עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קניתי FX5200 הבעיה שהמאורר שלו טוחן את המוח, מצד שני יש לי גוף קירור של פנטיום 3 ללא מאווררים ( נלקחו לפרוייקט אחר) , האם הכרטיס יחזיק מעמד ?

• 9 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by ActVisioN,

אני מחפש מאורר או כל דבר אחר שיוריד לי את טמפרטורת המחשב בצורה מאסיבית? מישהו מכיר דבר טוב שיוכל לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. שלום... בניתי מחשב חדש.... AMD 2800+ אז ככה יש לי volcano 12 על המעבד אבל משום מה הוא לא מקרר לי כמו שצריך הטמפ' של המעבד בזמן מנוחה היא 47-49 מעלות. ובזמן עבודה 51-53+ מעלות משהו כזה.... האם זה נורמלי??? ועוד שאלה... המארז לי יחסית מאוד קטן והכל דחוס בפנים יכול להיות שזה מה שגורם לו להתחמם יתר על המידה?? בתודה רבה אלעד.

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by giloman,

איך עושים OC רציני לP3(סוקט 370) ? האם יש לוחות P3 עם העלאת FSBוVCORE בביוס ? או האם אפשר בעזרת עידכוני ביוס ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=40 האם אחד משני הלוחות האלה בעלי אופצויות כמו ששאלתי ?

5. Started by ice2k,

יש לי כרטיס של TWINTECH 8800GT, מהדגמים הקדומים יותר עם קירור רגיל בעל זיכרונות סמסונג 1NS (דגם K4J52324QE-BJ1A). הביוס שלי הוא 62.92.16.00.05. אני מניח שזה ביוס רגיל של NVIDIA. חיפשתי עידכון לכרטיס כזה או בכלל כללי של NVIDIA ולא מצאתי. אצל כרטיסים אחרים למשל של EVGA יש גירסאות חדשות יותר אבל אני לא חושב שבריא לערבב, לכל כרטיס זיכרונות שונים ותזמונים שונים. אני צריך משהו לגירסת הREFERENCE הכללית, אם בכלל יש ואם בכלל יש שיפור כלשהו בתחום כלשהו (סביר להניח שיש אם יש עידכון). אם מישהו מכיר כזה אשמח לדעת (אני רוצה להעלות את המתח ל1.1 אבל חשבתי שעדיף כבר לחפש בדרך ביוס חדש יותר).

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. אני רוצה לדעת להאיץ את המעבד כרטיס מסך ועוד כל מיני רכיבים במחשב.... אני לא יודע איך אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד. אני די בור בקטע הזה וחבל.

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  7. עזרה בבחירת מארז עם הקירור הכי טוב למחיר של מקסימום 550 ש"ח. הכי חשוב לי הקירור... תודה רבה לעונים!!!

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by D135,

כמו שרשום בכותרת, האם TT Big Typhoon VX יספיק למעבד Q9300 עם OC של 3-3.2GHz? רב תודות.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by Fire Rage,

היי ושלום לכולם חברה יש לי שאלה שאני צריך שהמבינים שבכם תעזרו לי PLZZZ אוקיי אז ככה יש לי כרטיס מסך 8800 GT TOP מבית אסוס ומה שקורה זה שהורדתי תוכנת אוברקלוק RIVA TUNER לעשות אוברקלוק לכרטיס מה שקורה זה שאני יכול להגיע לתדרים גבוהים והכל בסדר הכרטיס לא מתחמם אבל ישנם משחקים שפשוט לא עולים אצלי אך הכרטיס עובר את הבדיקות ב3D MARK ובמשחקים ישנם לפעמים בעיה או שהם פשוט לא עולים..................... האם זה משהו שקשור באוברקלוק אולי זה יותר מדי???? אם צריך פרטים אז תגידו אני ארשום את התדרים תודה רבה מראש חברה.......

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by idani1983,

קניתי מחשב לפני שבועיים ואני נבהל כל פעם מחדש מהטמפ' היום הגעתי ב COD2 לטמפ של 73 C לכרטיס מסך ולטמפ' של 68 C ל CPU (המחשב היה בהגדרות הכי גבוהות כולל כל הפילטרים) כאשר בד"כ הוא עומד על 50-52 C והטמפ' של הלוח אם היא על 27-29 C הקרור שלי כרגע מאורר 120 מ"מ שמכניס אוויר לתוך תעלה ירוקה שמקררת את ההיטסינק של המעבד ומשם לשאר המארז . מאורר 80 מ"מ שמוציא אויר מאוור סטוק של הכרטיס מסך . המחשב שלי: לוח אם intel D945GCZ מעבד D820 זכרונות 2X512 DUAL 7800GT של PNY כל המאוררים הם סטוק והמחשב לא עבר OC אני מעוניין בקרור חדש לCPU קרור חדש לכרטיס מסך מאורר חדש של 120 מ"מ שיכניס אוויר כאשר התקציב הוא 100-120 דולר אם אפשר מהאתר www.newegg.com או מכל אתר אחר שעושה משלוחים בארה"ב…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by matvey99,

אוקי , אחרי כמה סיבות אישיות אני מחליט למכור את ה טוניק שלי ולקנות קירור אחר ובינתיים שמתי עין על הביג טייפון... הוא פחות טוב מהטוניק TOWER?אם כן , בכמה מעלות בערך? לפי מה שאני יודע הוא גם אחד הקירורים הכי שקטים שיש , זה נכון?

• 8 תגובות
    • 529 צפיות
  12. שלום לכם קראתי מאמר פה :http://hwzone.co.il/guides/casecool/ והחלטתי לבדוק את הטמפ' במחשב היות והכרטיס מסך שלי (X1800GTO) מתחמם בתדירות גבוה בזמן האחרון וכך למשך זמן רוב פועל במהירות המרבית המאוורר של הכרטיס מסך. לכן החלטתי לבודק את טמפ' המארז ולהתחיל לקרר את המארז לאט לאט. חשוב לציין שהכרטיס מסך מתחמם ללא הפעלת משחק כל שהוא אלה לאחר מספר דקות שהמחשב עובד. חשבתי גם לקנות את ה Arctic Cooling Accelero X2 מכאן : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920 עם יהיה צורך בכך. לכן רציתי לדעת איך אוכל לבדוק את טמפ' המחשב שלי ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

אני רוצה להמהיר קצת את המחשב שלי לא בהגזמה אבל להמהיר.... יש לי מעבד P4 2.0A GHZ זכרון 256MB DDR266 של KINGSTON הם נחשבים טובים??? ואני אקנה בעוד כמה זמן עוד 128MB DDR266 של VIKING. לוח אם של ELITEGROUP P4VXAD שרק בגללו אני מפחד להמהיר. אז ככה, אני צריך אתר שבו אני אוכל לקנות צלעות קירור... והאם כדי לי להמהיר ואם כן לכמה?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by OuTsIDe,

צריך קירור לסוקט 478 משהו עד 55 שקל...פשוט הסטוק שלי כזה רועש שכבר אני לא יכול כבר...אים אפשר בבקשה מTMS וגם בבשה מישחה טרמית זולה אגב יש לי P4 3.0GHZ אבל שיתאים גם לסוקט 775 ועתיד כי עוד מעט אני קונה מחשב חדש... פשוט המעבד שלי עובד בחום הזה על 75 והקירור ממש רועש... מה אתם אומרים על זה?Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  15. אז כך- המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ בסוקט 939 והספק כוח שלי הוא Thermaltake 430W XP550 NP והלוח אם שלי הוא MSI K8N Diamond הקירור שלי הוא סטוק, מה שקיבלתי שקניתי, 2 מאווררים רגילים. האם אפשרי OC למעבד שלי? ואם כן, אפשר קצת הסבר איך? אני יודע בביוס אבל לא יותר מזה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  16. אני רוצה לדעת בדיוק איזה אוברקלוק אני יכול לעשות ומה אני צריך בשביל להעלות לפחות ב -30% את הביצועים של הכרטיס . אין לי בעייה ממשית של סיכון כי אני מתכנן לקנות 8800 GTS . מפרט : E6300\ 2 GB קינגסטון 667 פועל בדואל צ'אנל . 945-PS3 400 W ספק של HEC

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  17. יש לי 2.4B עשיתי לו OC לבאס של 167, כדי שהזכרונות ינוצלו עד הסוף, והיחס בין המעבד יהיה 1:1. לזכרון לא עשיתי שום OC, יותר נכון OC של מגה הרץ 1, לבאס של 167 במקום 166.5, 334 במקום 333. אחרי שהOC עבר בהצלחה עם טמפ' טובות מאוד בקירור סטוק, הסתכלתי בCPU-Z וראיתי שהתזמוני הזכרון עלו ל2.5-4-4-8, כאשר במצב סטוק הם 2.5-3-3-7. בתחילה חשבתי שזה בגלל המגה הרץ אחד שהוספתי,החזרתי ל166 באס כלומר DDR332 (בדואל 664), אבל עדיין זה נתן 2.5-4-4-8. יש הגיון לשינוי הזה בתזמונים? כי אני יכול בביוס לשנות את התזמונים של הזכרון ידנית. האם זה מסוכן? תודה רבה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by gal_il50,

יש לי מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case הוספתי גם וולקנו 7 אבל אני רוצה להוסיף עוד מאוורר\ים,איזה אפשרויות יש לי? כמה זה עולה? מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by Danix60,

למה שאני רוצה לפרסם את הOC שלי אני רואה שאין בכלל את המעבד E7400 כאילו במאגר עשיתי OC על E7400 איך אני מפרסם שם ?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by yonik,

יש לי בעיה עם הכרטיס התקנתי את הדרייברים הכל פעל בסדר, עשיתי אוברקלוק עם ריבהטיונר בפעם הראשונה בחיי ועשיתי את זה על 2d ואז הבנתי שזה לא שווה אם לא עושים את זה על 3d performence אז שיניתי את זה וזה כנראה עשה בלאגן בגלל ששמרתי בתוכנה את המהיריות 600mhz/735mhz ולא יודע אם זה ביטל את זה הבעיה היא שבריבה עכשיו זה רק על 3d performence לא נותן לי לעשות כלום ונמצא על 0 mhz גם ליבה וגם זיכרון ואותו הדבר ב ntune הכל נעול אין מה לעשות הורדתי את ntune הורדתי דרייבר והתקנתי מחדש ניקיתי רגיסטרי והורדתי את ריבהטיונר כלום לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. יש לי מעבד 2500+ בארטון היתה לי בעיית טמפרטורה , 49-50 מעלות במנוחה, 52-53 מעלות במאמץ מרחתי משחה טרמית מחדש דרך אגב מה שחנות עשתה שם היה פשוט זוועה (לא צריך להזכיר את שמה..) טוב נו..זיגזאג! פישלו הפעם... הם מרחו את מהמחשה על כל המעבד חוץ מהליבה , בקיצור מרחתי מחדש הטמפ' ירדה ל 43 במנוחה ו 45 במאמץ עשיתי אוברקלוקינג 2500@3200 עכשיו הטמפ' במנוחה 44.5 ובמאמץ 46-47.5 ;D לוח nf-7 v2.0 מזייף ? עדיף להרכיב את הסנסורים של הוולקנו או שהלוח הזה מדוייק ולהשאיר ככה?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  22. הגעתי למסקנה שהפיתרון הכי טוב עבורי לגבי זה שהמחשב יהיה פתוח ויהיה שקט, זה בקרי מאוורים (FAN BAS) או ראובאס. אז כמה שאלות: 1. לגבי הכנה לבד - תוכלו להפנות אותי למדריכים עדכניים שמסבירים כיצד לעשות זאת? היחיד שמצאתי היה בתחרות המודינג של הפורום שלהם, ושם ביטלו את התמונות או משהו, לא ממש הבנתי, אז אם תוכלו להפנות אותי למדריך עם תמונות.. ממה שהבנתי צריך לקנות הרבה מאוד רכיבים, שהופכים את העסק לדי יקר (במיוחד בגלל המליון חיבורי מולקס שצריך לקנות), אז מה לדעתם תהיה העלות של כל העסק הזה? זה לא מתקרב כבר לעלות של מכשיר רגיל? 2. לגבי רכישה של אחד - עשיתי די הרבה חיפושים, ולא מצאתי הרבה שהם אפקטיביים כל כך. אני אצטרך כנראה חיבורים ללפחות 4-5 מאווררים, והתקציב עומד על בערך 300 ש…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by alergic,

צריך מאוורר חזק ל SOCKET 775 מחשב חזק אם GEFORCE 6600 במיוחד עכשיו שקיץ הוא מתחמם נורא ועושה רעש צריך מאורר שקט וחזק אם תועלו לכתוב שם מוצר חרברה או לינק, מי שיודע גם תמחיר בערך. טווח המחירים הוא עד 600 שח. דרך אגב מה זה SYS FAN ??

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by ZivX,

אני לא מצליח להוציא את המאוורר של המעבד. אין שם ברגים או משהו. זה מאוורר מקורי של אינטל. פנטיום 4. פשוט מתחת למאוורר יש שכבה נדיבה של אבק אני רוצה לנקות. איזה עוד מידע אתם צריכים? יכולים לעזור? תודה. ודרך אגב, מה זה הבלוק ברזל הזה מתחת למאוורר?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by Yuvky,

היי, בקשר ללוח אם שלי (מפרט בצד) , אם במקרה שהOC לא יציב והלוח לא מגיע לPOST , איפה הג'מפר של ה Clear CMOS ? אם אין, איך אני מחזיר את הלוח למצב default? תודה , יובל.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים