עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קניתי מנועה את המאורר למעבד הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 זה לא מסוכן למעבד אני ממש רואה אותו מסתובב לאט [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 514 צפיות
  2. שלום אני צריך לקנות דבק טרמי, בשביל להדביק היטסטינקים על הזיכרונות של הכרטיס מסך שלי 9600XT אני צריך מאוורר 120MM שנותן ביצועים טובים למארז (לא חייב שקט אבל לא רועש מדי... ויש עדיפות לעם לדים) אני צריך משחה טרמית למעבד (גם כזאת שמוליכה חשמל וגם כזאת שלא.. ומה ההבדלים בטמפרטורות בין שניהם?) וצריך חבילה של היטסטינקים שיתאימו לזיכרונות של הכרטיס מסך שלי מסוג 9600XT אני אודה אודה אודה לכל מי שיתן המלצות על המוצרים הכי טובים בכל אחד מהסוגים שאני צריך. וגם אם אפשר מחיר ממוצע של כל מוצר תודה

3. Started by orkir,

יש לי מחשב עם המפרט הבא: E6600 לוח אם אינטל LEMONT 965LT זכרונות DDR2 667MHZ CL4 של חברה לא מוכרת השאלה שלי היא: אם אני מחליף את הלוח לGIGABYTE 965P-S3 מה הבאס המינימלי שמובטח שאני יוכל להגיע אליו בהתחשב בזכרונות? זה קצת דחוף אז אשמח לתשובה מהירה, בתודה מראש, אור

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  4. מכמה בחינות: צבחינת מחיר וכדאיות??? מבחינת קירור יעילות ?? מבחינת אוברקלוקינג?? אשמח לקבל את חוות דעתכם ואת עצותיכם בכר

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  5. Started by jabbahutt,

שלום, אני מתכוון להרכיב מחשב חדש. בתוכנית יהיה גם Over clocking, רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה למדוד את הטמפרטורה של רכיבים שונים במחשב - האם ניתן להסתמך על ה-BIOS וה-UTILITIES שמדווחות על הטמפרטורה או שיש דרך אחרת יותר טובה?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by UnderDawg,

במעבד יש תכונה שכאשר הוא לא במאמץ הוא יורד מכפלת מהירות של 9 ל-6. עשיתי OC למעבד ואין לי צורך שהוא יהיה על X6 במנוחה (יוצא לי 2400MHZ), האם יש דרך לשנות את זה לנגיד כפול 4 או כפול 5?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by barak_14,

אני קניתי לפני חודש מחשב חדש שכולל AMD2500 I וכרטיס מסך רדאון 9800 פרן של ספיר המארז הוא מידי טאור עכשיו אין לי שום מאורר על המארז והאוויר במארז מתחמם מאוד וכך גם הכרטיס מסך והשאלה שלי היא איזה קרור כדי לי לקנות למארז(יש לי מקום ל3 מאווררים שתיים מאחור אחד מקדימה) אז עם אתם יכולים לתת לי 1)המלצה למאוורר למארז או לכמה מאווררים שקטים חשוב שיהיו שקטים בתקציב של כ-150 שקל סה"כ והאם מאוורר זה יוריד גם את טמפרטורת כרטיס המסך 2)תוכנה אמינה לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך ומעבד דרך הווינדוס נ.ב חשבתי על הקרור הזהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=4422

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by donAM,

שלום יש לי כרטיס של EVGA GTS88 שהוא עובד על 60 מעלות בXP במשחק כמו BF2 שהכל ההגדורות על HIGH הוא מגיע ל 84.. אני יודע שהם כרטיסים שמתחחמים אבל עד כמה....? האם זה בסדר או צריך לחושב על פתרון קירור .. ואם כן אשמח למלצה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  9. יש לי לוח אם של GIGABYTE 8KNXP ועליו יש מעבד 3.06 HT של אינטל ואני רוצה להריץ אותו ל 3.6 האם הדבר אפשרי ???

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  10. יש לי OCZ EL DDR PC-3200 400MHz Platinum Edition Dual Channel ובדף היצרן שלהם כתוב שהם מגיעים לתזמונים של 2-3-2-5, עם מתח של 2.8. כאשר ניסיתי במערכת שלי זה נראה שהם לא מחזיקים בכאלה תזמונים והמחשב לא עולה. אז וויתרתי על זה זה לא קריטי ההבדלים הם של אלפית השניה לא? אבל מה שכן אני מתלבט בין להחזיק את הזכרונות על 2-3-3-5 במתח של 2.7 והמחשב עולה ויציב או להחזיק את הזכרונות ב2-3-3-6 שגם זה לא רע במתח של 2.6? הבנתי שאין פה הבדל שמרגישים בו בין התזמונים אבל המתח אולי כן משנה? אני רוצה לשמור על קרירות וגם לשמור על הזכרונות ואני חושב שבמתח של 2.6 הם יהיו יותר בטוחים, אני טועה? אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  11. Started by d-undertaker,

למעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה לא פרסקוט הקיצור אני חשבתי משהו בסביבות ה200 300 ככה סיילנט טוואר ביג טייפון זלמן חוץ מה XP למיניהם כי הם לא באספקה של החנות וצריכים להזמין אז אין לי כוח..

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by gshhar,

מה בדיוק עושה לוח אם לטוב ל-OC ? בזמנו המליצו לי על ה-ABIT NF7-SL v2.0 אבל לבסוף הלכתי על ה-A7N8X דלוקס V2 בגלל מחיר ממש נמוך ממחירו בשוק שהוצע לי. אז אני עכשיו רוצה לדעת מה עושה את האביט ללוח טוב יותר ל-OC מאשר האסוס? מה יש באביט שאין לי באסוס?(אני שואל כי אני לא מבין בזה אבל ממש מעוניין לעשות OC)

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by aviran_n,

כשאני עושה OC למעבד אז המתח שקבעתי לו נשאר כשהמעבד במנוחה ובמאמץ המתח יורד ב0.1V-0.05V ואז המעבד קורס, ובשביך להחזיק אותו יציב במהירויות שאני קובע לו ולתת לו את המתח שהוא צריך במאמץ אני צריך לתת לו 0.1V יותר במנוחה ואז הוא חם ומקבל יותר מתח בזמן שהוא במנוחה (רוב הזמן) וזה דיי מיותר ולא בריא למעבד... יש דרך עם איזה מוד או משהו לפתור את הבעיה? אגב, מה המתח המקסימאלי שמומלץ לתת לNORTHWOOD?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by shlomifounis,

רוצה לבנות קירור מים יש לי מחשב אבל לא ממש יודע איך לעשות את זה מבקש קצת עשרה למבינים אני רוצה לקנות תושבת למעבד של קירור מים אבל את כל הכניסה והיציאה של המים אני רוצה לעשות לבד הייתי רוצה לדעת איזה משאבה אני צריך איזה מהירות היא מכניסה ומוציאה את המים עם צריך עוד איזה גוף בדרך שיקרר את המים או אחרי שהם יוצאים הם יתקררו לבד רעיון סבבה לבדוק ליראות איך זה עובד וגם שאין ממש מה לעשות וזה נישמע דפוק אבל אני לא ישקיע 2000 שקל על משהו טוב לקירור במים עכשיו יש לי על המחשב 9 מאוררים שמוציאים ומכניסים אוויר ומהמעבד לא עובר את ה 35-40 משהו פינוק

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום! התחלתי לא מזמן להתעניין בכל נושא הOC והחלטתי שאני רוצה לעשות OC למחשב שלי ! ברשותי לוח אם Intel Sandusky D945PSN ומעבד אינטל פנטיום D 3.0 Gh'z והמעלות שלי זה 50 במנוחה ובערך 60 במאמץ כאשר נכנסתי לביוס לא מצאתי איפה אני יכול לעשות OC (הצלחתי לעשות OC בלוח אם ג'יגה בייט 965PDS3) צילמתי כמה תמונות שתוכלו בבקשה לכוון אותי מה לעשות: http://i9.tinypic.com/4z27e2r.jpg http://i13.tinypic.com/5z78c2a.jpg תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  16. היי, כידוע, או לא, ברשותי Connect 3D X1800 GTO שרכשתי בנועה ב 1450 שקלים. אתמול עשיתי פלאש לביוס של ה X1800 XL של Shapphire- לא היה כל הבדל :\. אני חושד בזה שהם בדקו את הכרטיס וראו שהוא לא נפתח מאחר והשקית של הכרטיס הייתה פתוחה...........אבל אין מה לעשות. אז עוד אחד שלא נפתח לאוסף. :-\ OC, אחרי שהספק החדש יגיע.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  17. באיזה חנויות בארץ? באיזור המרכז? או באינטרנט? ואיזה גדלים בדיוק קיימים הנמוכים מ80 מ"מ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by coolmeen,

אני צריך זיכרונות זולים , שיעבדו ב 240 באס, בתיזמונים נמוכים תודה, הכוונה ל oc-amd או שיותר , יותר חשוב לי התיזמונים עריכה:: הבעיה נפתרה למחוק!!!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by bg1987,

טוב, יש לי קירור גנרי למעבד שלי, הוא עושה את העבודה רוב הזמן, אבל הרבה פעמים (בעיקר בעומס מלא על המערכת) הוא מתחיל להרעיש. אני חושב על להחליף אותו לקירור של חברה מוכרת כדי שיהיה לי שקט כשאני משחק, אני רוצה לדעת מה המחיר לקירור חדש, לא משהו מטורף. אבל בעיקר שיהיה מאורר שקט.

20. תוכנה זו מאפשרת לשנות את תדר השעון הפנימי בלוחות Centrino לחץ כאן נסו את התוכנה על אחרויותכם

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by darklight,

אצלי בעוצמת מאוורר של 38 אחוז(auto) במנוחה הטמפ' מגיעה ל70 מעלות אז ביטלתי את מצב הauto של המאוורר והעלתי ידנית לאזור ה90-100 אחוז ואז מתקבלת טמפ של 56-57 מעלות במנוחה הקטע שהמאוורר הזה רועש כך שאני רוצה לדעת מהן הטמפ שלכם במנוחה ובמאמץ ובאיזו עוצמת מאוורר. ומהו טווח הטמפ' המומלץ? תודה נ.ב הכרטיס הוא מספיר המחשב הוא הוא q6600 G0 ומארז p-150 עם 2 מאווררי זלמן 90 מקדימה ומאורר 120 מאחור

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by sizipus,

אז ככה . אני שוקל OC קטן . המעבד הוא amd 64 3200 ( venice) בתדר 2000 מגה הרץ . הלוח אם הוא DFI lan party nf4 ultra והמכפלה שלו היא 10.0 מבחינת קירור - על המעבד יושב מאוורר 120 מ"מ של zalman , על הלוח יש מעבד קטן OB , וחוץ מהם יש עוד שני מאווררים במארז ומאוורר דלת אחד - כולם 80 מ"מ . הטמ"פ של המעבד במנוחה תחת חלונות היא 28 מעלות צלזיוס כשהאקספלורר עובד ברקע והמארז סגור . השאלה היא , לאיזה תדר כדאי לי להגביר את ה FSB ואת המעבד בלי לסכן יותר מדי את המערכת או לקנות אמצעי קירור נוספים ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by roeiw,

לא הבנתי כל כל איך אני משתמש בזה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש ויש לי שתי מאווררים האם זה מספיק לי בשביל להשאיר את המחשב ליומים שלושה דלוק...זה יעשה לי בעיות? האם יש תוכנה לשינוי או לבדיקת מהירות ושינוי מהירות המאוורר? תוכלו לשלוח לי הוראות הפעלה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים