אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
איפה אני מוצא מאוור מחליף צבעים של 80MM? אני רוצה משהו בסביבות 50-70 ש"ח שקא כמובן.. תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
טוב למי שלא יודע אני משתמש מאוד ישן פה פעם אחרונה שהגבתי הייתה לפני 4 שנים .. כן כן לפני 3 שנים כשעוד נישאר לי מעט מידע על מחשב ועל מה שקורה והולך ועוד ידע טכני לפני שהספיק להשחק קניתי מחשב ותיכננתי אותו שגם בעוד 3 שנים אני אצטרך לסחוט אותו עוד קצת עם הביצועים,לא קניתי משו מטורף ל OC מכיוון שבחנות לא היה את החלקים שאני צריך ומכיוון שקיבלתי מעל ל50% הנחה בקומבינות אז היה עדיף לי באותו זמן לקנות את מה שקניתי המערכת כפי שידוע לי וכפי שתיכננתי יכולה לבצע OC סביר +- יש לי Gigabyte K8NS Pro Athlon 64 3000+ Kingston DDR 400MHz Geforce 6800 Club3D - זה מהכרטיסים האלה שהיה אפשר לפתוח להם את הפייפליינס למי שזוכר...לפני כמה ימים אני בעצמי ניזכרתי שכחתי מזה לגמרי חחחח היה לי…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC ל6600 קונרו עם TUNIC ,לוח אם GB965-DS3 וזכרונות OCZ 4-4-4-15 800MHZ. השאלה שלי היא למה בכלל צריכים להתחיל להתעסק עם המתחים של הזכרונות? לאיזה OC אני יכול להגיע רק בלי להתחיל לשנות תזמונים לזכרונות? האם אני לא יכול להגיע לOC טוב עם התזמונים והמתחים המקוריים של הזכרונות שאני קונה? :s05:
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאוורר בגודל 120 מ"מ, שיהיה כמה שיותר חזק, לא משנה לי הרעש, היקר שיהיה בצורה סטנדרטית ועם אפשרות לשליטה דיגיטלית (ע"י תוכנה יעודית כמובן, אגב על איזה תוכנה אתם ממליצים שעובדת בלינוקס?) ושיכלול לדים כחולים או ירוקים\רגיש לUV בצבעים הנ"ל. דבר אחרון, שהמאוורר יימכר בחנויות:Pandas, NoaComp, עם עדיפות לנועה. תודה מראש, דני.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שמעו אני מיטלבת אני רוצה קירור מים, המפרט הוא: e8500 gecube 3870x2 asus p5k deluxe corsair 520W ANTEC P182 EU SE OCZ DDR2 4096MB 1000MHZ REAPERX רציתי לדעת האם קירור המים הזה: bigwater 735 http://www.thermaltake.com/product/L...5/cl-w0075.asp האם הוא טוב,האם יש יותר טובים במחיר? האם הוא יכנס במארז שלי?(בפנים,לא בחוץ) בבקשה תנמקו את התשובות שלכם. תודה מראש, ולילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מעבד:E6400 לוח אם:MSI P965 NEO זכרון:512*2 מהירות 667
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אם אני לוקח מאוורר ונגיד אני מסובב אותו ידנית במהירות של נגיד 1000 סל"ד אני יוצר חשמל ככה? כי כמו שזכור לי על העיגול שבהם מוחזקות הכנפיים יש מגנט ויש סליל חוטים במסגרת של המאוורר, ומגנט שמסתובב מסביב סליל חוטים יוצר חשמל לא? אז זה לא להיות כזה דבר שאם אני מסובב מאוורר במהירות מסויימת יהיה כמות חשמל קטנה? :
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אין לי שום רקע בנושא, אני פעם ראשונה אעשה, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, מה עושים, במה נוגעים וכו' המפרט מצורף בצד. כיצד אני ממהיר את החלקי מחשב, אשמח למדריך פשוט בעברית, לא חייב. כיצד אני מתחיל בכלל? איך אני יודע עם הטמפ' טובה? האם לכל מעבד\כרטיס מסך\לוח אם יש מדריך שונה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכם. אני חדש בעסק של האוברקלוקינג. קניתי לאחרונה מחשב חדש לאחר שקראתי לא מעט כתבות על הנושא ואני רוצה עכשיו להתחיל בעסק. בשלב הראשון אני רוצה כמובן להתחיל להאיץ קצת את המעבד. הבנתי שיש את הערך של המגה הרץ והמכפלה שאני צריך לשנות אבל הייתי רוצה לפי חוות דעת שלכם לדעת כלהמ אני יכול לשנות בהתאם לחומרה שלי. המעבד של הוא AMD Athlon 2500+ ויושב עליו Volcano 10 הנתונים של המעבד: Internal Clock: 1829 system Bus: 332 System Clock: 166 Multiplyer: 11 מה אתם הייתם מציעים להעלות קודם ועד כמה?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ידוע שצריך לנעול את הPCI/AGP לפני שמתחילים להאיץ , וראיתי בתפריט של הPCI/AGP שיש מלא תדרים לבחור ולמטה יש FIXED , משמעותו נעילה של AGP/PCI?? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני חדש בעניין אז אני צריך קצת עזרה אני מנסה לעשות OC למעבד P4 2.4 GHZ PRESCOT הגעתי עד 2.72 GHZ החום הוא על 40 מעלות בזמן רגיל ועבודה 50 ואני בלי תוספי קירור שונים. אני רוצה לעבור את גבול ה3GHZ יש מצב שזה יקרה או שאני מבזבז זמן המחשב מורכב מפנטיום 4 2.4 @ 2.72 ולוח אם של ASUS P4SP-MX כ.מסך G-FORCE FX 5200 128 MB וגם זיכרון 512 של KINGSTON הוספתי למארז עוד מאוורר זה התוסף היחיד של הקירור יש לי שני מאוררי מארז אחד מקדימה ואחד מאחורה. אני גם צריך תוכנות בדיקה טובות אם יש למהירות . בתודה BEN903 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אוקיי אני הזמנתי אותו כבר ורציתי לשאול כמה שאלות וכמו שכתוב בכותרת האם זה קירור טוב לרדיאון 9700 לא פרו שלי והאם ההתקנה שלו קשה או מסובכת ואם מישהו יכול להסביר לי איך להתקין את הדבר הזה.
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Geforce 4 Ti 4400 מבית Leadtek הכרטיס עצמו מגיע עם צלע קירור ממתכת כלשהי(אני מניח שזוהי אלומניום) ו-2 מאווררים עליה בנוסף לזה יש לי מארז Enermax 3181 מקורר כמו שצריך רציתי לדעת אם הקירור הזה יספיק לי בשביל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ואם בכלל כדאי לי לעשות OC ועד כמה כדאי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ראיתי בלוקי קירור שיש בהם חצי פלסטיק חצי נחושת...מה התפקיד של הפלסטיק? הרבה אנשים לוקחים חתיכת נחושת וחורטים עליה בCNC וכך יוצרים בלוק קירור...יש עוד דרך ליצור בלוק קירור מבלי להשתמש בCNC?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום. שאלתי היא, האם יש מצב שמחשבה יכנס למצב OC בצורה עצמאית (כתוצאה ממשחק "כבד", פעילות ממושכת של המחשב וכו'), ללא הוראה מפורשת או הגדרה של בעל המחשב ? אם יש מצב כזה, איך זה קורה ואיך אפשר למנוע את זה ? תודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני כרגע עם Abit NF7-SL וAMD2500+ עם OC ל3200+ וזכרונות OCZ 512(2X256) PC 3200 400FSB Platinum Edition יש לי שאלה, יש לי קירור מעולה ואין בעיות טמפ' ואני עכשיו בOC כמו שאמרתי והFSB עומד על 400, קניתי קירור לצי'פסט של וואנטק מנחושת וסינקים ללוח ולמייצבי מתח והלוח מקורר כמו שצריך השאלה האם כדי להעלות את הFSB מעל 400 מה שיגרום לOC גם לזכרונות שתומכים עד 400SB וגם ללוח שתומך עד400FSB.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי שלום אני היתי רוצה לשאול אם למישהוא יש תלוח אם הזה. אני רוצה לעשות אובר קלוק קטן למרות שזה SIS. אבל אני ניתקל בבעיה אחת. אין לי JUMPER FREE MODE אני יודע מה תגידו זה כתוב בחוברת אבל זה לא! לכן אני זקוק לאזרתכם ודרך הגב ניסיתי לשים את כל ה FSB JUMPERS אבל כשאני ניכנב לביוס הביוס ניתקע לכן אני פונה אליכם כי אני מיועש! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 2600PRO GDDR2 256MB. הCLOCKS שלו בסטוק הם: ליבה ושיידרים: 600MHZ זיכרונות: 500MHZ לכמה סביר להניח שניתן יהיה למשוך אותם. הATI OVERDRIVE בVISTA נותן לי לעלות עד 654MHZ לליבה ועד 549MHZ לזיכרונות. האם הגיוני שאני אוכל להגיע למשהו משמעותי מעל? אגב הקירור הוא ACCELERO S1 REV2 עם הTURBO MODULE והטמפרטורה במאמץ לא עולה על 42 מעלות. אגב בלי OC עם קירור סטוק הוא היה במנוחה על 59 מעלות ובמאמץ על 71 מעלות.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לעשות OS למחשב שלי ,באיזו תוכנה הכי טוב למדוד טמ"פ של המחשב והמעבד? יש לי לוח לך inter dragon teil dp35dp ומעבד intel q6600 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מחפש ולא מוצא ביקורת/השוואה של גופי קירור מובילים לכרטיסי מסך. אשמח לקבל לינק בעיניין . תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני עכשיו על 2200 הרץ ...בסטוק הוא 2000 זה ליבת CLAWHAMMER עם 1MB CACHE בקיצור מה אתם אומרים אפשר לדחוף אותו עוד? כי בינתיים הוא עובד טוב ויציב אני לא יודע אם כדאי למשוך עוד קצת והאם צריך להעלות מתח או משהו?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היום שיחקתי קצת עם הלוח (לראות סוף סוף את היכולות שלו) - הקירור מים יורכב בקרוב. מסתבר שהזכרונות מאוד מגבילים אותי, ולכן הורדתי את מהירותם, והצלחתי להגיע לFSB של 272 שם המעבד נעצר (וניס 3000 ) בתפריט של הNF4 DFI, יש כמה אפשרויות מתח, אבל משום מה אין שם את האפשרות לשינוי מתח המעבד - מדוע ולמה? למי שמכיר את הלוח - אשמח לדעת המתח של המעבד כעת (סטוק ) 1.38V
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כנראה אני בונה קירור מים... הרכיבים: בלוק TT שיש לי כבר עקב טעות משאבה 1800 ליטר לשעה טבולה (אקווריומים) שיש לי כבר מהמערכת הקודמת רדיאטור: סוויפטק והמיכל(בערך) הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=3310 עכשיו הוא מאלומניום זה לא יעשה בעיות?? תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, אני מחפש גוף קירור ל2.0GHZ נורט'ווד, מאוד חשוב יהיה שקט מאוד עם ביצועים טובים. חשוב גם שלא יהיה אחד מאלא שבונה לך מגדלים על המעבד כי זה מארז קטן ואין בו מקום. התושבת היא 478, התקציב הוא עד 300 שקלים, עדיף שיהיה מזיגזאג ואם לא מהם אז מחנות באזור המרכז. תודה רבה!!!. טעות שלי, התבלבלתי בין הפורומים (לא רגיל לפיצול הזה), בבקשה להעביר.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שמתי משחה טרמית לבנה על כרטיס 8600GT . עכשיו בסוף לא הסתדר לי והורדתי את המאוורר והחזרתי את הקירור הרגיל שהיה לי . בקיצור הכרטיס עכשיו עם המשחה הזו ואני לא יודע איך אני מוריד אותה כי חלק ממנה יבש .
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-