עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Alex Kidd,

רציתי לדעת אם המפרט הנ"ל טוב לביצוע oc ואם לא אז רציתי לדעת אילו חלקים הם בעיתיים ולאיזה דגם או חברה כדי להחליפם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by enter,

רציתי לדעת מה זה קירור גז? איך הוא פועל? כמה עולה? האם זה נכון שהוא גורם למחשב להיות במינוס 60 מעלות? ואם לא אז כמה מעלות הוא עושה את המחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  3. המעבד הוא 2.4C נורט'ווד, אתמול הסרתי את הסינק, ניקתי את כל הפינים מהאבק שביניהם, מרחתי מחדש AS5 (חשוב לציין, תודה רבה לאנטולי שסייע לי), הטמפ' לפני כן הייתה בערך 50 במנוחה (אייסי קיו, ווינאמפ, תוכנת שיתוף, פיירפוקס) עכשיו בערך 48-47 זה ממש מעצבן. יש לי 120 מ"מ קידמי 120 מ"מ אחורי סירקולציה טובה יחסית אז מה הבעיה פה ?? תודה לכם.

• 16 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by cyberX,

אפשר לעשות OC דרך ה-BIOS או שחייבים תוכנה מסויימת ?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  5. ערב טוב ושבת שלום ומבורכת. שמתי לב שכל פעם שאנ מנסה לבצע אובר קלוק עם RivaTuner , ואני מפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט מאפס לי את את האובר קלוק, פשוט שם על ברירת מחדל. עד עכשיו הייתי בטוח שזה קורה בגלל שהאובר קלוק לא יציב, אז הוא מאפס לי אותו אוטומטית, אבל זה לא ככה. העלתי עכשיו סתם ב--5 הרץ את הזיכרון של הכרטיס מסך והפעלתי מחדש, וכשבדקתי הוא שוב היה מאופס. מה עושים במצב כזה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  6. יש לי מארז ENERMAX FS710B מותקנים בו שניי מאווררים גנריים מאחור שניים מקדימה אחד בחלון שאני עשיתי ושניים של הספק . חשבתי על להחליף את שניי המאווררים הקדמיים באחד של 120ס"מ האם הוא יתרום יותר לסירקולציה של האוויר במארז, או שלא שווה מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by amirsd18,

מדוע לאחר ביצוע הoverclock, חלק מהתוכנות (כגון: cpuid cpu-z) אינן מראות את מהירות המעבד שהגדרתי, ותוכנות אחרות (כגון: aida64) כן מראות? 2)האם הטמפרטורות בתמונה שלהל"ן הגיוניות בבדיקת מאמץ לאחר overclock? ]]http://www.fastup.co.il/thumbs/31146187.gif

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by motir,

הי, לחברה שלי יש פרסקוט 3.0 עם מארז Compucase 6A19?. אין OC, קירור STOCK וכו'. בתחילה הטמפרטורה של המעבד היתה על 45 מעלות ב-IDLE, מכסימום 50. לאחרונה: 1. המאוורר התחיל להיות רועש יותר 2. הטמפרטורה ב-IDLE עומדת על 56 מעלות המחשב לא הוזז ונותר באותו מקום. מה יכולה להיות הבעיה? שמעתי פעם שאבק יכול לגרום לצרות, אך המחשב סה"כ בן חודשיים וקצת. תודה מוטי

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by danielbr,

התוכנה מראה לי 4 חיישני טמפרטורה מעבד, מעבד גרפי, הארד דיסק, מערכת, וAUX. הבעיה היא שאני לא יודע מה זה AUX והוא תמיד על 120 מעלות. הלוח אם שלי זה ASUS P5W-HD.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  10. שלום רב, כפי שניתן לראות בתמונה למטה, התוכנה SpeedFan מזהה לי המון טמפ' במחשב.... רציתי לדעת רק מה היא Temp3 שזה מינוס 48 מעלות, מה זה Local Temp שזה 40 מעלות, מה זה Remote Temp שזה 8 מעלות ומה זה ה-Temp1 למטה של ה-38 מעלות... בנוסף יש בפי שאלה חשובה: כפי שניתן לראות בצד שמאל למטה, ניתן לשלוט על מהירות המאווררים 1 ו-2, 1 הוא של המעבד, בו איני נוסע, 2 הוא של המאוורר שמתחת לספק, שאותו אני שם על 5% כשאני הולך לישון וזה באמת עוזר ומאיט אותו קצת. הבעיה היא שאין שם 3, המאוורר שמכניס אוויר בקידמת המארז... רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט על אותו מאוורר כדי להשקיט אותו גם. תודה רבה http://forums.ort.org.il/files/175/2206910/1598722.PNG

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  11. אני מחפש את האפשרות הזאת או אפשרות דומה בדרייבר (האייקון הקטן בצד) ואני לא מוצא.

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  12. קהילת HWZone שלום, רציתי את הדעה שלכם לגבי יכולות הקירור של המארז שלו ושל מערכת המים שלו. אני מתכנן OC קיצוני למעבד ולכרטיס מסך, אולי אפילו 2 כרטיסי מסך ב SLI. לאלו שלא מוכרים למארז, זהו מארז Kandalf LCS Black הכולל מערכת קירור מים עם רדיאטור גדול ו 3 מאוררי 12 ס"מ לרדיאטור. זהו סירטון שסוקר אותו וזה הנתונים שלו בדף הבית של TT : http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/Kandalf_lcs/vd4000bws.asp אשמח אם תביעו דעה כלפיו, לפי מה שאני הבנתי השקט שלו בא בחשבון על כוח הקירור הפוטנציאלי שלו. אני כנראה יעשה OC למעבד Q6600, על לוח אם 750i ולכרטיס גרפי עדיין לא בחרתי אחד. אשמח אם גם תעזרו לי לבחור כ. מסך בעל יכולות גבוהות מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן ב…

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  13. לפני כחודש פרסמתם באתר את הסיקור הבא על הקירור החדש : http://hwzone.co.il/news/1203862179/64795/ ולפי הכתוב , הכרטיס לא נתמך ע"י כרטיסים בעלי ליבת ה G92 ובחודש זה פרסמתם את הכתבה הבאה אשר חושפת פרטים על ה 9800GTX : http://hwzone.co.il/news/1205963384/58436/ כפי שאתם ברואים בתמונות , רואים 9800GTX עם הקירור הנ"ל מחובר עליו השאלה היא , האם הוא כבר יצא בגרסאות אחרות ? לפי מה שהבנתי ה 9800GTX עובד על ליבת ה G92-400 שהיא מן G92 משודרגת אז הנה לכם עוד שאלה אז האם הקירור גם יעבוד על כרטיסי G92 ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  14. Started by rudyzplace,

יש לי AMD 2100+ והוא ממש מתחמם גם שאני בOC רגוע (1744 MHZ) ניסיתי כבר הכול: קדחתי מאוררים במארז, חיברתי SCYTHE FCS50, החלפתי משחה תרמית הוספתי מאורר פנימי....וכלום! תחת עומס המעבד ב 54 מעלות. אני מצרף כמה תמונות, אם מישהו יכול לתת פתרון - תודה. נ.ב מישהו יודע למה הFCS 50 משנה את המהירות שלו על דעת עצמו???? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 928 צפיות
  15. http://hcidesign.com/memtest/ תוכנה נחמדה וחביבה ועובדת יפה ולמעשה גם בדקתי אותה על הגדרות שאני יודע שבהם הזכרונות לא עובדים טוב וזה גילה את האי יציבות. מומלץ בחום. לינק להורדה : http://hcidesign.com/memtest/download.html

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by IGk,

אני צריך המלצה לקרור למעבד שקט וטוב פנטיום 4 3 ג'גה פרסקוט סוקט 478 בלי אוברקלוק וגם לא מתוכנן לו לוח אם הוא P4P800E DLUX 150-100 ש"ח תודה לעונים...

• 7 תגובות
    • 506 צפיות
  17. יש לי מעבד AthlonXP 1800+ Agoia לוח : Asus A7v8x-x זכרונות Generic אבל בטוח שהם לא בעיה שאני ב149 BUS הזכרונות הם בכמעט 370 Mhz עובדים חלק וה PCI עובד על 37 BUS שאני ב 150 ה PCI עובר להיות 30 והזכרונות הופכים להיות 300 והלוח מתריע שהזכרונות חייבים לעבור ב 333 או ביותר. ואין דרך לקבוע את זה. למישהו יש רעיון איך לעבור את ה 149 ?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  18. מעבד E6600 לוח ASUS P5Q PRO ספק- סיסוניק 650 זכרונות- Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 המחשב היה ממהר באןפן קבוע ל 3200 . איבדתי את ההמהרה עקב כורח לעדכן ביוס. לא מבין בזה כלום והסטיקי לא עזר. זקוק להסבר מעשי מפורט כיצד להחזיר לתדר 3200 . המון תודות מראש.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by wow,

החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  20. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רכשתי את המאוורר הנ"ל, ויש לי שאלה קריטית (לטעמי) - לאיזה כיוון עליי להרכיב את המאוורר? כאשר המאוורר (הוא צידי) מופנה כלפי מעלה (לראש המארז) או כלפי מטה? או שאולי עדיף משהו אחר? בתודה רבה מראש!!!!

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  21. Started by HeaT-SinK,

מתח גבוה כן. ומתח נמוך מהרגיל ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yambtz,

מי שיש לו הרבה מאווררים ואורות בכמה צבעים במארז יכול לנסות לשים עשן כזה של הופעות ש"ידלוף" לאט לאט לתוך המחשב. זה יכול לצאת ממש יפה אם תמצאו דרך, אני לא ממש מבין בזה. רק שלוש בעיות אפשריות שחשבתי עליהן: 1)אין לי מושג מזה העשן הזה ואם הוא מזיק לחלקי המחשב 2)לא יודע אם הוא מחמם 3)מאיפה משיגים אותו ואיך הוא מגיע? אם זה ענקי אין איפה לשים אותו.

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  23. אז ככה... המחשב הוא AMD64 3200, כרטיס מסך 6800NU ו1024 מגה ראם כרגע המחשב רץ על ספק ג'נרי (כן אני יודע רע מאוד :-\ ) ועם קירור STOCK רציתי לדעת אם קפיאות של המחשב יכולות להיות בגלל הספק הג'נרי, ומעבר לזה אני צריך המלצה לספק איכותי,יציב, חזק ועם מחיר סביר וגם קירור למעבד, משהו שייתן לי הבדל משמעותי ד"א אני מתכנן לקנות בפאנדה כי יש להם סניף בקיסריה דקה מהבית

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  24. מפרט בחתימה התחלתי להעלות bus, כרגע ב-3.2, יש עוד הרבה להמשיך אבל רציתי לשאול בקשר למתחים, כולם מוגדרים בלוח על auto, יש צורך לשנות את זה ? הם יכולים לעלות לבד כאשר על auto ? ועוד שאלה בקשר ללוח הספציפי הזה, איפה אני רואה את המחלק של הזכרון ? לא הצלחתי למצוא אותו תודה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by ohad_intel,

הוא רק מראה את הריבועים וזהו ! הוא לא מראה שום דבר אחר!! (הפעלתי תוכנות והכל ו.......לא עובד..) בבקשה עזרה! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.