עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה קודם כל ברשותי מעבד P4 2.4 B לוח אם ASUS P4S800D עכשיו ככה : יש לי אפשרות בביוס לשנות ל- 200 באס ...ושאני משנה את זה המחשב לא עולה ...אחרי איזה 3- 4 רק עולה ...אז אולי זה יותר מידי ? כי פשוט זאת האפשרות היחידית שם ...למשל אני לא יכול לשים 166 באס ...רק 200 ..וב- 200 המחשב לא עולה ...מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  2. היחס של הזכרונות הוא 1:1 ועכשיו המהירות שלהם היא 712 (הזיכרונות הם kingston 1024MB 800Mhz CL6 X2) כדאי לשנות את היחס כדי לקבל עבודה יותר טובה של הזיכרונות או שהכי טוב להישאר ביחס 1:1?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  3. זה עלה לי סתם ככה אבל זה ניהיה רציני יש לי אובססיה לנסות את זה, חזרתי הביתה לפני כמה ימים נכנסתי לשירותים והיה לי חם בטירוף אמרתי לעצמי המחשב בטח עולה באש...הפעלתי את האור לרעש "וונטת" ענק שיושבת בקיר ותוך כדי שאני בשירותים אני מתחיל להפעיל את המוח היצירתי שלי...ועולה בי הרעיון הבא. וונטה מסתובבת פי כמה וכמה מהר מאיוורור 80mm או 90mm רגיל היא מונעת בכוח חשמלי דיי גדול ויש לה יכולת שאיבת אדיר מדהימה ומהצד שנכנס האויר יש פיזור מעולה בכל מקרה היא עושה רעש מטורף אבל גם לזה יש לי פיתרון אני יכול לבנות בית אקוסטי למקום שאני ירצה לשים אותה (יש לי מארז מספיק גדול) בכל מקרה תחשבו על זה וונטה שעובדת מתוך המארז תוציא פחות רעש...(בנוסף להייטסינק והמאורר שלי על המעבד) אני יודע שזה נשמ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by PHOENIX18,

שלום לכולכם אני רוצה לקנות שולט מאווררים כדי שאוכל לשלוט במהירות של המאווררים במארז(במיוחד זה של המעבד שנוטה קצת לרעש גם שלא צריך) וגם כדי לקבל אינדיקציה על טמפרטורות אני מכיר בעיקר את המוצרים של חברת Scythe שאני מאוד אוהב ונתקלתי בעוד כמה של כל מיני חברות,אכתוב כאן רק את השמות 1)NZXT Sentry 2 Touch Screen Meter 2)Scythe KAZE MASTER ACE 3)Lian li 5.25 Fan Control- Thermometer TR-5B 4)CoolerMaster Aerogate I תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by moshel7,

הרכבתי מאוורר למעבד מידגם: ARCTIC COLLER FREEZER PRO 64 האים יש צורך לנתק את פונקציית cool&quiet ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. Started by jhracham,

היי הזמנתי את הכרטיס הזה מסיפלטק והוא יגיע אלי יום שישי ושמעתי שהוא טוב לאוברקלואק רציתי לדעת כמה אני בערך יגיע בלי להוסיף קירור נוסף אני רוצה להגיע ל 300/650 שזה המהירות של TI4600 האם אני אצליח בלי קירור נוסף ואם לא על איזה קירור אתם ממליצים לי להוסיף?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. המערכת: E7200 2.53 סטוק GA-EP43-D3SL זכרונות(לא גנריים) AMD RADEON HD4850 חברים, לקראת סיום הקדנציה של המחשב הנ"ל, החלטתי לנסות עליו את עניין הOC(בתקווה שהוא יוכל להריץ BF4 לפחות על המינימום). אני לא מצליח להבין למה הכוונה ב1:1, איך זה אמור להראות ומתי ולכמה מתח אני אמור לשנות! אשמח לקבל הכוונה.:huh:

• 6 תגובות
    • 9.2k צפיות
  8. Started by carock,

האם הוא יחזיק לי OC של 3.2 על Q6600.. האם הוא קטן ושקט..? (ממש חשוב השקט.. אני מנסה לבנות את המערכת השקטה ביותר + זקה בביצועים+OC.) ושוב דגש רציני על השקט.. אני לא רוצה לשים אותו על הכי שקט אז ככה קחו בחשבון שאני לא ישימם אותו על המקסימום.. ודגש גם על הגודל כי אני רוצה לקנות P150 והוא דיי קטן אז חשוב שהוא לא יהרוס את הסירקולציה.. אם יש הצעה אחרת אני ישמח.. התקציב כעיקרון עד 300..

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  9. אוקי המערכת .... P5N-E SLI bios 0608 E2140 OCZ Platinum rev.2 2X1024MB 800Mhz CL4 Tuniq למעבד Silent Whisper לגשר צפוני בינתיים .... מתח למעבד 1.35 VCORE OFFSET +100mv --->מתח מעבד סופי 1.45 @ 2.9GH מתח זיכרון 2.1V @ 900Mhz CL4 גשר צפוני 1.3 ~ FSB 1450Mhz מ 1500 ומעלה המחשב לא עושה BOOT ....מסך שחור ...גם אחרי שהורדתי מכפלה למעבד ה VDROP על הלוח הזה גדול ...כאשר ORTHOS מתחיל המתח יורד ל 1.41 ...ובשלבים מסוימים זה 1.39 טמפרטורה ....במנוחה 30 בעומס מלא ב ORTHOS מגיע ל 50 ....טמפ. לוח אם 30~

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

אני רוצה ליבנות קירור גז מישהו בדיוק יודע מה צריך איזה סוג גז ואך הכול מיתחבר ועוד משהו אפשר להשתמש בבלוק מים לקירור גז או שיש משהו מיוחד לקירור גז

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  11. טוב אז ככה אני רוצה לבצע OC למעבד ואולי בהמשך גם לכרטיס מסך שלי, בינתיים הייתי רוצה להתמקד ב2600K שלי שרוצה להגיע ל4.5GHZ , עכשיו אני נמצא במצב כזה. עכשיו אני רוצה להגיע לתדר הזה איך אני עושה את זה דרך הEFI ? הבאיוס הזה מאוד מסובך בשבילי ואני כמעט ולא מבין שהם כלום.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ashand,

יש לי את ה-ASUS A8JS מעבד:T5600 1.8GHZ זכרון : 2GB 667HZ כרטיס מסך: GF GO 7700 512MB DEDICATED! לכמה אני יכול להעלות את המעבד? כרטיס מסך? אם אפשר לעשות פה OC....

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  13. Started by NIVTAL,

שלום לכם. יש לי את המעבד הנ"ל על לוח אם שרשמתי בכותרת שיש לו אפשרות קלה ל-overclock: http://www.msi.com/product/mb/G41TM-E43.html עכשיו הוא על מהירות 3.45GHZ עם 39-40 מעלות... עכשיו רק במידה וארצה להעלות את המהירות שלו מעל לזה, זה מומלץ או מסוכן? והאם יש מדריך בטוח לכך? וגם יש לי 3 מתגים ב-OC EASY הזה, למה כל אחד מהם? תודה על העזרה אה ועוד שאלה לידע הכללי.. למה בעצם יש הבדל במעבדים חוץ מה-GHZ (ההבדל בין CORE 2 DOU לבין 2500K למשל חוץ מעניין ה-GHZ כפי שהזכרתי)

14. Started by Snowolf,

היי יש לי AMD 2200+ יש לי מקרר ומאוורר על המעבד וגריז תרמי (artic silver 3) דרך הלוח אם אני רואה שהמעבד על 60 מעלות!! לא יודע למה כל כך גבוה.. לא שיניתי כלום.. didnt overclock Vcore-NORMAL מישהו יכול לומר לי למה? ואיך אני ייתקן את זה? דרך אגב לוח אם: Gigabyte G7VRXP for amd

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. עשיתי לפני כמה חודשים OC לכרטיס מסך, אני לא מבין בזה ממש אבל עשיתי את זה לפי מדריך פשוט שהיה פה באתר פשוט ללחוץ על איזה כפתור וזה יעבוד יש לי X1800gto, שמתי לב שזה קצת לקח זמן אז באמצע עשיתי CANCEL או ריסט לא זוכר בדיוק .. למה זה גורם ? א.עם עושים OC הוא נשאר לתמיד? ב.איך יודעים עם הכרטיס מסך נמצע בOC או לא? תודה מקווה שתוכלו לענות לי

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by AtR,

מה שנמע אחים שלי? אני עוסק באוברקלוקינג כבר זמן מה.. ועשיתי כבר אוברקלוק למעבד שלי קצת פרטים: (יחס של הזכרונות 1:1 Intel P4E 775 Socket 3.0@3.3 (220 FSB , אבל אני יכול לעלות גם ל-3.6 (240FSB עם יחס של הזכרונות 4:5) אבל אז המחשב לא נראה לי ממש יציב בלי גוף קירור מתאים.... עכשיו בקשר לכרטיס מסך..: יש לי GigaByte Radeon 9800 pro עם אוברקלוק של הזכרונות ב-373.5 MHZ ובליבה: 384.5 MHZ שזה נראה לי די יציב למרות שאני יכול לעלות יותר אבל אני פוחד להסתכן... לשעבר: זכרונות: 338 MHZ וליבה: 378 MHZ אז עכשיו השאלה היא: איזה גוף קירור יהיה הכי נאמן וטוב לכרטיס מסך שלי...? ומה האוברלקוק הכי גבוה שאוכל להגיע עימו...? נ.ב. השלב הבא שלי הוא לחשוב על גוף קירור למעבד כדי לדפוק לו אוברקלוק מ…

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  17. שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך של ASUS, 8800 GTS עם 320 זיכרון. הכרטיס באוברקלוק של core 600, mem 900, דרך ati tools. תחילה קיבלתי טמפרטורות איידל (בלי פעילות) די גבוהות, סביב ה65, וכשמשחקים עובדים - היה טס לי עד 85. לאחר מכן, החלטתי להעלות את עוצמת המאוורר ל100%, כל הזמן. מאז, הכרטיס פחות או יותר נח על 56-57, ובשעות הערב והלילה כשמאוד קר, אף יכול להגיע ל52-53. בזמן משחקים המקס' אולי היה 79, וזה גם לא קרה הרבה. לרוב הוא ישב על 75. היום כשיצאתי מ Hitman Blood Money, גיליתי ב NVTemplogger שהטמפרטורה עלתה לי עד 85 שוב, בזמן המשחק. סגרתי את המחשב, פתחתי את המארז, ניקיתי קצת עם לוכד-אבק, החזרתי. בינתיים הטמפרטורה יושבת על 57. החלונות פתוחים פה ויש זרימת אוויר. רציתי את חוות הדעת…

18. אני בוהנ כמה מחשבים מה הVCORE הכי גבוה שהמעבידם הבאים יעמדו בוא בלי להינזק בצורה משמעותית המעבדים E4500 E6600 Q6600 כולם על לוחות P35 של גיגהבייט

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  19. Started by FatherBoard,

איך אפשר למדוד את הטמפרטורה בכרטיס מסך ואת מהירות המאוורר שלו?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by X-BLADE,

עם איזה תוכנה עושים OC לזכרונות? חיפשתי בבאיוס אבל לא מצאתי שם שום דבר שקשור לזכרונו רק למעבד... ותביאו לינק ישיר בבקשה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  21. Started by ביז'ו המוס,

יש לי במחשב כרטיס מסך NVIDIA 6800 ULTRA OC של BFG ולפני דיי הרבה זמן חבר בא וצרבנו את הביוס למהירות ליבה של 440 במקום 425 וזיכרון ל1200 במקום 1100 גם את המתח של הליבה העלנו אני לא זוכר בכמה. אני רוצה עכשיו לחזור לביוס עם המהירויות המקוריות והמתח המקורי. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה או לתת לינק למדריך שמסביר? תודה רבה אור.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by gmppaz,

יש לי MSI radeon 9550 256MB מהירויות סטוק שלו: 250 ליבה 200 זיכרונות מהירויות המהרה: 426 ליבה 280 זיכרונות ב- 3dmark03 הגעתי לתוצאה של 3498, זה טוב? ושיפרתי מ45 FPS ל73-74 FPS דבר שני: האם האוברקלוק שלי יכול להזיק לכרטיס ולפגוע בו ?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by THE FOX,

מה המתח המומלץ לכרטיס 7600GS ב VMOD?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  24. Started by Mpro,

יש ברשותי את המארז הבא http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12231 הוא הגיע אליי בלי מאווררים (חוץ מהמאוורר הקדמי התחתון שקיים) אני צריך על המלצות למאווררים לכל המארז, ראיתי גם שרשום שם את המהירויות המומלצות רצוי שיהיו שקטים ואיכותיים אם יש הבדלים במחירים אין לי בעיה גם לקנות באתרי אינטרנט אם זה יתן לי הוזלה משמועתית

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. מה המהירות שעון של G-force 2 MX400 גם 64MB וגם 32MB

• 6 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.