אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני קונה מחר לוח אם EP31 של GA ומתכנן לעשות OC ואבל אני לא יודע איזה קירור יותר שווה לי AC F7P או OCZ ונדטה [ זה הונדטה הרגיל לא 2 ] ההבדל בנייהם הוא 6 שקל.. אז תעזרו לי בבחירה.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E6600 + לוח P5B DLX. עשיתי OC קטן - FSB 333, DRAM 677 המכפלה של המעבד היא 9, לכן אני אמור לקבל תדר 3000MHZ. הקטע המוזר הוא שמכפלת המעבד כל הזמן קופצת מ-9 ל-6 ובחזרה, כלומר המכפלה לא נשארת קבועה. כל שאר הפרמטרים (FSB, DRAM) נשארים קבועים. האם יש דרך לקבע גם את המכפלה? תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ב ATI TOOL שארני עושה לו FIND MAX CORE \ MEM הוא נתקע לי על 537 וזכרון 586 אבל שאני פשוט מסמן לו ב ATI TRAY TOOLS 540\590 אני עושה ריסטארט והוא פשוט עולה !!! על ההגדרות האילו !.... השאלה שלי מה הולך פה ! אז מה המדד בעצם ? תוכנה אחת תוקעת לי ת'מחשב בפחות מ540 על 590 ואחת מעלה בלי שום בעיה ..... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מעבד 3500+ 939 לוח Lanparty nf4 UT SLI כ. מסך- Gigabyte 6600GT זיכרונות- Kingston 512*2 Cl 2.5 דיסק- 120 Sata 2 WD ספק- ThermalTake Noiseaker 420W קירור סטוק של מעבד FX-55 עם שלושה היט פייפס + 3 מאוררים 12CM במארז. טמפ' מעבד במנוחה במצב סטוק 33 ובמאמץ 38 טיפסתי עם הHTT עד 245*11 כלומר בסביבות 2600MHZ יציב ב SUPERPI עם זכרונות על 166MHZ מתח סטוק. מעבר לזה לא הצלחתי לטפס, לא בהורדת המכפלה, או בהעלאת MHZ. לפי דעתי זה קשור בתזמון של הזיכרונות, אבל הבעיה שיש שם כ"כ הרבה אופציות (!!!) שאין לי מושג איך לתזמן אותם. כלומר במהירות 2750 (275*10) WINDOWS עולה אבל הSUPERPI נתקע אחרי 4 דקות וזורק הודעת No Exact in round או הודעה אחרת שאני לא זוכר בדיוק. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
בניתי לא מזמן מערכת מחשב מבוססת על P2 ערכתי כמה בדיקות והמעבד (SLOT) עובד על 25-29 בעלות. המעלות נמוכות כי יושבים עליו 2 מאווררי 6CM על הגוף קירור חחח... בקיצור ברצוני לבצע OC אבל לא דרך הביוס כי המחשב גם ככה לא הכי מהיר אז אין כוח לעשות ריסט כול חמש דקות. האם יש למישהו תוכנות שיעבוד בwindows 98? תודה למגיבים:]
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
עריכה: לא משנה עכשיו גיליתי שזה מתחמם בצורה דרסטית רק באובליביון ובשאר משחקים (CSS, DODS) אין לי ארטיפקטים / טמפ' גבוהה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
השאלה בנושא אהה, ובתקציב של עד 250 שקל.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
האם צריך ידע טכני בשביל להתקין את הtuniq tower מישהו מכיר מדריך? כי הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם...
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
החלק שמתחבר למעבד בtuniq לא חלק לגמרי. איך ניתן להחליק אותו, באיזה חומרים אתה משתמש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
לבדיקת הזכרונות אני משתמש ב MEMTEST. יש כזה כלי גם לבדיקה של המעבד? אני רוצה לבצע OC למעבד ואני רוצה לבדוק יציבות לפני ש WIN עולה כדי לא לדפוק את המערכת. לפי המפרט שלי, לכמה אחוז שיפור נראה לכם שאגיע? אופיר
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני גיליתי את הנושא לא מזמן, אבל אין לי שום ידע עליו. מישהו יכול לתת לי מקור כלשהו שאני יכול ללמוד על אוברקלוקינג ואיך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI Radeon 9550 256MB 128BIT של GIGABYTE. אני רוצה לדעת איך עושים OVERCLOCK אבל מדריך! ראיתי את המדריך באתר אך לא הבנתי אותו בכלל. מישהו יכול לפרט לי מה זה בכללי ואיך עושים OVERCLOCK?
