אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המערכת שלי למערכת גיימר בינוני-גבוה. כרגע בבעלותי כרטיס 4850 TOXIC של ספיר, אני מעוניין לקנות עוד אחד. אני מתכוון להשתמש בלוח של גיגהבייט GA-MA790X-UD4P ומעבד 7750 שאני הולך להמהיר אותו ל 3.2\3.3. אני בטוח שאתם שואלים את עצמכם איך זה שייך לפורום אוברקלוקינג, השאלה שלי היא האם ה 7750 מומהר יהווה צוואר בקבוק של קרוספייר של שני כרטיסים 4850 מומהרים (לא משהו רציני, 50-75 לליבה ו 100 לזכרונות)? האם הלוח יהיה פלטפורמה טובה למערך כזה? מה תהיה הצריכה המשוערת של כל המערכת? חשוב לציין שהמסך שבבעלותי הוא סמסונג 220P. תודה מראש ולילה טוב enkm
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מעבד: E2200 2.2GHz M0 לוח אם: ASRock 4CoreN73PV זכרונות: Transcend DDR2 2GB PC2-6400 CL4 קירור: ASUSTEK P5A2-8SB4W ספק: Enermax Liberty 500W הלוח אם המקורי שלי DFI LanParty RDX-200 נשרף לפני כמה חודשים בעקבות קצר חשמלי ואיתו הלך גם הAMD X2 4400+ והזכרונות Crucial Ballistix... היה לי גם TT BigTyphoon שהחליפו אותו בקירור ASUS המוזר הזה. רק הספק נשאר והכרטיס (X1800XT 512MB). לצערי הטכנאי החובבן (כפי שהסתבר לי אח"כ) שהלכתי אליו תקע לי את החלקים האלה במקום, ועל הדרך גם דפק לי את החיבורי USB. לא משנה. קיצר החלטתי שלא לשדרג את המחשב הזה יותר ואולי לקנות חדש מתישהו אבל זה תלוי בהורים. הבנתי שדי קל לעשות OC לסדרת הE2XXX גם על קירור סטוק, אז אני מניח שהקירור לא יהיה בעיה. הקטע …
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם נעזרתי פה בפורום לפני חודש וחצי בערך יש לי מחשב חדש אז זה לא בעיה של אבק הכרטיס מסך שלי מתחמם אפילו מעבר ל 100 מעלות במאמץ כשאני שם אותו באוטומט בריבה טיונר כשאני שם אותו על 75 אחוז כוח הוא מגיע גג ל80 בשיא המאמץ וזה רק ב CRYSIS משחקים אחרים 72 גג הבעיה היא שאני לא רוצה לשחוק את המאוורר של הכרטיס מסך כי הוא קבוע על 75 אחוז עוצמה FIXED חשבתי להוסיף מאווררים ואז המארז יהיה קריר יותר ואני לא אצטרך לקרוע את המאוורר של הכרטיס מסך אין אבק המחשב חדש , בדקתי שאחד מכניס ואחד מוציא במארז מדובר במארז SETTO 1000 של GYGABYTE עם 2 מאוורררים 12 סמ אחד מלפנים ואחד מאחור שאר המפרט : intel e7200 core 2 due gygabyte mother bord -p43 - dsl gtx 275 gygabyte seagate 1 tb termalta…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
באיזה טמפ' רצוי שיעבדו : לוח אם,מעבד,כ.מסך,הרד דיסק,זיכרונות... (לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא הזה...אז חשבתי שהוא קשור לתמיכה ...)
