עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eshel107,

האם ל6600GT יש גשש חום אשר מראה טמפרטורה על ידי SPEDFAN או תוכנה אחרת.

2. אאני לא יודע איפו אפשר למצוא דבק טרמי או לעשות לו תחליף אתם יכולים לעזור בבקשה?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by bd,

המפרט למטה התחתון בלי מאמץ 35 קירור סטוק... מאמץ זה קידוד סרט !

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  4. אחרי שפתחתי ת'רד על אפשרויות לקירור אוויר, התחלתי לחשוב על קירור מים. אז ככה, אני מחפש מערכת שלמה (בלוק לCPU, בלוק לGPU, רדיאטור, צנרת ומשאבה) בתקציב של בערך 1500 שקלים. אני מעדיף לקנות בארץ אבל אין לי בעייה להזמין מחו"ל. אני אשמח להמלצות והצעות. תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by iluxa1,

המארזים שלהם עם ה320\220 MM מאוורריםשווה לקנות במזג האוויר הישראלי אני יודע שתהיה בעיה בלהחליף אותם אם משהו קרה...[br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 00:20:24 Tagan EL DIABLO 250mm + 330mm N/PS

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. אהלן , אממ.. אני מתכנן אוברקלוק בקרוב ואני צריך קירור שיחזיק לי את המעבד בטמפ' נורמליות , חשבתי על הקירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 לא חשוב לי הרעש , מה אתם אומרים , שווה?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  7. Started by nadav275,

האם מישהו מוכן לעזור לי\לעשות זאת במקומי? אני מוכן לשלם גם או לתת ציוד בתמורה... נדב איסיקיו 312251831 או כאן או בפרטי

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  8. מהו קירור ה?אוויר ה?חזק ביותר לכרטיסי מסך?? ואני לא מדבר איתכם על רעש. ושיהיה יותר חזק מהקירור שבא עם הGF7800GTX512.

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  9. שלום יש לי כרטיס sapphire radeon 9100 הכרטיס בסדר אבל המאורר הפסיק לעבוד אני רוצה להחליף את המאוורר גוף הקירור שבו יושב המאורר נראה מודבק למעבד הגרפי רציתי לדעת אם יש דרך להוצא את גוף הקירור (כדי להחליפו) מבלי לפגוע בכרטיס? ???

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by JezpeRR,

אז ככה יש לי AMD XP 1800+ Gigabyte GA-7vkml Kingston KVR266X64C25/256 אז ככה אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל בביוס הכל סגור חוץ מלעלות תדר שעון למעבד... אני רוצה לנסות למצוא תגבול של המחשב שלי גם ככה הוא עגלה לפחות נוציא ממנו משהו...אם אפשר עזרה היא תתקבל בברכה! תודה אני חייב לציין שהעלתי את תדר השעון ל-140 (133 בסטוק) והמחשב לא עבר בדיקה בפריימ95 ואני מתכוון שהוא בקושי העלה תבדיקה זה רק התחיל והוא נתקע והוא גם נתקע סתם ככה...נראה לי זה המתח אבל זה נעול אצלי כמו כל דבר אחר כמעט בביוס

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by jaaa,

שלום, ברשותי כרטיס מסך Ati radeon x600 , הוא מרעיש בצורה בלתי נסבלת לאחרונה, הרעש בא מכיוון המאוורר, למען האמת היו לזה תקדימים בעבר אבל זה היה אחת ל... וגם היה מפסיק כמה שניות לאחר ההפעלה.. עכשיו הרעש הוא רצוף ובלתי נסבל, אשמח לדעת איך אפשר לסדר בעיה זו, או אם אפשר להחליף רק את המאוורר? דבר נוסף זה איך אפשר לפרק את המאוורר מהכרטיס מסך? לא הצלחתי הוא מחובר בשתי ברגים מפלסטיק שחורים כאלה, אשמח לעזרה מאנשים עם נסיון תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אוקיי, אז לאחר שנועה הביאו לי ספק אחר מאשר זה שביקשתי, חייבו אותי עליו ב70 שקל יותר מאשר מחירו בחנות, הביאו לי סמוראי מה"תצוגה" עם דפקט קל בדלת שנאלצתי לסדר בדרכים לא קונבנציונליות, סיננו לי את האימיילים הרבים ששלחתי להם מכיוון שלא היה להם מה להגיד והם ידעו שהם יצאו לא בסדר, עכשיו הגיע מעשה הצדקה החמישי - הם שלחו לי סיילנסר 5 במקום הVF700CU שהזמנתי לאחר שביטלתי את ההזמנה של הסיילנסר כשבועיים לפני ואפילו רשום באתר: "בוטלה העסקה". :pissed: :pissed: התקשרתי, אמרו לי לשלוח להם את זה בדואר ולחכות כמובן עוד איזה שבוע עד שזה יגיע אליהם, והם ישלחו לי את הזלמן. זובי. טוב, בידיעה שקיבלתי קירור נחות, בעיקר בקירור זכרונות הכרטיס, פשטתי את הסיילנסר מהעטיפה שלו בעצבים והרכבתי א…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לפי מה שהתוכנה מראה, המעבד משחק עם המכפלה שלו, מוריד/מעלה בהתאם ללא יודע מה. לא בוצע OC http://imageshack.us/photo/my-images/36/90077658.png/ זה תקין?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי מארז 6A19 שקניתי לא מזמן והוא מגיע עם מאוורר 120 שהיה עובד בשקט ולא הייתי שומע אותו עשה את העבודה יופי,השבוע הוא החליט להידפק כל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עובד,הוא היה מחובר ישירות ללוח אז חיברתי אותו לספק ןעכשיו הוא עובד כי כנראה החיבור בלוח נדפק או משהו ומאז התחילו הצרות הוא עושה רעש של גנרטור הוא מסתובב פי 3 נראה לי יותר מהר,איך זה יכול להיות ומה אני יכול לעשות כדי להשתיק אותו בחזרה???

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  15. הנה המפרט שברשותי : מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: INTEL WHITESBURG : DP55WB זיכרון: 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL6 - SECTOR5 : PVV34G1333LLK כרטיס מסך: GEFORCE X260 GTX צורב DVD: LG x22 SATA BLACK מארז: ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ספק כוח: HEC 500W דיסק קשיח: 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ברצוני לבצע OVERCLOCK הם הספק של ה 500W יספיק לי ? ועל איזה מערכת קירור אתם ממליצים לי, במידה וצריך תודה לעוזרים אתם באמת תותחים

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by fox116,

אני רוצה להפוך אותו ל 5500 יש לי עליו קירור טוב הוספתי לו מאורר גדול וחזק.... אני יודע שהוא מעפן אז אל תתחילו להתלהב עלי חחחח ואם אפשר הסבר קצת איך אני מריץ תפקודות של הביוס [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by asaf556,

האם הטמפרטורות אלה סבירות כי נראה לי הכרטיס מסך חם מדי כל הטמרטורות נמדדו במנוחה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  18. שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. יש לי פנטיום 4 1500 ומאורר אחד על המעבד ועוד 3 גדולים במחשב איזו טמפרטורה אמורה להיות לי במאמץ ובהדלקת המחשב?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  20. Started by TTS,

הייתי רוצה לדעת יותר על ה-OC ואיך עושים אותו...

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  21. הבארטון 2500 רץ עכשיו בבאס 200 (3200+) והזיכרונות ביחס 1:1 רצים ב400 מה"צ. והזיכרונות שלי הם 500MHZ. בביוס ניסיתי להעלות את מהירות הזיכרונות ל120% והמחשב לא נותן תצוגה וצריך לאפס ביוס בלוח (epox 8rda3+) יש דרך לנצל אותם כמו שצריך או להשאיר אותם ככה?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום חברים אני צריך את עזרתכם במציאת כל לינק אפשרי המסביר על בניית באיי באס ועל איך עובד באיי באס והשאלות : האם אפשר לבנות באיי באס שבמצב של מתח נמוך הוא יתן רק רבע או שליש מהמתח המלא ? שאלה שנייה : האם באיי באס חייב להיות עם מתגים של שני מצבים ? אי אפשר מתגים של שלושה מצבים או בכלל עם פוטנטציומרים ואז אפשר לכוון את המתח כמו ווליום ? תודה :smoke:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by J.allmighty,

שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית.. המחשב במנוחה 50/60 ובמשחק הוא 90/100 הכנסתי מאוור ישן על המעבד (קומבינה עם גומי) יש שיפור קטן - גדול מנוחה 45-50 ובמשחק 60/70 כמו שאתם רואים בתמונה הסידור של הכבלים לא משהוא אבל הדלת פתוחה.... מה אני יכול לעשות כדי לשפר ? יש תקציב אבל אני לא רוצה קירור מיים תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. כדאי לי לעשות אוברקלוק למחשב שלי ? מפרט: אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ לוח אם אם של אינטל 815 כרטיס גרפי voodo 3000 ( בקרוב gf4 440 mx 64 ddr של ladetec ) כונן קשיח 20 ג"ב 2. עד כמה אוברקלוק אני יכול לעשות למעבד של אניטל 815 שהוא 800 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות אותו כי שמעתי שלמעבדים של אינטל מ-פנטיום שלוש לא ניתן לעשות אוברקלוק כי שעון המעבד נעול להמהרה 3. מה הסיכונים לסכנה למעבד שלי 4. כמה מאווררים מומלץ לשים במארז להורדת הטמפרטורה 5. העים זה בטוח להשאר על אוברקלוק להרבה זמן 6. כמה זמן יכול לקחת לי לעשות אוברקלוק למעבד 7. מהי הצורה הנכונה ביותר לשים את המאוורים ומה הגודל של המאוורים המומלץ במארז 8. איך אני עכש…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.