אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
אלה הם האפשרויות: 1) לקחת את המארז הג'נרי שלי ולהוסיף את שלושה מאוררים כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3277 יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 120+255= 375 ש"ח 2) לקנות את ה-Subneam Transformer ב-350 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 350+255= 605 ש"ח. 3) לקנות ה-Gigabyte 3D Aurora ב-630 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 630+255= 885 ש"ח. איזה אופציה מתוך השלושה שהצגתי כאן היא הכי משתלמת וטובה מבחינת קירור ושקט? תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מארז שיש על הדלת מעל המעבד סוג של 'כיפה' כזאת שגורמת לאוויר שנכנס דרך הפתחים לעוף ישר אל המאוורר של המעבד ממנו להיתפזר למחשב (פשוט כיפה כזאת שכימעט מכסה את המאוורר של המעבד שדואגת שהאוויר ינוע לכיוון האוורר של המעבד כאשר הוא נכנס דרך הפתחים) אני לא בטוח אם זה "שואב" אוויר או מוציא אוויר הקירור של המעבד לא ממש חזק ואני לא מרגיש שאיבה או רוח שיוצאת מהפתחים האלה. האם יהיה אפקטיבי להוריד את ה'כיפה' הזאת ולהוסיף מאוורר נוסף במקום?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
חשבתי לבנות אחת בעצמי, גם קצת להעסיק את סבא שלי (LםL), אז מאיפה אני יכול להשיג מה אני אמור לדעת עליו, זאת אומרת כאילו מבחינת הספק טמפרטורות וכל אלה... וכמה זה אמור לעלות?!? תודה לעוזרים, אבי
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לקבל המלצה על מארז מאוורר ושקט. בניגוד לרוב החבר'ה כאן אני לא מתכנן כרגע OC, אז אני לא זקוק למשהו מפוצץ. סתם מארז שיהיה טוב, רצוי לא יקר, מאוורר כמו שצריך, והכי חשוב: שקט ! (אני רוצה לא לשמוע אותו כשאני הולך לישון והוא ליידי...). הציעו לי גם להחליף מאוורר על המעבד כדי שיהיה קצת יותר קריר ובעיקר כדי שיהיה שקט יותר. יש המלצות על משהו כזה? (סדר גודל של 200 ש"ח. זה לא בשביל OC או משהו אז לא צריך קירור מאסיבי מידי). וכמובן, פרטים על המחשב: מעבד: ?Athlon 64 3000+ (S-939)? לוח אם: Gygabyte K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) כרטיס מסך (אני לא יודע אם זה רלוונטי): 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E? של Gygabyte כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אז היום סופסוף אני אפסיק להתעצל ואלך לקנות מאוורר 80 מ"מ כדי לשים אותו כמאוורר שני לקירור כרטיס מסך (TR V-1). מכיוון שאני לא מבין בזה בכלל אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על אחד טוב, רעש לא יותר מדי מפריע לי ומה שמעניין אותי זה ביצועים נטו אז הוא לא בהכרח צריך להיות שקט, אלא פשוט חזק וטוב. אני כנראה אסע לנועה אבל אולי אקפוץ גם לפנדה אז נא לתת המלצות רק משתי החנויות האלו, ואם אפשר כמה אופציות אז זה יהיה מעולה כי לכו תדעו מה יהיה להם בדיוק במלאי. תקציב נגיד עד 80 ש"ח ככה. תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 3GHZ, עם 1GB זיכון(200MHZ). ספק 500W של GYRO אני רוצה לבצע OC למעבד אבל אני צריך לדעת אם הוא לא יישרף או משהו כזה ושהוא ישאר קריר. הייתי רוצה לבצע OC גם לכרטיס מסך שלי- 5200FX (אל תצחקו) עם 128MB אבל המעבד בעדיפות ראשונה. בEVEREST כתוב שהטמ"פ ככה: הטמ"פ של הלוח אם: 40-50 הטמ"פ של המעבד: 15-30 פרטים על הכרטיס מסך: GPU Clock: 250 MHz Memory Clock: 133 MHz מעבד: CPU Clock: 3006.8 MHz Memory Bus: 200.4 MHz L2 Cache: 1MB On-Die, ECC, ATC, Full-Speed לוח אם: Motherboard Chipset: SiS 661FX תגידו מה אני צריך עוד לרשום ואיך להתחיל ב-OC. תודה מראש, גיל
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
טוב אז הלוח הוא DFI NF4 ULTRA-D וכמו שכתוב בכותרת פתאום המאוורר שעל הצ'יפסט הפסיק לעבוד, והלוח מתחמם ! איזה מאוורר לקנות ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את המערכת שלי תוכלו לראות בצד ימין. הטמפרטורה אצלי היא 35~ במנוחה ו-42 במאמץ, לאחר שעיגלתי חוטים והוספתי SF2 שיוציא אוויר מאיזור המעבד ועוד מאוורר ג'נרי שמכניס אוויר מלמעלה (זה הסידור המוצלח ביותר ממה שבדקתי). קראתי בכמה ת'רדים שעידכון הביוס קורא את הטמפרטורה טוב יותר, ובתוכנות אחרות אכן הטמפרטורה נמוכה יותר אז נראה לי שהביוס לא קורא טוב אותה. הגירסא שלי זה-F2 של award, מה הגירסא שמעדכנים אליה מגירסא זאת? ורציתי לדעת אם עידכון מבטל אחריות, וזה חשוב... ואם כן אחריות על מה?
-
- 8 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המארז שלי מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות +. רכשתי 2 מאווררי Arctic F8 במטרה שאחד יכניס אוויר והשני יוציא. יש לו צורה שונה מהמאווררים הרגילים, האם יש איזשהי אפשרות להרכיב אותו הפוך או לגרום לו להסתובב לכיוון השני?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד סכום קניה של 200~300 ש"ח. אני מעוניין להחליף את הקירור של כרטיס המסך, GeForce 7600 GS ושל המעבד Intel core 2 duo E6300 איזה דגם של מאורר כדי לקנות לכל אחד מהם?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב לדעתי הכותרת אומרת את הכל. יום אחד מצאתי את האתר http://www.shatteredweb.com וראיתי איזה אתר מצויין זה למדבקות מארז. תכנסו שם ותראו, יש שם כל מיני צבעים כשהברירת מחדל היא כסף חרוט. אפשר לחסוך במחיר משלוח, וגם אם עושים הזמנה של הרבה מדבקות אז יש הנחה די גדולה. עריכה: מי שמעוניין שישלח אליי מייל: david_brai@hotmail.com
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום לקחתי את הסיילנט בוסט, למרות שביקשתי מהמוכר שיזמין בשבילי וולקנו 12, אבל לא היה במלאי וכו' אז החלטתי לקחת את מה שיש את הסיילנט בוסט... עלה לי 100 ש"ח. רציתי לדעת מה ההבדל חוץ מזה שבוולקנו 12 יש אפשרות לשלוט על המהירות? ההיטסינקים אותו הדבר? אם אפשר אשמח אם תתנו פירוט קטן מה היתרון בכל אחד מהם ביחס לשני. כל זה פשוט יוביל אותי למטרה העיקרית זה האם לבקש במקום מה שלקחתי וולקנו 12... יש לי GA7VAXP, athlon2000 המעלות עם הקירור סטוק של AMD עמדו לי בערך על 46, עכשיו עם הסיילנט עומד על 33.. אשמח לקבל תשובות ועוד שאלה..יש לי ספק ג'נרי..ניתקתי את כל המאווררים שיכולתי ושמתי לב שהמאוורר של הספק עושה די הרבה רעש..מה אוכל לעשות? לשמן ולנקות? ואם זה לא עוזר?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כמו שראיתם יש לי בבית כבר משהו, זה לא שאני מתכנן אוברקלוקינג, אולי בעתיד. אז לבנתיים זה מספיק? ואיך זה יעמוד בOC עתידני? נ.ב לא ידעתי אם לשים את זה בפורום OC, אם צריך אז להעביר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מעוניין לבדוק את המעבד שלי (ללא אוברקלוק) בעומס (בעיקר טמפרטורה). המליצו לי על תוכנת Prime95, אך מה שמצאתי במדור ההורדות זה : http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=45 האם יש קישור ל Prime95, והסבר שימוש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך למארז 2 מאווררים 80MM ו2 מאווררים של 120MM אז המליצו לי פה בפורום לפני כמה ימים על ARTIC COOLING אבל מצאתי את הערכה הזאת של THERMALTAKE ...עם פאנל שליטה.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 אז אני צריך חוות דעת מה עדיף לקנות 2 מאווררים של 80MM ו 2 מאוורים 120MM של AC ...ללא פאנל שליטה ב170ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 או לקנות את הערכה ב155 ש"ח .. תודה למי שעוזר...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי מצויין בפרטי משתמש, וגם לא אז בכל מקרה אני יכתוב שוב סלרון 2.4 גיגהרץ 256 זיכרון ראם (כרגע אס.די.ראם, זמני עד שאני יקנה די.די.אר) כ.מסך ג'יפורס אמ.אמ.איקס 128 מגהבייט הרדיסק 80גיגה - 8מגה באפר, של חברת ווסטרן דיגיטל קטודה קרה מארז סימבדה 2 מאוררי ג'נריק, 80ממ, קדמי מכניס אוויר , אחורי מוציא אוויר ספק 480וואט, הגיע עם המארז במצב מנוחה, (תוכנות אינטרנט פשוטות וכו) המעבד יושב על 44-45 מעלות (ללא מזגן..) שהפעלתי וויס סיטי ושיחקתי במשך... 40 דקות, המשחק התחיל להתקע טיפה ממש ממש טיפה, לא שמו לב אבל אני שם לב תמיד להכל אז מזערתי את המשחק והפעלתי את התוכנה ASUS PC PROB שמראה מידע על המערכת וראיתי שהמעבד על 55 מעלות!!!!! האמת שזה לא הפריע כלכך למשחק, …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך שיהיה ספק ומארז שיתאימו לצורכי המהרה הן מבחינת מקום(מארז גדול) והן מבחינת חוטים והספק של מתח(ספק) אני צריך תשובה דחוף תודה
-
- 11 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי את הגוף קירור שהמלצתם לי עליו (XP-90) והוא מעולה! ותודה רבה. (וקניתי TT Smart Fan Blue Led 90mm) עכשיו, העלתי את המהירות...תמונה מ-CPU-Z הטמפ במנוחה היא 37 מעלות ועם פריים 95 (כבר פועל רבע שעה) הוא לא עובר את ה-44 מעלות שהמאורר על המינימום והוא לא עובר את ה41 מעלות שהמאורר על המקסימום...אז רציתי לדעת אם הדברים בסדר (ובכלל האם הטמפ' טובות) מתח למעבד 1.575 (האם המתח באמת כזה? כי זה מראה בתוכנות 1.52!) יחס 1:1 לזיכרונות השארתי מתח רגיל (2.6) AGP על Fixed אם זה יעזור אתם יכולים להסתכל המפרט (חתימה) וחשוב להדגיש (ניראה לי) שיש לי לוח ABIT תודה.
-
- 33 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למאוררים 140מ''מ שיש להם לדים בצבע כחול-לבן כזה מין תכלת ושיהיו שקטים ויאפשרו קירור טוב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ליפני שעה סימתי להתקין את הAccelero ההרכבה היתה קלה מאוד דווקה... קודם כל אני יכול להגיד שהוא פשוט כל כך שקט שזה מדהים.. מעלות: מקורי- מנוחה 54 מאמץ 78 . Accelero X1 - מנוחה 44 מאמץ 59 !!
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני יודע שבגירסת ה PRO של ה X850 יש רק 12 צינורות עיבוד שלא כמו ב XT ששם יש 16 השאלה שלי היא האם אפשר בעזרת RIVATUNER לפתוח את הארבעת הצינורות החסרים ואם לא איך אפשר גם בלי התוכנה תודה עריכה: הכותרת נערכה כדי שתהיה ברורה. נא לשים לב לכך בפעם הבאה כשכותבים עברית ואנגלית ביחד [כמובן סמני שאלה, לא לשכוח]
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאורר רגיל (לא של מעבד) במארז ואין לי כבל מטח פנוי אליו מהספק.... איך אני אמור לחבר את המאורר.... תודה לעוזרים... ;)
-
- 11 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המצלמה לא ממש הצליחה לצלם כמו שצריך כנראה בגלל שהוא נוצץ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-