עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לאחר חמש שנים עם פנטיום 4 פרסקוט רותח שלא איפשר אוברקלוק בטוח רכשתי מחשב חדש DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2800 MHz (10.5 x 267 Gigabyte GA-73PVM-S2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN Motherboard Chipset nVIDIA nForce 7100-630i DIMM1: OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800C42G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-5-5-15 @ 333 MHz) (3-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award Modular (02/13/09 ניסיתי לבצע אוברקלוק לזיכרון בנפרד unlInked ע"י הרמת FSB ל 810והמחשב לא מבצע פשוט נשאר על 800 ניסיתי לבצע אוברקלוק למעבד ולזכרון LINKED ע"י הרמת FSB למעבד ושוב לא מבצע משהו בביוס חוסם את האוברקלוק ואינני יודע מה זה יש לציין ש EC1 U ו…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  2. מה יכולה להיות הבעייה שיש ארטיפקטים? הטמפ' תקינה 70-80 מעלות (לכרטיס הספציפי הזה X1800XT) . עשית מוד לוולט של הליבה של הכרטיס מסך . המחשב לא נתקע . הבעייה היא שפה ושם תוך כדי משחק אני מזהה ארטיפקטים חוץ מזה העם יש סיכון ללוח אם או לכרטיס מסך בוולט מוד שאני עושה לכרטיס מסך עם הטמפ' תקינה?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zedisdead,

שדרגתי מחשב ועברתי למעבד i5 המעבד הקודם היה מעבד Intel Pentium Dual Core E6500 Tray גוף הקרור למעבד הוא Scythe ninja האם ניתן להשיג מתאם חדש לגוף הקרור שיתאים ל 1155 ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Kriz,

התחדשתי ב88GTS יד שניה... בדקתי למה הוא מסוגל .. אלו התוצאות : 635/2000 לא נגעתי עדיין בVOLTAGE ... בLOAD מלא הוא על 65 מעלות מהירויות סטוק : (500/1600) אחוזי המהרה דיי טובים... למשהו יש נסיון עם המושא? ככה אני שומר עליו קריר ולא מרעיש *3dmark06 - 9600 על מעבד Opteron175

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן לכם חבר'ס, המעבד שלי לאחרונה בלי בעיה מגיע לכמעט 70 מעלות, המחשב בכללי הטמפ' הממוצעת שלו היא 60 מעלות ואני מעוניין לתקן זאת! אני לא עושה OC אבל בכ"ז חשוב לי מחשב נקי ומקורר, לכן החלטתי כשאני אנקה אותו השבוע להוסיף לו עוד קירור והנה אני פה להתייעץ. למעבד חשבתי להתקין את הקירור המפורסם מוגן 2 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=185 אבל בואו נודה, אני לא עושה OC לכן אני לא חושב שאני צריך להוציא כזאת כמות של כסף על קירור רצחני שלא נראה לי שאני אנצל את כל הפוטנציאל שלו. אני רק רוצה קירור טוב שיוריד את הטמפ' ל40 מעלות לפחות. מה אתם ממלצים? אני מבקש המלצות רק מהחנות www.p-see.co.il , המחשב שלי נקנה שם ואני מעוניין שהם ירכיבו לי את הקירור, לא רוצה לקנות בKSP ואז להת…

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by Kodi,

קניתי את 2 הדברים הבאים: Coolermaster Aerogate 2 Tt SMART CASE FAN 2 לא התנסיתי בהרכבה של סנסורים, איפה בדיוק אפשר לשים את הסנסורים? אפשרי לשים את הסנסור של המעבד מתחת להיטסינק? בין המעבד להיטסינק? בכלל כל סנסור אפשרי לשים ככה? ויש לי סנסור אחד שאני ישים אותו כטמפ' מארז, אז אני סתם מציב אותו באוויר? אני רוצה לשים גם סנסור בהארד דיסק איפה בדיוק ממקמים אותו שמה? בקשר לחיבורים של המאוררים, אני מחבר את המאורר של המעבד ישירות לפאנל ואז אני לא יקבל תוצאה למשל בתוכנות של ניטור טמפ? אלא רק בפאנל? ואני רוצה לעשות אותו דבר לHSF של הצ'יפסט, גם שמה איך בדיוק שמים את הסנסור? אנשים שיש להם ניסיון בתקנה של הפאנל הזה בבקשה כמה עצות..

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by 00Amir,

אני מבין שבגדול לא ממליצים על קיטים לקירור מים למעבד ותמיד עדיף לבנות מחלקים נפרדים, רציתי להבין למה. אם אני שוקל (לצורך הדוגמה) לקנות קיט H70 של קרוסייר , מה בדיוק הדברים שלא טובים בקיט הזה? האם זה בגלל שהרדיאטור קטן מידי? האם זה שהמשאבה נמצאת על הCPU בלוק? האם זה בגלל שהצינורות דקים יחסית? אני רוצה לשקול להחליף לקירור מים אבל אני רוצה בצורה כזאת שלא כל המארז שלי יהיה מלא צינורות, האם זה שהמשאבה על ה CPU זה לא טוב ? היא חלשה מדי? האם אפשר לקנות כזה קיט ולעשות לו MOD של החלפת רדיאטור ליותר גדול וצינורות עבים? האם שווה לי לקנות כזה קיט רק בשביל כרטיס מסך?

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. ראיתי ביקורת על המשחה הטרמית Nanotherm Ice & Blue וזה נשמע ממש טוב וגם זול ואני רוצה לקנות. חיפשתי בזיגזג וב PCH וב נועה מחשבים לא מצאתי (בזיגזג וב PCH לא מצאתי בכלל משחות טרמיות ). מאיפה אני יכול לקנות את המשחה? תודה...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  9. Started by danielhasan,

איפה אפשר לימצוא TwinTurbo ?(בישראל)

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by Tchr0,

שלום רב, לאחר שקראתי את המדריך הזה- http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ למריחה נכונה, עדיין נשראתי עם השאלה- כמה בדיוק לשים אם יש לי מעבד AMD Athlon 64 ? ואיך בדיוק למרוח את המשחה עם סכין יפני? לא טיפה מסוכן?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. יש חיבור למאוורר שהיה בקירור המקורי של הכרטיס (8800GT PALIT 512MB).. השאלה האם אני יכול לחבר שני מאווררים למקור החשמל שעל הכרטיס (בשביל להמנע מחוטים מיותרים במארז.) ועוד שאלה קטנה על אותו עיקרון- אם וזה אפשרי ששניהם יקבלו חשמל כמו שצריך וזה לא יפריע לחשמל של הכרטיס: אם שני המאווררים יש להם חוט שליטה כמו בחיבור 3פינים ללוח.. האם אפשר לחבר את שניהם וכשאני אשלוט בתוכנה אז המהירות של שניהם תשתנה בו זמנית? בבקשה בלי תגובות של 'בשביל מה שטויות תחבר לחשמל רגיל' או 'בשביל מה שני מאווררים אחד מספיק'.. תודה מראש עריכה: דוגמא למה שאני רוצה לעשות- http://www.overclock.net/nvidia-cooling/262169-8800gt-accelero-s1-fan-mod-lots.html רק שהוא עשה מאוורר אחד, אני רוצה שניים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by a_beilis,

יש לי מארז 6a19 עם מאורר ac12025 שמוציא אוויר מאחורה את המאורר המקורי שהגיע עם המארז שמכניס מקדימה...ויש לי ביגטייפון אני רוצה להחליף את המאורר של הביג טייפון בזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6228 הוא יותר טוב מהמקורי של הביגטייפון?גם מבחינת רעש וגם מבחינת ביצועים... ואני רוצה לשים את המאורר של הביג טייפון במקום המקורי שקיבלתי עם המארז...כדאי? יש לי גם מאורר ac9025 פנוי...כדאי לשים אותו בדלת שיכניס אוויר?

• 8 תגובות
    • 489 צפיות
  13. יש קירור למעבד יותר טוב? בחנות סקאי פי סי? לא איכפת לי שיעלה 50 שח יותר.

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  14. יש לי קירור מצויין לזיכרונות ואני רוצה לעשות VMOD..עכשיו הזיכרונות על 396 יציב..אני מקווה להעלות ל450-500..(ואין בעיה של קירור..) ++תמונות.. http://www.ixbt.com/video/images/gf4mx/mx420-card-front.jpg http://www.ixbt.com/video/images/gf4mx/mx420-back.jpg http://www.ixbt.com/video/images/gf4mx/mx420-card-back.jpg http://www.d-cross.com/cgi-bin/show_article/upload/34/seagate-bara7200.7+-buffer.jpg תודה רבה. *אני ממש חייב את זה אז בבקשה...

15. Started by Lanzar,

שלום לכולם ממש עכשיו חזרתי מפנדס עם המחשב שלי בשביל למצוא לי איזה שהוא פיתרון קירור רציני למעבד אבל ממש ממש היתבעסתי כי כל הקירורים המסיביים צריכים חורים בלוח ( לא מיתחברים על הסוקט ) אז ניסינו בלוקים שונים של קירור מים אבל כולם מיתחברים גם עם החורים האלה... אז אני חייב עזרה אני צריך בלוק מים לא משנה לי המחיר ( עד גבול מסויים ) שמיתחבר רגיל בלי החורים האלה !!! בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני עובד על מעל 60 מעלות והמחשב שלי מסודר מאוד בפנים זה פשוט לא עוזר החדר שלי רותח !!! אז PLEASE עזרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by Drogba,

אני קונה את המארז הזה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 ואני יודע שהוא לא מאוורר מספיק . אז אני רוצה להוסיף מאוורר אחד או 2 . מתוכנן OC קל . לא צריך גוף קירור , צריך מאוורר . אז אני רוצה מאוורר עד 30 שקל , לא משנה אם שקט או רועש , אבל שיקרר . ( אני מעדיף לקנות בזיגזאג - www.zigzag2000.co.il )

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by 1immortal,

קצת שדרוגים , קצת צעצועים חדשים , נראה מה המאוורר יועיל לכל העניין הזה . 6800GT של evga , אמור לסגור עם קירור סטוק מהירות של אולטרה , נראה מה התוספת הקטנה תועיל לו . גוף קירור חלופי לdfi infinity , שלהם מתחילים להרעיש דיי מהר , ולא בדיוק מקררים . עדכונים נוספים בהמשך .

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הורדתי NVflash וNiBiTor. ראיתי שיש שם אפשרות לשנות את התדרים של הליבה והזכרונות, עד כמה זה מסוכן? ראיתי שיש גם אופציה לשנות את המתח, אבל מופיע שם רק 1.2V, יש דרך לשחרר את זה כדי שיהיו עוד אפשרויות? דרך אגב, אם אני מעלה את המתח לpci-e, זה יכול לעזור לי בOC? ועוד משהו, יש תוכנות יותר מומלצות לעריכת ביוס? תודה. עריכה: רק כדי להבהיר את עצמי, כבר עשיתי אוברקלוק(525@1440 652@1764), אין לי כוונה לעשות OC ע"י צריבת הביוס 50 פעם. המטרה היא שהOC לא יהיה תלוי בתוכנה כלשהי ויהיה קבוע.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by paveltj,

אני רוצה מארז שיקרר טוב מאוד מערכת עם מעבד 6000 של AMD וכרטיס מסך 4870 של CLUB3D ושהוא יעלה מ200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm האם הוא טוב ויקרר את כל המערכת טוב?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  20. שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בלוק קירור מים בתקציב של עד 300 ש"ח למעבד i7 core 920 לא משנה לי אם זה מחו"ל או מהארץ רק שיהיה משהו טוב במחיר הגון תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pc student,

חברה לבן דוד שלי יש pentium 3 לוח אם iwill וכרטיס מסך של palit האם אני אצליח לעשות oc עם קירור אורגינלי לכל חלק?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  22. Started by CyberBot,

אני מתכנן להביא את הזיכרון HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 ואת NH-D14 על לוח Asus - ROG STRIX Z370-E GAMING ATX LGA1151 Motherboard יהיו בעיות מבחינת המקום של הצלעות קירור? ואם כן איזה קירור מים עדיף להביא למעבד במידה וזה לא מתאים לנוקטואה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך דרך הדרייבר ובלי תוכנה צד3...איך אני יכול לעשות זאת?.. כי הקול ביסט הרגיל לא עובד על הדרייבר הזה... כרטיס מסך 7600GT דריבר 162.22 מערכת הפעלה VISTA ULTI..

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  24. Started by prozaq,

שלום לכם חברים ! יש לי את ה AR775 HEAT-PIPE קרוב ל3 שנים בערך והוא הפסיק לעבוד לפני איזה שנתיים בערך ומשום מה לא היה אכפת לי כל כך יש לי כרטיס מסך HD 4850 ובשביל שהמחשב לא יקרוס לי כל דקה העלתי את האחוז של המאוור של הכרטיס והרעש מבשל לי את המוח ! אז אני רוצה לגרום לקירור לעבוד ואין לי מושג איך לעשות את זה ... יש הצעות ? תודה !

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  25. Started by compman12,

אהלן מחשב HTPC חדש מעבד I3 Core 3220 שמתי עליו קירור של AC סדרה 11 (מארז נמוך HTPC) במנוחה - הטמפ' לפי הניתור של XBMC היא 58 , האם זה תקין? מערכת הפעלה היא OPENELEC.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.