עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אין לי ידע כלל בקירור המחשב אז אשמח אם תוכלו להציע לי הוספה של איזה גוף קירור זול ויעיל. האם הדבר הזה טוב? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2024 (קצת הסבר אם אפשר ???) וממש תודה!

2. Started by liav12,

שלום, רציתי לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה שמעתי שאפשר להגיע איתו למהירויות נחמדות... עכשיו אי אפשר לעשות לו אוברקלוק גם אפילו של מגה הרץ אחד גם בתוכנה של ריוה טיונר הזאת, אמרו לי שזה מנעילה של הביוס של הכרטיס... הכרטיס הוא מחברה של INNOVISION. יש אפשרות לבטל זאת אם כך?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. מפרט מחשב בצד. אני מעלה את הבאס ל-166 בביוס, וכשאני מפעיל את XP אני רואה ב-EVEREST שמהירות המעבד עלתה כמו שצריך ל-3300 MHz בערך. הטמפ' במאמץ למעבד היא 55-53C, ולכרטיס מסך 51C. אני משתמש במחשב במשך כמה שעות, משחק במשחקים, עורך סרטים בלי שום בעיות. אבל אם אני מפעיל מחדש את המחשב, ה-OC מתבטל בצורה אוטומטית וחוזר למהירויות סטוק! עדכנתי לביוס האחרון F10 ללוח אם, כדי שיתמוך במעבד שלי. בפורום ביט-טק הציעו לי לעשות clear cmos, אבל זה לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? אני ראיתי הרבה אנשים עם הלוח+מעבד שיש לי, שהצליחו להגיע ל-OC מרשים, למה אצלי ה-OC ממשיך להתבטל לבד ???

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  4. ראיתי את המחשב הבא בנועה. יש להם מעבדי נורטווד במחשב הזה ונראה לי שזה המעבד הטוב ביותר לאוברקלוק. דיברתי איתם וניתן לשנות חלק מהמפרט במחשב. מה דעתכם על המפרט שהם מציעים? מה הייתם משנים אבל ללא שינוי מחיר מהותי? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2042&catcode=222 בגלל שהמעבדים הללו נעלמים ומהר - אשמח לתגובה מהירה.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  5. אורח G.I.JO

פשוט מעלה דברים אחרים רק לא את האף אס בי?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  6. Started by rokman,

שלום חברים! כפי שהבנתם מהכותרת אני חדש בתחום ואני רוצה לשאול מספר שאלות. 1. האם כדי להעלות את מהירות המעבד מספיק לי להעלות את הfsb? 2. לאחר שהעלתי את הfsb המתח של המעבד עלה לי מ1.4 ל1.6, האם זה נורמאלי? 3. מה הטמפ' והמתח המקסימליים שהמעבד שלי יכול לסבול? 4. ראיתי אנשים שמורידים את המכפלה ומעלים יותר את הfsb, איך זה תורם? 5. איזה תוכנות מאמץ הכי מומלצות לבדיקת יציבות? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  7. היי הטמפרטורות של המעבד שלי 49-50 רגיל 58-57 במאמץ מלא מעבד intel celeron 3.06 775 ליבת prescot 90 nm ולפי intel הטמפרטורה המקסימלית של המעבד(67.7°C)(מקור : http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sl8hd ) המעבד עם zalman 9500 AT לפי מה שהבנתי לפרסקוט אלה טמפרטורות טובות?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by Sake,

היי,המעבד שלי הוא 19 מעלות ללא מאמץ ו21-22 כשהוא במאמץ...עם קירור רגיל שבא עם המארז לא הוספתי כלום...אז רציתי לשאול, זה לא קצת מידי ה19 מעלות? ??? זה בסדר שזה ככה?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by Baz34,

מה מתח הסף ב-OC למעבד E6420 שאותו לא מומלץ לעבור עם מקרר TUNIQ. יש לי כרגע מע": 1. מעבד E6420 (1.45V FSB=415,+0.3v זיכרון: G.skill 800M cl-4 (F2-6400CL4D-2GBPK x2 2.2V 3. לוח: GA-965-DS3 4. ספק LIBERTY 400W כרגע אני לא מצליח לעלות ב-OC מעבר ל-3.3G , נראה לי קצת מוזר שאני במקסימום מצליח לעשות OC לזיכרון עד 850M שמעתי מאנשים שעלו גם ל-915M עם הזיכרון הזה. אנא עזרתכם בנושא , (אולי הבעיה בכלל לא מהזיכרון?)

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום אני חדש פה ורציתי לדעת משהו קטן במתחים וזכרונות העלתי את המירות של הבאס בלוח לשלי ל-312 מ266 (דרך אגב הלוח זה p5n32-e sli plus והמעבד 6320) ורציתי לדעת לפי מה אני משנה את המתחים של לפי אחוזי שינוי ? או שיש איזה משהו קבוע ? ושאלה שניה שלי זה בקשר לזכרונות שמתי לב שגם התיזמונים שלהם עולים כאלה מהירות הזכרון עולה שאני מנסה לגוע בזה קורס לי המחשב וצריך לאפס אותו יש אולי איזה מישהו שיכול להסביר לי על זה או להביא לי מאמר שאוכל לקרוא בתודה ערן

11. Started by r.b.y,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל : intek q6600 gigabyte ga p35 ds3l kingston ddr2 800mhz lc5 wd500aaks raidmax sagita black 2x120mm hec 500w keadtek 8800gt 512mb logiteck 5.1 x530 logitech lx500 lg gsah55n x20 מבקש עזרה בקירור שיהיה שקט מאוד וטוב תודה

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  12. בוקר בוקר, אחרי שנתיים וחצי של פעולה דיי רצופה (כמעט בלי לכבות את המחשב), המאורר של המעבד התחיל לטרטר (מה שאומר שהוא מתקרב לסוף חייו הטבעיים והגיע הזמן לשמן או להחליף אותו) אבל לדעתי חבל להתחיל להתעסק עם משהו לא יקר אם אפשר להחליף אותו בקלות. הסתכלתי בהמלצות שיש בפוסט העוגן, אבל מכוון שההיטסינק שלי דיי ישן, לא הצלחתי להבין מה כדאי לי לעשות. האופציות שלי הן כאלה: 1. לקנות SF2 חדש ולשים במקום הישן (יש חיישן מתחת למעבד ולא צריך לפרק את הסיפור הזה כדי להוציא אותו). 2. לקנות איזה מאורר חדש. 3. להתרגל לטירטור (לא, לא באמת ). עוד קצת נתונים : מבחינת טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד היא בסביבות ה40 במנוחה (גם אם יש לי חשד שהתוכנה של הלוח אם קצת מרמה) ובמאמץ אני לא כל כך זוכר כ…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by eozeri,

שלום לכם, ממש הלילה שידרגתי את המחשב שלי - לוח אם ASUS M2A HDMI, מעבד Athlon X2 4800. משום מה, המאורר של ה CPU נע בין 800 ל 900 סל"ד. מישהו יודע ממה נובעת תקלה כזו? כרגע ה CPU חי ב 60 מעלות בצל להלוח אם מראה קריאה של 42 מעלות... מה עושים? תודה, אייל

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by Anonymous1,

שלום, בכרטיס מסך MX4000 128Mb, ישנו מאורר עגול. האם הכרטיס עשוי להישרף במידה והאורור לא יופעל? (המאורר מרעיש ושימון לא מועיל)

15. אז ככה הורדתי את התוכנה, נכנסתי בתור ADMIN (יש לי ויסטה), ואני מנסה לעלות את ה CORE או את ה MEM, כשאני מעלה את הסמן הסמן חוזר ל 0.00 אוטומטית, לא נותן לי להעלות את התדרים, בנוסף הוא גם לא מציג לי את התדרים הנוכחיים אלא רושם 0.00, אפשר לראות זאת בתמונה. כשאני מוריד את ה V מאופציה שמכניסה לפעולה כל שינוי בתדרים אוטומטית, ואז מעלה את התדרים שוב פעם ולוחץ על ה SET CLOCK, זה שוב פעם מתאפס. התקנתי מחדש את הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA. בבקשה עזרה! E6320 1.86 @ 3.0Ghz Asus P5B Gigabyte 8600GTS 2Gb Corsair XMS2 675Mhz Enermax ECA3052 25cm Fan Chieftec 550W 250GB WD, 120GB Seagate Windows Vista Ultimate [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  16. שלום לכולם, אני חייב המלצה בהקדם משום שאני נוסע היום בצאת שבת לראשון לקנות 2 מאווררים. נתונים: 12 ס"מ בעלי CFM הכי גבוה שיהיה אפשרי למצוא..כמובן ביחס לשקט..(משום שהTT שלי עושים לי חור בראש.) כמו כן גם יש לי חיבור 2 פין של TT מהמארז ואני חייב אותו כנראה בשביל המאווררים החדשים. וצריך שיהיה לד עדיפות לכחול.

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  17. אני צריך המלצה על קירור למעבד ולכ.מסך לא מחירים גבוהים בבקשה ואם מישהו יודע מי יוכל להרכיב לי את זה אם אני לא יצליח או שזה הרכבה פשוטה?? והקירור של arctic-cooling טוב ( גם לכ.מסך וגם למעבד ) ??

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  18. ג'נריים של 80 mm תוכל לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  19. אוקי קודם כל מכיוון שהכרטיס מסך מגיע במנוחה ל55 ובמאמץ מלא (קריסיס) לכ95 מעלות, זה לא רק פוגע בכרטיס אלא מחמם את כל שאר המערכת. השאלה איזה קירור מומלץ ביותר לכרטיס מסך: Thermalright HR-03GT Zalman VF1000 Thermaltake Duo Orb ובקשר לקירור שלי למעבד כרגע יש לי Thermaltake V1 עם המעבד Q6600, עשיתי אוברקלוק ל-3.2 עם מתח 1.312 (FSB 400). במנוחה אני מקבל מהמעבד עצמו 40 מעלות ומהליבות 43-47 מעלות, במאמץ המעבד עצמו 42-43 והליבות 60-66 (במאמץ של 100%). בPRIME95 TORTURE TEST אני מקבל 55-60 מעלות בליבות. האם הטמפ' האלה בסדר לקירור? או שאמור להיות פחות חם?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by HitmanW,

החלטתי שוב לשחק בNFS MOST WANTED. אחרי כ20 דקות של משחק בהגדרות הכי גבוהות, המשחק עבד חלק, יצאתי מהמשחק ופתאום אני רואה שATITOOL מראה לי שהטמפ' היא 100C !!! כמובן שהטמפ' ירדה תוך כמה דקות לסביבות ה60.. לא נראה לי שזה טוב נכון? מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by nondos,

שלום אני צריך המלצה לקירור למעבד q6600 של אינטל התקציב הוא עד 250 ש"ח אך אני מעדיף להוציא עד 150 - 200 ש"ח כעקרון כרגע לא מתוכנן OC אבל אני רוצה מאוורר שישמור לי את האופציה פתוחה למקרה ואני ארצה לבצע בעתיד בהתחלה חשבתי על ה sunbeam tonic tower מה דעתכם? האם אני באמת צריך כזה גוף קירור או שגוף קירור פשוט יותר כמו Arctic Cooling Freezer 7 Pro יספיק לי? המארז דרך אגב CM690 תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  22. !

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  23. Started by zaroor,

שלום לכם 1-האם עדיף למעבד 775 משחה טרמית ולהוציא את המדבקה המקורית אפילו בן כשנה , וגם כמה היא יכולה לשפר לעומת המדבקה 2-האם יש מאוורר למעבד שמוכרים (לא המקורי) שיש לא חיבור ללוח אם עם 4 חוטים שיכול לשנות מהירות כמו המקורי בשיטת -PWM

• 5 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים