אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום , רוצה להחליף את הקירור שיש לי כרגע למעבד המעבד הוא i5 CPU 750 @ 2.67GHz כרגע יש לי את הקירור thermaltake silent 1156 מעוניין בקירור חדש , חשוב שיהיה שקט , אני לא עושה OC , רב העבודה היא עבודה משרדית עמוסה תקציב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי הבנתי שמומלץ להוסיף מאוררים לP182 ובשביל לא "להרוס " את הרעש שלו אני מחפש את המאוררים הכי שקטים וכמבון לא מבחיר של 400 שקל למאוורר ... צריך להיות מtms עכשיו לגבי הextreme ultra של tl... עוד בהרבה יותר מקרר מה v1? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הרעש שלו? שקט יותר מהv1? שאלה לגבי קרור של כרטיס מסך.. אני רוצה לשאול האם הוספת קרור חיצוני לכרטיס מסך יכולה איכשהו להקטין את רמת הרעש שלו? או מה אינ צריך לעשות כדי שהוא ייה שקט יותר הכרטיס BFG 8800GT OC 512MB בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בימים אלה אני בעיצומה של בנית מע' קירור מים תוצרת עצמית. אבג, לכל הסקפטיים, בניתי בלוק מים כפי שהסברתי בת'רד קודם. זה חזק מאד, לא דולף ונראב לא רע בכלל!. ועתה לשאלתי: נכנסתי לאתר שבו מוכרים כבל IDE זוהר (דרך החדשות של HWZONE), ושם הם גם מוכרים תוסף למי הקירור, בטענה שזה משפר את הולכת החום. האם באמת יש צורך? האם ניתן להוסיף חומר של מכוניות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר.......... הכרטיס מטומטם וגם המחשב. (עד שיהיו חדשים) הקיצר אני צריך תוכנה כזאת וגם תגידו עד כמה בטוח להמהיר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד איזו תוכנה שתראה את הטמפרטורות?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן.. קניתי מחשב לפני כחצי שנה עם כרטיס מסך בשם: 9600GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E השאלה שלי, מה זה ה-Superclocked הזה? האם זה אומר שהכרטיס תמיד במצב פעיל יותר מהרגיל בשביל להאיץ.. וזה המטרה שלו. או שבאמת זה אומר שמותר לי לעשות לכרטיס מסך OC ויש לי אחריות על זה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אני חדש פה בפורום ..קצת פרטים על המחשב :לוח Asus P5KC מעבד Intel E8400 @ 3.0Ghz זכרונות Mushkin DDR2 800Mhz 2GBx2עכשיו ניסיתי לעשות OC מ 3.0Ghz ל 3.6Ghz .הכנתי את הביוס ל OC: ביטלתי את ה SpeedStep , את ה C1E ואת ה Spectrum .בחלון שעושים בו את האוברקלוק: שמתי את המכפלה x9 ידנית ובתדר FSB שמתי לו 400Mhz גם ב FSB Strap to North Bridge שמתי לו 400Mhz שמתי לו ב DRAM Command Rate: 2N כי הבנתי שזה טוב ל OCעשיתי Manual Timing Control לזכרונות ושמתי את התזמונים של הזכרונות ידנית ..במתחים :שמתי לו ב CPU Voltage 1.3000Vב DRAM Voltage שמתי לו 2.1Vוב NB Voltage שמתי לו 1.40Vבכל השאר לא נגעתי ..אחרי ביצוע האוברקלוק הפעלתי את המחשב , עשיתי בדיקת מאמץ קלה של איזה שעה ב OCCT וראיתי ש…
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
הטלן שוב לכולם! אני מתכנן לקנות מעבד 2.26 ומתכנן עליו גם OC! אך השאלה שלי שאם כדאי לי להשקיע באיזה VOLCANO 7+ או להישאר פשוט עם ההיטסיק המקורי + מאוורר SMARTFAN שיש לי?? פשוט לא בא לי להשקיע די הרבה כסף על ההיטסינק כשיש לי היטסינק מקורי בחינם ומאוורר TT SMARTFAN! בכל זאת האם ההבדל יהיה משמעותי, והאם כדאי לי לחסוך קצת בכספי? תודה,
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני על 5900x לוח GIGABYTE B550 Aorus Pro v2 (יש לו VRM וטופולוגיה חזקה מאוד לפי Buildzoid) וזכרונות https://www.gskill.com/product/165/326/1562839473/F4-3600C16D-32GTZN-Overview כרגע על 3600 16-16-16-36 1.35v עם 1800 FCLK (שזה פשוט להפעיל XMP) זה Bdies אז אמור להיות פוטנציאל גדול לOC אני רוצה לנסות להריץ על 3800 14-16-16-36 1.5v עם 1900 FCLK (ראיתי שזה עשוי לשפר 1% Lows באחוזים יפים על 1080p עם הגדרות נמוכות ברוב המקרים) בעצם לחקות את הנתונים של הערכה הזו (שעולה בערך 250 דולר יותר ולכן קניתי את שלי): https://gskill.com/product/165/326/1605159977/F4-3800C14D-32GTZN-Overview זה מוגזם מידי? אני לא יודע כל כך מאיפה להתחיל (מתחיל …
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מאוורר למעבד 6000 כי אני לא רוצה להוא ישרף לי פעם שלישית{למי ששמע עלי בעבר} אני צריך מאוורר עד 100 ש"ח ושיהיה חנות מאשדוד ואם יש משהו טוב וזול ממקום אחר אז שלא יהיה רחוק מאשדוד אני צריך בנוסף גם כן מאוור ללוח או למארז 6A19B שיקרר את האזור שמה עד 100 ש"ח .{ביחד עד 200 ש"ח} אגב אני לא עושה אוברקלוק בכלל
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה מסומן לי temp1 temp hd temp2 temp3 עכשיו את ה2 ואת 1 ואת הכונן אני יודע...שזה הם...אבל ה3 אני לא יודע למה הוא שייך ולפעמים הטמפרטורה של ממש גבוהה ואני לא יודע למה זה שייך בבקשה תעזרו לי, בביוס יש לי רק מעבד ומערכת אבל בתוכנה מופיע לי ב3 משהו שאני לא יודע מה הוא.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הראשון-TUNIQ השני-INFINITY השלישי-THERMALRIGHT Ultra-120 Extreme רק לפי ביצועים ושקט לא משנה המחיר... תודה לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כרגע סיימתי לעגל את כל הכבלים במחשב (IDE & SCSI & FLOPPY) וכאשר עיגלתי את הSCSI בטעות נחתכה שכבה המכסה את הכבל, אז אני רואה את החוטים, לאחר שחיברתי את הכל והפעלתי, נראה שהSCSI לא עושה בעיות, האם יש לי מה לדאוג לנזקים לטווח הארוך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי תזה שקיבלתי ביחד איתו אבל הוא נעלם, והמעבד התקלקל(החלפתי אותו ועכשיו קיבלתי חדש) עכשיו אני עם AMD 7750 והמאורר שקיבלתי איתו.. אני רוצה להחליףזכרונות לוח ומעבד לE7300 שקיבלתי ( בלי תגובות על זה, זה מה שאני עושה !) קיצר אני יכול לשים תמאורר של הAMD על הלוח אם הזה GIGABYTE GA G31 M S2L המאוורר לא תואם ללוח מבחינת שאני יבריג אותו לאיפה שהמעבד אבל מקסימום אני יכול להפוך תמחשב שזה יתאים בלי הברגה השאלה אם זה מתאים לחיבור שמספק חשמל בלוח אם מקווה שהבנתם ותודה !@
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס Leadtek Geforce 6600GT הטמפ' שלו במנוחה הן: GPU Ambient - 38c GPU Diode - 70c GPU- 45c Aux- 31c (עפ"י EVERST). עכשיו, הטמפרטורות קצת מדאיגות אותי, זה נראה לי חם מדי! הטמפ'של שאר החלקים מעולה: 30 מעבד, 30 הארד דיסק 1, 26 הארד דיסק 2 , 30 לוח אם. חוצמזה, המאורר של הכרטויס מסך לפעמים עושה רעשים נוראים - התקשרתי לSKYPC והוא אמר לי הטמפ' שלי הן בסדר גמור (מה שלא נראה לי) ושקירור יעלה לי בסביבות 150 ש"ח + הוא אמר שלא ניתן להשיג את הגוף קירור שמגיע עם הכרטיס מסך אלא יש לקנות של חברות אחרות. מה לעשות? לקנות גוף קירור אחר? אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לחבר מאוורר 120 מ"מ בקידמת המארז .. אני צריך שהוא יהיה שקט (זה חשוב) וטוב ושלא יעלה המון ... אם מישהו יוכל לתת לי שם של מאוורר שעונה על הדרישות (ונמכר בחנויות הוירטואליות בארץ) , אני אודה לו מאד.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
בקרוב (10 ימים) אני קונה XP 2400 עם לוח 8K9A2 (עם הפלוס ) וזכרון ג'ייל 3500 והשאלה היא אם להישאר אם הSLK-600 או לקנות את הערכה הבאה...על זה אני מדבר...
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה להליף את הלד של ה POWER ללד כחול (אולטרא-ברייט) א. איפה ניתן לקנות לדים כאלה? (איזור כפר סבא) ב. האם זה פשוט כמו שזה נשמע? רק להחליף את הלד ולחבר? או שצריך להחליף דברים נוספים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Conroe E6300 (להבדיל מה - E6300 שיש היום בחנויות). הוא נוטה להתחמם מאוד, גם בלי OC. כרגע המאוורר שיש לי עליו הוא המקורי של אינטל. חשבתי להחליף אותו ב - AC Alpine 11, שאינו יקר במיוחד. שאלתי היא האם הוא טוב יותר מהמקורי של אינטל (ואם אפשר לדעת למה) ? באותו מחיר אני יכול לקנות גם את Arctic Cooling Alpine 7 PRO. איך הוא בהשוואה לשניים האחרים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
המארז - Compucase Midi Tower שחור, הפלופי נצבע על ידי: החלון:
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבקש עצותיכם בנוגע למחשב שהרכבתי שיתפקד בתור NAS. המארז הוא SFF בגודל 40X30 ס"מ וגובהו 10 ס"מ. לאחר שהוצאתי ממנו את הסידירום ואת הפלופי נשאר די מקום כדי להרכיב פיזית את 4 הדיסקים הקשיחים. אפשר לראות בתמונה את הסידור הנוכחי שהוא פשוט 2 למעלה, 2 למטה, תוך שימוש בברזלים המקוריים. טיפה צפוף- אבל הכל נכנס. מכיוון שהדיסקים שיעבדו שם הם של 1000 ג"ב שהם צרכני הספק ומפיצים לא מעט חום, תהיתי האם הסידור הזה הוא לא מספיק טוב עבורם. האם כדאי לי: (1) לסגור את המארז כמו שהוא ולקוות לטוב? (2) להשאיר את הברזלים ואת הדיסקים איפה שהם, אבל להוסיף איזה מאוורר 80 מ"מ שידחוף/יוציא אוויר מהמארז? (3) לפרק את הקונסטרוקציה הנוכחית ולהרכיב אחרת- כזו שתדחוף אוויר קר מבחוץ ישירות אל הדיסקים + מאוורר ש…
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי ספק TRUECONTOL הדגם הישן של ANTEC כל הפוטנצימטרים של שלושת המתחים כבר מזמן נמצאים במקסימום והמתחים עדיין נופלים מתחת ל 5% מהספק. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. לא ברור מה גורם לזה... בכל אופן, רציתי לשאול אם אתם מכירים מדריך שמסביר כיצד אפשר לבצע MOD להעלאת המתחים? תודה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
קניתי אותו והוא מצויין חוץ מהצבע! הוא לא מתאים למארז שלי כי יש לי פאנל שחור........ אם צובעים אותו בספרי שחור זה יתפוס או שצריך להוריד את הצבע הקודם עם מסיר צבע? ועוד שאלה: אפשר להוסיף לצג עוד חיישנים? נגיד 5 חיישנים מאותו סוג כמו של הצג ואני מחבר את שני החוטים שהולכים לצג למפסק עם 5 מצבים שמחובר לכל החיישנים. יש מצב שזה יעבוד? כל פעם שרוצים לראות טמפ' אחרת מזיזים את הכפתור... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-