אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול למליץ לי על קירור טוב לכרטיס 6800gs פסיבי לחלוטין (ללא מאורר) ... עד 200 ש"ח מקסימום. תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן הרכבתי לאחותי מחשב פנטיום 3 המחשב משמש אותה רק לאי סי קיו ככה שהוא מספיק. לאחורנה התחלתי לתעניין בנושא האוברקלוקינג והחלטתי לנסות לעשות על המחשב הזה חפרתי קצת בביוס וראיתי שכדי לשנות את הבאס והמכפלה בלוח של המחשב זה על ידי גימפור של גמפרים מסוימים על הלוח הבנתי את כול הקטע של הגימפור והתחלתי לנסות כול מני נסיונות. המחשב עובד במצב הרגיל שלו על באס 66 ומכפלה 11(בלי אובר קלוק) ניסיתי לשנות המכפלה וראיתי שהיא לא משתנה לא משנה איזה מכפלה אני שם(הבנתי שהמכפלות במעבדי אינטל חסומות תקנו אותי אם אני טועה).כשעלתי את הבאס יש לי ישר קפיצה לבאס של100 (אין בין 66 ל100 משהו אחר) ברגע שאני משנה את הבאס ל100 אז המחשב נדלק ומראה שהמעבד עובד על 1100 הרץ(במקור 733)וכשווינד…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני חדש באתר וגם חדש בתחום הOC. אין לי מושג איך עושים OC ואני ישמח אם תעזרו לי. הנה המפרט של המחשב שלי, תגידו לי אם יש טעם לעשות ואם אני יכול להגיע לתוצאות טובות. בהרצת 3DMARK05 (כל הבדיקות האפשריות) קיבלתי 3102. מפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS 512MB של gigabyte הגיוני שבמצב מנוחה ב win vista ה GPU של הכרטיס ב 70c מעלות? המאוורר על 37%
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הרכבתי את הביג טייפון אתמול והמחשב רועד יכול להיות שלא הרכבתי טוב או שזה ככה צריך להיות???
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb קירור כרטיס מסך:Arctic-Cooling Accelero X2 קירור מעבד:TUNIQ TOWER 120MM לוח אם:AW9D-MAX abit זכרון:CORSAIR 2048MB 800MHZ DDRII 4-4-4-12 שני יחידות של 1 ג'יגה הרדיסק:Seagate 320GB 16MB מארז:HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:Thermaltake 500W W0093RI העם אני יכול לעשות לו OC רציני או OC קטן?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חברים חבר אמר לי עים יש לי מיכל גדול משהו כמו 9-10 ליטר אז אני לא צריך רדיאטור האים זה נכון תודה לכל העוזרים אלי . :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
או קיי .. אז ככה.. יש לי את המפרט הבא וינדוס vista 32 bIT Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 Du זכרונות של טוינמוסט (נראלי ) 512 * 2 667 MHZ 250 GB16 m buffer (שזה לא ממש קשור ) x1600xt 256 MB ddr3 128 BIT sapphire ולוח אם של ABIT KN9S וספק אני לא יודע .. אין לי מושג אי ךלבדוק . אני רוצה לבצע המהרה של הכרטיס מסך יש אפשרות לעשות את זה מהתוכנה של הכרטיס מסך ? יענו מה -catalyst לכמה להעלות ? כל פעם מהירות שונה ? אם מישו יוכל לתת לי מדריך אודה לו מאוד =]
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני חושב שקראתי בערך את כל הדיונים עד שנת 2000, שמתייחסים לקירור כרטיסי מסך, ועדיין לא הגעתי להחלטה מה עדיף: Zalman Vga Cooler VF700-Cu או Arctic Cooling Accelero X2 שניהם בטווח המחירים שאני יכול להוציא. בכל הדיונים שקראתי לא החלטתם חד משמעית מה עדיף.. הכרטיס עומד על 62 מעלות ללא מאמץ. יש לציין שאני מתכנן OC עתידי. פשוט כרגע עם הקירור סטוק זה בלתי אפשרי. אני יודע שיש גם את ה Zalman Vga Cooler VF900-Cu או את ה Thermalright V1 Ultra , אך הם יקרים מדי , ולא שווים נניח את ה 2 מעלות שהם יורידו לי יותר מה VF700 או ה ARCTIC. אז.. אם יש פה אנשים בעלי אותם קירורים, אני אודה להם מאוד אם הם יוכלו להמליץ, ולהגיד כמה מעלות הם הורידו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
עד איזה טמפרטורה אפשר/כדאי להגיע על המעבד הנ"ל? (לא רשום בFAQ)
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום ופורים שמח!!! במחשב הישן שלי יש לי זלמן VF700-Cu http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=139 שאלתי היא אם אני אקנה ATI HD4830 אז אני יוכל להחליף בין הקירורים?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ברים במידה ולא ידוע לכם אני אחד השואף לשקט הגדול... והולך בדרך הזו הרבה זמן לאחרונה הגעתי למצב כזה קירור למעבד - נינגה קירור ללוח - סטוק קירור לכ.מסך - מובנה לוח סטוק מאווררים - 1 מוציא סטוק שבא עם נינגה כן חברים אני מריץ RIG של מאוורר אחד... חזק לא? שקט בצורה טובה העיקרון עובד על הנושא של לחץ אוויר שלילי היום בגלל טעות גיליתי עד כמה זה משמעותי הורדתי את הדלת של המארז בשביל כמה דברים וגיליתי שהHDD שלי טיפסו בטמפ' ל41~40 מעלות אחרי שהדלת הוחזרה הטמפ' ירדו באיטיות והתיצבו על 34~33 כלומר 7 מעלות הבדל חתיכת הבדל לא?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
לעוד תמונות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113672 מי חשב שלילי על ביג טייפון ?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה חוות דעת לגבי התמונה המצ"ב. אז ככה כפי שאתם רואים יש שתי מאוורים מעל הקירורר של המעבד המוצאים אוויר מהמארז מאוור נוסף ימוקם ממול 2 המאוורים. האם יש צורך במאוור נוסף ממול הספק באיזור הפאנל הקידימי היות והאוויר באיזור זה הוא סטאטי(אין מאווררים) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, החמשב שלי מורכב מלוח אם Intel Winnipeg D845WN ועד לא מזמן היה גם פנטיום 4 1.7. לפני כמה זמן נשרף לי המעבד, ובמסגרת האחריות קיבלתי מעבד חדש והציעו לי עיסקה: להוסיף כמה שקלים ולקבל פנטיום 2.66, לקחתי. עכשיו העניין שהלוח תומך (רשמית) רק עד פנטיום 2 ג'יגה... האם יש דרך "לפרוץ" את ההגבלה הזו ולהשתמש ב 660 מגהרץ הנותרים ? אולי איזה OC ? אם לא אני אאלץ לקנות לוח אם חדש, ואז גם זכרונות חדשים (כרגע יש לי RDRAM...) אז זה מאד חשוב... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה כבר שנה וארבע חודשים... לעולם לא עשיתי אוברקלוק למעבד ונראה לי שזה זמן מתאים להתחיל, (====ראה מפרט====) אני לא רוצה להשקיע גרוש בקירור, וגם שימו לב שהזכרונות האלו הם VALUE... יש פוטנציאל למשהו סביר ? אני רוצה לנסות רק בשביל הנסיון כי למחשב הבא שלי (עוד שנה וחצי אני משער) אני מתכנן משהו רציני יותר, אבל עדיין, אני לא רוצה לעשות סתם אם אין בכלל פוטנציאל.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9800 pro + והמאורר שלו התחיל להרעיש ולאחר מכן הפסיק לעבוד. ניסתי לנקות אותו אבל זה כנראה לא מהצטברות אבק. השאלה היא האם אני יכול להמשיך להריץ הכל כרגיל על המחשב שלי למרות שהמאורר כבר לא עובד(אין שום כוונה לעשות OC)?
-
- 9 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, התקנתי freezer 4 ,הכל עבר בהצלחה,בהתחלה הוא היה שקט,אך אחרי שעשיתי רסטרט למחשב הוא הפך להיות יותר רועש מקירור הסטוק הקודם שלי.למישהו יש מושג מה לעשות ?ג אולי לשמן אותו ? או לדפוק בראש של נעה מחשבים ? והזין הגדול שאי-אפשר להוריד אותו מבלי לנסר בלוח האם......
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בבקשה, אם יש לכם רעיון נוסף, ציינו אותו בבקשה. תקציב, עד 250 שקל.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
במחשב שהזמנתי לאחרונה הלכתי על שני Maxtor Diamondmax Plus 9 Sata HDD's, שיחוברו ככל הנראה ב Raid0. הבנתי ששילוב כזה יכול ליצור הרבה חום, דבר שהייתי מעוניין למנוע - האם קירור מיוחד להארדיסקים (מגירות, עניינים) הוא חובה? אם קונים 2 זה יוצא כבר עסק די יקר. מצד שני, האם case fan 80mm (ואחד שלא קורע את האוזניים) שמכוון על ההארדיסקים יספיק ?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המערכת שלי: E8400 asus P5K 4GB OCZ 800 8800GTS 320 בקיצור תכננתי להתחיל עם אוברקלוק ואני פשוט לא מוצא את האופציות בביוס...מישהו יכול רגע להדריך אותי איפה למצוא את אותן אופציות?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? (אני יודע איך לחבר למארז אבל לא יודע איך לחבר להיטסינק [slk948u])
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מספר שאלות- מהו טווח הטמפ' הסביר ללוח האם בימי קיץ אלו? איך בדיוק משנים מהירות מאוורר דרך הביוס? המלצה לקירור למעבד ואולי גם לחלקים אחרים... התקציב הוא עד 1000 ש"ח -+. חשובה לי פשטות ההרכבה, מידת התחזוקה הדרושה וכן בטיחות ואמינות הקירור. חשבתי על קירור מים אבל הבנתי שכשמרכיבים אותה קודם צריך לעשות את זה מחוץ למארז כדי לבדוק שאין נזילות, ואז לעשות בדיקה כשהמחשב כבוי וגם בהמשך תמיד צריך לשים עין שאין בועות/נזילות וכו'. אני מגיעה די גמורה מהעבודה כך שאין לי כח בשביל זה. מצד שני אני לא בטוחה שקירור אוויר מספיק, טמפ' החדר שלי די גבוהות (אני גרה בדרום) והמחשב שלי מגיע אפילו לטמפ' של 49 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ווינטלטור מכוון עליו (הכבלים מסודרים והמאווררים והמארז מנוקים ב…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מעבד Barton 2500 .... כרגע הוא עם קירור סטוק...נע בין 57-65 מעלות. (65 קצת יותר מזה אפילו במאמץ - משחקים וכו. בקיץ...כיום). אני מחפש קירור שיתאים גם ללוח הזה : Gigabyte GA-7VT600P-RZ לא נראה לי שיש לו חורים ... ואני לא רוצה לפרק ולהוציא את כל הלוח מהמארז כדי לחבר את הקירור. אני לא מבין גדול בחומרה. יש לכם המלצה לקירור שיוריד לי לטמפרטורה של 45 במנוחה לפחות????? אם אפשר יותר לא יזיק. תודה מראש ככה נראה הלוח http://den.pl/images/photo_7vt600_rz_big.jpg
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-