עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קירור שקט ויעיל , מטרות : OC בינוני\גבוה . תקציב: 250 מקסימום . מעבד: AMD 3200+ s939 "WC לוח-אם: MSI K8N Neo2 Platinum חשבתי על Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED , אבל אינני יודע אם הוא מתאים ללוח אם . מישהו יוכל בבקשה לבדוק בשבילי ? המלצות אחרות יתקבלו בברכה . תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by Sango,

http://img351.imageshack.us/my.php?image=wtf9ky.jpg EVEREST מזייף או שזה באמת 44 :s05: בביוס כתוב CPU 32 SYSTEM INSIDE : 30 SYSTEM OUTSIDE : 45 [אותה טמפרטורה כתובה בEVEREST, CPU ] והאים שאר הטמפרטורות טובות,כי רציתי לנסות לעשות OC למעבד ואני פוחד שהטמפרטורה של המעבד גבוהה מידי? מפרט : dfi infinity amd 64 3200+ venice with igloo 7200light evga 7800 GTX twinmoss 512*2 samsung 160 sata 2 enermax 420W sunbeam transformer תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by almog333,

אני מעוניין לרכוש קירור למעבד שאני ארכוש בקרוב.. הבעיה היא שהחוש הטכני שלי הוא אפס ואני לא מעוניין במריחות של משחה טרמית או בכלל לפתוח את המארז. האם יש קרור של מעבד שפשוט מרכיבים לי אותו בחנות ולא צריך להתעסק איתו יותר? אני מאד אודה לתשובה בעניין. תודה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  4. REV 3.3 נתחיל מזה שאם אני לא שם את אפיק הPCIE על 105 אז אני מקבל X1 בלבד . בעיה נוספת היא שבהתחלה הייתי מסוגל לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך 8600GT בו זמנית (FSP 350 GLN) המעבד על 3Ghz והכרטיס מסך על 800 במקום 540 עכשיו פתאום אני צריך לבחור בניהם כאילו הספק לא מחזיק באמצע משחק המחשב עושה ריסטארט, אם אני מוותר על אחד מהם הכל רץ בסדר. האם הספק "נחלש"?

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by Shlomi32,

מעבד: P4 1.5 כ. מסך: GeForce 2 Mx 100/200 64 Mb לוח אם: Jetway I401 זיכרונות: Sumsung 256Mb + 128Mb + 128Mb האם אפשר לעשות עם רכיבים כאלה אוברקלוקינג??

6. Started by Impreza,

יש ברשותי את המעבד הזה עם לוח ABIT NF7-SL רציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות אוברקלוק עם קירור סביר, מתי שיהיה לי.. האם הוא בטוח יצליח? כי יש אומרים ש 2500 יותר טוב לאוברקלוק אבל קניתי כבר אותו ואני לא אוברקלוקר רצחני, עוד לא ניסיתי בכלל ואני יכול לשרוד ב3200? המעבד ישרוד? האם יש הבדל מורגש במהירות ובביצועים?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by the_lighting,

אני לא מכיר כל כך את התחום הזה! אני רוצה מערכת שתקרר את המעבד, את הלוח אם ואולי גם את הכרטיס מסך?! מה האפשריות? מה הטווח מחירים? ואם אפשר גם השוואות על q6600

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by yosizach,

כיצד אפשר לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by dazzler,

אני רוצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1992&cat=&page=1 רק רציתי לשאול בקשר להתקנה, האם חייבים להשתמש במתאם שהם כותבים שם? אחרת זה יעשה נזק ללוח אם.....לא הבנתי במה בדיוק זה פוגע.....מה זה headers? והאם הוא מתאים לcpu או שזה case fan?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by X1000P,

יש לי מעבד AMD 2500 אני רוצה לעשות לו OC מי 333MHZ ל400MHZ 1) עם אני עושה OC למעבד מי 333 ל400 אז זה OC כבד?OCקל? OC קל ביותר? 2) זה אבדל גדול בין 333MHZ ל400MHZ ?

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by porsche911,

איך אני יכול לבדוק את טמפ המעבד?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by H-bomb,

קניתי לא מזמן את המפרט הזה: [התמונה המצורפת הראשונה] לא עשיתי שום OC, ולא הוספתי אף מאורר חוץ מה-120mm שבא עם המארז ובכל זאת הטמפ' שלו עומדות על מעבד 47-52 במנוחה וצ'יפסט לא יותר נמוך מ-37, ולרב באיזור ה-39-40 אפילו במאמץ (בקיץ) הוא הגיע לי לאלה: [התמונה המצורפת השניה] האם זה סביר? (מדאיגה אותי במיוחד טמפ' הצ'יפסט) מה הכי כדאי לי לעשות? להוסיף עוד מאוורר קדמי למארז? להחליף את הקיים למהיר יותר? להחליף קירור למעבד לאחד רציני יותר? שילוב של כמה דברים ביחד? לא לגעת בכלום כי זה לא נורא ככה? כמו שאתם רואים אני כבר די מבובל מכל הסיפור וכל האופציות שקראתי עליהן פה בפורום, אז אני אשמח לעזרה אגב אם אתם הולכים להגיד לי דברים באנאליים כמו לנקות אבק ולחדש גריז טרמי אז את הראשון עשיתי…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

עם כן , לאיזה מהירות אפשר להגיע? ובאיזה קירור מומלץ להשתמש? והעם בכלל בריא לעשות ל מעבד שכזה OC?

14. טוב קיבלתי מאוורר סוף סוף אבל עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותו!! :'( בקשה תעזרו לי ניסתי לחבר עם PIN3 בשתי מקומות אבל עדין זה לא עבר, וחיבור לספק לא מצאתי חוץ מהחיבור שך המאורר שלמחובר לי עכשיו לדיסק קשיח (כשחיברתי את המאורר החדש לשם הוא עבד) יש לי ספק ג'נרי 400W ולוח של אינטל(אם צריך אז אני יתן לכם תדגם) בקשה תעזרו לי!!!

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by adamginz,

בכוונה זה בצורת סקר שלא תעלו עוד אופציות לא רצויות. נא לבחור מהכתוב ולא להציע עוד פריטים.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by t-macc,

האלן שאני מעלה ב ATI TOOL 1 MHZ רק שאני לוחץ על הפלוס,ישר כל המסך נהפך לארטיפקט מישהוא יודע מה הסיבה ? כרטיס 9800GT מעלות במנוחה 46 (הם בסדר אגב ?) תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. אם מה מותר לנקות את המעבד מהמישחה הטרמית הישנה? אציטון זה אפשרי.?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by matteo,

שלום כולכם לפני כמה ימים נהרס לוח הבקרה של מכונת הכביסה שלנו אז ככה יש במכונה משאבה מאוד חזקה אם מישהו מעוניין שיכתוב פה כמו כן יש למישהו הצעות לעוד דברים שאני יכול להוציא מהמכונה?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by Snufkin,

1. איך אני משנה את המכפלה במחשב בעל לוח אם ECS L7VMM3??? 2. מה זה DRAM CAS# Latency??? 3. מה זה DRAM Bank Interleave???

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by אמיר יצחקי,

שלום! יש לי 9600XT 256 אני מעוניין לקנות ZALMAN VF700 ב143 שקלים. 1) האם הוא יעבוד ויעלה והוא במידות המתאימות? 2)האם המחיר טוב? 3)תודה [ihttp://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.oneclick.ru/resources/images/more/1011011/lgvw/1011011_2.jpg&imgrefurl=http://www.oneclick.ru/estore/item.jsp%3Fdao%3D1011011&h=480&w=640&sz=177&hl=iw&start=9&um=1&tbnid=1ln2Q_rqkbVIZM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DPowerColor%2B9600%2BPRO%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Diw%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he-IL:official%26sa%3DNmg]זה מה שיש לי,אני חושש שהקבלים בצד יפריעו

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  21. הטמפ' אחרי יומיים בלי כיבוי המחשב. מאוורר קדמי מכניס מאוורר אחורי מוציא שניהם 120MM עליון 80 מוציא קירור accelro S2 + turbo mudle על הכרטיס מסך. טמפ' : http://img201.imageshack.us/my.php?image=81679053bo3.jpg השאלה שלי מה אני צריך לעשות קודם כדי לעשותOC כמו שצריך לכרטיס מסך X800GTO2. מה השלב הראשון שאני צריך לעשות, השני ולאחר מכן. מה אני צריך לבדוק כל הזמן ובאיזה תוכנות. הורדתי ATI TOOL בגרסא הכי חדשה, 1 ומשהו. ואני לא מוצא אפשרויות כמו במדריכים בתוכנה. מה עללי לעשות קודם לפתוח את הצינורות ל16 או לעלות תדרים, איך מה לבדוק כל הזמן, באיזה תוכנות. מה הטמפ' שצריכה להיות לי כל הזמן. עזרה בבקשה! תודה רבה.

22. קצת מידע העל הכרטיס nVIDIA GeForce 8400 GS (Leadtek WinFast PX8400 GS) Video Adapter nVIDIA GeForce 8400 GS 3D Accelerator Video Adapter Properties: Device Description WinFast PX8400 GS TDH(NVIDIA) Adapter String GeForce 8400 GS BIOS String Version 60.86.4A.00.68 Chip Type GeForce 8400 GS DAC Type Integrated RAMDAC Installed Drivers nv4_disp (6.14.11.5822 - nVIDIA ForceWare 158.22) Memory Size 512 MB אם אפשר הסבר מהתחלה כי אין לי מושג איך עושים את זה תודה למי שעוזר :yelclap:

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  23. Started by kikkler,

יש למישהו מושג איפה אני מוצא - 118w peltier cooler cold-plate simple thermometer

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. היי , קניתי היום מארז של Chenbro , מארז MIDI אבל מאוד רחב , יש מספיק מקום להתקין את ה BigWater SE של TT (לא רציתי את הרדיאטור בחוץ) , המארז מאוד מאוד שקט , הוא מכיל כרגע 2 צורבים , 4 כוננים קשיחים וכונן אחד המכיל את הנוזל קירור. ישנו מאוורר 80cm בקידמת המארז (התקנה שלי) והרדיאטור בחלקו האחורי. מה שיפה , שיחסית למחיר הזול שלו , הוא דיי "משוכלל" הכוונה שהכל מתבצע ללא ברגים (כרטיסי PCI , הכוננים , דלת המארז וכו'...) השאלה היא , כיצד אני בודק כמה מע' הקירור יעילה ? אני לא זוכר מה היתה הטמפ' לפני המערכת הקודמת (אבל גם לא רלוונטי כל כך כי זה היה מארז אחר עם 3 מאוורים 80cm שמכניסים אויר ואחד שמוציא). האם למישהו יש נתונים על טמפ' בעבודה רגילה / מאומצת ? הוספתי תמונה של הטמפ…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים