עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ללוח DS3 של ג'יגה בייט יש תוכנה - EASY TUNE, אתם בטח מכירים... היא טוענת שלמעבד יש טמפ' של 44 במנוחה, וללוח 38. בEVEREST כתוב שללוח האם יש טמפ' של 44. אין שם CPU אבל יש משהו שנקרא AUX. הכוונה למעבד? EVEREST טוען של-AUX יש טמפ' של 38, ואם זה המעבד אז זה בדיוק ההיפך. ואגב - 44 מעלות ללוח זה סביר? הוא גם מתחמם מאוד תחת SNM... ומגיע ל-60. המעבד, לעומת זאת, אפילו ב-100% מאמץ, לא עולה מעל 40 (יש לי קירור של AVC - 3 HEATPIPES). הגיוני?

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by skrew,

שלום! אני בונה מחשב HTPC מבוסס על המעבד הנ"ל, במארז סטנדרטי ומעוניין כמובן בקרור יעיל ושקט. את המאוורר בספק אני אחליף לאחד שקט ( 80 ממ ) ואוסיף עוד 120 מ"מ שקט ( מוציא אוויר ) מאחור. לדעתכם ש צורך בעוד אחד מלפנים ( שיכניס ) ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  3. Started by coolmeen,

יש לי כרטיס מסך 9600 xt של club 3d ,אני רוצה להוסיף קירור לזכרונות ולליבה ,עכשיו דבר ראשון ניסיתי להוציא את המאורר אבל לא הצלחתי,מה צריך לעשות ועל מה אתה ממליצים בלי שזה יפריע לשום דבר ללא השקעה נוספת של כסף כמו גופי קירור וכל מיני דברים משהו פשוט מאורר כפול משהו וגם לזכרונות לשים שם גוף שיוציא אוויר חם

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  4. יש לי לוח של 965 INTEL ומעבד E6400 זה מציג לי רק חום כרטיס מסך והארדיסק.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by adizarko,

יש לי בעייה קטנה - אני מנסה לשלוט במהירות המאוררים המחוברים לי ללוח אם (ABIT ?AN8 ULTRA S-939) אבל משום מה המאוורים לא מופיעים לי בחלק של השליטה ב SPEEDFAN - למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by Pollik,

שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק והזכרונות שלי הם לא הכי טובים... 2x1Gb Kingstone 800Mhz 5-5-5-18 DDR2. לוח אם EP35C-DS3R אני רוצה לדעת איזה זכרונות כדאי לי לקנות ראיתי כמה זכרונות מכל מיני חברות ואני לא יודע מה לקחת... מבחינת מחיר אין בעיה אבל שלא יהיה DDR3. תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  7. מקס מקס 150

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by stone cold,

יש לי כרטיס של גיגזבל ויש לי בעיה מעצבנת בדריברים הישנים התוכנת OC של גיגזבל פועלת אבל בחדשים לא מה שאני צריך זה דבר פשוט הכרטיס מגיעה אם מהירות ליבה של 300 בימקום 500 אם התוכנה של גיגזבל אפשר לשנות תליבה ל500 בקלות ואין שום בעיות אבל התוכנה לא מוכנה ליפעול שיש דריברים חדשים ובלי OC הכרטיס פועל ב300 אז אני צריך או תוכנה פשוטה שכן נותנת לשנות תמהירות ליבה בקלות או מה שעדיף דריבר יחסית חדש אבל שנותן יכולות OC מובנות אני צריך משהו מאוד פשוט כי אני לא מבין גדול בזה בתודה STONE

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by gshhar,

מה בדיוק עושה לוח אם לטוב ל-OC ? בזמנו המליצו לי על ה-ABIT NF7-SL v2.0 אבל לבסוף הלכתי על ה-A7N8X דלוקס V2 בגלל מחיר ממש נמוך ממחירו בשוק שהוצע לי. אז אני עכשיו רוצה לדעת מה עושה את האביט ללוח טוב יותר ל-OC מאשר האסוס? מה יש באביט שאין לי באסוס?(אני שואל כי אני לא מבין בזה אבל ממש מעוניין לעשות OC)

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by oren99,

כרגע העלתי מ 2G ל 2.5G המכפיל של הזכרונות (או המחלק, לא יודע) על 1.333 יש לי רק 2 אופציות לבחור מהם בזכרונות ויש לי זכרונות של 667MHZ. אז כרגע, הזכרונות על התדר הנכון. אם אני מעלה את התדר של המעבד עוד אז כבר אין לי מכפיל שאני יכול לבחור שמשאיר את הזכרונות על 667 יש משהו שאני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום! התחלתי לא מזמן להתעניין בכל נושא הOC והחלטתי שאני רוצה לעשות OC למחשב שלי ! ברשותי לוח אם Intel Sandusky D945PSN ומעבד אינטל פנטיום D 3.0 Gh'z והמעלות שלי זה 50 במנוחה ובערך 60 במאמץ כאשר נכנסתי לביוס לא מצאתי איפה אני יכול לעשות OC (הצלחתי לעשות OC בלוח אם ג'יגה בייט 965PDS3) צילמתי כמה תמונות שתוכלו בבקשה לכוון אותי מה לעשות: http://i9.tinypic.com/4z27e2r.jpg http://i13.tinypic.com/5z78c2a.jpg תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by shayone,

יש לי כרטיס מסך GF6600GT של לידטק והוא עובד במנוחה על 54 מעלות (שזה חם מידי לטעמי אבל סביר) הבעיה הוא שכשאני מפעיל את 3DMARK05 ובודק את טמפ במאמץ עם ריוה טונר אני מגלה שהכרטיס שלי מגיע ל106 מעלות!!! איך זה הגיוני שהוא קופץ בכל כך הרבה מעלות? יש משהו לעשות כדי להוריד את הטמפ שלו? אה ולא עשיתי לו בכלל OC רציתי לעשות אבל הטמפ הזו מפחידה אותי

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by Burkey,

יש לי שאלה די בסיסית... יש סוג של לוחות אם, בדרך כלל יקרים יותר, בהם יש רכיב קירור מובנה, מאין צינור בצבע נחושת. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך קירור זה עובד, האם יש בשיטה זו סיבוכים אפשריים ( כמו שיש בעיית אבק עם מאווררים ), והאם שווה באמת לשלם יותר על לוח אם שכזה, בשביל הקירור, במידה ולא מתוכנן OC ? תודה !! ( לצורך העניין נניח כי על לוח האם צריך להרכיב לבסוף מעבד פנרין שיצא בקרוב, 2 ג'יגה זיכרון DDR2, כרטיס מסך חדיש התומך ב - HD וב - DirectX 10.1, כרטיס רשת אלחוטי, רכיב SATA2, רכיב IDE, וכו'.... )

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. חפרתי בפורומים בשביל ללמוד איך מפרקים את ההיטסינק בתושבת 775 כדי לשים היטסינק יותר רציני ולא מצאתי. בסוף מצאתי את מבוקשי באתר של אינטל, ע"י סרט וידאו מצוין, שמסביר את הנושא. ftp://download.intel.com/business/ibp/071604/enu300k.wmv]]

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  15. Started by lllb,

שלום רציתי לשאול האם אכן אפשר לצרוב מחדש ביוס של כרטיס מסך ואם כן מה זה יכול לשנות ודבר שני האם אפשר איכשהו לעשות OC למעבד P4 HT 800FSB ? תודה מראש ???

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by sahargt,

זה המפרט שלי 3.2 P-4 פרסקוט לוח איביט IS7 זכרונות של ATADA 256*2 מהירות 500MZ זה מה הצלחתי עד החשב קירור רגיל אויר מצב מנוחה 40 עבודה לא עובר את 45 המחשב עובד ללא שום בעייות

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by No-NicK,

שלום קיבלתי מאוורר פשוט ג'נרי מחבר, ואני לא ממש יודע איך מחברים (אם אפשרי בכלל...) יש לו חיבור שמתאים לשני פינים.. אני יכול לחבר אותו לAbit NF7 V2.0? אם כן, איך? תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. Started by coolmeen,

אני צריך זיכרונות זולים , שיעבדו ב 240 באס, בתיזמונים נמוכים תודה, הכוונה ל oc-amd או שיותר , יותר חשוב לי התיזמונים עריכה:: הבעיה נפתרה למחוק!!!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by bg1987,

טוב, יש לי קירור גנרי למעבד שלי, הוא עושה את העבודה רוב הזמן, אבל הרבה פעמים (בעיקר בעומס מלא על המערכת) הוא מתחיל להרעיש. אני חושב על להחליף אותו לקירור של חברה מוכרת כדי שיהיה לי שקט כשאני משחק, אני רוצה לדעת מה המחיר לקירור חדש, לא משהו מטורף. אבל בעיקר שיהיה מאורר שקט.

20. Started by mosheazran,

שלום לכולם כפי שראים בהודעה הקודמת שלי כאן לא הצלחתי לעשות OC וניסו לעזור לי ולא ממש הצליחו. גם לפי המדריך לא הצלחתי לעשות כי הביוס שלי שונה אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה בתשלום אפילו דרך הפלאפון . אני אשמח הלוח שלי מדגם MSI K8N NEO4 והמעבד ATHLON 3200 64 תודה לכל הפונים

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  21. חיפשתי מלא, אני פשוט לא מוצא ביקורות. מה עדיף ? ה 7PRO או ה XTREME , שעולה קצת יותר אני יבחר אחד מהם , למחשב OC. ה XTREME שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by O.G.D 2k5,

שלום מהתנסות שלכם אוברקלוקרים איזה כרטיס מסך הוא טוב לאובר קלוק מחפש דגם טוב גם Ati וגם Nvidia.... מקווה שזה מתאים לפורום הזה ולא לכרטיסי מסך

23. באובר קלוק עם לוח dfi שאני מתכנן לקנות ביחד עם venice חדש, שמעתי שיש להם ציפ נחמד אבל שכחתי את השם טיפה חסר לי כסף לזכרונות חדשים,מי שמכיר את הציפ יכל להגיד לי בערך עד כמה אני אוכל להגיע איתם? (באס) אגב למי שישאל זה ddr400

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  24. Started by shanibh,

1. האם המשחה הטרמית שמגיעה איתו איכותית? כדאי להחליף אותה במשהו אחר יותר טוב? במה? 2. הבנתי שלאחרונה יש הרבה תלונות על העובדה שהוא מרעיש כבר ב-MEDIUM-HIGH. האם החלפת המאוורר שלו תעזור? באיזה מאוורר כדאי להחליף אותו, ואיך אני עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by Xstyle,

תגידו לי מזה: אני נכנס ל ביוס ויש לי במקום איפה כול הבס והמטח יש לי agp/pci frequency (mhz) ואז יש שם 66.66.33.33 ויש לי מלה דברים שאני יכול לעלות תסבירו לי מזה ואם אני צריך לעולת את זה!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים