אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כי שמעתי שלכולם פה יש מאוררים של 120 מ"מ מאחורי המארז וכמה בערך עולים אזיקונים בשביל לקשור איתם את החוטים?
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר משהו אל נקבת המולקס של הSpark7 הוא עובר לעבוד במהירות מקסימלית, ברעש נורא. במצב הנ"ל אין אפשרות יותר לשלוט על מהירות המאוורר בעזרת הבורר. מישהו יודע מה פשר הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
אנשים קיבלתי דמי כיס (כ 300 שקלים) עלי לבחור מה לקנות איתם והעדיפות הראשונה היא גוף קירור מצויין ואולי לעשות איזה חלון עם קטודה וכמה מאוררים... אז תנו לי בבקשה הצעות ל : גוף קירור למעבדAMD ATHLON XP 2000+ @ 1667Mhz AGOIA Stepphing ודברים למודינג בכסף הנותר...
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אולי קצת מטורף....אבל אני קורא על מלא שיטות קרור ולא ממש זולות... אולי פשוט לקחת מקרר, משרדי קטן ולשים את המארז בפנים..... לחתוך חור בדלת בודל המארז ולדחוף עד עומק ישור קו עם הסידי וכו'...(כמובן לעשות מסילות וכו' מבפנים) לדעתי אפשר להגיע למעלות מצויינות לא?? ;D
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לעשות OC כבד ואני מעוניין בלוח טוב,אבל ממש טוב. לא כל כך הצלחתי להבין מה עדיף מבין השניים ומה יש לכל אחד שלשני אין אז אם תוכלו להסביר לי אני אשמח. 1 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 2 ABIT IC7 Intel 875P האם ללוח הזה יש כרטיס רשת?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ואני רוצה להתייחס גם ללוח הבא: Asus P4PE Black Pearl Edition איך הלוח הזה מבחינת יכולות OC? האם הוא תומך ב-800MHZ ואיך הוא בכלליות,כי אני חושב להזמין אותו,המחיר לא משנה לי כי אני יכול להשיג אותו במחיר עלות. המחיר של הלוחות לא משנה לי,אני רק רוצה את הלוח בעל הפוטנציאל הטוב ביותר.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
1 ABIT IC7 Intel 875P 2 ABIT IT7 MAX2 Intel 845E 3 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 4 Asus P4PE Black Pearl Intel 845PE
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי פה, וכבר אני קורא לעזרה יש לי מחשב AMD 2600 עם 512RAM ולוח ASUS A7N8X DELUXE צורב PLEXTOR 48, ו-Toshiba DVD-ROM. מארז של 3R SYSTEM AIR Metal Silver (מפנדה) (עכשיו אל תשנאו אותי כי אני מקבל כל הזמן קללות בגלל זה MSI Nbox Geforce FX 5900 Ultra המחשב כרגע חמים והמחשב ללא OC, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקרר אותו בצורה נכונה. הבעיה העיקרית שלי היא הDVD-ROM שמחמם את הדיסקים בצורה איומה, אני מפחד שמשהו יתפוצץ לי שם... הDVDROM נמצא בקומה השניה מלמעלה ומצורב בקומה הכי תחתונה (מתוך 4) אשמח לעזרה מקצועית ממכם.
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
Hi Amit, Sorry for not responding sooner. Been recovering from the flu. You're due to be contacted on the next mailout for the regular block. Regarding the silver block. I've been collecting serious expressions of interest for a batch order. What I'll be doing is sending out email on the 18th August asking for confirmation of interest to proceed in the way of a deposit, which will be about $100 US via Paypal (or whatever). I'll wait 6 days for payment of deposits, and on the 25th August the order will go in for the silver (and the deposits used to pay for the silver). Once the blocks are finished (~6 weeks after that for delivery/machining), I'll ask for the balance wh…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
bah נכנסתי לביוס במחשב הרביעי במפרט וראיתי שם שכתוב בהגדרות המהירות CPU Ratio 2.0 Blah Blah CPU/PCI Clock 100/33 מה אומר הCPU Ratio? תודה מראש לכל העוזרים. עריכה: הביוס נותן לי לשנות את ה CPU Ratio.
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים צמודים מאוד אחד לשני והם מוצאים חום אחד על השני ואין מה שיוציא אותו מהם... האם זה יכול לגרום לאיזושהיא בעיה? תודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ראיתי שהוא נעלם מהחנויות...מה ההסבר? ומה ההבדל בינו לבין המאוורר Thermaltake Spark 7+ ?
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מארז סימבדה עם שתי מאוררים האחר מקדימה מכניס אויר השני מאחורה למעלה מוציא אויר. שאלות: 1)אין חורים במארז מקדימה,יש חלל ריק בין המארז לבין המקום של המאורר עם חורים כך שאויר יכול להיכנס מתוך המארז? יש משהו לעשות בנידון? 2) המאוררים עושים די הרבה רעש יש אפשרות "לטפל" בהם כדי להפחית את הרעש? בתודה מראש, AaaBb
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הפתרון הזה? בכמה מעלות הוא יוריד בערך? הוא זול-220 שקל וזה פיתרון מים ככה שזה נראה לי טוב. אמרו לי מה דעתכם עליו והאם הוא שווה ?
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
cpu fan speed- 3125 rpm cpu - 43 מעלות system - 37 מעלות תגידו לי אם משהו לא טוב כאן....
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי את הקירור הוא הגיע לי אתמול הורדתי את הישן (מאורר ג'נרי ביותר שמורכב בקומבינה על היטסינק ג'נרי ביותר) ניקיתי את המעבד (עם ערק ;D) ואת הליבה ואת כל השארית שלו מסביב טוב טוב, אמרו לי גם לנקות את ההיט סינק אז עשיתי את זה, מרחתי משחה טרמית (שמגיעה עם קירור של ספיר) הדלקתי את המחשב ולהפתעתי לא ירדה טמפרטורה אחת! לא כמו שהיה בביקורת עליו בpc spot או באתר של הדובים שקונים שמו ביקורות. המאורר זז קבוע בין 5100-5200... והטמפ הם 52 כמו עם הישן. יש למישהו למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 60 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ואני חשבתי שכבר אי אפשר לשפר את ה-SLK-900.... http://www.systemcooling.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1077 - ביקורת.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא חלון למארז כזה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1127012410.htm אני מתכוון לחלון גדול.
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כפי שציינתי המארז מגיע עם 120 מ"מ מאחור ויש עוד שני מקומות לשני 80 מ"מ מקדימה. האם כל כך חשוב להוסיף את המאווררים האלו?? והאם החברה כל כך חשובה או שג'נרים יעשו את העבודה?? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מומלץ מתחת ל150 כי זה מדמי כיס שלי וההורים לא מוכנים להוציא עוד שקל אחרי ה2500שקל אז בבקשה תעזרו זה מדמי כיס אני מעדיף לא לחכות עוד שבוע כי אז יהיה לי 250 שזה כבר מוגזם... כי אני מעדיךף שזה יהיה אצלי מהר
-
- 10 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ג'נריים של 80 mm תוכל לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
I got my new computer with Thermaltake v10 cpu cooler and 2 fans, the freaking fans are doing REALLY hot air to the room!!! I'm sitting here with 2 big fans behind me but i'm still wet here! I guess the fans turns out the heat, BUT I CANNOT LEAVE THIS WAY! Any suggestions!? URGENT! :'(
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני משתמש ונכנסתי לכמה פורומים וראיתי שהרבה מדברים על אוברקלוקינג!! תסבירו לי בבקשה מהו האוברקלוקינג ומה הוא עושה? תודה לכל המגיבים והעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
CORSAIR CMX512-3500C2 512MB לא מצאתי את ה-LL והשאלה מה ההבדל בניהם והאם זה מורגש? ומה עדיף הקורסייר שהזכרתי למעלה או ג'ייל גולדן דרגון 3700?(512 בסטיק אחד)
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-