אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום אני זקוק לשתי מאוררים מהחנות noacomp , בתקציב של 50 ש"ח לכל אחד מהם , אממ שיהיה שקט לא מרעיש מידי ואם זה בא עם לד אז בכיף , ראיתי שגם חלק מן המאוררים יש עליהם שליטה חיצונית אבל ראיתי שזה עולה יותר - תודה רבה לכל העונים. אם אתם ממליצים על מאורר אחד טוב ב100 שקל והוא באמת לא מרעיש ועושה עבודה טובה גם אפשר,לא חייב שניים. לא יותר מ100 ש"ח בבקשה - תודה.
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
טוב , ראשית חיפשתי וחיפשתי בפורום לא מצאתי שום מדריך שמסביר איך לעשות את OC . קניתי במיוחד ת'מעבד הזה כי הבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות ממש גבוהות באוברקלוקינג טוב . יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE +3800 היזכרון שלי הוא 1 GB של PQI. כל המחשב עובד במהירות של 677MHZ הלוח אם שלי הוא AM2 של ג'יגה בייט . מיותר לציין שקניתי מאוור ענק בנוסף למאוררים הקיימים שבמחשב כדאי לעשות OC. השאלה היא איך אני עושה לו OC יעיל. כמו כן יש לי כרטיס מסך של ATI מסידרת 1600 שלי הוא ה XT . האם OC יעזור בשיפור הביצועים ?? אם כן איך אני עושה את ?? נ.ב אין לי הרבה ידע בזה אז אשמח למדריך ו הסבר מפורט כמה שיותר . אם אפשר לעשות את הכל רק עם תוכנות בלי להתעסק בהוצאת המעבד והחלפת רכיבים פיסית - מה …
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול gecube x1950pro ואני לא מצליח לא ב everest ולא ב speedfan לראות את המטמפ' שלו. כל הדרייבירים מותקנים. בנוסף אף תכנת OC לכ. מסך לא עובדת אצלי - למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
NOCTUA NM-I3 MOUNTING KIT +MUGEN2 האם זה יפעל היטב? הMOUNTING KIT יכול לפגוע בביצועיו? אני מתלבט אם לקחת אותם במקום הNOCTUA NH-U12P SE2. (יסכימו להרכיב לי בחנות שאני קונה את המערכת+הרכבה ,לא?)
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD , athalon 1600+ לוח אם של asrock תואם כריס מסך Xfx 5200 וזכרון 1 ג'יגה, אף פעם לא עשיתי אוברקלוק והמדריך לא מובן לי, אין לי שום קירור פרט למה שמותקן מההתחלה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה באופן יותר פרטני. אבל בלי להוסיף גופי קירור וכדומה משהו פשוט שישפר לי אפילו קצת לא איכפת לי אם זה באנגלית אפילו והאם זה אפשרי בכלל?
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מה זה בדיוק אוברקלוקינג???? לפני שנכנסתי לאתר לא שמעתי על המושג הזה בכלל אני מתכנן לשפר את המחשב עדיין מתלבט בין AMD ל INTEL שמעתי ש INTEL PERSCOT מתחמם מאוד וצריך מאורר ממש חזק על מנת שהוא יבצע את ביצועיו בצורה הטובה ביותר מה אתם ממליצים ??? חשוב גם שיהיה שקט! נתקלתי במערכת קירור עם 4 מאוררים ... מומלץ /לא??? נתקלתי גם בבלוק מים..? מומלץ ???? או לא...? לא מסוכן ??? בכל זאת מחוברים צינורי מים ... במידה והטמפ של המעבד נמוכה הוא עובד יותר טוב??? מה חשוב שיהיה עם טמפ כמה שיותר נמוכה ????
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אם אני לוקח מעבד 1100 שמכפלה שלו היא 11, ושם אותו על הלוח שלי...שעובד ב133..אני מקבל ........1463... ילך לי...............? מה אני יצתרך לתת למעבד שהוא יסבול את זה....קירור יש לו...
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לאחרונה עשיתי O.C למעבד שלי מ1.6GHZ עד ל 1.9GHZ אעשיתי כבר O.C יותר גדול אבל לא על קירור אוויר.. מישהו יכול לתת לי חוות דעת הטמפרטורה היא בסביבות ה +60 מעלות ורציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת ? אגב אני בודק את הטמפרטורה דרך הEVERSENT והOC דרך הביוס(לא העלתי מתחים.. מאמץ ע"י סופר פאי.. למי יש המלצות לתוכנה שגם תראה את הOC שעשיתי למשל שתירשום 20% כמו ב OVERCLOKING בEVERSENT וגם תראה טמפרטורה בעמוד אחד כי כך אני צריך להעתיק 2 עמודים שונים..
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הבקר הנ"ל (NXP - 301) מגיע עם מתאמים של 4PIN ל- 3PIN או אם הם בכלל מגיעים עם כבל כלשהוא... זה דחוף לי להיום בכמה שעות הקרובות אני מזמין אז בבקשה תענו לי.. :-\ תודה מראש, עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קיימת אלטרנטיבה ל NOCTUA NH-U12P בS1156 לI5? בIQPC או ivory. ראיתי שאין עדיין מוגן2 לS1156 או ערכת חיבור לונדטה2 שיכלו להתאים.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אם הכותרת לא עיניינית אני מצטער לא היה לי רעיו איך לנסח.... אז ככה... יש לי AMD 2500 והביוס היה על OPTIMAL (יש גם AGRESSIVE, TURBO, EXPERT).. כאילו המצב הרגיל.. והמכפלה הייתה על DEFAULT... שיניתי אותה ל11.5 והשתנה לי לATHLON XP 2600+.... לכמה להעלות אם אני על 59 מעלות בלי שזה יסכן את המחשב? ואיך לבדוק יציבות? תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המעבד שלי נמצא על תדר 3600MHz במתח 1.45. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=148934 עידכנתי ביוס, החלפתי משחה, והכי חשוב עם עם נינג'ה ועליו טנדרבלייד ב100% מהירות,2000RPM שאני מבצע את הבדיקה בTAT הטמפ' עולות ל70 והמחשב נופל. כל בדיקה אחרת בכל תוכנה אפשרית הoc יציב ! דרך אגב, בדיקת טמפ' דרך תוכנה שלישית Everest, טמפ' המעבד כמו בSpeed Fan. כנ"ל גם בAi Booster. אז איך זה שיש הבדלים כאלה משמעותיים בטמפ' ?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני חדש בעניין אז אני צריך קצת עזרה אני מנסה לעשות OC למעבד P4 2.4 GHZ PRESCOT הגעתי עד 2.72 GHZ החום הוא על 40 מעלות בזמן רגיל ועבודה 50 ואני בלי תוספי קירור שונים. אני רוצה לעבור את גבול ה3GHZ יש מצב שזה יקרה או שאני מבזבז זמן המחשב מורכב מפנטיום 4 2.4 @ 2.72 ולוח אם של ASUS P4SP-MX כ.מסך G-FORCE FX 5200 128 MB וגם זיכרון 512 של KINGSTON הוספתי למארז עוד מאוורר זה התוסף היחיד של הקירור יש לי שני מאוררי מארז אחד מקדימה ואחד מאחורה. אני גם צריך תוכנות בדיקה טובות אם יש למהירות . בתודה BEN903 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מופתע שלא מדברים כאן על גירסאות ביוס למיניהם, שימוש בביוס חדש/משופר יכול לתת תוספת נכבדה לביצועים. אני לדוגמא פעלתי על 2.5-3-4-7 והמערכת מחזיקה אחרי עידכון לגירסה של ocz 704-2 נתנה לי לעבור ל 2.5-3-3-7 בתור התחלה. (אני מאמין שיש עוד מה לשפר, אפילו שמדובר בזיכרון לא משהו ) קבלו לינק לדיסק שאחד הכין שמכיל את כל העידכונים: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=22031 מכיל BOOT והתקנה אוטומטית לכל גירסה (מתעדכן כל זמן קצר), לכל מערכת גם כל גירסה יכולה להתאים באופן שונה ככה שאין ביוס שמתאים לכולם. מקווה שאנשים ישתפו קצת על מה שהם משתמשים או ניסו בעבר, תהנו.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המממ השאלה העיקרית היא, אם כל הרכיבים על הלוח אם מקוררים יתר-על המידה, הדבר יכול להרוס את המרכיבים..? בוא נגיד והצלחתי להכניס ולהרכיב בתוך המחשב גוף קירור קומפקטי של מקרר מיני-בר.. הדבר יכול להרוס .. ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