-
- 6 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיימים ביוסים אחרים חוץ מזה של ABIT לIS7 ? אני מעוניין במויחד בביוס המאפשר הורדת מתח למעבד תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כרגע הזכרונות עובדים לי על 8-3-3-3 אני מנסה לעשות OC מ200 ל250 (2.4 ל 3.0)Mhz נתתי 2.7V לDDR הווינדוס עולה אבל אני מקבל מסך כחול עם בעיית זיכרון............. משהוא יכול בבקשה להדריך אותי, ניסיתי לקרוא הרבה בנושא אבל לשווא
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס GeForce 5950 Ultra של ASUS איך הקירור שלו? מספיק טוב בשביל OC? הנה תמונה
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
המארז 6a19 compucase תודה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה באמת הפורום לשאול את השאלה הזאת. האם יש קשר ישיר בין טמפרטורת המחשב למהירות העבודה שלו? אתמול ניקיתי את המחשב של אבא שלי לאחר שהוא התחיל להתריע על טמפרטורות גבוהות. זהו פנטיום 4 ישן שמריץ Win98 עם 256 זיכרון. בכל מקרה, אני לא חושב שאי פעם פתחו אותו אז פתחתי וניקינו והוצאנו משם כמויות אדירות של אבק. כל אזור כניסת האויר למארז היה כמעט חסום לגמרי. בכל מקרה, אחרי הניקיון הרציני הטמפרטורות ירדו והמחשב נהיה הרבה יותר שקט (הגיוני) אבל לפי מה שאבא שלי טוען הוא גם עובד יותר מהר. האם זה הגיוני? האם יש קשר ישר בין הטמפרטורה למהירות העבודה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
את המשחב אפשר לראות במפרט... אני לא יכול לעשות 1:1....הוא מודגר בביוס כDDR400 (שלפי ביקרות זה אומר יחס של 1:1)...אבל הוא מראה לי בCPUz ובאוורסט שהמהירות של הזיכרון היא 183??. למה זה ככה??. אולי אני יעדכן לביוס קצת יותר ישן??
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מעבד: P4 1.5 כ. מסך: GeForce 2 Mx 100/200 64 Mb לוח אם: Jetway I401 זיכרונות: Sumsung 256Mb + 128Mb + 128Mb האם אפשר לעשות עם רכיבים כאלה אוברקלוקינג??
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש אפשרות איך שהוא לנעול את הAGP והPCI בצ'יפסט VIA KT600 ....אולי דרך עידכון ביוס....או איזה PACH.... צריבת ביוס אולי....לא יודע....( כי ממה שהבנתי אי אפשר .....) או שזה פשוט טמון בשבב
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
המעבד הזה עם קירור סטוק אורגינלי , המארז חצי פתוח, קיים אוורור פנימי יחיד ולא כ"כ גדול במנוחה כ 55 מעלות ובמאמץ כ 65 מעלות בממוצע. המאוורר ממש ממש לא שקט ונמאס לי כבר כיצד לטפל בבעיה האם יש איזשהו מאוורר מעולה שיתן לי לישון בלילה בשקט ? מה המלצתכם?
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי מה אלו התזמונים אם אפשר לשנות אותם שהזכרון יעבוד יותר טוב ואם כן לפי מה אני משנה אותם ומה התזמונים של adata vistera 512 ddr500 תורה רבה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אם אני אוציא את המעבד שקבלתי מאינטל ואשים במקומו מאוורר איכותי נגיד של זלמן ואני לא עושה אוברקלוקינג, אני ארויח מזה משהו? המעבד יעבוד יותר טוב?(אני פשוט לא מבין בעניינים האלו וראיתי שיש סוגי מאווררים יקרים ואני מתעניין בשביל מה)
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קניתי מסך עם בקר הלחמתי חיברתי הדלקתי... עכשיו אני רואה שני שורות של רובועים התקנתי את Crystalfontz עכשיו איך אני מגדיר את היציאה ואת המסך????
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-