עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה שלמוכם לאחרונה הורדתי את התוכנה SPEED FAN, וראיתי שהמאורר של הציפ על הלוח אם שלי(MSI K8N NEO4) מסתובב 8888RPM, שזה המון, ולכן הוא עשה המון רעש!!!!! לכן החלפתי את המאורר לקירור פסיבי של ZALMAN לפי דעתכם, מה צריכה להיות הטמפ' של הציפ' שלי כך שהוא לא יפגע???? תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות מחשב בסביבות 5000 ש"ח. כרטיס מסך הוא פחות משמעותי מבחינתי. אני לא מתכנן OC רציני ממש. השאלה שלי היא איזה מעבד יתן לי ביצועים גבוהים יותר? (המחשב מיועד לעריכה). תודה.

• 7 תגובות
    • 495 צפיות
  3. אז ככה. רציתי מאוד את Thermalright ULTRA 120 eXtreme. העניין הוא שאם אני קונה ומתקין אותו אני נאלץ להסיר את הקירור המקורי של הצ'יפסט שלי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531 אני ממש לא מעוניין בלהסיר אותו ולכן הוא לא בא בחשבון. נראה לי ש- AC pro7 יעשה את העבודה. האם למישהו יש המלצות לקירור אחר שלא יצריך הסרה של קירור הצ'יפ? נ.ב. יהיה OC.

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  4. הנה לינק לאתר המוצר, אני ישמח לתשובה מהירה, לפני שיישרף לי הכרטיס http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm תודה מראש

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  5. טוב יש מאוורר אחד מקדימה דוחף...ואחד מאחור מוציא אוויר.. ועוד אחד על המעבד Zalman AL7700 איך זה טוב יש מה לשנות ? תודה לעוזרים דרך אגב המעבד אחרי אוברקלוק על 3.0 והמעלות הם 66-68 במאמץ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by moshel7,

שלום אני מעונין לעשות OC למעבד הנ"ל ואין לי מושג איך עושים OC מישהו יכול להדריך אותי בבקשה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by franco,

לחבר שלי יש מחשב ישן p2 350 המפרט שלו : מעבד 350 , לוח אם ישן ( לא יודע מה הסוג שלו) , הרד דיסק 6 gb , זכרונות 256 mb , כרטיס מסך gforce 7000 , והשאלה שלי האם ניתן לעשות oc למחשב הזה או לא

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by kiki666,

שלום חברה. יש לי מעבד סלרון 3.06 . . . אני רוצה לבצע OC , ורציתי לדעת: 1) האם זה אפשרי למעבד סלרון? 2) חייב לעשות את זה בביוס או יש וכנה? 3) ניסיתי לעשות OC בעזרת תוכנה שהגיע לי אם המחשב ונאלצתי להחליף את כל הויינדוס בעקבות זה... קראית את המדריכים, אבל הביוס שלי או ישן או לא יודע מה כי אין שם את האפרויות שצריך לעשות... בבקשה תעזור לי אם זה.

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  9. שלום לכולם רציתי לדעת בערך מה רמת הרעש של המאורר המקורי של AMD. אני יודע מנסיון עם ה805 שהמאורר של אינטל קצת מרעיש.. אני מאוד רוצה מחשב שקט אבל כבר אין לי תקציב למאורר תודה רבה קובי. המארז הוא 6A21.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by nivezrati,

שלום לכולם הוצאתי כמה כבלי מולקס מהמחשב שזרוק אצלי בגינה ם לא רטובים ולא קרועים או משהו היה עליהם קצת חול וניקיתי אותו השאלה היא אם הם אמורים לעבוד? צריכה להיות בעיה כלהשהי? כי אני לא רוצה להכניס אותם למשב שלי ולשרוף חלילה איזה משהו

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  11. עד 1500 ש"ח, שווה בכלל לחשוב על משהו במחיר הזה? אם תוכלו לעזור לי להרכיב מערכת (שיושבת בתוך המחשב אני יודה לכם מאוד.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by tazok,

מעבד כמו בכותרת לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות Hynix 400 כאשר אני עושה OC למעבד ( מכפלה 10 על 200 סטוק) בכל קונפיגורציה המחשב עולה ופשוט לא עושה OC! כלומר אני בודק מה מהירות השעון בתוך הווינדוס היא נשארת 2000 ולא זזה.... במקרים מסויימים אפילו המהירות נופלת ל1600... אני לא מבין אם זה איזה מנגנון בטיחות או מה שלא יהיה ואיך אני מעיף את זה לקיבינימט כדי שאני יוכל לבדוק מה המעבד הזה שווה... תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by silky,

שלום רב היום קפצתי לדואר ולקחתי חבילה ענקית ובתוכה היה את ה BIG TYPHOON. ואז באתי וחשבתי לי ??? , נכון שקצת מאוחר אבל עדיף מאשר אך פעם . האם יש מצב שהוא בכלל לא תואם ? השאלה היא האם הוא תומך גם בלוח GA-K8NF-9 וגם במעבד AMD X2 4200 ? כי באתר לא מצוין X2 אלא רק ATHLON 64 ו ATHLON FX. אשמח לתשובות לפני שאני מתחיל בתהליך הארוך והמסובך הזה שנקרא התקנה.......

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  14. ומתי להפסיק לפני שאני שורף אותו כליל? האם יש אחוזים מסוימים בהם מותר לעלות? או שפשוט תוכלו להגיד לי אתם עד מתי הנה הנתונים: Memory clock: 333Mhz Engine clock: 249.75Mhz תודה

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by FatallChill,

טוב אז ככה 1) מה הם "הצינורות" בכרטיס המסך 2) מה הם אפשרויות הOC ל GeForce 5200 fx

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  16. אני צריך מיכל מים חדש, ואני ממש (ממש ממש) מתעצל לבנות. תודה (:

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  17. הקירור סטוק במחשב השני (P4 2.8 Northwood) לא מספיק, המחשב נכבה מידי פעם מהחום, איזה קירור כדאי לקנות? משהו מינימלי, אין שם OC.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  18. תגידו, אם אני רוצה לחבר מאווררים לכרטיס מסך או להוסיף למעבד, איפה אני יכול לתקוע אותם בלוח אם? כי זה יכול ממש לקרר לי את הכרטיס מסך + המעבד.. ואולי יש גם משהו שמצמיד את כולם זה יוכל לעזור.. תודה

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  19. Started by F-You,

יש לי כרטיס מסך Leadtek 7800GTX Extreme אני צריך קרור טוב לOC גם למעבד תודה.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by carock,

אני מעוניין לקנות מערכת חדשנ.. רק השאלה שלי האם היא תיהיה שקטה.. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: EVGA e-GeForce 8800GT SSC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL ¤1631 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤183 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤753 קרור למעבד: SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER ¤251 קרור למארז: ANTEC 92mm TRICOOL ¤47 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤5872…

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by yotamavi,

יש לי עד יום חמישי בצהריים(הכי מאוחר-עדיף בבוקר) שיגיעו כבר החלקים לדודה שלי באמריקה, לכן אם אני מזמין מחר(יום שלישי) צריך חנות או: א.בניו ג'רזי ב.שולחת במשלוחים האווירים האלה שמגיעים תוך יום. אם יש חנות שתענה על הצרכים האלה אני צריך המלצה למערכת תקציבית לקירור מים שתיכנס לי למארז transformer אם המורכות יקרות אז אפשר להביא לי בחלקים נפרדים, אני רוצה רק בלוק קירור למעבד והצעות לבלוקים לכרטיס מסך. תודה רבה רבה.

22. Started by Little_AKA_Or,

אני די חדש בתחום האוברלקוק, ועכשיו נכנסתי לביוס ורק בשביל בדיקה ראשונית העלתי את הבאס מ-200 ל- 205. המהירות עלתה כמו שצריך אבל שמתי לב שהמהירות של הכרטיס מסך עלתה גם כן וא זנכרתי שאמרו לי לפני כמה ימים משהו על נעלית פיסיאיי. אז רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  23. Started by Hatori_Hanzo,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 הם מגיעים ל900Mhz בOC?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. Started by RoNiMaN,

יש לי GF 6600 של GIGABYTE והטמפרטורה של הכרטיס ממש ממש ממש גבוהה ( 70 מעלות .... ) השאלה שלי האם זה נפוץ אצל עוד כרטיסי 6600 ? כי לחבר שלי יש בדיוק את אותו הבעיה מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותית ? ( אני רוצה לעשות OC לכרטיס ...) האם כדאי סיינלסר או שהוא לא יעשה את העבודה ? ואם הוא לא יעשה מה אתם ממליצים לי לעשות ? מערכת מים באה בחשבון אבל עדיף שלא .... אני רוצה לקנות את מערכת הקירור של TT היא דיי זולה ( 500 ש"ח ) אבל רוב הסיכויים שאני לא יקנה אותה כי אין לי ממש 500 שקל בכיס... תודה רבה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  25. נכנסתי לביוס. לא שיניתי כלום לא נגעתי בכלום. הדבר היחיד שעשיתי זה להעלות את המגהרץ של המעבד מ2.66 ל2.70 וכיוונתי זכרונות ל1:1 העלתי כולה ב4 מגהרץ... שזה כלום. איך שהוא עשה ריסט אוטומטית נתקע המחשב. אחרי זה כל פעם שעשיתי ריסט נתקע עד שהמסך פתיחה עבר והמחשב ביקש ממני דיסק של הלוח בשביל לעשות איפס כי האוברקלוק נכשל. מה עשיתי לא בסדר ולמה נתקע המחשב? האם זה כי לא כיוונתי מתח למגהרץ החדש? ואם צריך, כמה מתח צריך. או שאין קשר בכלל למתח מפרט בצד תודה רבה ושבת שלום!!!

• 4 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.