עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קניתי FX5200 הבעיה שהמאורר שלו טוחן את המוח, מצד שני יש לי גוף קירור של פנטיום 3 ללא מאווררים ( נלקחו לפרוייקט אחר) , האם הכרטיס יחזיק מעמד ?

• 9 תגובות
    • 516 צפיות
  2. לא ידעתי אם לפרסם את ההודעה בפורום הזה או בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות". -- אני בקרוב הולך לשדרג את המחשב שלי לחלקים הבאים: + IS7-E (865PE) 474.00 ¤ + Antec 1000 AMG P/S not include Case 529.00 ¤ + HEC (Herolchi) 300AR-TF Power Supply 159.00 ¤ אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק במחשב שלי. יש לי מעבד: P4 (Northwood) 2.4GHz האוברקלוק שאני רוצה לעשות יהיה ל 2.6 - 2.8 (מהירות שלא תדרוש קניית קירור חדש.. בנתיים). כרגע יש לי זכרון 512 ללא שם. אבל על השבבים של הכרטיס כתוב VT. אפשר וכדאי לעשות איתו OC ? CPU-Z אם לא, חשבתי להחליף אותו, אבל אני לא יודע איזה זכרונות כדאי לי לקחת. יש לי 300 ש"ח. עם זכרונות של ADATA ב250 ש"ח (בקיי.אס.פי) אפשר לעשות א…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. שלום לכולפם ביצעתי אובר קלוק לערכת ורציתי ליבדוק אותו ביצעתי בדיקה ראשונה בתוכנה ORTHOS והבדיקה ניפסקה אחרי כמה שניות אז בדקתי בתוכהי אחרת S&M והיא הראתה שהכל בסדר למי אני צריך להאמין יש לי עוד שאלה לפי איזה חום או מדד של המעבד אני צריך להסתמך המעבד מראה לי חום של 50 מעלות במאמץ לעומת זאת הCPU 1 UCPU 2 מראים לי במאמץ מקסימלי 65 מעלות האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by djzander,

היום קבלתי איזה צעצוע לשחק איתו , למי שלא מכיר : בקיצור זה אחד הקירורים החזקים ביותר , באוויר לפחות . עכשיו יש לי שאלה , הבנתי שזה קורה בהרבה מוצרים של THERMALRIGHT , הפלטה שמתיישבת על המעבד לא פלס , וכשמים אותו על המעבד רק המרכז של הפלטה נוגע במעבד , והחום לא עובר כמו שצריך . יש איזו דרך לפלס את הפלטה ? ללא צורך של מכונת CNC או משהו .

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  5. אני רוצה לדעת להאיץ את המעבד כרטיס מסך ועוד כל מיני רכיבים במחשב.... אני לא יודע איך אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד. אני די בור בקטע הזה וחבל.

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by omerha,

לקחתי את המאוורר וחתכתי את הפינות שלו להוסיף כניסת אויר כמו ה SILENT CAT (מקווה שאני מובן) ומבחינת רעש לא כול כך השתנה משהו , אבל מה שכן הסיבובים לשניה ירדו שהוא נמצא ב 100 % כמעט ב 200 RPM יש עצות לשיפור

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by p-o-i,

שלום..פשוט יש לי שאלה פשוטה....זה יותר עצה......על הוולטים של המעבד......יש לי AMD 2500+ Barton ועשיתי לו אוברקלוק ל3200+ ז"א 1800Mhz @ 2200Mhz אז העלתי את הוולטים מ1.6 ל1.725...........האם זה גבוהה מידי נמוך מידי ?!.....

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. שלום אני רוצה להוסיף 2 מאוררים למארז הזה בתקציב 60 שקל.... עכשיו המארז מגיע עם 3 מאוררים ואני ורצה להוסיף 2 אני רוצה המלצה ל 2 למאוררים שקטים וטובים עכשיו ככה המארז מגיע עם 3 מאורריםלא יודע אם הם מכניסים או מוצרים אויר אם מישהוא יודע שיגיד לי) 1 מקדימה 1 מאחורה 1 בצד שמאל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 1 למעלה מוציא אויר 1 בתחתית מכניס אויר עכשיו אני רוצה המלצה לשני מאוררים בסיבות ה 60 שקל ועוד משהוא למישהוא יש הצעות לסידור המאוררים אני ישמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by HwareNewb,

שלום, לפני כחודש התקנתי AC SILENCER 5 על הכ. מסך שלי (חתימה) ויחד איתו מרחתי את הגריז הטרמי החדש במקום הישן. לאור בעיות שהתגלו במחשב מסרתי את המחשב לבדיקה במעבדה, והחזרתי את הקירור המקורי במקום הסיילנסר. עכשיו, חודש אחרי שמרחתי את המשחה הטרמית החדשה(MX1), אני רוצה להתקין שוב את הסיילנסר, והשאלה שלי היא האם אני אצטרך להסיר ולמרוח משחה טרמית מההתחלה, או שאוכל פשוט להרכיב את הקירור ולהשאיר את המשחה. תודה לעוזרים.

10. Started by tsts,

שלום רב, אני רכשתי מחשב עם מעבד בעל FSB של 133 MHz (לפי מידע שמצאתי ברשת), ולוח אם עם FSB של 800MHz. החברה שרכשתי ממנה את המחשב רשמה במפרט שה FSB של המעבד הוא 533MHz, האם מישהו יוכל להסביר לי את הסיבה שהם מציינים מספר שונה? ושאלה נוספת היא האם זה שכיח שה FSB של לוח האם גדול בהרבה מזה של המעבד? תודה רבה טל

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  11. אני מושך את 2 הפלסטיקים הלבנים לכיוון הנגדי אני מנשה לשחרר ואת המאוורר ולא מצליח, חיפסתי עוד איזה בוורג או משהו שמחבר את המאוורר ולא מצאתי... אם מישהו יודע איך מפרקים אותו שיגיד בקשה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by D135,

כמו שרשום בכותרת, האם TT Big Typhoon VX יספיק למעבד Q9300 עם OC של 3-3.2GHz? רב תודות.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by MGABAY,

ספק 500 וואט סטנדרט מעבד: amd athlon 3200+ (2000mhz זיכרון: ddr 400 hynix 512 לוח אם: dfi nf4 ultra כ.מסך: ati radeon x800 gto 256 השאלה שלי האם כדאי לעשות למחשב או לחלקים מסויימים oc ואם כן עם איזה תוכנות?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by Aqualiz3r,

טוב אז ככה...הכל הלך טוב מאוד בהתקנה עד שהתבקשתי להוציא את 2 הדברים האלה שנקראים Barb בקיצור ישבתי כשעה וחצי ולא הצלחתי להוציא אותם מהמקום...ניסיתי למחוץ אותם וללחוץ והכל...ולא יוצא כלום...בבקשה תעזרו לי אני כבר חסר תקווה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  15. Started by cpus,

מה אתם אומרים? הקירור פה מספיק? לפי דעתכם, אילו טמפ' יהיו למעבד וללוח אם במנוחה ; ובמאמץ ? תודה. AMD ATHLON XP 2500+ BARTON ?512K, 333MHZ TRAY CPU THERMALTAKE VOLCANO SILENTBOOST CPU COOLER FOR AMD ATHLON XP ABIT NF7-SL KINGSTON DDR-RAM 512MB PC2700 WD 80GB 7200rpm 8mb ata100 hdd SAPPHORE ATLANTIS RADEON 9600XT 128MB DDR DVI RETAIL VIDEO CARD COMPUCASE-HEC MIDI TOWERCI-6A19 FRONT USB 300W CASE תודה לכם מראש... עריכה: אני מעוניין לדעת האם באמת הכרחי לצרף עוד מאוורר ואיזה.. תודה!@ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  16. שלום לכם קראתי מאמר פה :http://hwzone.co.il/guides/casecool/ והחלטתי לבדוק את הטמפ' במחשב היות והכרטיס מסך שלי (X1800GTO) מתחמם בתדירות גבוה בזמן האחרון וכך למשך זמן רוב פועל במהירות המרבית המאוורר של הכרטיס מסך. לכן החלטתי לבודק את טמפ' המארז ולהתחיל לקרר את המארז לאט לאט. חשוב לציין שהכרטיס מסך מתחמם ללא הפעלת משחק כל שהוא אלה לאחר מספר דקות שהמחשב עובד. חשבתי גם לקנות את ה Arctic Cooling Accelero X2 מכאן : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920 עם יהיה צורך בכך. לכן רציתי לדעת איך אוכל לבדוק את טמפ' המחשב שלי ?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by OuTsIDe,

צריך קירור לסוקט 478 משהו עד 55 שקל...פשוט הסטוק שלי כזה רועש שכבר אני לא יכול כבר...אים אפשר בבקשה מTMS וגם בבשה מישחה טרמית זולה אגב יש לי P4 3.0GHZ אבל שיתאים גם לסוקט 775 ועתיד כי עוד מעט אני קונה מחשב חדש... פשוט המעבד שלי עובד בחום הזה על 75 והקירור ממש רועש... מה אתם אומרים על זה?Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by The-Devil,

שלום רציתי את חוות הדעת שלכם בנוגע למאוורר מעבד מסוג Zalman CNPS7000A-Cu Cooler והאם הוא שווה הוצאה של 250 שקל??

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  19. יש לי לוח אם אינטל מקורי DG965RY א) מה זה I/O Controller Hub - ICH ? ב) הטמפרטורה שלו עד אתמול היתה 48 מעלות יציבה מאז אתמול - אחרי קידוד של סרט (שארך 10 דקות בלבד) היא קפצה ל-60 מעלות ומאז לא יורדת מזה. לפי התוכנה Intel Desktop Utilities 3 הטמפרטורה יכולה לעלות עד 80 מעלות וזה עדיין יהיה בסדר (התחום הירוק) אבל 60 מעלות נראות לי חשודות מאוד... מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  20. Started by Danix60,

למה שאני רוצה לפרסם את הOC שלי אני רואה שאין בכלל את המעבד E7400 כאילו במאגר עשיתי OC על E7400 איך אני מפרסם שם ?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by galtheking,

שלום, המאורר סטוק שיש לי מאוד מרעיש ואני מעוניין לקנות את המאורר הזה http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=101&language=en ב145 ש"ח מ ksp\ עכשיו ההתקנה לפי מה שביררתי עולה 100 ש"ח לפי דעתכם אני יכול להרכיב את המאורר הזה בעצמי? כאילו האם זה לא ממש מסובל למי שיש חוש טכני? כי אני אף פעם לא הרכבתי מאורר על כרטיס מסך אולם ניקיתי מידי פעם. או שכדי לי להוציא 100 ש"ח על ההתקנה של המאורר וזהו? ד"א איך המאורר הנ"ל? האם הוא מומלץ או שמישהו מכיר משהו יותר טוב וכדאי? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by ofirn2,

אני צריך בבקשה המלצה על מאורר 80 מ"מ כך שניתן להרכבה שני צדדיו כי אני מתכוון להתקין אותו כך שיפלוט אויר אל מחוץ למארז. אני צריך שיהיה בעל זרימת גבוהה (מעל 60) אבל לא יותר מידי רועש זאת אומרת לא יותר מ-35 דציבלים. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

איזה מבין 2 המאווררים למעבד הללו עדיף ?? Thermaltake Volcano 6CU או Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD (זה לא בשבילי אל תחשבו שאני כזה קמצן...) עריכה ----------- קחו בחשבון שיהיה גם oc ...

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by yonik,

יש לי בעיה עם הכרטיס התקנתי את הדרייברים הכל פעל בסדר, עשיתי אוברקלוק עם ריבהטיונר בפעם הראשונה בחיי ועשיתי את זה על 2d ואז הבנתי שזה לא שווה אם לא עושים את זה על 3d performence אז שיניתי את זה וזה כנראה עשה בלאגן בגלל ששמרתי בתוכנה את המהיריות 600mhz/735mhz ולא יודע אם זה ביטל את זה הבעיה היא שבריבה עכשיו זה רק על 3d performence לא נותן לי לעשות כלום ונמצא על 0 mhz גם ליבה וגם זיכרון ואותו הדבר ב ntune הכל נעול אין מה לעשות הורדתי את ntune הורדתי דרייבר והתקנתי מחדש ניקיתי רגיסטרי והורדתי את ריבהטיונר כלום לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. 1) על הכרטיס מסך : מאיפה אני משיג צלעות קירור לזכרונות ומאוורר חדש לליבה ואיך אני מדביק את הצלעות לזיכרונות ואיך אני עושה OC לכרטיס מסך בעזרת התוכנה :POWERstrip 2) למעבד: יש לי זיכרון SD RAM 133 MHZ 128 MB וה FSB של המעבד הוא 133 MHZ ..... א)מה הבאס של המעבד ?????? ב) מה המהירות המקורית של הזיכרון ????

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.