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לOC על קירור אוויר קיצוני\מים סביר, מי מהם יגיע רחוק יותר? וכן אני יודע שזה עניין של מזל, אבל עדיין יש ויש(ה920 יהיה מבאצ' חדש) על ES של I7 אני לא מתכוון להוציא 400 דולר, אבל 250 דולר על מעבד לOC סביר כשיהיה לי זמן להרכיב מערכת לא כלכך בעיה לי להוציא בהתחשב שגם אני במילא אמור להחליף את הC2 שלי בקרוב.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
איך המארז הזה מבחינת קירור ושקט? האם יש במחיר דומה משהו יותר טוב? מארזים - AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU Model AeroEngine II Key features Plastic door (Available in black and silver) Jet Engine styled design for smooth and quiet air inlet to keep case cool Fitted with quad blue LED 14cm fan at front of case to withdraw cool air with a strong air pressure and one 12cm transparent fan at rear of case Meshed 5.25'' bay covers Pulling handles installed at the side panel for easy pulling Clear acrylic side window supports upto 2x12cm and 2x8cm fan installation. 2plastic front door מחיר בתשלומים ללא ריבית 280 ¤ 10 X…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית של חום במחשב. הטמפרטורות הם כאלה: אני רוצה להוסיף מאורר למארז שלי מקדימה שיכניס אויר. האם זה מאורר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=554 אם הHDD היה הרבה זמן בטמפרטורות האלה כדי לי להחליף אותו? כי יש לי אחריות עליו. האם צריך להוסיף גם גוף קירור למעבד?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
מחר אני הולך לTMSFOX כדי לממש אחריות על הלוח אם וחשבתי על הדרך ליקנות קירור למעבד ואני מתלבט בין FREEZER 7 PRO לבין הXigmatek HDT-S963 H.D.C מה עדיף לOC לE5200?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני עם ויסטה 64 ביט עכשיו התקנתי את ה RivaTuner v2.24 אני נכנס והתוכנה לא נותנת לי שם דבר על הכרטיס לא יודע למה מישהו יכול לעזור לי ועוד שאלה אם יש לי hd4890 צריך להיות לי מעבד r790 נכון לא r770 ?? כי שנכנסתי ל אורסט הוא הציג לי שיש לי gpu 770 והאורסט נותן לי נתונים ולא רק באורסט בעוד הרבה תוכנות הוא מציג לי את הקבוצה hd4800 אבל מה שאני רואה באתר של ati שהוא לא בידיוק נחשב ב 4800 כי גם יש לו דריברים משלו אז... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני רואה 3 פרמטרים תראו בתמונה: http://maormark.webs.com/1.JPG אני יודע שהשני והשלישי זה טמפ' של כל ליבה אבל מה בתכלס הטמפ'?. זה הפרמטר הראשון לצורך העניין 26 מעלות?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לבצע oc בלי ידע כלל? מעבד CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2657 MHz (8 x 332) זיכרון ddr3 gail 1333 x2g לוח msi p45c neo
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי המערכת היא זאת שבמפרט <== כרגע אני על 3.5GHZ מעוניין לשבור את המחסום הזה הביוס של הלוח ממש מרגיז ומעיק מהחוברת אין הרבה ישועה אשמח לעזרה מבעל ניסיון עם הביוס של הלוח שלי
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
משהו מוזר קורה למעבד (Q9550) לפני כמה חודש עשיתי את ה OC שלי יציב ל 4 GHZ וכניראה בגלל הקיץ הוא נהיה כבר לא ממש יציב הטמפרטורות הגיגו ל 74 מעלות ובבדיקות יציבות אחרי כמה שעות המחשב ריסט את עצמו עכשיו לפי הנסיון שלי ריסט = חסר מתח נתתי עוד 2 קפיצות ב VCORE ל 1.45 (1.424 ב וינדוס) ו עוד 2 קפיצות בגשר הצפוני עכשיו איך זה הגיוני שהטמפרטורות יותר נמוכות ? ועם המתח הזה בכלל בריא למעבד ? או שפשוט להוריד את מהירות השעון ולתת מתח יותר נמוך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את Cooler Master 590 איך האיוורור בו? כמה מאווררים יש בו? או שכדאי לקנות מארז אחר אם קירור טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי עכשיו לעשות OC דרך התוכנה של MSI. הצלחתי לעלות ב 100MHZ את הזכרון והליבה. (מ 810 ל 910 ומ 1250 ל 1350) אחרי שניסיתי להוסיף עוד 60 לכל אחד, כדקה וחצי אחרי שאני הפעלתי את התוכנה של המאמץ: ATITOOL, הופיע מסך עם תמונה אפורה ריקה והייתי צריך לכבות ולהדליק את המחשב מחדש. לפי מה שאני מבין זה נגרם מפני שהעליתי יותר מדי. השאלות שלי הן כאלו: 1. האם זה מסוכן שקורות התקלות האלה? (המסך הקופא והצורך בכיבוי והדלקה מחדש) 2. יש דרך אחרת לבדוק את ההמהרה בלי להתקל בזה אלא ע"י אינדיקטור אחר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה כבר 3 שנים מהתחלה היה לי בעיה עם OC המותקן שבא עם הכרטיס 800/950 משום מה תמיד קורסים לי משחקים ואני חייב להוריד את OC לרגיל שלו מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
-
המפרט שלי: q6600 gtx560ti gigabyte p35-s3g 4g ram מאז שהתקנתי וינדוס7 הלכו לי כול הביצועים (מבחינת FPS לפחות,לא משנה מה לא עשיתי אני לא מצליח לשפר) ככה שאני יודע שהבעיה היא במעבד כי גם שהיה לי gtx260 ואז קיבלתי את 560ti לא קיבלתי עוד FPS (במשחקי COD שהדבר הכי חשוב זה FPS גבוה ולא גראפיקה). אז בעצם ..איך עושים OC ?? לא מצאתי פה שום מדריך בסיסי. אני רוצה לקנות קירור (שיתאים ללוח אם הישן שלי) ולעשות OC למעבד. אמרו לי שכדי קודם לעשות בלי לקנות קירור ואז אם צריך לקנות. אבל בתכלס..אם איזה תוכנה אני בודק את המאמץ של המעבד וכול החרטא הזה? ואיך בתכלס אני מעיץ את הביצועים שלו .?? תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את הקירור הנוזלי שאינטל מוכרים : Intel RTS2011LC משכן אני יודע ש Asetek הם אלה שמייצרים עבור אינטל את הקירור : האם זה הקירור הזה הם בערך דומים במפרט שלהם ובאיך שהם נראים : Asetek 545LC שגם הוא לא נמצא למכירה באף אתר תוכלו לעייץ איך הם והיכן אפשר לקנות אותם ו במידה ולא איזה קירורים טובים יש עד 400 ש"ח נ.ב. המפרט בפרופיל ...
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום... רכשתי מעבד חדש Intel core 2 duo E8400 המאוורר הישן של העבד הקודם התקלקל ולא עובד ואני מחפש מאוורר שיתאים למעבד שלי. העדיפות היא עד 100 ש״ח. אני משתמש בווינדוס 8 64bit, זיכרון 4gb. יכול להיות שאבצע OC בעתיד למעבד לכן עדיף שהמאורר יתאים לזה. תודה מראש תמיר
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בזמן הקרוב לרכוש את הכרטיס עם קירור של vapor-x וברצוני לעשות לו אןברקלוק לא משהו מטורף אז איך בעצם אני עושה לכרטיס כזה אוברקלוק ואיך אני מתחיל עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מעוניין לרכוש קירור מים מהאתר Performance-PCS עכשיו אני לא כלכך מבין בנושא את המפרט תוכלו לראות בחתימה שלי אני רוצה לקרר את המעבד והכרטיס מסך אני דיי סגור על XSPC Raystorm RX36 שמקרר את הכול עכשיו אני לא יודע איזה טובינג צריך מה ומו אם תוכלו לעזור לי איזה דברים אני צריך להוסיף מאוד אני אשמח מאוד אני מעוניין שהטובינג יהיה בצבע כחול או לבן. תודה רבה והמשך יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שדגתי את המחשב לא מזמן והחלטתי לעשות קצת oc ושמתי לב שזה קצת שונה מהמעבד הקודם שלי ( AMD )ראיתי שיש אפשרות להעלות את המכפלה או את הfsb כדי לעשות oc , איך מומלץ ? אני כרגע עובד במצב הזה ולא שמתי לב לשיפור מיוחד בביצועים (קובץ מצורף)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס Sapphire 7770 Ghz Edition 1GB. אני מעוניין לעשות קצת OC ולשפר את הביצועים במשחקים. אני משחק בד"כ על 1440X900. הביצועים של הכרטיס לא רעים, אך יש משחקים שיש קצת לגים (למשל - Mass Effect 3) אז, איך עושים OC לכרטיס ? האם דרך התפריט של Catalyst או שיש דרכים אחרות ? בנוסף, האם הקירור שבא עם הכרטיס אמור להספיק ל OC ?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-