עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ילד-hw,

רציתי לדעת עד כמה המערכת הזאת טובה למשל החום של המעבד שלי 36 ולוח אם 31 עד כמה המערכת תוריד את החום מהרמה הזאת ועוד דבר תגידו כל כמה זמן מחליפים מים?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך zotac 8800gt 512. טמפ' במצב IDLE היא בין 57-60 טמפ' תחת עומס היא בין 70-72 הבנתי שמדובר בטמפ' נורמליות לקירור סטוק, אבל בכל זאת חשבתי לשדרג את הקירור. חשבתי ללכת בכיוון של Thermaltake duo orb, שע"פ הביקורות נותן ביצועים טובים מאוד (והוא גם מתאים לתקציב שלי). אבל אז נתקלתי בביקורות על ה-Accelero s1 שגם הוא קיבל ביקורות נלהבות. וכאן עולות מספר שאלות: * מה עדיף, קירור פסיבי (שקט וזול יותר - אבל שאולי יצריך הוספה של מאווררים), או קירור אקטיבי (יקר ורועש יותר)? * מי מבין השניים מתאים יותר ל-OC קטן לכרטיס מסך (ולאקלים הישראלי)

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  3. Started by zag_zag,

יש לי פנטיום 2 333 שיוצר בינואר 99, מה שאומר שהמכפלה נעולה בו (למעלה ולמטה). הצלחתי לעשות לו OC ע"י העלאת מהירות הבאס מ-66 ל-83, ועכשיו הוא רץ במהירות 416mhz. המהירות הבאה שהלוח שלי תומך בה היא 100mhz, ובזה המעבד כבר לא הצליח לעמוד (500mhz). איך אני יכול להעלות את ה-FSB בקפיצות קטנות יותר (כרגע זו קפיצה של 13mhz) ? שמעתי שיש תוכנה שיכולה לעשות את זה מתוך windows.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  4. הציפסט שלי ממש רותח ,ומאוד בעייתי לשים שם מאורר בגלל הטוניק שמפריע ,איזה טמפ נחשבת למקסימלית לציפ? אני יודע שהוא לא אמור להיות 5 -10 מעלות מעל טמפ החדר באותו זמן ,למשל עכשיו במצב רגיל הוא ב 41 מעלות וחדר 25.9 ,וזה עוד הדלת פתוחה חחח אבל הכרטיס בבדיקה אז כנראה בגלל זה .... והמארז מאוורר יחסית 120 מקדימה ,מאחורה ,120 למעלה של הספק ,120 למעלה בכלוב כוננים שמכוון לטוניק +120 בטוניק ,סהכ 5 120 ממ . טמפ נבדקו ב SPEEDFAN ,יש עוד תוכנות מומלצות לבדיקת טמפ ציפסט שאני לא מכיר חוץ מEVEREST וSPEEDFAN ?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by War-Hammer,

Leadtek Geforce 4 TI 4200 128mb DDR כמה שאלות: 1: מה ייתן לי לעדכן ביוס שאני מוריד מהאתר של החברה של הכרטיס שלי? חוץ מזה שאני יסכן אותו? יהיה שיפור בכלל? שווה לעשות את זה? 2: יש אולי ביוסים שאני יכול להשים על הכרטיס שלי כמו ששמים למשל לרדאון 9500NP והוא הופך ל 9700 או למשל 9800SE שהופך ל 9800 PRO, יש אולי משהו שאני יכול לעשות בכרטיס שלי? 3: תציעו לי אפשרויות אין לי מושג מה אני יכול לעשות לכרטיס שלי, הכוונה שלי היא לאוברקלוק שהוא לא רק העלאת מהירויות השעון קיים דבר כזה ל TI שלי?

• 7 תגובות
    • 522 צפיות
  6. אני רוצה לקנות עוד מאוורר אבל אני לא יודע לאן אני מחר אותו זאת אומרת את החשמל שלו שהוא יעבוד.... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by cyberX,

מה ההבדל בין קירור פסיבי לבין אקטיבי ?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  8. שניהם מכניסים לבפנים אוויר או אחד מכניס אחד מוציא? מי מהם ? למבינים תודה.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  9. כולה מאוורר פשוט מה כבר יכול להיות מיוחד בו ?..

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  10. אני לפני קניית מחשב ואני צריך קירור לכל ה3 רכיבים בדרך ל OC על רמה מה שחשוב שיהיה שקט ויעבוד כמו שצריך תודה תקציב כולל לכל הפריטים 1000 שקלים עד 1300 ככה

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  11. אני מכווה שזה מראה את הטמפ של הכרטיס > [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  12. יש לי "מחשב נייד" שיש לו מעבד רגיל p41.8 עם 2 מאווררים לאחר כמה דקות עבודה המחשב מתאמץ והמאווררים עושים רעש חזק ובלתי נסבל(יותר ממחשב נייח). אין לי צורך בניידות של המחשב לכן חשבתי להסיר את המכסה התחתון של המחשב ולהתקין מתחתין קופסה(מעין מארז)שבוא יהיה אמצעי קירור שיגרום למעבד לא להתקע כל רגע ושיעשה פחות רעש(אולי בגלל שהמעבד יונק אוויר מהמשטח התחתון כלומר מתחת למחשב אין לו סרקולציה טובה של אוויר ואם רק אגביה את המחשב עם מארז שונה אז יהיה קירור טוב יותר). אשמח לעצות ועזרה..

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  13. Started by coorva,

מה הקרור המומלץ לכרטיס זה ואיזו חנות בתל אביב או במרכז יכולה להתקין לי אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by exercise,

למה תמיד שמנקים אותם מאבק (בלי לשמן) הם תמיד מרעישים יותר אח"כ ? יש דרך פשוטה (בלי שמן) לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  15. אין ספק שהקיץ הגיע.. המזגן כבר מזמן דולק.. ובין השאר, גם המחשב מתחמם אני ישתף אתכם בטמפ' של מחשב הHTPC שלי, מכיוון שהוא המחשב שאני עובד עליו בינתיים מעבד : חורף: 26 מעלות, קיץ: 37 כ.מסך 4850 ספיר דיזיין : חורף 36 מעלות, קיץ : 53 מכיוון שמדובר במחשב די קטן וצפוף, הסרקולציה שם לא בגדר "להיט" אלא יותר "לוהט" .. יאללה.. שתפו גם אתם.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  16. אצלי הוא לא במאמץ כמו משחק או משהו הוהוא על 80 זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  17. פירקתי ספק ישן,וחשבתי לשים את המאוורר שלו על הכרטיס מסך. האם הקירור הזה יעזור או שלא שווה לשים אותו? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by SHAY951,

כמה עולה מערכת קירור נורמלית למחשב (לא משהו גדול ומסובך מידי), וכמה באמת היא יכולה לעזור?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם טוב יש לי מחשב לא ממש חדש אבל טוב (לי) עד שהיה לי חדש AMD 900MHZ לוח של Gigabyte GA-7ZX החום של המעבד רק שהוא עובד בלי להריץ מישחק 42-45 של הלוח 26 זה חום תקין או לא ודבר שני. אוברקלוקינג יהרוס את המחשב שלי יש לי FAN CPU : Thermaltake Volcano 8 ??? אם איזה תוכנה אני יכול לעשות אוברקלוקינג לשיפור המהירות ל 1000-1100 ואת הבס לעלות ל200

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by malcolmx9,

מה שכתבתי בכותרת

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  21. אני רוצה לעשות OC לסלרון 800, ראיתי שיפורש של 50% לאחד שעשה אותו עם קירור Thermal Take Volcano 6Cu, לעומת שיפור של 3% לאחד שעשה OC עם קירור סטוק. קודם כל לא מצאתי אתר באינטרנט שמוכר את הקירור הזה: Thermal Take Volcano 6Cu... אצלי לוח אם ישן, של סלרון 800, זה סוקט 370 אם אני לא טועה, תקנו אותי.... אז אני צריך קירור זול, אני מדבר על 100 שח גג. לOC... ה Thermal Take Volcano 6Cu בזמנו עלה 100 שח. מישו מוכן אולי להביא אתרים שיש בהם את הקירור הזה? או לפחות משו שיתאים לי, במחיר... בלוח אם... תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  22. Started by ofcourse,

היי הלוח שלי הוא GA-7VM400M-RZ GIGABYE , והמאוור של המעבד הפסיק לעבוד. אני מחפש המלצה למאוור קטן וזול, כיוון שלוח האם הזה הוא קטן ולכן רק מאווררים קטנים יכולים להכנס בין הקבלים שלו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  23. האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  24. אז ככה. רציתי מאוד את Thermalright ULTRA 120 eXtreme. העניין הוא שאם אני קונה ומתקין אותו אני נאלץ להסיר את הקירור המקורי של הצ'יפסט שלי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531 אני ממש לא מעוניין בלהסיר אותו ולכן הוא לא בא בחשבון. נראה לי ש- AC pro7 יעשה את העבודה. האם למישהו יש המלצות לקירור אחר שלא יצריך הסרה של קירור הצ'יפ? נ.ב. יהיה OC.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  25. הנה לינק לאתר המוצר, אני ישמח לתשובה מהירה, לפני שיישרף לי הכרטיס http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm תודה מראש

• 4 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים