אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר שנים רכשתי geforce 5900XT. מספר חודשים אחרי הרכישה, מסיבה מוזרה, החלטתי לרכוש גוף קירור חדש הנקרא Thermaltake Giant III. הרכבתי אותו, אך מעולם לא עשיתי OC. היום, אחרי שנתיים, החלטתי לעשות זאת. מהירות מעבד - מקורי 390MHZ; הצלחתי להביא אותו ל-483MHZ זיכרון - 700MHZ מקורי; הצלחתי להביא אותו ל-929MHZ תוצאה ב-3DMARK 2001: מקורי: 12893 נקודות אחרי OC קיבלתי: 15203 נקודות מרשים, נכון?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7-S ויש בו מקום ל3 DIM שתיים מהם זה ערוץ 1 ועוד 1 מהם ערוץ 2 באחד יש לי 2 של 256 ובשתיים יש לי אחד של 512 ככה שזה יוצא מאוזן .......והחברה שלם זה PMI והתיזמון שלהם הוא 2.3.3.6 ועשיתי להם oc ל 2.2.2.5 בלי לשנות מתח האם זה בסדר שלו שניתי מתח?????
-
תגידו לי בקשה מה לא טוב... יש לי מארז A-Top Gldiator
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית של חום במחשב. הטמפרטורות הם כאלה: אני רוצה להוסיף מאורר למארז שלי מקדימה שיכניס אויר. האם זה מאורר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=554 אם הHDD היה הרבה זמן בטמפרטורות האלה כדי לי להחליף אותו? כי יש לי אחריות עליו. האם צריך להוסיף גם גוף קירור למעבד?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
זה המפרט שלי... אני לא מבין כלום ב OC ממש ממש כלום ויש לי כמה שאלות: 1. האם כדאי לי לעשות OC עם המפרט הזה? 2. כמה כדאי לי? בהתחשב בזה שיש לי רק 3 מאווררים... 3. במה זה יעזור לי? AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ₪638 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ¤541 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1177 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח, יחידות 1 ¤265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
לדוגמא : הכרטיס שלי X1800XT מגיע עם מהירויות של 621/747 1. האם בביצוע OC אני אמור לשמור על יחס זה (20% בין המומורי לקור)או שאני בוחר איזה יחס שאני מוצא לנכון? 2. איפה בעצם יש השפעה גדולה יותר על ביצועים במשחקים? 3.ראיתי שבכרטיסי ATI החדשים (2900XT) המהירויות הן 740/825 ,כלומר היחס עומד על 11% האם זה יחס מומלץ יותר או שאני לא בכיוון? ברור גם שיש שהפעה של ה BIT בין כרטיס לכרטיס אשמח להערות והמלצות
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
REV 3.3 נתחיל מזה שאם אני לא שם את אפיק הPCIE על 105 אז אני מקבל X1 בלבד . בעיה נוספת היא שבהתחלה הייתי מסוגל לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך 8600GT בו זמנית (FSP 350 GLN) המעבד על 3Ghz והכרטיס מסך על 800 במקום 540 עכשיו פתאום אני צריך לבחור בניהם כאילו הספק לא מחזיק באמצע משחק המחשב עושה ריסטארט, אם אני מוותר על אחד מהם הכל רץ בסדר. האם הספק "נחלש"?
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מערכת קירור מים בתקציב של עד 1600 ש"ח כרגע אני על טמפרטורות 48C למעבד ו50C לגשר הצפוני במנוחה,עם BT וגוף קירור לNB.השאלה שלי האם אני אקבל טמפרטורות נמוכות בהרבה במידה וארכוש מערכת קירור מים טובה ואם כן בכמה מעלות,ודבר שני על איזה מערכת אתם ממליצים לי ללכת,אם אפשר לקבל לינק לחנות בארץ.. אציין גם שאני מחליף מארז גם ל570 של גיגהבייט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6255 ושאני צריך גם בלוק לגשר הצפוני מן הסתם,כי הוא מאד מגביל אותי בOC אני חושב. תודה מראש, גיא
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות נורמליות למפרט: AXP 1900+ tt volcano 8s+ y.s tech 92mm asus a7n8x 512 ddr gfx 5200u case open [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
טוב אז יש לי P4 2.4 הטמפרטורה של המעבד שלי היא 46 לפעמים גם 50 כשחם עכשיו אני לא רוצה כזאת טמפרטורה אני רוצה שיגיע ל - 40 ככה ואם אפשר אז פחות השאלה שלי אם אני ישים את המאוור הזה ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 אז הוא יכול להגיע לטמ' הרצויה תודה לכולםםםםםםםם ;D
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
נגיד ועשיית OC לכ.מסך אבל אני רוצה שהוא יישמר גם אחרי שאני מפרמט וכו (משמע לא דרך תוכנות של "run with windows" ) איך אני עושה את זה? צורב את זה בביוס? אם כן איך? אפשר מדריך בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה הטפרטורה האופציונלית של הכרטיס הנ"ל? ואם הקירור שלהם שווה? אם לא אם יש אפשרות להחליף קירור אשמח לדעת?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אין לי שום נסיון קודם ב-OC, אבל קראתי את המדריכים, והחלטתי שאני רוצה להמהיר את המערכת (מפרט בצד). עכשיו, אני לא בטוח עד כמה אני רוצה להתעסק בהגדרות ב-BIOS וכאלה, אז השאלה שלי היא האם -tuning האוטומטי של nTune מספיק אמין? מישהו ניסה אותו?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
שלום רב! לאיזה כיוון אמור המאורר להזרים אוויר,האם לכיוון הלוח או החוצה? לוח אם AMD או בכלל גם לגבי פנטיום. תודה מראש איתן
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורר חדש למעבד, כרגע אני על קירור סטוק, חשבתי שאני אוכל לעבור איתו את הקיץ אבל המחשב קרס הרגע בגלל התחממות יתר... בקיצור אני צריך מאוורר חדש ואני צריך שהוא יהיה שקט (וכמובן יותר יעיל מהסטוק). אהה דרך אגב המעבד הוא PD915 סוקט 775 הטוניק טוואר לא בשבילי (גם גדול וגם יקר) אז אני אשמח לקבל המלצה על משהו יותר זול (וקטן). תקציב 120 ש"ח (זה מה יש....)
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2600 בארטון ולוח אם 8rda3+ epox, הלוח בא במצב סטוק כאשר המעבד על 11.5 קניתי את המעבד במרס השנה יכל להיות שהוא שכב שם הרבה זמן הרבה מאוד!, שמעתי איפשהו פה שכאשר הוא בא עם מכפלה של 11.5 הוא פתוח רציתי לדעת אם זה נכון???
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
המחשב התחיל להרעיש וכשאני רוצה לנקות אני מנקה הכל חוץ מהספק.. עכשיו איך אני מנקה אותו?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם איזה תוכנה כדי לעשות OC ל כ.מסך:ntune,riva tuner, ati tool? (כרטיס מסך 8800GTS 640) אני חושב שכדי אם הNTUNE היא הכי פשוטה, עד כמה כדי לכוון את המהיריות בלי לפגוע באיכות הכרטיס או קיצור חייו? האם כך זה טוב: מהירות ליבה 630, מהירות זיכרונות 1950 ומהירות מאורר 100%. האם זה OC טוב ויציב?
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
1. מה זה HSF ?? 2. מה זה OC ?? 3. איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של המחשב שלי או של כל חלק אחר אם זה הצ'יפסט או הכרטיס מסך 4. איך אני יכול לדעת איזה BIOS יש לי ואיך אני מעדכן אותו בלי שיהרס לי המחשב 5. ואם יש איזה תוכנה קטנה כזאת שמראה לי את כל הנותונים של המחשב כמו איזה לוח אם יש לי או איזה מעבד (למרות שאם לוחצים קליק ימני על המחשב שלי אפשר לדעת) את הכל בקיצור שתראה לי את הנתונים של החלקים שלי שמעתי משהו כמו OCZ אבל לא יודע תעזרו לי... 6. מה המשחה הזאתי שאומרים שהיא מורידה טמפרטורה היא באמת עוזרת ?!?!?!? 7. ואיך אני עושה אוברקלוק למחשב אם אני צריך ?? אם זה יהרוס לי את המחשב ?? בקיצור יש לי מחשב וזה המפרט פחות או יותר : Intel Pentum 4 2.4 Ghz Graphic Card GeForce…
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
למה למה למה אין ocdb של כרטיסי מסך ב hwzone ?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם.. שימו לב לבעיה שלי . תראו, יש לי 2 מקומות שידוע לי עליהם לאיוורור.. יש SYS FAN ו- CPU FAN. העניין הוא שיש לי לחבר 2 מאווררים (1 של מארז, משום מה מתחבר ללוח אם.. ואחד של ההיטסינק למעבד). עכשיו, הSYS FAN עובד פרפקט אולם ייתכן שגם קצת איטי.. אבל הCPU FAN נכה. דוגרי, לא משנה איזה מאוורר אני מחבר לCPU FAN הוא לא זז.. אני מסובב אותו עם היד ואז הוא מתחיל להסתובב כמו נכה לגמרי.. ובSYS עובד פרפקט.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הלוח אם החדש (השני מת...) הלוח הוא GIGABYTE X48-DS5. על הלוח הקודם עשיתי דיי בקלות (3.4GHZ (426X8 ל-Q6600 שלי עם מתח 1.39V ועכשיו אני מנסה להשיג את אותה מטרה... בהתחלה שמתי 426X8 במעבד, זיכרונות על 1022MHZ 2.2V מתח למעבד - 1.43V, מתח לצ'יפסט- 0.3+. המחשב עלה ופתאום נתקע עוד לפני שהספיקו לעלאת כמה תוכנות אחדות... עשיתי RESTART ונכנסתי לביוס. בעודי משוטט בביוס פתאום המחשב קפא! (אני לא יודע אם זה יעזור, אבל היה משהוא על המתחים שהם לא אופטימליים בביוס שהבהב ואחרי שהמחשב קפא הוא המשיך להבהב...). כיביתי את המחשב ואיפסתי את הביוס וניסיתי שוב אבל הפעם עם מכפלה 9 - כדי לנסות להקל על הצ'יפסט... ושוב אותה בעיה בדיוק... (ה-WIN נתקע בהתחלה וכשניכנסים לביוס ושוהים ש…
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. יש לי athlon xp 2000+ והוא הגיע ל70 בפעם הראשונה מזה שנים. החלטתי שarctic silver יהיה הפתרון הכי מהיר וזול אבל אני לא בטוח איך אני מסיר את הPaste ששמתי לפני שלוש שנים עליו. זה פייסט לבן שהגיע עם המאורר שהגיע עם המעבד, אני חושב ששם המאוורר היה green power או משהו כזה אם זה עוזר. לא הורדתי עוד את ההיטסינק מחשש שהורדת הפייסט תהיה בעיה. אגב, אם ארצה להוריד אח"כ את הarctic silver התהליך שונה?
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-