עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Big_Guy7,

בחיים לא עשיתי אוברקלוק, או ניסיתי לעשות.. ובזמן האחרון המחשב פשוט התחיל להתחרפן לי... אחת מכל הבעיות שלו בזמן האחרון היא כשאני מדליק את המחשב, הוא אומר לי שיש שגיאת אוברקלוק, והוא שואל אותי אם להיכנס להתקנה של הביוס או להמשיך. כמו שאמרתי קודם, בחיים לא עשיתי אוברקלוק אז למה זה??

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  2. Started by Rivking134,

לקרוא עד הסוף... קניתי קירור Zalman VF900 Cu לכרטיס שלי radeon X850 XT והתוצאות מעולות היה לי קירור סטוק חרא שבשיא המאמץ הגיע ל-98 מעלות ועכשיו הוא בקושי עובר את ה-50 לא הצלחתי לעבור את ה-50 ורגיל הוא על 30 מעלות (זה אומר שמרחתי את המחשה טוב נכון?) עכשיו השאלה היא אם שווה לעשות אוברקלוק של נגיד 80 בקור ו100 בממורי כאילו אם זה באמת יעזור? בכמה FPS זה יעזור? גם יש לי מעבד 3.0GHz אם אני יעשה אותו 3.2GHz זה יהיה OC קליל ולא מסוכן נכון?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. Started by segevon,

ראיתי שאפשר לעשות OC לכרטיס דרך הCCC.. ואני חושב לנסות.. אבל אני רוצה לדעת אם יש דרך אחרת לעשות OC לכרטיס מסך... ואם בכלל מומלץ לעשות OC דרך התוכנה שלו.. תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  4. ערב טוב יש לי שני שאלות האחד יש לי 2 מאווררים של SLFEX איך אני שולט עליהם במהירות בעזרת SPEED FAN היה לי מאווררים ישנים ללא החיבור עם ה4 פינים ויכלתי לשלוט דרך ASUS עם החדשים שאני מחבר את החיבור איני יכול דרך ה ASUS ועוד שאלה האם 1.272V מתח למעבד זה בסדר/< תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. Started by x-pac,

אני צריך תוכנה שתראה לי את תדר הPCI/AGP ביוס שלי לא מראה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  6. Started by Nirer,

מה קורה? שוב הגעתי בכדי להשוות: איזה מאוורר יותר שקט וגם יותר טוב בביצועים? יש לי E8400 OC אז היה: Thermaltake Big Typhoon VX או זה: Thermalright Ultra-120 eXtreme ?? תודה!!

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  7. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד אינטל פנטיום 3 733 מגה הרץ SOCKET 370 זכרונות SDRAM יש לי שני סלוטים של 256 MB במהירות של 133 מגה הרץ של חברת יונדאי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 MB כרטיס קול של קראיטיב 128 BIT ומערת הפעלה ווינדוס אקס פי פרופשיונל SP2 ועכשיו הבעיה שלי היא ככה רציתי לנהאיץ את המעבד טיפה אז נכנסתי לאופציה בביוס CPU SPEED SETINGS ויש שם והעלתי את מהירות הבאס במקום 133 ל140 ואחרי ששמרתי המעבד הגיע ל770 ואחרי כמה זמן בווינדוס קיבלתי מסך כחול והמסך כחול חוזר על עצמו כל הזמן השאלה שלי אם העלתי בטיפה איך יכול שהווינדוס קורס? ועוד שאלה שהעלתי את מהירות הבאס ל150 במקום 133 המהירות של המעבד עלתה ל825 וברגע ששמרתי את זה לא עלה לי ווינד…

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  8. ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com

9. כנסו לפה ותשבו את המעבד שאתם חפצים בו עם אחר http://www23.tomshardware.com/index...l2=116&chart=30 תהנו חברה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום.. המאוור של המעבד של האורגינל נהרס וקניתי מאוור עם גוף קירור http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=321111155&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ושאני מחבר את החשמל של המאוור ללוח אם ב cpu fan הוא מגיע למהירות 900Prm גג..ושאני מחבר ל sys fan הוא מגיע ל1150 !! ובטמפרטורה זה מופיע עד 43בערך! שזה טמפרטורה טובה אני חושב! אז מה מוזר פו אולי ביגלל שזה גוף קירור גדול? כי בדרך כלל מימה שזכור לי זה אמור לעבוד על ה1800 prm! למה זה ככה? תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by kobibo,

איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. Started by iveco,

המשחת הטרמית ששמים על המעבד זה אותה משחה ששמים על ה GPU של כרטיס מסך ? אני רוצה למרוח משחה טרמית מחדש על ה GPU ואני חושש שזה יהרוס את הכרטיס מסך

13. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אז אני יכול להשיג מוצרים של TT במחירים זולים ואני מחפש היטסינק טוב שלהם למעבד שלי, ואם הוא בלי מאוורר אז גם מאוורר טוב (שוב, של TT). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. Started by giloman,

הלוח לא מצליח לעשות פוסט עם יותר מ1.85 וולט למעבד וזה לא קשור לספק כח ... (ספק TT410 מעבד AXP2400 , כרטיס מסך ג'יפה 4 , 5מאווררים , שני כוננים ו1 דיסק קשיח .... )

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  15. שהם קירר את המחשב למתחת לאפס וזה? כמה שיותר נמוך יותר טוב... ;D

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. ניסיתי אם איזה תוכנה אבל היא לא עולה על ה ווינדוס 2000 שלי אם יש איזה דרך תגידו לי בבקשה כי אני מת לעשות אוברקלוק ואני חדש בזה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  17. Started by skullfacer,

הזכרונות האלה טובים לOC ואיכותיים אני הולך לקחת 4 כרטיסים כי אני צריך 4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  18. Started by thedarkman,

איך עושים OC לכרטיס מסך HD5850? לאיזה תדר צריך לעלות את הכרטיס כדי להגיע לביצועים של HD5870? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  19. הזמנתי את ה-VF700 של זלמן , לכרטיס מסך האם כדאי או מומלץ לקנות משחה אחרת ?

20. Started by moshe55501,

התקנתי את המערכת קירור טייד ווטר על הכרטיס שלי (גיגהבייט 6800GS ) והטמפ' במנוחה 45 זה לא ניראה הגיוני יכול לקרות כזה מצב ומה אני יכול לעשות כי בדקתי עם התקנתי את זה טוב והכל בסדר וזה בלי קשר מכוון על היי ספיד וזה גם לא עוזר מה לעשות ??? ??? ??? :'(

21. מישהו יכול להגיד לי איך לעשות OVERCLOCK ? מהתחלה ועד הסוף ! פרטים : AMD DURON 1800+ PRO DDR 256 MB 266 MHZ HD : 40 GB 7200 RPM

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. ברצוני לקנות שני מאווררים בגודל של 140 מ"מ. המארז שלי הוא corsair carbide 500r. לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שתהיה אמינה. הרעש של המאוורר מפריע לי במידה בינונית.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  23. לפני שאני בכלל מחליט אם להשאיר את ה OC שלי חי ונושם, צצה לי שאלה שאין לי תשובה טובה עבורה למעבד שלי (X2 3800) כמובן יש שתי ליבות. בדיקה באוורסט מראה את שתי הליבות וגם טמפ' שמוצגת כטמפ' המעבד. עכשיו פה מתחילה הבעיה. ליבה אחת רצה על 43 מעלות שניה רצה על 50 מעלות והתוצאה הכוללת של המעבד היא 45 השאלה היא די פשוטה. האם אני צריך להתייחס לטמפ של הליבה החמה יותר או לתוצאה הכוללת או..מה בעצם? עריכה ==== שימוש ב speedfan מראה טמפ' פחות או יותר זהה לשתי הליבות (מעלה לכאן או לכאן)

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. Started by deth213,

יש לי לוח של MSI, בתוכנה של MSI אני טמפ' מעבד מסוימת כמו זאת שאני רואה ב-speedfan. ב-speedfan אני רואה עוד טמפ' שנקראת AUX. ב-everest אני רואה שטמפ' המעבד היא כמו ה-AUX ב-speedfan. במנוחה: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 33, AUX - 44. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 40, AUX - 50. תחת עומס, super-pi: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 43, AUX - 61. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 49, AUX - 74. בתעוד של MSI לא רשום על סנסור נוסף ולכן אני לא בטוח מזה אומר, כי מצד אחד הייתי מצפה שהטמפ' של המעבד לא יעלו יותר מדי כי זה גוף קרור רציני יחסית. מצד שני אני לא מבין מזה הטמפ' הגבוהות הא…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.