אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
לא מצאתי אותה להורדה, אני חושב שקוראים לה easytunes או משהו כזה, תודה ! ! !
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני יכול להוריד ממנו את המאוורר אם יש לי מארז סופר לבוני או P180 של אנטק כי יושב בול מאחוריו מאוורר 120MM אז זה נראה לי מזה מיותר וגם מעליו מושך אוויר הספק של אנרמק ליברטי ומעבד יהיה או 6400 או 6600 (קונרו) מה אתם אומרים
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9200 לרישונה כאשר הרצתי אותו עם וייס סיטי הוא היה חם כמו לא יודע מה עכשיו הוא בקושי מקורר ע"י פאן קארד האם שווה לי לקנות קירור?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי כולם, 1)מה יותר טוב: Thermaltake 120mm Smart Fan 2 או Enermax 120mm 2 Ball Bearing Fan Kit 2)לטמרלטק יש וסת עוצמה, גם לאנרמקס? 3)יש לי מארז Compucase CI-6A19 ויש בו לכל מאוורר תופסן כזה, האם גם במאווררים האלה אני פשוט "דוחף" את המאוררים לתופסנים? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא ADM 64 3000+ ?K8NF-9 של GB 512X2 של ADATA ורציתי לדעת אך ואיפו אני משנה את התיזמון שלהם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש. בגדול המפרט שרלוונטי הוא: e7200 w alpine 7 msi p35 - combo ThermalTake 430 PSU gigabyte HD4850 מארז ג'נרי של KSP אם מאורר 18 על הדלת. הבעיה היא החום הרב - ראשית המעבד עומד על 45 מעלות בidle - נבדק בrealtemp במעמץ הוא לכיוון ה58 שנית בכרטיס המסך - הכרטיס מסך ב idle בטמפ 70 (כששיניתי את מהירות המאורר ל40%, ללא זה הטמם היא 80), שאני עובד עם הכרטיס הוא יכול להגיע בעומס ל92-3, העלתי את השימוש במאורר ל65% (6500 RPM!!!! טרקטור!) והטמפ בעומס היא כ84.. עדיין מאוד גבוה, כמובן שכל סביבת הPSIE במארז רותחת בזמן זה. טמפ הסביבה כפי השמראים הסנסורים לא גבוהה במיוחד כ 45 מעלות. - כמה פתרונות שעלו בראשי א. מאוור קטן נוסף מתחת לספק כוח יכול לעזור? ב. ייתכן…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי שכידוע מהתקופה שאי אמ די היו מתחממים יש מאוור פשוט אחד על היטסינק,המאוור עשה די הרבה בעיות ורעשים ולא הסתובב טוב והמעבד הגיע לחום של 80 ו90 מעלות ותקע הרבה תמחשב,כמו כן בגלל שיש מאוורר אחד גם הכרטיס מסך התחמם והמסך הרבה פעמים קפא הבאתי מאוורר חדש מאותו סוג והוא מולבש יפה על ההיטסינק ואני רוצה לשאול היכן לשים את המאוור הישן(שימנתי אותו והוא סבבה) כדי שיהיה זרימת אוויר טובה ביותר השקעים האחרים בלוח לא נמצאים קרוב לסי פי יו אלא למטה למטה מתחת ל pci האחרון,וגם הצעות איך לשפצר אותו באופן פשוט,שיפצרתי אותו מעל הכרטיס מסך(יוצא שהוא מקרר תחלק הקרוב לחלק האחורי של המחשב) אבל לא יודע אם זה נכון לעשות וגם הידקתי אותו סתם עם חוט חשמל קטן כזה אבל זה לא פרקטי כי הוא כבר …
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (ראה מפרט) יש לכם טיפים שיכולים לעזור לי למנוע צרות ? בתחשב בחומרה שיש לי וטמפ' בזמן עבודה ובזמן עצל אגב אני משתמש בכרטיס מסך המובנה ככה שלא אכפת לי מ ה X16 אני רוצה להמהיר את המעבד בתחום שמאוורר ישמור על תוחלת חיים תקינה וגם המעבד מה אתם מציעים ? בתודה מראש אביב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
קניתי A64 3000 עם לוח של ABIT KV8 PRO . הקרור הוא קרור סטוק ( מה שבא עם המעבד ). 1. לא הפעלתי cool and quite ומהירות המאוורר היא 4800 RPM . האם זה סביר ? ( הטמ"פ היא כ 45 מעלות ). 2. אם אפעיל CnQ , מהירות המאוורר תרד ? הטמפ' אם ככה תעלה ? תודה לכולם !
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
האם אני צריך להוריד את החומר הטרמי(הדליל מאד...) שיש על המעבד שלי לפני שאני מרכיב את המאוורר? על ההיטסינק יש מדבקה טרמית.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אז עם הקירור סטוק אני על 600/1110.אחרי הרכבת הזלמן(אם תרצו תמונות מההרכבה תגידו),לאן אוכל להגיע.האם להעלות רק ליבה עוד או זכרונות,או שניהם? כלומר מה שאני רוצה לדעת עד להיכן אוכל להגיע עם כל אחד מהפרמטרים שאני מעלה. אני עם RIVA.
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
OC בתהליכים, אתמול פירקתי את כל המחשב, וחידשתי משחה, הפעם בשכל, קצת באמצע, הטייפון עליו ולהניע את הטייפון שמאלה וימינה, הפלא ופלא, הטמפ' צנחו(בוולטים גבוהים) מ-60 ל-40. 40 מעלות ב-S&M, ב1.71V, גבוהה מדי, יחסית לטמפ'? כרגע בתהליכים, עוד לא נמדד מתח במתח נמוך... מפרט: AMD 3200+ LBBLE 0518APFW twinmos 3200 ddr400 @ 500mhz 2.5-4-4-8 2.8V DFI Ultra-D THE VERY HEAVY AND BIGTYPHON עידכון: 35 במאמץ, 1.65V, שלושים וארבע שניות בפי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
זה בעצם פותח את הFSB ישירות ל200 בתור ברירת מחדל במקום ה166?
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
המחלק של הביוס מסודר בקפיצות גדולות, כך שאני יכול לכוון את הזכרונות על 400 או 500. בשני המקרים, המעבד או הזכרונות מגבילים זה את זה באוברקלוק. האם קיימת תוכנה או ביוס פרוץ שמאפשרים מגוון רחב יותר של מחלקים? המפרט בצד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
רוצה לבנות קירור מים יש לי מחשב אבל לא ממש יודע איך לעשות את זה מבקש קצת עשרה למבינים אני רוצה לקנות תושבת למעבד של קירור מים אבל את כל הכניסה והיציאה של המים אני רוצה לעשות לבד הייתי רוצה לדעת איזה משאבה אני צריך איזה מהירות היא מכניסה ומוציאה את המים עם צריך עוד איזה גוף בדרך שיקרר את המים או אחרי שהם יוצאים הם יתקררו לבד רעיון סבבה לבדוק ליראות איך זה עובד וגם שאין ממש מה לעשות וזה נישמע דפוק אבל אני לא ישקיע 2000 שקל על משהו טוב לקירור במים עכשיו יש לי על המחשב 9 מאוררים שמוציאים ומכניסים אוויר ומהמעבד לא עובר את ה 35-40 משהו פינוק
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך zotac 8800gt 512. טמפ' במצב IDLE היא בין 57-60 טמפ' תחת עומס היא בין 70-72 הבנתי שמדובר בטמפ' נורמליות לקירור סטוק, אבל בכל זאת חשבתי לשדרג את הקירור. חשבתי ללכת בכיוון של Thermaltake duo orb, שע"פ הביקורות נותן ביצועים טובים מאוד (והוא גם מתאים לתקציב שלי). אבל אז נתקלתי בביקורות על ה-Accelero s1 שגם הוא קיבל ביקורות נלהבות. וכאן עולות מספר שאלות: * מה עדיף, קירור פסיבי (שקט וזול יותר - אבל שאולי יצריך הוספה של מאווררים), או קירור אקטיבי (יקר ורועש יותר)? * מי מבין השניים מתאים יותר ל-OC קטן לכרטיס מסך (ולאקלים הישראלי)
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש לקנות מאוורר למארז של חברת Thermaltake דגם A1214 אני לא מצליח למצוא את המאוורר הנ"ל בשום חנות. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אותו ? (חוץ מ"פנדה" כי אין להם אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב). תודה !
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
החלפתי את קירור הסטוק של ה-Q9300 ב-AC FREEZER PRO 7. אומנם טמפ' המעבד (CPU) ירדה פלאים וכרגע עומדת על 31 מעלות, אבל השינוי ב-CORE TEMPS הוא ממש מזערי. אולי מעלה אחת או שתיים. אז מה בעצם ההבדל בין ה-cpu temp ל-core temp?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
כרגע הטמפ' עומדת חזק ויציב על 38 מעלות. יש לי מעבד 1800 פלומינו. מה אתם אומרים אני אגיע ל166 באס ? בלי להעלות מתח ? תודה,אם כן אני מתחיל
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מאוורר פשוט ג'נרי מחבר, ואני לא ממש יודע איך מחברים (אם אפשרי בכלל...) יש לו חיבור שמתאים לשני פינים.. אני יכול לחבר אותו לAbit NF7 V2.0? אם כן, איך? תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי intel pentium 3 550MHz רציתי לעשות אוברקלוק, אבל במדריכים באתר לא מצאתי הסבר איך לעשות אוברקלוק לפנטיום3, עד כמה שהבנתי יש בעיה מסוימת בעשית אוברקלוק לפנטיום 3.... יש הסברים איך לעשות אוברקלוק לפנטיום 4 ו2 ו1 אבל דופקים את 3... תגידו איזה תוכנה צריך? ומה הבעיה? ואיך פותרים אותה? שכחתי לציין, יש לי 192 SDRAM 133 Mhz.... לוח אם VIA VT82C693 Apollo Pro Plus, כן זה נשמע מרשים אבל הוא בן 6 שנים!!
-
- 8 תגובות
- 489 צפיות
-
-
תוכנה זו מאפשרת לשנות את תדר השעון הפנימי בלוחות Centrino לחץ כאן נסו את התוכנה על אחרויותכם
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום מהתנסות שלכם אוברקלוקרים איזה כרטיס מסך הוא טוב לאובר קלוק מחפש דגם טוב גם Ati וגם Nvidia.... מקווה שזה מתאים לפורום הזה ולא לכרטיסי מסך
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-