עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SagroN,

שלום לכולם . יש לי את המעבד Q6600 2.4 Ghz יש לו קירור סטוק(BOX G0). עכשיו במנוחה המעלות נאות בין 48-54.. וכשאני משחק לדוגמא בTF2(אם אתה מכירים).. ואז Command And Conquer 3(בערך שעה וחצי שיחקתי) ואז עוד שעה וחצי קרייסיס..(שיחקתי את המשחקים זה אחר זה.. יענו סיימתי משחק ראשון עברתי לשני ולשלישי..) הטמפ' של המעבד התשגעו והגיעו ל78 מעלות.. האם זה סביר ותיקני? ואני לא מתכוון לעשות OC על איזה קירור טוב שיתן ביצועים טובים אתם ממליצים לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  2. המוכר בחנות הודיע לי שמאוורר zalman CNPS9500 לא מתאים ללוח-אם Intel D975XBXLKR. האם זה נכון? קישור: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_775_eng.html

3. Started by AtomiX,

יש משהו מומלץ ? תושבת 939 שיהיה כפול ליבה .. הוא יישב על DFI LP-UT ו SAMSUNG TCCD mem ומקורר ע"י מים כמובן

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  4. הציפסט שלי ממש רותח ,ומאוד בעייתי לשים שם מאורר בגלל הטוניק שמפריע ,איזה טמפ נחשבת למקסימלית לציפ? אני יודע שהוא לא אמור להיות 5 -10 מעלות מעל טמפ החדר באותו זמן ,למשל עכשיו במצב רגיל הוא ב 41 מעלות וחדר 25.9 ,וזה עוד הדלת פתוחה חחח אבל הכרטיס בבדיקה אז כנראה בגלל זה .... והמארז מאוורר יחסית 120 מקדימה ,מאחורה ,120 למעלה של הספק ,120 למעלה בכלוב כוננים שמכוון לטוניק +120 בטוניק ,סהכ 5 120 ממ . טמפ נבדקו ב SPEEDFAN ,יש עוד תוכנות מומלצות לבדיקת טמפ ציפסט שאני לא מכיר חוץ מEVEREST וSPEEDFAN ?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  5. היי, כידוע, או לא, ברשותי Connect 3D X1800 GTO שרכשתי בנועה ב 1450 שקלים. אתמול עשיתי פלאש לביוס של ה X1800 XL של Shapphire- לא היה כל הבדל :\. אני חושד בזה שהם בדקו את הכרטיס וראו שהוא לא נפתח מאחר והשקית של הכרטיס הייתה פתוחה...........אבל אין מה לעשות. אז עוד אחד שלא נפתח לאוסף. :-\ OC, אחרי שהספק החדש יגיע.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by SixKiller,

או קיי תראו לאחר שפתחתי פה תראד וגם תוצאה די גבוהה... אז אמרו לי שהמצב שאני נמצא פה מפחית משמעותית את חיי המעבד שלי והוצאתי די הרבה כסף על הזכרונות 512 500 של טווינמוס והמעבד והכל אז הפסקתי ועשיתי דיפולט להכ מתחים באסים מכפלות הכל והזכרונות הפכו ל333.... מה עושים.? ד"א אז היה מתח מעבד 1.9 מתח זיכרון 2.8 מאמץ מעבד 63 נראה לי... מאמאץ מערכת 35 כיביתי עכשיו זה מאמאץ מעבד 48 מאמאץ מערכת 30 ובמנוחה של הכל זה 42 מעבד 26 מערכת..... או קיי מקווה שתעזרו בקשר לזכרונות.. עריכה קטנה למי שלא הבין: העניין הוא עשיתי דיפולט והזכרונות הפכו מ400 ל333 ולי שחושב אולי שזה בגלל הסיכרון הזה של ה3\3 זה לא זה...

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. בעיקרון יש לי שתי מאוורים ג'נריים במארז (120 מ"מ אחד מסתובב ב 2400rpm ואחד ב 1900rmp) רציתי האם ניתן לחשב איכשהו את מידת האוויר שהם דוחפים ואיך הם י לעומת smartfan 120mm ? האם מאוורים באותו גודל ומהירות דוחפים אוויר באותה עוצמה (אני מבין שלא וזה מושפע מעוד גורמים אבל עד כמה הגורמים האחרים קריטיים )?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  8. Started by offirs,

קראתי עשרות שירשורים בפורום על קירור למעבד,ועל ההמלצות לקירור. יש לי מפרט שמורכב ממעבד Q6600 לוח אם P35 מארז לקסה ספק קורסייר 450 זיכרון 4 ג'יגה למארז יש 4 מאווררים ולא מתוכנן OC השאלה אם דרוש קירור למעבד,או שניתן להסתפק במאווררים הקיימים? אם בכל זאת כדאי, חשבתי על AC PRO 7 או ביג טייפון. תודה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  9. תודה ויום נעים 8)

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by F-You,

מה עדיף יותר Scythe NINJA PLUS או Thermaltake BigTyphoon תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by taimor,

שלום, יש לי AMD 3500+ ולוח ga k8n ultra-9 עכשיו אחרי התלבטיות רבות עשיתי OC עלתי כולה ב10 מ 200 ל 210 ועכשיו שמרתי את הגדרות ואז הביוס עשה ריסט ומאז יש לי מסך שחור =\ אין תגובה כעיקרון אין לי ממש מושג מה הבעיה =\ אם מישהו שמע על בעיה כזאת או דומה? ואם מישהו יודע את הפיתרון??

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  12. כרטיס חלש ב-OC... יצא לי לשמוע את המשפט הזה לא מעט פעמים ולא בדיוק ברור לי למה הכוונה. האם לא אוכל לבצע OC לכרטיס חלש בגלל שהוא יתחמם מהר מאוד ויישרף או בגלל בעיות זיכרון/מהירות ליבה וכו' שמהוות מגבלה אחרת מלבד הטמפ'? אם תיאורטית הטמפ' נשארת נמוכה ואני מבצע OC חזק האם יתבצע כשל בכרטיס מאיזושהי סיבה אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  13. Started by Chura,

שלום עד היום לא נגעתי בOC ואני אשמח קצת לדעת איך מי למה וכמה לפני שאני רוכש, שאני אדע יותר טוב. נגיד ואני אוכש מעבד E6600 אז איזה זיכרונות אני צריך בשביל OC טוב ? מגה הרץ גבוה ותיזמון גבוה או מגה הרץ נמוך ותיזמון נמוך ? 667 : 3-3-3-12 \ 800 4-4-4-12 ? מה זה קשור מכפלה וכדומה ? אשמח לעזרה :-)

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. התקציב עד 160 מומלץ שיהיה שקט אך לא מחייב ודי מקפיא תודה ניר

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  15. לבדיקת הזכרונות אני משתמש ב MEMTEST. יש כזה כלי גם לבדיקה של המעבד? אני רוצה לבצע OC למעבד ואני רוצה לבדוק יציבות לפני ש WIN עולה כדי לא לדפוק את המערכת. לפי המפרט שלי, לכמה אחוז שיפור נראה לכם שאגיע? אופיר

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. יש לי לוח אם ga 8n sli ויש לו בתפריט הoc אופציה שנקראת LDT FREQUENCY רציתי לדעת מה זה ומה הוא עושה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  17. Started by TheShadow,

בNVSYS אני לא יכול לעשות OC לשום דבר.. הכוונה כל אופציה שיש בתוכנה חסומה לי... ובריבה טיונר אני לא מצליח לעשות OC לכרטיס מסך גם שם כמו בריבה אני לא יכול להזיז את הבקרה הזאותי... יש לי לוח EP 8KDA3J ומעבד AMD 64BIT 3000+ וכרטיס מסך ג'יפורס 5200 לא זוכר של איזה חברה..

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by DS,

יש לי כרטיס ATI Radeon 9550 256MB 128BIT של GIGABYTE. אני רוצה לדעת איך עושים OVERCLOCK אבל מדריך! ראיתי את המדריך באתר אך לא הבנתי אותו בכלל. מישהו יכול לפרט לי מה זה בכללי ואיך עושים OVERCLOCK?

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by סער_שי,

מישהו ניסה? יש תוצאות? אצלי יש את הביוס השישי, ומשום מה הוא נתקל בגבול כשהוא מנסה לעלות מעל 420, למרות שמבחינת טמפ' הכל תקין. לפי התוצאות שאנשים אחרים השיגו, מעניין לדעת האם הביוס החדש פתר את הבעיה. מישהו?

20. יש לי Sapphire radeon 9800 pro אני מעוניין לעשות לו o/c אבל אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה לו ב everest יכול להיות שזו בעיה בכרטיס עצמו?

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  21. אני תמיד הייתי בטוח שאוברקלוק עם הדרייברים דרך קולביטס 2 זה הכי טוב (בלי כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב ותופסות זיכרון). אני מבין שאני טועה(נכון?!) ושאוברקלוק עם תוכנות ייתן לי מהירויות יותר גבוהות אבל לפני שאני אשתגע עם הורדת כמה תוכנות: מהי התוכנה הכי מומלצת ל6600GT של ALBATRON ? ? ? המקסימום של הדרייברים(הקירור הוא בלוק כרטיס מסך ומע' BIGWATER 46C IDLE) הוא: ליבה: 603 זכרונות: 1.19 תוצאת 3DMARK05 היא : 4250 תודה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  22. האם יש מארז שיש בו מקום מובנה למאורר בחלקו העליון? כלומר שהאויר יצא מלמעלה? איזה מארזים כאלה יש?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  23. אז ככה חברה בדקתי בביוס ואיפה שצריך להיות בדרך כלל 3.3V זה 2.3V ומופיע סימן אדום בביוס לוח אם P5P של Asus אם הדבר הדבר הזה משפיע על משו זה לא טוב שזה ככה תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  24. מה הנתון של STATIC PRESSURE נותן ?? כמה זה טוב יותר פחות?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  25. המעבד הזה עם קירור סטוק אורגינלי , המארז חצי פתוח, קיים אוורור פנימי יחיד ולא כ"כ גדול במנוחה כ 55 מעלות ובמאמץ כ 65 מעלות בממוצע. המאוורר ממש ממש לא שקט ונמאס לי כבר כיצד לטפל בבעיה האם יש איזשהו מאוורר מעולה שיתן לי לישון בלילה בשקט ? מה המלצתכם?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים