אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא : הכרטיס שלי X1800XT מגיע עם מהירויות של 621/747 1. האם בביצוע OC אני אמור לשמור על יחס זה (20% בין המומורי לקור)או שאני בוחר איזה יחס שאני מוצא לנכון? 2. איפה בעצם יש השפעה גדולה יותר על ביצועים במשחקים? 3.ראיתי שבכרטיסי ATI החדשים (2900XT) המהירויות הן 740/825 ,כלומר היחס עומד על 11% האם זה יחס מומלץ יותר או שאני לא בכיוון? ברור גם שיש שהפעה של ה BIT בין כרטיס לכרטיס אשמח להערות והמלצות
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי מחשב קצת מיושן אבל די חזק (לזמנו). לוח אם IWILL MPX2 עם שני מעבדי XP 1700. הלוח הזה הוא במקור לשרתים ולכן אפשרויות האוברקלוקינג שלו לא מדהימות. אין לו שום דבר ON BOARD ולכן אני משתמש בכרטיסים (כרטיס קול, כרטיס RAID וכ"ו). אני לא מצפה להגיע איתו מאד רחוק מבחינת האוברקלוק אבל להגיע ל 2000MHZ יהיה נחמד. אתמול ניסיתי לעשות לו אוברקלוק קטן ולאכזבתי גיליתי שאין לו נעילה ל PCI ואני לא מצליח להעלות את הבאס מעל 140 (!!!). דיווחים באתרים בחו"ל אומרים שהוא מגיע לאיזור ה 170-180. לאחר מחקר קצר התברר לי שכרטיס ה RAID הוא האשם. יש לי כרטיס ADAPTEC 1210SA ומסתבר שהוא בכלל לא עמיד במהירויות גבוהות. האם מישהו פה מכיר כרטיס אחר שידוע כעמיד יותר ? יש לי אפשרות, כמובן, להישאר עם באס של…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קירור למעבד שאני ארכוש בקרוב.. הבעיה היא שהחוש הטכני שלי הוא אפס ואני לא מעוניין במריחות של משחה טרמית או בכלל לפתוח את המארז. האם יש קרור של מעבד שפשוט מרכיבים לי אותו בחנות ולא צריך להתעסק איתו יותר? אני מאד אודה לתשובה בעניין. תודה.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את תזמוני הזכרון שלי... איפה אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני צריך רשימה של סטפינגים {אמרתי נכון?} טובים ל-OC של מעבדי ה-Amd Athlon Xp 1700+, ואם יש הרבה אז לציין את מי שאתם יודעים ולהדגיש את הטובים במיוחד {הרבה עבודה?}, ושאלה: ==== יש אפשרות לבקש בחנויות מעבד עם סטפינג מסוים או שמה שיש זה מה שאני מקבל? תודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הורדתי מ-HWZone את המדבקות ש-Grey Matter הכין, יפות מאוד, לקחתי כמה מהן והדבקתי. הייתי רוצה לקבל עוד, אם מישהו יודע מאיפה...חיפשתי בגוגל קצת, לא מצאתי, חיפשתי באתרים ישראלים-גם אין, אז החלטתי לפנות אליכם. תודה רבה, Talbion.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1992&cat=&page=1 רק רציתי לשאול בקשר להתקנה, האם חייבים להשתמש במתאם שהם כותבים שם? אחרת זה יעשה נזק ללוח אם.....לא הבנתי במה בדיוק זה פוגע.....מה זה headers? והאם הוא מתאים לcpu או שזה case fan?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי, לפני חצי שנה גוף הקירור של ה-DFI שלי מת והחלפתי אותו ב-EVERCOOL VC-RE הידוע לטובה בעיקר מ-DFI STREET... אתמול המאורר שלו התחיל לעשות בעיות, פעם בכמה שניות הוא עושה רעש של טרקטור, שותק לכמה שניות וחוזר חלילה. מה אתם ממליצים לקנות?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
שלום רב! לאיזה כיוון אמור המאורר להזרים אוויר,האם לכיוון הלוח או החוצה? לוח אם AMD או בכלל גם לגבי פנטיום. תודה מראש איתן
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
טוב אז נתחיל בשאלה הראשונה, כשאני קונה קירור לזכרון, http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ARC-U01&other_title=+ARC-U01+Ram%20Sink איך אני מחבר אותו לזכרון עצמו? (דבק תרמי? מאיפה משיגים?) והאם שמים אותו משני צידי הזכרון או רק צד אחד? ??? דבר שני - מה התזמונים של הזכרון בעצם אומרים. מה זה תזמון של זכרון..? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי שאלה שעדיין לא מצאתי עליה תשובה מבוססת כמו שצריך. השאלה היא: לדוג' אני רוצה לעשות Oc למעבד לא משנה כרגע איזה דגם לדוג' CPU Speed = CPUM x FSB אוקיי עברתי את הצעד הזה אבל איך אני יודע איך וכמה לעלות את הvolage של המעבד?לצורך העניין שצריך במקרה הזה.התשובה שקיבלתי הייתה:"אתה יודע לפי נסיון". זה ממש לא מבוסס ומסדר לי כמה דברים בראש.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חשבתי על שימוש מיוחד בפלטייה תחשבו צד אחד חם אחד קר תחשבו לרגע אתם מכניסים את הבלוק של הפלטייה למעיין לוחית עשוי נחושת הלוחית מהודקת חזק על החלק התחתון והעליון ראו קובץ מצורף תבינו עכשיו הרעיון שהחום יעבור לנחושת כמובן אך גם הקור השאלה האם הקור יתגבר על החום - אני כמעט בטוח שכן אם מישהו יכול לחזק את דבריי או להעיר ... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד 2600 בארטון ולוח אם 8rda3+ epox, הלוח בא במצב סטוק כאשר המעבד על 11.5 קניתי את המעבד במרס השנה יכל להיות שהוא שכב שם הרבה זמן הרבה מאוד!, שמעתי איפשהו פה שכאשר הוא בא עם מכפלה של 11.5 הוא פתוח רציתי לדעת אם זה נכון???
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כשאני מריץ סופר פאי המעבד נמצא בשימוש של 50 אחוז בלבד אבל שאני מריץ שני סופר פאי במקביל אז השני נופל ולא מריץ תבדיקה מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני בודק את המעבד ב 100 אחוז שימוש? יש לי דואל קור 920 אינטל
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המחשב התחיל להרעיש וכשאני רוצה לנקות אני מנקה הכל חוץ מהספק.. עכשיו איך אני מנקה אותו?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
נראה לי שאני הולך לקנות את הכרטיס מסך HD2900Pro לכרטיס הזה יש פונטציאל OC טוב מאוד אז חשבתי לעשות לו אחד.. חשבתי על הקירור הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 מה דעתכם עליו הוא טוב? צריך להוסיף עליו מאוורר או משהו? ועוד שאלה בOC של הכרטיס הזה אני יוכל להסתדר עם הסטוק..? (בלי שיווצר הרבה רעש)
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני טכנאי מיזוג ורציתי לבנות מערכת קירור על גז האם מישהוא מהפורום בנה מערכת כזאת כבר אם כן שיגיד באיזה מדחס הוא הישתמש,כמה שורות סוללה אמורה להיות. למה אני שואל כל זה , כי אני יכול לבנות מזגן חלון קטן , אבל לדעתי זה אמור לעבוד כצת אחרת
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך 9800 PRO ATI קירור STOCK והעלתי בכמעט 600 נקודות ב3D MARK צירפתי תמונה עם המידע [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
1. מה זה HSF ?? 2. מה זה OC ?? 3. איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של המחשב שלי או של כל חלק אחר אם זה הצ'יפסט או הכרטיס מסך 4. איך אני יכול לדעת איזה BIOS יש לי ואיך אני מעדכן אותו בלי שיהרס לי המחשב 5. ואם יש איזה תוכנה קטנה כזאת שמראה לי את כל הנותונים של המחשב כמו איזה לוח אם יש לי או איזה מעבד (למרות שאם לוחצים קליק ימני על המחשב שלי אפשר לדעת) את הכל בקיצור שתראה לי את הנתונים של החלקים שלי שמעתי משהו כמו OCZ אבל לא יודע תעזרו לי... 6. מה המשחה הזאתי שאומרים שהיא מורידה טמפרטורה היא באמת עוזרת ?!?!?!? 7. ואיך אני עושה אוברקלוק למחשב אם אני צריך ?? אם זה יהרוס לי את המחשב ?? בקיצור יש לי מחשב וזה המפרט פחות או יותר : Intel Pentum 4 2.4 Ghz Graphic Card GeForce…
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 542.02 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 673.71 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1209.68 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 82.29 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 339.8 ] 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - RED [¤ 67.05 ] 1 אני קונה אותה בעוד כמה ימים...האם אני יצטרך להוסיף אלייה קירור או משהו? כדי שאני לא ילך לחנות…
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כמה שיותר איכותיים ושקטים וכמה שיותר זולים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אם זה כך (תקנו אותי אם אני טועה)... האם לוח עם KT333 יהיה טוב ?? שאילה קצת ישנה ... אני קצת לא מעודכן
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-