עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כנראה בעית חום יתר, ה-E4300 שלי נמצא ב-OC FSB 337 בכפולות 9X CPU V1.42 דרך התוכנה TAT הוא מראה לי שהוא מגיע ל-72 מעלות, האם זה נורמלי? (לפני כמה ימים קניתי את המחשב ושמו לי משחה טרמית, כנראה הם שמו כמו הפנים שלהם כי ב-TAT הראה לי 77 מעלות, אבל היום כששמתי משחה חדשה ירדו לי 5 מעלות ל-72) יש לי מאוורר נינג'ה פלוס ומשום מה אני לא יכול להשתלט על המהירות שלו, הוא כל הזמן באותה המהירות. ניסיתי את ההגדרות דרך הביוס וגם דרך התוכנה SPEEDFUN ואין שינוי. ?!

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  2. Started by embedded,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות את המאוורר הזה מלבד KSP? הם לא שולחים בדואר ותמיד יש תור בלתי נגמר. תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  3. יש מצב אני עושה לפנטיום D 950 אוברקלוק ? אני מתכוון לעשות אותו ממש רצחני איזה 4.2 GHZ , אפשר לעשות לו?

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by KEY-Tech,

יש לי מעבד XP1700 ולוח אם של Gigabyte דגם GA-7VTXE. הייתי רוצה לבצע אוברקלוקינג למעבד ע"י שינוי המכפלה של השעון, בנוסף לשינוי בתדר ה bus. אם מישהו יודע אם ניתן לבצע זאת בלוח אם הזה אז אני אשמח לדעת איך? אני יודע שניתן לבצע את זה בדגם GA-7VTXH אבל לצערי אין לי אותו :-\

5. שלום קניתי מעבד Q9770 ואני מחפש גוף קירור שקט ולא שוקל יותר מ600 גרם לא מתכנן לעשות אוברקלוק אשמח להצעות יניב

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by Rivking134,

אין לי נסיון קודם ב-OC למעבד אבל תיאורתית אני יודע בערך איך עושים את זה... ממה שהבנתי ה-MB שלי לא תומך ב-OC למעבד הMB שלי הוא: MSI MS-7173 (מיקרו ATX) יש דרך לעקוף את ה-MB ולעשות בכל זאת לעשות OC כי אני ממש חייב את זה! שלא יעשה לי bottelneck לכרטיס מסך שאני הולך לקנות

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by Milk-Inc,

תגידו אני מחפש חנות שמוכרת קתודות או לדים , תגידו לי הכל חוץ מפנדה תודה.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by parlux,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ליפני כמה ימים ושמעתי על זה שאפשר לעשות לכרטיס מסך אוברקלוק התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך רק ליפני כמה ימים קיצור שיחקתי כמה ימים ב COD4 בלי אוברקלוק לא ידעתי מה זה ביחלל. אחר כך ששמעתי שיש תוכנה שמעלה את הביצועים של הכרטיס מסך( ivotuner לא זוכר מה השם של התוכנה חחח) קראתי מדריכים וגם איזה ילד מהפורום לימד אותי איך לעבוד עם התוכנה. שידעתי איך לעשות אוברקלוק! עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך MSI 8600GT 1GB(והיה עובד סבבה ליפני האוברקלוק) עכשיו אחרי כל הימים האלה שטחנתי וחיפשתי מדריכים ותוכנות שבודקות את היציבות זה שעזר לי מהפורום אמר לי התוכנה הכי טובה זאת התוכנה 3Dmark לא הבנתי ביחלל בתוכנה 3Dmark אמרתי ניראה שיהיה מיספר הכי גדול זה ה…

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  9. שלום אני חושב לקנות את אחד משתי המאווררים הבאים של טרמלטק : gunmet orb max orb ורציתי לקבל חוות דעת על שני המאווררים האלה (לא מתוכנן oc ממש רציני אולי משו מינורי) ובכל מקרה האם הם טובים משמעותית מהמאוורר המגיע עם המעבד (q9300( ועוד משו קטן הלוח שאני מתכנן לקנות הוא :ga-ex38-ds4 ויש לו קירור רציני ללוח האם תהיה בעיה מבחינת הגודל של המאווררים הללו והתנגשות עם הקירור של הלוח? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by purpleman2k,

שלום לכולם, יש לי מעבד Core 2 Quad Q6600 2.4GHz שאני עושה לו OC ל- 3.5GHz. קניתי קירור מסוג Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366‎, אך למרות התקנתו - המעבד נמצא בטמפ' של כ-65 מעלות במצב IDLE. הסיבה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה היא שפשוט לא שמתי נכון את המשחה הטרמית (ייתכן ששמתי יותר מדי?) 1. האם עצם כך ששמתי יותר מדי משחה יכול לגרום לכך שהקירור עד כדי כך לא יהיה אפקטיבי? 2. במידה שכן, היכן ניתן למצוא מדריך כיצד לשים משחה בכמות ובצורה נכונה? 3. בהינתן מדריך, כיצד להסיר ולנקות את המשחה שכבר שמתי כדי לתקן את הנעשה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by slrr,

1: הזכרונות עכשיו על 1188 MH/Z - רציתי לדעת אם אפשר להמשיך לעלות אותם??? ??? 2: איך גורמים ליחס להשתנות כי הוא לא על 1:1 - ואם זה יעזור בכלל?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by zion561,

היי חברים לפני כמה ימים בדקתי טמפרטורת מעבד והיא היתה מאוד גבוה 80-90 במנוחה, החלטתי להוציא תגוף קירור של המעבד ולנקות,אבל מה מרוב שהגוף ישן נשברו לו השיינים שמחזיקות אותו בתופסנים ,ומאז לא הדלקתי תמחשב מחשש שישרף המעבד אז אני צריך קירור חדש באיזור ה 200-250 שקל אם אפשר עדיף שיהיה מחנות אייבורי אין לי שמץ מה מתאים ללוח ולמעבד שלי Intel core i5-2500CPU 3.30GHZ GIGABYTE H67MA-USBB3-B3

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. דבר ראשון נתחיל בזה שעד היום היה לי ניסיון רע עם Overclock ולכן כל הלבטים. בעבר רכשתי Celeron 300A (לאלה שזוכרים) למטרות OC, אפילו קניתי שניים מרוב התלהבות אבל התוצאה היתה קפיאות אחרי חצי שעה עבודה עם עומס גרפי גבוה או משהו בסיגנון (באותה תקופה כלל לא ידעתי על שינויי מתח - אם זה היה קיים אז). ניסיון שני היה עם המהרת TI4200 של Asus שהניב אחוז שיפור אפסי ובסופו של דבר גרם לארטיפקטים. דבר נוסף שתמיד הפריע לי זה שבשביל לעשות OC כמו שצריך על מעבד לדוגמא, צריך להשקיע ברכיבים מסויימים שמייקרים את המערכת ולבסוף מגיעים לסכום כסף שדומה לקניית מעבד חזק יותר ללא כל התוספות ל-OC. לאחרונה עם יציאת ה-Conroe והמאמר הבא שניתקלתי בו (לקח לי הרבה זמן לאתר אותו שוב) http://www.hardwarezone.c…

• 3 תגובות
    • 412 צפיות
  14. התקשרתי לאחת החנויות שמתעסקות במכירת מחשבים שאני מחזיק ממנה ושאלתי על קירור שקט לCORE 2 ההמלצה שקיבלתי הייתה ARCTIC COOLING ALPINE 7.לפי נתוני היצרן מידת הרעש היא 0.6 SONE מה שלפי ידיעתי שווה ל25.3 דציבלים.זה לא גבוה מדי?הדבר הכי חשוב בקנייה הזו זה השקט.המעבד כנראה יהיה 7200.

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  15. Started by yosi-m,

יש לי על הכרטיס מסך מאוורר קטן אני רוצה לשים ע הכרטיס מאורר 80MM האם כדאי שהוא ידחוף אוויר לתוך הכרטיס או יוציא ממנו ?

16. Started by gilloze,

יש לי 7900gt ומעבד 830 3.0 D ואני הפעלתי תבדיקה בסורס בדיקת fps ושמתי תהגדרות הכי הכי גבוההות וברזולוציה 1024*768 ושאני בלי OC אני מקבל 115 fps ואחרי זה עשיתי עוד בדיקה עם OCלמעבד 15 אחוז זאת אומרת מ3.0 ל3.4 עשיתי שוב בדיקה, (בלי OC לכרטיס מסך,) וקיבלתי 100 איך זה יכול ליהיות צריך לציין שאין לי איורור למעבד כאילו סתוק והוא לא חם הוא 50 53 בoc וגם בלי oc, ולא העלתי מתח רק העלתי ת200 ללמעלה זה מה שעשיתי כאילו 15 אחוז למה זה ככה ושאני הפעלתי 3dmark עם הoc קיבלתי תוצאה יותר תודבה ובלי oc קיבלתי פחות תודה מראש זה ב3dmark05 תודה גיל

• 9 תגובות
    • 526 צפיות
  17. נראה לי שהכותרת מסבירה את עצמה כמושצריך, כולם יודעים מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד מהסינקים, אבל הייתי שמח לראות מסודר הבדלי ביצועים. תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. חג שמח ! אני מעוניין בהמלצות חמות על זוג מאוררים חרישים/שקטים למאוררים אחוריים בגודל 80MM עם אפשרות לבקרה על מהירות הסיבוב שני המאוררים יותקנו על מארז HTPC של SILVERSTONE LC20B-M מהידע שיש לי מאוררים של 21dBA נחשב שקטים 1500RPM או פחות קראתי המלצות מאתר: www.silentpcreview.com הנה הלינק: http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html שימו לב להמלצה לגבי המאוררים 80MM בתחתית העמוד. אודה לכם אם תעזרו לי בנושא ותמליצו לי על דגמים מסויימים מנסיונכם תודה איציק

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by Chura,

שלום כולם כיום יש לי נינגה, חדשה לחלוטין L0L וראיתי את הטוניק טאוור 120 החדש, האם שווה לי למכור את הנינגה ולקנותו ? ראיתי שהנינגה עדיף ברוב הזמן, רק במהירות מאוורר גבוהה הטאוור עדיף, וגם אז במעלה או שניים...

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ras81,

שלום רכשתי את המשאבה, ושמתי לב שמלבד חיבור המולקס לחשמל יש גם חוט נוסף (כחול) בשביל מה הוא? האם הוא כדי לחבר ללוח אם ואם כן בשביל מה? תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. שלום קניתי מחשב חדש עם יכולות גבוהות והכל ועכשיו המחשב עוד טוב והכל אבל הספק כוח בא עם המארז אז חשבתי שאולי כדאי לי לשדרג את הספק כוח שלי למשהו בסביבות 400 שח אבל עד עכשיו המחשב לא הראה בעיות כמו שהמחשב נחבה או משהו כזה באמצע פעולה אז רציתי את התייעצותכם לגבי קניית ספק חדש למחשב.. ד''א המחשב לא עשה שום בעיום עם כיבוי והכל אבל בחלק של המארז שמעל לספק כוח יש חימום ובגלל זה בקרצוני לקנות ספק חדש.. אשמח עם תענו לי בהקדם תודה..

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by julbo,

היי חברה , אני בונה כרגע מארז בצורה של ארון קבורה והשאלה שלי היא איך לקרר אותו בצורה אופטימלית. גודל מאווררים, מיקום, סרקולציה. ואם אפשר קצת הסבר על סוגים גדלים ומחירים (בכללי) שרטוט של המארז.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. צריך המלצה בנוגע לגוף קירור לכרטיס מסך fx 5200....

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  24. העם הטוניק יתאים ללוח אם שלי שהוא ABIT AW9D-MAX?

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  25. Started by iakovl,

אני ראיתי המון דברים כאלו באינטרנט אבל דבר אחד לא הצלחתי להבין. איך הם עושים את זה. לדוגמא: איך ועם מה יוצרים דברים כאלו?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.