אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי amb athlon 64 3200 והטמפ' שלו היא 40 מעלות הערך האם זה סביר???? ואיך אני יכול לעשות אובר קלוקינג לזכרון??? יש לי זכרון דואל ocz ולוח msi k8n neo2 platinum
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 הם מגיעים ל900Mhz בOC?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
למישהו יש את הלוח אם הזה והוא מצליח לעשות אוברקלוק מכוון שאני לא מצליח לנעול אותו... וזה מבאס למה יש לי קירור ממש טוב לאו סי!!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום באוברקלוקינק ולעולם לא עשיתי משהו דומה, האם זה קל? מה הסיכונים? יש לי מעבד ולוח אם מסידרת P35 Q6600
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי כל מיני וידאו בבית שמושבתים..חלקם ישנים חלקם יותר חדשים, האם אפשר להתשמש בתצוגות הLCD שלהם? במקום לקנות ב50 שקל, או שלא? תודה. עריכה: מנהלים סליחה, הבלבתי בפורום, התכוונתי לפרסם את זה באלקטרוניקה ומודינג.. נא להעביר, מצטער על אי הנוחות.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
כדי לקחת E4400 לאיזור ה 3Ghz - 3.2 אפשר להסתפק ב Igloo 5700 או Freezer או שצריך אחד מהגדולים כמו ה Tuniq, Infinitty, Typhoon ?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר 120 מ"מ כמה שיותר שקט וטוב יש לי פאנל שליטה אז אני צריך גם שיהיה עם אפשרות חיבור אליו תודה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לשים קירור למעבד (775 slot), כאשר המארז הוא compucase a19, ולכן ה-MB יושב מאונך. גוף הקירור אם כך, ישב במאוזן. האם אין בעיה של משקל הקירור ? האם כולם שמים כככה את גופי הקירור הגדולים (סטייל BT,tuniq ודומיהם) ? כי באתר של zalman ראיתי אזהרה לגבי זה. תודה על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - וניס 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 - שתי יחידות Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset קירור - Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System עד כמה אחוזי שיפור אפשר להשיג? עד 3.0Ghz? +? בטמפרטורה סבירה? תודה מראש(וכן, עשיתי חיפוש בפורום)
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לעשות אוברקלוק ואני רוצה לדעת אם הלוח שלי עמיד בבאס גבוה הלוח ga-7dxe עם ציפסט AMD761 מעבד AMD AXP1900+ 1608 MHZ
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ראיתי מתישהו אתר עם DB ענק של תוצעות OC אבל שחכתי איך קוראים לו.... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום חברה , אני חדש פה ויש לי שאלה לגבי קירור. אני קונה בקרוב מחשב עם מעבד AMD 64 כפול ליבה (ללא קירור , הכוונה שיש קירור שבא עם המעבד) ואמרו לי שהמעלות של המעבד יהיו בערך מינימום יכול לנוע סביבות ה32-30 מעלות במנוחה ובמאמץ מקסימום 50 מעלות.. כששמעתי את זה נבהלתי מאוד. זה נכון? זה טוב? זה לא כיול לפגוע במשהו? אולי צריך קירור יותר טוב ואני כבר אקנה קירור אחר? תמליצו לי ותעזרו לי בבקשה , תודה!
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 2600PRO GDDR2 256MB. הCLOCKS שלו בסטוק הם: ליבה ושיידרים: 600MHZ זיכרונות: 500MHZ לכמה סביר להניח שניתן יהיה למשוך אותם. הATI OVERDRIVE בVISTA נותן לי לעלות עד 654MHZ לליבה ועד 549MHZ לזיכרונות. האם הגיוני שאני אוכל להגיע למשהו משמעותי מעל? אגב הקירור הוא ACCELERO S1 REV2 עם הTURBO MODULE והטמפרטורה במאמץ לא עולה על 42 מעלות. אגב בלי OC עם קירור סטוק הוא היה במנוחה על 59 מעלות ובמאמץ על 71 מעלות.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אחרי התקנת הזלמן המעלות המעולות, אני יכול רשמית להתחיל בתהליך האובר קולקינג עכשיו העלית ל3.0 ג"יגה הרץ הכל טוב ויפה אני מעלה עוד קצת FSB לא הולך נתקע בטעינה של הווינדוס או מרסט לפני, ניסיתי לחשבן עם הזרם של הזיכורנות גם לא הולך בכלל המסכים לא נדלקים ואין צליל אישור הפעלה הטוט הזה... בבקשה תעזרו לי אני יודע שהלוח והמעבד והכרטיסים שלי מסוגלים ליותר מעבד: 2.80 ג"יגה הרץ אינטל פנטיום 4 ליבת נורטווד לוח אם: Gigabyte G8IPE1000 Series זיכורן עובד בשיטת ערוץ כפול חשוב לציין מקום ל4 סטיקים כולם בשימוש יש לי 4 זיכרונות 2 של NCP 400 מגה הרץ... ועוד 2 של קינג סטון גם הם 400 מגה הרץ... כל אחד מהזיכרונות זה 256 מגה בייט סה"כ הכל 4 סטיקים של 1024 מגה בייט בקיצור 1 ג"יגה זיכרון פנ…
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב,אז אני כבר שבוע וקצת עם המחשב החדש[מפרט בצד],ואני חייב לציין שהוא סבבה ומאוד שקט לפחות לדעתי. טמפרטורות על משהו כמו 20-23 מעלות בIDLE ׁ(בדיקה עם EVEREST) ובמהלך הרצה של Super PI מגיעות ל31 מעלות בערך. SUPER PI 1M אגב לוקח 21-22 שניות...תלוי בתוכנות אחרות שפועלות באותו זמן חח. בכל מקרה,לשאלה בכותרת ועוד אחת: 1.עם איזה תוכנה אפשר לבדוק את הRPM של הTUNIQ TOWER? 2.מה הטמפרטורה המקסימלית המומלצת במאמץ למעבד הזה(E4400) אם בעתיד ארצה להגדיל את הOC? 3.מאיזה תדר לפי דעתכם יהיה צריך להעלות מתחים מעל המתח סטוק? אה עכשיו אני רואה שיש CPU FAN SPEED בEVEREST אבל כתוב זה נמצא שם על משהו כמו 550RPM כשהTUNIQ אמור להיות מינימום 1000? הבנתי שזה קשור לאיזה אפשרות בביוס ששולטת בRPM של המ…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי שכידוע מהתקופה שאי אמ די היו מתחממים יש מאוור פשוט אחד על היטסינק,המאוור עשה די הרבה בעיות ורעשים ולא הסתובב טוב והמעבד הגיע לחום של 80 ו90 מעלות ותקע הרבה תמחשב,כמו כן בגלל שיש מאוורר אחד גם הכרטיס מסך התחמם והמסך הרבה פעמים קפא הבאתי מאוורר חדש מאותו סוג והוא מולבש יפה על ההיטסינק ואני רוצה לשאול היכן לשים את המאוור הישן(שימנתי אותו והוא סבבה) כדי שיהיה זרימת אוויר טובה ביותר השקעים האחרים בלוח לא נמצאים קרוב לסי פי יו אלא למטה למטה מתחת ל pci האחרון,וגם הצעות איך לשפצר אותו באופן פשוט,שיפצרתי אותו מעל הכרטיס מסך(יוצא שהוא מקרר תחלק הקרוב לחלק האחורי של המחשב) אבל לא יודע אם זה נכון לעשות וגם הידקתי אותו סתם עם חוט חשמל קטן כזה אבל זה לא פרקטי כי הוא כבר …
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על קירור למעבד ולכ.מסך לא מחירים גבוהים בבקשה ואם מישהו יודע מי יוכל להרכיב לי את זה אם אני לא יצליח או שזה הרכבה פשוטה?? והקירור של arctic-cooling טוב ( גם לכ.מסך וגם למעבד ) ??
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ג'נריים של 80 mm תוכל לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני לא ידעתי באיזה חלק לפתוח את זה אז השאלה שלי היא מה יותר כדאי למחשב (חזק) כאשר אני הולך לישון או לעבודה ואני לא מוריד כלום עדיף להשאיר כבוי או לשים אותו במצב מתח נמוך? האם כיבוי כל יום יכול לדפוק עם הזמן משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
עשיתי מוד קל לוודו הישן שלי החלפתי את המאורר 20 מ"מ המסכן שלו ב80 מ"מ שמכסה לי גם חלק מהזכרונות. אם איזו תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק לוודו המסכן הגיע זמנו להוציא קיטור אגב, אני משתמש ברד האט 9
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
במאורר 92 הרעש מורגש הרבה יותר, מה ניתן לעשות כדיי להיפטר מן רעש מנוע זה? מין טיקים שכאלה :-\ חשבתי אולי לשים גריז אחר , אולי זה יעזור?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
שלום ! יש לי אחד כזה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/thunderblade12.htm ואומרים לחבר את החוט הצהוב לחיבור של המאוורר בלוח אם אבל איך אני משנה מהירות ? צריך תוכנה כלשהיא? תודה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות למעבד את המתח מ-1.5V ל1.6V כדי להמשיך את האבורקלוק לרמה הבאה שלו וברגעש שאני מעלה ושומר בביוס מופיע לי במסך NO VIDEO INPUT כלום לא עובד ואני צריך לאפס את הביוס כדי שייפעל המחשב בחזרה מה עושים?????
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-