עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by matteo,

חשבתי על שימוש מיוחד בפלטייה תחשבו צד אחד חם אחד קר תחשבו לרגע אתם מכניסים את הבלוק של הפלטייה למעיין לוחית עשוי נחושת הלוחית מהודקת חזק על החלק התחתון והעליון ראו קובץ מצורף תבינו עכשיו הרעיון שהחום יעבור לנחושת כמובן אך גם הקור השאלה האם הקור יתגבר על החום - אני כמעט בטוח שכן אם מישהו יכול לחזק את דבריי או להעיר ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  2. אז ככה החלטתי לעשות אוברקלוק למחשב לפני הכל כל הפעולה נעשתה על מתח סטוק של 1.4 וולט אז ככה: HT Frequency:3 Cpu Clock:280 Cpu/DDR Clock Ratio:333 Mhz Memory Timing: 3-4-4-8-12-1T-16 טמפרטורה במנוחה 34-35 במאמץ 45-46 ושוב להזכיר ששום מתח לא שונה והאם אני יכול להמשיך עוד בלי להוסיף מתח!? קצת תמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by No-NicK,

זה הלוח אם שלי : http://www.microlandcomputer.com/ssproduct.asp?pf_id=10160337 השאלה שלי היא לאן אני מחבר את החוט של המאוורר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. Started by XTZ-Mike,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על יח' קירור לכרטיס מסך הנ"ל? אני לא יודע אם זה חשוב אבל הוא AGP ולא PCI-E... ראיתי את ה Tide Water של Thermaltake http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp מישהו מכיר/התנסה ביח' הזאת? היא תתאים לכרטיס שלי? ואם כן , האם הקירור הוא משמעותית יותר טוב בקירור מים מקירור רגיל של מאוורר? תודה מראש לעונים (בתקווה שיהיו כאלה)

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  5. אשמח אם תוכלו לעזור

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by BLACK-ICE,

אני יודע שיש תוכנה שמעלה את הקלוק בכרטיס אבל איך מעלית את המתח?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by bezangeloo,

ARCTIC COOLING MX-1 , Arctic Silver 5, ZALMAN ZM-STG1. תודה.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by rubberDucky,

אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך שציינתי בכותרת (HD 2900Pro 512Mb), המאוורר הוא Arctic Cooling Freezer 7 Pro שעל המעבד, מארז של NZXT Apollo וספק 500W של ליברטי... האם אני מסוגל לעשות לו OC, בלי שהוא יעשה לי רעש מטורף, והאם אני אהיה מסוגל להגיע לביצועיים של XT?

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by Pollik,

שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 9600GT 512MB ואני לא רוצה לשרוף אותו או משהו אז אתם יכולים לתת לי בבקשה תוכנה לעשיית אוברקלוק ואת כל הנתונים איך לעשות ומה לכתוב איפה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by t-macc,

האלן שאני מעלה ב ATI TOOL 1 MHZ רק שאני לוחץ על הפלוס,ישר כל המסך נהפך לארטיפקט מישהוא יודע מה הסיבה ? כרטיס 9800GT מעלות במנוחה 46 (הם בסדר אגב ?) תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by goldenhand,

י1. ש לי AMD 3700+, שעובד בקיץ ב 40 מעלות במנוחה ומגיע ל 52 במאמץ, אני מעוניין במאוור שיהיה שקט שיוריד את הטמפ ב5 מעלות לפחות 2. יש לי לוח אם ga-k8n-sli עם nvidia4 במגיע ל 62 מעלות ב CORE במאמץ. האם יש דרך לפרק את צלעות הקירור של הלוח אם, למרוח משחה תרמית ואז להחזיר אותם?ואם כן איך עושים זאת? האם יש דרכים אחרות לקרר את ה chipset ביעילות?. 3.קניתי כרטיס מסך של לאחרונה 86000GT EXTREME של LEADTEK מגיעה דווקא עם קירור די טוב, הבעיה ש הסירקולציה אצלי במחשב לא משהו את זה אני יודע, בקיץ ללא מזגן הוא עומד על 55 מעלות ובמאמץ הוא מגיע אפילו ל 75 . השאלה אם יש תועלת לכרטיס חדש יחסית(כלומר קניתי אותו רק לפני כ חודשיים) לפרק את הצלעות ונמאוור הנתונים ולמרוח משחה תרמית או שעלי לעשות מא…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by toppy,

התקנתי את הSF, והוא הודיע לי שיש לו יכולות תמיכה חדשות לIT8712F. מישהו יודע מה זה אומר? איך אני יכול להשתמש בזה? אני עובד עם לוח GA-8I945PG ומשום מה יש 2 טמפרטורות שהוא מתעקש לקבוע על (-55) ו(-2) (שניהם מינוס). מישהו יודע איך אני מכייל אותו?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  13. יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR 128BIT אני מרגיש כאילו הוא כבר לא "סוחב" במשחקים חדשים.... עכשיו השאלה היא אם כדאי לעשות אוברקלוק כי אוברקלוק משפר רק את מהירות הכרטיס ולא את היכולות הגרפיות שלו... בכל מקרה... אתם יכולים להמליץ לי על חומרים לאוברקלוק וכמה לדעתכם אני יכול להגיע (במהירות) ? תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by ofsher,

אולי מישהו יכול להפנות אותי למדריכים טובים (לא איכפת לי אנגלית גם) לאוברקלוקינג של מעבד ושל כ. מסך אני צריך משהו בסיסי שיסביר בדיוק מה זה מחלק, מכפיל, HT, HTT, FSB וכל מה שקשור בנוסף משהו שיסביר על המתחים ואיך הם משפיעים... אם יש משהו מעמיק בנושא אני גם אשמח עברתי כרב על כמה מדריכים שיש... אני לא מרגיש שתמונה שלמה אגב, אני אשמח להסברים בנושא מעבדים... ארכיטקטורה ומה מחדש הקונרו וכאלה.. בקשר לזכרונות, קראתי על תזמונים, אבל אני לא מבין איך ה תזמונים 1- 2-3-4 וכו' קשורים ל - CL. תודה

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  15. אני מעריך שהקירור הכי יקר יכול להגיע גג ל-350 ש"ח אז נגיד שזה התקציב שלי (אבל שוב...כעיקרון הוא בלתי מוגבל) מאוד חשוב שאני לא יצטרך לפרק את הלוח בשביל הרכיב את הקירור! אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב עם מעבד E2140 או E2160 או E2180 (מה מהמעבדים הכי טוב ל-OC?) בגלל מחסור בתקציב. הלוח אם כניראה יהיה Gigabyte P35-DS3L אבל אולי ABIT P35-E (שוב, איזה מהלוחות עדיף ל-OC?) והזכרונות יהיו G. Skill DDR2 800Mhz CL4 (4-4-3-15) PC6400

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by BoRiS.K,

המפרט שלי : AMD 64 3000+ EPOX 8KDA3J 80 GB WESTERN DIGITAL SATA ספק כח אם חשוב 480 של THEMRELTAKE GEFORCE 6800GT 768 DDR התוצאה שלי 3DMARK 05 היתה 4460 עשיתי עובר והגעתי למהירויות של ultra שזה 400/1100 אחרי זה עשיתי עוד פעם בדיקה... 3DMARK 05 ויצא 3500 משהו כזה... בינתיים החזרתי את זה כרגיל תעזרו לי למה זה ככה ומה לא עשיתי נכון עשיתי את האוברקלוק דרך CoolBits

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by p-o-i,

המערכת שלי: E8400 asus P5K 4GB OCZ 800 8800GTS 320 בקיצור תכננתי להתחיל עם אוברקלוק ואני פשוט לא מוצא את האופציות בביוס...מישהו יכול רגע להדריך אותי איפה למצוא את אותן אופציות?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by parker8,

מי מהם יותר שקט? ואצל מי הטמפרטורה נמוכה יותר? תדוה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by HeX0R,

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  20. שלום לכם, אפשר בבקשה לקבל המלצה לתוכנה הטובה ביותר / הנפוצה ביותר שיש היום לבדיקת טמפרטורות המערכת ? אני מעוניין לקבל בתוכנה אחת כמה שיותר פרטים - טמפרטורת המעבד, כרטיס המסך, ה-HD ועוד... תודה!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  21. חודש טוב לכולם, יש לי מארז פשוט, ומעבד סלרון 1000 טואלטין (.13 מיקרון), עד לפני מס' חודשים היו לי ארבעה מאווררים במארז (אחד מקדימה, אחד מאחורה ושניים בדלת) וניתקתי את כולם , המאוורר היחיד שנשאר לי הוא של המעבד (מקורי של אינטל), וחשבתי לעצמי: האם אני יכול ולכוון עליו (בלי היטסינק) מאוורר 80מ"מ רגיל בלי שזה יפגע במעבד ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  22. כולם להצביע זה מאווד חשוב לי!!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. Started by AleXGanGSteR,

המעבד שלי מתחמם מהר .. אז אמרו לי שכדי להוסיף מאווררים ולהחליף משחה .. יש לי קירור ZALMAN על המעבד.. איזה משחה אני צריך בשבילו? ואני צריך מאוורר 12CM ו8CM .. יש המלצות על מאווררים? ואם אפשר גם נימוקים. תודה! עריכה: ורציתי לשאול אם מישהו יודע אולי מה הטמפרטורה המקסימלית והמומלצת של Leadtek 6800GS

• 11 תגובות
    • 529 צפיות
  24. ברשותי GF5900XT ולפני מספר ימים החלפתי את הגוף הקירור המקורי ב-GIANT III. ההתקנה הראשונה נכשלה, אבל בהתקנה השנייה הצלחתי להתקין את הקירור כראוי, אני חושב. עכשיו יש לי מספר שאלות על הטמפרטורה. א. מהי הטמפרטורה הממוצעת ל GF5900XT? ב. הדרייורים של Nvidia מאפשרים לבדוק טמפרטורה, עד כמה הם אמינים? ג. כשבחדר עובד מזגן, כרטיס המסך נמצא במנוחה וגוף הקירור עובד במהירות נמוכה טמפרטורת הליבה נמצאת על 48 - 47 מעלות. זה אומר שהקירור מקרר היטב?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by VOLCANO.,

תראו כרגע סיימתי לנקות את המחשב יסודי אבל שאני אומר יסודי אז את הכל. עכשיו יש לי מעבד intel p4 3.2ghz with HT והמאורר הוא מקורי של אינטל סיבבתי לו 4 צ'ופצ'יקים כאלה בעזרת מברג שטוח ולא הצלחתי להוציא. ויתרתי על כל הקטע ושאבתי לבסוף עם שואב אבק. יצא פשוט מושלם אבל אחרי זה הצלחתי לסובב את הצ'ופצ'יקים בעזרת האצבע בלבד.... פגעתי במשהו יכול להיות אני ממש פוחד שנדפק לי שם הקירור שזה לא יושב טוב על המעבד ופשוט יתחמם ויוכל לשרוף אותו! אז עכשיו הורדתי את Everest ובדקתי את הטמפרטורה:

• 3 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים