אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה אני רוצה לעשות OC עד 2 GHZ מה אני צריך לשעות . למשל כמו ה VCORE VOLTEG לכמה לעלות. וכו . בבקשה תעזרו לי .
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ממ אז השאלה רשומה בכותרת.. מה עדיף ? ברשותי מארז 3D Aurora ככה ששניהם יתאימו לי טוב. תושבת 478 כמובן - ראה מפרט. בתודה, איתי
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טוב הלכתי למדור הורדות וניסיתי כמה תוכנות אף אחת לא מזהה את הלוח אם שלי ואני לא יכול לעשות כלום איתה איך אני פותר את זה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מעבד כמו בכותרת לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות Hynix 400 כאשר אני עושה OC למעבד ( מכפלה 10 על 200 סטוק) בכל קונפיגורציה המחשב עולה ופשוט לא עושה OC! כלומר אני בודק מה מהירות השעון בתוך הווינדוס היא נשארת 2000 ולא זזה.... במקרים מסויימים אפילו המהירות נופלת ל1600... אני לא מבין אם זה איזה מנגנון בטיחות או מה שלא יהיה ואיך אני מעיף את זה לקיבינימט כדי שאני יוכל לבדוק מה המעבד הזה שווה... תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אז ככה יש לי משחק שדורש 800MHZ במעבד (הנסיך הפרסי) אבל לי יש רק 700... (מחשב מלפני 6 שנים המחשב השני יותר טוב) אבל לפחות אני הולך לקנות מחשב חדש... בתחילת נובמבר... אז בינתיים רציתי לשחק במשחק... יש לי את שאר הדרישות הנחוצות... איך אני עושה OC של 100MHZ למעבד? אם אתם צריכים עוד פרטים אני יגיד בשמחה!
-
- 8 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אם מישהו יודע גם על חנות שמוכרת שישלח לי את שמה לפרטי..... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם אפשר "לברקלק" את 8600gt הרבה מאוד או שסתם לא משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אז ככה, אם אני רוצה לעשות oc ל מעבד שלי, אני צריך להמהיר את mhz של הליבה את הmhz של הbus ולהעלות את המתח? --- האם זה נכון [ זה הכל?]? --- אם הבנתי נכון, את הליבה ואת ה bus אני יכול להמהיר דרך מערכת ההפעלה דרך תוכנה, ומה עם המתח, ולמה צריך להעלות אותו בכלל?, מה זה נותן? **עוד משהו קטן, יחס - איך אני יודע איזה צריך להיות בין ה ליבה ל bus ולמתח ? תודה,
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם יש לכרטיס בעיה כללית שהוא לא נשלט אוטו' ע"י המחשב בזמן מאמץ ? כי כשאני נכנס למשחק (STALKER למשל - די כבד) אני לא שומע את הכרטיס לאומת שאם אני עושה את זה ידני ומעלה אפילו ל 50% אני כבר מתחיל לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם בבדוקות שעשיתי דרך תוכנת EVEREST Ultimate Edition ראיתי שכרטיס המסך שלי מגיע לתוצאות כאלה. כרטיס מסך שלי הוא: Leadtek WinFast PX880GTX 768MB PCIe Aux 49 °C GPU 65 °C GPU Diode 73 °C GPU Memory 66 °C GPU Ambient 58 °C האם הטמפרטורות האלה בסדר? לפעמים אני חושב שבמאמץ הטמפרטורוט של הGPU Diode מגיעות ל 80 מעלות ועוד שאלה כאשר המעבד CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) הטמפרטורה שלו נע בין 45-50 מעלות זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה להסיג [glow=red,2,300]בארץ[/glow] חנקן נוזלי או קרח יבש ומה זה אתנול אני רוצה לדעת אתם יודעים מה המחשב הכי קר בעולם ומה הקירור עליו וגם מה הטמפרטורות תודה לעוזרים הו אני יודע שצריך לחפש אבל לא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי שאלה חברים על טמפרטורת עבודת המעבד שלי. המעבד שלי הוא אינטל P4 1.7 והטמפרטורת עבודה שלו עבודה רגילה גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה ואיסקיו לא משהו מיוחד עומדת על 43 מעלות כשאני מדליק זה 30+ האם זה נורמלי או שזה לא טוב וזה צריך להיות יותר נמוך? יש לי קירור מקורי של אינטל ומישחה טרמית מרחתי חדשה.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
1. PRIME95 משום מה ישר קורסת ואילו SUPERPI ו S&M רצות חלק - האם הבעיה היא בתוכנה או שבאמת יש לי בעיית יציבות? 2. המחלקים של הזיכרון שלי הם 100/133/166 ואני צריך דרך כלשהיא לשים אותם על 150 (ניסיתי עם A64 TWEAKER אבל הוא עושה לי מסך שחור אחרי RESTART...) - רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
בזמן האחרון, שהמחשב עושה איזה פעולה מסובכת - משחק מחשב וכאלה, הוא נתקע כזה, ואז אני שומע מין צליל כמו של סידירום שמתחיל להסתובב, ואז "תיק" כזה. אחרי כמה שניות זה משתחרר. כשזה קורה, זה קורה כמה פעמים ברצף. אני נוטה לחשוב שזה ההרדיסק, גם כי נראה לי שהרעש הזה הוא ממנו, וגם כי זה נראה לי מתאים. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם מישהוא יכל להגיד לי מהם שלבי העבודה שלו מיכוון שהלד דולק אבל המאורר עצמו לא זז השאלה שלי זה אם זה צריך להיות ככה המאורר פשוט לא זז הפלופלר עצמו :bash:
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מפרט: Q6600 2G ראמ 800 הרצ של קורסאייר P35 ספק VX450 והכרטיס מסך: 8800 GT OC של BFG מארז ARMOR JR של טרמלטייק יש לי במארז 2 מאוררים קידמי ואחורי והתקנתי עוד 120 מ''מ מתחת לכרטיס מסך שלפי התוכנות (אברסט וספיד פאן) יש שיפור.. התמונה של המוד(אפשר לקרוא לזה מוד כה?) : http://www.siz.co.il/my.php?file=0mgzx2imntzy.jpg אבל כשאני משחק בקרייסיס הכרטיס מגיע ל65 מעלות והוא חם מאוד ! זה הגיוני ? נורמלי? זה בסדר? ???
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אז ככה, מצאתי שני מאווררים 8 ס"מ אצלי בבית. והשוס הגדול, כשהלכתי ברחוב לא מזמן מצאתי 3 מאווררים (של חברה בשם MINEBEA???) באורך 12 ס"מ. הכנפיים שלהם ממתכת והם דורשים הספק של 230V. אז לקחתי אחד, ניקיתי, חיברתי חוט חשמל על מנת לחבר לשקע וכשהפעלתי נדהמתי לגלות מאוור חזק מאוד ואף שקט(יחסית)! אבא שלי אמר לי שאלה מאווררים להוצאת עשן ויניקת גזים מחדרים. קיצור, אני רוצה להוסיף אחד מהם למחשב שלי (לא נראה לי ששלושתם נכנסים בכלל למארז). בקשר לשני המאווררים של ה8ס"מ, אין בעיה של מקום (ז"א אני יודע איפה אני תוקע אותם, מאחורה, מתחת למאוורר של הספק, העליון יוציא אוויר התחתון יותר יכניס), אבל אני לא יודע בדיוק איך לספק להם 12V. קראתי במדריכים למיניהם שבאתר ועדיין לא הבנתי בדיוק לאיפה בלוח…
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי amb athlon 64 3200 והטמפ' שלו היא 40 מעלות הערך האם זה סביר???? ואיך אני יכול לעשות אובר קלוקינג לזכרון??? יש לי זכרון דואל ocz ולוח msi k8n neo2 platinum
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8C, ASUS P4P800SE ויש לי שני סטיקים של 256 מגה של KingMax במהירות 400 מגה הרץ כל אחד, אשר עבדו כדואל לפני שהוספתי עוד סטיק של 512 של A-DATA במהירות 400 מגה הרץ... בקיצור יש לי 3 סטיקים של סה"כ 1GB זיכרון... כשהיה לי רק 512 מגה בשני סטיקים יכולתי בכיף לעשות OC למעבד עד 3.4 בלי בעיות... תמיד הייתי על 3.15 GHZ והיום החלפתי משחה תרמית (ארקטיק סילבר 5) וניקיתי אבק מכל המחשב.. רציתי להעלות את מהירות המעבד כי הוא על 35 מעלות אבל אני לא יכול מעל 225 MHZ לבאס (מכפלה 14) שזה יוצא 3150 MHZ... כשאני עושה אפילו 226 MHZ לבאס, אם המחשב בכלל עולה, הוא נתקע לגמרי אחרי כמה שניות שהווינדוס עלה, ואם הוא לא עולה אז הוא פשוט לא עולה יש לכם מושג למה זה? לדעתכם זה בגלל הזיכרונות? …
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
דבר ראשון סליחה אם אני לא רושם את האשכול בפורום הנכון ואם כן אם אפשר להעביר אותו יש לי כבר ויקוח זמן רב עם כמה חברים על זה שהמעבד Q6600 אשר הומר ל 3.5 יציב והכל ירנדר ויקודד מהר יותר ממעבד /9300 למרות טכנולוגיה sse4 רציתי לדעת אולי מישהוא עשה בדיקה לפני זה או יש אשכול קיים על נושא הזה וככל הנראה אנחנו נעשה ניסוי ראש בראש תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מה מתח הסף ב-OC למעבד E6420 שאותו לא מומלץ לעבור עם מקרר TUNIQ. יש לי כרגע מע": 1. מעבד E6420 (1.45V FSB=415,+0.3v זיכרון: G.skill 800M cl-4 (F2-6400CL4D-2GBPK x2 2.2V 3. לוח: GA-965-DS3 4. ספק LIBERTY 400W כרגע אני לא מצליח לעלות ב-OC מעבר ל-3.3G , נראה לי קצת מוזר שאני במקסימום מצליח לעשות OC לזיכרון עד 850M שמעתי מאנשים שעלו גם ל-915M עם הזיכרון הזה. אנא עזרתכם בנושא , (אולי הבעיה בכלל לא מהזיכרון?)
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל : intek q6600 gigabyte ga p35 ds3l kingston ddr2 800mhz lc5 wd500aaks raidmax sagita black 2x120mm hec 500w keadtek 8800gt 512mb logiteck 5.1 x530 logitech lx500 lg gsah55n x20 מבקש עזרה בקירור שיהיה שקט מאוד וטוב תודה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שמעו אני מיטלבת אני רוצה קירור מים, המפרט הוא: e8500 gecube 3870x2 asus p5k deluxe corsair 520W ANTEC P182 EU SE OCZ DDR2 4096MB 1000MHZ REAPERX רציתי לדעת האם קירור המים הזה: bigwater 735 http://www.thermaltake.com/product/L...5/cl-w0075.asp האם הוא טוב,האם יש יותר טובים במחיר? האם הוא יכנס במארז שלי?(בפנים,לא בחוץ) בבקשה תנמקו את התשובות שלכם. תודה מראש, ולילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טוב תשמעו, קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך, חוץ מהכרטיס מסך, בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא כבר לא כמו חדש, עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק, אבל אני לא רוצה להסתכן, משהו קטן ויעיל, שיחזיר אותו לכמו שהיה חדש ולא יותר מזה. על המעבד יושב לי גוף קירור TT Big Typhon ועל הכרטיסי זיכרון יש גופי קירור פשוטים שקיבלתי בקנייה, על הכרטיס מסך זה הקירור שקיבלתי איתו אבל הבעיה שאני חייב להפעיל עם ה Rive Tuner, בקשר לכרטיס מסך, מה אני אמור לעשות עם זה??? אשכרה המאוורר לא אוטמטי זה מטמטם אותי, תודה לעוזרים! בקשר ל OC אני צריך קצת הסברים או אם אפילו יש תוכנה שתעשה את זה בשבילי, תודה הטמפרטורה, כרגע זה קצת קיצוני (לכיוון הטוב) בגלל שאני בלי חימום והיום קריר וגם המארז פתוח, נניח ש…
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי לכולם. אני צריך 3 מאווררי 80 מ"מ ו2 מאווררים של 120 מ"מ למארז שלי (SUNBEAM TRANSFORMER), את הAC הרגילים אני לא יכול לקחת בגלל שהם מתחברים ב3 פינים. המליצו לי בחנות לקנות בקר שליטה שאליו אני אוכל לחבר. מה אתם אומרים? אין הגבלות תקציב. העיקר שיהיה שקט וחזק. (המאווררים של הטרנספורמר 30dbA כל אחד :-\)
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-