עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ras81,

לא שווה להשקיע עוד 100-200 שח במערכתת קירור מים? האם התוצאות לא יהיו בערך אותו דבר ? האם המערכת קירור מים לא תיהיה יותר שקטה? אין לי פשוט ניסיון עם מערכת קירור מים אז אני לא יודע עד כמה הן שקטות! תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by Terminal Frost,

עשיתי OC לAXP2000+ שלי - 1660 @ 1870 MHZ כשFSB הוא 170, ומכפלה X11 לא נורא, נכון? בשביל להשיג יציבות אני נותן +7.5% מתח, וכרגע הוא עומד על 1.95V... זה הרבה, אבל הכרחי, וזה גם לא המקסימום שאפשר לתת לו אז למה אמא למה, יורדות הדמעות מעצמן? לא רגע, זה משיר אחר : אז למה לעזאזל אני עובד על 51 מעלות במנוחה ו58 מעלות במאמץ?! כשאני מפעיל EasyTune4 שהגיע עם הלוח (GIGABYTE), הוא מגביל את החום של המעבד ל60 מעלות וכל אפליקציה שמעמיסה עליו וגורמת לו להתחמם - הוא סוגר אותה. כך לפחות מנסיון. לא ברור אם זה באמת מה שהתכנה עושה... זה נראה לכם הגיוני? אפשר להמשיך לעשות OC למעבד? שמעתי כאן על אנשים שהגיעו איתו לFSB גבוה בהרבה מ170...

3. Started by Hatori_Hanzo,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 הם מגיעים ל900Mhz בOC?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. היי הטמפרטורות של המעבד שלי 49-50 רגיל 58-57 במאמץ מלא מעבד intel celeron 3.06 775 ליבת prescot 90 nm ולפי intel הטמפרטורה המקסימלית של המעבד(67.7°C)(מקור : http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sl8hd ) המעבד עם zalman 9500 AT לפי מה שהבנתי לפרסקוט אלה טמפרטורות טובות?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by TheStriker,

שלום, זה המחשב שלי: מעבד E6300 לוח-אם: Asus P5B (פאסיבי) כרטיס מסך: Asus EN7300GT (קירור פאסיבי) 2 סטיקים של 1GB PQI ספק Thermaltake TR2 470W (מאוור של 120 מ"מ) מארז: Thermaltake Bach (מכיל מאוורר קדמי של 80mm ועוד 2 מאחורה של 60mm) המחשב הוא HTPC והוא יושב בסלון, לכן חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב לא אמור להיות עמוס יותר מדיי.. - אחרי הכל הוא משמש רק להורדות (עם uTorrent) ולהציג סרטים (לא HD). 2 המאווררים האחוריים של המארז עיצבנו אותי (דיי רועשים)\ אז ניתקתי אותם. ועכשיו ע"פ MBM 5 הטמפרטורה של המעבד שלי היא בין 42-47 וטמפרטורת המארז כ-40 מעלות. (נכון לעכשיו CPU:44, Case:39) 1. האם הטמפרטורה הזאת תקינה יחסית למעבד? 2. מה ההגדרות האופטמליות כדי שהוא גם יהיה מאוד שקט וג…

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  6. נכנסתי לביוס. לא שיניתי כלום לא נגעתי בכלום. הדבר היחיד שעשיתי זה להעלות את המגהרץ של המעבד מ2.66 ל2.70 וכיוונתי זכרונות ל1:1 העלתי כולה ב4 מגהרץ... שזה כלום. איך שהוא עשה ריסט אוטומטית נתקע המחשב. אחרי זה כל פעם שעשיתי ריסט נתקע עד שהמסך פתיחה עבר והמחשב ביקש ממני דיסק של הלוח בשביל לעשות איפס כי האוברקלוק נכשל. מה עשיתי לא בסדר ולמה נתקע המחשב? האם זה כי לא כיוונתי מתח למגהרץ החדש? ואם צריך, כמה מתח צריך. או שאין קשר בכלל למתח מפרט בצד תודה רבה ושבת שלום!!!

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by tom123,

יש לי ספק של TT 430W או 420W לא בטוח אני עוד שניה ייבדוק כי שחכתי כבר :-\ קיצר המתח של ה- 12V אצלי הוא נע בין 11.98 ל- 11.92 ולפעמים הוא מגיע ל- 11. 86 זה לא טוב נכון? למה זה קורה? אולי התוכנה מזייפת? אני משתמש ב- ABIT EQ אני רוצה לעשות אובר קלוק בקרוב אז לא יודע מה עם הספק הזה מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. 1. אני יודע אני לא יכול לעשות אובר קלוק בגלל הלוח (סתכלו על המפרט). יש סיכוי שאם אני יחתוך/ילחים/ישרוף משהו זה יפעל? 2. לכרטיס מסך שלי (7800GTX) אני לא יודע איך לפתוח צינורות. יש איפושהו מדריך, וגם המעלות שלו עם אובר עומדות על 48-53 במנוחה (למרות שאי אפשר לקרוא "לשולחן שלי" ומחשב שמריץ XP, מנוחה), האם זה בסדר? 3. אלו הזכרונות: שני Samsung M3 ב5-5-5-13 כל אחד על 333 מה"ז. האם אפשר לשפר משהו בהם, בלי לקנות חדש או בכלל לקנות להם משהו? לשפר מהירות, תזמונים? איך/ איפו? תודה מראש. 4. CLOCKGEN לא יכול לעבוד על הלוח שלי!!!!! יש עוד תוכנות לאובר? לא משנה אם אני יצטרח תמיד לחוון מחדש בהפעלה? אני מודה לכם ושיהיה לכם יום טוב בלי לקנות לוח אם של אינטל אם מתחננים! האם יש סיכוי שCLOCK…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by coolmeen,

שלום, עשיתי לחבר שלי OC.. בהעלאה של 10 FREQUANC?Y כל פעם והמהירות עמדה על כ-23 מעלות. בפעם הרביעית שהעלתי ל240 (טוב הקפדה על הסתכלות על המעלות של המעבד) [מעבד AMD ATHLON 3000+) בפעם הרביעית המסך לא עלה לא ראו במסך כלום והוא לא זיהה את המחשב... היות ולא רואים במסך אני לא יודע איך לעשות ריסטרט לביוס... האם יש דרך אחרת לעשות ריסטרט לביוס? מה גרם לבעיה? אם אני לא יצליח חבר שלי יהרוג אותי זה יהיה משהו כזה: אני מפחדדד :'( חבר שלי =

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  10. אהלן, לפי המפרט המצוין עם מארז "בריזה" כזה http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=93 רוצה לעשות OC עדין יחסית לכרטיס מסך )6600U ( בלי להסתכן יותר מדי (אין כסף בשיט) כדי שיפסיק לקרטע... תודה :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  11. Started by kobi_af,

אין תוכנה לעלות תמגה הרץ של המעבד? אם למשל יש לי מעבד של נוטאוהוד ממולץ לעשות לו אוברקלוקינג(יש לי 2.4) בביוס רשום לי שיש שהמעבד בעל 64 מעלות ובאברסט ו speed fun רשום 39 איך זה?אולי הביוס לא מעודכן? עוד שאלה אחרונה: עם יש לי 200 fbs ו2300 מגה הרץ אז אם אני מעלה ת fbs ל220 כמה יהיה לי מגה הרץ? תתרכזו בשאלה הראשונה יותר חשובה לייי

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  12. האם הקירור המקורי שומר על טמפרטורות טובות או שכדאי להחליך את הקירור המקורי למשהו טוב יותר

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by BloodFist,

זהו הדגם הנ"ל http://www.skypc.co.il/pl_product~AF12025~18~0.htm הבעיה שלי היא כזאת, קניתי את המאוור והתברר לי שאין לי עוד מקום פנוי לחיבור של מאוור (מכיוון שהמאוור מקדימה תופס אותו) עכשיו מה האופציות שלי בשביל לסדר שהוא יעבוד? חוץ מלהחזיר אותו...

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  14. אם כן איזה חומרים אני צריך?וכמה זה יעלה לי?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by rk666,

מה הטמפ' הרגילה לדורון 1200מה"צ עם קירור גנרי בלי אוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  16. שלום לכםם!! יש לי מעבד Intel Pentium 3.0 וכשה אני פמעיל תמחשב החום של המעבד עומד ב35-38...כשה המעבד מתחיל לעלות לטמרטורה סביבות ה 40-42+ המאוורר מגדיל את מהירותו.....ככה בלי סוף עד שהמאוורר נעמד במהירות 5000 סיבובים בדקה....ואז ככה בסביבות ה5000 הוא מיסתובב מלמים פחות לפעמים יותר באיזה 100-200 והטמפרטורה מטיילת לה מ38-45 וזהו....לא יותר פעםם ב--- אז היא מגיע ל48 ויורדת..... ד"א יש לי תמאוורר של אינטל הרעשן הזה!!....ואני מתקונן ליקנות מאוורר חדש שקט ומהיר..... אז תגידו בבקשה האם הטמפרטורה בסדר והאם המאוורר מסתובב טוב.....וגם בבקשה אם אתם יודעים איזה מאווררים שקטים וטובים אפשר לקנות אז תציעו לי בבקשה... תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by aviram20,

יש לי לוח אם של אסרוק עם צ'יפים של ויאה הוא עובד טוב כבר כמה שנים זה חשוב לי לציין אך משהו מוזר מאוד קורה כאשר אני מדליק את המחשב ואני מפעיל את התוכנה ספיד פאן הגשר הדרומי רותח והוא על 73 מעלות וכאשר אני מעלה את המחשב אך לוחץ אף 8 כדי להיכנס למצב בטוח הוא נותן אפשרויות כמו מצב בטוח התחל את וינדוס כרגיל וכול מני כאלה אתמול עשיתי את זה ולחצתי התחל את וינדוס כרגיל וכאשר המחשב עלה והפעלתי את התוכנה ראיתי כי התמפרטורה של הגשר הדרומי נצחה ב45 מעלות יכול להיות שהמחשב לא עולה כמו שצריך וביכלל זה הוא מרתיח את הגשר הדרומי בלוח אם?? מה פה קורה פה ? אני ממש מתוסכל מצטער אם זה לא הפםורום לנושא אני דיי חדש באתר אבירם

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by המהנדס,

איך מצמידים מאוורר לצלעות קירור שעל הצ'יפסט של הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  19. AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - וניס 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 - שתי יחידות Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset קירור - Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System עד כמה אחוזי שיפור אפשר להשיג? עד 3.0Ghz? +? בטמפרטורה סבירה? תודה מראש(וכן, עשיתי חיפוש בפורום)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by wertuoz,

חבר'ה אני רוצה לעשות אוברקלוק ואני רוצה לדעת אם הלוח שלי עמיד בבאס גבוה הלוח ga-7dxe עם ציפסט AMD761 מעבד AMD AXP1900+ 1608 MHZ

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by Sasha V8,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך ATI 9800 והוא מתחמם חבל"ז... , כשהמחשב לא עושה כלום ( אשכרה כלום , רק איי סי קיו פועל ) אפשר לטגן עליו דברים... במשחקים תוך כמה דקות הוא מגיע למצב שהמחשב מתכבה בגלל החום שם... קניתי מאורר 80 מ"מ ושמתי אותו בגב המארז בינתים שיכניס אויר ( עוד לא סגרתי את המארז , יעני את הדופן ) ועדין אותו דבר. עכשיו הרעיון שלי הוא לבנות מעיין "גשר" מתחת לכרטיס ( על רצפת המארז ) ועליו לשים עוד מאורר 80 מ"מ + לחתוך את הדופן ולשים שם מאורר 120 מ"מ או 2 של 80 מ"מ. חוצמזה , האם הספק כוח שלי ( 300 W ) יוכל לסחוב עוד מאורר אחד של 80 מ"מ + מאורר 120 מ"מ ( או פשוט 3 של 80 )? מה הנזק שיכול להיגרם מזה שהמחשב נכבה בגלל חום גבוהה מדי? האם מה שאני מתכוון לשים יספיק או שיש עוד פ…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  22. אז ככה קניתי היום את ה V12 הכל הלך סבבה שמתי את המשחה על כל הליבה בדיוק תקעתי תסינק עליו כמו שצריך והפעלתי עם הסינק הישן הטמפ' הייתה 52-57 מעלות ועכשיו על 38-39 מעלות ובדקתי בתוכנה של Abit EQ לא בדקתי כמה במאמץ אבל אני מניח שיותר ניסיתי איזה OC קטן וגם הוא לא יציב משהו יכול להיות שאני צריך להעלות מתח מייד עם התחלת ה OC ..?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by wrecker,

עשיתי סתם כל מיני נסיונות שהמחשב שלי בנורמל הגעתי לתוצאה של 10,021 ב3dmark06 רזולוצית מסך 1366X768 CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ Gcard: GForce 8800GT 512MB קירור AC S1+ 2 fans אחרי אוברקלוק (מעבד מ2.33GHZ ל3.5GHZ זכרונות למ800 ל1000 וכרטיס מסך מ600 ל 710 וזכרונות מ900 ל 1050 תוצאה סופית 13,973 SM2 7000 SM3 6000 CPU 3090 עכשיו השאלה שלי - ראיתי כל מיני מבחנים ויש כאלה שמראים ב8800GTX הגיע רק ל10K זה הגיוני? וגם כרטיסים חדשים GX2 מגיעים בערך לתוצאות של 14-15K? ובכלל הכרטיס מסך שלי לא מתחמם יותר מידי ובכל זאת שאני עברתי בכמה MHZ את הזכרונות או ה…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by ronile4,

היי, אני חדש כאן, ויש לי בעייה: בשבועיים שלושה האחרונים אני שומע את הרעש של המאווררים יורד לכמה שניות, כאילו מפסיק לעבוד לכמה שניות, ואחרי כן חוזר. זה קורה המון פעמים. התקנתי אוורסט, וזה מציג לי 42-43 מעלות במנוחה במעבד, ו-46 עד 50 בעבודה. לפעמים זה הגיע במאמץ ל-55. לפני 3 שעות בערך פתאום שמעתי קצת שקט מהמאווררים... זאת אומרת לא שקט לגמרי, אבל יותר שקט...נראה לי שאחד הפסיק לפעול ואחרי 2-3 דקות חזר לעבוד. בזמן שזה היה שקט, אז בדקתי מאחורה והרגשתי אוויר מהמאוורר של הספק כוח מאחורה שמוציא אוויר.. ובאוורסט הודיעו לי שהמאוורר של המעבד עובד. זאת אומרת 2 מאווררים בטוח עובדים.... האם יכול להיות שהשלישי (זה שמכניס אוויר למארז) הוא שעושה את הבעיות ואת הרעש? איך אוכל לדעת? ומה עושים…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  25. טוב אז ככה, המפרט בחתימה - כעיקרון שקניתי את המחשב הוא לא היה מיועד לOC אבל פתאום בא לי ;D שמעתי שצריך לנעול AGP ו PCI ולהעלות HTT אבל אין לי מושג איפה כל הדברים האלה נמצאים... אשמח לשמוע עצתכם ומה אני יכול / צריך לעשות...

• 2 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים