אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המחשב התחיל להרעיש וכשאני רוצה לנקות אני מנקה הכל חוץ מהספק.. עכשיו איך אני מנקה אותו?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני קונה מחר מחשב לחבר עם מעבד 805.עכשיו KSP בטח נותנים מאוורר פשוט,השאלה אם יהיה רעש. בעיות חום למיניהן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך שציינתי בכותרת (HD 2900Pro 512Mb), המאוורר הוא Arctic Cooling Freezer 7 Pro שעל המעבד, מארז של NZXT Apollo וספק 500W של ליברטי... האם אני מסוגל לעשות לו OC, בלי שהוא יעשה לי רעש מטורף, והאם אני אהיה מסוגל להגיע לביצועיים של XT?
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כן אז אני רוצה לבנות מערכת קירור משלי אני אולי רק יצטרך לקנות משאבה וצינורות.. יש לי גישה לCNC ויש לי גישה לעוד הרבה דברים.. ויש לי כמה שאלות... 1.האם אני יכול לשים במערכת של המים מים של מזגן? 2.יש לי מין כזה דבר מיכל קטן ששימש פעם לאגזוז לקורקינט שלי חחחח היתי שם שם רימון עשן ואז נוסע.. אז עכשיו זה ללא שימוש... אז רציתי לחבר את זה למערכת קירור יענו שיעברו שם הצינורות של המערכת ואני יוכל לזרוק לשם גם קרח או דרך שם להוסיף מים אם צריך.. הנה תמונות http://img152.imageshack.us/img152/28/p91900034kx.jpg http://img152.imageshack.us/img152/2210/p91900015um.jpg http://img152.imageshack.us/img152/8112/p91900021gd.jpg סליחה שזה בקישורים פשוט שחכתי להקטין את זה.. 3.את הרדיאטור…
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני לא בדיוק מחפש OC אלא יותר לדעת אם בעיה שנראה לי שפתרתי במחשב נגרמה באמת ממה שאני חושב שזה. המפרט שלי הוא מעבד E6600 ל"א ASUS COMMANDO ספק LIBERTY 400W זכרונות 4X1GB) TWISTER 800MHZ, סה"כ 4GB. מע"ה XP PRO X64 יש גם דיסקים קשיחים, צורב וכ. מסך כמובן. הסיפור הוא שהלוח אם הזה בהפעלה ראשונה הראה לי רק 3GB והכל עבד טוב במצב הזה, אבל אז שמתי לב במנואל שישנה אופציה שנקראת MEMORY RE-MAP ב-BIOS ואומרים להפעיל אותה רק כאשר משתמשים במע"ה 64BIT, לאחר שהפעלתי המחשב באמת זיהה 4096MB וכך גם מע"ה אבל זמן קצר לאחר מכן תוכניות החלו להיתקע ואי-אפשר היה לסגור אותן אפילו מהTASK MANAGER ובנוסף לא יכולתי לכבות את המחשב בצורה סדירה אלא רק באמצעות כפתור הPOWER. אחרי המון המון משחקים ובל…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב הלכתי למדור הורדות וניסיתי כמה תוכנות אף אחת לא מזהה את הלוח אם שלי ואני לא יכול לעשות כלום איתה איך אני פותר את זה?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
1. איך אני משנה את המכפלה במחשב בעל לוח אם ECS L7VMM3??? 2. מה זה DRAM CAS# Latency??? 3. מה זה DRAM Bank Interleave???
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT והקירור הרגיל לדעתי לא מספיק (מאמץ 75 מעלות) איזה גופי קירור אתם ממליצים תקציב 100/200/300 ש"ח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה זה אומר [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Radeon 9800 Pro 128mb של Sapphire, שבא עם PCB אדום. רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לכתוב לי מדריך צעד אחריי צעד איך לעשות לו מוד מתח, או לחליפין מכיר מדריך טוב לכך באתר חומרה כלשהו ויכול להביא לינק. תודה רבה לעוזרים, בתקווה שיהיו כאלה P:
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
עש/יתי אובר של 200 מגה הרץ מ 3.1 ל 3.2 ויש לי כמה שאלות. שעשיתי את האובר המחשב היה במנוחה 45-55 ובמאמץ 60 ככה. עכשיו אני יודע שהטמפרטוות קצת גבוהות. חוץ מזה יש לי ספק ג'נרי. יש ללי מאוורר סטוק. ויש לי גם זיכרותות ג'נרים של ceno. כל השאר ירקות יש לי כרטיס מסך ולוח אם של MSI די טובים. מה אתם אומרים להוריד את האובר קלוק? או מה לשפר?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המאוורר הנ"ל ורציתי לשמוע מכמה אנשים שיש להם את המאוורר, איך זרימת האוויר שלו, והאם ה-34DB שלו רועשים או בסדר גמור? ואיך הוא זוהר בחושך- צריך מנורה אולטרא או מספיק אור חדר, שאחרי שמכבים את האור הוא זוהר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הוצאתי סינק ריבוע מלוח שלא עובד כבר ואני רוצה לשים אותו על הזכרונות של הכרטיס מסך איך לחתוך אותו למלבנים קטנים? (אין לי כלים ומסור) ואיך לשים אותו? עם דבק טרמי או משחה? לשים את הדבק או המשחה על הזכרון של הכרטיס מסך ולשים את הסינק?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לעושת OC ל1900XT שלי עכשיו אני רוצה לעשות לו OC בלי העלת מתח.. עד איפה אני יכל להגיעה[בלי העלת התח]? ואם אני דיעה לזה כמה שיפור+- אני יריגש? ועד 80-90 במאמץ זה בסדר נכון?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול להפנות אותי למדריכים טובים (לא איכפת לי אנגלית גם) לאוברקלוקינג של מעבד ושל כ. מסך אני צריך משהו בסיסי שיסביר בדיוק מה זה מחלק, מכפיל, HT, HTT, FSB וכל מה שקשור בנוסף משהו שיסביר על המתחים ואיך הם משפיעים... אם יש משהו מעמיק בנושא אני גם אשמח עברתי כרב על כמה מדריכים שיש... אני לא מרגיש שתמונה שלמה אגב, אני אשמח להסברים בנושא מעבדים... ארכיטקטורה ומה מחדש הקונרו וכאלה.. בקשר לזכרונות, קראתי על תזמונים, אבל אני לא מבין איך ה תזמונים 1- 2-3-4 וכו' קשורים ל - CL. תודה
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
פינקתי את הגשר הצפוני במשחת MX-1 וגם קימבנתי לו מאוורר 60mm, כל הכבלים מסודרים ומסולבים, אבל הלוח מסרב לרדת מתחת ל41 מעלות. רוב הזמן אפילו המעבד יותר קר ממנו למה?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מי מהם יותר שקט? ואצל מי הטמפרטורה נמוכה יותר? תדוה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
רציתי להתחיל ללמוד קצת OC, לפני שאני עומד לקנות מחשב חדש. המעבד שלי הוא pentium 4 1.8GHz אין לי קירור מיוחד לכן הייתי רוצה OC פשוט שלא ייסכן את המעבד. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגוף קרור הזה: ZALMAN CNPS7000B-Cu לגוף קרור הזה: ZALMAN CNPS7000B-ALCu. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי בין כמה וכמה קרורים למעבדים ואלו בין היתר ההתלבטויות שלי: עדיפות ביצועים על רעשים. Gigabyte G-Power Cooler BL GH-PDU21-SCK- מחיר: 137 ש"ח Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro - מחיר: 140 ש"ח Gigabyte G-Power Cooler Pro GH-PDU21-MFK- מחיר: 165 ש"ח מה עדיף מהשלושה הנ"ל או שבכלל עדיף משהו אחר? התקציב 150 ש"ח ומטה. המטרה היא ל-Socket478 (mPGA478 - אולי מתוכנן OC קטן ביותר או אפילו שלא. תודה מראש. ~~~~ עריכה ~~~~ לאחר חוסר התעניינות ממנהלי הפורום והאנשים החלטתי לעשות את החלטה לבדי ובחרתי ב-Gigabyte G-Power Cooler BL GH-PDU21-SCK. נעדכן בהמשך לגביו.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המערכת היא כזו (מה שחשוב כרגע): E4400 965P-DS3 G.skill 2GB 800mhz CL5 Thermaltake BigTyphoon 120 VX Liberty 400W (אי אפשר לשנות קירור או כל דבר אחר, זה מחנות אחת כל החלקים) אז לשאלה, אני יוכל להגיע עם הרכיבים הנ"ל לתדר משו כמו 3.2ghz + ולהישאר יציב בקביעות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
אם לא מה הקירור הכי שקט שאני יכול להשיג, עד 200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
בזמן האחרון, שהמחשב עושה איזה פעולה מסובכת - משחק מחשב וכאלה, הוא נתקע כזה, ואז אני שומע מין צליל כמו של סידירום שמתחיל להסתובב, ואז "תיק" כזה. אחרי כמה שניות זה משתחרר. כשזה קורה, זה קורה כמה פעמים ברצף. אני נוטה לחשוב שזה ההרדיסק, גם כי נראה לי שהרעש הזה הוא ממנו, וגם כי זה נראה לי מתאים. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי את המעבד במפרט. אני רוצה לעשות OC אני רוצה לדעת ממה אני צריך לשים לב... עד כמה אני יכול לעלות מתח (יש לי ספק ג'נרי)? מה הטמפ' שכדאי לי להזהר ממנה במנוחה? האם הזכרונות שלי יגבילו אותי?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-