אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אנשים יקרים, אני חדש בתחום ומבקש את עזרתכם. אני קורא כאן מלא מדריכים לביצוע OC, אבל כל ניסיון שלי להמהיר את המערכת למספרים כאלה תוקע את המחשב ואני נאלץ לקצר את ה- BIOS. הדבר היחיד שהצלחתי זה להוריד את מהיאות הזכרונות מ-800 ל- 667 ואז להמהיר את המעבד מ- 333 ל- 366, אבל זהו, כל דבר מעבר - תוקע הכל. המפרט המדוייק שלי הוא: מעבד 6750 זכרונות DDR2 800 2X1GB OCZ XTC GOLD עם צלעות קירור לוח אם Gigabyte P35C-DS3R כרטיס מסך INNO3d 8800GT אשמח לקבל עזרה, רעיונות או כיוון כללי מה כדאי לי לעשות, מה לא בסדר במה שאני עושה או בחומרה. תודה רבה!!!! שי.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני יציג כמה תוצאות מהתקני איחסון שונים שיש לי + תחרות קצב ההעברה הגבוה ביותר לכוננים קשיחים: DOK 1GB Kingston DataTraveler: IDE 2 USB cable with WD 80GB 2MB: WD 80GB 80JD SATA: מי עובר אותי ? (יש עוד הפתעות)
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת איך אני יכול לשלוט במאווררי המארז שלי... יש איזה תוכנה? כי דרך הביוס שלי זה בוודאות לא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לאיזה כיוון החלק הארוך יותר פונה?? לזיכרון או לכ.מסך? אם זה לזיכרון, אז כל הסלוט הרביעי בלתי שמיש.. זה לא הגיוני אבל אם זה לכיוון הכ.מסך אז הם ממש קרובים אחד לשני למישהו יש מושג?? :s05: אני פה עם המחשב פתוח
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני צריך מיכל מים חדש, ואני ממש (ממש ממש) מתעצל לבנות. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי ושלום אבקש המלצה לקירור הטוב ביותר למעבד e6750 קונרו או מים או גז בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
עשיתי OC שניתי מתחים ושכחתי מה היה המתח המקורי שלו 1.5 או 1.55? כן אני יודע... :lamer:
-
- 7 תגובות
- 509 צפיות
-
-
וואי ניקיתי עכשיו אבק מהמחשב של חבר שלי......ניקיתי לו את ההיט סינק של המעבד...והמעלות ירדו מ70 מעלות (פרסקוט עם קירור סטוק..).ל50מעלות...ירידה משמעותיתת...אנשים הגיע הזמן לנקות אבק גם ניקיתי את שלי שחזרתי וגם כמובן הוריד לי כמה מעלות...
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת חדשנ.. רק השאלה שלי האם היא תיהיה שקטה.. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: EVGA e-GeForce 8800GT SSC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL ¤1631 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤183 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤753 קרור למעבד: SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER ¤251 קרור למארז: ANTEC 92mm TRICOOL ¤47 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤5872…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי עד יום חמישי בצהריים(הכי מאוחר-עדיף בבוקר) שיגיעו כבר החלקים לדודה שלי באמריקה, לכן אם אני מזמין מחר(יום שלישי) צריך חנות או: א.בניו ג'רזי ב.שולחת במשלוחים האווירים האלה שמגיעים תוך יום. אם יש חנות שתענה על הצרכים האלה אני צריך המלצה למערכת תקציבית לקירור מים שתיכנס לי למארז transformer אם המורכות יקרות אז אפשר להביא לי בחלקים נפרדים, אני רוצה רק בלוק קירור למעבד והצעות לבלוקים לכרטיס מסך. תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי את המעבד במפרט. אני רוצה לעשות OC אני רוצה לדעת ממה אני צריך לשים לב... עד כמה אני יכול לעלות מתח (יש לי ספק ג'נרי)? מה הטמפ' שכדאי לי להזהר ממנה במנוחה? האם הזכרונות שלי יגבילו אותי?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת שם של אתר או חנות שאפשר לקנות שם דברים למודינג ( גרילים למאווררים , כבלים מעוגלים וכאלה )
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
למישהו יש את הלוח אם הזה והוא מצליח לעשות אוברקלוק מכוון שאני לא מצליח לנעול אותו... וזה מבאס למה יש לי קירור ממש טוב לאו סי!!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, זה המחשב שלי: מעבד E6300 לוח-אם: Asus P5B (פאסיבי) כרטיס מסך: Asus EN7300GT (קירור פאסיבי) 2 סטיקים של 1GB PQI ספק Thermaltake TR2 470W (מאוור של 120 מ"מ) מארז: Thermaltake Bach (מכיל מאוורר קדמי של 80mm ועוד 2 מאחורה של 60mm) המחשב הוא HTPC והוא יושב בסלון, לכן חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב לא אמור להיות עמוס יותר מדיי.. - אחרי הכל הוא משמש רק להורדות (עם uTorrent) ולהציג סרטים (לא HD). 2 המאווררים האחוריים של המארז עיצבנו אותי (דיי רועשים)\ אז ניתקתי אותם. ועכשיו ע"פ MBM 5 הטמפרטורה של המעבד שלי היא בין 42-47 וטמפרטורת המארז כ-40 מעלות. (נכון לעכשיו CPU:44, Case:39) 1. האם הטמפרטורה הזאת תקינה יחסית למעבד? 2. מה ההגדרות האופטמליות כדי שהוא גם יהיה מאוד שקט וג…
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס. לא שיניתי כלום לא נגעתי בכלום. הדבר היחיד שעשיתי זה להעלות את המגהרץ של המעבד מ2.66 ל2.70 וכיוונתי זכרונות ל1:1 העלתי כולה ב4 מגהרץ... שזה כלום. איך שהוא עשה ריסט אוטומטית נתקע המחשב. אחרי זה כל פעם שעשיתי ריסט נתקע עד שהמסך פתיחה עבר והמחשב ביקש ממני דיסק של הלוח בשביל לעשות איפס כי האוברקלוק נכשל. מה עשיתי לא בסדר ולמה נתקע המחשב? האם זה כי לא כיוונתי מתח למגהרץ החדש? ואם צריך, כמה מתח צריך. או שאין קשר בכלל למתח מפרט בצד תודה רבה ושבת שלום!!!
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להגיע לעוד אופציות נוספות בביוס של AMI על לוח ASUS בלוח הקודם שלי של GIGABYTE הייתי לוחץ CTRL F1 והיו נפתחות לי עוד אופציות בביוס הזה זה לא עובד מישהו יודע??@?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני זקוק למדריך ותוכנות לעשות אובר קלוק לזיכרונות שלי יש לי שני זכרונות של 512 כלומר 1g תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני וחבר שלי נכנסו לוויכוח איזה קירור למעבד הוא הכי טוב שיש - ללא קשר למחיר.. חבר שלי אומר שה TUNIQ TOWER הוא הכי טוב שיש אפילו מקירורי מעבדים היותר יקרים שיש... אני כמובן חושב שזה טעות... תעזרו לי.. איזה קירור למעבד נחשב ליותר טוב מהטוניק? אם אפשר לינק.. תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת מחשב שקטה. לגבי המעבד והספק - לקחתי כבר מאווררים שקטים לפי המלצות של המדריך בערוץ ומהצעות של אנשים נוספים בפורום. עכשיו נשאר לי להחליף את המאווררים שמגיעים עם המארז - כדי שהם לא יציקו לי. מדובר במחשב ללא OC ושלא אמור לעבוד בעומס גדול. המחשב מיועד בין היתר לנגן סרטים - ולכן אני מעוניין במחשב שקט. אני חושב לקנות מארז RAIDMAX APEX שמגיע במקום עם שני מאררים של 120mm. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חלופה שקטה עבור מארז זה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשים קירור למעבד (775 slot), כאשר המארז הוא compucase a19, ולכן ה-MB יושב מאונך. גוף הקירור אם כך, ישב במאוזן. האם אין בעיה של משקל הקירור ? האם כולם שמים כככה את גופי הקירור הגדולים (סטייל BT,tuniq ודומיהם) ? כי באתר של zalman ראיתי אזהרה לגבי זה. תודה על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון ( זה קשור לקירור ) יש לי כמה מאווררים,על כולם רשום 12v ,כלומר זה המתח שהם עובדים איתו אבל מה ששונה בהם הוא ההספק ( אני חושב ) שנע בין 0.12A -0.15A עכשיו השאלה שלי היא האם ככל שההספק גבוה יותר המאוורר מסתובב מהר יותר ולכן מקרר יותר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 C ולוח GIGABYTE IP1000PRO2 ורציתי לעשות OC למעבד, ויש לי כמה שאלות: א.איך?(איפה אני מוצא את זה בלוח) ב.עד כמה אני יוכל בלי קירור נוסף(גוף קירור אחר) * יש לי זכרונות Geil Golden Dragon Value הטמפ' שלי במנוחה היא בסביבות 32-36 מעלות תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מדובר על XP 1700 ולמה עדיף מעבד שהוא 1.5V על 1.6V חוץ מהתחממות האם יש קשר למתח גבוהה לAGP או שאין קשר
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לעשות OS למחשב שלי ,באיזו תוכנה הכי טוב למדוד טמ"פ של המחשב והמעבד? יש לי לוח לך inter dragon teil dp35dp ומעבד intel q6600 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-