אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
המאורר של הצ'יפסט שלי שר עכשיו את שירת הברבור שלו (הוא נהיה כ"כ איטי לפעמים שצריך לעזור לו עם היד) א. מה הסיבה לזה? (חוסר איורור?!) ב. למה כדאי להחליף? (ראיתי שיש בלו אורב ומיני טייגר)
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מפרט: amd 2400 volcano 6 fan GB 7vaxp geofrce 4 ti4200 3*hd 3*cd-rom הטמפ נעה בין 54-58 מעלות (ואולי יותר) האם צריך להוסיף מאוורר ואם כן איזה מומלץ, אני לא רוצה למלא את המארז במאווררים, אני רוצה אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך תודה
-
- 12 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מאורר חדש ל P4 2.66 Ghz שלי.. (כי היום הוא עומד על 50 מעלות ב IDLE) אני מתלבט בין ה Spark7 (שנראה לי ממש טוב) לבין ה Vantec AeroFlow לבין ה AeroCool. איזה מאלו ייתן לי את הביצועים הטובים ביותר (ושאני יוכל גם לעשות OC) ? ועוד שאלה קטנה .. : האם כל אחד מהמאוררים האלו יתאים למצעבד שלי (P4 2.66 Ghz) נ.ב --- האם PCH זה חנות שאפשר לסמוך עלייה ? כי עד היום הזמנתי רק מפנדה...
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שמעו שמעתי על הדבר בזה באתר מודינג חדש ואני יודע שהרעיון ישן אבל שמעו אותו. יוצרים בלוק קירור מיים ע"י לקיחת HSF רגיל ומעבירים בו צנרת מנחושת ויש לכם בלוק, הדבר הטוב הוא שיש גם את המאוורר על הHSF מה שנותן אפקט של רדיאטור לקירור נוסף וגם למקרה שהמשאבה מתה. הרעיון שלי הוא לעשות דבר דומה ל SK-7 השאלה שלי אם למישהו יש מידות (חלק עליון תחתון וכו') זה אמור לצאת די טוב. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי כרגע מאוורר שקיבלתי עם ה amd לא משהו כנראה כיון שטמפרטורת המעבד שלי מגיע כשעובד ל70 מעלות ובמצב מנוחה 61 מעלות. אני חשבתי בהתחלה להחליף מאוורר של המעבד ואז להוסיף מאוורר למארז. חשבתי על http://www.pch.co.il/docs/pd1351939424.htm האם כדאי? זה מומלץ ? משהו אחר מומלץ ל amd? אנא עזרו לי לפני שהמעבד שלי ישרף שוב וגם איזה מאוורר 80מ"מ מומלץ לקנות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשגם אני הייתי n00b באתר הזה כל פעם שהייתי רואה פרוייקט מודינג התגובה המיידית שלי היתה :s05: מי צריך חלון במארז? מה The fuck הפואנטה? אך במשך השנה האחרונה זה התחיל להכנס בי, השאיפה לעשות משהו משלי! אחרי זיבולים רבים נתחיל בת'כלס: המארז במקור הוא Compucase 6919 black. ממנו נחתכו החלון העגול בצד והמקום למאוורר למעלה ע"י פחח שהשתמש במספרי ברזל. עדיין אין שם פרספקס ולכן... החומרה נגישה גם כשהדלת סגורה ;D . חלק האיוורר למטה נצבע באדום והFloppy נצבע בשחור. שניהם ע"י ספריי. במארז ישנו כרגע מאוורר ה120 בעל החיישן שבא עם המארז מוציא אוויר (ומתעקש לעבוד ב1500 RPM גם כשהוא מוצמד לזכרון הכרטיס מסך הרותח), מאוורר 4 לדים מלמעלה מוציא אוויר. מאוורר 80 ג'נרי 0.14A מול ההארדיסק מכני…
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
דבר ראשון קניתי לא מזמן מארז סימבדה עם חלון וקדטודה כחולה גם זול וגם ממש ממש יפה, הגיע גם ממש מהר (תודות רבות לפנדה מחשבים אופס פרסמתי אותם חחחח) הקצור אני מרגיש שהמאורר שיושב מתחת לספק (80מ"מ ג'נרל שחור מכוער ושמן) ממש לא סקסי בתוך המארז החמוד שלי.. בא לי להחליף תו חברים שלי אומרים לי, קטודה כחולה.. תקנה מאוורר אדום בעע לא נשמע לי טוב האמת.. נשמע כזה לא קשור בלעכס מציק אזז.. דבר ראשון כאן זה קטע שאני מאוד מתלבט זה הצבע האם לקנות אותו אדום, או כחול כמו שאר המארז או דווקא ללכת על המשולבים כמו שיש בזיגזאג וכאלה חביבים... ועוד קטע שמאוד מציק לי זה המחיר! אנ'לא רוטשילד עדיין וגם אני בקושי מתעסק עם ויזה זה קטע שמאוד אהבתי אצל פנדה זה התשלום לשליח (נכון.. מניאקים לוקחים 20 שקל …
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אתמול פירקתי את ה 1800+ שלי המעבד עצמו הוא ירוק 0.13 אני חושב לא בטוח על הליבה רשום Agoia 0225 "9" 91150461286 יש אפשרות לקרוע אותו ב OC ?
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הבלוק מים החדש שלי מוכן , אבל במקום פיטינגים בסוף הלכתי על צונורות נחושת שהולחמו לתוך הבלוק, כי בגלל העובי של הבלוק 10 מ"מ אין מספיק "בשר" בשביל ההברגה , אבל ההלחמה גם אטומה וגם מחזיקה חזק. אבל כל העניין יבדק טוב טוב לפני ההכנסה למחשב.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבא שלי טס מחר לארה"ב והוא מביא לי גוף קירור חדש ואני לא יודע איזה להחליט התקציב לא משנה תעזרו בבקשה
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מגבש כרגע מפרט ככל הנראה ארכוש מ PCH כי הם נראים לי סבבה ולא מהדובים שדפקו חבר שלי בקיצור, חיפשתי הודעות קודמות אבל לא מצאתי תשובה מספקת. אם הבארטון מהסטפינג הנ"ל טוב ל OC , חבל לפספס אותו
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד AMD 1700XP , הבעיה איתו היא שהוא מתחמם מאוד מהר (הממוצע שלו הוא 61 מעלות בקירוב) וזה בלי שיש לי אוברקלוקינג או משהו כזה. בזמנו אמרת לי שהבעיה היא בקירור של המעבד ולכן החלטתי לקנות ערכת קירור חדשה. על מה אתם ממליצים, מה הדבר הכי טוב שאני יכול לקנות לו (חוץ מקירור על בסיס מים - אני לא מעוניין בזה). ודרך אגב, האם ביחד עם ערכת הקירור מגיעה גם המשחה הטרמית או שאותה אני צריך לקנות בנפרד? תודה
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה נתחן בעבר בפורום אבל אף פעם לא הייתה תשובה מוחלטת בקשר לזה. אני כבר מילאתי את ה"בורות" שבין הגשרים בהצלחה אך אני לא יודע מאיפה להשיג את החומר המוליך הזה שנראה כמו לק. רציתי לעשות את זה כבר לפני המון זמן.......... תודה מראש :smoke:
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני מאווררים למארז, אחד מכניס ואחד מוציא. איזה כדאי לי לקנות, שלא יהיה יותר מדי רועש ויעשה תעבודה?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מה אמורה להיות טמ"פ של אינטל 2.4 במנוחה ובעומס ומה אמורה לךהיות מהירות המאורר ? נראה לי שהטמ"פ גבוהה מידי והסל"ד נמוך מידי איך אני יכול לשפר את שניהם ?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי היום שלושה כוננים קשיחים של 40 ג'יגה... צורב סקזי... DVD... ושלושה מאוררים (וכמובן... לוח מעבד ושטויות אחרות) יש לי ספק עזה 300W... איך אני יודע כמה אני יכול להעמיס עליו עוד? האם יש אפשרות לפצל את זה למשל לשני ספקים? (לשרשר ספקים הכוונה... האם זה כדי?) איך אני יכול לדעת (לפני העומס / קצר / פיצוץ) של המערכת שהספק עומד לפני קריסה? יש איזו דרך לחשב מתי אני עובר עומס שהמערכת לא יכולה לעמוד בה?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בספטמבר רכשתי רדאון 8500 תוצרת ATI מקורי בדצמבר רכשתי DIGIDOC ושמתי חיישן טמפ בסינק של המאוורר לפני כשעה הDIGIDOC ציפצף כמו מטורף כי טמפ הסינק עלתה מ 30 ל 60!!!! בעבר ארעו מקרים לא נעימים של שריפות מעבדי כ. מסך עקב תקלת מאוורר (GF2 MX BY POWER COLOR) מחר אקפוץ לפבל שיסדר לי את המאוורר או יחליף את הכטיס כי אני לא הצלחתי לנקות (אזהרה מוקדמת) בקיצור DIGIDOC שווה את ה350 ש"ח שמנטר 8 מוקדים ומפעיל מאווררים בהתאם
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בסידור חמישה מאווררים של 80 מ"מ במארז. כרגע המאווררים מסודרים כך: שני מאווררים מקדימה מכניסים אוויר. עוד שני מאווררים בחלק האחורי מוציאים אוויר. המאוורר האחרון נמצא בדלת והוא מכניס אוויר. האם יש צורך לשנות משהו או שהכל במקום? תודה :dance:
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגשר הצפוני לפני: ואחרי: (הקירור של ה P3 הישן שלי) הגשר הדרומי לפני: ואחרי: קירור ל מוספטים: לפני: ואחרי:
