אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לעובור את ה 2.9 עם המעבד הזה המפרט שלי: E2140 1.6 L2 עם קירור ThermalTake V1 ASUS P5K-E/WiFi AP OCZ Reaper DDR2 800Mhz CL3 למישהו יש מושג מה הולך עם הלוח הזה? לא משנה מה אני עושה בביוס, ברגע שאני עובר את ה 365 FSB כבר אין יציבות אין לי מושג עד כמה אני יכול להרים את ה DRAM Voltage עם הלוח הזה אבל הזכרונות אמורים לרוץ על 2.4 אם אני לא טועה ועל 3-4-4-15 אני חדש לכל הקטע הזה של OC וקראתי לא מעט ועדיין לא מצאתי תשובה אם מישהו מכיר את הלוח ויכול לומר לי על מה לשים כל דבר בביוס זה יהיה טוב
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי יש לי Q6600 איזה קירור עדיף לי?? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5237
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש מצב שבגלל שחם לו הוא עשה ריסט?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או'קי , אני מזמין עוד מעט amd xp 2000+ epox 8rda עכשיו , רציתי לדעת עם כמה fsb אני יקבל את זה וכמה המכפלה תיהיה.. כאילו ה defult שלה. זאת שאלה ראשונה. שאלה שניה : יש לי עכשיו פנטיום 3 עם 1000 מגה הרץ , הוא פועל על מכפלה קבועה של 7.5 וה fsb על 133 שיניתי את ה fsb שלי ל150 , ולפני שהווינדוס עלה , הוא נתן לי שגיאה עם ה dvd rom שהוא מלפני שנתיים בערך , כפול 6.. וקריאה 36 של טושיבה. רציתי לדעת אם גם בלוח החדש , ברגע שאני יעלה ל 150 , אז שוב הסידי רום יעשה לי בעיות , או שהלוח החדש ימנע את זה. ואם זה יעשה בעיות.. אם ישנם דרכים לעקוף את זה. שאלה שלישית , ראיתי כאן , שסטיקים של זכרונות 2700 עם 333 מגה הרץ , לא מסוגלים לעבור את ה 160fsb , זה נכון? באמת אני לא …
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין מהחנות SKYPC.co.il מחשב HTPC מבוסס i3. אפשר המלצה לקירור למעבד, שיהיה שקט, בתקציב 100-150 ש"ח? המארז המיועד הוא ANTEK NSK 2480 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנסה לברר מה הטווח הבטוח/אופטמאלי של מעבדי 7800X/7820X תחת אוברקלוק,אני יודע שהtj max הוא 100C (או 105C),אני יודע שכל אחד ירגיש בטוח בטווח אחר, אבל רציתי לדעת מה דעתכם? האם למשל להישאר מתחת ל 80C לאחר אוברקלוק זה טווח אופטימאלי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם המאוור שמגיע האיתו זה מספיק בשיבל OC פשוט... אני רוצה משו ב-100 שקל...
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זהו. יש . משפך עם חורים - מכוורת - מעל המעבד . נחושת. השטח המתאים מתחתיו על הבסיס (כסף) יחוספס ל"פני ירח" . אולי אני אדביק חוטי כסף קצרים מאונכים לפני השטח . מסביב כנפיים של מאוורר . מודבקות מן הסתם . או "נייר נחושת" כתחליף, מולחם. רווח בין הכנפיים לקיר הבלוק. צנור יניקה במקום כנף אחת. המשפך יצור התזה בלחץ , הכנפיים יצרו זרימה סיבובית מהירה = טורנדו מים. יש עוד אפשרות . כיוון הפוך. שתי קומות. מיים נכנסים בקומה השניה ובקצה מעל כל כנף, חור התזה פנימה לקומה הראשונה. חור יניקה במרכז. כרגע נראה לי שהבחירה העיקרית היא היכן להכניס את המים הקרירים יותר.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אז ככה, הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרגע אני נמצא ב-3.8 (450FSB * 8.5) על המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.34 CPU Vcore: 1.40 MCH Core: 1.3 DRAM Voltage: 2.1 Load Line Calibration: Enabled עשיתי בדיקת יציבות של 8 שעות ב-Prime95 וגם בדיקה של שעה ב-OCCT, הכל עבר חלק, טמפרטורות באיזור ה-47-50 על כל ה Cores אחרי 8 שעות. אני מנסה להגיע ל 4GHz אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות, ניסיתי את המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.36 CPU Vcore: 1.4375 MCH Core: 1.36 DRAM Voltage: 2.1 הבדיקה הזאת החזיקה 30 דקות של Small FFT/Large FFT ב-Prime95 אבל נכשלה במבחן Blend אחרי שלוש ש…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תיראו המעבד שלי לאחרונה דיי חם ואני רוצה לדעת איזה קירור יש לו.. במפרט לא כתוב שום דבר לגבי קירור.. זאת אומרת שאין לי קירור למעבד??? איך אני בודק את זה??? דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מאוורר Thermaltake 80mm smart fan על ה TSUNAMI VIRGO BLUE FOR P4 350W שלי והוא עושה רעש בלתי נסבל, וזה ממש מפריע לשמוע מוזיקה (אני לא מדבר על המאוורר של הספק אלא על מאוורר שהוספתי והוא נמצא מתחת לספק). האם אחד מהמאווררים כאן: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140 הוא יותר שקט ? (לא מעניין אותי RPM , יעילות וכאלה - רק שקט) אם לא, אז נראה לי שאני פשוט אוציא אותו. הרי אני גר ברעננה, קומה רביעית, אין אבק ויש לנו מזגן מרכזי (נשמע כאילו אני מוכר את הבית שלי הא? ;D ), אז למה אני צריך מאוורר למארז? האוברקלוק היחיד במחשב מתוכנן להיות של ה NORTHWOOD שלי אבל אני לא אעלה מעל ה 1.65V VCORE אז לא נראה לי שאצטרך מאוורר... מה אתם אומרים ? אגב - נראה לי שהרעש שאני ש…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב קופא כשאני משחק במשחקים, משהו עם גראפיקה די עלובה האמת, אני לא בטוח מה זה CPU בכל מקרה בEVEREST זה מראה שזה על משהו כמו 60-70 אחרי/בזמן המשחק, לא ניסיתי בזמן עומס גדול אבל אני מניח שאותו דבר יקרה, פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מערכת המחשב שאני מבצע את ה OC עליה : E8400 Abit IP35-E Corsair xms2 cl5 800 mhz 2gb thermalright 120 ex. 2XZALMAN F3 ייצבתי אותו על 3.8 : 9X422=3800 Vcore : 1.3050v DDR2 Vol. : 1.9v MCH : 1.290V ICH : 1.5V CPU GTLREF 63.0% טמפ' במאמץ : (הכי הרבה) 49\39 מעלות מחר אני יחליף משכה טרמית, מיהרתי לשים אז כנראה לא שמתי טוב ... אני ינסה לרדת במתח למעבד עקב העליה לגשר הצפוני ...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חזרתי מבית ספר כאשר הטמפרטורה של המעבד עם וולקנו 7 הייתה 42. ובדיוק אמא שלי התלוננה על הרעש אז רציתי לראות במארז איפה אפשר לעשות ניסויים להפחת רעש הרעש ההכי מפריע, הוא המאוורר של הכרטיס מסך שמרעיש בצורה מזוויעה, והוולקנו 7.. אז חשבתי, שאם בקריסטל אורב שמורידים את הגריל הרעש מופחת, אז אולי יהיה ככה גם בוולקנו אז העפתי משמה את הגריל של הוולקנו7, החזרתי את הברגים והכל אני מדליק את המחשב פתאום תוך דקות, מ 39 מעלות, ל 46. איך זה יתכן ?? לא יתכן שהגריל עולל זאת! מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את הטמפרטורה למצב הקודם ???
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המעבד ב 40 מעלות במנוחה עם גוף קירור AC Freezer 64 ... בעיה לדעתי... בת'רד אחר מישהו הביא לינק ועם אותו קירור, מעבד ניוקאסל 3500 ב OC היה ב 29 מעלות במנוחה... אז איפה יכולה הבעיה אצלי? יש לי גם מאוורר אנטק 120 מאחור שפועל על מהירות בינונית (MEDIUM). *המאוורר שעל הגוף קירור עובד על 2200 RPM (כמו שמובטח) *אין לי ידע בקביעת סירקולציה טובה, אבל אני חושב שאפילו עם סירקולציה גרועה, זו טמפ' לא טובה *הליבה של המעבד זה וניס
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק לE6300 שלי עכשיו יש את הMUGEN 2 שממש מומלץ -האם יש אפשרויות נוספות? -אני קונה בKSP ויש להם דגם Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 עכשיו ראיתי שיש סוגים שונים של הMUGEN2 מה ההבדלים -בדגם של KSP יש רשום 1156/s1366 מה זה אומר ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם התחלתי לא מזמן באובר קלוק למעבד... בינתיים הגעתי לבאס יציב של 280 ואלו הפעולות שביצעתי... העלאת הבאס ל280... הורדת מכפלת ה HT ל4 הוספת 10 אחוז מתח למעבד... לא נגעתי בזכרונות או בבאס של הPCIE כי אני לא ידוע מה לעשות שם... כיצד ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר?
-
- 40 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 הוא צורך 65W שזה לא קצת והקירור של אינטל משאיר את המעבד על 20-25 מעלות בביוס , המאוורר שקט ושמתי לפניו מאוורר AC ALPINE פשוט והמעבד הגיע ל 35 מעלות , לא הבנתי מה רע בקירור של אינטל ? למה כותבים שהוא כל כך גרוע ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. תשתדלו להיות איתי ההודעה קצת ארוכה ואני מתנצל מראש על שגיאות כתיב אחרי יותר משנתיים עם אותו מערך קירור החלטתי שנמאס לי שהמאוורים שלי עושים כול כך הרבה רעש ולא מצליחים לקרר את המערכת שלי בצורה מספקת. הנה המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 quad 2.83 q9550 לוח אם: Asus p5q-e זיכרון: DDR2 ocz platinum 4gb 1066Mhz dual channel כרטיס מסך: Sapphire ATi Radeon 4870 1GB הארד דיסק: samsung 750gb 32m ספק: Antec NeoPower Blue 650W . מארז: COOLER MASTER CM690 כמו שאתם רואים יש לי שתי רכיבים בעייתים שידועים כיצרני חום לא קטנים, המעבד והכרטיס מסך שלי. ברגע זה המעבד עומד על40 מעלות והכרטיס מסך על 77 מעלות, תזכרו שמדובר בסוג של חורף והחדר שלי לא מחומם. כרגע מותקנים לי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידוע לי שישנם כיום פיתרונות יותר משתלמים מבחינת יחס עלות\תועלת. אולם לדעתי ,במקרה הספציפי של מערכת שתהיה ב-O.C כבד גבוהה לאורך שנים, כדאי להשקיע עוד כמה עשרות שקלים, גם אם מדובר בהפרש של מספר מעלות בודדות. מניסיון אישי,השיפור בביצועים+הנמכת הרעש והשגת יציבות מרבית של המערכת מצדיקים את ההוצאה הנוספת כאשר מדובר בתקופת זמן ארוכה מפני שהדבר מתבטא בסופו של דבר באורך החיים של המעבד (ולמעשה גם של המערכת כולה, מפני שאם המעבד הולך אז בדרך כלל ,גם אם יש אחריות בתוקף, עדיין אין טעם בהשקעת המאמץ הדרוש להשגת מעבד זהה או שפשוט אין אותו כבר לתושבת הספציפית הדרושה). שקלתי גם להשקיע במערכת קירור מבוססת מיים,אולם למיטב ידיעתי מערכות זולות כאלו מספקות ביצועים דומים למערכות קירור אוויר אי…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי Intel Pentium D 805 2.66mhz gigabyte ga-81945p-g biostar 9600gt נעלתי את הpci express freq על 100, והצלחתי לעשות OC למעבד מ133MHZ ל 145MHZ, אחרי זה המחשב לא עולה. אך אם אני שם את ה pci express freq על AUTO , אני מצליח להגיע עד 170MHZ . מה הבעיה פה? תודה.
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקבל מכם חוות דעת לגבי הקונפיגארציה של המאוררים במארז שלי. ברמה העקרון אני רוצה להתמקד בקירור של הכרטיס מסך (MSI R9 290) שמגיע לפעמים ל 90 מעולת!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי איזה 5-6 מתים ששוכבים באזור והרבה זמן אני מסתקרן מה יש בתוכם , מבלי להשתמש באופצית ה 5 קילו או במבדקי גובה מהקומה העשירית , איך אני פותח אותם ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה קירור יכול להתאים למפרט כמו שלי? (המפרט בצד <) לפי דעתי צריך להשים קירור לכרטיס מסך כי הוא דרוש לו מערכת קירור.. אשמח לתגובות והמלצות .. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי TT BIGWATER ואני מעוניין לשפר את רמת הקירור (שהמעבד יהיה יותר קר) אז חשבתי להחליף ראדיאטור או אפילו להוסיף אחד מישהו יכןול להמליץ לי מה לעשות כדי לשפר תקירור והאם הפתרון שהצעתי הוא טוב (להחליף תראדיאטור לאחד יותר חזק) האם בכלל אפשר להחליף ראדיאטור כי הצינורות של TT שונים מהסטנדרטיים של היום
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-