עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SMSM,

DETAILS - 2.4C @ 250BUS - 3.0GHZ - HT ENABLED - VCORE DEFAULT P4P800 - BIOS 1007 MAM ENABLED - MEMORY ACCELERATION MODE ENABLED ( INTEL'S PAT ... ) PERFORMENCE MODE - TURBO MEMORY - 2x256 MB TWINMOS 466 @ 2.85V

• 95 תגובות
    • 8k צפיות
  2. Started by Chevy,

כפי שאתם רואים במפרט, יש לי מעבד ייחוד.. ;D ה-1.4 הישן (והגרוע) Socket 324?.... ??? ??? במארז יש מאוורר מקדימה, אחד מאחור, ע"ג הכ.מסך, מעבד ובספק כמובן. ע"י עצירה למספר שניות ביררתי אחת ולתמיד מי המאוורר שממרמר את חיי בשנתיים האחרונות. המאוורר על גבי המעבד ! מקורי של Intel, גם לאחר ניקוי קל הוא עדיין דוחף אוויר כמו סוס (4500RPM לפי Inter Active Monitor), אך הוא רועש כמו מטוס סילון (אותו רעש). יש מה לעשות? או שעליי לחיות עם זה עד למחשב הבא (לא נראה לי, מפני שאני לא ממש צריך...) :-\

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  3. Started by FireStar,

אני כרגע באוברקולק "לא רציני" עם המחשב, העליתי את ה-FSB מ133 ל140 דרך הג'אמפרים שעל הלוח. לפי החוברת של הלוח זה המקסימום שאני יכול לשחק איתו ולא ראיתי אפשרות לשחק איתו בביוס או משהו כזה. האם יש דרך אחרת לשחק עם הFSB? אני כרגע עם גרסת ביוס 1011, האם יש גרסה חדשה יותר שמאפשרת לשחק עם הכיוונים? בכלל מה פוטנציאל האוברקלוק של המערכת שלי( מצויין במפרט) ואיך אני עושה זאת? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by mordin999,

אני קונה מחשב חדש: Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM אני רוצה לקנות מאורר למעבד ושניים למארז ושלא יעשו רעש, מה כדי לקנות?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  5. נכנסתי לביוס וראיתי שטמפ' המעבד עומד על 60 מעלות פלוס מינוס. האם זה נורמלי? אם אני ישנה את הכיוון של המאורר שנמצא בדופן של המארז כך שיוציא אוויר ולא יכניס, זה ישנה משהו?

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  6. יש לי שני חוטים שיוצאים מהמאוורר אדום וכחול ולפוטנציומטר יש 3 רגליים...

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  7. אז ככה יש לי ווינבונד 512 מגה 3200 ועד היום לא הצלחתי לשים 200*11.5 יציב והאשמתי את המעבד כל הזמן. היום נמאס לי לקחתי קינגסטון 2700 ( לנסיון) חיברתי אותו במקום ה-ווינבונד והכל עובד יציב על 200*11.5 מפה דיי ברור שאני מחליף את הזיכרון אבל השאלה היא ככה: האם המקרה נפלתי על סטיק לא טוב ל- OC כי שמעתי דברים טובים על ווינבונד? במידה וכן לקת משהו אחר, אז מה ממולץ יותר מושקין 3500 מהסדרה השחורה? או שיש משהוא מהליין של גייל שהוא מומלץ בתודה מראש לכל העוזרים

• 43 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by mrraz,

יש לי שני מאווררים 120 אחד חלש ואחד חזק יש לי שני מקומות למאווררים מקדימה שמכניס אויר ומאחורה שמוציא אויר איך כדאי למקם אותם החזק מקדימה והחלש מאחורה ? או להיפך

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by Philip,

יש לי לוח אם AsusP4B533-E עם תמיכה בזיכרונות 266. מעבד פנטיום 2.4B. אני על OC קטן עם באס של 150, אבל אני מעוניין להגיע הרבה יותר גבוה, אבל הזיכרונות שלי מגבילים אותי.. יש לי Transcend 512MB PC2700, בעיקרון הם תומכים עד 166Mhz, אבל משום מה תמיד אני נתקע ב 153, אני פשוט לא מקבל פוסט.... אני די משוכנע שזה הזיכרונות, מכיוון שראיתי אנשים עם לוח ומעבד זהים לשלי, והם הגיעו לבאס של 178 מינימום!!! אני מעוניין לקנות סטיק של 512MB שיעמוד בקצבים גבוהים, יהיה איכותי ואמין, אבל עדיף כמה שיותר זול. אני לא מעוניין בזול ביותר עם תוצאות גרועות, אלה באחד טוב שיעמוד בבאס גבוה במחיר זול..... אני יודע ש twinmos וגם winbond ואולי geil היקרים מומלצים והם זולים, אבל רציתי לדעת אם יש דגם …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by CaRTeR,

