עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by manenbu,

שלום, קניתי AMD Phenom II x4 965 חדש וחיברתי אליו Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2. הטמפ' ב idle נעה בין 39 ל-43 (ע"פ hwmonitor). בעומס של Prime 95 על 4 ליבות הטמפ' מגיעה ל-70 מעלות תוך שניות (ופחדתי לראות לאן זה יגיע בסוף). חשבתי שאולי שמתי את ההיטסינק לא נכון, אז הורדתי אותו ועל הדרך החלפתי את הגריז שהגיע עם הקירור עם AS5 (ניקיתי הכל עם אצטון כמו שצריך). זה לא עזר. לא משנה אם המארז סגור או פתוח (ניסיתי לעשות אויר עם מייבש שיער בשביל לראות אם זה בעיה של אוורור על המארז, וזה לא משפיע). מיותר לציין שהמעבד בלי אוברקלוק בכלל. מה עושים? או שאני סתם פרנואיד וזאת טמפרטורה תקינה?[br]פורסם בתאריך: 13.11.2009 בשעה 20:36:16 עוד כמה דברים שאולי יהיו מעניינים:לוח אם gigabyte ma785g…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by stingeR-,

טוב, אז אחרי כמה וכמה ניסיונות, הצלחתי להביא את ה4850 שלי לביצועים של 4870(וגם קצת יותר מזה)... תוצאות לפניכם, האוברקלוק הנ"ל התבצע על ידי VMOD.. מדריך אפשר למצוא כאן : http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/voltmods/151/1 [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by CrackPot,

הדרישות: -שליטה של לפחות ארבעה ערוצי מאווררים. -תמיכה בכל מאוורר- 12W ומעלה. -שיהיה יפה. תודה מראש.

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by amisha,

תוצאות OC תזמונים 2.5/3-3-7 מתחים : זכרון : 2.75 מעבד 1.525 במצב הזה לפי פריים זאת המע' הכי לא אמינה בשוק!!!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by #ELad#,

שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GeForce 9500 GT. וכשאני מעלה את האיכות הגרפית במשחקים המחשב מגיב מאוד לאט. חשבתי שאולי זה טמפרטורה. אז הפעלתי את התוכנה HWMonitor ונכנסתי למשחק GTA IV, העלתי את הרזולוציה ל- 1200*1920 והבחנתי שהטמפרטורה הגיעה ל-76. זה תקין? במידה ולא, ראיתי אחד נחמד: Z-Machine GV1000 מומלץ? פרטים נוספים: מעבד: E7200 זיכרון: שני סטיקים של 1 ג'יגה PC2-6400 800Mhz Black Dragon Dual Channel ספק: Enermax Liberty 400W חג שמח, אלעד.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. לפני שבוע בערך אני קניתי צג LCD 240X64. הצג עלה לי סכום לא קטן של 160ש"ח כולל משלוח. כידוע יש בעיה עם צגים כאלה. הם מתחממים כאשר נותנים להם -12V ולא -8V. אז בקשתי ממישהו שיעזור לי והוא בנה והלחים לי סכמה מיוחדת שנותנת את המתח הדרוש בעזרת מייצב והכל חובר יפה וטוב ועבד ולא התחמם בכלל. אני ברוב טיפשותי חברתי את חיבור הMULEX הפוך (היה ניתן לחבר אותו בשני אופנים כי חציו היה שבור למען הכנסת החוטים). בכלל שהכנסתי אותו הפוך הוא נשרף לי ובנוסף גם הצורב שלי נשרף. אני ממש ממש מעוצבן ועצוב בגלל זה. לא רק שהלך מלא זמן גם ההשקעה של ה160ש"ח הלכה לפח ובנוסף הצורב נשרף ואני צריך להקשיע מלא כסף באחד חדש. מה שהכי מעצבן זה שהכל קרה בגלל הכנסה אחת הפוכה. אוי אוי אוי אני ממש לא מאחל את החוייה…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by arigo,

רכשתי : מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, לוח אםGigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i CHIPSET, קירור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בכמה ניתן להאיץ את המערכת?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by NeverHood,

מפרט המחשב שלי מצויין בפרטי משתמש, וגם לא אז בכל מקרה אני יכתוב שוב סלרון 2.4 גיגהרץ 256 זיכרון ראם (כרגע אס.די.ראם, זמני עד שאני יקנה די.די.אר) כ.מסך ג'יפורס אמ.אמ.איקס 128 מגהבייט הרדיסק 80גיגה - 8מגה באפר, של חברת ווסטרן דיגיטל קטודה קרה מארז סימבדה 2 מאוררי ג'נריק, 80ממ, קדמי מכניס אוויר , אחורי מוציא אוויר ספק 480וואט, הגיע עם המארז במצב מנוחה, (תוכנות אינטרנט פשוטות וכו) המעבד יושב על 44-45 מעלות (ללא מזגן..) שהפעלתי וויס סיטי ושיחקתי במשך... 40 דקות, המשחק התחיל להתקע טיפה ממש ממש טיפה, לא שמו לב אבל אני שם לב תמיד להכל אז מזערתי את המשחק והפעלתי את התוכנה ASUS PC PROB שמראה מידע על המערכת וראיתי שהמעבד על 55 מעלות!!!!! האמת שזה לא הפריע כלכך למשחק, …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by fatalico,

אוקיי. הכל מתחיל מזה שאצלי המחשב בתוך החדר. יתרונות - חיבור למערכת אחת עם הDVD והרסיבר, הרמקולים בסראונד, וכו'. חסרונות - רעש. הרבה רעש. במאמץ להפחתת הרעש, החלטתי לוותר על המאוורר של המעבד, ולרכוש אחד יותר שקט. כידוע לכולכם, אין יותר שקט מ-0 דציבלים. ברגע שראיתי את הסוניק טאוור נדלקתי עליו. חכם, פשוט ויפה. חסכתי קצת כסף מהתעמולת בחירות (מקצוע מגניב, "קדימה" האלה טחונים בכסף!), תפסתי 220 שקל, והלכתי לרכוש. המערכת שלי באוברקלוק מתון ופשוט הנובע משיקולים כלכליים טהורים, העלאת הבאס מ-200 ל-220 במטרה לחזק את הזכרונות ו"להפוך" את המעבד מ 3200+ ל 3500+. הטמפ' שלי עם הקירור סטוק היו 25 במנוחה, 35 במאמץ, בשעת הבדיקה וגם בד"כ כלל. שעה אח"כ, עם התקנת הסוניק, הטמפ' הן 23 במנוחה, 30 ב…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. התקנתי את גוף הקרור Thermalright Ultra 120 eXtreme במערכת של 1155 מעבד 2600K הגוף כרגע יושב בלי מאורר עליו והמעבד בחום ממוצע של 31 מעלות, מדהים! בשביל לעשות OC חשבתי להוסיף מאורר אחד או שניים, יש המלצה למשהו שמתאים לגוף קירור הזה? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Glow,

שלום! יש לי חיישן טמפרטורה שאני רוצה לחבר לכרטיס מסך ואני רוצה לדעת איפה אני מחבר אותו בלוח אם כדי שיציג לי את הטמפרטורות.... תודה מראש לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by roes,

מה זה משחה תרמית? מה היא עושה, למה היא נועדה?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. זה המעבד שאני יקנה השבוע כנראה בגרסא ללא מאוורר מקורי ועדיין לא סגור איזה קירור תלוי כמה יצא לי המפרט . הקירור יהיה או הפרייזר 7 באיזור ה120+- או המוגן 2 באיזור ה200+ . כאמור המעבד דיי חזק אבל בא בתדר של 2.8 לא שזה נמוך פשוט הבנתי שהצריכת חשמל שלו נמוכה ויחד עם זאת גם הוא לא מעבד חם ולכן יש בו פוטנציאל נחמד לOC טוב . השאלות שלי הם כאלו : 1. איזה לוח הכי זול שתומך בתושבת 1156 של ג'יגה בייט יתאים מבחינת אופציה לOC ? 2. לא יודע אם זה הכי מתאים לשאול כאן אבל במידה ואני עושה OC האחריות יורדת ? אם כן יש דרך להחזיר את הOC למצב ראשוני וככה לא יראה שהמחשב עבר OC ? 3. איזה קירור הכי עדיף מבחינת התקציב ומה השוני בין הקירור ההוא לבין הקירור סטוק ? ומה ההבדל בין הקירורים שכתבתי למעל…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by giliboy,

איזה מאוורר הכי טוב לפנטיום 4 478??

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by 6kwar,

אצלי זה 62 זה טוב?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by tom808,

אהלן, יש לי כרטיס 4850hd מזה חצי שנה ורציתי לדעת אם אני צריך להחליף לו משחה טרמית? ואם אני לא יודע להחליף משחה האם זה קריטי וצריך לבקש מטכנאי או משו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Yevgeny Kantorov,

שלום חברים, רציתי לדעת אם קיימת חיה כזו כמו קירור צד שלישי לכרטיס המסך הנ"ל? אני רוצה לשנות את הקירור בגדול 2 סיבות רעש וחום. אני זוכר שבזמנו היה ניתן לקנות קירור לכרטיס מסך אפילו בKSP אך נכון להרגע לא נתקלתי בשום חנות שמוכרת.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש לי קצת בעיה עם האובר קלוקינג..... אני לא יודע איך עושים ממה צכיך להיזהר (בניתי לעצמי מערכת קירור עצבנית) אבל אני לא יודע איך עושים ולמה צכיך להתייחס..... HELP!!!!!!!!!! המערכת שבניתי הכילה קרבורטור שמקרר ולבד הוא מגיע ל-15 מעלות.....יש לו משאבה שלא רשום עליה כלום...אבל היא מעבירה 400 ליטר לשעה....

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. SK-7 + SF2 או SLK800 + DELTA FAN .

• 41 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by XqGEX,

שלום ניסיתי לעשות OC למעבד שלי גיליתי שאם אני מרים FSB דרך ה Ntune אז אני גם עושה OC לזכרון וברגע שאני עושה החל המחשב מכבה את עצמו ועולה מחדש בלי לשמור את ההגדרות גבר נתקלתי בעבר בבעיה שהזכרונות שלי מאוד רגישים מבחינת המתחים ושהעלאה ידנית קטנה של מתח דרך הביוס גורמת למחשב לא להידלק ולהראות הודעת שגיאה ב LCD אתמול מצאתי אפשרות בביוס להעלות FSB רק למעבד והרמתי מ 266X9 ל 300X9 ועכשיו המעבד עובד על 2.7GHZ עכשיו חשבתי לנסות לראות אם אני יכול להגיע ל 3.0GHZ אז ניסיתי לבדוק מה הנתונים שלי עכשיו ב 2.7 CORETEMP 47 45 37 39 ההרצה של ה NTUNE הראתה שהמחשב תקין וגם לא אימצה אותו כל כך הרגע ניסיתי עם PRIME95 לעשות הרצה פתחתי תתוכנה ובחרתי באפשרות שהייתה הכי למעלה ותוך כמה שניות הטמפרטו…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by yan,

שלום..אני לא מבין באוברקלוק יותר מידי אז תתחשבו (: רציתי לדעת אם זה שאני מקטין את הטמפרטורה של המעבד זה די ויותר בשביל להגדיל את מהירותו או שצריך ואפשר לשנות משהו בהגדרות ואם כן האם זה יכול להזיק למעבד בצורה כל שהיא למעבד או לשאר חלקי המחשב http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=1774

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. להתחלה שוב תודה ל hwzone על הקירור של TT לזכרונות שקיבלתי במפגש ;D . הדבקתי אותו ולא הייתי בטוח שעשיתי את הדבר הנכון , הדבקתי את הקירור מצידו הימיני של המאורר ומעליו , האם זה היה בסדר ? או שהלך הקירור :-\ ?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Tal555,

וכהבטחתי רציתם לדעת כמה מעלות זה הוריד.... אז כמו שראיתם אז המחשב שלי עמד במנוחה על 74 - 76 מעלות קבוע... כרגע המעבד עומד על 54 - 55 קבוע במנוחה... והכי חשוב ה-ש-ק-ט !!! המאוורר כל כך שקט שזה לא יאומן!!! הוא כרגע על 1400 RPM שזה גם בקושי שומעים מקודם המאוורר של הפרסקוט עשה רעש ל שדה תעופה קטן כמו שמשהו אמר כאן פעם... ובכן אני ממש מרוצה מהעבודה והשקט שלו... עכשיו לצרות שאני ואחי גרמנו... :s05: :-[ :-\ :'( ובכן... כדי להתקין את הביג טייפון זה היה סיפור מהתחת... המארז שלי לא ממש גדול והייתי צריך להזיז כלפי פנים את שני ההארד דיסקים שלי ואחד הכונני דיסקים כדי שאוכל להוציא את הלוח אם... וגם ללוח אם היו מלא ברגים ... כידוע כשמתקינים את הביג טייפון צריך לשים תושבת מיוחדת כז…

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shlomibandit,

יש לי מעבד 3200 אטלון 64 ביט.. בעבר כבר עשיתי לו אובר של 200 מגה הרץ רק.. מפני שהזיכרונות שלי לא אפשרו לי יותר.. איך שהייתי עושה איזה אובר של עוד 20-30 המחשב היה מתחיל לעשות בעיות .. עכשיו שקצת קראתי עוד על אובר למעבד , הורדתי מחלק לזיכרונות ל333 במקום 400.. והגעתי לאובר של 2360 במקום 2000.. עכשיו איך שאני מנסה להעלות עוד 10 מגה הרץ אפילו המחשב עושה ריסט והווינדוז לא עולה.. מה יכולה ליהיות הבעיה? אולי אני צריך להעלות מתח? כי לא נגעתי במתח.. אני רוצה להגיע ככה ל 2500 זה אפשרי עם המפרט כמו שלי? (כתוב בצד) המתח של המעבד - 1.408 .. נ.ב: המעבד לא עובר עם בדיקה של s@m את ה 55 מעלות במאמץ של 100%.. , ונראה לי לפי התוכה האובר תקין לא רואה שום בעיות .. עשיתי בדיקה ארוכה..(הבדיקה …

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by shaynet,

אני עומד לקנות קירור חדש למעבד שלי ואני מתלבט בין thermalright xp-90c thermaltake bigwater השיקול שלי הוא בביצועים ולא ברעש מה לדעתכם יביא לי ביצועים טובים יותר אני אישית נוטה יותר לכיוון הxp-90c

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.