עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Vladgi,

יש לי מעבד 2600 בארטון ולוח אם 8rda3+ epox, הלוח בא במצב סטוק כאשר המעבד על 11.5 קניתי את המעבד במרס השנה יכל להיות שהוא שכב שם הרבה זמן הרבה מאוד!, שמעתי איפשהו פה שכאשר הוא בא עם מכפלה של 11.5 הוא פתוח רציתי לדעת אם זה נכון???

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by Esparco,

כשאני מריץ סופר פאי המעבד נמצא בשימוש של 50 אחוז בלבד אבל שאני מריץ שני סופר פאי במקביל אז השני נופל ולא מריץ תבדיקה מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני בודק את המעבד ב 100 אחוז שימוש? יש לי דואל קור 920 אינטל

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by free fraek,

המחשב התחיל להרעיש וכשאני רוצה לנקות אני מנקה הכל חוץ מהספק.. עכשיו איך אני מנקה אותו?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by kaki356,

נראה לי שאני הולך לקנות את הכרטיס מסך HD2900Pro לכרטיס הזה יש פונטציאל OC טוב מאוד אז חשבתי לעשות לו אחד.. חשבתי על הקירור הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 מה דעתכם עליו הוא טוב? צריך להוסיף עליו מאוורר או משהו? ועוד שאלה בOC של הכרטיס הזה אני יוכל להסתדר עם הסטוק..? (בלי שיווצר הרבה רעש)

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by zolder,

GEIL DRAGON 3500

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. Started by vinipyx,

אני טכנאי מיזוג ורציתי לבנות מערכת קירור על גז האם מישהוא מהפורום בנה מערכת כזאת כבר אם כן שיגיד באיזה מדחס הוא הישתמש,כמה שורות סוללה אמורה להיות. למה אני שואל כל זה , כי אני יכול לבנות מזגן חלון קטן , אבל לדעתי זה אמור לעבוד כצת אחרת

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by superginiman,

עשיתי OC לכרטיס מסך 9800 PRO ATI קירור STOCK והעלתי בכמעט 600 נקודות ב3D MARK צירפתי תמונה עם המידע [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by Alroit,

שלום לכולם אשמח לפתוח דיון על הנושא - האם יש בכלל מערכות כגון : Asetek VapoChill LightSpeed http://www.frozencpu.com/cat/l1/g41/Phase_Change.html בארץ? והאם בכלל זה שווה את ההוצאה? האם יש מערכות מתחרות ל - Asetek?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  9. אם מה מותר לנקות את המעבד מהמישחה הטרמית הישנה? אציטון זה אפשרי.?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  10. שלום. יש לי athlon xp 2000+ והוא הגיע ל70 בפעם הראשונה מזה שנים. החלטתי שarctic silver יהיה הפתרון הכי מהיר וזול אבל אני לא בטוח איך אני מסיר את הPaste ששמתי לפני שלוש שנים עליו. זה פייסט לבן שהגיע עם המאורר שהגיע עם המעבד, אני חושב ששם המאוורר היה green power או משהו כזה אם זה עוזר. לא הורדתי עוד את ההיטסינק מחשש שהורדת הפייסט תהיה בעיה. אגב, אם ארצה להוריד אח"כ את הarctic silver התהליך שונה?

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by Iko89,

דגם המעבד: DualCore Intel Pentium D 805 דגם לוח-אם:MSI P35 דגם זכרונות:CEON 2GB CL4 תדר מעבד : 2667 @ 3511 תדר זכרונות : 800 MHZ ניראה לי .. עשיתי אתמול OC למעבד שלי .. הגעתי לתוצאה נחמדה של 32 אחוז .. עשיתי את הOC עם קירור של AVC שכרגע לא פועל בשיא הכוח שלו (אני בודק למה ..) אני שם בקרוב דיי הרבה כסף על קירור ואני יעשה OC רציני .. בדקתי עם prime95 למשך 20 דק' ועבד מעולה בלי שגיאות .. במנוחה הוא עובד על 43 מעלות וב100 אחוז של פעולה הוא הגיע לי ל-68 מעלות.. תמונה :

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by bd,

CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 542.02 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 673.71 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1209.68 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 82.29 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 339.8 ] 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - RED [¤ 67.05 ] 1 אני קונה אותה בעוד כמה ימים...האם אני יצטרך להוסיף אלייה קירור או משהו? כדי שאני לא ילך לחנות…

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by DJackir,

תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by matteo,

שלום כולכם לפני כמה ימים נהרס לוח הבקרה של מכונת הכביסה שלנו אז ככה יש במכונה משאבה מאוד חזקה אם מישהו מעוניין שיכתוב פה כמו כן יש למישהו הצעות לעוד דברים שאני יכול להוציא מהמכונה?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by dudu_azran,

כמה שיותר איכותיים ושקטים וכמה שיותר זולים תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by ye_3333,

אזצ ככה אני בדיוק נימצא אצל חבר ומשום מה אני מצליח לעשות לו oc ככה יש לו את ה- rocklake 865 pe 2.8 512 k ככה משום מה בביוס שלו אין אפשרות לoc אז הלכתי ללוח ויש שם אפשרות של bios כל שהיא.. ואלה האפשרויות normal config ששמתי על האפשרות השנייה אז היווסף לי עוד אפשרות בביוס אבל עדיין אל הצלחתי לעשות oc בקיצור חברה מה הבעיה?? המעבד הלוח?? או שאולי המכפלות נעולות עם כן איך אני משחרר את זה בבלוח הזה.. תודההההה :lol: :lol:

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. האם המאוורר הזה יתאים עבורו? http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=FM121 ובכללי מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  18. שלום לכולם. כל פעם שאני משחק(ולפעמים באינטרנט)וזה התחיל מאתמול.. המחשב נתקע ואז אי אפשר להזיז עכבר לא מנהל תוכניות לא כלום! בקיצור שעושים ריסט הוא לא מצליח להעלות ווינדוס בגלל החום,הוא אומר שהוא לא מזהה.. אבל כן יש ועובדה עכשיו אני כותב.. ממה זה?ואיך אני פותר את בעית החום?חשוב לציין כי יש לי קירור סטוק,ולא עשיתי אוברקלוק,מעבד פנטיום D 820

19. עש/יתי אובר של 200 מגה הרץ מ 3.1 ל 3.2 ויש לי כמה שאלות. שעשיתי את האובר המחשב היה במנוחה 45-55 ובמאמץ 60 ככה. עכשיו אני יודע שהטמפרטוות קצת גבוהות. חוץ מזה יש לי ספק ג'נרי. יש ללי מאוורר סטוק. ויש לי גם זיכרותות ג'נרים של ceno. כל השאר ירקות יש לי כרטיס מסך ולוח אם של MSI די טובים. מה אתם אומרים להוריד את האובר קלוק? או מה לשפר?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  20. Started by KYSG,

1.זה מסוכן? 2.אך עושים את זה?,דרך תוכנה או דרך הBIOS? 3.אם זה דרך הBIOS איפה זה אצלכם? 4.כמה שהתזמונים נמוכים ככה הOC יותר טוב זה נכון?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by the hero,

בעקבות הת'רד הקודם שפתחתי-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=253795.0 החלטתי לקנות קירור חדש למעבד. פרטי המעבד הם: ואני רוצה לעשות אובר קלוק קטן. הלוח אם הוא ABIT-AA8 השקט ממש לא חשוב לי.... אני מחפש בתקציב של מקסימום 150(אבל מקסימום!!). כמה אפשרויות שראיתי, אבל אם אתם מכירים יותר טובים תנו לינק בבקשה.: http://www.m-and-j.co.il/Product.asp?Pid=ICT-D925P-GP&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he י[glow=green,2,300]ש לו 80CFM[/glow] http://www.technocomp.co.il/Product.asp?productid=238 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=jet-p4 http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=RR-LIE-L9E1-GP&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=683&aff=Zap〈=he …

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. לפנות בוקר טוב, היום החלטתי לנסות לצאת למסע אוברקלוקינג וניסיונות קל עם המעבד שלי, Athlon TBird 1100 עם סטפינג מוזר ולא מוכר בשם AXIAR משבוע 19. כמובן שפתחתי את המכפלה והורדתי אותה והעלתי לי לאט לאט את ה-FSB, הגעתי עד ל-128FSB ואז החלו בעיות אי יציבות רעות מאוד שלא איפשרו אפילו להריץ 3DMark עד הסוף. החלטתי להוריד עוד קצת את המכפלה אך זה לא עזר ולא משנה איזה מכפלה שמתי לא הצלחתי בשום צורה להשיג יציבות ב-128. מיותר כמובן לציין שהעלתי את המטח עד הסוף (1.85V) והחום לא שיחק פה תפקיד גדול מכיון שפירקתי את המחשב והוא ישב לי על המיטה עם מאוורר מכוון עליו וחדר ממוזג והטמפ' עמדה על 56 ב-Full Load. השאלה שלי היא האם Burn In קטן למעבד יעזור פה להגיע ל-133 ביציבות? בנתיים התחלתי קצת ב…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by kikkler,

במחשב שהזמנתי לאחרונה הלכתי על שני Maxtor Diamondmax Plus 9 Sata HDD's, שיחוברו ככל הנראה ב Raid0. הבנתי ששילוב כזה יכול ליצור הרבה חום, דבר שהייתי מעוניין למנוע - האם קירור מיוחד להארדיסקים (מגירות, עניינים) הוא חובה? אם קונים 2 זה יוצא כבר עסק די יקר. מצד שני, האם case fan 80mm (ואחד שלא קורע את האוזניים) שמכוון על ההארדיסקים יספיק ?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by manticore,

האם אני אוכל להגיע לתוצאות מורגשות עם המעבד, לוח והזכרונות האלה?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by parker8,

מי מהם יותר שקט? ואצל מי הטמפרטורה נמוכה יותר? תדוה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.