אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה את הקירור CALIBRE של SPARKLE אבל על כרטיס אחר, אבל הבנתי שהוא לא נמכר לבד, מישהו יכול לחדש לי ולתת מקום שניתן להשיג אותו? תחלופות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הזמנתי מ-TMS את המפרט הזה E8500 3.16GHz Asus P5Q Gigabyte HD4870 512MB GDDR5 ThermalTake BigTyphoon VP NZXT Tempest Corsair 550VX 550Watt 500GB Seagate SATAII 32MB G.Skill 4GB (2x2GB) 800MHz CL4-4-4-12 אז ככה, ראיתי שהביגטייפון מורכב משני מאווררים, שאחד מהם מעיף את האויר לכיוון הלוח אם, האם יכולה להיווצר בעיה בהנחה שאני עושה אוברקלוק לסביבות ה-4.5GHZ ? האם תיתכן אפשרות להגיע ל-4.5GHZ במעבד עם המפרט הנ"ל? תודה לעוזרים, וכבר קניתי את המחשב, הוא מגיע מחר בבוקר, האם יש מישהו שמוכן לעזור בביצוע אוברקלוק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום קניתי היום את Silent Wheel 13cm A2330 של Thermaltake, אני חושב להפעיל אותו על מקסימום תמיד, ב1400 סל"ד. האם זה מקצר את אורך חייו?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד שלי תמיד על 3300 RPM. המחשב נקי מאבק, בלי OC עם 2 מאווררים של 120 מ"מ. אחד "חכם" בגג שמוציא אוויר ואחד לא חכם אבל חזק מ-א-ו-ד בדלת המארז שעושה רוח על המעבד. יש גם 2 של 80 מ"מ מקדימה ומאחורה. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא. משחה טרמית מרחתי ואין הבדל. בקיצור אני נואש. תעזרו לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר קירור למעבד עם 3 PIN ללוח האם עם חיבור עבור המעבד עם 4 PIN
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל לעלות את מהירות הבאס שעל הלוח שלי ללא הגדרות בביוס Asus CUV4X-C ?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני הבנתי איך מכניסים אבל איך אמורים להוציא לדוגמא אם יש לי מערכת אם מיכל בחריץ של חמש ורבע אינץ(כמו פה:http://www.dangerden.com/mall/Misc_Hardware/tubing.asp) אני ממלא אותו אבל איך אני מרוקן אותו? נ.ב מי שלא מבין שיראה את הסקירה ב3DGAMEMAN.COM על המערכת של DANGERDAN
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הבארטון הזה חזק באוברקלוק.. לאן הגעתם איתו? אפשר להביא איתו איזה 2.5 ככה? לציין קירור לוח זכרון ושאר השטויות *חשוב****
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מי 2500 ל 3200 ויש אפשרות גם לבחור לבד כמה באס אחשהוא נעלם לי האפשרות של ה 3200 ואני רוצה לעשות OC יש לי מעבד 2500 AMD ! מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות אוברקלוקין לכרטיס מסך מסוג GeForce2 MX 400 64MB אני לא יודע איך לעשות את זה לכן אני מבקש את העזרה שלכם תודה מראש לכל העונים...
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המחשב החדש שלי לפני כחודשיים והיום הורדתי את התוכנה EVEREST כדי לבדוק את התדרים (לא עשיתי OC אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים לשאלה). אני צריך שתגידו לי אם הכל תקין כמו שצריך להיות... יש בתמונה למטה את הטמפ'... זה המפרט: מעבד: E6750 כ.מסך: GIGABYTE 8800GTS 640MB לוח אם: GIGABYTE P35-S3L זכרון: CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE ד.קשיח: W.D WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB BUFFER SATA2 תמונה 1: תמונה 2: הכל תקין?? תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם סתם עניין אותי לדעת אם אפשר לעשות אובקלוק ל שתי כרטיסי מסך בסיפיאי אקספרקס ואם כן אז איך עושים?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
קניתי מאוורר ZALMAN CNPS9500 LED ורציתי לקנות מארז שיתאים מבחינת הגודל המידות של המאוורר הם 85X112X125 האם המארז הזה יכול להספיק לי: CoolerMaster Elite 335 Black (W)185 x (H)413 x (L)486 mm תראו מה רשום באתר של זלמן Case chassis cover must be distanced at least 135mm away from the motherboard. There must be no interfering תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש מעבד D920 + קירור סטוק, ללא O.C. האם זה הגיוני שהמעבד לאחר כמה רגעים מגיע לטמפ' של 50 מעלות, במנוחה וללא שום מאמץ?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7200GS והטמפרטורות שלו היו באזור ה70+ מעלות במנוחה ועכשיו אחרי שמתי משחה תרמית של קולר מאסטר ושמתי מאורר לגוף קירור הטמפרטורה היא 50 מעלות במנוחה. אחרי שאני מעלה 150 מגה הרץ לליבה מ450 ל600 מגה הרץ מופיעים לי ארטיפקטים למרות שהטמפרטורה מגיע בערך ל56 מעלות הרבה פחות מהטמפרטורה הקודמת שהיתה במנוחה ופה זה בזמן בדיקת ארטיפקטים בATITOOL. את האוברקלוק לא עשיתי באמצעות ATITOOL כי אפילו אחרי שאני מעלה מגה הרץ 1 כל המסך ניהיה צבעוני ומטושטש אז אני עושה אותו באמצעות התוכנה RIVATUNER. מישהו יודע מה יכול לגרום ליצירת הארטיפקטים בטמפרטורה כזאת נמוכה?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שכולל:E6600 + GIGABYTE DS3 +8800GTS 320MB אני חדש לכל הנושא הזה של OC, ואני מעונין לעשות OC קל ל E6600 למשהו כמו 3.2 GHZ.. לא משהו רציני.. עכשיו קראתי את מדריך שיש לכם באתר על OC אבל עדיין יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1.לפי מה שהבנתי המכפלה במעבדיי C2D סגורה, אז אפשר לעשות OC רק דרך הגדלת ה FSB? 2. שני הדברים היחידים שאני צריך לשנות בהגדרות של ה BIOS כדי לעשות OC זה ה FSB והמתח בהתאם בלבד? 3.נגיד אני מעלה את ה FSB במעט, איך אני יודע בכמה מתח (VOLTAGE) לעלות למעבד (כדי שהוא לא ישרף לי)? 4. אפשר לבטל את הפיצ'ר הזה במעבד שבמנוחה הוא יורד למכפלה של 6 ? -יעני שהוא ישאר תמיד על 9. 5.ממולץ להשאיר את הגדרת המתח על AUTO כשאני מעלה את ה FSB? 6. ל…
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי כרטיס fx 5200 gigabyte המהירות סטוק שלו היא 250 400 עשיו העליתי עם הסטוק 280 420 זה אוברקלוק קטן לדעתם כמה לדעתכם אני יוכל למשוך אני יודע שיש תוכנות מסויימות שמראות אם יש ארטיפקטים אבל עם למשהו יש כרטיס כזה עם קירור סטוק שיעדכן אותי בתוצאה שלו
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
התוכנה עבדה מצויין עד ששמתי לב בימים האחרונים שטפ' המעבד עלתה מעט במצב IDLE. ניסיתי את הכל(אני חושב..)הסרתי את הדרייברים של המעבד>התקנתי מחדש. הסרתי את CPU-Z(כי חשבתי שהוא לא מראה נכון) והתקנתי שוב. נכנסתי לאתרים וגם ל-AMD ולא מצאתי פתרון.ממש לא מבין מה קרה. האם יכול להיות שמשהו ב-OC שינה את זה?(למרות שזה עבד גם ב-OC).יש למישהו רעיון/פיתרון? CNQ=COOL' N' QUIET תודה.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הנני מחזיק בקרור הנ''ל, השאלה שלי היא פשוטה. האם אפשר להוריד את המאוורר שנמצא עליו ולהחליפו במאוורר 12 ס''מ אחר? להוריד אני יודע שאפשר, אני רוצה להיות בטוח שיהיה אפשר להחליף למאוור רגיל, או אפילו לקמבן משהו. -תודה :]
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, החמשב שלי מורכב מלוח אם Intel Winnipeg D845WN ועד לא מזמן היה גם פנטיום 4 1.7. לפני כמה זמן נשרף לי המעבד, ובמסגרת האחריות קיבלתי מעבד חדש והציעו לי עיסקה: להוסיף כמה שקלים ולקבל פנטיום 2.66, לקחתי. עכשיו העניין שהלוח תומך (רשמית) רק עד פנטיום 2 ג'יגה... האם יש דרך "לפרוץ" את ההגבלה הזו ולהשתמש ב 660 מגהרץ הנותרים ? אולי איזה OC ? אם לא אני אאלץ לקנות לוח אם חדש, ואז גם זכרונות חדשים (כרגע יש לי RDRAM...) אז זה מאד חשוב... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות מערכת של קירור מים (בשביל הכיף ), אני צריך בלוק קירור,רדיאטור ומשאבה. עכשיו: אני צריך שיהיו לבלוק 2 חיבורים של צינורות, הסוקט - בעיקרון ל-AM2 אבל אני עושה ניסוי על מעבד P3... - תנו לי ל-AM2,אני כבר אמצא דרך להפוך אותו לאחד שיתמוך בלוח של ה-P3. רדיאטור אני צריך אחד שקט ועיל. וכנ''ל לגבי המשאבה. יש לי תקציב של כ-500 ש''ח (מק'ס 600 - אבל אני מעדיף כמה שפחות). נ.ב אם מישהוא יודע איך אפשר לחבר את הגוף קירור לבלוק אודה לו אם הוא יוכל להסביר לי. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 3.4 dual core 775, עם קירור למעבד של zalman cnp8000. במצב ideal הטמפ' מגיעה בערך ל 43 מעלות וב full load ל 64 בערך. הבעיה היא כשאני מבצע o/c ל 4.0ghz הטמפ' קופצת ומגיעה ל 73 מעלות ב full load. בדקתי את המאוורר והוא על RPM מקסימלי. האם מצב זה תקין ? או שמה יש בעיה עם המאוורר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בביוס שתי טמפרטורות אחת של המעבד ועוד אחת. בווינדוס דרך התוכנהMB5 הטמפרטורה השניה היא CASE. אבל לא נראה לי הגיוני שיש לי חיישן על המארז עצמו... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בבעלותי הזכרונות הרשומים מטה. הבעיה - לא יכול להריץ את הזכרונות ב 2.5,2,2,5 ב FSB של 240. 1:1. נבדק כרגע עד FSB של 235. - תקין. הערה: VDIMM מקסימלי בביוס הוא 2.8 . בתכלס יורד עד 2.7. האם הבעיה יכולה לנבוע מהבאים: 1. התחממות הזכרונות. 2.VDIMM לא מספיק גבוה? - האם הגיע הזמן ל VDIMM ו VTT MOD? מה כדאי לנסות הלאה? לשחרר תיזמונים? אם כן למה? לנסות כל זכרון בנפרד ולראות אם אחד מהם מגביל? לנסות לקרר יותר את הזכרונות? אשמח לשמוע הצעות.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
יש ביכלל לקנות את זה בארץ ?? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310/cl-p0310.asp
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-