אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היה לי לוח אסוס p5b deluxe עשה לי בעיה עם הזכרונות קורסייר 8500 2 ג'יגה המעבד שלי נותן עד 3.4 אבל כשה אני מנסה לתת לו 8X425 כמו בלוח הקודם הוא לא נדלק אותו מתח למעבד זכרונות עובדים על 533 על מתח 1.9 רק לשם הבדיקה כמה שנתתי מתח לצ'יפ המחשב לא רוצה להדלק על הבאס הזה כבר השתגעתי עם משהו יוכל לעזור לי ממש תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 2 333 שיוצר בינואר 99, מה שאומר שהמכפלה נעולה בו (למעלה ולמטה). הצלחתי לעשות לו OC ע"י העלאת מהירות הבאס מ-66 ל-83, ועכשיו הוא רץ במהירות 416mhz. המהירות הבאה שהלוח שלי תומך בה היא 100mhz, ובזה המעבד כבר לא הצליח לעמוד (500mhz). איך אני יכול להעלות את ה-FSB בקפיצות קטנות יותר (כרגע זו קפיצה של 13mhz) ? שמעתי שיש תוכנה שיכולה לעשות את זה מתוך windows.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
החלפתי את קירור הסטוק של ה-Q9300 ב-AC FREEZER PRO 7. אומנם טמפ' המעבד (CPU) ירדה פלאים וכרגע עומדת על 31 מעלות, אבל השינוי ב-CORE TEMPS הוא ממש מזערי. אולי מעלה אחת או שתיים. אז מה בעצם ההבדל בין ה-cpu temp ל-core temp?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי התלבטות קטנה. ראיתי בהרבה מקומות שממליצים לקבוע את ה PCI Express Frequency על 105 .. בפורום הזה כולם ממליצים על 100. אולי מחשש ש105 יגרום לסיכון מסויים? או אולי סיבות אחרות? מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
העלתי את המעבד שלי מ133 FSB מכפלה 18 ל144 מכפלה 18 ויצא לי 2592 מגה הרץ עכשיו השאלה היא אם כדי לי להעלות עוד FSB אחד ויהיה לי 2610 אני יודע שזה לא משנה אבל מה יותר יפה יציב?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הלך המאוורר של הGEFORCE של חבר שלי(כך הוא טוען). האם יש דרך להחליף את המאוורר או לקנות חדש, ואם כן איזה מומלץ לקנות? אני לא מתכוון לעשות לו OC, רק להפעיל אותו בחזרה(כי עכשיו הוא מושבת). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה אפשרות הזאת עושה ועם היא מעלה או מורידה את הביצועים....?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום! רציתי לעדכן ת'ביוס ללוח הנ"ל ואני לא בדיוק יודע איך אני אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי בנוסף אחת מהסיבות שאני רוצה לעדכן היא שאין לי אופציית שינוי מתחים לזכרונות מה שאני בהחלט צריך תודה רבה מראש AtR
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מדוע כשאני בודק את הטמפרטורות של המעבד שלי (E6550) לפני ואחרי OC מופיעה לי רק מעבד אחד או ליבה אחת? בתוכנה Intel Thermal Analysis Tool מופיע לי רק מעבד אחד CPU 0, ובתוכנה CPUID Hardware Monitor מופיעה לי רק Core #0? אין תצוגה של שתי הליבות למרות שיש לי מעבד כפול ליבה.
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-
-
תגידו הטמפרטורות האלה בסדר לנוטווד 2000MHZ ללא אובר קלוק ..... זה נשמע לי קצת לא הגיוני ובדקתי כבר עם כמה תוכנות כולל רסוס פרוב......הנה: במנוחה: מארז24 מעבד27 במאמץ: הטמפרטורה של המארז עולה רק טמפרטורה אחת!לא הגיוני! מארז:25 מעבד:39 קרור מעבד סטוק(הלך לי הזלמן.....) קירור מארז ע"י 6 מאווררים 2 של זלמן 1 שלTT 2 של VENTEC ואחד גנ'רי השאלה אם התוכנה אומרת אמת או לא...? ואם כן האם זה טוב ויש לי משחה טרמית של רכטיק סילבר 5 אז המאמץ הוא קופץ ביותר מ10 מעלות המעבד זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום, אם אני משלב : 1. לוח אם P35-DS3R עם מעבד E4400 זכרונות 800MHZ 2GB 2. לוח אם P35-DS4 עם מעבד E6570 זכרונות 800MHZ 2GB מארז HTPC וכרטיס מסך 2600XT. לאיזה OC אני יכול להגיע רק עד למצב שהמחשב יעבוד רגוע ולחיים ארוכים, 24 שעות כל הזמן, וללא חום גבוה... יענו מצב לא מסוכן בכלל למחשב, בכל אחד מהמשילובים שציינתי ? תודה למרבים לענות
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש קניתי מחשב ב 6130 שח ב ksp E6600 ASUS P5B 1GB RAM 667 DDR2 ASUS 8800GTX 768MB WD 250GB אני יקבל את המחשב ביום שני הקרוב אני רוצה לדעת איך עושים OC למעבד בלי ליפגוע בו כי אני לא יודע לעשות שדיברתי עם התכנאי שלי הוא אמר לי שעם אני עושה oc אני הורס את המעבד זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
אפשר לעשות על המחשב הזה אוברקלוק טוב? ובלוח אם אפשר להעלות רק מ100 ל133 שזה מעלה ב500 מגה הרץ למה אי אפשר בקפיצות קטנות
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
האם כדי להוסיף מאוורר של 80MM? כי יש לי רק מאוורר אחד במארז והוא 80 ויש לי מקום רק בשביל 80 הרכיבים במחשב שלי : pen 4 2.40 ghz-יש לי מאוורר למעבד 7600GT-יש לי לכרטיס גם מאוורר בדקתי אם 2 תוכנות אוורסט ו SPEDFUN
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי "מחשב נייד" שיש לו מעבד רגיל p41.8 עם 2 מאווררים לאחר כמה דקות עבודה המחשב מתאמץ והמאווררים עושים רעש חזק ובלתי נסבל(יותר ממחשב נייח). אין לי צורך בניידות של המחשב לכן חשבתי להסיר את המכסה התחתון של המחשב ולהתקין מתחתין קופסה(מעין מארז)שבוא יהיה אמצעי קירור שיגרום למעבד לא להתקע כל רגע ושיעשה פחות רעש(אולי בגלל שהמעבד יונק אוויר מהמשטח התחתון כלומר מתחת למחשב אין לו סרקולציה טובה של אוויר ואם רק אגביה את המחשב עם מארז שונה אז יהיה קירור טוב יותר). אשמח לעצות ועזרה..
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5201 האם זה מתאים למעבד 6300?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
כשאני מעלה בביוס לרמה המקסימלית את הOC אחריי הBOOT המערכת מבקשת ממני דיסק הפעלה וכשאני מחזיר לרמה הקודמת הכל עובד מצויין צירפתי את נתוני ה CPU Z בתמונות חשוב לציין כי בביוס אני מעלה את הנתון של הFSB מ / / 147 ל / / 153 ואז התקלה הזאת מופיע האם אני צריך להתקין מערכת חדשה ? כדי לקבל מקסימום OC ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן , את המפרט אתם יכולים לראות בצד אני מוסיף תמונה של הטמפרטורות של המחשב בזמן מנוחה , אשמח לחוות דעה האם זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
האם תוכלו לומר לי עם איזה מאוורר מגיע המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE וכמה ואיזה מאווררים ניתן להוסיף לו. אני מתכוון ישר עם הקנייה של מחשב חדש שהחנות תרכיב לי מאווררים נוספים אותה שאלה מופנת גם למארז הבא: Chenbro Mid Tower Xpider Silver Screwless Gaming Case
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין NINJA REV B ל V1 , המעבד הינו Q6600. מה ההמלצה שלכם? Pros&Cons ? בתודה Fireman
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי חתכתי חלון במארז ועכשיו נאי צריך להדביק לזה לוחית פקספקס מאיפה אני משיג גומי H או U?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
קניתי כרטיס מסך חזק למישחקים GECUBE ATI HD 3870 512MB DDR4 בגרסת O.C ואני נהנה ממנו אבל המחשב דולק כל היום ואני משחק רק לפעמים האם יש למישהו המלצה איך לבצע DOWNCLOCK בצורה פשוטה ויעילה לזמנים שבהם אין לי צורך בו .המערכת שלי GIGABYTE GA-8AENXP-D 925XE . CPU P4 3GHZ 2MB 630 . 2X1GB DDRII KINGSTON 667 . HEC ZAPHIR 750W . אני עובד על VISTA 32BIT ULTIMATE . אשמח לקבל עצה מי שיודע .מכיוון שהבנתי שמומלץ לעשות זאת .והכרטיס באמת עומד כל הזמן על קרוב ל60 מעלות. בתודה מראש ! ד"א ניסתי להתקין ATT ולא ידעתי מה לעשות ואיך לשנות הגדרות . וניסיתי להתקין גם RIVATUNER אבל הוא נתקע באמצע ההתקנה ולא גומר.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-