עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mj23,

היי כמו שכתבתי בכותרת יש לי SLI 470 GTX שפולט ממש אבל ממש הרבה חום יש לי אותו בחברת גיגבייט כרגע בדיפולט החום בכרטיס הראשי עולה ל 65-70 ובלחת מגיעה ל 100 מעלות ששניהם ביחד עובדים בלחץ יש לי בחדר סאונה עכשיו השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להוריד את פליטת החום הזאת אני צריך לקנות קירור מסויים לדומגא F3000 של זלמן או משו כזה יש הצעות איך לקרר אותו או להפחית את כמות החום יש להגיד שיש לי מארז בין הטוביםHALF 932 שיש בו 15 מאוורים של קולר מאסטר יש קירור מעולה במערכת של נקוטה D14 על המעבד

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by sagg,

שלום, יש לי כרטיס מסך מסוג HD4850 ואני רוצה להוסיף לו קירור. בSKYPC המליצו לי בחום על הקירורים הבאים: ARCTIC COOLING TWIN TURBO-קירור ידוע בעליונותו. THERMALRIGHT HR-03 GT- לא ממש מכיר אותו. הם המליצו לי בחום על הטרמלרייט ואמרו שהוא טוב יותר. כמו כן צירפו לי גם לטרמלרטייט מאוורר של ARCTIC COOLING 80MM AF8025L אמרו לי שבמקרה הגרוע יכול להתקלקל המאורר על הגוף קירור ומחליפים אותו בשניות, בעוד שהטווין טורבו מתקלקל או נדפק המאורר או משהו כזה הלך גוף הקירור.. מה אתם ממליצים? עלולה להיווצר בעיה כי אני אעשה CF עוד מעט ואז הקירור יפריע לכרטיס השני, נראה כבר. מבחינת ביצועים ושקט מה כדאי לקחת? אני מאוד מבקש שתסבירו את עצמכם. המון תודות.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by liloli,

אהלן אנשים לאחרונה ראיתי שהכרטיס מגיע ל99 מעלות וזה ישר הלחיץ אותי!! בדקתי את הנושא וראיתי שהמאוורר שלו תקוע! כנראה בגלל אבק והזמן עושה את שלו בינתיים קצת פתחתי אותו קצת אבל לא ממש פירקתי אותו כי אני חושש להרוס אותו קצת התעסקתי שם והוא מתחיל לעבוד אם דחיפה קלה אבל זה לא פיתרון!!! איפה אפשר להחליף לו את הקירור?? ואיזה קירור מומלץ לכרטיס הזה? ובכלל חשבתי לעבור לקירור מים רק שאין לי זמן להתעסק איפה אפשר להשיג בארץ קירורים טובים כולל עבודה והכי חשוב שיהייה כולל עבודה כי חלקים לקירור אני יכול לקנות באייבי אבל כמו שאמרתי אין לי כל כך זמן לזה ובמקביל לא הייתי רוצה שהכרטיס ישבוק תודה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שני מאוורים של 120 לרדיאטור של 240... תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  5. Started by boogie,

יש לי בעיה שההרדיסק מתחמם מאוד ומאט את המחשב, כי אין לי מזגן בחדר לכן רציתי לקבל כמה המלצות לגופי קירור ומאווררים לHD שיכולים לעזור לי... חפשתי ב ZAP אבל נתקלתי בממש הרבה סוגים אז אם מישהו מכיר משהו טוב אני יודה לו מאוד. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by quepasa,

בשע טובה קיבלתי את הכרטיס (תוצרת G CUBE) יש המלצה איך לקרר אותו ???

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה... אני רוצה לקרר HD של סמסונג, הוא מגיע לטמפ של 44 מעלות במנוחה...קצת גבוה מידי...עכשיו אני לא יודע האם לשים את המאוורר (80מ"מ) מעל הHD או מתחתיו כי אין לי הכנה לחבר אותו בחלק הקדמי של המארז. אז מה יותר מומלץ? מעל הHD או מתחתיו???? בנוסף יש לי מאורר של 80 בחלק האחורי של המארז שמוציא אוויר.. תודה מראש לתגובות...

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by Guy950,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום לפנות עם השאלה הזו אבל העדפתי לכתוב פה כי פה נראה יותר מתאים. עיינתי בכרטיסי מסך 4850 שאני רוצה לקנות וראיתי שספיר שיחררו 3 כרטיסי מסך 4850 עם קירורים שונים ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי. לכרטיס המסך מתוכנן לשחק במשחקים כבדים וסרטי HD אבל לא ברצף (למעט ימי שישי-שבת) אז לא נראה לי שבאמת צריך לקנות קירור לכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות את הדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 יש לו קירור אקטיבי והוא סבבה, מספק את מה שהוא אמור לספק. אבל אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם יותר מדי לכן אני תוהה האם כדאי לקנות את אחת הגרסאות הללו: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=249&grp=3…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

שמתי לב שבשוק ישנם המון מוצרי קירור להארד דיסק.. עכשיו .. למה זה באמת הכרחי ? עד עכשיו לא שמעתי על הארד דיסק שנשרף מחום, למרות שידוע שהוא מתחמם מאוד 0_o וכפי הידוע לי, הוא לא מתחמם עוד אם עושים למערכת OC, אז למה באמת צריך את אותם אמצעי קירור ? שווה לקנות http://www.comp-il.co.il/product.asp?cat2cat1id=1421&Cat2ID=1698&pid=FNVARSHDCA לSAMSUNG 160GB SATAII החדש שלי ? **אני לא OC**

10. יש לי תמארז של קומפיוקייס 6A19 ויש מאורר 12CM מקדימה שזורק אויר על ההארד דיסק . הטמפ' של ההארד דסיק היא 32 . שמתי על ההארד דיסק סינק ענק וקיוויתי שהמעלות תרדנה במעלה או 2 . אבל שום דבר ... הטמפ' אמורה לרדת ? למה לא ירדה ?

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  11. רגע לא הבנתי עם הנוזל מתאדה מאיזור של המעבד ומתאבה באיזור אחר שרחוק מהמעבד ואז נוזל לקצה השני של הצינור אז הוא לא יתאדה יותר לא הלך פה קצת ביצועים???? ואם זה ככה הלוחות קירור האלו לדוגמא XP-90 או 120 וכו לא שווים הרבה אחרי הכל הם אף פעם לא יעילים אלא אם הם בישיבה כמו במחשבים הישנים לא בעמידה כמו כל המחשבים שיש היום

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by deadrineep,

ברשותי מחשב HP DM4-1060us קניתי אותו לפני פחות משנה ועדיין יש לי עליו אחריות. מזה כמה חודשים אני מריץ עליו את המשחק Starcraft 2 ושמתי לב שהמחשב מתחמם מאוד במהלך המשחק. כבר בהתחלה קניתי מאוורר פשוט ב 30 ש"ח.. וזה לא עזר. לא מזמן קניתי את ה coolermaster X2.. וגם הוא לא ממש עוזר- המחשב מתחמם מאוד במיוחד בצד השמאלי-רחוק (היכן שפתחי האיורור נמצאים. הרצתי עליו 2 בדיקות עם HWMONITOR ו SPEEDFAN החלק העליון- בדיקה לאחר שהדלקתי את המחשב- בלי שום דבר שרץ עליו. החלק התחתון- לאחר ששיחקתי שעה ב Starcraft 2 http://imageshack.us/f/855/79291622.jpg/ האם יש בעיה? (שמתי לב שבאחד מהנתונים כתוב 80 מעלות גם כאשר אני מדליק את המחשב.. אבל הנתון הזה נשאר קבוע- 80 מעלות- לא משנה מה אני עושה). מה ל…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by drbrain,

שלום שוב בשעה טובה קניתי את HTPC I3 530 1) חשבתי על SCYTHE BIG SHURIKEN ואין להם אני קניתי את SCYTHE GRAND KAMA CROSS - האם הוא בסדר לקודם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10257 2) מאוורר צד SCYTHE GENTLE TYPHOON 120 ממ - האם להכניס אותו בצד ימין או שמאל האם יכניס אוויר או יוציא אוויר תודה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  14. Started by adidas1,

אהלן חברה, אינ רוצה להחליף את קירור הסטוק של אינטל לקירור LOW PROFILE כדי שיתאים למערכת HTPC, מה שחשוב זה שהוא יהיה שקט, אמין, יקרר בצורה סבירה (אני לא מבצע OC) והתקציב שלי הוא עד 100 ש"ח. בינתיים ממה שהתרשמתי הקירור הזה נראה לי מתאים, יש הצעות נוספות או הערות? ניתן לראות את המפרט שלי בפרופיל. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=14394

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by crik,

אהלן, ברצוני לקנות Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s136 האם הוא שקט ? כי חשוב לי השקט תודה, משה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  16. Started by NadavAfuta,

היי קיבלתי את כל הרכיבים של המחשב שלי, מלבד הכרטיס מסך. יש ברשותי את Mugen II של Scythe באריזה המקורית, אבל אני לא בטוח שהוא מתאים למעבד הCore i7 920 שקניתי. אם הבנתי נכון, אמור להיות איזה חלק נוסף שמתאים את ההיטסינק למעבד מתושבת LGA1366? או שזה אמור לעבוד ישר מהקופסה? בנוסף, כמה שאלות: - האם אמורה להיות מרוחה משחה טרמית בתחתית ההיטסינק? כי זה לא נראה ככך. - האם בטוח למרוח משחה טרמית על המעבד כשהוא כבר מותקן בלוח האם? האם צריך למרוח גם על ההיטסינק וגם על המעבד? או שבכלל עדיף למרוח רק על ההיסטינק. -הMugen II מגיע עם מאוורר אחד, האם כדאי לי להוסיף עוד? על איזה מאווררים אתם ממליצים? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by Drek Boy,

רציתי להחליף את הקירור של הכרטיס מסך שלי כי הוא מרעיש כמו מטוס ובלעדיו פתאום יש שקט אקיצר יש לי 6600GT של XFX ורציתי לדעת אם זה מתאים אליו תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Mortar,

יש לי כמה שאלות, האם זה אפשרי ? מתי יכול להיווצר קצר בכרטיס? האם זה מסוכן אם שתי מתכות יגעו אחת בשנייה על הכרטיס ? או שההיטסינק יחבר/יגשר בין מקומות מוליכים ? האם זה אפשרי מבחינת גודל ? איך אפשר להדק אותו על הליבה ? ושאלה אחרונה... האם אפשר להשתמש בברגים ממתכת להברגת הHSF לכרטיס או שזה יכול לגרום קצר? (שימוש בחורים של ה MOUNTING HOLES כמובן, חס וחלילה לא לקדוח בכרטיס !) תודה רבה מראש, ואם יש למישהו לינק למדריכים טובים, בבקשה...

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by whome,

שלום לכולם, האם השילוב הנ"ל (ninja II ו-q9550) סביר תחת המגבלות? 1) שקט (חשוב ביותר!) 2) טמפ' עם OC בינוני (אני הולך לנסות OC בפעם הראשונה ואל רוצה למתוח את הגבול יותר מידי). 3) מחיר עבור הקירור בסביבות 150 ש"ח ובכל מקרה לא מעל 200. 4) מארז טרם נבחר סופית אבל כנראה SST-LC17 תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by bonton,

שלום אני ראיתי באתרים שהקירור הזה מומלץ מאוד http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=2981&p=3 Thermalright Ultra-120 eXtreme וברמה של קירור מים http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3097&p=6 הבעיה שצריך תושבת למעבד שלי 939 ואני לא מוצא שיש למשהו את התושבת הזאת ל-939 משהו יודע איפה ניתן למצוא את המאוורר הזה עם התושבת הזאת בארץ ? לפנדה יש רק AM2

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by bladehawk,

שלום, בהיזדמנות זאת אני רוצה להגיד גם לכולם שלום כי אני חדש אז ככה אני חיפשתי קירור לכרטיס מסך שלי כי הוא מיתחמם במהירות ומצאתי את הקירור tide water plus של thermaltake באתר שלהם. חיפשתי אותו לקניה ולא מצאתי בשום חנות. עכשיו הבקשה שלי שתימצאו בישבילי מקום שאפשר ליקנות בו את זה לא רק בארץ גם בחו"ל אני מוכן להזמין מכל ארץ שיהיה יפן סין לא משנה לי העיקר שתימצאו לקנייה עכשיו כדי לחסוך לחלקכם זמן יקר אני מדגיש שאני מחפש את גירסאת ה-plus של ה-tide water את הרגיל מצאתי בהרבה מקומות אבל אני צריך את ה-plus תודה מראש

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by carock,

לפי הנתונים באתר שלו הV1 מאוד מאוד שקט.. האם הנתונים אמתיים?(16-24DBA) http://www.thermaltakeusa.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/speci.html

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by The Ripper,

מתכוון לעבור לקירור פאסיבי ולצרף לו מאוורר 120 שקט ב-5V , כך שאולי אוכל לקבל יוכלת OC טובה. למי שיש התנסות עם קירור פאסיבי כלשהו (פרט לזלמן) ויכול לתת רשמים... תודה, המרטש.

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  24. :s05:

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by Ac1D,

אהלן. אני חייב להחליף את מערכת הקירור של המעבד(כלומר המאוורר). רציתי לקבל חחות דעת על הקירור CNPS7000-AlCu. (http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11368&catid=559) יש לי מעבד : Intel P4 2800MHz Socket 478. האם אני ירגיש שיפור ניכר בינו לבין קירור הסטוק? והכי חשוב: האם הוא מרעיש בשעת מאמץ? כי הנוכחי מרעיש בצורה מפחידה).

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים