לקנות (משהו זול)? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  4. והכותר של XBIT הוא: Three Gems for an Overclocker: AMD Athlon XP 1700+, Intel Celeron 2GHz and Intel Pentium 4 1.8A GHz מאמר הסוקר את המעבדים שהם " רבני חן " להמהרה - מאתר xbitlabs , והלינק: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/3gems-oc.html/

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by ETB,

עם אנ י מנקה את הלוח וכרטיסים השונים במברשת או מכחול הם יכולים להרס מחשמל סטתי ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by dino,

הורדתי את Prime95 פרקתי את הקובץ Zip לתקיה, הפעלתי את התוכנה ועלה לי חלון לבן שלמעלה רשום לפי הסדר {משמאל לימין}: TEST, ADVANCED, OPTIONS, HELP כדי להפעיל את התוכנה צריך ללחוץ על TEST ואז ללחוץ על PrimeNet? או שצריך ללחוץ על משהו אחר? כמה זמן צריך להפעיל את התוכנה כדי לבדוק יציבות מוחלטת של המערכת? ואיך אני יודע שהמערכתי יציבה ואני יכול להפסיק את הבדיקה? ומישהו מכיר תוכנה טובה שנותנת את הטמפרטורה האמיתית של המעבד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by yoav9,

וואי!!! שנים שלא הייתי פה!!! באמת התגעגתי! טוב חפיף, אני לא פה לצרכי עבודה לו כיף אז ככה. המערכת שלי פשוטה TBERD B XP 2400 8RDA CROSAIR 512 PC3000 מארז באחו שליניג מאוורר (10 מאווררים נכון לרגע זה...) אבל הOC לא הולך משהו, כלומר המחשב עולה בכיף אבל לאחר כמה זמן הוא נתקע, עכשיו לפי מיטב הבנתי אני לא צריך להעלות את הVCORe וכאלה בגלל שהמחשב לא אמור לעלות בכלל אם אין לו מספיק חשמל, ואני בטוח שהוא לא מתחמם. אני בסביבות ה150 FSB לא רציני סתם בודק את הגבולות אין לי שום דבר הPCI (היתרון של כרטיס רשת וקול ON-BOARD) והמחשב קר הלייטנסי לא רציני, אבל הCORSAIR אמור ממילא להתמודד אם זה! נראה לי....

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. P4 2.8Ghz + 768MB RDRAM 32bit (1066) Asus P4T533 mobo (http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4t533/overview.htm) Asus 8460 Geforce 4 Ultra 128MB אם צריך עוד מידע... תגידו אני אוסיף פשוט אין לי מושג איך עושים אוברקלוק...

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by -CosmicFire-,

אנשים :}} טוב בעקרון סיימתי את הGLOWPAD שלי (את המעגל והכל) נשאר לי רק לחבר לדים כחולים ולחבר USB :[] עכשיו יש לי שאלה.. ראיתי מדריך לגבי זה: עכשיו אני לא מבין בידיוק הם אומרים לחבר לקליפס הזה: את הפלוס ואת המינוס לא משנה איפה... עכשיו לא בידיוק הבנתצי לאן להלחים את הפלוס לחלק הפנימי איפה בידיוק ולאן את המינוס במדוייק.. האם זה יתן לי בידיוק 5V ואיך אני יחבר את זה למחשב יש לי 2יציאות בכבל מלחים לשמאלי והימני למחשב?!?!?

10. Started by or_17d,

אחים שלי מי יכול להביא לי איזה מדריך פשוט למודינג מה לעשות איך לעשות והכל??? אני רוצה להתחיל לבנות לי משהו מהמארז הקיים שלי ואני לא יודע איך עם מישהו יכול לבוא לאיי סי קיו שלי 167361919 ולעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה...! עריכה : כותרת נורמלית בבקשה ,הפעם אני עורך לך את הכותרת בגלל שאתה חדש ולא מכיר להבאה הדיון ינעל !

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by naorai,

הכוונה אם אני יכול לגרום לו להסתובב מהר יותר או משהו שימהיר אותו (חוץ מרייד)?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shlomid,

שיפצתי קצת את ההרד קנו 2 ששכב לי במגירה והתקנתי אותו. חישן אחד מתחת למעבד חיישן שני לליבה של כרטיס המסך הבעיה היא כאן: הקריאה של ההארד קנו2 עבור המעבד היא 45 מעלות בעוד שהקריאה של MBM5 עומדת על 38 מעלות? אז למי להאמין ולמה נוצרה שגיאה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  13. העלתי לו את הבאס ל147 וב148 הוא קופא. הוא על 30 מעלות העלתי לו תזרם וזה לא עזר מה אני יכול לעשות? נ.ב מעבד ALTHON XP 1800@1690

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  14. אני רואה לא מעט ת'רדים דומים לזה אבל אף אחד לא ממש נוגע בבעיה שלי... אני מצטער אם אני חוזר על שאלות שכבר נשאלו, אבל לא מצאתי פתרונות עדיין... כמו שאפשר לראות במפרט שלי: AMD 1800 Volcano 7+ (ע"ג שכבת nanotherm) - כרגע עובד על מהירות מקסימלית! מארז Enermax fs-710b עם שני מאווררים (80מ"מ) שמכניסים אוויר מקדימה למטה ושניים (80 מ"מ) שמוציאים אוויר מאחור מתחת לספק. לזכרון שלי אין קירור מיוחד. שלושה דיסקים קשיחים (שניים מהם 7200) דואגים לחמם את האווירה. שלושה כבלי ATA מקופלים ודחוסים כמה שאפשר הצידה. בימים חמים (כמו היום) טמפרטורת המעבד שלי עומדת על 56-57 והלוח על 40-41 - ב- IDLE! בבדיקה בת 10 דקות שעשיתי סתם (עם התוכנה החביבה לחישוב הפאי), הטמפרטורות עלו ל- 62/44. החדר שלי לא מ…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by shlomid,

יש לי עוד מחשב עם דורון 800 לוח גך ג'יגה בייט וזיכרון SRAM יש סיכוי ל-OC ליצור הזה? ???

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  16. מהי הטמפרטורה הכי גבוהה מתחת לקו החם מדיי של הלוח אם,מעבד והארד דיסק? כי הטמפ'שלי דיי גבוהות של הלוח 40-43 בזמן מאמץ ו38 בidle אבל גם אם זה יום חם אז לפעמים גם בidle הלוח נמצא על 40 מעלות בערך המעבד שלי הוא במאמץ 37 מעלות (אני יודע שזה כלום אני מתכוון בקשר ללוח ולהארד דיסק) ועכשיו ההארד דיסק שלי הכי רותח!! במאמץ הוא 45 מעלות ואפילו בidle הוא נע בין 40-45 מעלות האם זה בסדר? תודה רבה לעזורים

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  17. יש לי מאוורר 3 פינים, וניגמר לי המקומות לחיבור מאוורר על הלוח, ואני רוצה לחבר אותו לספק... אני לא רוצה ליקנות את המתאם הזה ב 20 שקל, אני מחפש איזה קומבינה , תודה מראש. חוץ מזה שימו לב שמחר אני רשום כאן בדיוווווווק שנה ;D

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  18. פאק המחשב שלי חםםםם!!! הטמפרטורה של המעבד שלי היא 57 ושל הלוח אם 47 בינתיים יש לי רק מאוורר אחד בחלק האחורי של המארז ואני לא יודע אפילו אם הוא מכניס או מוציא אוויר..... השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול לדעת אם הוא מוציא או מכניס אוויר ואיך אני יכול לשלוט\לשנות את זה? אז חשבתי לקנות שני מאווררים של 80 אחד לחלק הקדמי שיכניס אוויר ואחד לאחורי שיוציא אוויר אז מה אתם אומרים? זה יוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותית?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by rosesr,

קניתי מסך LCD 16X2 בלי תאורה אחורית ושמתי לב שיש לו את רגליים 16, 15, A, ו K זה אומר שאני יכול לחבר תאורה אחורית אליו? מישהו יכול להביא לי את הסכמת חיבורים והסבר על כל חיבור כי המדריך שהיה באתר לא קיים יותר? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. אז זהו, זה המוד, כונן סידירום 54x שקניתי בצרפת לפני 8 חודשים בערך.... חיתוך - חצי דרמל, חצי ג'יגסו. קישור להורדת הסרט - 500 קילו בייט - http://avner.richard.free.fr/cdmod/cdmod.wmv ותמונות: אשמח לתגובות !

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ???

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  22. אז לאחר המוד הקודם, אני ממשיך בסדרה, והפעם, כדי להשלים את המוד הקודם - ספק שקוף. אין הרבה מה להגיד, פרספקס 5 ממ, מודבק בעזרת דבק חם, נחתך בעזרת ג'יגסו, רק שעדיין אין חורים לברגים, נשבר לי מקדח 3 מ"מ....... תהנו ! כרגיל, אשמח לתגובות !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by realmagic,

במסגרת החיפושים אחרי ההיטסינק המושלם (כשעיקר החיפוש זה אחרי ההיטסינק הכי זול) נתקלתי בSK-7. מכוון שלא כל כך הצלחתי להבין מהאתר של החברה, חשבתי אולי לשאול אותכם אם יש לכם מושג אם הוא מגיע עם מאורר או לא ומה דעתכם באופן כללי עליו? תודה, זהר

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ETB,

המעבד פשוט רותח, 68 מעלות במצב אידיאלי, זה מוגזם. כרגע המארז פתוח ויש הרבה בלגן ולכלוך בפנים, שאני יקנה את הHeatsink החדש, אני יתחיל לארגן שם(במיוחד שעכשיו יש לי שבוע ג' ) אז מה כדיי לי לקנות בתקציב בסדר גודל של 150 +/-. עם יש למישהו רעיון לקירור המארז, יבורך, רק תקחו בחשבון שאי אפשר לשים מאוררים על הדפנות של המארז, בגלל בשדפנות שלו באות בחלק אחד( כמו במארזים הישנים של הP1). אני חשבתי על Thermaltake VOLCANO 11

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי לוח אם של אינטל GB850 הורדתי את העידכון האחרון של ה-BIOS אבל אני לא מצליח להגיע לשינוי מהירות ה-BUS או המכפלה מה-BIOS ... מה אני עושה ? דרך אגב אני עובד על 1.4 של אינטל וממש דחוף לי להריץ אותו קצת יותר מהר .

• 12 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים