עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אז ככה... איך שקבלתי את ה7900GT שלי ישר הורדתי את הקירור סטוק שמגיע איתו ופינקתי אותו בVFU900 , עד כאן הכל סבבה.. מעלות במנוחה : 35 , לזה תוסיפו עוד 5 וזה בLOAD. קצת אוברקלוקינג בוולטאג' סטוק הביא אותי ל 520\800 (אחרי בדיקה בATI TOOL , נקי לגמרי מארטיפקטים - אחרי 60דקות ריצה) , המעלות רצו סביב ה38 במנוחה ו44 במאמץ. לא שקטתי כאן.. עשיתי וולטמוד קטן לליבה : מ1.2V ל1.55V (דיי פשוט.. הרבה מדריכים מסתובבים ברשת) וכאן כבר הגעתי למעלות "מטרופות" של 38 בIDLE ו63!!!! במאמץ ייצבתי את השעונים על 680/830 (אין לי מושג למה אבל הצלחתי לסחוט עוד 30MHZ מהזיכרון) כל זאת ARTIFACT FREE ב ATI TOOL. כאמור, וולט מוד מאוד פשוט הביא אותי מ450 ל680 לליבה , חשב…

• 60 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. זה המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA מחיר: ¤348 אחריות: שנה. ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤427 אחריות:…

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by gshhar,

יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס. הטמפ' של המעבד במנוחה הייתה 55 מעלות בערך וייעצתם לי לפרק את המאוורר ולראות אם מרחו משחה טוב. אז פירקתי את המאוורר וראיתי שיש משחה מסביב לליבה ולא עליה אז תיארתי לעצמי שכשהרכיבו את המאוורר אז טיפה צריך לשחק איתו לפני שהוא נתפס בחלק התחתון אז המשחה נמרחה בצידי הליבה,מכיוון שאין לי משחה אז הצלחתי למרוח טיפה על הליבה וגם מהצד של המאוורר איפה שנוצר ריבוע(של הליבה) והטמפ' עמדה על כ-10 מעלות פחות(כ-44 מעלות בערך). השאלה שלי היא (מכיוון שאני די חדש בעסק) מה הייתה הבעיה? האם ההשערה שלי נכונה? האם המשחה אמורה הייתה להיות על הליבה והאם הטמפ' עכשיו נורמליות?(יש לי רק מאוורר אחד במארז 120מ"מ ומחר אנ ארכיב עוד אחד דומה מקדימה)

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by Idanp,

איך בידיוק עושים צריך להעלות רק את ה FSB או עוד משהו שם?? הנה תמונה http://img13.exs.cx/img13/3781/gfg4ob.png מדובר על ה AMD Athlon 64 3000 939

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  5. Started by Ayash,

שלום (: אני מקווה שפתחתי את הנושא בפורום הנכון. קניתי לאחרונה מעבד i5 750 . איך אני יודע מה אמורה להיות הטמפרטורה הממוצעת של המעבד במנוחה/מאמץ ? בנוסף אשמח לעיצות איך להפחית את הטמפרטורה. אשמח לעזרה...

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  6. Started by haim652,

יש לי מעבד E4500 2.2GHrz ואני רוצה לקנות קירור של Thermalright Ultima-90 רציתי לדעת עם אני יגיע איתו לOC של 3.0GHrz עם הקירור הרגיל של המעבד שקיבלתי אני מגיע ל 2.71 והוא דיי יציב. מה אתה חושבים עם Thermalright Ultima 90 אני מגיע ל3GHrz? יש לי לוח אם Asus P5GC MX\1333 כרגע אני נמצא בOC של 18% (שזה 2.59GHRZ)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Esparco,

איך הספק הזה??? הוא יחזיק לי את המערכת שבמפרט שלי?!!? מישהו יכול להמליץ לי על עוד ספקים טובים במחיר הזה?? אבל חשוב שיהיו עם תמיכה ב EPS 12V עם חיבור של 8 פינים ל 12V !!! תודה רבההההה

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  8. הי אני מחפשת קירור שקט למחשב שאין כוונה לעשות בו OC לCPU i3-2105 שמתאים לANTEC NSK2480 בין 100 ל 200 ש"ח מzigzag2000 למישהו יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים לענייננו, יש לי כרטיס HD4850 רגיל לגמרי, על סטוק[פעם היה על OC]ואני מעוניין להחליף את הקירור שלו, לקירור אחר שהדגש הוא על שקט. אך יש לי מגבלה, אני לא יכול לקחת כל מפלצת קירור שבא לי, מכוון שהרווח בין הPCB של הכ.מסך לבין הPCB של הכרטיס קול הוא 4 ס''מ בלבד[נמדד]. אז חשבתי לקחת את הVF900 של זלמן, שגם נכנס בתקציב וגם נראה מתאים למשימה, הוא גם קומפקטי ויכנס[אומנם יהיה לחוץ שם, אך לדעתי הוא יכנס, אני מתבסס בעיקר על זה: http://www.tweaknews.net/reviews/vf900/index5.php]אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת ממכם. בתודה Quantom.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by ish,

היי יש לי את המפרט הנל: 3700 SANDY DFI SLI-DR PDP PATROIT TCCD 7900GT קירור למעבד XP120 עם מאורר שקט המעבד עומד במנוחה על 32 מעלות במאמץ על 42 מקס'.. אני רוצה לעשות קצת OC למערכת אני מעלה את הFSB ל210 נותן עוד קצת מתח למעבד, נותן לזכרון 2.8V ומעלה תזמונים שיהיה הכי נוח אפילו ל3-3-3-8 וכלום המערכת לא נותנת POST פשוט לא מוכן להעלות, יש למשהו מושג מה אני עושה לא נכון? ניסיתי להחליף בין הזכרונות כלומר כרגע הם בסלוטים הצהובים וגם לא משנה... הביוס הכי מעודכן שיש.. אשמח לעזרה חברים

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by galtheking,

שלום, המאורר סטוק שיש לי מאוד מרעיש ואני מעוניין לקנות את המאורר הזה http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=101&language=en ב145 ש"ח מ ksp\ עכשיו ההתקנה לפי מה שביררתי עולה 100 ש"ח לפי דעתכם אני יכול להרכיב את המאורר הזה בעצמי? כאילו האם זה לא ממש מסובל למי שיש חוש טכני? כי אני אף פעם לא הרכבתי מאורר על כרטיס מסך אולם ניקיתי מידי פעם. או שכדי לי להוציא 100 ש"ח על ההתקנה של המאורר וזהו? ד"א איך המאורר הנ"ל? האם הוא מומלץ או שמישהו מכיר משהו יותר טוב וכדאי? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  12. חשבתי גם להוציא את המכסה האדום ולשים שני 80NN (סה"כ 4) עליהם... (יש לי שני 4850...) אני רוצה לעשות את זה במטרה להמשיך את ה OC לכרטיסים.... עם ATI TRAY TOOLS העלאתי את המתח ואני לא יכול להמשיך להעלאת תדרים בגלל החום... מה אתם אומרים? שווה את ביטול האחריות? עריכה: האם 105 מעלות במאמץ זה הרבה?? והאם זה מצדיק באמת את המשחק עם הקירור? עד כמה החלפת המשחה תשפיע?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  13. התקדמתי בבנית והתקנת הרדיאטור המאורר והכונס המאורר מכניס אויר מלמעלה נושף דרך הרדיאטור ומשם כונס האויר השחור מונע את עירבוב החם בחלל המארז ומפנה אותו החוצה אשמח לקבל תגובות http://photos.walla.co.il/ssddssdd ( אלבום : הכנה לקירור )

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by mMmSaK,

שלום לכל מי שנכנס ותודה מראש (: רציתי לשאול אם יש למישהו מדריך לתוכנת OC של EVGA לכרטיס מסך GTX 970 FTW 2.0. האם אפשרי וכדאי להשתמש בתוכנה של MSI? אני ממש התרגלתי לעבוד איתה בכרטיס הקודם שהימהרתי. (לפי מה שזכור לי כן, אבל לא בטוח)

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. איפה בדיוק אני אמור לשים אותו ?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by T-man,

יש אפשרות להשתמש בקירור אוויר בנוסף לקירור מים? (ששניהם יפעלו על אותו מחשב)

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by GREATTHUNDER,

נשרף לי הלוח אם לא מזמן, החלפתי אותו ולכן הוצאתי את המעבד (P4 S478), חיברתי הכל חזרה, אבל אין לי משחה טרמית כדי לשים על המעבד. המחשב פועל כרגע בלי משחה טרמית. המשחה תשמש אותי למחשב נוסף שיש לי בבית (P3) ובכללי יכול להיות שאני אשתמש בה שוב, אז אם יש במחיר הזה משחות שיספיקו לכמה פעמים הם בעדיפות. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  18. כותרת. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  19. Started by Oranl,

אהלן, רצ"ב תמונה של המערכת שלי בזמן מנוחה, הטמפ' נראות לי גבוהות מדי: הלוח על 42 מעלות, ההארדיסקים על 34/36 מעלות. מפרט בצד, המארז זה 6A19 עם שני מאווררי 120, מכניס מקדימה, מוציא מאחורה. אין טיפת אבק במארז, המערכת גם יחסית חדשה כך שאין בעיה עם משחה טרמית. אבקש דעתכם... תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  20. מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש... רוצה לעשות לו OC וללמוד על זה... אני גר בחיפה - מישהו מעוניין ? חוויית OC נוספת מלבד שלו

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי מעבד e8500, לוח אם gigabyte p35ds3l ומארז raidmax apex. האם תיהיה בעיה להתקין scythe ninja 2 ? אני מתכנן כנראה לבצע אוברקלוק לכיון 4000mhz, אולם מה שהכי חשוב לי הוא השקט. האם יש המלצות לגוף קרור אחר שקט יותר עד 200 ש"ח? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  22. שלום יש לי ספק עם מאוורר של 80 שמחריש את האוזניים רציתי לדעת אם אני יכול להחליף אותו במאוורר של מארז רגיל 80 מ"מ או שזה יעשה בעיות ומה התקלות שזה יכול לעשות תודה

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

מישהו נתקל במוצר הזה בארץ: http://www.ionicproturbo.com ?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. מעבד: INTEL PENTIUM D 820 קירור למעבד : סטוק (מהחברה) לוח אם: MSI 945PL NEO SERIES MS-7236

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ice2k,

היי אני הולך לרכוש את גוף הקירור הזה לאחר מספר רב של ביקורות שקראתי עליו. מה שהכי חושב לי זה שקט ואחרי זה ביצועים טובים כי המטרה היא אוברקלוק של 1700 על לוח NF2. לא מצאתי משהו אחר שתואם או מספק יחס טוב יותר בנושא מאשר גוף הקירור הזה. בטוח יש לא מעט אנשים שקנו אותו והרכיבו אותו , היתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים עליו , לאיזה מעלות הגעתם איתו ועם איזה מעבד ואיך הוא אצלכם באוברקלוק, ובכלל אם אתם מרוצים ממנו או לא 8) בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.