עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by josephu,

תיאור קצר של המארז (מצטער שאין תמונה): ATX רגיל (חדש, בתול) עם מקום ליחסית הרבה מאווררים (4*80ממ מקדימה, 2*80 מאחורה, 1*80 על הרצפה + איפה שבא לקדוח). התאוריה - חשבתי לעצמי, אולי במקום לפתוח חורים בכל מקום במארז, אני יאטום את הפאנלים (עם טייפ איטום) כך שהקופסא במשהו שקרוב ל -AIRTIGHT, אז אני מחבר מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה ולמעלה (כמה? נראה איך המרגש), ולבסוף אני אקדח סטים של חורים קטנים בפאנלים במקומות שאני רוצה אוויר נכנס. סימני השאלה - 1. עד כמה יהיה אפשרי לאטום את המארז? 2. האם מצב של תת לחץ יעשה יותר רעש? 3. שאלת מיליון דולר - האם זה יכניס מספיק אוויר? אני קצת (מאוד) בלחץ אז אני לא מבטיח להתחיל פרויקט היום, אבל בבקשה שתפו ברעיונות...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה התצורה שבה הכי כדאי להשתמש ב 3 מאוורים לקירור מארז, אחד מקדימה אחד מאחורה ואחד בצד.

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by Mighty,

היי אנשים.... יש לי מארז פול טאוור של פנטיום 2 (אבל יש לי פנטיום 3) הופסתי 2 מאוורים ..והמעלות בביוס לא יורדות Cornnet Temp System - 44c וזה לא משתנה... מקסימום עולה ל 48 ... עכשיו הוספתי תמונה ממש לא איכותית. כי הדיגטלית שלי הלכה קפוט. אז מי שיוכל לעזורל י להציל את המחשב המסכנון שלי אני אודה לו :] 8)

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by Spootnik,

טוב חברה הוספתי מאוורר של 80 מ"מ על המארז + מאוור ענק של 120מ"מ על הצד וזה הוריד לי ב 12 מעלות האם זה הגיוני? יש לי 22 מעלות עכשיו במעבד מקודם היה לי 35 לינק לתמונה למטה. עכשיו האם זה יספיק לי לקרר ת 805D אחרי אוברקלוק אני צריך טמפרטורות ל 805D שאני אדע האם זה פועל טוב תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by 00Amir,

אנ חושב שכדאי לעשות איזה סטיקי של 5 או 10 חברות שמספקות קירור למעבד.. כמו שכבר קיים בסטיקי למעלה אבל יותר מעודכן.. נגיד - מהם 5 הקירורים המובילים ל 1156 ול 1366 ול 775 - אני מתכוון 5 פתרונות לכל אחד מהסוקטים... האם שווה להשקיע במערכת קירור מים למתחילים כמו H50 של קרוסייר או קירור אוויר טוב מספיק - כמובן לאוברקלוק מתקדם יותר ... מה דעתכם? יש מצב שזה קורה?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. מעבד: C2D E6300 לוח אם: Asus P5B

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  7. Started by nehoray26,

שלום רב אני מעוניין לקבל הצעות לגבי רכישת קירור מצויין למעבד i9 9900k אין כל כך בעיה שהקירור יחסום סולטים של ראם לא מתוכננת המהרה השימושים הם גרפיקה ועריכת וידאו תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני עדיין לא בטוח שזה יהיה i7 8700k או אחר אם ייצא בזמן הקרוב. המארז שנבחר הוא r6 . ראיתי את nzxt kraken x62 , שהוא נראה טוב או x52. גם corsair h100i v2 נראה כאופציה טובה. מי מהם יתאים טוב יותר למארז הנ"ל , ויהיה עדיף ושקט יותר? אם מכירים עוד אופציות טובות , אני אשמח לשמוע.

