אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל הגולשים. יש ברשותי מחשב ישן של AMD סוקט 754. הוא משמש אך ורק לאינטרנט. אני צריך המלצה לקירור שקט במיוחד למעבד. משהו עד 200 שקל גג. אני לא הולך לבצע בו אובר קלוקינג וכאלה. הדבר הכי חשוב לי הוא שיהיה שקט. אודה לכם אם תמליצו לי על משהו טוב שיתאים לצרכים שלי
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אם אני רק מעלה את המתח למעבד, בלי לגעת בביוס, עדיין יהיה אצלי אובר קלוק? אני פשוט מפחד להתעסק עם הביוס. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש ביכלל לקנות את זה בארץ ?? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310/cl-p0310.asp
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני יודע שיש את הסטיקי בשביל המלצות וכ'ו ... אבל בכל אני רוצה לשאול עוד כמה דברים בנושא קירור טוב אז ככה אני רוצה קירור טוב ל OC אז לפי מה שקראתי בפורום ובט'רדים תנו לי לראות אם הבנתי נכון : טוב אז ככה אני לא אדבר על הקירור של זלמן מכיוון שהוא הכי פחות זמין לרוב הלוחות ( במיוחד לשלי ) וגם שמעתי שהוא איננו מתאים ל OC מה שלא נשמע לי כ"כ הגיוני כי הוא נראה ממש טוב ועולה יקר ( גרסת ה 7000 cu)/ מכך שאתם ממליצים על ה ANX800 הזה שלקח לי לפחות שעה לברר מה זה והתברר שזה רק הסינק ולא בא עם מאוורר אני בדילמה מאז מה זה ה SP2 הזה או בכלל איזה מאוורר לקנות בבקשה תשתמשו בשמות מלאים כי משתמשים יחסית חדשים כגון "אני" לא מכירים את כל המונחים הצבאיים שלכם... למרות שאני עצמי בצבא... מכאן חש…
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
תגידו, אם אני רוצה לחבר מאווררים לכרטיס מסך או להוסיף למעבד, איפה אני יכול לתקוע אותם בלוח אם? כי זה יכול ממש לקרר לי את הכרטיס מסך + המעבד.. ואולי יש גם משהו שמצמיד את כולם זה יוכל לעזור.. תודה
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מחשב תקציבי עם מעבד Dual Core 805 ולעשות אוברקלוק. האם הלוח INTEL Grand County (ATI Radeon Xpress 200) Lan - mATX יתאים? ובאיזה זיכרון אתם ממליצים להשתמש?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קיבלתי את הBigTyphoon יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D אני לא יודע איך להוציא את הקירור סטוק של AMD,כי אחרי שהרכבתי לא יודע איך שמתי את החוברת הוראות.מישהו יכול להסביר לי איך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי E6400 עם פריזר 7. שמתי את הפריזר על אוטומט דרך הביוס ומסתבר שהוא הופחת ל-33% (מאוווד שקט). כעת הטמפ' הן 44-47. אם אני מפעיל את הפריזר ידנית על MAX, אני מקבל 30 וקצת. השאלה פשוטה: מהי הקונפיגורציה הטובה ביותר לעבודה יומיומית? השקט מאוד חשוב לי והפריזר די רועש כשהוא על MAX. האם יש סיבה לשמור על המעבד קפוא? האם יש סיבה לא להישאר על 47 מעלות? זה פוגע במעבד? ואם יש צדיק בסדום שיואיל למצוא לי את טווח הטמפרטורות המדוייק למעבד (לא מה שכתוב ב-FAQ, לא מצאתי כלום ב-INTEL) - מאוד אודה לו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי OC רציתי לדעת אם למישהוא יש חומרה כמו שלי ועשה אובר, או אם מישהוא מכיר את החומרה שלי ויכול להדריך אותי לאובר יותר חזק לתת עצות עד כמה אני יכול להגיע. תודה חומרה זכרון - kingston 2X 512 cl3 מעבד venice AMD 3000 לוח gigabyte K8 nsc אני עכשיו ב-OC של mhz2300 מעבד זיכרון - 209mhz מחלקים -166mhz 3.3.3.6 3X-HTT
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכם תומכים יקרים! טוב אז ככה, אני עומד לקנות מערכת קירור מים ויש לי שאלה, טוב בינתים רק אחת, נראה אולי באמצע הכתיבה יעלו עוד כמה.. האם יהיה הבדל משמעותי או הבדל בכלל בביצועי מערכת קירור המים אם יהיה במערכת את אחד מהרדיאטורים הללו?: http://www.emp.co.il/product.php?&ID=00024 http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0026 תודה רבה לעוזרים! אתם אנשים טובים תזכו לחיים טובים ואוברקלוקים מוצלחים עד 120!
