עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ag43,

בזמן האחרון הטמפרוטורה של הgygabyte 6600gt 128mb agp שלי היא 60 מעלות במנוחה ו80 במאמץ וזה למרות שמכוונים עליו 2 מאווררים. פירקתי את המאווררים ניקיתי עם לחץ אוויר - לא עזר. אני חושב שהקירור שבא עם הכרטיס לא משהו. מישהו מכיר דגם של קירור שמתאים לכרטיס הזה ובאמת ישפיע?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by VOLCANO.,

תראו כרגע סיימתי לנקות את המחשב יסודי אבל שאני אומר יסודי אז את הכל. עכשיו יש לי מעבד intel p4 3.2ghz with HT והמאורר הוא מקורי של אינטל סיבבתי לו 4 צ'ופצ'יקים כאלה בעזרת מברג שטוח ולא הצלחתי להוציא. ויתרתי על כל הקטע ושאבתי לבסוף עם שואב אבק. יצא פשוט מושלם אבל אחרי זה הצלחתי לסובב את הצ'ופצ'יקים בעזרת האצבע בלבד.... פגעתי במשהו יכול להיות אני ממש פוחד שנדפק לי שם הקירור שזה לא יושב טוב על המעבד ופשוט יתחמם ויוכל לשרוף אותו! אז עכשיו הורדתי את Everest ובדקתי את הטמפרטורה:

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by nnfyrbsnss,

לפני זה היה נושא של פתיחת צינורות מכיוון שקיבלתי תשובה אני מעדיף שלא לפתוח נושא חדש אלא לשכתב אותו ורק תעבירו אותו לפורום המתאים אז ככה: בeverest כתוב לי תחת MB-chipset AGP aperture size 64MB זה אומר שהכרטיס מסך שלי מקבל 64 מגה? אם כן ,לא הגיוני לכרטיס מסך שלי יש 128 MB ובאמת בביוס כתוב AGP (עוד כמה דברים ) ואז 64 MB ויש אפשרות לשינוי. אז לשנות?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  4. אני רוצה להמשיך את האובר לכרטיס מסך של (ראה מפרט) ואני צריך משהו שיקרר את הכרטיס באיזה 5-4 מעלות פחות וגם שיעלה בסביבות ה-100 שח הטמ"פ שלי=מנוחה 52 מאמץ 69 אחרי אובר מכובד (ראה מפרט) איך המאוררים האלו= http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 הם יורידו לי את הטמ"פ ב-5-4 מעולת?? נ.ב יש לי מאורר גינרי מרעיש מול הכרטיס מסך והוא קירר לי את הכרטיס מסך ב 1 צלסיוס>אני מת להיפטר ממנו

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by amit_R,

יש לי את המארז 6A19 .. אז ככה הכבלים לא ממש מסודרים הם תפוסים עם חווקים לכלוב של הכוננים.. חשבתי להעביר אותם בין "הדלת" הצדדית לבין איפה שהלוח אם יושב.. השאלה עם יש שם מספיק רווח כדי להעביר אותם ועם לא אז איך לסדר ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. Started by Ran B,

שלום לכולם. בהמשך לדיון הקודם שלי שעזרו לי הרבה בקשר לההמרה שהתחלתי ונתקעתי בבאס של 160, גם עם מערכת לא משו יציבה כל כך. היום הורדתי את התוכנה memtest, אשר כתוב אליה בפורום 'תמיכה טכנית'. יצרתי דיסקט לתוכנה, ועשיתי ריסט. התוכנה פעלה כמובן ישר עם הבוט מהדיסקט והתחילה את הסריקה. (הרצתי את התוכנית על מנת לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שאולי זה יוצר לי את המסך הכחול שאני מגיע להמרה של 160mhz FSB) התוכנה הריצה PASS אחד שלם של סריקה שלקח כ~17 דקות בערך ולא מצאה שום תקלה או משו דומה. מה שהופתעתי מאוד מאוד לראות בפרטים של המחשב זה שהמידע שהיה רשום לי על הזכרונות היה : RAM : 166 MHZ (DDR333) / 2.5-3-3-7 / Dual Channel והזכרונות שלי, שלפחות קניתי אותם וככה היו באתר הם : (ק…

• 8 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by def,

יש לי את כרטיס המסך הנ"ל של אסוס ומסך LCD SAMSUNG 151S מה אתם ממליצים האם לעשות OC ואם כן אז איך ועד כמה?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by ExploiT,

שלום כולם אני ביאוש אני לא יודע מה הולך אז אני יספר הכול מעבד a64 3200 ch 754 epox 8kda3j rev2 with fan on the chep עכשיו ספק tt buterflay מאוור מכניס אוויר מהמארז ומאוור מוציא אוויר מארז גנרי פרטים http://lamir.co.il/product.asp?product=7196 במארז עצמו יש מאורר מקדימה שמכניס אוויר (בהתחלה הוא הוציא אז הפכתי אותו) מהצד עוד אחד שמכנסי אוויר על המעבד (בהתחלה הוא הוציא אז הפכתי אותו) ומאחורה עוד אחד של 80 או 90 מילמטר שהוצאתי מהמארז lan fire tt הקודם שלי עכשיו הטמפ הם מעבד מנוחה 50-45 מאמץ בין 55-62 נבדק על ידי prime95 וכיווץ קובץ זפ של גיגה הלוח תמיד על 34-36 ככה עכשיו על המעבד יש קירור של spire שקיבלית מ ksp עכשיו השאלות הטמפ האלה הם שאין מזגן ובימים החמים האלה האם זה נ…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by liors,

I need to buy new M.B I need it to have LGA775 socket P4 3Ghz 64 bit 1M Also I need to have support DDR 1 And AGPx8 Also I need to know if this M.B have unlock cpu multiplier

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם הם זיכרונות טובים יותר לOC בגלל יכולתם להגיע למהירויות גבוהות יותר. והם כל לוח שתומך ב 3200 תומך גם באלו

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by mazoneli,

1.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7796 2.http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3772 תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by etz,

אז היום סופסוף אני אפסיק להתעצל ואלך לקנות מאוורר 80 מ"מ כדי לשים אותו כמאוורר שני לקירור כרטיס מסך (TR V-1). מכיוון שאני לא מבין בזה בכלל אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על אחד טוב, רעש לא יותר מדי מפריע לי ומה שמעניין אותי זה ביצועים נטו אז הוא לא בהכרח צריך להיות שקט, אלא פשוט חזק וטוב. אני כנראה אסע לנועה אבל אולי אקפוץ גם לפנדה אז נא לתת המלצות רק משתי החנויות האלו, ואם אפשר כמה אופציות אז זה יהיה מעולה כי לכו תדעו מה יהיה להם בדיוק במלאי. תקציב נגיד עד 80 ש"ח ככה. תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by AntiSocial,

שלום אחרי שהחלפתי את הקירור סטוק של הכרטיס מסך ראיתי שיפור עצום והחלטתי שכדאי גם להחליף למעבד (לצורך אוברקלוק) אז השאלה שלי היא .. איזה קירור מומלץ למעבד amd X2 4200 (בסוקט 939) ? (קירור אוויר) המליצו לי על זה : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=165&pr_name=9500 ב320 שקל.. ממה שקראתי הוא עושה את העבודה והמחיר נשמע לי הגון .. יש הצעות ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by boxer555,

קיבלתי ב3DMARK 2001 SE 36,186 נקודות. אני עוד מעט יוריד 2006 וניראה כמה אני מקבל. יש לי E6600 2.4 GHZ עשיתי לו OC לא משהו רציני אני עובד כרגע עם סטוק ומתח של 1.24V המעבד שלי במנוחה עומד על 33 מעלות וכרגע הוא על 3.00GHZ בסטוק. כאשר הרצתי SUPERPI על 1M קיבלתי 18.360S. עכשיו גם עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 7600 GT של GIGABYTE עם קירור סטוק פסיבי הגעתי מ- 560.0/700.0 ל- 631.0/755.0 . במנוחה הכרטיס עומד על 39 מעלות במאמץ הוא מגיע ל54 מעלות ניסיתי לעלות עוד קצת בליבה של הכרטיס ובזיכרון אבל הכרטיס לא היה יציב אז השארתי אותו ככה כלומר במצב שהוא כן היה יציב. האם התוצאות סבירות או טובות עם מה שהגעתי לאן שהגעתי? האם אני יכול להמשיך? עוד דבר אני כרגע ביחס של 1:1 והזיכרונות שלי הם 800 MHZ…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  15. Started by Vladgi,

יש לי דיסק קשיח של sata -westren digital 80gb cavier se . על לוח אם epox 8rda3+ עם בקר raid אשר אחראי על ה-sata כמובן,מהיום הראשון אני לא מצליח להביא אובר קלוק נורמלי במתחים רגילים הכוונה שאני צריך מתח של 1.725 לבאס של 180 ל-2600+ שלי,תהיתי אם יכל להיות שהנעילה בלוח והיא בעצם הגורם שהורס לי את האובר קלוק?או שבבסים כאלו זה לא משפיע?הכוונה שהלוח נחשב לאובר קלוק טוב והוא גם תומך ב-200 בדיפלוט...

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  16. התקשרתי לאחת החנויות שמתעסקות במכירת מחשבים שאני מחזיק ממנה ושאלתי על קירור שקט לCORE 2 ההמלצה שקיבלתי הייתה ARCTIC COOLING ALPINE 7.לפי נתוני היצרן מידת הרעש היא 0.6 SONE מה שלפי ידיעתי שווה ל25.3 דציבלים.זה לא גבוה מדי?הדבר הכי חשוב בקנייה הזו זה השקט.המעבד כנראה יהיה 7200.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by amitbl,

הדגם הזה: http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=70&sub_id=175# הבנתי שהקירור יחסית לקירורים פסיביים הוא טוב+. האם זה נכון? (יש לי מארז די קריר עם מאוורר 120 מקדימה, 120 מאחורה, ועוד 80 בספק. בנוסף arctic cooling freezer 64 שנושף אחורנית, ואני מניח שמאחר והוא יהיה קרוב להיטסינק של הכ.מסך הוא גם יעזר בקירור שלו). האם 880 ש"ח לכ. הזה זה מחיר טוב? (שנתיים אחריות...)

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  18. Started by barakv,

אני מודאג קצת לגבי 2 רכיבים אצלי במחשב... המעבד והדיסק הקשיח... המעבד הוא פנטיום D 930 והדיסק בקשיח הוא של היטאצ'י 250 GB ו SATA 2 הטמפ' במנוחה פחות או יותר היא: (האינטרנט והביטורנט (אזורוס) הם התוכנות היחידות שפועלות כרגע והמחשב עבד 19 שעות ברצף (הסתכלתי כמה זמן אני מחובר לאינטרנט חח) מעבד: 40-41 דיסק קשיח: 38-39 וגם 40... רציתי לדעת אם אלה טמפ' גבוהות לחלקים אלה בזמן מנוחה... נ.ב- הקירור הוא קירור סטוק תודה!

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  19. קניתי FX5200 הבעיה שהמאורר שלו טוחן את המוח, מצד שני יש לי גוף קירור של פנטיום 3 ללא מאווררים ( נלקחו לפרוייקט אחר) , האם הכרטיס יחזיק מעמד ?

• 9 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by giloman,

איך עושים OC רציני לP3(סוקט 370) ? האם יש לוחות P3 עם העלאת FSBוVCORE בביוס ? או האם אפשר בעזרת עידכוני ביוס ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=40 האם אחד משני הלוחות האלה בעלי אופצויות כמו ששאלתי ?

21. ?? ועוד שאלה עד כמה הספק משפיע על יכולת הOC של המחשב והאם אפשר להעביר בביוס את הFSB למצב התחלתי אחרי OC

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by p-o-i,

שלום..פשוט יש לי שאלה פשוטה....זה יותר עצה......על הוולטים של המעבד......יש לי AMD 2500+ Barton ועשיתי לו אוברקלוק ל3200+ ז"א 1800Mhz @ 2200Mhz אז העלתי את הוולטים מ1.6 ל1.725...........האם זה גבוהה מידי נמוך מידי ?!.....

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  23. שלום אני רוצה להוסיף 2 מאוררים למארז הזה בתקציב 60 שקל.... עכשיו המארז מגיע עם 3 מאוררים ואני ורצה להוסיף 2 אני רוצה המלצה ל 2 למאוררים שקטים וטובים עכשיו ככה המארז מגיע עם 3 מאורריםלא יודע אם הם מכניסים או מוצרים אויר אם מישהוא יודע שיגיד לי) 1 מקדימה 1 מאחורה 1 בצד שמאל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 1 למעלה מוציא אויר 1 בתחתית מכניס אויר עכשיו אני רוצה המלצה לשני מאוררים בסיבות ה 60 שקל ועוד משהוא למישהוא יש הצעות לסידור המאוררים אני ישמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by D135,

כמו שרשום בכותרת, האם TT Big Typhoon VX יספיק למעבד Q9300 עם OC של 3-3.2GHz? רב תודות.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by Aqualiz3r,

טוב אז ככה...הכל הלך טוב מאוד בהתקנה עד שהתבקשתי להוציא את 2 הדברים האלה שנקראים Barb בקיצור ישבתי כשעה וחצי ולא הצלחתי להוציא אותם מהמקום...ניסיתי למחוץ אותם וללחוץ והכל...ולא יוצא כלום...בבקשה תעזרו לי אני כבר חסר תקווה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים