עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kikkler,

לפי מה שהבנתי הציפ'ים האלה (שנמצאים לדוגמא בקורסאר או בקינגסטון הייפר איקס) פשוט לא מאפשרים להעלות מעל ל255, אם אני לא טועה גם ב- sync וגם ב -async. עד עכשיו תכננתי ללכת על 2.6C ועל Corsair XMS3500, אבל כנראה אני אאלץ לבחור בזכרונות אחרים.. בכל אופן אם מישהו נתקל במחסום אני אשמח לשמוע

• 17 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by eliXir,

I got my new computer with Thermaltake v10 cpu cooler and 2 fans, the freaking fans are doing REALLY hot air to the room!!! I'm sitting here with 2 big fans behind me but i'm still wet here! I guess the fans turns out the heat, BUT I CANNOT LEAVE THIS WAY! Any suggestions!? URGENT! :'(

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by oferiko,

אני משתמש ונכנסתי לכמה פורומים וראיתי שהרבה מדברים על אוברקלוקינג!! תסבירו לי בבקשה מהו האוברקלוקינג ומה הוא עושה? תודה לכל המגיבים והעוזרים!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. Started by zolder,

CORSAIR CMX512-3500C2 512MB לא מצאתי את ה-LL והשאלה מה ההבדל בניהם והאם זה מורגש? ומה עדיף הקורסייר שהזכרתי למעלה או ג'ייל גולדן דרגון 3700?(512 בסטיק אחד)

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  5. Started by danieln9,

שלום יש לי בעיה יש לי לוח A7N8X DELUXE של אסוס ויש חיישן (SENSOR 3) והוא מגיע ל127 מעלום צלסיוס בדוק!! בשני תוכנות האם זה טעות?? דרך אגב קראתי באינטרנט שעשו צילום טרמי ויש קצת בעיות של הפיזור החום אבל הגירסה עם הצילום הטרמי היא גירסה יותר ישנה של הלוח אם ודרך אגב בגירסה עם הצילום הטרמי יש היטסינק על הגשר הדרומי ולי אין אז אני עכשיו הוצאתי היט סינק מכרטיס גרפי ישן ואני אדביק את לגשר הדרומי אבל ביגלל שלא מצאתי משהו בגודל קטן מספיק אני חותך את זה עם מסור דק(דרך אגב אני גר באוסטרליה אז אי אפשר להמליץ לי על חנויות בישראל) אבל בכל מיקרה קניתי מישחה טרמית של COOLER MASTER אבל עכשיו גיליתי שאני צריך גם דבק טרמי ביגלל שלגשר הדרומי אין חריצים כאלה לכליפסים וצאיך לבדביק אז עוד שאלה…

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by kazabubu,

מעבד-P4 2.4C לוח- אסוס P4P800 זיכרונות- GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit או שעדיף לקחת את ה-3700 או משהו אחר?? קירור-אני לא מחליף את המקורי. מארז- Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) -איך הוא? מה אתם אומרים,איך הפוטנציאל? יש מה לשפר?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Holy,

http://www.ginun.com/index.php3?page=Mods/huiloboy01.htm

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by fux,

קראתי היום את המאמר שבאתר על קירור המים... וחשבתי לעשות אחד כזה אבל השאלה האם משתלם בכלל לעשות כזה? עד כמה יש הבדל בקירור... {וגם לא הבנתי את מה הוא יכול לקרר...} והאם זה שווה את כל המאמץ וכל הבאלגן מסביב המארז? או שפשוט עדיף לקנות את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd1088756729.htm {מה יתן יותר ביצועיים?} התקציב משחק פה תפקיד דיי גדול... אבל יותר חשוב הקירור מאשר,הבאלגן מסביב למארז... בתודה fux

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Arik.G,

חלון שעשיתי לחבר שלי (EternalDarkness) , מה דעתכם:

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by gal_il50,

מישהו יכול להראות לי בבקשה איך הוא נראה?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by momi2004,

החלפתי מעבד ל2600, והטמפ' במחשב נראות לי קצת מוגזמות. כשאני מפעיל את המחשב במצב מנוחה הצי'פסט מגיע ל 52 מעלות והמעבד גם משייט במהירות שקרובה ל 50 וזה רק מלהפעיל את ה BIOS. המעבד עובד עם המאוורר הרגיל של AMD שהגיע בקופסא. והצי'פסט מקורר גם על ידי המאוורר שמגיע עם הלוח. יש המלצות לגבי מאווררים יעילים וטובים יותר? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by gal_il50,

אני רואה פה אנשים שהגיעו עם המחשב שלהם ללמעלה מ-3000MHZ. השאלה שלי היא כמה זמן אתם משאירים את המחשב ב-OC כזה? מה אתם עושים איתו בדיוק וכמה זמן הוא יכול להחזיק ב-OC כזה? (התכוונתי למערכות עם P4 2.4)

13. Started by uzidesign,

יש לי מעבד AMD 2700 לוח : kt triton המעבד עומד כרגע על 65 מעלות ללא אוברקלוקינג, דלת פתוחה ומזגן (מהלחץ) האם זה נורמלי?? קראתי באתר הבית שהמעבד מגיע עד 85 מעלות אבל לא יודע נראה לי מפחיד!! לפני היה לי מעבד 2000 והגיע לי ל 55 מעלות מקס! אה....יש לי וולקנו 10...... נראה לכם שזה בסדר?.... HELP!!!!! ???

