עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן לכולם אני קצת לא מבין בכרטיסי מסך והשאלה שלי היא כזאת כולם מדברים על אברקלוק ו OC ואין לי מושג מה זה?! וכמה זה משפיע על הכרטיס מסך?! ראיתי שכמה אנשים רשמו שהם יודעים לתכנת את זה, אם כן אז איך?! אם אפשר הסבר מפורט על זה אני אשמח תודה! כי גם אני כמו כולם מתלבט על כרטיס מסך טוב וזול

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לרכוש קירור למעבד הנ"ל,תקציב כ 100 +-,חורג בהתאם ליחס עלות תועלת.. OC כ 3GHZ אולי יותר קצת,תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

אני מקבל את המחשב שלי כנראה עד סוף השבוע, ואני רוצה להיות מוכן מראש למה שאני מתכוון לעשות... הבעיה שלי היא כזאת: מעבד:E6300 זכרונות PQI 2G 667 CL5 DDR2 יש לי גם קירור טוב למעבד(FREEZER 7 PRO) אז לא אמורה להיות שום בעיה להעלות את הFSB ל333... מה לגבי מעבר? האם אני מבין נכון שאם אני רוצה להעלות עוד את הBUS אז אני אעשה בדרך אוברקלוק גם לזכרונות? עד כמה הזכרונות הללו נחשבים לטובים באוברקלוק? כמה פוטנציאלית אני יכול להגיע איתם?

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  4. Started by BURTON,

זה המפרט שלי p4 2.6 m/b intel 865pe FSB 800 mhz 2 ddr ram 512mb 400 mhz ati radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את המהירות של המעבד ל3.2 ואת הבאס ל1000 אני יכול לעשות את זה בלי אמצעיי קירור? או בלי השקעה כספית גדולה? אם לא אז בקשה תגידו לי עד כמה אני יכול להעלות בלי לקנות מערכת קירור מתוחכמת

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by EagleX2,

על איזה קירור לp4 אתם ממליצים לי? (אובר קלוק רצחני)

• 18 תגובות
    • 967 צפיות
  6. כותרת^ תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache הטמפרטורות: מעבד - 20 -29 לוח אמ - 25 איך בדיוק אני עושה OC? איפה בדיוק בBIOS? כדאי לי לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by SaXtoR,

WTF.. אני מוריד CPU-Z (פעם היה לי ממזמן) סתם,הורדתי את הגירסה החדשה לפתע אני מגלה שזה נראה לי חרא של זיכרון זה Kingston 512MB Sdram 400MHTZ ואני חושב התיזמונים 3-3-3-3... גרוע..נכון!? אני רוצה לעשות אובר קלוקינג לזיכרון..ואני מעוניין שתעזרו לי .. דרך איזה תוכנה,מה עושים ,מי מו מה ואני יודע ולוקח את האחריות על עצמי שיכול להיגרם נזק ע''י חום יתר אחריי שעושים אובר קלוק לכל רכיב .. אם זה יתחמם עד כדי קח אני יחזיר למה שזה היה.. בכל מקרה, זה המפרט: 4.2800 H-T ו512 קש,800MHTZ ASUS-P4P800 Radeon 9800SE 256MB 256BIT Palit 160GB WD 7200 8MB Buffer ,40GB Stage 2MB Buffer ספק 520W(לא זוכר איזה חברה) אבל מאוורר טוב אם שתי מאוורים .. ד''א-הנה תמונה עם התוכנה CPU-Z לג…

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by Cooler-Master,

שבת שלום לכולם, אתמול עשיתי קצת אוברקלוק למחשב שלי לראות למה הוא מסוגל. האוברקלוק למעבד הוא: vcore 1.250@1.300 core speed 2200@2531 bus speed 200@230 ht 5x 1000@1150 טמפרטורות: idle: cpu :26c sys: 25c load: cpu: 36c sys: 26c לא יודע למה המעבד שלי אוהב הרבה הרבה מתח ואני לא רוצה לעלות יותר את המתח לכן זה מה שהגעתי אליו. כרטיס מסך: stok gpu: 423 memory: 1000 oc gpu: 514 memory: 1084 טמפרטורות: idle: 35c load: 41-42c תוצאת 3DMARK05 STOK 5135 תוצאת 3DMAR05 OC 6043 מפרט מחשב זה מה שרשום PC1 קצת על האוורר במארז: 120 מילימטר מכניס מקדימה 120 מילימטר מכניס ברצפה של המארז 120 מילימטר מוציא במארז מאחורה 120 מילימטר מוציא במארז בגג קירור מעבד: AC 7 ALPINE FULL SPEED קירור כרטיס מסך…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  10. קודם כל, שלום לכולם!!! אני מסתכל בנושאים השונים ומנסה לקבל את התמונה המלאה, אך לא כל כך מצליח. האם מישהו בפורום יכול להסביר בהרחבה ובפירוט מהו over clocking??? איך עושים את זה, האם זה מסוכן, איזה דרישות צריך ועוד... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by shaks,

איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  12. יש לי לוח אם של אביט IC7-MAX3 והפאן של התעלה על הלוח, לצערי, מת!!!! [ ] משום כך, הוצאתי את כל התעלה כולל המאוורר מעל הלוח אם כי אני לא יכול להשאר ללא מחשב.. רציתי לדעת האם הלוח יישרף [מהתחממות יתר] ללא התעלה והמאוורר. בינתיים כיוונתי את ה ABIT EQ כך שיכבה את המחשב כשהטמפרטורה של הPWM תעלה על 50 [היא עכשיו על 38 (גלישה באינטרנט, איסיקיו ומסנג'ר) ופעם הייתה על 31 ופחות ] מה עושים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  13. אני צריך את הקרירור הכי טוב שיש בנתיים לכרטיס הזה . אני גר בקנדה (עם זה יעזור).[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 15:35:36 אוקיי הסתדרתי , אני הולך לקחת את ה - HR-03 Thermalright .תודה בכל מקרה . דרך אגב היום אני הולך להזמין את מחשב החדש שלי Intel Core 2 Duo E6420 SunBeam TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 ( שתיים , 4 GB ביחד) Western Digital 400GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD4000KS XFX GeForce 8800GTX PV-T80F-SHF9 768Mb 384-bit Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Enermax Liberty 620W Active PFC ( אני הולך לעשות חור בגג המארז) Thermaltake Thunderblade 120mm HR-03 Thermalright

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  14. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מראש אני אומר, מדובר על מצב IDLE עם טמפרטורת חדר של בערך 16 מעלות (המזגן עתיק, עזבו בשקט, קפאתי מקור :-) ) אז מה הסיפור? יש לי מארז IPC (ראק מאונט, 4 יחידות), יש בו מקום לשני מאוררי 80 מ"מ מאחורה ו120 מ"מ מקדימה. במשך חצי שנה עבדתי עם המאוררים הדי פשוטים שהגיעו עם הספק+המאורר של אינטל והמשחה כנ"ל. ביום שישי עשיתי קצת שינויים: ה120 מ"מ הקדמי הוחלף למאורר 120 מ"מ של טרמלטייק, עובד כל הזמן במקסימום, מכניס אוויר. 80 מ"מ אחד אחורי, גם הוא מכניס אוויר. * סיילנט קט 9 * מעל ה80 מ"מ שמוציא אוויר ועובד לרוב בסביבות ה2000RPM (אותו דחסתי בצורה מוזרה למקום השני של ה80 מ"מ) * סיילנט קט 9 * נוסף שנמצא באזור הכוננים, אבל כך שהם לא חוסמים את הזרימת אוויר שלו. הוא למעשה תלוי ע…

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  15. אנוכי: E6400 @ 3.36, באס 420. במאמץ החום בלתי נסבל (בקרוב תוצאות על ירידה בטמפ' ע"י מאוורר 92מ"מ שמכוון אל הצ'יפסט).

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  16. Started by CRYSMAN,

שלום אני צריך המצלה למאוור 120MM הכי שקט שיש לא צריך לדים ולא שום דבר מאוורר רגיל שיתן דחיפה טובה אבל שיהיה הכי שקט שאפשר! ואני צריך גם משחה תרמית לא למעבד אלא לגוף קירור של מקרר נייד מיני בר..המאוורר הוא גם בשביל המיני בר.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. For more information, please visit: http://www.chilehardware.cl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=909&mode=thread&order=0&thold For more information on the overclocking results, please visit: http://www.chilehardware.cl/modules.php?op=modload&name=ranking&file=listaequipos_superpi2m מקור : DFI e-News

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

מה הטמפרטורה של Q6600 במאמץ. והאם הפריזר 7 יכול לשמור על טמפרטורות נמוכות של המעבד.ומה הטמפרטורה במאמץ ובמנוחה עם הפריזר 7 האם הטוניק יוכל לשמור על טמפרות נמוכות של המעבד.ומה הטמפרטורה במאמץ ובמנוחה עם הטוניק האם שווה להשקיע 100 ש"ח בשביל הטוניק בשביל המעבד Q6600. ואיזה קירור ישמור יותר טוב על הטמרטורה של המעבד הטוניק או הפריזר 7

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. צהריים טובים. ברשותי כרטיס מסך 8800GT. אומנם ישן אבל בכל זאת בא לי לעשות לו OC. עשיתי לו לפני שנה ומשהו עד שמשהו השתבש והחזרתי הכל לקדמותו. בעבר שניתי כמה הגדרות אבל עכשיו עם העדכונים החדשים של הכרטיס אני לא יודע אם צריך לשנות משהו לפני הביצוע.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני קונה למחשב שאני קונה בקרוב קרור לכרטיס מסך (הוא יהייה ATI RADON X1900XT , כנראה של CONNECT3D) , עכשיו פה באתר יש ביקורת על ARCTIC COOLING ACCELRO X2 שלפי מה שאומרים קרור מעולה ושקט מאוד , מצד שני, מאז הביקורת בטח יצאו יותר טובים למחיר של 150 שקל , מה שאני צריך זה גוף קרור ש... 1. יהייה יותר טוב למחיר מהX2 2. יהייה שקט כמו או יותר מהX2 3. כמובן , יתאים לכרטיס מסך 4. יעלה משהו כמו 150-200 שקל , אם יש אז בכיף פחות 5. חברה לא איכפת לי מאיזה חברה , רק שיהייה קיים בארץ ולא רק בחו"ל כי אני קונה מפה בארץ

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by ag43,

יש לי מערכת מבוססת I7 ואני מעוניין להכיר קצת יותר את דרך הפעולה של המערכת והמונחים המיוחדים לה לקראת אוברקלוק עתידי (ברגע שאני אמצא קירור נורמלי). מונחים כמו UNCORE SPEED,QPI,BCLK חדשים לי ואני מחפש מדריך שיסביר על העניין (במיוחד אם יש מדריך שמסביר על ההבדלים בין אוברקלוק לI7 לבין מערכות מבוססות FSB שבהן אני כן יודע לבצע אוברקלוק)

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  22. לאחר אוברקלוק ל 3.2ghz והחלפת מאווררים (מארז +מעבד) במנוחה 37 ובמאמץ זה משתנה אבל במקסימום היה 59 (בשימוש ב prime) העליתי מתח למעבד בלבד ל 1.375 עובד יציב. האם המתח והטמפרטורות תקינות? זה בטוח לעבוד ככה 24/7 ?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by lowlow1001,

זה המארז שקניתי http://www.thermaltake.com/product/chassis/desktop/tenor/vb2000bns.asp ואני מעוניין להוסיף לו מאוורר קדמי כי מקבלים רק מאורר אחורי וחוץ מזה עשיתי טעות וקניתי מעבד +לוח אם+זכרון מKSP (חסכתי 300 ש"ח ואני אסבול על זה עד המחשב הבא) ואני רוצה להחליף את הקרור STOCK שהביאו לי http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=268 אני מעוניין בקרור שיכנס במארז ללא חלון בתודה מראש נ.ב. בקשר לתקציב אני אשמח לחסוך אבל רוצה משהו טוב

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by Hakiru,

קודם כל שלום אני דיי חדש בפורום!, הכרטיס מסך שלי:radeon 1900x ATI מגיע לטמפ' גבוהות מידי שגורמות לקריסת המחשב כשאני משחק במשחקים כבדים,הדרייבר מעודכן האבק מנוקה וכל המאווררים פועלים והבעיה היא בטמפ' של הכרטיס מסך,מהו הפיתרון הכי טוב להורדת הטמפ' ואם מדובר בקניית מאורר נוסף אז איזה מוצר ספציפי אני צריך?, אשמח לקבל פיתרונות ועצות , קיץ נעים לכולם

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by eyalha,

אהלן, המחשב החדש שלי (מפרט בצד) ממש חם יחסית.. 70 מעלות + לכרטיס מסך.. 45 מעלות במנוחה לHDD.. המחשב הוא מחשב חדש, לא עשיתי OC, המארז הוא LEXA שבא עם 4 מאווררים (ועוד יש מאוורר לכרטיס מסך לספק למעבד..), למה המחשב כל כך חם?! מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.