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
עשיתי OC לAXP2000+ שלי - 1660 @ 1870 MHZ כשFSB הוא 170, ומכפלה X11 לא נורא, נכון? בשביל להשיג יציבות אני נותן +7.5% מתח, וכרגע הוא עומד על 1.95V... זה הרבה, אבל הכרחי, וזה גם לא המקסימום שאפשר לתת לו אז למה אמא למה, יורדות הדמעות מעצמן? לא רגע, זה משיר אחר : אז למה לעזאזל אני עובד על 51 מעלות במנוחה ו58 מעלות במאמץ?! כשאני מפעיל EasyTune4 שהגיע עם הלוח (GIGABYTE), הוא מגביל את החום של המעבד ל60 מעלות וכל אפליקציה שמעמיסה עליו וגורמת לו להתחמם - הוא סוגר אותה. כך לפחות מנסיון. לא ברור אם זה באמת מה שהתכנה עושה... זה נראה לכם הגיוני? אפשר להמשיך לעשות OC למעבד? שמעתי כאן על אנשים שהגיעו איתו לFSB גבוה בהרבה מ170...
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
Vantec SPECTRUM FAN CARD פירוט: Outline Dimension: 195x92x20mm Fan size: 70x70x15mm Voltage: 7 ~ 12v Power: 9W Speed: 2400 ~ 4000 RPM Airflow: 17.73 ~ 29.54 CFM Current: 0.327A ~ 0.750A Noise: 25~36.64 dBA Bearing Type: Ball Bearing Life: 50,000 hrs Weight: 300g 80 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=6207 המוצר הזה טוב ושווה קניה? או סתם מציאה? -- ושאלה לא קשורה - באיזה פורום אני צריך לשאול על ספקים?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
טוב למי שלא יודע אני משתמש מאוד ישן פה פעם אחרונה שהגבתי הייתה לפני 4 שנים .. כן כן לפני 3 שנים כשעוד נישאר לי מעט מידע על מחשב ועל מה שקורה והולך ועוד ידע טכני לפני שהספיק להשחק קניתי מחשב ותיכננתי אותו שגם בעוד 3 שנים אני אצטרך לסחוט אותו עוד קצת עם הביצועים,לא קניתי משו מטורף ל OC מכיוון שבחנות לא היה את החלקים שאני צריך ומכיוון שקיבלתי מעל ל50% הנחה בקומבינות אז היה עדיף לי באותו זמן לקנות את מה שקניתי המערכת כפי שידוע לי וכפי שתיכננתי יכולה לבצע OC סביר +- יש לי Gigabyte K8NS Pro Athlon 64 3000+ Kingston DDR 400MHz Geforce 6800 Club3D - זה מהכרטיסים האלה שהיה אפשר לפתוח להם את הפייפליינס למי שזוכר...לפני כמה ימים אני בעצמי ניזכרתי שכחתי מזה לגמרי חחחח היה לי…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני די חדש בתחום, אז אל תרדו עליי אבל המחשב שלי פשוט מתחנן לאוברקלוק, אז החלטתי לנסות. המפרט שלי: Intel E6600 Asus P5B Deluxe 2GB 800 Twinmos Big Typhoon 7600GT אני לא רוצה להגיע לתוצאות מטורפות, קצת להמהיר אותו לראות איך זה. האם מישהו יכול להסביר לי את כול התהליך ? איך לעשות מהביוס, במה זה כרוך... איך מעלים תדר וגם מתח ? איך יודעים כמה להעלות, תוכנות מומלצות... תודה לכול מי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDQ2 איזה באסה...חייב לרוץ לקנות שעוד ישאר לנו..!!... :pissed:
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום... יש לי כ.מסך fx5200 של ואני עושה לו אוברקלוקינג הבעיה היא שאני רוצה להגביר את הביצועים בכך שאני אצרוב את הביוס שלו אבל אני לא יודע איך אז בבקשה אם מישהו יודע תשלח לי הסבר (ואני יודע מה זה NVIDIA BIOS EDITOR אבל אני לא יודע איך משתמשים)
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
האם יש מישהו שרכש את הכרטיס מורכב עם הקירור מנועה וניסה לפרק אותו? כי אני פירקתי את כל הברגים וזה לא יוצא. אז אני חושב שזה מודבק עם דבק טרמי. מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האים גוף קרור למעבד מידגם: ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO יתאים ללוח-אם מידגם: GIGABYTE-GA-M61-SME-S2 SOCKET AM2 תודה לכל העונים משה!
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסרוק עם צ'יפים של ויאה הוא עובד טוב כבר כמה שנים זה חשוב לי לציין אך משהו מוזר מאוד קורה כאשר אני מדליק את המחשב ואני מפעיל את התוכנה ספיד פאן הגשר הדרומי רותח והוא על 73 מעלות וכאשר אני מעלה את המחשב אך לוחץ אף 8 כדי להיכנס למצב בטוח הוא נותן אפשרויות כמו מצב בטוח התחל את וינדוס כרגיל וכול מני כאלה אתמול עשיתי את זה ולחצתי התחל את וינדוס כרגיל וכאשר המחשב עלה והפעלתי את התוכנה ראיתי כי התמפרטורה של הגשר הדרומי נצחה ב45 מעלות יכול להיות שהמחשב לא עולה כמו שצריך וביכלל זה הוא מרתיח את הגשר הדרומי בלוח אם?? מה פה קורה פה ? אני ממש מתוסכל מצטער אם זה לא הפםורום לנושא אני דיי חדש באתר אבירם
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אחרי האוברקלוקינג לכרטיס מסך ati readon x300 פתאום במאפיינים נהיה לי 500X series. אפשר הסבר על כך? האם זה טוב? יש בעיה? כי זה מסומן בסלש...עם ה-300X..תודה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אהלן חברה תשמעו יש לי בעיונת............. אני מכין MOD מטורף של משהו שבקרוב יהיה בגלריה אבל יש לי בעייה.....אני יודע שכדי שיהיה איורור טוב צריך מאורר מאחורה שמוציא ומאורר מקדימה שמכניס.. ברמת העיקרון.....אבל בדגם שלי אין מצב לשים מאוררים בשום מקום אחר חוץ מאחורה! השאלה היא האם אפשר לייצור סרקולצית אויר טובה אם שתיי מאווררים (או יותר..?) אשר נמצאים רק מאחורה! לא בצדדים לא על הגג ולא מקדימה......רק מאחורה ..... אולי לשים מאורר בפנים וליצור כניסת אוויר ויציאה מאחורה ..בכל מקרה אני צריך כמה עצות אז GIVE IT TO ME!
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך ATI 9800 והוא מתחמם חבל"ז... , כשהמחשב לא עושה כלום ( אשכרה כלום , רק איי סי קיו פועל ) אפשר לטגן עליו דברים... במשחקים תוך כמה דקות הוא מגיע למצב שהמחשב מתכבה בגלל החום שם... קניתי מאורר 80 מ"מ ושמתי אותו בגב המארז בינתים שיכניס אויר ( עוד לא סגרתי את המארז , יעני את הדופן ) ועדין אותו דבר. עכשיו הרעיון שלי הוא לבנות מעיין "גשר" מתחת לכרטיס ( על רצפת המארז ) ועליו לשים עוד מאורר 80 מ"מ + לחתוך את הדופן ולשים שם מאורר 120 מ"מ או 2 של 80 מ"מ. חוצמזה , האם הספק כוח שלי ( 300 W ) יוכל לסחוב עוד מאורר אחד של 80 מ"מ + מאורר 120 מ"מ ( או פשוט 3 של 80 )? מה הנזק שיכול להיגרם מזה שהמחשב נכבה בגלל חום גבוהה מדי? האם מה שאני מתכוון לשים יספיק או שיש עוד פ…
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש. בגדול המפרט שרלוונטי הוא: e7200 w alpine 7 msi p35 - combo ThermalTake 430 PSU gigabyte HD4850 מארז ג'נרי של KSP אם מאורר 18 על הדלת. הבעיה היא החום הרב - ראשית המעבד עומד על 45 מעלות בidle - נבדק בrealtemp במעמץ הוא לכיוון ה58 שנית בכרטיס המסך - הכרטיס מסך ב idle בטמפ 70 (כששיניתי את מהירות המאורר ל40%, ללא זה הטמם היא 80), שאני עובד עם הכרטיס הוא יכול להגיע בעומס ל92-3, העלתי את השימוש במאורר ל65% (6500 RPM!!!! טרקטור!) והטמפ בעומס היא כ84.. עדיין מאוד גבוה, כמובן שכל סביבת הPSIE במארז רותחת בזמן זה. טמפ הסביבה כפי השמראים הסנסורים לא גבוהה במיוחד כ 45 מעלות. - כמה פתרונות שעלו בראשי א. מאוור קטן נוסף מתחת לספק כוח יכול לעזור? ב. ייתכן…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
עשיתי סתם כל מיני נסיונות שהמחשב שלי בנורמל הגעתי לתוצאה של 10,021 ב3dmark06 רזולוצית מסך 1366X768 CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ Gcard: GForce 8800GT 512MB קירור AC S1+ 2 fans אחרי אוברקלוק (מעבד מ2.33GHZ ל3.5GHZ זכרונות למ800 ל1000 וכרטיס מסך מ600 ל 710 וזכרונות מ900 ל 1050 תוצאה סופית 13,973 SM2 7000 SM3 6000 CPU 3090 עכשיו השאלה שלי - ראיתי כל מיני מבחנים ויש כאלה שמראים ב8800GTX הגיע רק ל10K זה הגיוני? וגם כרטיסים חדשים GX2 מגיעים בערך לתוצאות של 14-15K? ובכלל הכרטיס מסך שלי לא מתחמם יותר מידי ובכל זאת שאני עברתי בכמה MHZ את הזכרונות או ה…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
COOLERMASTER Aero 7+ http://www.pch.co.il/docs/pd318468362.htm או ZALMAN CNPS6000-Cu FOR AMD http://www.pch.co.il/docs/pd1964125499.htm לא בטוח שאני לא יעשה OC בעתיד אבל בכללי מה יותר טוב ומה יותר כדאי?
-
- 8 תגובות
- 517 צפיות
-