אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ניר שלנו (אני) היה במצב רוח מרומם. למה אתם שואלים , כי החלקים למחשבו החדש והסקסי כבר בדרך!. (כתוב למטה) אבל אבוי! לנירלה יש בעיה , הוא צריך קירור למעבד. מה הוא יעשה?! במחשבו הישן והטוב היה לו sp-94 , אך ניר לא רוצה את ה XP-90 / 120 כי הם גדולים ולא חמודים! (סתם , אם אני הולך על THERMALRIGHT אז רק הxp-120( אז בבקשה ענו לניר שלכם ותעזרו לו למצוא קירור טוב למעבד , שהוא לא רועש. ולא כבד (אם תגידו לי זלמן7000 אני אעשה בכם מעשי סדום : ) איזה חביב אני נ.ב: יש איזה היטסינק של switchtec אמרו לי הוא טוב.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים יחסים חדשים המחשב שלי ממש לא סוחב... ויש שתי אפשרויות למה שיכול לגרום לזה... 1. הטמ'פ של המעבד שלי (E6400) במנוחה 65 מעלות בליבה ו-54 במעבד עצמו (לפי אוורסט) במאמץ אני חושב שעובר את ה-70 מעלות בליבה 2. אני משתמש בוויסטה שחוגגת לי על הראם.. יש לי רק 1 ג'יגה ולמרות שהדרישה של המשחק היא 1 ג'יגה אני חושב שהוויסטה משתמשת בלא מעט ממנו.. מה משני אלה היא הבעיה שלי? זה בטוח לא שום דבר אחר... מחשב חדש וחזק יחסית
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני קונה AMD 64 (3000 או 3200) וגם אני עדיין לא סגור על 939 או 754 איך הקרור שמגיע איתו? הוא מספיק טוב? (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) אז כדאי לקנות קירור יותר טוב או שהקירור שמגיע איתו מספיק?
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בדקתי בכמה תוכנות את הטמפ' של המעבד והליבות ובשתי תוכנות יצא לי טמפ' של 63-65 בליבות שזה כבר ממש חם ו-45 מעלות למעבד ובשתי התוכנות האחרות יצא לי 50 מעלות מקסימום לליבות. שכחתי להוסיף נתון חשוב,הטמפ' הנ"ל במאמץ http://www.zix.co.il/viewer.php?id=756531852.jpg איזה מהתוכנות מזייפות? ולמה יש הפרש של ~10 מעלות? המחשב בחדר מאוורר בלי מזגן, המערכת שלי היא: CORE 2 DOU E4300 1.8GHZ OC 2.4GHZ עם AC7PRO תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום נרשמתי לפני 10 דקות בערך הבאתי אתמול שני מאווררים של evercool אחד 12 ס"מ ואחד 8 ס"מ ה12 ס"מ מתחבר בחיבור מולקס רגיל אז אין איתו בעיות הוא תמיד בכל המהירות עובד(שמתי אותו בדלת מול הכרטיס מסך הוא מכניס אויר קר למחשב...עשיתי גם חורים בשביל שיוכל להכניס אויר אני בקרוב יביא לכם תמונות..) אבל האחורי מתחבר ישירות ללוח אם עם חיבור 3 פינים הוא מסתובב בין 600-800 RPM רציתי להעלות לו את המהירות למקסימום כל הזמן (על הקופסא כתוב שהוא יכול להגיע ל1400)..בדקתי בהגדרות של הביוס וכתוב שהשליטה בו מופעלת הפעלתי את התוכנה שמקבלים עם הלוח אם שלי easy tune 5 ונכנסתי לאפשרות של smart fan אבל אני לא רואה אפשרות להעלות את המהירות של המאוורר...אם מישהו עשה את זה…
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום.. האם המפרט הזה מתאים לאוברקלוקינג(זה המחשב הנוכחי שלי) מעבד: intel celleron 2.8mhz ECS 661FX-M (Deluxe) זיכרון: אני לא יודע את החברה... אבל זה שתי כרטיסים כל אחד 256 מ''ב אם צריך עוד איזה פרט תגידו לי.. למי שיעזור אני אודה מאוד.. ודרך אגב איך אפשר לנצל יותר זיכרון? כי רשום לי בתוכנה EVERST שרק 273mb מתוך ה512 מנוצלים.. אופיר.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, אני צריך לדעת איזה הגדרות אני צריך לשנות בביוס בשביל אובקלוק מוצלח.........כי בינתיים כשאני מעלה את הבאס והמעבד מגיע ל3.2 המחשב פשוט לא עולה המפרט שלי: presscot 2.8ghz abit is7-e זכרון של nanya 512mb zalman 7700 alcu xfx6800nu אני ממש צריך עזרה, בקרוב הולכת להיות לי מערכת קירור מים (תוצרת בית) אז אני רוצה שהיא תהיה שמימושית כמה שיותר
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות תמערכת קירור הבאה: http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp עכשיו שמתי לב שלא רשום שם משהו על הd2c רשום שם AMD וכאלה..... זה יתמוך???? והאם זה שווה לקנות את המערכת אם אני לא עושה אוברקלוקינג.....
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני רוצה לעשות למחשב שלי אוברקלוק ואני כבר עם מערכת קירור מים בדרך.. אז תוכלו להגיד לי אם החלקים של המחשב שלי לא יהוו בעיה? המפרט: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe 300W Generic power supply 1X 256 Mb DDR 400 By Micron 1X 256 Mb DDR 333 By Micron ATi Radeon 9500 Pro נ.ב אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד,זכרון וכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 524 צפיות
-
-
*חדש בפורום* יש לי מעבד גרפי מובנה SIS630. האם ניתן לבצע עליו OC ? לא מצאתי אופציה כזו בביוס (אבל יכול להיות שאני לא יודע איפה לחפש), האם אפשר להמהיר אותו דרך תוכנה חיצונית ? מישהו מכיר ? מישהו יודע ?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, התקנתי freezer 4 ,הכל עבר בהצלחה,בהתחלה הוא היה שקט,אך אחרי שעשיתי רסטרט למחשב הוא הפך להיות יותר רועש מקירור הסטוק הקודם שלי.למישהו יש מושג מה לעשות ?ג אולי לשמן אותו ? או לדפוק בראש של נעה מחשבים ? והזין הגדול שאי-אפשר להוריד אותו מבלי לנסר בלוח האם......
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
בבקשה, אם יש לכם רעיון נוסף, ציינו אותו בבקשה. תקציב, עד 250 שקל.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
האם כדי את הקירור הזה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2853&catcode=328 למפרט הזה: מעבד: P4 2.4 478 PIN 512 K לוח אם:P4S8X של אסוס זכרונות:512 מ"ב של A-DATA פי סי=PC 3200 דיסק קשיח: 160 גיגה SATA של WD כרטיס מסך:Radeon 9600 pro ספק: 300W של HEC מארז:הכי פשוט שיש אני לא מתכנן אוברקלוק אבל אני רוצה לשמור על טמפרטורה טובה יש לי בנתיים מאורר 80 m'm אחד ועווד מאוורר מקורי של אינטל על המעבד והטמפרטורה של המעבד במנוחה 36 ובמאמץ 42! אז כדי? או שאחד כזה יספיק? http://noacomp.co.il/Product.asp?pr...319&catcode=328
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד Q6600 שישב על לוח אם מבוסס P35 לצורך תאימות קדימה, עם זיכרון DDR2 1066 כרגע, וכנראה עם כרטיס מסך 8800GTX. אני מחפש למערכת הזו מערכת קירור מים טובה לOVERCLOCKING, ושתהיה הכי שקטה שרק אפשר. יש למישהו המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לעשות קלוק לכרטיס מסך אבל אני זקוק לתוכנה אתם יכולים להציע לי כמה?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגוף קרור הזה: ZALMAN CNPS7000B-Cu לגוף קרור הזה: ZALMAN CNPS7000B-ALCu. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
OCZ EL Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Titanium Memory
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנתיים קניתי את המאורר הזה מזיג זאג כשהזמנתי מחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5494 הוא מעולה! אבל לפני כמה חודשים התחיל להרעיש. התזתי עליו בלחץ אוויר וכדומה זה עזר מעט אבל הוא ממשיך להרעיש. האם יש טעם לפרק אותו? אף פעם לא הרכבתי מאורר אבל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה. האם אצטרך אחרי הפרוק למרוח משהו? רשום שהמאורר מגיע עם מדבקה במקום משחה אין לי בעיה לקנות אחד חדש פשוט רוצה לדעת מה אתה חושבים כי כשאני נותן לו מכה, או עוצר אותו הוא שקט אבל אז חוזר להרעיש בכל זאת בן שנתיים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
טוב יש לי לוח של gigabyte דגם GA-8IPE1000 pro2 בביקורות באתר מצאתי לוח כמעט זהה מדגם ישן יותר לא פרו2. גם שם הם נתקלו בבעיות לעבור את 250 בהגדרות באס. אני רץ יציב כסלע ב250 העליתי ל260 והווינדוס עלה ואפילו שיחקתי קצת משחקים אך באמצע המחשב איתחל את עצמו מחדש. אחר כך ניסיתי לשחק עוד קצת עם ההגדרות מה שלא הביא ליותר מידי הצלחה. בבקשה תעזרו לי אני ממש קיוויתי שאני יעבור את ה 3GHZ והיו לי גם שעיפות ל 3.6 עם קירור מים.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי כוב למטה.. מלוג'יק שנמצא במלאי עוד שעה בעך אני נוסע לשם רציתי את הנוט פול של גלייטצ' אבל לא נראה לי הוא מתאים, הוא מתאים? תודה ותענו מהר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? (אני יודע איך לחבר למארז אבל לא יודע איך לחבר להיטסינק [slk948u])
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איזה מאורר למעבד יותר חזק מבחינת עוצמה בלבד (לא משנה לי רעש) Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler או Arctic Cooling Freezer 7 Pro ומי מהם יותר טוב ל-OC למעבד?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך ישן שלי X600 128MB של גיגהבייט ואני מפחד לפגוע בו מכיוון שאין לו חיישן טמפרטורה ואני לא יודע אם הוא מתחמם יותר מידי מישהו יודע בכמה ניתן להעלות לו תדרים בלי סכנה לכרטיס?? התדרים שהוא מגיע איתם מהחברה הם 500MHZ זיכרון ו400MHZ GPU תודה מראש לכל המגיבים
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
חברה יש 9200 se של st lab ביצועים לא רעים אבל לפני שבניתי לו קירור הוא כמעט עשה לי כבייה. אתם יודעים למה? עוד משהוא יש לו מהירות סטוק של 200 ליבה 333 זיכרון עשיתי אובר קלוק 320 ליבה ו440 ליבה (ddr) האם זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-