אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מי שיכול להשיג לי תותח אני מחפש אותה כבר הרבה זמן
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (מפרט בפרופיל). קראתי קצת באינטרנט על איך לעשות OC למעבד אז את העיקרון נראה לי שהבנתי . יש לי מספר שאלות לפני שאני מתחיל: אחרי שאני אעשה את הOC באיזה תוכנה להשתמש בשביל לבדוק יציבות של המעבד? האם אני צריך להשתמש במחלקים או שהזכרונות שלי (corsair value select) יכולים להסתדר אם המהירות הנוספת? ללוח שלי אין מד טמפרטורה אז האם הOC יכול לגרום לו להתמם ואם כן איך אני אדע שהוא לא מתחממם יותר מדי? לאיזה מהירות סופית נראה לכם שאני אגיע? תודה רבה על העזרה אם יש לכם איזה שהם עצות או טיפים בבקשה תגידו, אשמח לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
עשיתי מוד קל לוודו הישן שלי החלפתי את המאורר 20 מ"מ המסכן שלו ב80 מ"מ שמכסה לי גם חלק מהזכרונות. אם איזו תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק לוודו המסכן הגיע זמנו להוציא קיטור אגב, אני משתמש ברד האט 9
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: מעבד Q6600 ללא אוברקלוק 2GB זכרון של OCZ וכרטיס מסך 8800GT ללא אוברקלוק לאחרונה הרגשתי האטה מסויימת במשחקים והחלטתי לפרמט את המחשב, לאחר פרמוט והתקנה מחדש של ויסטה עדיין האטיות מורגשת החלטתי להריץ 3DMark06 וקיבלתי ציון של 5737 נראה לי ציון נמוך למערכת שלי התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia ו9 DirectX אחרון מהאתר של מיקורסופט אני חושש שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי חוויתי לאחרונה קצת מסכים כחולים, יש איזה שהיא דרך לבדוק את זה לפני שאני פונה לחנות לממש אחריות? הטמפרטורות של הכרטיס מסך הם 65 מעלות במנוחה ו 80 במאמץ של המעבד 38 במנוחה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כרגע יש לי בחזית המארז 120 מ"מ של וואנטק (stealth) ודחיסת האוויר שלו לא כל כך גדולה. רציתי לדעת אם אני יחליף למאוורר אנרמקס (שידוע שהוא יהיה יותר רועש) האם הטמפ' תשתנה משמעותית או שזה לא יעשה את ההבדל? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זה יעזור לי במשהו? או שזה סתם עוד מאורר? אם אני רוצה לבצע עם הכרטיס אוברקלוק קטנטן זה יעזור?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר קצת את המחשב שלי לא בהגזמה אבל להמהיר.... יש לי מעבד P4 2.0A GHZ זכרון 256MB DDR266 של KINGSTON הם נחשבים טובים??? ואני אקנה בעוד כמה זמן עוד 128MB DDR266 של VIKING. לוח אם של ELITEGROUP P4VXAD שרק בגללו אני מפחד להמהיר. אז ככה, אני צריך אתר שבו אני אוכל לקנות צלעות קירור... והאם כדי לי להמהיר ואם כן לכמה?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם הכרטיס שלי מתאים ל OVERCLOKING Inno3D GeForce FX 5700LE תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות עוד מאוורר אבל אני לא יודע לאן אני מחר אותו זאת אומרת את החשמל שלו שהוא יעבוד.... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה טוב יותר מבחינת ביצועים??? יש לי מחשב: 2.4C ASUS P4P800 2X256MB של היניקס DDR400 בסטוק הזיכרונות פועלים בתיזמונים של 8 3 3 3 אך ניתן גם להפעיל אותם בתיזמונים של 6 3 3 2 ע''י תוספת מתח קטנה וכל זה בהמהירות של ה400MHZ בנוסף ניתן גם לעשות OC ולהפעיל אום ללא בעיות בבאס של 250MHZ אבל בתיזמונים גבוהים של 8 4 4 3 אני עושה OC ל3000 MHZ ואני יכול ליבחור שהזיכרונות יפעלו ביחס ישר בבאס של 250MHZ כלומר 500 MHZ ובתיזמונים של 8 4 4 3 ו אני גם יכול ליבחור ביחס של 4\5 ואז הזיכרונות יפעלו בבאס של 200 ובתיזמונים של 6 3 3 2 מה יותר טוב מבחינת הביצועים ???? תיזמונים נמוכים או מהירות גבוהה??
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
הכותרת די ברורה, אבל אם לא אז אני מדבר על אתר שבו אנשים העלו את התוצאות שלהם עם החלקים שלהם ועם ההגדרות שהם כיוונו. זה דבר שדי יכול לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום D: אני רוצה לקנות בקרוב x800 gto2 שך ATI ... כמובן שאני הולך לפתוח איתו צינורות וכו', אבל אני רוצה גם לעשות לו OC קטן / בינוני, לא משהו רציני.... עכשיו אני צריך מאוורר שיקרר לי את הכרטיס מסך לטמפ' נורמלית לאחר הOC בבקשה הצעות קירור בסך של 100-150 ש"ח לא יותר תודה
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בNVSYS אני לא יכול לעשות OC לשום דבר.. הכוונה כל אופציה שיש בתוכנה חסומה לי... ובריבה טיונר אני לא מצליח לעשות OC לכרטיס מסך גם שם כמו בריבה אני לא יכול להזיז את הבקרה הזאותי... יש לי לוח EP 8KDA3J ומעבד AMD 64BIT 3000+ וכרטיס מסך ג'יפורס 5200 לא זוכר של איזה חברה..
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי לבחירה 4 סוגי חיישנים, או מה שזה לא יהיה שם.. ושאני בוחר אחד מהם הטמפ' של המעבד מראה לי משהו לא הגיוני... ושאני בוחר חיישן אחר, זה בעצם הטמפ' בדקתי במגביל בתוכנה Everest PRO ושאני בוחר בחיישן שמראה לי את הטמפ' הנמוכה, גם שם זה מראה לי את אותה טמפ' ב CPU מישהו יודע מה זה? למה? אם זה באמת המעלות הנכונות?? העלתי תמונה כדי שתבינו יותר טוב... *** שימו לב לחצים המסומנים במצב 1, ובמצב 2... *** [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
איך מערכת קירור המים Thermaltake AquariusII? יש אותה בפנדה יחד עם מארז Xaser II 5000 Chassis (שעולה בנפרד 647) ב 1465 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מעבד amd 64 3000+ עם מאוורר box - 47 sys - 38 pwm - 44 hd - 35 (נלקח מאוורסט) הוא בד"כ 27-30 לא יודע מה קרה עכשיו \: כלח השאר מabit uguru eq מארז compucase 6a19 תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי מחשב חדש במזל טוב , וממש ברגעים אלו אני מרכיב אותו, הבעיה היא שאני חדש בתחום....וקראתי באיזשהו מקום שצריך למרוח משחה טרמית על המעבד, זה חובה ? ואם כן, איפה אני משיג את זה ואיך בדיוק צריך למרוח את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שמעתי שצריך להיות שם,אבל אני לא מוצא איפה זה צריך להיות?לדוגמא cmos,integrated pirh..... ותחתי איזה שם זה צריך להיות?תודה מראש :-\
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קירור שקט ויעיל , מטרות : OC בינוני\גבוה . תקציב: 250 מקסימום . מעבד: AMD 3200+ s939 "WC לוח-אם: MSI K8N Neo2 Platinum חשבתי על Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED , אבל אינני יודע אם הוא מתאים ללוח אם . מישהו יוכל בבקשה לבדוק בשבילי ? המלצות אחרות יתקבלו בברכה . תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול למשוך באוברקלוק את הכרטיס מסך שלי (6800 LEADTEC) עם הקירור סטוק בלי סיכון ממשי.. והאם זה קריטי, אני מתכוון האם זה אני יראה שיפורים שנראים לעין במשחקים כמו HL2 דום 3 וכל אלה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד ATHLON 64 3200 AM2 וחשבתי על לקחת היטסינק של מעבד כמו שלי ובצלעות קורור ליקדוח לאורך חורים ולהשחיל בהם צינורות נחושת לעשות כמו רדיאטור ואז לחבר לזה משאבת מים.. מה אתם אומרים אפשרי? הצהוב זה הצינור נחושת שישב בין הצלעות קורור עמוק.. ויעבור בו מים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
זה המפרט שלי AMD XP 1800+ MSI K7N2 DALTE L 256MB DDR400 ככה עשיתי OC למעבד שלי ל2088 MHZ שזה בעצם דגם 2600+ והנה הפרטים של הOC מכפלה 12.5 באס 166 יחסים בזיכרון 1:1 מתח למעבד 1.65 מתח לזיכרון 2.6 מתח ללוח 1.6 עכשיו יש לי בעיה אני מנסה בכול דרך לעשות 200FBS אבל זה לא מצליח לי המחשב לא עולה נסתי להוריד את המכפלה ל10 ולתת עוד מתח למעבד ולזיכרון וגם ללוח אבל זה לא עוזר לא משנה מה מתי שאני עושה 200FBS אז המחשב לא נדלק ושתבינו אפילו שיש לי זיכרון ג'נרי זה בכול זאת PC3200 הוא אמור להחזיק 200MHZ אבל זה לא משהו יכול לתת לי כמה הצעות לנסות כדיי שזה יפעל לי על 200 ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, רציתי לקבל עצות לקירור המחשב שלי . נכון לכרגע, מאוורר גדול במארז + מאוורר לכונן קשיח + מאוורר לכרטיס מסך + למעבד - משחה תרמית + 3D ROCKET - PRO COOLER. (נבדקו, כולם עובדים, מנקה את המחשב כל שבועיים באמצעות ספרי לחץ אוויר, אין בהם אבק). כרגע עם המזגן שבבית ובלי לשחק ולהפעיל תוכנות כבדות על המחשב (כרגע מנוצל רק 315 מגה ראם ו1% CPU) הטמפ' הם כאלו: שימו לב, ברגע שאין מזגן בבית (16 מעלות) המחשב מגיע לטמפ' של 70 מעלות בCPU ו65 בכרטיס מסך. במהלך משחק, הטמפ' היא 74 מעלות CPU ו75 מעלות כרטיס מסך (אגב, radeon 9800 pro). יש המלצות לתוספים? (תקציב עד 650 ש"ח). תודה!.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לא מצאתי תוכנה טוב באתר.... וכמה אני יכול להעלות את המעבד הזה pentium 4 willamette 1.7 model 1
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-