אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מפרט בחתימה שמתי מחלק 5/6 כי עדיין אין לי קירור לזכרונות והמעבד לא מוכן לזוז מ 260 באס מכפלת ה HTT היא 3 וגם שאני מעלה מתח ל 1.5 ד"א זה לא שהטמפרטורות גבוהות הם עומדות על 32 מעלות לנסות לעלות עוד מתח או שזה פשוט קצה היכולת של המעבד? הסטפינג הוא CPAW 0520 ב xtremesystems ראיתי 2 תגובות על המעבד הזה אחד אומר שהוא לא עובר ת 2200 גם אם הוא מעלה מתח ואחד רשם שהוא עשה 2500 והוא מקווה עוד לעלות...
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האם שעושים אוברקלוק לכרטיס מסך אין אחריות? אם נגיד אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך והוא נהרס יש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
רציתי לדעת ולבקש את עזרתכם במציאת השיא של הכרטיס מסך: MX420.. תודה למי שימצא תשובה..
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על ה PCI הרגיל ואני לא מצאתי בביוס אפשרות לנעול אותו כי אני רוצה להתחיל בOC
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היי קודם כל אני חייב להתחיל בתודות על העזרה בבחירת המפרט גם למנהל פורום מפרטים ובכלל לכל מי שנתן יד המחשב עובד בסט אז ככה המערכת עובדת על - גיגה בייט P35- DS3L מעבד- E4500 4 ג'יגה זיכרון- KINGSTONE (1G X 4) CL5 כרטיס מסך- 8800 GT של ALBATRON (הוא מעולה-בא עם קירור ZALMAN וזול בטירוףףףףף) הצלחתי עד כה להעלות את ה CPU ל - 2.93 MHZ כשהבאס על 266MHZ כפול 11 שעד עכשיו העליתי את המתח של המעבד ל - 1.235 (מ-1.225) ולזיכרונות ל - 0.1 ול FSB גם ל -0.1 עובד יציב כך נראה בנתיים והכף עוד נתוייה.. ספק קטן יחסית אבל בטוח- HEK 400 V - TRT קירור של THERMALAKE עצום מימדים עם צלעות מעולות משהו טוב קיצר .. זה האוברקלוק הראשון שלי ואני מקווה שעוד יהייה אפשר לעשות עוד עצות ושיפורים בבקשה תו…
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, יש לי את המפרט שבצד המעבד עם קירור סטוק(יש לציין שיש לי זרימת אוויר טובה למדי במארז). בדקתי את המעבד למאמץ והוא הגיע ל54 מעלות במאמץ(CPU:54 CPU1:46 CPU2:45) מלא בתוכנת S&M .. לכן אני חושב שהגיע הזמן למתוח אותו קצת מעבר.. קראתי את מדריך הOC שבאתר ובגדול הבנתי מה צריך לעשות.. רציתי לשאול אם באמת כדאי לי להתחיל בOC למעבד הבא עם קירור סטוק ועד לאיזה תדר מומלץ להגיע בFSB בתור התחלה. בנוסף.. האם יש איזשהם הגדרות ספציפיות ללוח שלי (asus p5b) שמומלץ לבצע לפני שמתחילים? עריכה: ואיך המתח של המעבד נכנס לתמונה? ומתי אני אמור לשנותו?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם של אסוס (צ'יפסט VIA), מעבד פנטיום 3 1000, מהי הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד יכול לעלות אליה מבלי להיפגע, אני לא עושה שום אוברקלוקינג ויש לי מאוורר וגוף קירור סטנדרטיים. יש לי מאוורר וגוף קירור גדולים יותר של DURON 900 האם אפשר לשים אותו במקום המאוורר הסטנדרטי? ואם יש לי מדבקה תרמית על גוף הקירור האם אני עדיין צריך לשים גריז מוליך חום? לפעמים טמפ' המעבד עוברת את ה 50 מעלות - לפי תוכנת SANDRA, אם אני בודק בביוס הטמפ' גבוהה יותר. בנוסף מדוע כאשר אני בודק ביצועים בתוכנות כמו SANDRA או 3dmark 2001 SE , כל מבחן הציון יורד בהשוואה למבחן הקודם, אין לי בעיות חומרה, הדרייברים מותקנים, יש לי מספיק זיכרון - שום בעיה הנראית לעין בברכה.
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון...לא מצאתי פורום יותר מתאים. בכל מקרה, איזה משפט נכון ? שניהם נכונים אולי? ולמה? 1)השוואת התוצאות של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשרת לקבל תמונה מדויקת על הביצועים של כלל המערכת כולל זיכרון והתקני קלט/פלט. 2)השוואת תוצאות CPUtime של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשר לקבל תמונה מדויקת על הביצועים. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אז ככה, המטרה היא לא בדיוק למארז של מחשב. אבא שלי הביא איזה מתקן וצריך שם מאורר חזק בשביל לשחק, והמאורר שקיבלנו קצת חלש... לא חשוב הרעש! צריך מאורר עם ספיקת אויר גבוהה במיוחד, לא חשוב גם המחיר. כמובן 120 מ"מ יש לכם משהו טוב יותר מזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14562&catid=1130 ?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי MB של ABIT ומעבד 450 . ניסיתי לעשות לו OC אבל הצלחתי רק עד 520 בערך . האם אפשר יותר ? מה אומר כל שורה בקונפיגורציות בביוס ? יחס מעבד / AGP ? מהירות שעון לוח אם ? וגם 1/4 1/3 ? מכפלה ? TURBO FREQUENCY ? SPEED ERROR HOLD ? איזה קונפיגורציות כן לשנות כדי לקבל OC מירבי ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI ופנטיום 4 2.4 גיגה יש לי שאלה כאדי לעשות אוברקלוק כרגע הטמפ של המעבד היא 40 ושל הלוח 24 האם הטמפ האלה מספיק נמוכות?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... זה משתלם? זאת אומרת שאם זה משמעותי ומורגש-נגיד להפוך מ-X700 ל-X800 למשל.... הכרטיס הוא של חברת SAPHIERE אם זה משנה... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים, P1 233 MHZ ו PENTIUM 2 266 MHZ לשניהם אין אופציה של העלאת FSB או משהו בסגנון, אפילו לא ג'ימפור עד כמה שידוע לי.... אני רוצה לקחת אותם כפרוייקט OC, ולמצות להם ת'צורה ... אם אין לי שום אופציה בביוס להמהיר, איך אני עושה זאת??? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מחפש לוח תומך קונרו טוב ל oc עם sata 2 בסביבות 1000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך שלי אבל... הקירור שלו לא משהו הוא של ATI וכפי שכמה ממכם יודעים הקירור שם על הפנים ולא ממש מתאים ל oc אז אני צריך המלצה על קירור טוב ל כרטיס. עוד שאלה: כדאי לי כיום לעשות oc? בלעי oc ב 3Dmark 2003 קיבלתי ציון 4416... לכמה אני יכול להגיע אחרי oc?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המאוורר הנ"ל ורציתי לשמוע מכמה אנשים שיש להם את המאוורר, איך זרימת האוויר שלו, והאם ה-34DB שלו רועשים או בסדר גמור? ואיך הוא זוהר בחושך- צריך מנורה אולטרא או מספיק אור חדר, שאחרי שמכבים את האור הוא זוהר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
טוב לאחר יום משעמם נוסף החלטתי לקחת את ה-OC שלי צעד אחד קדימה. אז נכנסתי למאמרים ולכל מיני אתרים שמדברים על OC לכרטיס שלי ובכלל... הורדתי תוכנות וקדימה לעבודה. ואז הבנתי בעצם שכמה שאתה לומד יותר יש לך יותר שאלות ולפעמים מזל של מתחילים מביא תוצאות שמקצוענים חולמים. טוב בלבלתי לכם את השכל יותר מידי. רק לפני השאלות אני צריך לציין מה עשיתי עד עכשיו בכדי שתבינו. **חשוב אני בסופו של דבר מוריד את ה-OC, הכל למטרת לימוד בלבד. אז OC לכרטיס מסך הכי טוב שהגעתי זה 500@1120 ----> 546@1272 שזה נתן לי תוצאה של 6947 3DMARK 2005 לינק:http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1510476 ו-OC למחשב מ- 200MHz ל-240MHz כאשר ב- 238 כבר לא עלה לי ווינדוס אז הורדתי זכרונות ל-166 שאלות:…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הקיצר אני חדש בפורם המקום נירא עם אנשים שמבינים מקווה שיהיה גוד טוב רציתי לדעת עם אפשר לפתוח צינורות בכרטיס מסך Field Value Video Adapter ATI Radeon X550 (RV370)
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, יש לי CHAINTECH 7NJS ZENITH ויש על הצ'יפסט שלו גוף קירור מוזהב ועליו מובנה מאוורר קטן זהוב שהפסיק להסתובב לפני כמה יימים.. המצב סביר כשהמאוורר של הדלת פועל אבל כשהוא לא המעלות מגיעות ל43 בערך! אז איזה חדש לקנות? אני לא עושה אוברקלוק רצחני מדי... ואני רוצה שיהיה שקט.. תודה רבה רהב מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הלחפת ללוח של asus p5n-e-sli עשיתי מה שהיה כתוב באתר oc.net\com לא זוכר תסייומת זה לא הענייןן עשיתי מה שהיה כתוב שם אבל לא הצלחתי לעשות את הOC קיבלתי כראש. אפשר עזרה?? תודהה ושבת שלוםם אני יגיב רק אחרי צאת השבת אז תודה לעוזריםם
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והחלטתי לעשות OC לכרטיס מסך יש לי Ati Radeon 9550 256MB 128BIT אז השאלה שלי היא עד כמה אני יכול לעלות את הזיכרון ו ה GPU שלו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מספר שאלות- מהו טווח הטמפ' הסביר ללוח האם בימי קיץ אלו? איך בדיוק משנים מהירות מאוורר דרך הביוס? המלצה לקירור למעבד ואולי גם לחלקים אחרים... התקציב הוא עד 1000 ש"ח -+. חשובה לי פשטות ההרכבה, מידת התחזוקה הדרושה וכן בטיחות ואמינות הקירור. חשבתי על קירור מים אבל הבנתי שכשמרכיבים אותה קודם צריך לעשות את זה מחוץ למארז כדי לבדוק שאין נזילות, ואז לעשות בדיקה כשהמחשב כבוי וגם בהמשך תמיד צריך לשים עין שאין בועות/נזילות וכו'. אני מגיעה די גמורה מהעבודה כך שאין לי כח בשביל זה. מצד שני אני לא בטוחה שקירור אוויר מספיק, טמפ' החדר שלי די גבוהות (אני גרה בדרום) והמחשב שלי מגיע אפילו לטמפ' של 49 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ווינטלטור מכוון עליו (הכבלים מסודרים והמאווררים והמארז מנוקים ב…
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי AMD 2500+ עם NF7-M וזכרונות מסוג PC2700 (333MHZ( הצלחתי להגיע לOC של 11X193 ובמאמץ הוא בקושי מגיע ל50 מעלות. אני רוצה להגיע למהירות של 3200. השאלה עם זכרונות כמו שלי איך אפשר להמשיך. ומה שינוי של המחלק אומר? מה עושה להוריד אותו ומה עושה להגדיל אותו וכיצד זה משפיע על יתר הרכיבים?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
טוב החלתתי להרים קצת את ה OC כרגע על 2.6 אבל המעבד לא מוכן לעשות את זה על פחות מ 1.63 ו42 .. עכשיו... אני יודע שלווניס אין בעיה עד 65 מעלות. צודק ?!? ומטח עד 1.65 או שאפשר יותר או שבכלל 1.65 זה כבר יותר מידיי ?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-