אוקי אני שומע את זה הרבה והבנתי את העיקרון שלה.. אבל מה היא באמתר ממה היא מורכבת?! ולמה היא חשובה כלכך!? ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש יחסית, מפרט: [h=1]SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem)[/h]i5 4670k gigabyte ga-h87m-hd3 corsair cm16Gx3M2A1600c10 (2x8GB) nvidia gtx 660 קירור מים של CORSAIR h60 עם 2 מאוורים חזקים ב push pull במצב רגיל אני על 27 מעלות,אם אני מפעיל STRESS TEST אני מגיע לאזור ה 50 מעלות. כרגע אני רץ על OC מינימלי שמאפשר לכל ליבה להגיע ל 3.8 במקום 3.6 כל שינוי הכי קטן שאני מנסה לעשות ב OC גורם לזה שהמחשב קופא בבדיקת מאמץ. גם אם אני מנסה למשוך כל ליבה ל 4 זה קורס בבדיקות.המחשב פשוט קופא בבדיקה. ניסיתי גם ידנית וגם דרך התוכנה שמגיע עם הלוח אם, אני לא מדבר על OC רציני אלה מינימלי ל 4 נניח. ניסיתי לשחק עם כל הגדרה אפשרית ב BIOS אבל חשוב לציין שאין…
-
- 4 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
והאם הוא מספיק טוב או שעדיף לקנות אחד אחר ואיזה???
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את ה Accelero X2 לכרטיס שלי מסוג Sapphire X1950P http://www.bit-tech.net/hardware/2006/10/17/sapphire_radeon_x1950_pro/3 עיינתי באתר היצרן של AC וראיתי שלא מספיק שצריך לקנות את הקירור אלא גם כתוב שם ATI Radeon X1950Pro requires an extra Voltage Regulator Heat Spreader Module. http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=7&disc= http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=3&disc= מאיפה ניתן להשיג המוצר הנ"ל והאם הוא באמת הכרחי בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד אינטל i7 6700k, מורכב עליו קירור אוויר (לא זוכר את הדגם), המעבד מגיע ל70 מעלות בממוצע ב4 ליבות בסשן גיימינג בcall of duty modern warfare. כמו כן אני חייב לציין שהמחשב עומד בפינה מתחת לשולחן לכן בקיץ אני מעריך שהטמפ' תעלה ב1-2 מעלות (לא בטוח אבל קרוב לוודאי). השאלה שלי היא האם הטמפ' האלה גבוהות מדי למעבד והאם מומלץ להתקין קירור מים (כי שוב, זו הוצאה.. אם הטמפ' בסדר גמור אין סיבה להשקיע 500+ שקל). ובכמה מעלות בערך הטמפ' אמורה לרדת עם המעבר לשימוש בקירור מים? כמו כן, הכרטיס מסך מגיע לי גם לסביבות ה70 מעלות(במהלך משחק), אבל הבנתי שכל עוד הוא לא מגיע ל80 ומעלה הכל בסדר, אבל זה כבר לא קשור לנושא האשכול (חשבתי אולי ג…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי E8500 ומאוורר של TERMALTEK BIG TYPHOON ורציתי לדעת עד כמה יכול להגיע המעבד באובר קלוק בלי לפגוע בו ...... בנוסף רציתי לדעת אם אני מעלה את האובר קלוק כמה חלקים אחרים במחשב מושפעים מהעניין ואם אני יכול לפגוע בהם...... נ"ב אני חדש בפרום אז אם טעיתי במיקום של השאלה אני מתנצל מראש ןתודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הזה : ENERMAX FS-710-B 2 ATX FileServer ATX Black Case - 3 fans - NO POWER SUPPLY
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-