עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב החלתתי להרים קצת את ה OC כרגע על 2.6 אבל המעבד לא מוכן לעשות את זה על פחות מ 1.63 ו42 .. עכשיו... אני יודע שלווניס אין בעיה עד 65 מעלות. צודק ?!? ומטח עד 1.65 או שאפשר יותר או שבכלל 1.65 זה כבר יותר מידיי ?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  2. שלום לכם תומכים יקרים! טוב אז ככה, אני עומד לקנות מערכת קירור מים ויש לי שאלה, טוב בינתים רק אחת, נראה אולי באמצע הכתיבה יעלו עוד כמה.. האם יהיה הבדל משמעותי או הבדל בכלל בביצועי מערכת קירור המים אם יהיה במערכת את אחד מהרדיאטורים הללו?: http://www.emp.co.il/product.php?&ID=00024 http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0026 תודה רבה לעוזרים! אתם אנשים טובים תזכו לחיים טובים ואוברקלוקים מוצלחים עד 120!

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by roeiw,

מישהו יודע מזה ה Intel® Application Accelerator??

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by Terminal Frost,

עשיתי OC לAXP2000+ שלי - 1660 @ 1870 MHZ כשFSB הוא 170, ומכפלה X11 לא נורא, נכון? בשביל להשיג יציבות אני נותן +7.5% מתח, וכרגע הוא עומד על 1.95V... זה הרבה, אבל הכרחי, וזה גם לא המקסימום שאפשר לתת לו אז למה אמא למה, יורדות הדמעות מעצמן? לא רגע, זה משיר אחר : אז למה לעזאזל אני עובד על 51 מעלות במנוחה ו58 מעלות במאמץ?! כשאני מפעיל EasyTune4 שהגיע עם הלוח (GIGABYTE), הוא מגביל את החום של המעבד ל60 מעלות וכל אפליקציה שמעמיסה עליו וגורמת לו להתחמם - הוא סוגר אותה. כך לפחות מנסיון. לא ברור אם זה באמת מה שהתכנה עושה... זה נראה לכם הגיוני? אפשר להמשיך לעשות OC למעבד? שמעתי כאן על אנשים שהגיעו איתו לFSB גבוה בהרבה מ170...

5. http://cheito.bitacoras.com/modding.jpg חשבתי לעשות גם ככה פחות או יותר. עכשיו יש לי בשולחן עבודה מקום מיוחד למארז האם עדיף לשם עליו בו את המארז או שעדיף על השולחן? (כמובן שהוא יהיה אחרי מודינג ויתאים לסביבה..)

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  6. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני חייב לדעת אם הם מתאימים באתר של זלמן לא רשום על הלוח הזה כלום כנראה כי יחסית חדש אבל לפי התמונה פה לא נראה לי שהוא

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  7. קניתי מנועה את המאורר למעבד הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 זה לא מסוכן למעבד אני ממש רואה אותו מסתובב לאט [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by a_beilis,

יש לי מארז 6a19 עם מאורר ac12025 שמוציא אוויר מאחורה את המאורר המקורי שהגיע עם המארז שמכניס מקדימה...ויש לי ביגטייפון אני רוצה להחליף את המאורר של הביג טייפון בזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6228 הוא יותר טוב מהמקורי של הביגטייפון?גם מבחינת רעש וגם מבחינת ביצועים... ואני רוצה לשים את המאורר של הביג טייפון במקום המקורי שקיבלתי עם המארז...כדאי? יש לי גם מאורר ac9025 פנוי...כדאי לשים אותו בדלת שיכניס אוויר?

• 8 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by cyberX,

אפשר לעשות OC דרך ה-BIOS או שחייבים תוכנה מסויימת ?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  10. שלום אני צריך לקנות דבק טרמי, בשביל להדביק היטסטינקים על הזיכרונות של הכרטיס מסך שלי 9600XT אני צריך מאוורר 120MM שנותן ביצועים טובים למארז (לא חייב שקט אבל לא רועש מדי... ויש עדיפות לעם לדים) אני צריך משחה טרמית למעבד (גם כזאת שמוליכה חשמל וגם כזאת שלא.. ומה ההבדלים בטמפרטורות בין שניהם?) וצריך חבילה של היטסטינקים שיתאימו לזיכרונות של הכרטיס מסך שלי מסוג 9600XT אני אודה אודה אודה לכל מי שיתן המלצות על המוצרים הכי טובים בכל אחד מהסוגים שאני צריך. וגם אם אפשר מחיר ממוצע של כל מוצר תודה

11. Started by Drogba,

אני צריך קירור למעבד אינטל (פנטיום כפול ליבה 2.66 GHz ) טווח מחירים : 100-130 ש"ח . לOC קליל . תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by the godfather,

אני יכול להוריד ממנו את המאוורר אם יש לי מארז סופר לבוני או P180 של אנטק כי יושב בול מאחוריו מאוורר 120MM אז זה נראה לי מזה מיותר וגם מעליו מושך אוויר הספק של אנרמק ליברטי ומעבד יהיה או 6400 או 6600 (קונרו) מה אתם אומרים

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  13. אוקיי אני הזמנתי אותו כבר ורציתי לשאול כמה שאלות וכמו שכתוב בכותרת האם זה קירור טוב לרדיאון 9700 לא פרו שלי והאם ההתקנה שלו קשה או מסובכת ואם מישהו יכול להסביר לי איך להתקין את הדבר הזה.

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by galgul,

אחרי האוברקלוקינג לכרטיס מסך ati readon x300 פתאום במאפיינים נהיה לי 500X series. אפשר הסבר על כך? האם זה טוב? יש בעיה? כי זה מסומן בסלש...עם ה-300X..תודה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. Started by Anonymous1,

שלום, בכרטיס מסך MX4000 128Mb, ישנו מאורר עגול. האם הכרטיס עשוי להישרף במידה והאורור לא יופעל? (המאורר מרעיש ושימון לא מועיל)

16. Started by the hero,

עשיתי OVERCLOCK במעבד P4 3 G פרסקוט והגעתי ל 3400 GHZ עם ב245 באס... אבל המערכת לא יציבה ורק עושה עוד יותר בעיות... על איזה תדר לנעול את הPCI-E והPCI? כי ניסיתי לנעול על כמה תדרים וזה נתקע...(100 ו200)

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  17. שלום יש לי את המפרט הבא ADM 64 3000+ ?K8NF-9 של GB 512X2 של ADATA ורציתי לדעת אך ואיפו אני משנה את התיזמון שלהם תודה מראש

• 8 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by sroolik,

נפל לידיי קירור של מעבד פנטיום 3 זה גוף קירור מאורך שכולל צלעות קירור ומאוורר 30-40 ס"מ אני רוצה לדעת מה יהיה השימוש הכי יעיל של הקירור באוברקלוק, יש לי GF 4 עם היטסינק בינוני, ועל הצ'יפסט בלוח יש לי היטסינק המעבד שלי עם קירור סטוק של אינטל באובר של 400mhz , ואם אני מרים עוד 100 אז מתחילים מסכים כחולים ונפילות, האם קירור לצ'יפסט יעזור בעניין הזה ? ? ? ? הכרטיס מסך של עומד בערך על +60 לליבה +55 לזכרונות, אם אני מעלה את הזכרונות יותא מזה אז אני מקבל ארטיפקטים, גוף הקירור מאורך אז אני יכול לקרר איתו גם את הזכרונות, אתם חושבים שכדאי ? זה ימנע את הארטיפקטים והכי חשוב: תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. יש לי 4400 עשיתי אוברקלוק לא גדול ל2.6 והטמפרטורת מעבדים עומדת על 42 בערך ויש לי את הטוניק מכוון כמעט עד הסוף השאלה אם זה בסדר? כמו כן עוד שאלה.. בתוכנת אוורסט רשום לי cpu 20 מעלות cpu#2 42 מעלות cpu#1 42 מעלות מה שאני רוצה לדעת זה מה זה בכלל הcpu 20 מעלות כי השניים אני יודע שזה הליבות ומה זה אין לי מושג אם מישהו יודע.....שיגיד תודה

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by orkir,

יש לי מחשב עם המפרט הבא: E6600 לוח אם אינטל LEMONT 965LT זכרונות DDR2 667MHZ CL4 של חברה לא מוכרת השאלה שלי היא: אם אני מחליף את הלוח לGIGABYTE 965P-S3 מה הבאס המינימלי שמובטח שאני יוכל להגיע אליו בהתחשב בזכרונות? זה קצת דחוף אז אשמח לתשובה מהירה, בתודה מראש, אור

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by jabbahutt,

שלום, אני מתכוון להרכיב מחשב חדש. בתוכנית יהיה גם Over clocking, רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה למדוד את הטמפרטורה של רכיבים שונים במחשב - האם ניתן להסתמך על ה-BIOS וה-UTILITIES שמדווחות על הטמפרטורה או שיש דרך אחרת יותר טובה?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by X-Gamer,

ABIT AG8 915P טוב לאוברקלוק? או שיש המלצות אחרות?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by Goldlm,

שלום לכם, קניתי לפני כמה שנים מחשב שבא איתו קירור ל NorthBridge, המאוורר עשה רעשים בלתי ניסבלים וניתקתי אותו. לאחר שנה בערך החלטתי להחזיר אותו וחיברתי חזרה לחיבור שלו בלוח אם, והמאוורר לא מסתובב בעת ההפעלה של המחשב אלא רק אם אני ניכנס ל SpeedFan (והמאוורר מוגדר שם לפעילות 100%) מוריד את זה ל0% ומכוון שוב ל 100% ואז המאוורר נדלק, המאוורר מתחיל להסתובב מהר ומסתובב על 3500RPM ולאחר כמה דקות זה יורד לסביבות ה900RPM ולא מסתובב מהר יותר! אין לי מושג מה לעשות, איך להחזיר אותו לפעילות תקינה, אני מיואש ואשמח מאוד לעזרה. איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by ronile4,

היי, אני חדש כאן, ויש לי בעייה: בשבועיים שלושה האחרונים אני שומע את הרעש של המאווררים יורד לכמה שניות, כאילו מפסיק לעבוד לכמה שניות, ואחרי כן חוזר. זה קורה המון פעמים. התקנתי אוורסט, וזה מציג לי 42-43 מעלות במנוחה במעבד, ו-46 עד 50 בעבודה. לפעמים זה הגיע במאמץ ל-55. לפני 3 שעות בערך פתאום שמעתי קצת שקט מהמאווררים... זאת אומרת לא שקט לגמרי, אבל יותר שקט...נראה לי שאחד הפסיק לפעול ואחרי 2-3 דקות חזר לעבוד. בזמן שזה היה שקט, אז בדקתי מאחורה והרגשתי אוויר מהמאוורר של הספק כוח מאחורה שמוציא אוויר.. ובאוורסט הודיעו לי שהמאוורר של המעבד עובד. זאת אומרת 2 מאווררים בטוח עובדים.... האם יכול להיות שהשלישי (זה שמכניס אוויר למארז) הוא שעושה את הבעיות ואת הרעש? איך אוכל לדעת? ומה עושים…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Started by aviv00,

שלום קניתי מחשב חדש (ראה מפרט) יש לכם טיפים שיכולים לעזור לי למנוע צרות ? בתחשב בחומרה שיש לי וטמפ' בזמן עבודה ובזמן עצל אגב אני משתמש בכרטיס מסך המובנה ככה שלא אכפת לי מ ה X16 אני רוצה להמהיר את המעבד בתחום שמאוורר ישמור על תוחלת חיים תקינה וגם המעבד מה אתם מציעים ? בתודה מראש אביב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים