אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי האם מישו התנסה בC@ עם המעבד הזה ולוח GA-MA69G-S3H?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מי מהם יותר שקט? ואצל מי הטמפרטורה נמוכה יותר? תדוה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לפורום שלום , קניתי מחשב לוח חדש של גיגה בייט p35 ds3l ואת המעבד של אינטל e6750... שאני נכנס לביוס ועושה אוברקלוק מ2.6 ל3.0 הכל טוב ויפה , שווינדוס עולה קודם כל הוא לא מזהה את האורקלוק(בדרך כלל שנכנסים למאפיינים של המחשב רואים את המהירות מעבד ואחרי זה את המהירות העכשווית שלו , גם שם וגם שם כתוב לי 2.6... הורדתי את התוכנה cpu-z ושם רשום לי שמהירות של המעבד היא 2.67 והמהירות העכשווית היא 2250 , אבל שאני גורם למחשב להתאמץ זה פתאום קופץ למהירות 3.0 האם זה אמור להיות ככה? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9550 128MB ואני מנסה לעשות אוברקלוקינג. אני משתמש בתוכנה ATI TOOL, אני שם הגדרות קלוק אבל כשאני עושה ריסטרט זה לא נשמר... אז עשיתי 2 פרופילים, אחד רגיל ואחד למשחקים, הגדרתי הוטקייז וכשאני לוחץ על נגיד F12 זה טוען לי את ההגדרות המומהרות. זה נחשב אוברקלוק? גם אם זה לא נשמר לי אחרי ריסטרט? (יש אפשרות שהתוכנה תטען פרופיל מסויים על STARTUP אבל חבר שלי אמר לי שהוא רק עושה SET CLOCK ואחרי ריסטרט זה עדיין נשמר...?) אוי סליחה טעות בפורום...
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
קניתי עכשיו ציוד במפרט הבא: 1. AMD 2700 throubred core B 2. Abit nf7-s 3. Twinmos 512mb 3200 יש המלצות לאוברקלוקינג ?? אשמח לנתונים מדוייקים, כולל מהירות מכפלה, המלצות על מאווררים, מאוורר מעבד, מהירות באס וכל דבר אחר שנראה לכם ! אני מתכנם על אוברקלוקינג אכזרי, ורוצה לחזור אחורה בזמן עם המחשב הזה !!! כן !!! תודה על כל עזרה !
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
למעבד E6600. תודה.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי שני 120 שמסתובבים בסביבות ה 1700+- זה בסדר לא בסדר ? אני חסיד של שקט בד"כ אבל אשמח לדעת שעם זאת הם עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/overclocking_part1/2/ וכמו שאתם רואים הבאתי לכם לינק ישר לדף השני מכיוון ששם נתקעתי השאלה שלי היא: יש שם תמונה שאומרת אם המכפלה נעולה או לא. איפה אני בודק את מה שיש בתמונה? תודה אורן
-
- 8 תגובות
- 498 צפיות
-
-
חיפשתי מדריך ולא הצלחתי למצוא.. אני מחפש מדריך ספציפי לחומרה שלי או לפחות משהו דומה. הלוח אם שלי הוא asus p4p800-se והמעבד הוא פנטיום 2.8 עם HT. תודה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
פתחתי בתמונות, מקווה שהגודל לא יפריע (אני בלי כרטיס מסך כרגע, והרזולוציה נמוכה מאוד ) איך האובר ? (הגעתי כבר ל- 45% אובר אבל אף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוק כשהזיכרונות ב- DC אז הפעם ניסיתי את זה.. אז א - זה עוזר והרבה ! זיכרונות תואמים זה מאוד מאוד חשוב לביצוע אוברקלוק מושלם\ מירבי. כמו שאתם רואים אני באובר לזיכרונות ל- 933 !!! ( מ- 667 MHZ ) בכל אופן כמ שניתן לראות בתמונה האחרונה, כתוב Max 3000 - האם זה אומר שהמקסימום אוברקלוק שאני אוכל להגיע אליו יהיה 3 GHZ ?! יש לי שאלה מצחיקה - האם זה שאני עובד רק עם 1 GB זיכרון RAM יהווה בעיה אף ע פי שהגדרתי את ה- PF על 6000 MB ?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ועל המאווררים שהוספתי (מאווררים של ספקי כוח ישנים) ?! אם כן אז איך עושים את זה ומה ההשלכות של הגברת מהירות המאווררים...? תודה.
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ראיתי שיש כרטיס מסך מבוסס 7600gt עם קירור פסיבי. מה החסרון (אם בכלל) בקירור פסיבי במקרה זה ? האם ביצועי הכרטיס יהיו נמוכים יחסית לקירור אקטיבי ? האם חיי הכרטיס יתקצרו ?
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
I need to buy new M.B I need it to have LGA775 socket P4 3Ghz 64 bit 1M Also I need to have support DDR 1 And AGPx8 Also I need to know if this M.B have unlock cpu multiplier
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי! לפני כמה ימים שאלתי לגבי קרור יותר טוב למעבד. קיבלתי תשובה דיי ברורה: הSpark 7 של ThermalTake הוא טוב - אבל קצת רועש. הSp-94 של ThermalRight שקט (גם בתוספת מאוורר) ויותר איכותי - אבל יותר יקר! אם אני לא מסתכל לרגע על העלויות ,וכן - אני כבר פוזל לכיוון הSP-94 , האם כבר כדאי ללכת על קירור מים? יש לי 3 פריטים שהייתי מעוניין לקבל תגובות עליהם: 1. Thermaltake AquariusII Liquid Cooling 2. Thermaltake AquariusIII Liquid Cooling ועוד משהו קצת שונה: 3. Active Cool AC4G Pentium 4 TEC Cooler מהפיתוח הישראלי. תזכורת, המחשב שלי: P4 2.8 800Hz HT Abit AI7 Samsung 400Hz 512Mb NVIDIA GeForce FX 5200 וכן, אני רוצה לבצע OC במחשב שלי. נ.ב. הבנתי שיש גם אפשרות לחבר לקרור המים גם את…
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום אחרי שהחלפתי את הקירור סטוק של הכרטיס מסך ראיתי שיפור עצום והחלטתי שכדאי גם להחליף למעבד (לצורך אוברקלוק) אז השאלה שלי היא .. איזה קירור מומלץ למעבד amd X2 4200 (בסוקט 939) ? (קירור אוויר) המליצו לי על זה : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=165&pr_name=9500 ב320 שקל.. ממה שקראתי הוא עושה את העבודה והמחיר נשמע לי הגון .. יש הצעות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני באמצע oc לe6300 ואני לא מצליח לעבור את 2100 ג'גהרץ כאשר אני עובר את ה2.1 המחשב קורס ואז צריך לאפס את הביוס ולהתקין מחדש את המערכת הפעלה,הבנתי שכנראה אני צריך להעלות מתח אבל לא מצאתי את האפשרות הזו מצאתי מסך שמראה את כל המתחים אבל לא הצלחתי להעלות את המתח יש משהו שאפשר לעשות? המתח כרגע הוא 1.328 ... מפרט e6300 abit ip-95 Chieftec 400W PFC, 12cm Fan (24pin) 512*2 kingstone ddr2 667
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
http://pctip.co.il/reviews/AEROBlower3.php זה נכון? באמת הם מקררים טוב? לפי מה שאני יודע זה לא שווה כלום אבל אפ פעם לא ניסיתי.... שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של sata -westren digital 80gb cavier se . על לוח אם epox 8rda3+ עם בקר raid אשר אחראי על ה-sata כמובן,מהיום הראשון אני לא מצליח להביא אובר קלוק נורמלי במתחים רגילים הכוונה שאני צריך מתח של 1.725 לבאס של 180 ל-2600+ שלי,תהיתי אם יכל להיות שהנעילה בלוח והיא בעצם הגורם שהורס לי את האובר קלוק?או שבבסים כאלו זה לא משפיע?הכוונה שהלוח נחשב לאובר קלוק טוב והוא גם תומך ב-200 בדיפלוט...
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי לכולם חברי בעל אולפן הקלטות מעוניין לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד- E6400 לוח אם-ASUS P5B DELUX זכרונות-KINGSTON 2GB 667MHZ <ד 2 סלוטים של 1GB> הוא מתכנן אוברקלוק של עוד תוספת 15-20% . מספר שאלות לי בעניין: 1-בכמה תוספת אחוזים הוא יכול להוסיף על ידי אוברקלוק עם הרכיבים שציינתי לעיל? 2-האם 15-20% נחשב לאוברקלוק עם מאמץ? 3-בהנחה שהוא ירצה להוסיף עוד אחוזים האם ה-667MHZ יספיקו? 4- האם לא צריך 800MHZ? 5- על איזה מערכת קירור אויר אתם ממליצים? בתודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
התקשרתי לאחת החנויות שמתעסקות במכירת מחשבים שאני מחזיק ממנה ושאלתי על קירור שקט לCORE 2 ההמלצה שקיבלתי הייתה ARCTIC COOLING ALPINE 7.לפי נתוני היצרן מידת הרעש היא 0.6 SONE מה שלפי ידיעתי שווה ל25.3 דציבלים.זה לא גבוה מדי?הדבר הכי חשוב בקנייה הזו זה השקט.המעבד כנראה יהיה 7200.
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני לא עוסק בOC, ואף פעם לא עשיתי OC. קניתי מחשב לפני שבוע, וSKYPC עשו לי אוברקלוק לE5200 ל3GHZ. המחשב במקור בא עם 4G זכרון. הורדתי עכשיו ל2G ושמתי 2 במחשב אחר. רציתי לדעת אם עצם זה שהורדתי זכרון משפיע, איכשהו, על הOC ואם צריך לשנות הגדרות.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפרסם את ההודעה בפורום הזה או בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות". -- אני בקרוב הולך לשדרג את המחשב שלי לחלקים הבאים: + IS7-E (865PE) 474.00 ¤ + Antec 1000 AMG P/S not include Case 529.00 ¤ + HEC (Herolchi) 300AR-TF Power Supply 159.00 ¤ אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק במחשב שלי. יש לי מעבד: P4 (Northwood) 2.4GHz האוברקלוק שאני רוצה לעשות יהיה ל 2.6 - 2.8 (מהירות שלא תדרוש קניית קירור חדש.. בנתיים). כרגע יש לי זכרון 512 ללא שם. אבל על השבבים של הכרטיס כתוב VT. אפשר וכדאי לעשות איתו OC ? CPU-Z אם לא, חשבתי להחליף אותו, אבל אני לא יודע איזה זכרונות כדאי לי לקחת. יש לי 300 ש"ח. עם זכרונות של ADATA ב250 ש"ח (בקיי.אס.פי) אפשר לעשות א…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור עד 300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היום קבלתי איזה צעצוע לשחק איתו , למי שלא מכיר : בקיצור זה אחד הקירורים החזקים ביותר , באוויר לפחות . עכשיו יש לי שאלה , הבנתי שזה קורה בהרבה מוצרים של THERMALRIGHT , הפלטה שמתיישבת על המעבד לא פלס , וכשמים אותו על המעבד רק המרכז של הפלטה נוגע במעבד , והחום לא עובר כמו שצריך . יש איזו דרך לפלס את הפלטה ? ללא צורך של מכונת CNC או משהו .
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
המאורר האחורי במארז שלי דפוק ועושה רעש ובעיות... יש למישהו המלצה למאורר טוב? התקציב הוא עד 70-80 ש"ח - עדיף בפחות, לפי מה שהבנתי הכי טובים ב מאווררים הם ARCTIC COOLING וTHERMALTAKE חשבתי על אחד שמני אלה: ZALMAN ZM-F1 80MM ב40 ש"ח או ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 ב 35 ש"ח או Thermaltake SilentCat 80mm ב55 ש"ח איזה מהם הכי טוב/איכותי? תדוה מראש לעוזרים הכוסונים P:
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-