אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מרות שנעלו לי ת'נושא הקודם..אני פותח חדש כי זה לא עזר לי..אניי צריך לעשות 2 דברים 1. לנתק ת'מאוורר וההיטסינק של המעבד (פנטיום 4) ואני לא מצליח!!, שיחררתי את הקלאצ'ים האלה שמורכבים עליו (2 הידיות האלה) אחרי שניתקתי זה פשוט לא יוצא, חיפשתי עוד ידיות או איזשהוא מנגנון להוצאת ההיטסינק ולא מצאתי.., מישהו יכול להגיד לי אייך? 2. אני צריך לחבר ת'ספארק 7+, איך אני עושה את זה בפשטות?? נ.ב אני ממש ממש חדש במודינג ואת כל השיפוץ עשיתי ביומיים ולמדתי המון ממכם (תודה רבה מאוד banzzy-boy) ועזרתי הרבה אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע, אם תעזרו לי אתם גדולים!!!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר לדים אבל אין שום סיכוי שאני אצליח לישון איתו בגלל האור השאלה שלי אם מישהו פה התנסה בהתקנת מפסק ללדים, כלומר שהמאורר תמיד יפעל אבל את הלדים אפשר יהיה לכבות ולהפעיל לפי דרישה. מישהו נתקל בזה פעם? זה אפשרי? פשוט אף פעם לא החזקתי מאורר לדים אז אין לי מושג איך זה בנוי
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מודאג קצת לגבי 2 רכיבים אצלי במחשב... המעבד והדיסק הקשיח... המעבד הוא פנטיום D 930 והדיסק בקשיח הוא של היטאצ'י 250 GB ו SATA 2 הטמפ' במנוחה פחות או יותר היא: (האינטרנט והביטורנט (אזורוס) הם התוכנות היחידות שפועלות כרגע והמחשב עבד 19 שעות ברצף (הסתכלתי כמה זמן אני מחובר לאינטרנט חח) מעבד: 40-41 דיסק קשיח: 38-39 וגם 40... רציתי לדעת אם אלה טמפ' גבוהות לחלקים אלה בזמן מנוחה... נ.ב- הקירור הוא קירור סטוק תודה!
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: לוח גיגה בייט 8IK1100 875 מעבד 3.0 גיגה זכרונות 512 HD 37 גיגה SATA במהירות 10000 כרטיס מסך FX5800 128 DDR2 המחשב רץ במהירות 800 מגהרץ א.אני רוצה לדעת מה הם הביצועים של המחשב? ב.האם כל הרכיבים גם יחד נותנים לי באמת את מה שהם אמורים לתת?ואם לא איך אני יכול לדעת מה חסר או פוגע בביצועים. ג.לדעת מה מהירות המעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך. הרצתי תוכנת בנצ'מרק 3D MARK גירסה אחרונה, איך אני אמור להבין מהתוצאות מה המצב של כל אחד מהרכיבים? האם אתם מכירים תוכנה שגם עושה דיאגנוסטיקה לרכיבי מחשב? תודה אשמח לקבל תשובה רצינית .
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי מה קורה רציתי לדעת עם הביוס אחראי על הנעילה של ה- agp\pci בזמן שעושים אובר קלוק או שזה קשור ללוח פיזית ואם זה קשור לביוס רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ביוס פרוץ ללוח שלי ואם אפשר בבקשה תתנו לי לינק להורדה הלוח שלי הוא :(MSI 845 Pro4 (MS-6391 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
איפה??? תנו לי אתר או חנות בארץ שמוכרים צגי LCD
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
איזה מאווררי מארז זולים (מתחת ל50 ש"ח) כרגע הם המקררים ביותר והשקטים ביותר?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום רב, אני רכשתי מחשב עם מעבד בעל FSB של 133 MHz (לפי מידע שמצאתי ברשת), ולוח אם עם FSB של 800MHz. החברה שרכשתי ממנה את המחשב רשמה במפרט שה FSB של המעבד הוא 533MHz, האם מישהו יוכל להסביר לי את הסיבה שהם מציינים מספר שונה? ושאלה נוספת היא האם זה שכיח שה FSB של לוח האם גדול בהרבה מזה של המעבד? תודה רבה טל
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, האם TT Big Typhoon VX יספיק למעבד Q9300 עם OC של 3-3.2GHz? רב תודות.
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טוב אז ככה...הכל הלך טוב מאוד בהתקנה עד שהתבקשתי להוציא את 2 הדברים האלה שנקראים Barb בקיצור ישבתי כשעה וחצי ולא הצלחתי להוציא אותם מהמקום...ניסיתי למחוץ אותם וללחוץ והכל...ולא יוצא כלום...בבקשה תעזרו לי אני כבר חסר תקווה.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
המחשב שלי לפי המפרט למטה... עד עכשיו עשיתי: ביטלתי את האפשרויות שמגבילות את הOC חוץ מ LOADLINE CALIBRATION מצבי הוא: ratio: 9.5X FSB: 360 FSB STRAP: auto DDR2 Frequency - 1:1 CpuV - 1.237 DramV- 2.1 NBV - 1.3 בדיקה של שעתיים בS&M טמפ' במאמץ 53 במנוחה 33 להמשיך? ואם כן אז לגעת עוד במתחים? או לנסות להעלות את הבאס עד שקורס ואז להעלות מתחים? שאלה שלישית - הLOADLINE היא זאת שגורמת למתח לא להיות בדיוק כמו שהגדרתי או שהיא עוזרת לזה להיות כמה שיותר קרוב? שאלה רביעית - FSB STRAP - קראתי את ההסבר שנתתם באשכול של ההוא עם ה Q6600 - אני צריך להשאיר על AUTO או שלשנות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
ישל י מעבד 3200 VENICE ולוח A8N-E זכרונות ADATA 500MHZ רציתי לדפוק לו קצת OC אבל הביוס הלא יותר מדיי ברור של ASUS האלה לא מובן כ"כ אני לא רוצה לעשות OC מעפן עם ה3% , 5% וכו' שיש להם שם יש איזה מישהו עם הלוח שיכול לפשט לי את העניינים? באיזה כמה שלבים פשוטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
תודה לעוזרים...ואם אפשר שתהיה קלה להפעלה...פשוט חיפשתי ולא מצאתי!
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם אפשר להחליף לגוף קירור של מעבד (פנטיום 4 1.7) רק את המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות הדעת שלכם בנוגע למאוורר מעבד מסוג Zalman CNPS7000A-Cu Cooler והאם הוא שווה הוצאה של 250 שקל??
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני יחסית חדש בכל התחום הזה של המחשבים.... ואני רוצה לדעת איך בכלל עושים את כל ענין האובר קלוג..... ( עם בכלל אפשאר להסביר את זה) אז כל מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שיכותב לי... תודה לכל מי שעזר לי!!!!!
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אינטל מקורי DG965RY א) מה זה I/O Controller Hub - ICH ? ב) הטמפרטורה שלו עד אתמול היתה 48 מעלות יציבה מאז אתמול - אחרי קידוד של סרט (שארך 10 דקות בלבד) היא קפצה ל-60 מעלות ומאז לא יורדת מזה. לפי התוכנה Intel Desktop Utilities 3 הטמפרטורה יכולה לעלות עד 80 מעלות וזה עדיין יהיה בסדר (התחום הירוק) אבל 60 מעלות נראות לי חשודות מאוד... מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב קר! ושקט אני מחפש משהו שמקרר טוב ושקט ! קירור למעבד קירור לכרטיס מסך וקירור לזכרונות בבקשה תנו הצעות.. דברים שיש בחניות בארץ אני מבקש לא להראות לי דברים מחול שעוד לא הגיעו תודה מראש דרך אגב יש לי מעבד amd athlon 64 3000+ 754 וכ.מסך gf6800gt
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות ? אף פעם לא עשיתי בדיקה של ממטסט. ???
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אמרו לי בפורום שהבאס שלי הוא 533 וה fsb הוא 133. ככה גם אומרת ה cpu z בדקתי עכשיו בביוס ורשום לי באס 533 ו fsb בכלל לא רשום שם,אני מבולבל יש לי פנטיום d 2.66
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, אתמול נסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי עם התוכנה RIVATUNER. דרך אגב אין באתר מדריך להתשמש בה אבל נראה לי שאישכהוא הצלחתי. יש לי כמה שאלות אבל אני אתאר לכם מה עשיתי: כאשר לחצתי על DETECT הנתונים שקיבלתי היו: CORE - 513 ן - MEMORY - 792. טמפרטורת הכרטיס נעה בסביביות 60 (לפני ה - OC) הציון ב - 3DMARK היה 9646. אחרי 2 נסיונות ובדיקה של 3DMARK לראות יציבות הגעתי ל - CORE - 700 ו MEMORY - 900. הטמפרטורה נעה כעת בסביבות ה - 70 והציון ב - 3DMARK הוא 11000. השאלות שלי: 1. האם להמשיך עם ה - OC ( אני יכול להגיע לפני RIVATUNER עד CORE של 770 ו - MEMORY של 1100) 2. מה לגבי הטמפרטורה. האם היא תקינה או שאני מגזים. 3. אחרי RETSART למחשב הכל חזר לקדמותו. איך אני שומר את נתוני ה - OC ש…
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ.מסך geforce ti 4200. רציתי לעשות לו OC באמצעות אמצעי קירור כלשהו. איזה מאוורר מומלץ? כמו כן עם איזו תוכנה לעשות את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מאיפה משיגים מאווררים של 140 או 200?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי נכון לעכשיו 2 מאוורים של 120 מ"מ, אחד של TT חזק רצח (1225T) ואחד של ואנטק. ועוד מאוורר של 80 מ"מ. עוד כמה שבועות אני אמור לקבל BT ועוד אחד של 80 מ"מ. השאלה שלי היאאיך אני אמקם את המאווררים שלי אם אני מחליף את מה שיש על הBT ב1225.. במארז אין לי מאווררים.. איפה אני אשים את כולם כדי שיהיה קר?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
עד לאיזה רמה של אוברקלוקינג אני יכול להגיע עם הכרטיס מסך x600pro ועם איזה מאוורר.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-