9. Started by AlexBe,

שלום, מחפש קירור סבבה( שקט) במחירים סביב 300-500 ש"ח שיצליח להחזיק טמפ' מתחת ל 90 מעלות מעבד i9-13900k או i7 13700k במאמץ סטנדרטי כמו משחקים ו cinebench וכו וכמובן לא יכנס למצב סירוס בשל טמפ וכו, לוח אם יהיה Z790. עדיפות ל air COOLER אבל אם אין ברירה אקח Aio

10. Started by adamginz,

בבקשה, אם יש לכם רעיון נוסף, ציינו אותו בבקשה. תקציב, עד 250 שקל.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  11. אהלן, אני מתכנן לקנות את המעבד המוזכר לעיל (יחד עם לוח אם Biostar TA790GX3) - ואולי לעשות OC קליל. אני לא יכול להשקיע יותר מדי בקירור לצערי, עד 150 ש"ח. איזה קירור מומלץ בתקציב הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by דרובו,

שיהיה שקט, לפחות כשאינו מתאמץ. לא יקר מדי. אולי עד 200, גמיש. OC מתון כנראה - ללא העלאת מתחים. נראה לפי התמורה. יכנס למארז פשוט, נכון לעכשיו. ראיתי פה המלצות בעבר ל-kotetsu, לארטיק פריזרים, מה הכי כדאי? (לא בהכרח מאלו) המלצה למאוורר מארז 92mm שקט, עם תמורה טובה למחיר, תתקבל גם היא בברכה. תודה!

13. Started by kurt80,

היי עומד לקנות מחשב חדש ובין היתר צריך להחליט גם על קירור למעבד. קראתי שלשימוש "רגיל" אפשר להשאר עם קירור הסטוק. אבל אני גר בב"ש ובקיץ החדר שלי לוהט אז צריך לקנות קירור נפרד, אני טועה? אני ממש לא מתכוון לעשות OC, מבחינתי אם אפתח את המארז כדי לנקות זו תהיה שערורייה (יש לי אפס נסיון בהתעסקות בקרביים של מחשב ולכן משקשק מזה ). המחשב החדש יהיה צנוע מאוד מבחינת מה שיהיה בתוכו. יהיה כונן אופטי אחד, הרדיסק אחד, בלי כרטיס גרפי נפרד..צנוע אני יכול להשקיע משהו כמו 300-350 ש"ח אם תהיה הצדקה. יש קירור פסיבי מומלץ או שכולם באים עם מאווררים? פסיבי קורץ לי כי זה נראה פחות מתקלקל (נסיון רע עם מאווררים מרעישים). תודה מראש למייעצים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Natan_Rozen,

היי שלום כרגע אני משתמש בקירור סטוק, ובתקופה החמה הזאת אני רואה שהוא לא ממש מספיק. כל פעם שאני משחק באיזה משחק כבד קופצת לי התוכנת ניטור ואומרת לי שהמעבד חורג מגבולות הטמפ' הנורמטיביות. -המחשב לא ב-OC . אני מעוניין בקירור שיתן תמורה מלאה למחיר שלו, והכי חשוב שלא ירעיש !!! אני מחפש משהו לא מרעיש שעושה את העבודה. (אם אפשר שיבוא עם משחה טרמית לא ג'נרית זה יהיה מצויין. ;D ) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by sarkise,

שלום רציתי לדעת, יש לי מעבד 4800+ Brisbane .. איזה קירור לדעתכם הכי טוב בשביל OC ? בתקציב של עד 200.. עד איזה מהירות שעון אצליח להגיע עם הקירור AC Freezer Pro 64 AM2 ? והאם הספק שיש לי יחזיק מערכת עם OC ? (המפרט בצד) בבקשה רק האנשים שיודעים בבקשה להגיב, אל תענו סתם, זה ממש חשוב. http://www.nzxt.com/products/pp500/ זה המידע על הספק ^

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by AntiSocial,

שלום אני מחפש את הקירור הכי יעיל לכרטיס שלי (x1900xt) הכרטיס נמצא במארז עם די הרבה איוורור ועדיין מתחמם לי במשחקים (מגיע ל 80+) הייתי מוכן להוציא עוד כסף על קירור מים אם תוכלו למצוא לי אחד שלא עושה יותר מידי סיבוכים בהתקנה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני צריך את הקירור לכרטיס מסך שיקרר הכי טוב לא משנה לי כל כך הרגע רק שיוריד בהרבה מעלות. תודה

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by tront,

איזה קירור מומלץ למעבד +amd athlon 64 3000 בשביל אוברקלוק למהירות גבוהה (עדיף לא קירור מים), תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  19. Started by XMB,

אהלן, מעוניין לבצע OC למעבד 2500K, רציתי לקבל בבקשה המלצות לקירור עד $60. אני גר בארה"ב ומעדיף לקנות מאחת החנויות הללו: (לוח אם P67 של ASUS או ג'גיבייט צריך לקבל מחר): www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com *חשוב שהקירור יהיה שקט, לא ברמה של קירור פסיבי אבל שלא יהיה טרקטור. נ.ב רציתי לשאול אם תהיה בעיה עם המיקום של הקירור והזיכונות? רכשתי זיכרונות G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) יש לי מארז CM690 תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל וזקוק לקירור דחוף.. למחשב שלו יש נטייה להתחמם.. יש לו את הקירור הבסיסי של אינטל שלא מספיק לו , אשמח לתשובה עבורו התקציב שלו הוא בסביבות ה200 שקל פלוס מינוס

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by redead,

כרגע הקירור הוא המאורר המקורי של AMD והתוצאות שהוא משיג לא משהו.. המעבד בטיפה מאמץ מגיע כבר ל50 ומשהו מעלות.. איזה אמצעי קירור מומלץ? חשוב לי שיהיה הכי שקט שאפשר אבל אני לא מעוניין להשקיע יותר מיידיי כסף כי אני לא מתכוון לעשות OC..

• 8 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by djtourist,

שלום... בקורב עוד חודשיים אני הולך לקנות מחשב חדש.. המעבד שיבוא עם המחשב יהיה AMD 64 3100 אני רוצה קירור טוב של המעבד... לפני כשנה וחצי קניתי מחשב ואיתו שמתי קירור של זלמן: CNPS6000CU הטמפרטורה של המעבד נכון לעכשיו בחורף היא על 48-אני מדבר על מעבד amd 2500 barton זה נחשב לקירור טוב??? ראיתי פה הצעה של הקירור של זלמן הzalman 7700cu מה כדאי לשים קירור למעבד שלי אשמח לקבל תשובות תודה.

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  23. הרצתי כמה חיפושים, ולא מצאתי תשובה שמספקת אותי.... הגוף קירור והמאוורר שיש לי כרגע שווים ל... המאוורר מרעיש עד מאוד ולא עושה את העבודה שלו, אז החלטתי לחפש גוף קירור טוב ושקט. אני לא אבצע אוברקלוק, אני רוצה רק קירור איכותי ושקטטטט. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  24. אוקיי, אז ככה, סניף חדש של הדובים נפתח קרוב למקום מגורי, ככה שאבא לא צריך לסוע לקיסריה יותר ;D מממ לפני כשבועיים שלוש קיבלתי את הסילנסר, (פתחתי תראד) והיום קיבלתי את הקירור לזכרונות של וואנטק עשוי נחושת! תוצאות האובר קלוק הם: core: 378@450 memory: 338@382 3dmark03- 6500 3dmark2001SE- 18200 aquamark3- 46k ממש מעצבן אותי שאין שינוי בתוצאות מהפעם הקודמת!!! ארררררר והכי מעצבן זה שבלי הקירור לזכרון מהירות הזכרונות הייתה על 374, והצלחתי להעלות רק ב 8 מגה הרץ מסכנים אם למישהו יש מושג למה זה שיגיד, בכל מקרה תגידו מה דעתכם הרכבתי אותו, ובזאת מצורפות תמונות: אני עכשיו באמצע האובר קלוק לכרטיס מסך, תוצאות בנצ'ים + המהירויות החדשות בקרוב!

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by zerocool15,

ברשותי נייד בעל דגם dell Latitude CPi R400GT אמור להיות לו מאוורר מאחורה שמקרר צינור נחושת שמוביל למעבד, אך המאוורר הוסר ואינו מקרר בעצם ונשארה רק הפס נחושת הזה, כרגע שום תוכנה לא הראתה לי שיש חיישן בתוך המעבד אך speed fan מראה הטמפ' במעבד עולה מ42 בהרגתיות תוך 30 דק ל60~ מעבד פנטיום 2 400 96 ראם זה פאן של 3 סמ גג ולא 4 ולא מצאתי בארץ של 3 או 2 אם מישו יודע מאיפו פשר להזמין..

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים