אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קירור מים למעבד האם מקבלים עם זה את הנוזלThermaltake BigWater 760 Plus
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לכוש קירור מים או אוויר על מענת להקטין את צוואר הבובוק בין מערך כרטיסים GTX680 שאני מתכוון לקנות כמה שאלות: 1. מה עדיף קירור מים או אוויר? 2. מה העלות של שתי הקירוים? 3.כמה עולה קירור מים למעבד ולכרטיס מסך ברמה גבוה? קיוצר קירור מים שיחזק תשתי כרטיסים ויעלה תבצועים בצורה דרסטית 1500 שקל לשני הקירוים תקציב אן דעה בקשר להרבה כי לא אני מרכיב אלה טכנאי שהוא תותח בדברים האלו אז אין צורך לומר שעם אני לא מבין אז לא לעשות כי גם יש אחריות מאיפה שהוא קונה עם ורה משהוא ככה הוא אמר לי תודה מראש בברכה מתן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב מאוד אני רוכש מחשב חדש ויש שני שאלות לגביי קירור המים שאני רוכש. קירור המים הוא: Corsair Hydro H110i Extreme Performance Liquid CPU Cooler 1.האם הוא מתאים לתושבת של המעבד? 2. אני קונה מארז Fractal Design Define R5 Black האם לא תהיה בעיה מבחינת התאמה למארז? (לפי מה שקראתי באינטרנט חלק אומרים שמאוד בעייתי וחלק אומרים שלא) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
המערכת שלי: I7 950 evga classified X58 SLI 3 295GTX haf 932 Corsair dominator 2X3 1600 צריך קירור מים למערכת שיתאים להכל.. עד 2500 שקל , מוכן להזמין מארה"ב (אבל שהמחיר כולל מכס והכל לא יעבור תמחיר שציינתי ). קירור שכולל הכל (משאבה, רדיאטור.. בקיצור כל מה שצריך). חשוב גם שהקירור יהיה גם לכרטיס, ואם אפשר להוסיף במחיר אז גם בקר, או לציין מחוץ למחיר בקר. תודה!
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם משהו ראה ביקורת של קירור מים ל-1366 קישורים ? קירור גז של טרימפלטק מתי יצא לשוק ?
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
Cooler Master Aquagate Max 1,125 ש"ח Swiftech MCW60 VGA Water Block 435 ש"ח סה"כ 1,560 ש"ח איך המחיר והחלקים?שווה קנייה? מטרות-OC בינוני-כבד לדו ליבתי וOC כבד לGTS הדגם הישן
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום טוב לקנות רכיבים לקירור מים בארץ במחיר סביר (בלוקים, רדיאטורים וכו'?)? או שעדיף וזול יותר לקנות ישירות בחו"ל דרך האינטרנט מאחד הספקים ולשלם יותר על המשלוח? גל
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר טוב עומד לטוס בחודש הקרוב, ורציתי להביא קירור מים באמצעותו. אין לי ניסיון וידע בנושא, אך מרפרוף ברשת הבנתי שהמערכות המומלצות הן RASA 240 ו-Cooler Master Nepton 280L שנמצאים בטווח התקציב. אשמח לדעת קצת יותר בנושא ולקבל המלצות נוספות אם יש. תודה ושבוע טוב.
-
- 16 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מערכת קירור מים. חשבתי על משהו בכיוון של thermaltak 745 אבל לא סגור מבחינתי. לכמה מעלות פחות אני צריך לצפות מקירור מים על פני קירור סטוק?
-
- 5 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מקווה שהמערכת שלי תגיע מתישהו בשבועיים הקרובים וחשבתי כבר להכין את מה שאפשר להאצה. המערכת תכלול: לוח אם ABIT IP35 Pro מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box זיכרון 4GB G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 סה"כ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe דיסקים קשיחים (RAID5 (3 HD ובנוסף עוד 2 דיסקים קשיחים ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז ANTEC P182 BLACK 1. איזה קירור מים מומלץ ללמערכת הזאת עד 500 ש"ח (פלוס מינוס)? דרך אגב, ה-ANTEC P182 כולל הכנה לצינורות המים... 2. האם ניתן להשתמש בנוזל קירור של ראדיטורים במערכת קירור מים למחשב? 3. קראתי כמה מאמרים על Lapping ונראה לי שאעשה אותו עד שכל שאר החלקים יגיעו, אבל כשהלכתי ל"הו…
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן חברה. הזמנתי קירור מים XSPC Rasa 750 RS360 מ FROZENCPU. הדקתי אתמול וקיבלתי תעידכון הזהשאגב היום זה לא הישתנה עוד). הפריט התקבל מארה"ב ב 31/01/2011 ומעוכב במכס. ישצב בכל זאת יגיעה לדואר שקרוב לבית שלי מבלי מכס ומע"מ. ואם אני יצטרך לשלם כמה יצא לי? ואיך אני מוציא את זה מהמכס? לחכות עוד טיפה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד : AMD athlon[tm] 64 Processor +3000 עכשיו יש לי מערכת קירור מים של tt Big Water 735 כתוב שהיא מתאימה לכול מעבדי all AMD AM2 Series and AMD K8 series. זה אומר שזה מתאים לשלי או לא ?
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
הבן שלי רוצה להתקין על המחשב שלו קירור מים. הסוקט הוא 1151. איזה קירור הייתם ממליצים. אני באילת בקרוב ורציתי לעבור לקנות לו. בערך 300-400 ש"ח תקציב. האם יש משהו כזה? תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים. אני בכוונה מפרסם את הדיו פה בגלל שזה קשור יותר לקירור מאשר לכרטיס מסך עצמו... אני מחפש כרטיס 3080 שיתאים לאחד מהקירורים של EKWB. איך אני יכול לדעת איזה מהקירורים האלה מתאים לכרטיס מסך הזה או הזה (והאם הם בכלל מומלצים?) מדגיש שהקירור סטוק של הכרטיס לא ממש מעניין אותי (מן הסתם הוא יוחלף) וגם לסחוט כל טיפת ביצועים לא כל כך מעניין אותי. מה שכן חשוב לי שהכרטיס יהיה אמין (אחרי הגל הראשון של הדיווחים על כרטיסים שקורסים תחת עומס - בגלל הקבלים הזולים בגב הכרטיס?) עריכה: איך הקירור הזה? קצת מרתיע לקנות דברים כאלו מאלי אקספרס.... מישהו מכיר את המותג הזה ויכול לתת המלצה (או דיס-המלצה)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם אני צריך עצות לערכות מוכנות של קירור מים עד 1200 ש"ח, או עצות להרכבה מחלקים, אבל חשוב מאוד- הכל חייב להיות בארץ! בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים בחו"ל.... המערכת צריכה לכלול בלוק למעבד ולכרטיס מסך אשמח אם תוכלו לעזור, ולתת קישורים לחלקים הרלוונטיים תודה
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש קירור מים חדש והכי טוב שאפשר למצוא עד 150 דולר בארה"ב . יש לי פרסקוט שמתחמם בצורה רדיקלית למעלות של 70+ . אני מתכוון לעשות OC רציני איתו ואני צריך משהו שיחזיק אותו על טמפרטורות נמוכות . יש הצעות ?? לא אכפת לי לחרוג טיפה מהתקציב אם זה ייתן שינוי דרמטי בביצועים .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב עם מעבד E6600 עם קירור אויר של Aractic Cool לא זוכר איזה דגם,כרטיס 8800GTS OC עם קירור סטוק, וספק כוח של 500W שנותן 38A ב12V+ עם מאוורר מעצבן. המערכת די שקטה חוץ מהמאוורר של הספק, לצערי. מצחיק שדוקא פה המחשב נופל מבחינת הרעש. יש לי שתי שאלות: 1. האם קירור מים למעבד ולכרטיס מסך יהיה שקט באופן משמעותי ממה שיש לי היום? אם כן, אז איזו מערכת קירור כדאי לשים? וכמה עולה? 2. מישהו מכיר ספק כוח FANLESS שמגיע לOUTPUT של הספק שיש לי, או לפחות משהו קרוב? דרך אגב, עם האיוורור הזה הגעתי למהירות של 3.05GHZ והמחשב יציב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות oc למעבד 2500k. יש לכם המלצה לקירור מים עם בקרה אוטומטית? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה יהיה אפקטיבי אם אני אשים על הרדיאטור כמה פלטיירים עם קירור אוויר?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא ממזמן, גיליתי כי מערכת קירור המים שלי, לא מקררת מי יודע מה... VGA ישב על 50 וCPU ישב על 40. לפני כמה ימים, פתחתי את המחשב וראיתי שכנראה היתה דליפה קטנה במיכל. דלפיה כל כך קטנה, שחלק מהמים נזלו אבל במשך יותר מחודש. הקיצר, שמתי לב שכאשר המחשב פועל, לא זורמים מים בצינורות כי רמת המים במיכל ירדה בצורה כזאת שהמשאבה לא הצליחה להזרים מים. כלומר, ניתן להפעיל מחשב עם קירור מים פאסיבי. מספיק בלוק מים גדול על המעבד כדי שזה לא יתחמם יותר מידי. כמובן, שלא רציתי לקחת עוד סיכונים, ומילאתי עוד מים במערכת. אחרי זה, טמפ' המעבדים ירדה ביותר מ15 מעלות תוך מספר שניות!!!! אולי כדאי לי לשים את החומר הזה שמוסיפים למערכות מים של מכוניות ישנות? שמתי אותו באוטו שלי (שנת 84), וכל הדליפות ה…
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני נשפכתי על הרצפה. מי שלא הבין או התעצל לראות, אז אסכם בקצרה, מדובר בבריטי חביב אך חופר שעושה ניסוי קטן, חסכוני במקום, חשמל ורעש ובודק מה קורה כאשר מתקינים 40 (כן, 40!) מאווררים ללחץ סטטי מקסימלי בעלי RPM גבוה על H100 מסכן. התוצאה היא שקטה קומפקטית והכי חשוב זולה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש פה וזו ההודעה הראשונה שלי.. מתעסק עם מחשבים ובניתי מערכות רבות בחיי אבל תמיד היה לי את החלום של לבנות Custom loop למעבד+כרטיס מסך למערכת חדשה משלי. הבעיה היא שאני מאוד מאוים מהנושא, לא מבין בבחירת החלקים הנכונים , בעיקר Fittings , אני ממש רוצה להתחיל לעבוד על זה, האם מישהו יכול לעזור בייעוץ? אני רוצה ללכת "ALL OUT" מה שנקרא, יש לי את הכסף סוף סוף ואני מאוד רוצה להשקיע במערכת מדהימה וחדשה ( : תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אולי מתחיל פרוייקט בניית מערכת קירור מים רק למעבד. יש לי משאבה שיכולה להתחבר ל2 צינורות כניסה ויציאה (לא של אקווריום) אבל אני לא יודע אם היא מספיק חזקה לקירור מים למעבד כי היא עושה כ65 ליטר מים בשעה + - ואני לא יודע אם זה יספיק... הקירור הוא לATHLON64 3200 לא בשביל אוברקלוק אלא סתם בא לי קירור מים גם חם בחדר שלי והמעבד במנוחה עומד על 45 מעלות כי הטמפ' בחדר שלי מאוד גבוהה אני גר בב"ש וחם פה והמזגן לא תמיד עובד כי אני לא כל היום בחדר... גם בא לי לעבוד על קירור מים סתם בשביל הכיף ואיך אני ידע אם המשאבה 65ליטר בשעה יסספיק?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-