אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
איזה נתונים לשים פה של המפרט שלי יש לי את התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005.SR2a ו-cpu-z מצטער על הגודל של התמונה (פשוט לא ידעתי מה לשים)
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, לאחר שעשיתי אוברקלוק ל- E6600 לוח אם P5W DH יש לי תופעה מוזרה במשחק אחד FLIGHT SIMULATOR 2004 שבו אחרי איזה 10 דקות הזיכרון שלי ב-TASK MANAGER מראה לי 1.71GB (לא עבר מעולם את הג'יגה) ואף לעיתים קרובות קורס.... האם יכולה להיות בעיה של זיכרון ? איך אני יכול לוודא שהזיכרון שלי עובד 100% אחרי האוברקלוק ? תודה מראש, חיים.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
הכרטיס הוא 8800GTS של MSI אמרו לי שהעלתי אותו גבוהה מידי וזה יכול להזיק הטמפרטורות המנוחה: 55/65/51/55 עוד דבר שרציתי לשאול: אחרי שעשיתי OC לcore והעלתי את זה ל 660 זה העלה רק ב performance 3D ושעשיתי לזיכרון זה העלה לכל 3 העמודות
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
יש משהו מומלץ ? תושבת 939 שיהיה כפול ליבה .. הוא יישב על DFI LP-UT ו SAMSUNG TCCD mem ומקורר ע"י מים כמובן
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כאמור הכרטיס הוא: leadtek winfast px8800 gts 640mb אלה בערך התוצאות: סטנדרטי.513\792 מנוחה: 61-63C מאמץ: 66-73C תוצאה ב 3DMARK06 לפני אוברקלוק 8614 דירוג 69 אוברקלוק.564\871 מנוחה: 62-63C מאמץ: 66-78C תוצאה ב 3DMARK06 אחרי אוברקלוק 9277 דירוג 29 רציתי לדעת אם אני מסכן ככה את הכרטיס מסך אם לא להוריד או לעלות את האוברקלוק?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
בניתי לא מזמן מערכת מחשב מבוססת על P2 ערכתי כמה בדיקות והמעבד (SLOT) עובד על 25-29 בעלות. המעלות נמוכות כי יושבים עליו 2 מאווררי 6CM על הגוף קירור חחח... בקיצור ברצוני לבצע OC אבל לא דרך הביוס כי המחשב גם ככה לא הכי מהיר אז אין כוח לעשות ריסט כול חמש דקות. האם יש למישהו תוכנות שיעבוד בwindows 98? תודה למגיבים:]
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, יש לי Q6600 ואני רוצה לעשות לו OC. (יש לי מישהו שמבין שעושה את זה כאין לי מושג....) שאלתי היא האם עם הזמן המעבד נהרס בגלל זה? הוא אומר שנעלה ל3.2 והוא אמר גם שעם אני אקנה זכרונות שמתאימים לOC אז הם לא יהרסו.. כי הוא טוען שזכרונות שפחות מתאימים נהרסים עם הזמן.... עכשיו אני מישהו שפחות משחק ויותר תוכנות אינטרנט מדי פעם משחקים וסרטים... האם הOC יורגש? והאם הוא צודק? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
עריכה: לא משנה עכשיו גיליתי שזה מתחמם בצורה דרסטית רק באובליביון ובשאר משחקים (CSS, DODS) אין לי ארטיפקטים / טמפ' גבוהה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הלך המאוורר של הGEFORCE של חבר שלי(כך הוא טוען). האם יש דרך להחליף את המאוורר או לקנות חדש, ואם כן איזה מומלץ לקנות? אני לא מתכוון לעשות לו OC, רק להפעיל אותו בחזרה(כי עכשיו הוא מושבת). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-
-
האם צריך ידע טכני בשביל להתקין את הtuniq tower מישהו מכיר מדריך? כי הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם...
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום! רציתי לעדכן ת'ביוס ללוח הנ"ל ואני לא בדיוק יודע איך אני אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי בנוסף אחת מהסיבות שאני רוצה לעדכן היא שאין לי אופציית שינוי מתחים לזכרונות מה שאני בהחלט צריך תודה רבה מראש AtR
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE GA-K8NSC-939 אני על אובר קלוק באס 265 כרגע ,יש לי אופציה בלוח במסך של הנתונים של הזכרונות משהו כזה : Cpu Thermal Thorttling במצב ברירת המחדל הוא היה על 50% ויש גם מקסימום 87.5% ,באתר מסוים אחד ראיתי שמבטלים את האופציה הזו כשעושים אוברקלוק , מישהו יכול להסביר לי מה זו האופציה הזו ולמה היא משמשת ?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לבדיקת הזכרונות אני משתמש ב MEMTEST. יש כזה כלי גם לבדיקה של המעבד? אני רוצה לבצע OC למעבד ואני רוצה לבדוק יציבות לפני ש WIN עולה כדי לא לדפוק את המערכת. לפי המפרט שלי, לכמה אחוז שיפור נראה לכם שאגיע? אופיר
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ga 8n sli ויש לו בתפריט הoc אופציה שנקראת LDT FREQUENCY רציתי לדעת מה זה ומה הוא עושה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור ממעבד amd בלי המאוורר שלו, האם אפשר איכשהוא לחבר את זה לכרטיס מסך (6800gt) מהצד השני, ז"א לא מהצד שיש כבר מאוורר.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אוקי קודם כל המעבד המדובר הוא PD915 2.8GHZ ובאס 200. העלתי את הבאס בהדרגה (בקפיצות של 20 ) בהתחלה 220 אח"כ 240 ואח"כ 260. ב260 נהיה לי את המסך הכחול אז הורדתי את הבאס ל250. כרגע אני על באס 250 ומהירות 3.5GHZ. מה עכשיו ? אני עם זיכרונות 533MHZ , אני צריך עכשיו להעלות מתחים או מה ? נ.ב. הרצתי כמה בדיקות עם SUPER PI של 1MB ויצא 40 שניות. עריכה: עוד כמה פרטים ששכחתי להגיד- המחשב זה המחשב השני שבמפרט (לוח אסרוק). ויש לי עוד שאלה קטנה, לפי הביוס אני יכול הגדיר את הבאס עד 340 שלפי המכפלה (14) זה 4760MHZ , זה אפשרי להגיע למהירות כזאת עם קירור אויר (במקרה שלי סטוק) ?
-
- 8 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הציון שקיבלתי הוא וגם קיבלתי 5000 בגרסת 05 ולא הייתי בטוח אם זה טוב מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני גיליתי את הנושא לא מזמן, אבל אין לי שום ידע עליו. מישהו יכול לתת לי מקור כלשהו שאני יכול ללמוד על אוברקלוקינג ואיך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI Radeon 9550 256MB 128BIT של GIGABYTE. אני רוצה לדעת איך עושים OVERCLOCK אבל מדריך! ראיתי את המדריך באתר אך לא הבנתי אותו בכלל. מישהו יכול לפרט לי מה זה בכללי ואיך עושים OVERCLOCK?
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז של ATX מי שמכיר הוא יחסית קטן למארזים של היום. שמתי 2 מאווררים של 80 מ"מ למעלה על המארז ממש מעל המעבד .זה המקום היחידי במארז הזה שיש בו מקום למאווררים כאלו. השאלה היא אם אני צריך לשים אותם באופן כזה שיכניסו אוויר למארז או יוציאו אוויר מהמארז, או בכלל אחד מוציא ואחד מכניס. אשמח לקבל תשובות. תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
Asus 7300gs בעבודה רגילה לחלוטין הגיע גם ל73+. זה לא חם מדי, מה הגבול? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס GeForce 5950 Ultra של ASUS איך הקירור שלו? מספיק טוב בשביל OC? הנה תמונה
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כיוונתי בדרייבר של כרטיס המסך שהמאוורר יפעל במהירות 30% שבה הוא שקט. כשאני נכנס למשחק פתאום אני שומע רעש, מן טיקים קטנים, כאילו שיש חיכוך במשהו/או שכבה עבה במיוחד של אבק. (ניקיתי עם לחץ אוויר עד כמה שאפשר מבלי להוריד את גוף הקירור - יש מכסה שמכסה כמעט את כל הכרטיס). אם בזמן המשחק אני לוחץ alt+tab כדי להוריד את המשחק לשורת המשימות, הרעש נעלם וחוזר רק כאשר אני נכנס שוב לחלון המשחק. איך יכול להיות רעש שונה בזמן משחק אם הגדרתי שהמאוורר יעבוד במהירות קבועה? עריכה: הרעש לא מגיע מהמאוורר אלא מהכרטיס עצמו! ניסיתי לעצור לרגע את המאוורר פיסית ועדיין יש רעש. מישהו מכיר את התופעה הזאת? כשניסיתי לעבוד עם כרטיס אחר הרעש לא קיים. עריכה 2: הבאתי את הכרטיס לחנות ומחליפים אותו. תודה לעוזרי…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני תמיד הייתי בטוח שאוברקלוק עם הדרייברים דרך קולביטס 2 זה הכי טוב (בלי כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב ותופסות זיכרון). אני מבין שאני טועה(נכון?!) ושאוברקלוק עם תוכנות ייתן לי מהירויות יותר גבוהות אבל לפני שאני אשתגע עם הורדת כמה תוכנות: מהי התוכנה הכי מומלצת ל6600GT של ALBATRON ? ? ? המקסימום של הדרייברים(הקירור הוא בלוק כרטיס מסך ומע' BIGWATER 46C IDLE) הוא: ליבה: 603 זכרונות: 1.19 תוצאת 3DMARK05 היא : 4250 תודה.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-