אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ...... יש לי מערכת מחשב ממש חזקה ואני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג נורמאלי ...... אז אם למישהו פה יש קצת זמן ומוכן לעזור ....... אשמח אם תצרו עימי קשר . msn : shaycohen75@hotmail.com icq : 81924056 תודה מראש ....... זה המפרט שלי 8) 1. מארז : .Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower 2. ספק כח : ENERMAX EG465P-VE 3. לוח אם : ASUS P4P800 Deluxe 4. מעבד : INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 5. קירור מעבד : Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 6. זיכרון : 1 גיגה 2 * 512MB Micron DDR PC3200/400 -Micron original 7. כרטיס מסך : ASUS V9480 TVD TI4800 vivo 8. הרד דיסק : 2 * WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA + WD 80GB-8MB JB -72…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לעשות OC למעבד הנ"ל ואין לי מושג איך עושים OC מישהו יכול להדריך אותי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... זה משתלם? זאת אומרת שאם זה משמעותי ומורגש-נגיד להפוך מ-X700 ל-X800 למשל.... הכרטיס הוא של חברת SAPHIERE אם זה משנה... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום חברה. יש לי מעבד סלרון 3.06 . . . אני רוצה לבצע OC , ורציתי לדעת: 1) האם זה אפשרי למעבד סלרון? 2) חייב לעשות את זה בביוס או יש וכנה? 3) ניסיתי לעשות OC בעזרת תוכנה שהגיע לי אם המחשב ונאלצתי להחליף את כל הויינדוס בעקבות זה... קראית את המדריכים, אבל הביוס שלי או ישן או לא יודע מה כי אין שם את האפרויות שצריך לעשות... בבקשה תעזור לי אם זה.
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את המחשבב קניתי את המחשב במטרה ללמוד ולעשות עליו OC רציני ביותר ! אך אני לאדע לאיזה טווח ביצועים אני יכול להגיע ... אני יודע שזהו עניין של מזל ולכן רציתי לדעת מהו בכלל הטווח שאני יכול להגיע אליו, ומהן הטמפרטורות המומלצות לכל חלק .. זהו המפרט : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB + SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm + MX1 ASUS P5B DELUXE SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 + ZALMAN VF900-CU LED + המשחה שלו כפי שניתן לראות המחשב דיי מיועד ל - OC וגם המארז מאוורר היטב ... ואני רוצה לדעת מה המקסימום שאני יכול להגיע [בגבול ההגיון כמובן] ומהו הטווח …
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מה זה אומר [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי. קניתי השבוע את 8800 GTS והנה הטמפ' שEverest מראה לי GPU 63 °C (145 °F) GPU Diode 68 °C (154 °F) GPU Memory 63 °C (145 °F) GPU Ambient 59 °C (138 °F) לפעמים ה GPU Diode מגיע ל70. האם זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מעבד כמו בכותרת לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות Hynix 400 כאשר אני עושה OC למעבד ( מכפלה 10 על 200 סטוק) בכל קונפיגורציה המחשב עולה ופשוט לא עושה OC! כלומר אני בודק מה מהירות השעון בתוך הווינדוס היא נשארת 2000 ולא זזה.... במקרים מסויימים אפילו המהירות נופלת ל1600... אני לא מבין אם זה איזה מנגנון בטיחות או מה שלא יהיה ואיך אני מעיף את זה לקיבינימט כדי שאני יוכל לבדוק מה המעבד הזה שווה... תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אם מישהו יודע גם על חנות שמוכרת שישלח לי את שמה לפרטי..... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם אפשר "לברקלק" את 8600gt הרבה מאוד או שסתם לא משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
אז ככה, אם אני רוצה לעשות oc ל מעבד שלי, אני צריך להמהיר את mhz של הליבה את הmhz של הbus ולהעלות את המתח? --- האם זה נכון [ זה הכל?]? --- אם הבנתי נכון, את הליבה ואת ה bus אני יכול להמהיר דרך מערכת ההפעלה דרך תוכנה, ומה עם המתח, ולמה צריך להעלות אותו בכלל?, מה זה נותן? **עוד משהו קטן, יחס - איך אני יודע איזה צריך להיות בין ה ליבה ל bus ולמתח ? תודה,
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
1. יש לי סאנבים טרנספורמר [למרות שאני חושב להחליף] יש בו 3 מאווררי 80 נורא רועשים, אחד של 120 שגם קצת רועש אני מחפש מאווררים בגדלים האלו שיהיו טובים אבל שקטים כמה שאפשר כמו כן ה-80 מ"מ צריכים להיות עם תאורה [בגלל מיקומם במארז] האם יש חיה כזו? 2. יש ברשותי כרטיס מסך של ספיר 1900GT האם קירור סטוק שמגיע איתו מספיק אם אני אעשה OC [לא גדול, זה הראשון שלי]? 3. קירור צ'יפסט, אם אני עושה OC קל כמו שאמרתי...האם אני צריך קירור צ'יפסט [הלוח שבמפרט]? 4. קירור זכרונות? [אותה שאלה כמו על הצ'יפסט] תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אנשים יקרים, אני חדש בתחום ומבקש את עזרתכם. אני קורא כאן מלא מדריכים לביצוע OC, אבל כל ניסיון שלי להמהיר את המערכת למספרים כאלה תוקע את המחשב ואני נאלץ לקצר את ה- BIOS. הדבר היחיד שהצלחתי זה להוריד את מהיאות הזכרונות מ-800 ל- 667 ואז להמהיר את המעבד מ- 333 ל- 366, אבל זהו, כל דבר מעבר - תוקע הכל. המפרט המדוייק שלי הוא: מעבד 6750 זכרונות DDR2 800 2X1GB OCZ XTC GOLD עם צלעות קירור לוח אם Gigabyte P35C-DS3R כרטיס מסך INNO3d 8800GT אשמח לקבל עזרה, רעיונות או כיוון כללי מה כדאי לי לעשות, מה לא בסדר במה שאני עושה או בחומרה. תודה רבה!!!! שי.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
האם יש לכרטיס בעיה כללית שהוא לא נשלט אוטו' ע"י המחשב בזמן מאמץ ? כי כשאני נכנס למשחק (STALKER למשל - די כבד) אני לא שומע את הכרטיס לאומת שאם אני עושה את זה ידני ומעלה אפילו ל 50% אני כבר מתחיל לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לאיזה כיוון החלק הארוך יותר פונה?? לזיכרון או לכ.מסך? אם זה לזיכרון, אז כל הסלוט הרביעי בלתי שמיש.. זה לא הגיוני אבל אם זה לכיוון הכ.מסך אז הם ממש קרובים אחד לשני למישהו יש מושג?? :s05: אני פה עם המחשב פתוח
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
זה מה שבניתי עד כה ל-OC קל עד בינוני, אחד היעדים הוא שקט מוחלט. סימנתי בסגול את ההתלבטויות. בואו נניח שהתקציב גמיש בהנחה שיש הגיון ותועלת. מעבד: E6300 - 1075nis E6400 - 1390nis 1. מוכן לשים עוד 300 ש"ח בהנחה שאוכל לסחוט הרבה יותר בשילוב עם זכרונות 800. דעתכם? לוח אם: Gigabyte 965P-S3 790nis DS3 - 950nis DS4 - 1090nis 2. האם כדאי להוסיף ~200 ש"ח בשביל רכיבים קצת יותר איכותיים? ואם כבר, לקחת DS4 עם קירור לצ'יפ? זה בעצם ינטרל את הצורך במאווררון Spirit 2, נכון? האם זה עדיף? פחות רעש? קר מספיק?? זכרונות: G.Skill PC6400 800MHz CL4 4-4-4-12 - 1680nis http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5849 3. המחירים בשמיים, זאת נראית לי בחירה טובה, האם יש משהו דומה באיזור המרכז? והא…
-
- 8 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כל המפרט בצד (ללא האוברקלקו שרשום שם), זה היהי מסוכן להוציא את המאוור בצד שישאר רק ההוא מאחורה? הצידי מרעיש כמו משוגע וכבר ניסיתי לשים 120 מ"מ מקדימה וזה כרוך בפירוק המארז כי העובי לא נכנס בין קצת המארז לכלוב ההארד דיסק. תודה על הסבלנות
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלומות! תהיתי איך קירור הסטוק שמגיע עם האינטל CORE 2 DOU... 6600 האם הוא סולידי ? או שמומלץ להוסיף כסף עבור קירור אחר (יש לציין שלא הולך להתבצע OC... והבקשה בעבור קירור אחר היא להארכת אורך החיים של המעבד) אשמח לקבל המלצות לקירורים אלטרנטיבים אם בכלל צריך או שהסטוק מספיק.. אשר יתנו מענה קירור איכותי בתקציב נמוך ובתעדיפות גבוהה יותר משל קירור הסטוק! תודה מראש והמשך יום נעים !
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה להסיג [glow=red,2,300]בארץ[/glow] חנקן נוזלי או קרח יבש ומה זה אתנול אני רוצה לדעת אתם יודעים מה המחשב הכי קר בעולם ומה הקירור עליו וגם מה הטמפרטורות תודה לעוזרים הו אני יודע שצריך לחפש אבל לא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי ושלום אבקש המלצה לקירור הטוב ביותר למעבד e6750 קונרו או מים או גז בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מפרט מחשב בצד. אני מעלה את הבאס ל-166 בביוס, וכשאני מפעיל את XP אני רואה ב-EVEREST שמהירות המעבד עלתה כמו שצריך ל-3300 MHz בערך. הטמפ' במאמץ למעבד היא 55-53C, ולכרטיס מסך 51C. אני משתמש במחשב במשך כמה שעות, משחק במשחקים, עורך סרטים בלי שום בעיות. אבל אם אני מפעיל מחדש את המחשב, ה-OC מתבטל בצורה אוטומטית וחוזר למהירויות סטוק! עדכנתי לביוס האחרון F10 ללוח אם, כדי שיתמוך במעבד שלי. בפורום ביט-טק הציעו לי לעשות clear cmos, אבל זה לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? אני ראיתי הרבה אנשים עם הלוח+מעבד שיש לי, שהצליחו להגיע ל-OC מרשים, למה אצלי ה-OC ממשיך להתבטל לבד ???
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי שאלה חברים על טמפרטורת עבודת המעבד שלי. המעבד שלי הוא אינטל P4 1.7 והטמפרטורת עבודה שלו עבודה רגילה גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה ואיסקיו לא משהו מיוחד עומדת על 43 מעלות כשאני מדליק זה 30+ האם זה נורמלי או שזה לא טוב וזה צריך להיות יותר נמוך? יש לי קירור מקורי של אינטל ומישחה טרמית מרחתי חדשה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד:E6300 לוח אם:P5B DLX זכרון:GEIL 512*2 דיסק קשיח: WD 250GB 7200 RPM STA 2 כ.מסך:X1950 PRO המעבד שלי נמצא בזמן מנוחה על טמפ של 68-72 מעלות בדקתי בשלוש תוכנות +ביוס נגעתי בסינק והוא לא חם מה יכול להיות הבעיה אני קונה מאוורר חדש אבל יש מצב זה בעיה במעבד או בספק כי כרגע יש לי ספק גינרי
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
וואי ניקיתי עכשיו אבק מהמחשב של חבר שלי......ניקיתי לו את ההיט סינק של המעבד...והמעלות ירדו מ70 מעלות (פרסקוט עם קירור סטוק..).ל50מעלות...ירידה משמעותיתת...אנשים הגיע הזמן לנקות אבק גם ניקיתי את שלי שחזרתי וגם כמובן הוריד לי כמה מעלות...
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-