עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Amir c,

טוב כעקרון המחשב כבר המחשב היה על 3200 ופעל והכל היה טוב ויפה.. אחרי כמה זמן המאורר של הציפסט נהרס ושווק חיים אז החלטתי לבטל את הOC אתמול ווטוס לוקוס אמר שזה לא משנה אז העליתי את המהירות ל3200 הכל היה נראה טוב ויפה נכנסתי לשחק ולפתע המחשב קפא ניסיתי להעלות את המתח ל 1.7 ועדיין לא עזר החזרתי ל2500 ועכשיו המחשק זז כמו שצריך A BIT NF7 SL AMD BARTON 2500 מעלות : זה מעלות של המאורר ב LOW...: 50 מנוחה 53 מאמץ הציפסט מסתובב סביב 35

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1872&p=5 ועוד שאלה איזה סטפינג של בארטון יכול להגיע לתוצאה כזו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. במזמן שאני לא משחק המעבד שלי על כ-45 מעלות GPU - 61 ובזמן שאני משחק המעבד על כ- 55 וה GPU - כ -86 מעלות האם זה תקני? המפרט של החלקים הוא החתימה שלי בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  4. אני רוצה להוציא את המאוורר שעל המעבד [פרסקוט 2.8GHZ] יש לו 2 ידיות כאלה שאני יכול להזיז למעלה ולמטה אז שיחררתי אותם, אבל המאוורר נשאר תקוע כאילו משהו נוסף מחזיק אותו אני מפחד להשתמש בכוח כמובן כי אני לא רוצה לשבור כלום מה עושים? S:

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by BioTech,

אהלן חברים, הכרטיס מסך שלי מתחמם מאוד ועושה רעשים חזקים בזמן שאני משחק משחקי מחשב. הכרטיס הוא palit ati radon 4850, קניתי מאוורר נוסף למארז שיושב מקדימה ליד ההארד דיסק. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשלוט על המהירות של המאווררים במארז, שני מאווררים גדולים של 12 סנטימטר מקדימה ומאחורה, מאוורר שיושב על המעבד ובנוסף האם יש אפשרות לשלוט על המהירות של המאוורר שיושב על הכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

אני רוצה להמהיר קצת את המחשב שלי לא בהגזמה אבל להמהיר.... יש לי מעבד P4 2.0A GHZ זכרון 256MB DDR266 של KINGSTON הם נחשבים טובים??? ואני אקנה בעוד כמה זמן עוד 128MB DDR266 של VIKING. לוח אם של ELITEGROUP P4VXAD שרק בגללו אני מפחד להמהיר. אז ככה, אני צריך אתר שבו אני אוכל לקנות צלעות קירור... והאם כדי לי להמהיר ואם כן לכמה?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by Danix60,

למה שאני רוצה לפרסם את הOC שלי אני רואה שאין בכלל את המעבד E7400 כאילו במאגר עשיתי OC על E7400 איך אני מפרסם שם ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by kinggil,

אני בטוח ש המעבד הוא השני. כל מה שאני רוצה לדעת שהכול בסדר. מדובר ב AMD athlon xp 3000 754 New castle http://img464.imageshack.us/img464/8500/untitled3ah.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. Started by ZivX,

אני לא מצליח להוציא את המאוורר של המעבד. אין שם ברגים או משהו. זה מאוורר מקורי של אינטל. פנטיום 4. פשוט מתחת למאוורר יש שכבה נדיבה של אבק אני רוצה לנקות. איזה עוד מידע אתם צריכים? יכולים לעזור? תודה. ודרך אגב, מה זה הבלוק ברזל הזה מתחת למאוורר?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by uzana2004,

שלום לכולם...יש לי 2 זכרונות של 512 של ADATA ובCPU-Z זה מופיע לי כסינגל... כמו כן הזכרונות יושבים אחד ליד השני(צמודים)... האם אני יכול להפוך את זה לדואל(מצורף המפרט)? והנה תמונה:

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by parker8,

חשוב שיהיה שקט, אני לא עושה OC. התקציב הוא 150-200 ש"ח, אם צריך יותר מזה אני אוסיף. אשמח לכמה אופציות אפשריות. תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by AMS2,

יש לי בעיה רצינית של חום במחשב. הטמפרטורות הם כאלה: אני רוצה להוסיף מאורר למארז שלי מקדימה שיכניס אויר. האם זה מאורר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=554 אם הHDD היה הרבה זמן בטמפרטורות האלה כדי לי להחליף אותו? כי יש לי אחריות עליו. האם צריך להוסיף גם גוף קירור למעבד?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. Started by eranisra,

שלום, אני מתכנן לעשות OC למחשב שלי - (אני מקווה להגיע מה2.13 עם המאוורר סטוק ל2.6). חושבים שזה אפשרי עם טמפרטורות סבירות? אני כרגע על 40 מעלות במנוחה למעבד. ולמעשה אחרי שאני משנה הגדרות (FSB או הגדרות מתח) הבנתי שצריך לעשות בדיקה בPRIME לבדיקת יציבות. להריץ שם את הTORTURE TEST?? למשך כמה זמן? והאם זה אמור להיות כך כבTORTURE TEST המחשב בקושי יזוז(מן הסתם אולי בגלל שהPRIME חונק אותו) כמו שקורה כשאני מפעיל את המבחן?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  14. שלום, אני אוחז בכרטיס XFX 6600GT PCI-E ורציתי לדעת האם הטמפרטורה IDLE של הכרטיס מסך שלי שהיא 43 מעלות, וטמפרטורה בעבודה במשחקים בערך 50 מעלות נחשבת לטמפרטורה גבוה לכרטיס מסך ? או שזה נחשב לטמפרטורה נמוכה מאוד... או שזה לא זה ולא זה... הייתי שמח לקבל קצת מידע על הטמפרטורה האידיאלית והאם אני עומד בתקן והכרטיס שלי לא מתחמם..

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. Started by Dvirus89,

שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי, אבל לא מבין בזה כלום. יש לי: AMD Athlon xp 2200+ thoroughbred-a 1800mhz 13.5*133 לוח GigaByte GA-7VAX טמפרטורות בעת כתיבת ההודעה (אני מניח שזה נחשב במנוחה): Motherboard 44° cpu 51° אני מניח שלוח-אם זה הטמפרטורה הכללית של המארז, לא ? טוב, איזה קירור אויר לא יקר כדאי לי לשים, שיהיה די שקט. לאיזה מהירויות אני יכול לצפות להגיע ? תודה אנשים.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by yuyudodo,

טוב אז רכשתי לא מכבר אטלון 1700 טי-בריד גיגה בייט 7vax זירכרונות 333 ספינקס משהו.. עכשיו אפילו שאני מעלה תאפאסבי ל145 והטמפ 42 הווינדוס עושה בעיות קטונות כמו לא למצאו כל מיני קבצים וכאלו.. ד"א לא פרימטתי אחרי השידרוג למישהו יש פתירון?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  17. לדוגמא : הכרטיס שלי X1800XT מגיע עם מהירויות של 621/747 1. האם בביצוע OC אני אמור לשמור על יחס זה (20% בין המומורי לקור)או שאני בוחר איזה יחס שאני מוצא לנכון? 2. איפה בעצם יש השפעה גדולה יותר על ביצועים במשחקים? 3.ראיתי שבכרטיסי ATI החדשים (2900XT) המהירויות הן 740/825 ,כלומר היחס עומד על 11% האם זה יחס מומלץ יותר או שאני לא בכיוון? ברור גם שיש שהפעה של ה BIT בין כרטיס לכרטיס אשמח להערות והמלצות

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. שמעתי שצריך להיות שם,אבל אני לא מוצא איפה זה צריך להיות?לדוגמא cmos,integrated pirh..... ותחתי איזה שם זה צריך להיות?תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול למשוך באוברקלוק את הכרטיס מסך שלי (6800 LEADTEC) עם הקירור סטוק בלי סיכון ממשי.. והאם זה קריטי, אני מתכוון האם זה אני יראה שיפורים שנראים לעין במשחקים כמו HL2 דום 3 וכל אלה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by YAHOOGEEK,

קודם כל, במידה ואני לא עושה שום OC, האם המאורר שמגיע עם המעבד מספיק? או שעדיף להתקין קירור נוסף? מדובר על E6600 שהולך לשמש למשחקים כבדים ולעבוד שעות רצופות... כמו כן, נגיד ואני קונה קירור למעבד לדוגמא ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU אז זה מחליף את הקירור שמגיע עם המעבד או שזה מותקן בנוסף? תשובות מאנשים שיודעים ב100% את התשובות! תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by mordidot,

אני רוצה לעשות OC למעבד לבערך 4 GHZ עם הקירור AC7PRO וGIGABYTE P35 DS3L איך יהיו הביצועים של המעבד אחרי הOC ?אני מתכוון באיזה רמה הם יהיו E4600 או E2180 ... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  22. אני זקוק להמלצה על מערכת קירור מים בתקציב של עד 1600 ש"ח כרגע אני על טמפרטורות 48C למעבד ו50C לגשר הצפוני במנוחה,עם BT וגוף קירור לNB.השאלה שלי האם אני אקבל טמפרטורות נמוכות בהרבה במידה וארכוש מערכת קירור מים טובה ואם כן בכמה מעלות,ודבר שני על איזה מערכת אתם ממליצים לי ללכת,אם אפשר לקבל לינק לחנות בארץ.. אציין גם שאני מחליף מארז גם ל570 של גיגהבייט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6255 ושאני צריך גם בלוק לגשר הצפוני מן הסתם,כי הוא מאד מגביל אותי בOC אני חושב. תודה מראש, גיא

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by segevon,

בהמשך לנושא הקודם החלטתי להמשיך את ה-OC.. אבל קורים דברים די מוזרים. העלתי את ה-BUS ל-355 (אחרי שב-344 הכל יציב).. על 1.4V.. גשר צפוני קיבל עוד 0.1 וכך גם ה-FSB.. זכרונות ב-2V.. המחשב אפילו לא עלה.. נתתי עוד 0.05V.. זאת אומרת המעבד על 1.45V, ושאר הנתונים זהים.. הכל עולה.. מריץ OCCT.. 10 דקות עוברות והוא נותן שגיאה, החלטתי לבדוק איפה, וגיליתי משהו די מעניין, המעבד בכלל לא מקבל את המתח שאני נותן לו.. הוא עובד רק על 1.38V.. ויכול להיות שזה מה שגורם לקריסות הללו.. צירפתי תמונה.. שאני אעלה עוד V ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  24. נגיד ועשיית OC לכ.מסך אבל אני רוצה שהוא יישמר גם אחרי שאני מפרמט וכו (משמע לא דרך תוכנות של "run with windows" ) איך אני עושה את זה? צורב את זה בביוס? אם כן איך? אפשר מדריך בבקשה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by yosizach,

כיצד אפשר לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים