אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז אנרמקס(אתם יודעים איזה =) השחור) רציתי לדעת אם אפשר לפתוח את הפאנל הקדמי של המארז כי יש שם הרבה אבק וזה סותם את המאוורר שמכניס אוויר, אם כן, איך אתם מנקים שם? שאלה 2: איפה אפשר לקנות מאווררים זולים(לא מותגים) בסביבות 20-30 ש"ח ולא 70+ ש"ח ואיך אתם מנקים את המאוררים שלכם? תודה.
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, לא הבנתי את הקטע של "יחס הזיכרון" באוברקלוקינג? יש אוליי מדריך (עדיף בעיברית) שמסביר בפירוט על זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ראשית כל אני רוצה להגיד שאני לא בא ושואל מתוך עצלנות אני קראתי וקורא כל מדריך בHW ומנסה לקרוא דיונים הקשורים בנושא ועדיין יש לי איזה ארור במוח שאני מנסה להבין את זה נגיד עכשיו קניתי Q9300 (FSB 1333) סטרייקר 2 פורמולה 1333 וזכרונות DDR2 1066? אז איפה בדיוק אני מוגבל? או איך אני צריך לעשות את האוברקלוק עצמו? הרי הזכרונות יגבילו אותי לא? ויש גם מחלקים שGod knows what לא הבנתי איך זה עובד 1:1 זה רגיל בdefault של הביוס או משהו וזה שמהירות הזכרון האמיתית נגיד 533 שווה למהירות הFsb של המעבד והלוח ויש עוד מחלקים שמעלים רמת המהירות או משהו.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בבלאגן זה מאוד יקל עליי את האוברקלוקינגס העתידיים לבוא ועוד משהו.. זה נכון שאם יש לי לוח של אינטל אני…
-
- 10 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר על המארז לי אך חושש שזה יגביר את החימום שלו אם כן איזה צבעים יגדילו את החימום הכי פחות?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני יודע בדיוק איך עושים OC למעבד, אבל לכ.מסך אין לי שמץ של מושג. מישהו יכול לתת לי בסיס/נתונים לגבי OC לכ.מסך? עוד דבר: קניתי מskypc HD 4870 OC Edition, אבל לפני כמה ימים בדקתי בGPU Z וראיתי שאין שום OC!!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס אני רוצה לדעת אך אני יכול לתת את כל משיש לכרטיס לתת לי
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי OC קטן ככה לסמפרון שלי והצליח עכשיו הFSB שלי עומד על 222 והוא גם יציב בPRIME ברגע שאני מעלה אותו ל223 הוא הופך להיות לא יציב בPRIME95 ועושה אררור אחרי כמה דקות של עבודה מה שכן הצלחתי להפעיל את המחשב עם FSB של 235 ועשיתי SUPER PI יצא תוצאה של 48 שניות!! אז ככה הנה כל הפרטים אולי תוכלו לעזור לי להעלות את המהירות ועדיין לשמור על היציבות?? דרך אגב למי שלא יודע בלוח של אביט אפשר להעלות את המתח למעבד באחוזים זה הולך 6 אחוז 12 אחוז ו14 אחוז והמתח לזיכרון הולך בקפיצות של 0.05 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 571 צפיות
-
-
התקנתי שלושה מאווררים במארז. אחד 80מ"מ מקדימה [מוציא אוויר] שמחליף מאוורר ג'נרי שבא עם המארז, אחד 80מ"מ מאחורה [מכניס אוויר] ואחד 120מ"מ בצד [מוציא אוויר]. אני מבין שהסידור הזה לא מוצלח ואני שוקל לסובב את כל המאווררים במארז (כך שאני מקבל מאוורר 80מ"מ מקדימה למטה שמכניס, 80 מ"מ מאחורה למעלה שמוציא [כי אוויר חם עולה למעלה] ו120מ"מ בצד שמכניס). החשש שלי הוא שהמאוורר מקדימה חסום ע"י הפאנל הזה של המארז (אתם יודעים על מה אני מדבר.. ככה שאני לא יכול לראות אותו כשהמארז סגור) ולכן אני לא בטוח אם תהיה לו גישה לאוויר כדי להכניס אותו.. אני צודק? (מצד שני, כרגע הוא מוציא את האוויר הקר ולא את החם [כי הוא נמצא למטה] ולכן הוא לא מועיל לי). ועוד שאלה קטנה. כי מתכוון בימים הקרובים להתקשר ל…
