אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
Advanced clock calibration - הבנתי שפותחים איתו ליבות, לא הבנתי איך או האם זה אפשר בלוח האם שלי? יש לי Gigabyte Ma770-UD3, יש לי את האפשרות הזאת. באפשרות הזאת (עדכנתי ביוס) אז יש לי אפשרות לבחור את הפירמוואר הישן (0.82 נדמה לי) או את המעודכן. שמעתי משהו שAMD חסמו את האפשרות הזאת במעודכן אבל אני לא בטוח. עזרה תתקבל בברכה. מפרט כמובן: Amd phenom II X2 550 Gigabyte ma770-ud3 powercoller 4870 512MB Seasonic ss-500ET Antec Twohundred A-Data 4 GB RAM 800 MHZ vitesta Samsung 500 gb אולי פישלתי עם המיקום של המקפים,....
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הי יש לי Q6600 איזה קירור עדיף לי?? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5237
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חזרתי מבית ספר כאשר הטמפרטורה של המעבד עם וולקנו 7 הייתה 42. ובדיוק אמא שלי התלוננה על הרעש אז רציתי לראות במארז איפה אפשר לעשות ניסויים להפחת רעש הרעש ההכי מפריע, הוא המאוורר של הכרטיס מסך שמרעיש בצורה מזוויעה, והוולקנו 7.. אז חשבתי, שאם בקריסטל אורב שמורידים את הגריל הרעש מופחת, אז אולי יהיה ככה גם בוולקנו אז העפתי משמה את הגריל של הוולקנו7, החזרתי את הברגים והכל אני מדליק את המחשב פתאום תוך דקות, מ 39 מעלות, ל 46. איך זה יתכן ?? לא יתכן שהגריל עולל זאת! מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את הטמפרטורה למצב הקודם ???
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב התחלתי OC במעבד אבל יש לי כמה בעיות: 1.קראתי את המדריך של TOMS HOWTO ואני בכל זאת לא מבין איזה מתחים לשים ובמה. 2.שאני משנה את הרטיו בSPD משום מה רק לזיכרון אחד משתנה התדר 3.אני חושב שחסרות לי כמה אופציות בביוס,האם כדאי לי לעדכן אותו? CPU-Z validator http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1038910 מצורף גם דיווח של EVEREST אם צריך [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידוע לי שישנם כיום פיתרונות יותר משתלמים מבחינת יחס עלות\תועלת. אולם לדעתי ,במקרה הספציפי של מערכת שתהיה ב-O.C כבד גבוהה לאורך שנים, כדאי להשקיע עוד כמה עשרות שקלים, גם אם מדובר בהפרש של מספר מעלות בודדות. מניסיון אישי,השיפור בביצועים+הנמכת הרעש והשגת יציבות מרבית של המערכת מצדיקים את ההוצאה הנוספת כאשר מדובר בתקופת זמן ארוכה מפני שהדבר מתבטא בסופו של דבר באורך החיים של המעבד (ולמעשה גם של המערכת כולה, מפני שאם המעבד הולך אז בדרך כלל ,גם אם יש אחריות בתוקף, עדיין אין טעם בהשקעת המאמץ הדרוש להשגת מעבד זהה או שפשוט אין אותו כבר לתושבת הספציפית הדרושה). שקלתי גם להשקיע במערכת קירור מבוססת מיים,אולם למיטב ידיעתי מערכות זולות כאלו מספקות ביצועים דומים למערכות קירור אוויר אי…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי הם כיום הWater Blockים ה"מובילים", בשתי קטגוריות - ארץ וחו"ל.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנסה לברר מה הטווח הבטוח/אופטמאלי של מעבדי 7800X/7820X תחת אוברקלוק,אני יודע שהtj max הוא 100C (או 105C),אני יודע שכל אחד ירגיש בטוח בטווח אחר, אבל רציתי לדעת מה דעתכם? האם למשל להישאר מתחת ל 80C לאחר אוברקלוק זה טווח אופטימאלי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב לכולם, רציתי לדעת האם יש תוכנה שאני יכול להריץ תוך כדי משחק כדי לבחון בזמן אמת עומס על המעבד, הכרטיס מסך והזיכרונות כדי לזהות צווארי בקבוק בעיבוד המידע.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 ללא אוברקלוק. זכרונות XMS2 800 DDR2 ספק קורסייר 450 וואט. קיצר אני מעוניין לברר מהם המתחים הנכונים ביותר שאוכל לתת הן למעבד והן לזכרונות. בתודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המעבד ב 40 מעלות במנוחה עם גוף קירור AC Freezer 64 ... בעיה לדעתי... בת'רד אחר מישהו הביא לינק ועם אותו קירור, מעבד ניוקאסל 3500 ב OC היה ב 29 מעלות במנוחה... אז איפה יכולה הבעיה אצלי? יש לי גם מאוורר אנטק 120 מאחור שפועל על מהירות בינונית (MEDIUM). *המאוורר שעל הגוף קירור עובד על 2200 RPM (כמו שמובטח) *אין לי ידע בקביעת סירקולציה טובה, אבל אני חושב שאפילו עם סירקולציה גרועה, זו טמפ' לא טובה *הליבה של המעבד זה וניס
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב קניתי את המעבד i7 2600k וקיבלתי בקופסה שלו קירור למעבד ,לפי מה שהבנתי פה בפורום כולם קונים מערכות קירור מיוחדות למעבד ,השאלה שלי היא למה אני צריך קירור מיוחד הרי עם המעבד יש קירור שכנראה יוצר בשבילו הייתכן והמהנדסים של אינטל לא יודעים לתכנן מאורר ? או אולי הקירור מיועד למצבי אוברקלוקינג ומצבי קיצון של המעבד ? השימוש שלי במחשב הוא למטרות משחק עם מארז antec 900 ו כרטיס מסך 6950 אני מאוד אשמח אם תפתרו לי את הסוגיה (חדש בתחום)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
<blockquote> שלום לכם. אני רוצה לעשות OC למעבד E6750 מ2.66 ל3 תעזרו לי בבקשה מפרט המחשב: E6750 2.66GHZ GA-G41M-Combo 4GB Ram X2 סה"כ 8GB Ram הנה תמונה של הראם (שניהם אותו דבר) http://sizmedia.com/my.php?i=zh2loz0ddjnq.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל המלצה לקולר שקט עבור מעבד AMD Phenom II X4 955, מדובר על מעבד עבור תושבת AM3. המחשב נמצא בחדר שינה ונשאר לפעמים דלוק בלילה ולכן יש חשיבות רבה לשקט. אין תכנון ל- OC, מדובר במחשב שמשמש לדברים פשוטים כמו גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים ואופיס. התקציב הוא עד 150 שקלים. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. תשתדלו להיות איתי ההודעה קצת ארוכה ואני מתנצל מראש על שגיאות כתיב אחרי יותר משנתיים עם אותו מערך קירור החלטתי שנמאס לי שהמאוורים שלי עושים כול כך הרבה רעש ולא מצליחים לקרר את המערכת שלי בצורה מספקת. הנה המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 quad 2.83 q9550 לוח אם: Asus p5q-e זיכרון: DDR2 ocz platinum 4gb 1066Mhz dual channel כרטיס מסך: Sapphire ATi Radeon 4870 1GB הארד דיסק: samsung 750gb 32m ספק: Antec NeoPower Blue 650W . מארז: COOLER MASTER CM690 כמו שאתם רואים יש לי שתי רכיבים בעייתים שידועים כיצרני חום לא קטנים, המעבד והכרטיס מסך שלי. ברגע זה המעבד עומד על40 מעלות והכרטיס מסך על 77 מעלות, תזכרו שמדובר בסוג של חורף והחדר שלי לא מחומם. כרגע מותקנים לי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי TT BIGWATER ואני מעוניין לשפר את רמת הקירור (שהמעבד יהיה יותר קר) אז חשבתי להחליף ראדיאטור או אפילו להוסיף אחד מישהו יכןול להמליץ לי מה לעשות כדי לשפר תקירור והאם הפתרון שהצעתי הוא טוב (להחליף תראדיאטור לאחד יותר חזק) האם בכלל אפשר להחליף ראדיאטור כי הצינורות של TT שונים מהסטנדרטיים של היום
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול לגביי מתחים למעבד Q9550 התדר המקורי הוא 2.83 ואני היום ב3.4 ורציתי לדעת מה יותר בריא מבחינת מתחים. שהגדרתי בלוח מתח מעבד על AUTO אז הוא נתן לי 1.36 האם זה גבוה או שזה בסדר? וששמתי על NORMAL הוא נתן לי מתח של 1.28 על מה כדאי יותר לשים את המתח? בשני המצבים המערכת יציבה. ושאלה נוספת ברגע שאני עובר בטיפה את 3.4 אני עם ווינדוס 10 הוא נותן לי שגיאה ולא עולה האם יש לזה פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרגע נתקלתי בקירור חדש לכרטיסי במסך מבית זלמן. ה-VF900-CU סוף סוף קירור מבוסס HEATPIPE!! מחיר הכרטיס בפנדה-235 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 נראה מצויין!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , יש לי את המערכת הבאה I5-750 P55-UD3 4870 (800\1000 a-data 1333 ספק 500W SEASONIC קירור MUGEN 2 יש לי כמה שאלות 1) האם כדי לי לעשות OC למעבד היות וקראתי כי הלוח הזה קצת בעייתי במתחים גבוהים ונוטה להישרף? ( תכנון ה OC עד 3.7 ) 2) האם הספק הזה יחזיק OC גם למעבד וגם לכטיס מסך ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או'קי , אני מזמין עוד מעט amd xp 2000+ epox 8rda עכשיו , רציתי לדעת עם כמה fsb אני יקבל את זה וכמה המכפלה תיהיה.. כאילו ה defult שלה. זאת שאלה ראשונה. שאלה שניה : יש לי עכשיו פנטיום 3 עם 1000 מגה הרץ , הוא פועל על מכפלה קבועה של 7.5 וה fsb על 133 שיניתי את ה fsb שלי ל150 , ולפני שהווינדוס עלה , הוא נתן לי שגיאה עם ה dvd rom שהוא מלפני שנתיים בערך , כפול 6.. וקריאה 36 של טושיבה. רציתי לדעת אם גם בלוח החדש , ברגע שאני יעלה ל 150 , אז שוב הסידי רום יעשה לי בעיות , או שהלוח החדש ימנע את זה. ואם זה יעשה בעיות.. אם ישנם דרכים לעקוף את זה. שאלה שלישית , ראיתי כאן , שסטיקים של זכרונות 2700 עם 333 מגה הרץ , לא מסוגלים לעבור את ה 160fsb , זה נכון? באמת אני לא …
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקבל מכם חוות דעת לגבי הקונפיגארציה של המאוררים במארז שלי. ברמה העקרון אני רוצה להתמקד בקירור של הכרטיס מסך (MSI R9 290) שמגיע לפעמים ל 90 מעולת!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה קירור יכול להתאים למפרט כמו שלי? (המפרט בצד <) לפי דעתי צריך להשים קירור לכרטיס מסך כי הוא דרוש לו מערכת קירור.. אשמח לתגובות והמלצות .. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו קנה שם פעם מאוורר 120 ממ גנריק? אם כן כמה עלה והאם הוא Dual BallBearing??
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה הקירור הכי טוב עד תקציב של 200 ש"ח מ-KSP למעבד I5 2500 שלא אמור לעבור אוברקלוק?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-