אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
למה למה למה אין ocdb של כרטיסי מסך ב hwzone ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 3000 64bit כמה אמור להיות הטמפרטורה שלו ללא אוברקלוקינג או מאווררים מיוחדים רק עם המאוור המקורי של אינטל???
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים יחסים חדשים המחשב שלי ממש לא סוחב... ויש שתי אפשרויות למה שיכול לגרום לזה... 1. הטמ'פ של המעבד שלי (E6400) במנוחה 65 מעלות בליבה ו-54 במעבד עצמו (לפי אוורסט) במאמץ אני חושב שעובר את ה-70 מעלות בליבה 2. אני משתמש בוויסטה שחוגגת לי על הראם.. יש לי רק 1 ג'יגה ולמרות שהדרישה של המשחק היא 1 ג'יגה אני חושב שהוויסטה משתמשת בלא מעט ממנו.. מה משני אלה היא הבעיה שלי? זה בטוח לא שום דבר אחר... מחשב חדש וחזק יחסית
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את המחשבב קניתי את המחשב במטרה ללמוד ולעשות עליו OC רציני ביותר ! אך אני לאדע לאיזה טווח ביצועים אני יכול להגיע ... אני יודע שזהו עניין של מזל ולכן רציתי לדעת מהו בכלל הטווח שאני יכול להגיע אליו, ומהן הטמפרטורות המומלצות לכל חלק .. זהו המפרט : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB + SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm + MX1 ASUS P5B DELUXE SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 + ZALMAN VF900-CU LED + המשחה שלו כפי שניתן לראות המחשב דיי מיועד ל - OC וגם המארז מאוורר היטב ... ואני רוצה לדעת מה המקסימום שאני יכול להגיע [בגבול ההגיון כמובן] ומהו הטווח …
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אזצ ככה אני בדיוק נימצא אצל חבר ומשום מה אני מצליח לעשות לו oc ככה יש לו את ה- rocklake 865 pe 2.8 512 k ככה משום מה בביוס שלו אין אפשרות לoc אז הלכתי ללוח ויש שם אפשרות של bios כל שהיא.. ואלה האפשרויות normal config ששמתי על האפשרות השנייה אז היווסף לי עוד אפשרות בביוס אבל עדיין אל הצלחתי לעשות oc בקיצור חברה מה הבעיה?? המעבד הלוח?? או שאולי המכפלות נעולות עם כן איך אני משחרר את זה בבלוח הזה.. תודההההה :lol: :lol:
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עד 1500 ש"ח, שווה בכלל לחשוב על משהו במחיר הזה? אם תוכלו לעזור לי להרכיב מערכת (שיושבת בתוך המחשב אני יודה לכם מאוד.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי הנושא הזה מתאים גם לאוברקלוקינג.... יש לי כרטיס מסך ASUS GEFORCE TI 200 ואתמול המאוורר הפסיק לעבוד חיברתי עליו לבינתיים מאוורר זמני 40 ממ אבל הוא לא יושב ממש על הליבה כי הוא גדול מדיי. למישהו יש רעיון איזה מאור מתאים לו? או אולי רעיון אחר? עדיפ רעיון ללא הוצאת הקירור הפסיבי .. אני מעדיפ לא להתעסק
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי X800XT PE 256MB עם קרור של ארקטיק הנתוני בסיס הם מעבד 520 וזכרון 560 הצלחתי להגיע ל521 על 610 בלי ארטיפקטים (כשאני מעלה את המעבד יוצאים מיד ארטיפקטים) טמפרטורות במצב מנוחה 37-39 טמפרטורות מקסימליות 51-55 וזה הוסיף לי 300 נקודות ל3DMARK05 1)השאלה אם זה לא ידפוק את הזכרונות או את הכרטיס מסך לאורך זמן? 2) ובכלל מתי יש סכנה לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
לפורום שלום , קניתי מחשב לוח חדש של גיגה בייט p35 ds3l ואת המעבד של אינטל e6750... שאני נכנס לביוס ועושה אוברקלוק מ2.6 ל3.0 הכל טוב ויפה , שווינדוס עולה קודם כל הוא לא מזהה את האורקלוק(בדרך כלל שנכנסים למאפיינים של המחשב רואים את המהירות מעבד ואחרי זה את המהירות העכשווית שלו , גם שם וגם שם כתוב לי 2.6... הורדתי את התוכנה cpu-z ושם רשום לי שמהירות של המעבד היא 2.67 והמהירות העכשווית היא 2250 , אבל שאני גורם למחשב להתאמץ זה פתאום קופץ למהירות 3.0 האם זה אמור להיות ככה? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך מיכל מים חדש, ואני ממש (ממש ממש) מתעצל לבנות. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום חברים בידי מעבד פרסקוט 3.2 שעליו מאוור מקורי של אינטל שמגיע ל4500 RPM במאמץ. תמליצו לי בבקשה על מאוור שקט וטוב (לא למטרת אובר קלוק) שקל להרכיב אותו (שלא צריך להוציא את הלוח אם כדי להרכיבו) ושהוא מכוון את המהירות שלו אוטומטית בהתאם לטמפרטורת המעבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
Hey people (im writing in english since I have a g15) . This is my current set-up: Core 2 Duo E6300 @ 2.3ghz Zalman CNPS9500 Asus P5B-Deluxe 2x1GB Corsair 667 X1900XT 512MB 641/1500 Seagate Barracuda 80GB 16MB Buffer Western Digital Cavier 250GB 16MB Buffer Antec Basiq 500W Anyways I need help choosing new RAM for my PC my budget is 600-650... As intended the RAM is for Ocing The main sticks I was looking at were OCZ reaper HPC 6400 ... Please help me choose. Thanks, Daniel
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של crysis ואחרי בערך חצי שעה של משחק המסך הפך לשחור, פתחתי את מנהל המשימות, המשחק לקח לי 98% מהמעבד! פתחתי את התוכנה של הלוח אם (asus p5k) ושם היה כתוב שחום המעבד הוא 54 מעלות והלוח אם עמד על איזה 60 ומשהו! מטורף לגמרי אני יודע. המעבד שלי הוא c2d e8400 כרטיס גרפי geforce 8800gt של galaxi הקירור שלי הוא כזה מאוור קדמי (מול הכוננים) 120ס"מ, אחורי 80ס"מ (יש מקום לעוד אחד אבל לא שמתי) מאוור מובנה על הכרטיס גרפי, מובנה בספק כוח, ומאוורר הסטוק של המעבד. מה אני צריך לעשות/לקנות כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך והמחשב לא יתחממם לי כמו מצה בתנור לבנים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי את המארז 6A19 .. אז ככה הכבלים לא ממש מסודרים הם תפוסים עם חווקים לכלוב של הכוננים.. חשבתי להעביר אותם בין "הדלת" הצדדית לבין איפה שהלוח אם יושב.. השאלה עם יש שם מספיק רווח כדי להעביר אותם ועם לא אז איך לסדר ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
ש לי מחשב ישן +AMD ATHLON 1800 אני רוצה לעשות לו אובקלוקינג ואני בערך מבין איך אבל את הספר שיש בישביל האובקלוקינג הוא באנגלית קשה ואני לא מבין...... אני יודע שצריך להעלות את הFSB דרך הביוס............ אני לא מבין א-מה לעשות עם המטח של המעבד בביוס? ב- אמרו לי שכשמעלים את הבאס משהו קורה לזיכרונות.. מזה ואיך אני עוקף את זה ??? ג- איזה גוף קירור בעזרת אויר כדאי לי לקנות בישביל ה OC EXTREAM VOLCANO 12 יהיה בסדר ....... תודה על העזרה אתם אחלה אתר ואני חדש פה .........
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן יש לי גוף קירור ומאוורר על הלוח אם... אני רוצה להחליף אותו בקירור פאסיבי בלבד מה אני יכול לשים במקום זה? באיזה גודל הגוף קירור צריך להיות בשביל שהלוח לא ישרף לי? אני יכול לקחת את הגוף קירור של K8NF9 939 שמבוסס על NF4 והוא יספיק לי? אני לא עושה OC. מצד שני... המחשב יכול להיות דלוק הרבה זמן רצוף... יניב
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום ;D אני עדיין לא רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי (7600GT) אבל בכל זאת אני רוצה להבין כמה דברים. הנה תמונה http://pics.sendit.co.il/0806/5e4e867b72.jpg כמו שאתם רואים יש אפשרות לעשות OC ל2D ול3D אז השאלה שלי היא איפה אני צריך להעלות? בשניהם? דרך הדרייבר אני לא יכול לעשות כי משום מה לא מופיע לי האפשרות(אולי בגלל הדרייבר הכי חדש שיש לי,שמעתי יש איתו בעיות) ואם מישהו יכול לתת הסבר קצר מה זה ה3D וה2D אני אודה לו מאוד! ;D אה ויש לי עוד שאלה למה בX300SE שהיה לי פעם לא היה את ה3D וה2D?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום , לפי מה שהבנתי המעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T http://tms.co.il/product_info.php?cPath=78_27_106_505&products_id=4375 מגיע בלי קירור או שאני טועה..? בכל מקרה אני צריך לקנות לו קירור על מנת שאני יוכל להפעיל אותו , כרגע לא מתוכנן oc , אולי בעתיד אני יעשה , אבל לא הרבה משהו כמו 3.2 , שזה לא הרבה למעבד , נראה לי שמאוורר ברמה של הסטוק יכול לספק אותי , אלא אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב ולא יקר משמעותית.. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, דרך התוכנה ATITOOL הגעתי לOC די מכובד של 666 לליבה ו1043 לזיכרון (שזה אומר בעצם 2086 אפקטיבי). אבל לא מופיעה לי בתוכנה אפשרות להמהיר את הunified shaders, האם אפשר לעשות את זה? אם כן, באיזו תוכנה? מה תדר הבסיס שלהם בכרטיס שלי? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
התקנתי סיילנסר אתמול ואני רוצה לשים גם סינקים לראם של הכרטיס מסך. עכשיו יש את הסינקים של TT שאומרים שהם טובים אבל הם לא מחסים את כל הציפ של הראם. זה בסדר שהסינק לא מחסה את כל הציפ? או שאני ישים 2 על כל ציפ? מה אני צריך לעשות כדי להגיע לקירור האולטימטיבי?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי את המארז CM 690 אתמול, סופ"ש אני אעביר את כל החלקים מהמארז HEC הישן שלי. עכשיו אני חשבתי על כך.. באים עם המארז 3 מאווררים טובים, אחד מקדימה אחד מאחורה ואחד על הדלת. במארז הישן שלי...יש לי שם גם 3 מאווררים. 2 של 12 ( 1 די מעפן והשני די טוב בא עם המארז) ואחד של 8. חשבתי אולי לשלב חלק מהם במארז החדש במיקום מספר 8,6,5 יש את המאווררים שבאים עם המארז . חשבתי לשים 1 של 12 במיקום מספר 1 שיכניס אוויר. חשבתי גם לשים עוד אחד של 12 בגג שיוציא אוויר חם. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי אנשים, עשיתי OC לכרטיס מסך שלי : Sapphire 2600xt ddr3 256mb לתדרים: 860/760 http://www.techpowerup.com/gpuz/kyz9n/ הטמפ' היא 55/56 מעלות במנוחה, בעומס 57/58 מעלות. לא הצלחתי להגיע ליותר, ניסיתי 870/770 המסך כזה ניהייה בצבע אחיד או נתקע .. אני מחליף שבוע הבא ל88GT עם קירור הS1 או S3 .. עם מאוורר 120 .. אבל בינתיים החלטתי להשתעשע עם מה שיש לי בנוסף העלתי את המעבד ל3.2 סתם .. אני עכישו בודק במשחקים. עכשיו, אם יש אפשרות להגיע ליותר ממה שאני הגעתי בכרטיס מסך ? ואם כן, אז איך ? והטמפ' הנוכחית בסדר?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כוונתי היא שאני עשיתי OC לפי מדריך וכשאני מגיע לBUS של275 במעבד E6300 הוא עושה מסך כחול. קיצר השאלה שלי אם רק העליתי את ה BUS ולא את המתחים האם המחשב צורך יותר חשמל??
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, עד לפני עדכון הביוס מהירות המאוורר במעבד הייתה רגילה, גם אם היית שם אותו על המקסימום, הקירור למעבד הוא sunbeam tuniq. עכשיו אחרי העדכון של הביוס מהירות המאוורר עלתה ל 2050 RPM כשהמאוורר היה מכוון על המקסימום. השאלה שלי היא איך אני מגדיר בחזרה את המהירות של המאוור כך שהיא תותאם לבד לטמפ' של המעבד אפילו אם אני מכוון את המהירות על המקסימום, כפי שהיה עד לפני עדכון הביוס. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
טוב, כל הנתונים בחתימה והתוצאה 4070. ;D יש טעם להמשיך לעשות OC קצת יותר נורמלי למעבד, אחד שיכלול גם תוספת מתח כדי להסתער על ה5000, או שזה לא ריאלי להגיע עד לשם?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-