אז ככה בעכבר של microsoft האופטי אם אני אוציא את הלייזר \לד האם זה יהיה מסוכן לעניינים לעשות בו שימוש ? וחתכתי חלון במארז שלי יצא בסדר רק שהחיתוך לא מאה אחוז ישר באיזה כלים ניתן לתקן את זה ומה מומלץ לעשות? בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by The Ball,

שלום לכולם הלוח אם שלי (EPOX 8RDA+) נדפק ואני צריך להחליף אותו חשבתי אולי על ה- ASUS A7N8X DELUXE לפי מה שהבנתי הביצועים שלו מצויינים אבל איך יכולות ה- OC שלו?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, טוב, אני רוצה לקנות מארז חדש, חשוב שהוא יהיה בצבע שחור, גודל midi (לא יותר). צריך להיות עם ספק, ושלא יהיה יקר מאוד, ושיהיה עם פוטנציאל טוב למודינג (אני רוצה לעשות חלון). חשבתי על המארז הזה: http://pch.co.il/docs/pd612373275.htm אבל הוא קצת יקר (לי). ויש את המארז בלמיר http://lamir.co.il תחפשו שם ב "חיפוש מוצר" MA08-BW הוא עם חלון, הוא ממש זול, אני מאמין שהוא לא טוב כמו ה HEC אבל עדיין... אשמח לקבל הצעות למארזים יותר טובים... (אבל זולים). תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. Started by Maxx,

יש לי V6 CU והוא מאוד רועש. ניסיתי להקטין לו את המתח אבל לא ממש עוזר. אני רוצה להחליף את המאוור לשקט יותר (היט סינק נראה לי שאני משאיר) מה אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by desheh,

אני מעוניין לקנות את הגוף-קירור הזה, מכיוון שאני תקוע עם המאוורר המקורי (יש לי AMD Athlon XP 1900+) ועל 53 מעלות במנוחה.. :\ לפי הבנתי, זהו הגוף-קירור המשתלם ביותר. שאלה 1: האם הוא מתאים לOC? שאלה 2: כמה מעלות יהיה לי בערך במנוחה? שאלה 3: יש גוף קירור (באותו טווח-מחירים) שנותן ביצועים יותר טובים/יותר משתלם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Delinquent,

well sorry but i didnt get the chance to install hebrew on my new comp yet. here is what i bought: nf7-s rev 2 corsair xms512-3200c2 axp 2500+ AQXDA and some other stuff due to a problem with my order of the slk-800 im gonna be with the stock fan for a while so i started ocing anyway and here is what i got p.s i didnt hit any block i just stopped because of the temp radeon 9700@380/340 33c no vmods memory 2,2,3,3 timing @ 426mhz 2.7v cpu 2343mhz @ 11x213 1.725v 45c idle 48c load i got up to 2400 but it was 51c idle 57c load so... but i ran some benches and prime95 and its perfectly stable here is a pic

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 לפי המדריך הנ"ל, קניתי חלקים (עלה לי 30 שקל!) ובניתי (יותר נכון חבר שלי בנה... אני לא הפרעתי) אבל זה לא עובד יש למישהו רעיונות למה זה לא עובד? (החלקים מולחמים נכון, ואין קצרים, בדוק...) יש למישהו אולי תוכנות אחרות לאינפרא?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by lior_kap,

שמתי במחשב שלי עוד מאווררים וקיררתי אותו, ועכשיו אני רוצה להעלות את המהירות שלו, איך אני עושה את זה??? ??? ???

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולכם ונעים מאוד אני תמיר , לפני כמה ימים החלפתי מחשב והתחלתי להתעניין בOC והנושא מאוד מעניין אותי,קראתי כמעט את כל האשכולות שלכם ולמדתי המון, המפרט שלי בקצרה: P-4 2.6 800 MHZ WD 40 GB 7200 8 BUFER RADEON 9500 PRO ABIT IC7 SAMSUNG 256 X2 400MHZ PC3200 עכשיו אני יודע שרובכם יגידו שמחשב כזה לא ממש צריך OC אבל אני מתעקש ללכת איתו קדימה ולראות עד לאן אני יכול לסחוט את המערכת ולהיות חלק מהקהילה של הOC אמרתי לכם אני נעול לעשות ואני אכן אעשה,העניין הוא שאני קורא המון על מכפלות מתחים FSB ועוד ועוד... אבל אין לי מושג מה ואיך לעשות נכון,אציין לכל המעוינינים לדעת שאני לא ילד כמו שכמה שאלו אותי בפרטי,יש לי שניים משלי ואני חולה מחשבים מיום שגיליתי אותם לפני כשבע שנים…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Faust-O,

שלום,אני חדש פה ובכלל לכל הקטע של המודינג,אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל ושמעתי דברים טובים פה על הפורום הזה אז החלטתי להצטרף ולהתחיל ללמוד כמה שיותר על מודינג,אז כל מי שרוצה לתפוס אותי ולעזור לי מוזמן לעשות זאת באיציק: 89261393 תודה רבה מראש לכולם

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by SuB,

1. מה ההבדל בין מוד סנכרוני למוד אסינכרוני? 2. אני לא מוצא איך לפתוח את האפשרות לשנות את המתח למעבד בביוס.. איך עושים את זה? אני רואה רק את המתחים אבל לא מוצא איפה לשנות.. יש לי אפשרות לשנות דרך תוכנה של הלוח אם (EasyTune) 3. מה זה תזמונים של זיכרון? מה תפקידם ומתי צריך לשנות אותם? זהו, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by e_perera,

אני מקווה שאתם עומדים בקצב שלי...על תדאגו, אחרי זה אני הולך למנוחה של איזה שבועים שלושה. בניסיונותי להגיע למחשב שקט, ואחרי שמערכת המים עובדת ומחוברת. עדין הרעש הפריע לי ולא בדיוק הצלחתי למצוא מה לעשות. המאוורר היחיד שנשאר להוריד הוא מאוורר הספק. אבל זה כנראה לא רעיון טוב. כסף לספק כח חדש אין לי, מה גם שאני לא כל כך בטוח מה ההבדל ברעש בין ספק רגיל של 200 ש"ח לספק "שקט" של 500 ש"ח. חיפוש מהיר באינטרנט http://www.digital-explosion.co.uk/index.php?articleID=29 גילה לי שאני לא הראשון שנתקל בבעיה. הרעיון הוא להכניס צינור נחושת בצורת U שישב על צלעות הקירור של הספק. יש לדאוג למגע מירבי בין חלקי המתחת על מנת שיעבור כל החום. הספק מתחבר בטור למערכת כולה - משאבת מים -> למעב…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Crash5,

יש לי מארז מסוג Chieftec Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה להכין חלון בדלת. נתחיל מזה שאני מצטער מאוד שלא קניתי את המארז כבר עם חלון את החלון ככל הנראה לא אוכל להכין בעצמי מכיוון שאני חסר ניסיון ואין לי את הכלים המתאימים. רציתי לעשות חלון אצל זיגזג חלון אבל משום מה הם לא עושים חלונות בשלב זה, מוזר. האם תוכלו לייעץ כיצד לעשות את החלון מלבד הכנה עצמית? האם יש מישהו מראשל"צ שמוכן לעזור לי הכנת החלון ? אני מוכן לשלם אם יהיה צורך. מקווה שתוכלו לעזור לי :saint:

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by Dj_Gal,

Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 http://www.thermaltake.com/products/spark/spark7.htm או Thermalright AX-478 Cooler for Intel-478 עם Thermaltake 80mm Smart Fan 2 גם על הSpark 7 יש את ה Tt SF2 והSpark 7 כולו עסוי מנחושת וה AX לא !.. מה כדי לי לקנות אני מתלבט כי יש הבדל די גדול במחירים .. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המליצו לי על וולקנו 9 בגלל שסביבת העבודה שלי דיי חמה, אבל עכשיו יצאו וולקנו חדשים, אז מה עכשיו אתם ממליצים? עדיין עליו?

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by INFERNO,

שלום לאנשי הפורום הותיקים והחדשים כאן INFERNO שעשה את המוד הראשון בחייו מכיוון שהג'יגהבייט של התפגר לקחתי את הג'יפורס הישן (2MX של POWERCOLOR) הוצאתי לו הקירור הפסיבי שהיה עליו ושמתי לו מאורר רשמי (!) של אינטל בעזרת אילתור דיי מיוחד עכשיו מכיוון שיש לי מצלמה דיי גרועה תתצרכו להתמודד עם האיכות הירודה התוצאות OC מאוד מאוד נחמדות השתמשתי ב COOL BITS אני רוצה להודות לי לאנוכי ולעצמי וכמובן לחברה שלי שהביא לי את החומר בשעה כזאת אז הנה לינק http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200302051442479878&user=silverline תהנו חברים וטמפ' לא בדקתי (אין לי איך)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים