עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by xyples,

איפה אפשר לקנות גריל למאוורר 80 ממ ומה בערך מחירו?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  2. שניהם מכניסים לבפנים אוויר או אחד מכניס אחד מוציא? מי מהם ? למבינים תודה.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by |Eternity|,

הורדתי RivalTuner ובלי שום קשר יש לי 3dmark שיבדוק כמה FPS יעלה חבר אמר לי עכשיו לי יש Geforce Fx 5200 + 128 MB שאלה ראשונה אם אני ישנה הגדרות למשהו בסדר יכול להיות שיעלה לי ה- FPS שאלה שניה איך אני מבטל את החסימה הזו תראו אני לא יכול לסמן שם כלום ב- V ואם כן מה לשנות ואיך ???? http://img157.echo.cx/my.php?image=untitled3lj.jpg

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  4. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. לאחר שבתחילת הקיץ הורדתי את הOC (פרטים ניתן לראות במפרט בצד ימין).. חזרתי השבוע שוב לתהליך הOC. בנתיים הגעתי ל: 365*9=3285mhz זיכרונות 547.5MHZ בתיזמונים 5-5-5-12 מתחים: CPU vCore 1.600V FSB Termination 1.550V NB Vcore 1.450V Memory 2.250V טמפ' במאמץ בסביבות ה65. ------ 1. מכאן לא הצלחתי להגיע ליציבות, אני מפחד גם להעלות עוד מתח כי 1.6 זה די הרבה. יש אולי דברים אחרים שאני יכול לעשות? 2. האם עדיף להריץ זיכרונות על 450MHZ בתזמונים 4-4-4 או ב547MHZ ב5-5-5? 3. המתחים בסדר? או גבוהים מדי? תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  5. שלום לכולם... משום מה היה לי דחף למשיך לעשות אוברקלוק למעבד שלי שכבר שנתיים פעל על 400X8=3200mhz אז חשבתי למשוך אותו עוד צעד קדימה ל 425X8=3400mhz.... קבלו כמה תמונות להמחשה ורציתי לדעת אם אפשר להריץ בטמפ כאלה את המערכת 24/7....? אם הטמפ בסדר אולי אני ימשיך קצת עוד... המפרט שלי בצד והינה תמונות כולל תמונות ביוס...מה אתם אומרים? תמונות ביוס: ואלה תמונות ממצב מנוחה ומצב עומס: אז הטמפ העומס הכי גבוהה הייתה 62 לכמה רגעים ואז שוב חזר ל 57-58C..... עכשיו אני פתוח להצעות מה אפשר לשפר וכו..סך הכל הטמפ בסדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  6. יש לי לוח אם ga 8n sli ויש לו בתפריט הoc אופציה שנקראת LDT FREQUENCY רציתי לדעת מה זה ומה הוא עושה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  7. Started by wollmann,

קניתי לפני שנה וקצת את המעבד שלי AMD AthlonXP 2800 - יכול להיות שהמכפלה שלי הגיעה פתוחה?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  8. שלום לכולם. בשעה טובה קניתי את hardcano 9 של Tt. לקח לי שעות להתקיו אותו ואת הALX800 החדש שלי, אבל סיימתי! שאלה אחת לי, יש חיישן כזה קטן וממש דק ששייך לפאן באס מה לעשות איתו? בזיגזג המליצו לי סתם לשים אותו במארז שיתן לי את הטמפ' של המארז. אבל זה לא ממש נראה לי שבשביל זה הוא קיים.

9. Started by Flame,

שלום, הבעיה שלי היא שקניתי את המאוורר (מאוורר למעבד כמו שכתוב בתיאור) Thermaltake P.4 SPARK 7+ Xaser edition (פירוט על המאוורר ניתן למצוא כאן: http://thermaltake.com/products/spark/spark7plus.htm ) ואין שינוי בטמפרטורות מהמאוורר הישן של אינטל שהיה לי על המחשב מלפני שנתיים. הוא מגיע עד ל 6000rpm אבל אני משתמש רק ב4600 כי זה מה שכתוב באתר של החברה ועל הקופסה של המוצר. הטמפרטורה של המעבד שלי היא כרגע 44-45 מעלות צלסיוס. אם צריך עוד פרטים תודיעו לי אני מקווה שרשמתי כל מה שצריך. נ.ב. מרחתי שכבה דקה (לא דקה מדיי) של משכה טרמית ונעזרתי במדריך של האתר במריחתה. בתודה רבה.... FLAME

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by eranzo,

Asus 7300gs בעבודה רגילה לחלוטין הגיע גם ל73+. זה לא חם מדי, מה הגבול? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  11. כיוונתי בדרייבר של כרטיס המסך שהמאוורר יפעל במהירות 30% שבה הוא שקט. כשאני נכנס למשחק פתאום אני שומע רעש, מן טיקים קטנים, כאילו שיש חיכוך במשהו/או שכבה עבה במיוחד של אבק. (ניקיתי עם לחץ אוויר עד כמה שאפשר מבלי להוריד את גוף הקירור - יש מכסה שמכסה כמעט את כל הכרטיס). אם בזמן המשחק אני לוחץ alt+tab כדי להוריד את המשחק לשורת המשימות, הרעש נעלם וחוזר רק כאשר אני נכנס שוב לחלון המשחק. איך יכול להיות רעש שונה בזמן משחק אם הגדרתי שהמאוורר יעבוד במהירות קבועה? עריכה: הרעש לא מגיע מהמאוורר אלא מהכרטיס עצמו! ניסיתי לעצור לרגע את המאוורר פיסית ועדיין יש רעש. מישהו מכיר את התופעה הזאת? כשניסיתי לעבוד עם כרטיס אחר הרעש לא קיים. עריכה 2: הבאתי את הכרטיס לחנות ומחליפים אותו. תודה לעוזרי…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by borg,

יש לי במחשב הרבה דיסקים קשיחים שמייצרים המון חום. יש לי במארז מאוורר 120mm בספק כוח שמוציא אוויר מהמארז, מאוורר אחורי 80mm שגם כן מוציא אוויר, ומאוורר 80mm בדלת של המארז שמכניס אוויר. זה יכול מאוד לעזור אם אני אוכל להחליף את המאוורר 80mm בדלת של המארז במאוורר שיכניס למארז אוויר קר במקום אוויר בטמפרטורת החדר. הדרישות לגבי המאוורר הן כדלקמן: 1. קטן מימדים, כך שיתאים לגודל של מאוורר 80mm (עם חיבורים תואמים), ולא יסתיר את החלון של המארז. 2. קל משקל, כך שניתן להבריג אותו על החלון פרספקס השקוף של המארז מבלי להכביד על החיבורים של הפרספקס לדלת (חיבור חיצוני מחוץ למארז). 3. מאוד שקט. 4. מוריד את הטמפרטורה של המארז בלפחות 10 מעלות צלזיוס. 5. כבל חשמל שמתחבר ישירות לשקע חשמל…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  13. אלהן כולם. אני רוצה לילמוד קצת יותר על האוברקלוק אני רוצה להיכנס לתחום חזק,בקרוב אני קונה מערכת ואני רוצה שיהיה לי ידע כדי לעשות למחשב אוברקלוק ועוד כמה דברים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי אני מאוד אשמח(: , msn- amirsource10@hotmail.com

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by klips,

יש כרטיסי מסך 9800GT X2 מחוברים בSLI יש בעיה שבשום תוכנה הקיימת הוא לא מראה לי טמפ הכרטיסים הם של I3NNOD השאלה שלי היא אם בכרטיסים האלה לא אמור להראות את הטמפ וגם יש לי את האפשרות לשנות את כרטיסי המסך לדגם אחר או לסוג אחר מה הייתם ממליצים לי בבקשה ????

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by ofir38,

לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על הBT VX .. יש לי כבר קירור סטוק על המעבד משהו כמו 9 חודשים.. השאלה שלי היא.. האם מגיע עם הקירור גם משחה טרמית? ואם לא איזו כדאי לקנות ואיך מורחים? הבנתי שיש משחה לזלמן קלה למריחה אבל אין אותה בחנות שקרובה לבית שלי.. ויש את הAC שהיא טובה אבל אין לי מושג אם היא קשה למריחה או לא.. מה אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by uzana2004,

טוב אז בעקבות כל החומר שקראתי כאן ובעזרת כל החבר'ה התותחים של האתר... הצלחתי לעבור את מחסום ה-11.000 ב-3DMARK03... אז קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי.... ועכשיו לעובדות: יש לי 6800LE של XFX,עליו שמתי את הסיילנסר(שהוריד לי מ74C ל50C במנוחה...) כרגע אני עומד על מהירויות של 400\805 והכל יציב... וזה הציון: עכשיו אני עף לראות את הנבחרת...

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by J0n1,

במידה ואני רוכש טוניק למחשב שלי, אני זקוק לחזק את הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  18. Started by Rivking134,

לקרוא עד הסוף... קניתי קירור Zalman VF900 Cu לכרטיס שלי radeon X850 XT והתוצאות מעולות היה לי קירור סטוק חרא שבשיא המאמץ הגיע ל-98 מעלות ועכשיו הוא בקושי עובר את ה-50 לא הצלחתי לעבור את ה-50 ורגיל הוא על 30 מעלות (זה אומר שמרחתי את המחשה טוב נכון?) עכשיו השאלה היא אם שווה לעשות אוברקלוק של נגיד 80 בקור ו100 בממורי כאילו אם זה באמת יעזור? בכמה FPS זה יעזור? גם יש לי מעבד 3.0GHz אם אני יעשה אותו 3.2GHz זה יהיה OC קליל ולא מסוכן נכון?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  19. Started by kovar,

יש לי 8800GTS 320 EVGA עשיתי OC רק בשביל נסיון והעליתי את הכרטיס מסך ב 12% הפעלתי את ה 3DMARK 2006 והתוצאה ירדה ב 1000 נקודות. החזרתי את הכרטיס להגדרות המקוריות ושוב חזר לתוצאה הרגילה. מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  20. שלום.... אני מתכוון לקרר קצת יותר את הכרטיס מסך שלי ,הכרטיס הוא 9600xt ואז לעשות לו oc חמוד... עכשיו יש לי מאוורר של ספק 80 mm . אם אני יציב אותו סמוך לכ.מסך שלי או מהצד (או כל דרך שתציעו) הוא יעזור במשהו? לדעתכם יהיה קירור טוב יחסית? ד"א שמתי לב שהזיכרונות מתחממים...אז אולי הוא יקרר אותם...כי את הליבה אני לא מאמין שהוא יקרר. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  21. Started by arnoNz,

מפרט בחתימה שמתי מחלק 5/6 כי עדיין אין לי קירור לזכרונות והמעבד לא מוכן לזוז מ 260 באס מכפלת ה HTT היא 3 וגם שאני מעלה מתח ל 1.5 ד"א זה לא שהטמפרטורות גבוהות הם עומדות על 32 מעלות לנסות לעלות עוד מתח או שזה פשוט קצה היכולת של המעבד? הסטפינג הוא CPAW 0520 ב xtremesystems ראיתי 2 תגובות על המעבד הזה אחד אומר שהוא לא עובר ת 2200 גם אם הוא מעלה מתח ואחד רשם שהוא עשה 2500 והוא מקווה עוד לעלות...

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  22. האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  23. שלום. האתר הזה נראה אתר מצוין וכך גם הפורום, רואים שזה מקום איכותי ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב 3.2 MHZ, כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI ויש לי בעיית התחממות של המעבד אינטל שלי. במאמץ הטמפרטורה של המעבד שלי אף מגיעה ל - 73 מעלות וזה ממש גרוע, בזמן מנוחה הוא נע בין 48 ל - 53. יש לי כרגע מארז די גרוע לטעמי, מאחורה יש רק מאורר אחד קטן ובאחד הצדדים של המארז יש עוד מאורר ועוד מלבן כזה. אני רוצה לקנות מארז חדש וטוב בעל 3 עד 5 מאוררים על מנת להוריד את הטמפרטורה בזמן מאמץ ובנוסף לכך לקנות משחה טרמית איכותית שתוריד לי את הטמפרטרוה בעוד 5 מעלות, שמעתי שה - MX1 היא משחה טובה אבל אני לא מבין בתחום ולכן אני רוצה שתעזרו לי. תציעו מארזים ומשחות טובות בבקשה, מארז אני רוצה לקנו…

24. Started by crazydiamond,

ברשותי מחשב עם לוח אם של אסוס (צ'יפסט VIA), מעבד פנטיום 3 1000, מהי הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד יכול לעלות אליה מבלי להיפגע, אני לא עושה שום אוברקלוקינג ויש לי מאוורר וגוף קירור סטנדרטיים. יש לי מאוורר וגוף קירור גדולים יותר של DURON 900 האם אפשר לשים אותו במקום המאוורר הסטנדרטי? ואם יש לי מדבקה תרמית על גוף הקירור האם אני עדיין צריך לשים גריז מוליך חום? לפעמים טמפ' המעבד עוברת את ה 50 מעלות - לפי תוכנת SANDRA, אם אני בודק בביוס הטמפ' גבוהה יותר. בנוסף מדוע כאשר אני בודק ביצועים בתוכנות כמו SANDRA או 3dmark 2001 SE , כל מבחן הציון יורד בהשוואה למבחן הקודם, אין לי בעיות חומרה, הדרייברים מותקנים, יש לי מספיק זיכרון - שום בעיה הנראית לעין בברכה.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by roi503,

יש לי בעיה חמורה בטמפרטורת המחשב ואפשר להגיד "בעיה קריטית" הCPU כרגע על 70 מעלות ואתמול היה אפילו על 80 לפי מה שאני יודע מצב תקין אמור להגיע גג 55 מעלות ולי ניראה לי מצב ממש קריחטי שעומד ליקרוס המעבד להישרף או ליגרום לנזק בלתי הפיך לפי דעתכם המצב דיי גרוע נכון? המעבד והכרטיס מסך וכל החלקים חוץ מהאר דיסק מליפני 5 שנים והאר דיסק כמו שאמרתי מליפני שנה וחצי טיפה מידע מיתוך התוכנה: EVEREST Home Edition Field Value Sensor Properties Sensor Type Analog Devices ADM1025 (SMBus 2Dh) Motherboard Name Intel D850GB / D850MD / D850MV Temperatures Motherboard 48 °C (118 °F) CPU 72 °C (162 °F) WDC WD800JB-00JJC0 46 °C (115 °F) Voltage Values CPU Core 1.72 V +2.5 V 2.50 V +3.3 V 3.30…

• 3 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.