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
מדובר במאווררים מאוד שקטים לפי נתוני היצרן . רמת רעש עליונה עומדת על 14DB בלבד בזמן שהמאוורר דוחף 53CFM מכובדים . לצורך השוואה מאווררים של NOCTUA ו SCYTH לא מתהדרים בנתונים כאלה . כמו כן המחיר של המאווררים הללו עומד על 70 שח ליחידה שזה זול יותר מהמתחרים . מה אתם אומרים ? שווה או שמשהו פה לא נכון ? איפה הקאצ' ?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם! באתר hwzone ישנו מדריך המסביר כיצד לחבר צג HD44780 למחשב. השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש במדריך הזה גם לחיבור צגי lcd מסוגים אחרים(למשל מסך WH1602D) או שהוא מיועד רק לצגי HD44780 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי תוכנת speedFun ואני מקבל נתון של 128 מעלות עבור TEMP 3. לדעתי נתון זה לא נכון - רגש מנותק או משהו בסגנון... מה דעתכם? האם יש דרך להבין היכן הרגש ממוקם על מנת לבדוק זאת פיזית? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, אתמול הרסתי את המחשב נייד שלי והוצאתי לו את המסך (הדק) שיש לו, יש לו שניי חוטי הארקה ועוד שניי כבלים עבים ובכל כבל יש המון חוטים. רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הצג הזה למחשב? יש רעיונות? מדריכים אולי? אם תרצו תמונה של המסך אני יצלם..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי E8400 עם אוברקלוק ל3.6GHZ (כבר לא ><) בכל מקרה הורדתי OCCT.. ופתאם אני רואה 3GHZ מה היה יכול לקרות? מה אני עושה עכשיו? אין דרך להחזיר בלי להתעסק עם הביוס נכון? *עריכה: טוב תראו הנה תמונה שצילמתי מעכשיו ושצילמתי לפני איזה שבועיים (?) כשהיה לי 3.6GHZ לפי הנתונים שפה, מה אני עושה בביוס כדי להגיע לתוצאות האלה? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אז ככה מצאתי מארז של מחשב ישן פנטיום 1 חתחתי משם חלקים וחיברתי למחשב שלי הגבהתי את המארז ב 12 סמי הרמתי את הספק גם את 4 המגירות של 5.35 הורדתי ושמתי שתי מגירות שיהיה אפשר להעניס 2 מאווררים וגם דלת צדדית עשיתי מאורר טוב אז המודינג עדין לא מוכן(60 אחוז) תנו בבקשה תגובות אם זה יפה מה אפשר עוד לשפר????? http://photos.walla.co.il/garber5
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אממ אולי תרצו להסתכל כאן: http://www.digital-daily.com/video/peredelki/ הם לקחו את ה6600 של לידטק ואת ה6200 של ספרקל, צרבו ל6600 ביוס אחר מבחרה אחרת - ספרקל ואסוס ובכך הצליחו להגיע לOC גדול יותר בליבה - הספרקל ביוס אפשר להם להגיע ל500/733! מה450/720 שהם הצליחו לפני. ב6200 הם גם צרבו את אותו הביוס והצליחו להביא אותו ל500/700 מ 450/700 ללא VMOD ממה שהבנתי. אין לי מושג למה זה קורה זה גורם לOC יציב יותר. מפורומים שביקרתי בהם זה פשוט פועל. למישהו בא לנסות? מסתבר שיש יתרון בצריבת ביוס)
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ביקשתי הצעת מחיר ומפרט למחשב בתקציב 3K עם OC על פי הלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403546.0 השאלה שלי היא לאיזה תדר אני יכול להגיע עם המפרט הזה ? ומה אני צריך לקנפג בשביל זה ? בנוסף, אם יש לכם הצעה לשיפור בלי לשבור את מסגרת התקציב אשמח מאוד לשמוע.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם ומעבד שטובים לאובר קלוק ובמחיר עד 1000 ש"ח בתודה אלי אגב לא חשוב עים זה אינטל אוו אימדי :hi: :hi: :hi:
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מעבד-intel core 2 quad q6600 קירור sunbeam tuniq tower 120mm אחרי כמה בדיקות יצא שטמפרטורה של המעבד שלי במנוחה היא 40 ובמאמץ 70 רציתי לדעת עם זה גבוהה או שזה בסדר כי ברצוני לעשות בשלב יותר מאוחר אוברקלוק טמפרטורה מהתוכנה realtemp
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אחרי המלצה פה על AC Frezer 7 הלכתי לחנות והמוכר הציע לי את זה (אמנם יקר יותר - עולה 250 שקל) מה דעתכם על המאורר הזה ? יש לי מעבד P-D 2.8 ולוח Asus P5LD2
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני פותח בזאת רשמית :yelclap: :silly: סתם אנחנו מתכננים הזמנה קבוצתית לבלוק של CHILLY1, מי שצריך את זה יודע את זה, המחיר, הינו 400 שקל(בלוק+משלוח+מע"מ, המחיר יכול להשתנות במקצת), ליחידה אחת, בכדי להזמין, יש צורך בלפחות 10 אנשים, *** מדובר במחיר עלות *** כרגע מזמינים: Swimmer(אנוכי) FeedMe ...... כל המעוניין להצטרף, שיוסיף הודעה בפוסט. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקי.. חיפשתי קצת במחשב שלי ולא! לא מצאתי שום דבר על ram mhz או שום דבר כזה וגם לא במדריכים שבאתר אז בבקשה הנה אני שואל: איך עושים אובקלוק לזכרון? האם עשיתי כבר אוברקלוק כשהעליתי את הfsb כי רציתי לעשות אוברקלוק למעבד? :\ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 B3 NOT OCed + Thermaltake Big Typhoon VX Gigabyte GA-P35C-DS3R CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB --- Drives: Drive #1 - ST3500320AS (465 GB) Drive #2 - ST3500320AS (465 GB) Drive #3 - SAMSUNG HD203WI (1863 GB) Drive #4 - ST31500341AS (1397 GB) Drive #5 - WDC WD3200AAKS-22SBA0 (298 GB) --- Gigabyte Aurora 3D 570 - Stock Cooling +פלופי וצורב מצורף PDF עם LOG טמפרטורות של EVEREST.. תחילה בIDLE ואז אחרי שהפעלתי Counter Strike: Source. כרטיס המסך קרס לאחר רף ה107... המצב התחיל לאחר שנמאס לי לנקות את טונות האבק בתוך המארז ומתוך מאמץ להוריד את הכמות של אותו אבק החלפתי את הרשת בחלון פלסטיק אטום. 1.לגבי כרטיס …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
או קי באתי לחבר שלי עשינו לו אובד קלוק לכ מסך והעלנו את התוצרה שלו בaqua mark3 מ 6711 ל8003 העלנו את הכור מ 250 ל288 והזכרונות מ280 ל 425 מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולםם ביגלל התקציב(יותר נכון ביגלל חוסר התקציב) אני נעלץ להישאר לחצ שנה הקרובה עם אותו המחשב.. כיודע חרא של מחשב.. וכדי לשרוד אני חייבב אוברקלוקק מה אתם אומרים אפשרי ביכלל ? פירוט: מעבד: P4 2.8 לוח אם: ASUS P4S800D ארדיסק:120ג'יגה כרטיס מסך: ATI RADEON 9600 256MB זיכרון:512MB (מרחיב לג'יגה בזמן הקרוב) וקירור סטנדרטי להכול צריך להחליף.. תודה לעוזריםם!..
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-