אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
אני בתהליכים של אוברקלוק לכרטיס מסך Point of View 7300GS 256MB TC. בהתחלה ביטלתי את הTC (כן זה אפשרי מי שרוצה מדריך שיבקש). ועכשיו עשיתי לו אוברקלוק של 100MHZ למעבד ולליבה בעזרת ATI TOOL. והכרטיס עומד על 64 מעלות בעומס. אני יודע שלכרטיס כזה אוברקלוק לא יעזור במיוחד אבל עדיין שווה לנסות. מה אתם אומרים המעלות בסדר? אפשר להמשיך?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי Winbond 3200 עובדים במהירות של 400 (2 כפול 256) התיזמון של הביוס היה 3 3 6 2.5 ושיניתי ל 3 2 7 2 קיבלתי בסיסופט שיפור קטנטן מ 3250 ל 3300 (בערך) בהנחה שהמערכת תעבוד יציב האם להשאיר את השינוי ? האם אפשר לנסות ערכים טובים יותר ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
עם לדוגמא שמרתי בפרופיל 1 את הOC ואני לא רוצה כל פעם במקש לקבוע את זה,יש אפשרות בתוכנה שהמחשב כל פעם יעלה עם הOC? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאור הצלחתה הרבה של ערכת המדבקות הקודמת שפרסמתי באתר (יותר מ 2000 הורדות!), והביקוש הרבה לערכה נוספת כזו. The Grey Matter Studios גאים להציג את הערכה המושלמת (כמעט) של מדבקות למארז (Vol. 2). הערכה החדשה כוללת את כל מה שלא היה בגרסא הקודמת ועוד הרבה יותר. מכיוון שהגרסה הסופית תהיה מוכנה רק לקראת סוף השבוע הבא החלטתי להציג בפניכם תמונת Preview של הציורים שיכללו בערכה שתוכלו להדפיס ולעטר באמצעותם את מארזכם. כל הצעה או רעיון לציורים נוספים יתקבלו בברכה. ועכשיו לPreview שציפיתם לו: הקובץ המלא (כנראה בגרסת PDF ) ישחורר בסוף שבוע הבא, בלעדית ל HWzone.
-
- 40 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
החלפתי מעבד , ולכן פירקתי את גוף הקרור של זלמן (CNPS7700) תחתית גוף הקרור עשוייה נחושת (חומר רך יחסית) בקיצור אני שואל אם זה בעייה ? האם השריטות יפחיתו את יעילות הקרור ? או פשוט למרוח יותר מישחה טרמית ?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
ואם לא אז איזה קירור שקט שמאפשר OC יתאים לכרטיס כזה?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
"פותח התרד אם הייתה נאזר בסבלנות ומשתמש בשפה נאותה, כמו כן חמריץ חיפוש קטן הייתה מבין שרוב הסיכוים שזה סתם חיישן שמזייף בקריאה. אז בבקשה להבא להיות יותר מאופק " מצטער, אבל אתה טועה, קראתי המון על זה אבל ממש המון, דיברתי המון על זה בפורום של גיגבייט כי שחבתי שזה בעיה של הלוח אם, כי חשבתי TMPIN2 זה לוח אם זה לא חיישן שמזייף בקריאה, אני מבחין בירידה בביצועים, כשהמעלות עוברות את ה 100 כשאני משחק במחשק כלשהוא הביצועים יורדים משמעותית עם FPS ממש גרוע ולא יציב, כשזה בקושי עובר ת 90(שזה אחרי 5 דקות עובר ל100) הביצועים יציבים, אני לא סתם יפתח thread כשאני לא מרגיש הבדל בביצועים אני מבקש סליחה על האי סבלנות שלי כי בכל זאת בקיץ אין לי הרבה סבלנות במיוחד כשהמחשב מעלה לי את הטמפ' …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזה טבלה שמרכזת איזה מתח אני צריך לאיזה תדר? נגיד אני רוצה לכוון על 4Ghz במעבד 860 - איזה מתח אני יכול לשים (שהוא הכי נמוך) ועוד שאלה.. אם במעבד יש מכפלה שהיא בטורבו ב 26X וברגיל X22 , אני רואה שבאוברקלוק מורידים ל 20X - מה זה נותן הורדת המכפלה? זה יותר קל למעבד?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אחתוך בצורה שאני רוצה והאם אני יכול לתת את הפלטה של המארז לזגג והוא יסכים להלביש לי את החלון עליו עם גומי? וגם איך אני יודע איזה קטודה לקנות? כאילו איזה חיברו יתאים ללוח? ועניין של כמה ש"ח זה יצא לי העסק הזה? חלון + אור מבפנים
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר כמה שיותר טוב ל- ThermalRight Ultra 120 eXtreme שכידוע מגיע ללא מאוורר. אני מחפש מאוורר כמה שיותר חזק שיתן ביצועי OC כמה שיותר גבוהים ב- Q6600\Q9300\Q9450 ... אני לא סגור על מחיר תנו לי אחד עד 150 ש"ח. ושני הכי טוב שאפשר ונראה כמה יעלה כבר. תודה מראש עריכה. לפי מה שהבנתי מ- XBITLABS אפשר לשים לו 2 מאווררים של 120 נכון? זה יתן שיפור ניכר בביצועים?
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב. לא מזמן התחלתי לעשות OC למערכת שלי (מפרט). תמונה: http://img172.imageshack.us/img172/1595/2700orthoswp0.jpg כמו שאתם רואים הגעתי בנתיים ל2700 ואני בטיפוס איטי... ההגדרות ביוס שלי כרגע הן: advanced chipst cpu max 3-dis noexcute memory-dis c1e-dis tm2-dis eist-dis pc health smart fan-dis pci e-=100 volt-all mnual בגלל שאני חדש בכל נושא האובר נתקלתי בכמה בעיות. בעיה ראשונה זה עם ה "memory multipalier" ,הגדרתי אותו על 2 ואת ה "high speed DRAM dll sttings" על Option 2 בכדי שיהיה מחלק של 1:1. הבעיה היא שהזכרונות עובדים על תדר 540 Mhz משום מה (כפי שניתן לראות בתמונה בCPUZ) תדר נמוך מאוד :-\. בעיה שניה היא שאני לא יודע מתי להתחיל (באיזה תדר) לתת מתח למעבד ו…
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן. חיפשתי תשובות לנושא הזה בפורום ולא מצאתי, אז פתחתי טרד חדש. אני מתחדש עם E6600, לוח 965P S3, הכל מקורר מים (מעבד, צ'יפסט, מסך), ומתוכנן אובר רציני לכל מה שאפשר (הייתי עושה גם לSATA אם הייתי יכול..) השאלה היא בנוגע לזכרונות. אני לא יודע איזה תדר עדיף לי. 667? או 800? שהרי הבנתי שעדיף אולי 667 כדי להגיע אחרי אובר למחלק 1:1, אבל התאוריה עוד לא מובנת לי. מישהו יכול להסביר איך זה עובד? מה התדר והמכפיל של E6600, ואיך זה מסתדר עם התדר של הזכרונות ועם המחלק? ומה ההשלכות באובר? השאלות שלי הם לגבי התאוריה והתדרים, ולא לגבי זכרונות של חברה מסויימת או אחרת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם..! היום בבוקר פתחתי את תוכנת HWMonitor שלי ליראות מה טמפ' של המעבד וזה היה 52c והשאלה שלי אם זה טוב כי אני קצת מודאג..? ויש לי עוד שאלה מאיזה טמפ' (מספר) זה טוב..? ואיזה מספר טמפ' אני לא צריך לדאוג..? תודה לעוזרים..! nimrods
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל אני לא מצליח לעשות אוברקלוק. טמפרטורות - אופטימליות - עם טוניק טאוור - 24 מעבד מנוחה ו 30-40 מאמץ. לוח -28. הזכרונות תקינים לפי MEMTEST. זכרונות Twinmos Twister 800MHZ 2GB. לוח 965PDS3 GIGABYTE - לוח שאמור להיות מעולה לאוברקלוק. בביוס אני מגדיר את המכפלה למעבד - 9. באס 334 שזה 3.0GHZ - שבכיף המעבד והחומרה אמורים להחזיק עם LIBERTY 400W. תוקע את הPCIE על 100. זכרונות לא נוגע בתזמונים. ניסיתי ככה - מחשב לא נותן POST. לא עולה - CLR CMOS. ניסיתי העלאת מתח למעבד 1.375-1.4 לא עובד בכל המתחים גם בינהם. חשבתי שזו בעיית זכרון אז העלתי לו 0.2V ו0.3V לא עוזר. אין POST. מה הבעיה!?!?!?!? אני משתגע.. אנשים עם E4300 משיגים ביצועים טובים יותר משלי... מה נסגר.?!?!? למה…
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שכדי להתקין את הפריזר 64 לא צריך לפרק את הלוח.. ומה בנוגע לפריזר 7? (אינטל) האם הוא יתאים לP4 2600? צריך לפרק תלוח בשבילו? צודהה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הי, אני מחפש קירור שקט למעבד e7300 שעבר OC ל~3000Ghz (ה-OC הסטנדרטי למעבד הזה פחות או יותר). כרגע יש לי מאוור evercool פשוט שקיבלתי עם המעבד (אמור להיות טיפה יותר טוב מ-stock). המארז שלי הוא gigabyte iSolo 230, לא גדול מדי ולא מדוגם מדי, ככה שנראה לי שה-Scythe Zipang גדול מדי עבורו. חשבתי על Scythe Shuriken 3 - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6727, מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב (<-מפרט) שלשום, עשיתי אוברקלוק 4.0Ghz למעבד ו 2.0Ghz לזיכרונות. במנוחה הליבות בסביבות ה 43 מעלות. במאמץ עם prime95 הגיעו ל 75-80. זה חם מדי לטעמי, רק רציתי להשתעשע מעט, כרגע מסתפק ב 3.4Ghz.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל P4 2.0. במהלך האוברקלוק לאחר שאני עובר את ה-2.3 GHZ הכרטיס קול שלי (מובנה) מפסיק לעבוד. גם המיקרופון וגם גם הקול מפסיקים לעבוד לאחר ריסטרט הכרטיס חוזר לעבוד. עם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך אני לתקן אותה כך שיגיד בבקשה. תודה....
-
- 5 תגובות
- 440 צפיות
-
-
היי, אני חדש בפורום, אולי משהו יוכל לעזור לי .. קניתי מחשב חדש (בומבה!) ;D מעבד : FSB800 P4 2.4MHz זכרון: Gail DDR 512M (256x2) PC3500 433MHz לוח אם: Asus P4P800 דיסק קשיח: WD 80Mb 8M cache כרטיס מסך: ATI RAGE 128 pro 32Mb - די ישן כל השאר - לא רלוונתי .. עשיתי אוברקלוקינג, ומצאתי תופעה מעניינת : כאשר הזכרון שלי עובד במהירות 266 מגה-הרץ, אז אני מצליח להאיץ את המעבד ל-3.2GHz (ראה תמונה מצורפת) אבל כאשר אני משנה ב-BIOS את מהירות הזכרון מ-266 ל-400, אז אני מצליח להאיץ אותו רק ל- 2.51GHz אז אני לא יודע, מה יותק טוב: לעבוד עם זכרון 266, אבל עם מעבד 3.2GHz או זכרון 400 (Dual) ומעבד 2400.. ??? עזרו לי, בבקשה. אולי אני לא מבין משהו ?
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום, אני התחלתי להתנסות עם אוברקלוקינג קצת, קראתי פה באתר ובעוד אתרים על הנושא. יש לי במחשב מעבד של AMD Athlon 2500+ ולוח אם של abit NF7-S. היום החלטתי לנסות את זה אז בינתיים העלתי את הFSB שלי ל185. הבנתי שאפשר להעלות אותו די בקלות ל200 בשביל להביא את המעבד לרמה של 3200 אבל בינתיים אני לא רוצה להגזים כי אין לי קירור רציני או משהו, ואני לא רוצה לפגוע במעבד או במשהו אחר לפני שאני מברר פה כמה דברים. אז ככה: דבר ראשון, יש לי תוכנה די בסיסית שאומרת לי את הטמפ' של המעבד. יש איזו דרך או תוכנה שאני יוכל למדוד בעזרתה את הטמפ' של המעבד במאמץ? דבר שני, כל מה שעשיתי בשביל להעלות את המהירות שעון זה להגביר את הFSB. יש לי גם את המכפיל פתוח במעבד המסויים הזה. יש סיבה טובה גם לשנות אותו …
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-