עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רציתי לדעת עם מישהו יודע כמה עולה לד כחול ואיפה אפשר להשיג? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני עומד לקנות כמה דברים מנועה מחשבים ואשמח לדעת איזה קירור שקט מומלץ משם עד סביבות 200 שקלים. מצאתי את אלה: ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4400 Thermaltake Silent 939 K8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4326 ויש כמובן גם את THERMALTAKE BIGTYPHOON (בחריגה קטנה) אבל לא נראה לי שאני צריך כזה קירור כי אני לא עושה OC. הבעיה שלי עם כל הגופים האלה היא שהם נראים לי כבדים מאוד. (מעל חצי קילו) עצות? מה המשקל המומלץ לפי AMD לגופי קירור? אגב, הלוח שלי הוא MSI K8N NEO 4 PLATINUM. תודה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  3. הזמנתי מאורר חדש אבל עד שהוא יגיע אני רוצה להוריד קצת מהירות בשביל שלא להעמיס עם המעבד... כי הוא עובד על 75 מעלות צלסיוס מה אני צריך לעשות בשביל זה? להוריד מכפלה או להעלות? הכי גבוה אצלי זה 12.5 הכי נמוך 5 בחייאת תענו לי...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Bingo,

שמעו אני די מבין במחשבים אבל ב-OC עוד לא יצא לי להתנסות בעיקר בגלל המחשב שלי תסתכלו במפרט הזוועתי. השבוע אני קונה מחשב חדש עם מעבד e6600 וזכרונות 800 gskill 2 GB 4-4-4-12 לוח ASUS DLX ואני רוצה להמהיר אותו. תאורתית אני יודע שאני צריך להעלות את הבאס לתדר אפקטיבי 400 כמו של הזכרונות ליחס 1 ל-1 ואז לבחור מכפלה. עכשיו מעשית-איזה תוכנות אני צריך להתשמש? כמה זמן זה יקח? האם צריך משחה תרמית? הבנתי שצריך לעשות קפיצות קטנות של הבאס כדי שהמחשב לא יקרוס.... מה עוד כרוך בזה?? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. Started by skyfire,

התחלתי לאחרונה להתעניין באוברקלוק למעבד ולזכרונות ואני צריך קצת עזרה איך אני יכול להעלות FSB של המעבד ובמקביל להעלות את התזמונים של הזכרונות באופן אופטימלי? מתח מעבד: 1.55V מתח זכרונות: 2.65V (לפי היצרן הם יכולים לעבוד בתחום ה 2.55-2.95) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by AtomiX,

יש משהו מומלץ ? תושבת 939 שיהיה כפול ליבה .. הוא יישב על DFI LP-UT ו SAMSUNG TCCD mem ומקורר ע"י מים כמובן

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by waizman,

השתגעתי כבר - זה נראה לי אותו הדבר!!! ??? מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל??

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by ilaysk,

לא צריך לפרט יותר

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by realmagic,

אהלן, לפני דיי הרבה זמן הלך לי הלוח אם והחלפתי אותו (לא בגלל סיבות של מעבד - בגלל זכרון שקיצר את כל הלוח) אבל מאז, כל התוכנות מתעקשות שהטמפרטורה של המעבד היא בסביבות ה77-80 מעלות (ושהטמפרטורה של הלוח 39). יש לי פנטיום 3 450MHZ. יש מאוורר שאמור להכניס אוויר למארז (אבל לא מדווח על מהירות), מאורר נוסף (עם צלעות קירור באורך משתנה שקניתי מזמן ואין לי מושג מה הדגם) על המעבד (4000 סל"ד) ועוד ומאורר על הכרטיס מסך שלא קשור לסיפור. המחשב לרוב פתוח (כלומר צד אחד שלו חסר). חוץ מכל זה, נראה לי שהספק נורא קרוב למעבד (הם דיי צמודים בגלל הצורה של המארז). חוץ מזה שהוא מדווח שיש לו טמפרטורה גבוהה, אין לו שום בעיה של התקעות או משהו כזה.. למישהו יש רעיון מה הסיפור של הדבר הזה? חשבתי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by phototam,

למי שמכיר את הדרגון הזה שלום כחלק מבעיית ההיתחממות שלי במחשב מישהו שלח לי קטע ביקורת על המאוורר הזה וראיתי שם מעיין חתיכה שחורה מיתחת משהו כמו מוליך שחור בתחתית גוף הקירור {לי אין את זה יכל להיות שאמור היה להיות שם החתיכה הזו ?}

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני רוצה לקנות את גוף הקירור הזה הבעיה שאני רוצה לקנות לו מאוורר טוב. האם ה enermax 92 עם בקרת המהירות הידנית וה52cmf יספיקו לי... או שכדאי tornado 112 cmf אני רוצה לעשות OC של 20 אחוז ויותר בערך. האם 52 על מקסימום יספיקו? הבעיה שאני לא רוצה שזה יהיה רועש מדי ואני רוצה לכוון את המהירות.. כי לפעמים אני לא משחק ואני לא רוצה שיחשבו שזה מנחת מטוסים . או שיש פתרון לכוון את ה TORNADO ידנית עם איזה בקר. אם כן איך ואיפה אפשר לקנות. יש לי בקר מהירות של smart fan 2 הבעיה שאני לא יודע אם זה יכול להתחבר לטורנדו. תודה!!! איפו אפשר לקנות sMART fan 2 92mm + link color

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  12. האם יש דרך נוספת לתפוס מאווררים במארז חוץ מבגים?? כמו קליפסים או משהו דומה שההוצאה שלהם היא מהירה

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by talmAn,

מה עדיף לישם במארז מקדימה 2 מאווררים של 80 מכניסים ומאחורה 2 מאווררים של 80 מוציאים ובגג מאוורר 120 מוציא או 120 מקדימה מכניס 120 מקדימה מוציא ו 120 בגג מוציא מאווררים ה 120 הם המאוררים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822 ומאווררים ה 80 הם אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822

• 15 תגובות
    • 925 צפיות
  14. יש לי שני מאווררים שהוצאתי ממחשבים שתם זמנם. לשניהם יש חיבורים מוזרים בסוף שאינם מתאימים לי ללוח ועל כן קניתי מפצל לדבר הזה של החשמל שמתחבר להארד דיסק (IDE) = הלבן המרובע בעל 4 כבלים. ככה יוצא שיש לי 3 חיבורים פנויים - אחד מתחבר לכבל כזה אחר ועוד 2 אחרים פנויים. אליהם רציתי לחבר את המאווררים... אני פשוט אמור לחתוך את האדום והשחור (באחד יש לי 3 חוטים) ולחבר אותם למפצל? הכוונה לחשוף את החוטים ולסלסל אותם על המפצל? זה יעבוד? יש מצב שזה יגרום לי לקצר?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם עקב כמה בעיות ה BIOS התאפס לי לגמרי והלך הפרופילים של ה 2500K שהגיע ל O.C של 4.3 מישהו יכול לעזור לי לעשות אוברקלוק עם מדריך או וידאו , כל משהו שיהיה בצורה מובנת ושלא יסכן את חיי המעבד ושאר הרכיבים

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by יקירn95,

יש לי intel pentium 4 cpu 2.8ghz לוח אם (abit IS7/IS7-G/IS7-E(intel i865-ICH5 ןזיכרון 512 ddr תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by hosham,

שלום יש לי פנטיום 4 3.0 ghz ולוח אם של אינטל 865gbf אני צריך קירור לא לאוברקלוקינג אלא לעבודה סדירה עם המחשב. מה אני יכול להשיג שיהיה טוב ובטווח של עד 200 שקל. תודה.

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by ilay22,

לאיזה רכיבים שייכים TEMP 1,2,3? וה CORE זה טמפץ המעבד? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by Psycho17,

אנשים שלוםםם!!! יש לי כרטיס מסך R9600XT וחשבתי לעשות לו OC. רציתי לדעת האם זה אפשרי, וכיצד??? שאלה נוספת האם זה ישפיעה בצורה משמעותית על ביצועי הכרטיס??? בתודה מראש אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  20. הלוח אם שלי לא נותן לי להגדיל את המכפלה אפילו שאחרי שעשתי UNLOCK למעבד, ב-ביוס אין לי אפשרות להגדיל את המכפלה ואפילו הלוח אם אני לא יכול להגדיל את המכפלה כי אין גמפרים. זה יכול להיות שיש לוח אם בלי פונקציה להגדיל את המכפלה??? ויש לי AX1800 UNLOCK ולוח אם BIOSTAR M7VIB ואת המעבד בדקתי אותו על לוח אם אחר ואיפשר להגדיל את המכפלה אז המעבד בטוח ב-UNLOCK

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by mor_anter,

יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט כמה מעלות הוא צריך להיות ביום חם תרשמו לי גם במנוחה וגם במאמץ תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  22. המעבד שלי רייזן 5800X הסטוק שלו אמור להיות 3200 מגהרץ. הזכרונות 3600. מחשב חדש כשהורכב נפתח הXMP והוא עובד רוב הזמן על מינימום 3600 ומדי פעם גם יותר. כשמפעיל כרום זה מעלה מיד את הטמפרטורה של המעבד ( אחת הליבות שלו) בכ 7-8 מעלות , מה ששמעלה את מהירות מאוורר הקירור למעבד ( b quiet drk pro 4) למקסימום עם רעש חזק. קורה גם מדי פעם תוך כדי גלישה, במעבר לטאב/אתר חדש. ניסיתי לבדוק אם אוריד את מהירות השעון ל 3200 הוא זה יתחמם פחות ויפתור את הבעיה. ניטרלתי את ה XMP אבל המהירות נשארה כמקודם. אגב, בדפדפן כמו אדג' זה לא קורה לי, אבל כל הדברים שלי על כרום ואני כבר רגיל אליו.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  23. Started by CyberSpider,

שלום חברים! חשבתי לשים צלעות קירור קטנות על זכרונות של כ.מסך (x700) בנוסף לגוף קירור מים. ראיתי הרבה מוצרים בנושא, אבל רק אחד נראה לי טוב מכולם: Swiftech MC14 BGA http://www.swiftnets.com/products/mc14.asp מה דעתכם על זה? אולי יש המלצות אחרות? מישהו יודע אם אני בכלל יכול למצוא כזה בארץ? תודה

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  24. שלום בחנות שקניתי אמרו לי שהמהירות שעון של הSUPER היא כמו של הSONIC 1.6GHZ מה שלא נכון והוא 1.4GHZ אני ממש מתלבט אם לעשות OC או ללכת להחזיר אותו אז רציתי לדעת אם אני עושה OC לכרטיס הזה ל1.6GHZ אני יכול עם הקרור שיש לו עכשיו? ועוד שאלה אך אני ידע שזה 1.6/1.4 כי בדרייברים יש לי מהירות GPU ומהירות זיכרון אך מחשבים אותם? סליחה על הבורות אני אף פעם לא התעמקתי בOC

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by ALTRIPYA,

מחפש מדריך מסודר + תמונת והסבר כי המדרך שיש בפרום לא הכי מדויק

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.