אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה רצינית של חום במחשב. הטמפרטורות הם כאלה: אני רוצה להוסיף מאורר למארז שלי מקדימה שיכניס אויר. האם זה מאורר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=554 אם הHDD היה הרבה זמן בטמפרטורות האלה כדי לי להחליף אותו? כי יש לי אחריות עליו. האם צריך להוסיף גם גוף קירור למעבד?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אהלן יש לי DS4 וGSKILL HZ בביוס אני לא מצליח להבין איך אני משנה תזמונים.. לא מוצא את האופציה בדרך כלל זה נמצא בADVANCE CHIPSET ואין לי שורה כזאת... תודה יש דרך אחרת אם האופציה אינה קיימת בביוס
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לכמה הוא מגיע באיורור סטוק? זכרונות pqi 800mhz
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שמעתי שצריך להיות שם,אבל אני לא מוצא איפה זה צריך להיות?לדוגמא cmos,integrated pirh..... ותחתי איזה שם זה צריך להיות?תודה מראש :-\
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קירור למעבד שאני ארכוש בקרוב.. הבעיה היא שהחוש הטכני שלי הוא אפס ואני לא מעוניין במריחות של משחה טרמית או בכלל לפתוח את המארז. האם יש קרור של מעבד שפשוט מרכיבים לי אותו בחנות ולא צריך להתעסק איתו יותר? אני מאד אודה לתשובה בעניין. תודה.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מערכת קירור מים בתקציב של עד 1600 ש"ח כרגע אני על טמפרטורות 48C למעבד ו50C לגשר הצפוני במנוחה,עם BT וגוף קירור לNB.השאלה שלי האם אני אקבל טמפרטורות נמוכות בהרבה במידה וארכוש מערכת קירור מים טובה ואם כן בכמה מעלות,ודבר שני על איזה מערכת אתם ממליצים לי ללכת,אם אפשר לקבל לינק לחנות בארץ.. אציין גם שאני מחליף מארז גם ל570 של גיגהבייט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6255 ושאני צריך גם בלוק לגשר הצפוני מן הסתם,כי הוא מאד מגביל אותי בOC אני חושב. תודה מראש, גיא
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם בין 30 ל40 זאת טמפרטורה נורמלית לHD? אם כן אז מה אמור להיות בכללי הנקודת מקסימום? אם לא א בכמה אני גבוהה מעל?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה הטפרטורה האופציונלית של הכרטיס הנ"ל? ואם הקירור שלהם שווה? אם לא אם יש אפשרות להחליף קירור אשמח לדעת?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה העניינים ? קניתי לוח אם חדש GIGABITE GA-8IPE1000 v4 למעבד של פרסקוט 2.8 ורציתי לעשות לו אוברקלוק ... לאחר שאני משנה את הנתונים בביוס אני מעלה את המעבד לFSB235 שזה 3.3MHz אך הזיכרונות דווקא להפך יורדים במקום 400MHz (יש לי 4 זכרונות ב 256X4 Dual Channal של קינגסטון. במקום 400MHz הלוח אם הזה מוריד אותם ל392MHz לעומת לוח אם הקודם שלי של ASUS שדווקא אוטומטית היה מעלה את הזכרונות ל460MHz !!! לאחר שניסיתי ידנית להעלות את הזכרונות (יש שם אופציה "פי 2" יחסית למעבד אז זה כן עולה לי 460MHz אבל המחשב עולה ולאחר דקה עושה לעצמו ריסט. ניסיתי להעלות את המתח 0.1+ לDIMM שזה בעמם לזכרונות גם לא עזר ולאחר דקה מסך כחול, ניסיתי להעלות עוד מתח 0.2+ וגם לא עוזר ומיד לאחר שהמחשב …
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce 6200 ואני מנסה קצת אוברקלוקינג (בעיקר לקראת ה-8600 הבא בקרוב). העניין הוא שהכרטיס, אחרי הוספת מאוורר פשוט לא מרגיש בעיה עם עליית המהירות שאני נותן לו. כבר העליתי מ-350 ל-450 במעבד, ומ-500 ל-540 בזיכרון, טמפ' הכרטיס 53 מעלות במאמץ. להמשיך? האם יכול להיגרם נזק בלי שאני אראה סימפטומים של טמפ' גבוהה? תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי מערכת קירור מים מובנת שבאה עם המארז שלי (AROMOR LCS) הייתה לי בעיה אחרת במחשב אבל אחר כך גיליתי שחסר לי מים במיכל (הגיע לקו הנמוך LOW) מלאתי מים במיכל והדלקתי את המחשב (הוא בקושי זז לי פתאום) ואז גיליתי שהמשאבה פשוט לא עובדת 1. האם יש משהו שאני צריך לעשות או הייתי צריך לעשות? 2. האם יכול להיות שהיא פשוט מתה? 3. ובכלל האם יש אחריות על משאבות של מערכות קירור מים שבאות עם מארז? תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 16:02:33 מישהו בבקשה PLSSSSSSSSSSSSSSפשוט אני אצל חבר ורואה אצלו מישהוווווו???????
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לעשות אוברקלוק למחשב לפני הכל כל הפעולה נעשתה על מתח סטוק של 1.4 וולט אז ככה: HT Frequency:3 Cpu Clock:280 Cpu/DDR Clock Ratio:333 Mhz Memory Timing: 3-4-4-8-12-1T-16 טמפרטורה במנוחה 34-35 במאמץ 45-46 ושוב להזכיר ששום מתח לא שונה והאם אני יכול להמשיך עוד בלי להוסיף מתח!? קצת תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אוקיי. אין לי ממש מושג איך לעשות אוברקלוק למעבד. יש לי מחשב כזה: AMD Athlon xp2600+ 1.9 ghz ABIT NF7 motherboard 512 RAM עריכה: קירור סטוק. וזהו בערך.. זה מה שאני יודע... עכשיו, רציתי לדעת אם אני יכול ואם כדאי לעשות אוברקלוק למעבד. אם כן, אשמח אם תכוונו אותי למדריך שישים אותי על הדרך הנכונה... תודה מראש =)
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך שציינתי בכותרת (HD 2900Pro 512Mb), המאוורר הוא Arctic Cooling Freezer 7 Pro שעל המעבד, מארז של NZXT Apollo וספק 500W של ליברטי... האם אני מסוגל לעשות לו OC, בלי שהוא יעשה לי רעש מטורף, והאם אני אהיה מסוגל להגיע לביצועיים של XT?
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
נראה לי שאני הולך לקנות את הכרטיס מסך HD2900Pro לכרטיס הזה יש פונטציאל OC טוב מאוד אז חשבתי לעשות לו אחד.. חשבתי על הקירור הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 מה דעתכם עליו הוא טוב? צריך להוסיף עליו מאוורר או משהו? ועוד שאלה בOC של הכרטיס הזה אני יוכל להסתדר עם הסטוק..? (בלי שיווצר הרבה רעש)
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הלוח אם החדש (השני מת...) הלוח הוא GIGABYTE X48-DS5. על הלוח הקודם עשיתי דיי בקלות (3.4GHZ (426X8 ל-Q6600 שלי עם מתח 1.39V ועכשיו אני מנסה להשיג את אותה מטרה... בהתחלה שמתי 426X8 במעבד, זיכרונות על 1022MHZ 2.2V מתח למעבד - 1.43V, מתח לצ'יפסט- 0.3+. המחשב עלה ופתאום נתקע עוד לפני שהספיקו לעלאת כמה תוכנות אחדות... עשיתי RESTART ונכנסתי לביוס. בעודי משוטט בביוס פתאום המחשב קפא! (אני לא יודע אם זה יעזור, אבל היה משהוא על המתחים שהם לא אופטימליים בביוס שהבהב ואחרי שהמחשב קפא הוא המשיך להבהב...). כיביתי את המחשב ואיפסתי את הביוס וניסיתי שוב אבל הפעם עם מכפלה 9 - כדי לנסות להקל על הצ'יפסט... ושוב אותה בעיה בדיוק... (ה-WIN נתקע בהתחלה וכשניכנסים לביוס ושוהים ש…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
צריך את הביוס GeForce4 MX 440 Leadtek a170 וגם תוכנת צריבה תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אם זה כך (תקנו אותי אם אני טועה)... האם לוח עם KT333 יהיה טוב ?? שאילה קצת ישנה ... אני קצת לא מעודכן
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הטמפ' אחרי יומיים בלי כיבוי המחשב. מאוורר קדמי מכניס מאוורר אחורי מוציא שניהם 120MM עליון 80 מוציא קירור accelro S2 + turbo mudle על הכרטיס מסך. טמפ' : http://img201.imageshack.us/my.php?image=81679053bo3.jpg השאלה שלי מה אני צריך לעשות קודם כדי לעשותOC כמו שצריך לכרטיס מסך X800GTO2. מה השלב הראשון שאני צריך לעשות, השני ולאחר מכן. מה אני צריך לבדוק כל הזמן ובאיזה תוכנות. הורדתי ATI TOOL בגרסא הכי חדשה, 1 ומשהו. ואני לא מוצא אפשרויות כמו במדריכים בתוכנה. מה עללי לעשות קודם לפתוח את הצינורות ל16 או לעלות תדרים, איך מה לבדוק כל הזמן, באיזה תוכנות. מה הטמפ' שצריכה להיות לי כל הזמן. עזרה בבקשה! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
קצת מידע העל הכרטיס nVIDIA GeForce 8400 GS (Leadtek WinFast PX8400 GS) Video Adapter nVIDIA GeForce 8400 GS 3D Accelerator Video Adapter Properties: Device Description WinFast PX8400 GS TDH(NVIDIA) Adapter String GeForce 8400 GS BIOS String Version 60.86.4A.00.68 Chip Type GeForce 8400 GS DAC Type Integrated RAMDAC Installed Drivers nv4_disp (6.14.11.5822 - nVIDIA ForceWare 158.22) Memory Size 512 MB אם אפשר הסבר מהתחלה כי אין לי מושג איך עושים את זה תודה למי שעוזר :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה כבר שנה וארבע חודשים... לעולם לא עשיתי אוברקלוק למעבד ונראה לי שזה זמן מתאים להתחיל, (====ראה מפרט====) אני לא רוצה להשקיע גרוש בקירור, וגם שימו לב שהזכרונות האלו הם VALUE... יש פוטנציאל למשהו סביר ? אני רוצה לנסות רק בשביל הנסיון כי למחשב הבא שלי (עוד שנה וחצי אני משער) אני מתכנן משהו רציני יותר, אבל עדיין, אני לא רוצה לעשות סתם אם אין בכלל פוטנציאל.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
פתחתי פורום בתוכנה, אבל אני חושב שלאנשים פה יש יותר ניסיון עם התוכנה אז אני ינסה את מזלי גם פה (אם אין בעייה מצד האחראים) בדקתי בתוכנה CPU-Z כמה מתח המעבד מקבל עכשיו, והתוכנה אינה מראה... מישהו יודע למה ? הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם .. שאני משחק משחק רגיל... לא משנה מה שהטמפרטורה רק 84 המאורר מתחיל לעלות מ30 ל40.... ושהיא 90 המאורר הוא 75 אחוז ככה.. וש95% הוא 100% זה בסדר ככה? תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
קניתי עכשיו ציוד במפרט הבא: 1. AMD 2700 throubred core B 2. Abit nf7-s 3. Twinmos 512mb 3200 יש המלצות לאוברקלוקינג ?? אשמח לנתונים מדוייקים, כולל מהירות מכפלה, המלצות על מאווררים, מאוורר מעבד, מהירות באס וכל דבר אחר שנראה לכם ! אני מתכנם על אוברקלוקינג אכזרי, ורוצה לחזור אחורה בזמן עם המחשב הזה !!! כן !!! תודה על כל עזרה !
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-