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יתחיל אם שאלה ממש לא קשורה, כשאני נכנס לnetwork connections יש שם connection 1394 מה זה? גם אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד את המאורר שמול הארד דיסק מבלי שזה יזיק לו? (אני מכיר מישהו שיש לו וונטק ארו פלו והוא הוציא את כל המאוררים מהמארז!! חוץ מספק כרטיס מסך ומעבד) כמו כן אני מתכוון לקנות Chieftec Dragon DX-01BD Black מארז,ו- Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD (כי אני חולה שקט) (גם אני מוסיף עוד 256 מגה זיכרון אבל זה לא קשור ). עכשיו יש לי בעיה עם הלוח אם כי החיבורים של ה-ide שלי נמצאים ממש למטה הנה לינק לתמונה http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=157 עכשיו כמו שאתם רואים יהיה לכבלים ממש בעיה להגיע לסי די ולצורב (כבר עכשיו יש לי בעיה עם זה) כי המארז ממש גבוהה ויהי…
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מכיוון שלא אכפת לי מה יהיה עתידו של הכרטיס אני מבקש עזרה באיך להתחיל לנסות להמהיר\לשרוף אותו... אז אם יש לכם ידע בהמהרה של כרטיסים מסוג זה אנא עיזרו לי להשיג את הדברים הרושים ויחד נתחיל מסע התעללות בכרטיס ובכל ג'וקיו.. להלן הידע שלי בהמהרה... 1.לא יודע כלום , בחיים לא נגעתי בדברים האלה... 2. זה ממש מעניין אותי... אני יודע שאפשר להמהיר זכרונות... קיצר הבנתם שאין לי ידע.. אז כל פיסת עזרה תעזור... (צימוד מושלם) תודה מראש... B-Crusher או בקיצור B או שאם אתם מתעקשים... B המתעלל..
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני כרגע על P4 3.0C ZALMAN CNPS7000CU GEIL GOLDEN DRAGON 2X256 AOPEN AX4C MAX WD RAPTOR אלה הרכיבים שחשובים .... העלתי תבאס ל215 (1:1 , אני אוהב סינכרוני) העלתי וולטג' בהתאם (עם כל קפיצה של MHZ וסימני אי יציבות) ופתאום אני רואה שחסר לי קובץ בווינדוס ! הווינדוס לא עולה .! חסר הקובץ SYSTEM ב system32/config או משהו .. לא זוכר קיצר הייתי צריך להתקין תווינדוס מחדש וכמובן להוריד תבאס חזרה ל200 איך ולמה זה קרה ? ואיך אני גורם שזה לא יקרה שוב ? הבנתי כבר שהזכרון לא משהו לאובר אז אני מחליף ל GEIL ULTRA PLATINUM 3500 2X256 ביום ראשון , אבל בכל זאת , זה עצבן אותי מאוד איך עושים שזה לא יהיה שוב ?
-
- 13 תגובות
- 690 צפיות
-
-
או קיי , סוף סוף גם אני יכול לעשות OC בזכות מחשבי היקר והחדש המפרט הוא: AXP 1700+ DUT3C Abit NF7 Rev.2 TwinMos PC3200 512 MB Radeon 9700 Non-Pro HEC 300W Volcano 9 וזה העיקר. אין שום מודים והקירור בינתיים רגיל בלי שום שינויים. תזמני זכרון: 2.5 - 3 - 3 - 8 Vdimm 2.7V Vcore 1.65V Vdd 1.7V טמפ: מעבד 54!!!! לוח : 34 !!! באס: 210 , מכפלה 10 בינתיים יציב שעה 3Dmark עם פריים ברקע
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
את המערכת שלי תוכלו לראות בצד ימין. הטמפרטורה אצלי היא 35~ במנוחה ו-42 במאמץ, לאחר שעיגלתי חוטים והוספתי SF2 שיוציא אוויר מאיזור המעבד ועוד מאוורר ג'נרי שמכניס אוויר מלמעלה (זה הסידור המוצלח ביותר ממה שבדקתי). קראתי בכמה ת'רדים שעידכון הביוס קורא את הטמפרטורה טוב יותר, ובתוכנות אחרות אכן הטמפרטורה נמוכה יותר אז נראה לי שהביוס לא קורא טוב אותה. הגירסא שלי זה-F2 של award, מה הגירסא שמעדכנים אליה מגירסא זאת? ורציתי לדעת אם עידכון מבטל אחריות, וזה חשוב... ואם כן אחריות על מה?
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני חדש פה ובקטע של הOC והמודינג אז יש לי כמה שאלות ניסיתי לעשות OC המערכת שלי : Intel P4 2.0 Ghz לוח Via הוא לא נותן לי לעשות OC מעבר ל 110X20 ה XP פשוט לא עולה אלא עושה ריסטארט אז איך אני עושה את זה נכון.... ועוד משהו ... יש לי במארז פאנל קידמי כחול שקוף וחשבתי לחבר אליו את הלדים של החראדיסק אז כמה וולט הלוח נותן ללד הזה ואיך אני מחבר 2 לדים לחיבור ללוח ... תודה ומקווה שתתיחסו יפה לחדשים פה :-)))) RT-PRO
-
- 13 תגובות
- 754 צפיות
-