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by SuB,

JIUHB או JIUCB. קיבלתי מ-PCH את JIUCB שבוע 325 במקום JIUHB והם אמרו לי שאם אני לא ירצה אותו הם יחליפו לי אותו, אז באתי להתייעץ איתכם חברים איזה סטפינג טוב יותר ל-OC.. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by meo,

שלום, יש לי מעבד amd 1.13 כשאני שם אותו על לוח aopen ak73 הטמפ' שלו היא בין 30-40 וכשאני שם את אותו המעבד באותו המארז ואותם תנאים אבל עם לוח אחר - gigabyte 7zxe הטמפ' עולה לסביבות 60 מעלות. למה יש הבדל כזה גדול בין הלוחות ומה אפשר לעשות בשביל להקטין את זה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by CaRTeR,

שלום. כרגע יש לי מעבד של 2000 מגה הרץ אינטל פנטיום 4 . נניח שעשיתי אובר ל 2600 והכל יציב כמו סלע , ראיתי שאמרו שבכל הפנטיום 4 יש אפשרות של ה ht דיואל פרוססור אם אני מפעיל את זה המעבד שלי יהיה כמו 2600 ht 800 fsb חוץ מה 800 ? בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by moskitos,

שלום לכולם. אני רוצה לוח,מעבד(אינטל) וזכרונות טובים ל-OC כבד. כמו כן קירור טוב. תקציב יש. זרקו כל מה שנראה לכם. מעבד-2.4 לא נראה לי שצריך יותר לא?(תקנו אותי אם אני טועה)

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Milk-Inc,

אני חדש בכל העסק!!! : אני יודע שאוברקלוקינג זה המהרה אבל איך עושים את זה , וכדאי לעשות את זה? וקירור מים...מה זה?? ורציתי לדעת אם יש לכם מדריכים שמסבירים את כל זה??....אני מאוד ישמח!! תודה מראש על העזרה!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by wow,

אני מתכוון לעשות רק למעבד.

• 4 תגובות
    • 409 צפיות
  20. Started by danieln9,

שלום ניראה לי שאני קונה SLK 700 ורציתי לדעת כמה דברים יש לי BARATON 2500 עם קירור מקורי של AMD שמגיע ל45 בשימוש פשוט של אינטרנט, עכשיו האם בכלל יהיה שינוי עם הSLK 700 והאם המאורר המקורי של AMD על הHSF (כאילו ההיט סינק) הוא BALL BEARING (מסב כדורי)?? עי אז אני פשוט אקנה את הSLK 700 ואשים את ה60 MM של הAMD עליו. בתודה דניאל נורמן

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by NeverHood,

אני חושב שהנושא ממצא את עצמו מי יותר טוב, ולמה ? (בעניין הכסף, שתיהם בערך אותו דבר)

• 15 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by hagaluly,

מחפש מאורר thermlake spark 7 בנרות אם מישהוא מכיר חנות שיש לה כרגע במלאי את המאורר או מאורר באותו קטגורייה היבואן של thermlake מורח אותי כבר חודש

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by Flame,

שלום, הבעיה שלי היא שקניתי את המאוורר (מאוורר למעבד כמו שכתוב בתיאור) Thermaltake P.4 SPARK 7+ Xaser edition (פירוט על המאוורר ניתן למצוא כאן: http://thermaltake.com/products/spark/spark7plus.htm ) ואין שינוי בטמפרטורות מהמאוורר הישן של אינטל שהיה לי על המחשב מלפני שנתיים. הוא מגיע עד ל 6000rpm אבל אני משתמש רק ב4600 כי זה מה שכתוב באתר של החברה ועל הקופסה של המוצר. הטמפרטורה של המעבד שלי היא כרגע 44-45 מעלות צלסיוס. אם צריך עוד פרטים תודיעו לי אני מקווה שרשמתי כל מה שצריך. נ.ב. מרחתי שכבה דקה (לא דקה מדיי) של משכה טרמית ונעזרתי במדריך של האתר במריחתה. בתודה רבה.... FLAME

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  24. Started by davidbr,

למישהו יש מדריכים לעשיית case badge מואר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by stalbetman,

החלון נעשה עם משורית.... את המאווררים חתכתי גם עם משורית.... ומסביב למאוררים החיצוניים והחלון עצמו מרחתי חומר נוזלי זוהר....

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים