אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
האם חשוב לקנות קירור לזכרונות או שזה רק לOC? ראיתי שזה עולה 30 שקל ורציתי לדעת אם זה יתן לי שיפור בביצועים או סתם עוד רעש למחשב...
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך רדאון 9550 ורציתי לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקנות בשביל ה-OC? כי שמעתי למשל ש-GIGABYTE ממש גרועה ב-OC. וגם אני צריך לקנות גוף קירור או משהו לכרטיס בשביל ה-OC או שאוכל להסתפק בקירור המקורי?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9200 לרישונה כאשר הרצתי אותו עם וייס סיטי הוא היה חם כמו לא יודע מה עכשיו הוא בקושי מקורר ע"י פאן קארד האם שווה לי לקנות קירור?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לעשות אוברקלוק ואני רוצה לדעת אם הלוח שלי עמיד בבאס גבוה הלוח ga-7dxe עם ציפסט AMD761 מעבד AMD AXP1900+ 1608 MHZ
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ראיתי מתישהו אתר עם DB ענק של תוצעות OC אבל שחכתי איך קוראים לו.... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן שנשרף אבל המאוורר שלו תקין אני רוצה לחבר אותו בתוך המארז כך שהוא יהייה מכוון ל כ.מסך שיקרר לי בעיקר את הזכרונות. אין לי מושג איך לשות את זה מחכה לעזרה מכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 C ולוח GIGABYTE IP1000PRO2 ורציתי לעשות OC למעבד, ויש לי כמה שאלות: א.איך?(איפה אני מוצא את זה בלוח) ב.עד כמה אני יוכל בלי קירור נוסף(גוף קירור אחר) * יש לי זכרונות Geil Golden Dragon Value הטמפ' שלי במנוחה היא בסביבות 32-36 מעלות תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אז עם הקירור סטוק אני על 600/1110.אחרי הרכבת הזלמן(אם תרצו תמונות מההרכבה תגידו),לאן אוכל להגיע.האם להעלות רק ליבה עוד או זכרונות,או שניהם? כלומר מה שאני רוצה לדעת עד להיכן אוכל להגיע עם כל אחד מהפרמטרים שאני מעלה. אני עם RIVA.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מ 400/490 ל 435/510 בכרטיס X800XL של גיגהביט עם קירור פאסיבי ו3 מאווררים מכוונים עליו מהמארז. דרך ATITOOL 0..24 BETA 8 .. עכשיו התמונה הפכה לכל כך נעימה לצפייה וזה שיפר את התוצאה ב3DMARK2005 ב 400. ועכשיו לשאלות. 1יש שמה איזו בדיקה שזה מריץ שמראה קוביה שעירה דבילית וסופר זמן...כמה זמן זה צריך להיות יציב כדי שאני ידע שהכל בסדר ואני לא הורג את הכרטיס?? 2.הטפרטורות הם 44/40 זה בסדר??? 3.שיחקתי קצת בCS:S ופתאום נהיה מסך שחור והיה רשום לי NO SIGNAL מה זה אומר??? כי המחשב פעל בסדר רק עשיתי ריסט וחזר,זה קשור לOC שעשיתי??
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
החלטתי שוב לשחק בNFS MOST WANTED. אחרי כ20 דקות של משחק בהגדרות הכי גבוהות, המשחק עבד חלק, יצאתי מהמשחק ופתאום אני רואה שATITOOL מראה לי שהטמפ' היא 100C !!! כמובן שהטמפ' ירדה תוך כמה דקות לסביבות ה60.. לא נראה לי שזה טוב נכון? מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
OC בתהליכים, אתמול פירקתי את כל המחשב, וחידשתי משחה, הפעם בשכל, קצת באמצע, הטייפון עליו ולהניע את הטייפון שמאלה וימינה, הפלא ופלא, הטמפ' צנחו(בוולטים גבוהים) מ-60 ל-40. 40 מעלות ב-S&M, ב1.71V, גבוהה מדי, יחסית לטמפ'? כרגע בתהליכים, עוד לא נמדד מתח במתח נמוך... מפרט: AMD 3200+ LBBLE 0518APFW twinmos 3200 ddr400 @ 500mhz 2.5-4-4-8 2.8V DFI Ultra-D THE VERY HEAVY AND BIGTYPHON עידכון: 35 במאמץ, 1.65V, שלושים וארבע שניות בפי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני לא ידעתי באיזה חלק לפתוח את זה אז השאלה שלי היא מה יותר כדאי למחשב (חזק) כאשר אני הולך לישון או לעבודה ואני לא מוריד כלום עדיף להשאיר כבוי או לשים אותו במצב מתח נמוך? האם כיבוי כל יום יכול לדפוק עם הזמן משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום, יש לי S3 של ג'יגהבייט, מעבד E4300, ו2 זכרונות CORSAIR XMS2 (עם הצ'יפ הישן והטוב ), נכון לעכשיו ניסיתי לחבר זיכרון TWISTER במקום אחד מהCORSAIRים והדבר לא עזר. עשיתי OC למעבד ל4 ג'יגהרץ והוא עבד יציב על 19 מעלות (שזה בערך 7 מעלות יותר מהטמפ' של החדר כאן) על ZALMAN 9500 (על הקירור מים הוא היה 2 מעלות יותר במאמץ אז אני נשאר עם הזאלמן בינתיים) הבעיה שלי שעכשיו לוקח לביוס בערך 20 דקות לעבור, גם לאחר שעשיתי פלאש (הוצאתי את הבטריה, ניתקתי מהחשמל, חיכיתי 2 דקות, והחזרתי), בלא קשר לאוברקלוק.... יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר לתקן את זה? (הלוח היה על 40 מעלות במאמץ באוברקלוק, לא כזה נורא)
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכם 1-האם עדיף למעבד 775 משחה טרמית ולהוציא את המדבקה המקורית אפילו בן כשנה , וגם כמה היא יכולה לשפר לעומת המדבקה 2-האם יש מאוורר למעבד שמוכרים (לא המקורי) שיש לא חיבור ללוח אם עם 4 חוטים שיכול לשנות מהירות כמו המקורי בשיטת -PWM
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש עזרה בקירור מחשב טמפ' נמדדו במנוחה : טמפ' המעבד הוא 55 מעלות טמפ' לוח אם הוא 40 מעלות המפרט הוא : מארז COMPUCASE CI-6a19 מעבד 2.8 GHz זיכרון 512 Mb לוח אם ASROCK
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות לי את האולטרה אקסטרים ובאםםםם פתאום עוד דגם ועם חידוש קירור גם למתחת למעבד. חייב לראות השוואות על זה אבל בנתיים אני עוד לא מוצא.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום רב לא מזמן יצא ביג טייפון חדש ורציתי לדעת אולי הוא הגיע לארץ כי חיפשתי ולא מצאתי http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310/cl-p0310.asp תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז ככה, שדרגתי את המחשב, ואני עומד לחזור לויסטה שוב, ובתקופה שהייתי משתמש בה, לא הייתה אפשרות לעשות אוברקלוק דרך הווינדוס, לכן צרבתי BIOS לX800GTO2@X850XTPE שלי. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה אז... האם יש איזושהי תוכנה כדוגמת ATITOOL\ATI TRAY TOOLS כיום שניתן לבצע דרכה אוברקלוק בויסטהX64? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)? דגם הלוח אם הוא של Intel D845GRG
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כאמור הכרטיס הוא: leadtek winfast px8800 gts 640mb אלה בערך התוצאות: סטנדרטי.513\792 מנוחה: 61-63C מאמץ: 66-73C תוצאה ב 3DMARK06 לפני אוברקלוק 8614 דירוג 69 אוברקלוק.564\871 מנוחה: 62-63C מאמץ: 66-78C תוצאה ב 3DMARK06 אחרי אוברקלוק 9277 דירוג 29 רציתי לדעת אם אני מסכן ככה את הכרטיס מסך אם לא להוריד או לעלות את האוברקלוק?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אממ אז תקשיבו, אני חדש בתחום של ה-OC.... יש לי מעבד ישן יחסית ומציקה לי המהירות שלו... אז החלטתי לעשות לו אוברקלוק אבל אני לא ממש מצליח...הצלחתי מ-3.00MHZ להגיע רק ל-3.30MHZ... הייתי רוצה שתעזרו לי להגיע לתוצאות טובות יותר שממש ישפיעו.... לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G תודה לעוזרים....!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, אתמול נסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי עם התוכנה RIVATUNER. דרך אגב אין באתר מדריך להתשמש בה אבל נראה לי שאישכהוא הצלחתי. יש לי כמה שאלות אבל אני אתאר לכם מה עשיתי: כאשר לחצתי על DETECT הנתונים שקיבלתי היו: CORE - 513 ן - MEMORY - 792. טמפרטורת הכרטיס נעה בסביביות 60 (לפני ה - OC) הציון ב - 3DMARK היה 9646. אחרי 2 נסיונות ובדיקה של 3DMARK לראות יציבות הגעתי ל - CORE - 700 ו MEMORY - 900. הטמפרטורה נעה כעת בסביבות ה - 70 והציון ב - 3DMARK הוא 11000. השאלות שלי: 1. האם להמשיך עם ה - OC ( אני יכול להגיע לפני RIVATUNER עד CORE של 770 ו - MEMORY של 1100) 2. מה לגבי הטמפרטורה. האם היא תקינה או שאני מגזים. 3. אחרי RETSART למחשב הכל חזר לקדמותו. איך אני שומר את נתוני ה - OC ש…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האם הארטיפקט טסטינג של ATI TOOL והשימוש איתו על כרטיסי נוידיה הוא תמיד תוצאה בטוחה,אם הוא מוצא ארטיפקטים בATI TOOL אז זה אומר שיש לי בטוח ארטיפקטים? כי הוא מוצא לי פעמים קרובות וגם לפעמים שאני רק ישר מפעיל את התוכנה בשניה הראשונה הוא מוצא המון נקודות ארטיפקטים אבל אם אני סוגר את הבדיקה ומפעיל אותה שוב,אין ארטיפקטים..אז השאלה שלי אם התוכנה בכללי מזייפת בעיקר אם כרטיסי נוידיה? (במשחקים עד היום לא ראיתי שום ארטיפקט אולי LAG פה ושם אני לא בטוח שזה ארטיפקט)
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
השאלה בנושא אהה, ובתקציב של עד 250 שקל.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-