עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הלוח אם שלי יהיה 965P-S3 של גיגהבייט והזיכרונות 1G 800MHZ של ceon המארז קריר עם 3 מאוורירי 120 האורורה החדש של גיגהבייט יש לציין שאני לא משנה שום מתחים ולא יהיה שום מאוורר מיוחד למעבד.. בE6300 אני יוכל להגיע למהירות 3.0 ובE6400 ל 3.4 400MHZ זה יחסית משמעותי בקונור בעצם מה שאני מפחד זה שהטמפרטורה תהייה גבוהה מדי בE6400 יש מישהו שעשה עם אותם זיכרונות וE6400 והעלה לבאס 420 ואמר שבמנוחה הטמפרטורה 44-47 ובמאמץ של 100 אחוז על 64 השתמש בקירור סטוק.. והמארז שלו הוא 6A19 המארז שלי קריר יותר.. אני מפחד לסכן את המעבד האם יהיה לי בעיית טמפרטורה במעבד E6400 בכזה באס.. עם המארז שלי או שלקנות E6300 וזהו בלי להסתכן..?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by Andrey22,

שמעתי שיש תוכנה כזאת שמעלה מתחים לליבה בווינדוס בלי צריבת ביוס חדש,מה שמה?

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  3. אם ההארד דיסק לא מחובר? פשוט יש לי את המכשיר הזה ואני לא יודע אם שווה להתקין אותו במחשב? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HDAC&cart=11970721861806845〈=heb

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by PT,

קיבלתי מאוורר 120 של שרתים כדי לשים בקומפיוקייס אבל החיבור שלו לא סטנדרטי במיוחד זה דומה לחיבור החום הקטן של המאוורר של המעבד אבל במקום 3 פינים יש לו רק 2 אז הוא לא מתחבר ללוח אם. ועכשיו לשאלה: יש לו שני "סנפירים" כמו בחיבור הרגיל של ה3 רק בגלל שזה 2 זה יותר צר ובגלל זה זה לא מתחבר אז אם אני ישטח אותם אני יוכל לחבר אותו ללוח פשוט בלי הפין השלישי, נכון? אם כך אני גם צריך לעד לאיזה זוג פינים לחבר אותו, השמאלי או הימיני כשהחיבור במצב כזה __ . . . אני מקווה שיצאתי מובן :-X

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by mr-elad,

כל פעם בדיקה אחת נכשלת, אני מריץ 4 כי יש לי Q6600. מה זה אומר? להוריד את BUS SPEEDטיפה?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by SuperStyle,

http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPI~15~0.htm ושנהם לא יגבילו אותי ב OC גדול ???

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by cyberX,

אלה שבאים ב-BOX עם קירור, אז זה קירור טוב? רועש? ואם אני עושה OC רצוי להחליף מאוורר ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by davidreznic,

שלום. רציתי לשאול מה עדיף, 12ס"מ 56CFM, 23DB,1500RPM או 12ס"מ 37CFM, 20DB, 1000RPM הראשון עולה 50 ושהני עולה 30. מה היחס הכי טוב בין קירור לשקט.? שני המאוררים של ARCTIC COOLING אני מכניס את זה לסגיטה עם מאווררים מקוריים עם 8800GT, E6750 קירור סטוק של המעבד ושל הכרטיס מסך. עוד 3 הארד דיסקים, שני DVD ו FLOPPY. וזה לא יהיה אסון גדול אם אני אקנה אותם בKSP, נכון? את המחשב אני קונה בSKYPC... תודה

9. Started by quepasa,

רציתי לדעת אם כל משאבה יכולה לעבוד עם כל בלוק .מיכל מיים . ציונר וכו' או שאם אני קונה נגיד רדייטור של נגיד TT אז הבלוק חייב להיות גם שלו בקיצור TO MAKE A LONG STORY SHORT מה יכול לעבוד אם מה והכי חשוב מה יוכול לעבוד אם הכל תודה מראש ומתנצל על החפירה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by hitman100,

קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום נרשמתי לפני 10 דקות בערך הבאתי אתמול שני מאווררים של evercool אחד 12 ס"מ ואחד 8 ס"מ ה12 ס"מ מתחבר בחיבור מולקס רגיל אז אין איתו בעיות הוא תמיד בכל המהירות עובד(שמתי אותו בדלת מול הכרטיס מסך הוא מכניס אויר קר למחשב...עשיתי גם חורים בשביל שיוכל להכניס אויר אני בקרוב יביא לכם תמונות..) אבל האחורי מתחבר ישירות ללוח אם עם חיבור 3 פינים הוא מסתובב בין 600-800 RPM רציתי להעלות לו את המהירות למקסימום כל הזמן (על הקופסא כתוב שהוא יכול להגיע ל1400)..בדקתי בהגדרות של הביוס וכתוב שהשליטה בו מופעלת הפעלתי את התוכנה שמקבלים עם הלוח אם שלי easy tune 5 ונכנסתי לאפשרות של smart fan אבל אני לא רואה אפשרות להעלות את המהירות של המאוורר...אם מישהו עשה את זה…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  11. אם מישהו יודע גם על חנות שמוכרת שישלח לי את שמה לפרטי..... תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואמרו לי שה 9600 או 9600 פרו או ה 9600 XT הם טובים אני יכול לעשות להם OC ולקבל כרטיסי אחרים? עם OC לאיזה כרטיסים אני יכול להיגע עם 9600 רגיל: 9600 pro: 9600 XT: ואיזה קירור כדאי לשים? (אם בכלל לשים קירור...) זה מסוכן לעשות לכרטיס מסך OC? אתם יכולים לענות לי בבקשה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. תראו על הצלעות קירור מאחורה יש כזו מדבקה מכסף עכשיו המדבקה הזו יצאה מה זו המדבקה הזו? ואיך אני שם את המשחה על הדבר הזה? יש לי פנטיום 4

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by -UltraV-,

אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ... הכל נראה יציב אין שום הפרעות .... מה שכן אחרי שעה ככה המשחק נתקע ל30 שניות ואז ממשיך מה מגביל אותי? והשאלה שלי היא מה זה ה MHz ליציאת PCI ואיך זה משפיע על ה OC שלי

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by netanelmaman0,

שלום ותודה לעונה! אני מנסה לבצע אוברקלוק ראשון בחיי. משום מה אין בביוס את הפקודות ששם מבצעים את האובר. ניסיתי באמצעות תוכנה של גיגהבייט בשם EASYTUNE5 אבל שם איני יכול להעלות את הוולט. אשמח אם תענה על שתי הבעיות!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by avishaiar17,

אז ככה אתם מוזמנים להיכנס למפרט שלי ולראות מה ברשותי... אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד, לכרטיס מסך פחות לחוץ עקב אוברקלוק שמגיע מהחברה , ראיתי מספר סרטונים בYOUTUBE לגבי אוברקלוק , למה אי אפשר ישר לקפוץ למהירות שהוכחה כיציבה ??? כי זה נראה לי סרט רע לשבת ולשנות במכפלות של 10.. עכשיו שמתי לב שבחלק המכפלה היא 8 ובחלק 9 לפי מה שראיתי בפורום אני מבין שעדיף 9... אני צודק? ולא הבנתי איזה הגדרות אמרתם שעדיף להשאיר שחוסכות בחשמל במקרה של אי שימוש במעבד.. הקירור שלי למעבד הוא ZALMAN 9700 סתם שתדעו חקרתי את הנושא וההבדלים בין ה- 9700 NT או הLED הרגיל הוא שברגיל (מה שלי יש) יש וסת עוצמה למאוורר שמשנה את ה- RPM וב- NT אין אבל יש מנגנון פנימי שמווסת בהתאם לטמ"פ מקווה שעזרתי לסקרנ…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by מר מקלדת,

יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by AMD-Z,

רציתי לעשות איזה אוברקלוק נחמד של 25 מה"צ לליבה של הספיר שלי. זה אפשרי בכלל? כי שמעתי של9500 פרו יש נעילה! ואם כן, נראה לכם שכדי להסתכן עם הקירור המקורי של ספיר?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by aviv00,

עשיתי OC קטן מ 1.8 ל 2.4 גיגה המחשב פועל אבל יש זימזום מה עליי לעשות כדי לבטל אותו ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by Shnig0,

שלום! עשיתי OC לכרטיס מסך בעזרת תוכנת RivaTuner והגעתי לתדרים הבאים: 648 MHz לליבה ו 1008 MHz לזכרונות עשיתי בדיקת יציבות והמקסימום שההכרטיס הגיע הוא 70 מעלות מה דעתכם? כדאי להוריד/לעלות את התדרים?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  21. unknown escape sequence "\F" מה זה אומר!? ואיך לתקן?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by gabi_y,

היי הגעתי ל 900 / 832 יציב, יש איזה שהוא דרך לעלות מתח לכרטיס? או שאיפה שנתקעים נתקעים? האם לצרוב לו ביוס של XT יעלה את המתח?ויתן עוד קצת פוש ל OC?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by eegg,

יש לי את המערכת הנ"ל. יש אפשרות לעשות oc מ1ghz ל1.5 עם קירור סטוק? http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=23444

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by ZoiDer,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והחלטתי לעשות OC לכרטיס מסך יש לי Ati Radeon 9550 256MB 128BIT אז השאלה שלי היא עד כמה אני יכול לעלות את הזיכרון ו ה GPU שלו? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by liranfa,

כשאני נמצא בביוס זה אומר שהמעבד נמצא במאמץ גבוה מאוד(מקסימלי)? ומי שלא בטוח שלא יגיב!! ומה זה לעזאזל הtop performance שיש בביוס??

• 5 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים