אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש לי כמה שאלות קטנות בנוגע להוספת מאווררים למארז יש לי מארז CM690 ובסהכ הוא דיי שקט חוץ מזימזום רקע קל שעוד לא פענחתי אם הוא מהמארז או מהכרטיס מסך (sapphire hd4870 512mb toxic) כרגע לפי מה שמוצג לי ה SYSTEM TEMP 36ºC וה CPU 42/3ºC עם AC freezer 7pro במצב של אוברקלוק ל 3.2GHZ וFSB 1600MHZ (מעבד C2Q 9550 על הלוח GIGABYTE EP45UD3P) והשאלות הן כאלה: א. אם אני מוסיף למארז עוד מאווררים , עד כמה אני ארגיש בשינוי בביצועים עצמם...מתוך הסתכלות לעשות OC יותר גדול (לא לקרוע את המעבד) - בעתיד היותר רחוק . כל זה תוך שמירה על השקט היחסי של המערכת ? (אם אפשר המלצה למאווררים טובים למארז שהם גם שקטים וגם נותנים תפוקה) ב. האם ה FREEZER 7PRO הוא טוב מספיק לOC מתקדם יותר ? ג. הלו…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3422 (שימו לב יש תוספת מאוורר או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=879 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לילה טוב. לפני שבועיים קניתי את ה-Twin Turbo ל-4850 שלי. היום כשהסתכלתי על הכרטיס, ראיתי (יש רווח בין הקירור לכרטיס) שהגופי קירור הקטנים האלה של הזכרונות נפלו. ניסיתי להדביק אותם שוב אך ללא הצלחה... כנראה הלך הדבק. מה עושים? יש דרך להדביק את זה? או שאין מה לעשות ואני צריך לקנות קירורי זכרונות חדשים...? תודה.
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
מוגן 2 ? הבנתי שיש בעיה עם הגודל והזכרונות ?? או TK V1 או TK SPINQ? מה לקנות?[br]פורסם בתאריך: 3.04.2009 בשעה 01:40:16 בבקשה תגובות קניה מחר ממש בבוקר...לילה טוב..
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הנתונים שכתבתי בכותרת + מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2. בעקרון המערכת עובדת 7\24. עם זכרונות 1GB, דיסק 200 IDE WD, כ.מסך 5200 AGP. קניתי מאוורר סיילנט וויל שמתאים ספציפית ל-ST, ובעוד כמספר ימים ארכיבו. חוץ מזה, אמרח משחה טרמית אחרי משהו כמו שנה וקצת ואנקה אבק. מה הלאה? תגובות, טיפים, הארות והערות. העניין הוא כמובן הטמפרטורה הגבוהה של המעבד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אמרו שהקירור של ה 8800 GT לא משהו, אז איזה קירור מומלץ לי לקנות בשבילו? וגם, אני קונה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=, וחשבתי לשים לו ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL. הצעות? ובלי OC.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
-
הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב!!! ______________________ 1.VOLCANO 9 silent&smart 2.Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! 3.Thermaltake Golden Orb Cooler for FC-PGA 4.Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler 5. + TERMALTAKE Volcano 6 בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומה יותר טוב לכרטיס מסך ולצ'יפסט ומה יותר טוב למעבד!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני חושב שקראתי בערך את כל הדיונים עד שנת 2000, שמתייחסים לקירור כרטיסי מסך, ועדיין לא הגעתי להחלטה מה עדיף: Zalman Vga Cooler VF700-Cu או Arctic Cooling Accelero X2 שניהם בטווח המחירים שאני יכול להוציא. בכל הדיונים שקראתי לא החלטתם חד משמעית מה עדיף.. הכרטיס עומד על 62 מעלות ללא מאמץ. יש לציין שאני מתכנן OC עתידי. פשוט כרגע עם הקירור סטוק זה בלתי אפשרי. אני יודע שיש גם את ה Zalman Vga Cooler VF900-Cu או את ה Thermalright V1 Ultra , אך הם יקרים מדי , ולא שווים נניח את ה 2 מעלות שהם יורידו לי יותר מה VF700 או ה ARCTIC. אז.. אם יש פה אנשים בעלי אותם קירורים, אני אודה להם מאוד אם הם יוכלו להמליץ, ולהגיד כמה מעלות הם הורידו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום! מה המצב? לאחרונה התענינתי בכל הנושא של אוברקלוק... אז חשבתי לעצמי האם אני יכול גם ? והאם זה יהיה יציב? מפרט : Amd 64 bit 939 512 ddr 400 kingstone GA-ksns ultra 939 יש לי מארז HEC Compucase CI-6919 400W? האם אני יכול לעשות אוברקלוק יציב?
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם : השבוע אני קונה מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX וברור שאני לא ישאר עם הסטוק (לוח של DFI) ורציתי עצות המלצות והערכה של טמפרטורה עם המהאוויר הזה : Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7700-754-939-940MBlist_eng.htm עם המאוור הזה אפשר להיות שקט באוברקלוק?
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שאני משחק במשחקים יחסים חדשים המחשב שלי ממש לא סוחב... ויש שתי אפשרויות למה שיכול לגרום לזה... 1. הטמ'פ של המעבד שלי (E6400) במנוחה 65 מעלות בליבה ו-54 במעבד עצמו (לפי אוורסט) במאמץ אני חושב שעובר את ה-70 מעלות בליבה 2. אני משתמש בוויסטה שחוגגת לי על הראם.. יש לי רק 1 ג'יגה ולמרות שהדרישה של המשחק היא 1 ג'יגה אני חושב שהוויסטה משתמשת בלא מעט ממנו.. מה משני אלה היא הבעיה שלי? זה בטוח לא שום דבר אחר... מחשב חדש וחזק יחסית
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז ככה: המפרט שלי מופיע בחתימה.... לאחר בהתחלה התלהבתי להריץ את המערכת על 250FSB ומעבד על 2500MHZ , לאחר זמן מה הורדתי הכל לOC יותר קטן בגלל שחשבתי שאין טעם לפחם את המעבד כשזה לא נותן כלום. אז כמה חודשים טובים המערכת רצה לי ב230 FSB , המעבד ב2300MHZ על מתח סטוק למעבד (1.5) . בכל אופן , אתמול חשבתי לעצמי - למה לעשות עוול למעבד , כשאפשר להפעיל אותו במהירויות לא גבוהות יותר מדי ואת שאר המערכת כן אפשר להעלות מבלי לפגוע בה יותר מדי (לעלות FSB ולהוריד מכפלה של המעבד) ... אז המטרה הייתה להעביד את הזכרון בתדר שבו הוא אמור לעבוד (500 MHZ) ... ואת המעבד להריץ בOC הרגיל (לא גבוה במיוחד 2300MHZ) אז נכנסתי לביוס , שיניתי מכפלה של המעבד לX9 , ואת הFSB העליתי ל250.... עכשיו ההגיון אומר…
-
- 9 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן. ראיתי, ויותר מפעם אחת, שיש לזכרון שני סטים של תיזמונים. אחד למהירות מסויימת, ואחרת למהירות קצת יותר גבוהה. כמו זה: רציתי לדעת אולי משהו יודע מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעלות מתחים לוח אם asus p4s 533vm ואני לא מצאתי תוכנה כזאות אז עם אפשר אז תודהה רבה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
האם כדי את הקירור הזה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2853&catcode=328 למפרט הזה: מעבד: P4 2.4 478 PIN 512 K לוח אם:P4S8X של אסוס זכרונות:512 מ"ב של A-DATA פי סי=PC 3200 דיסק קשיח: 160 גיגה SATA של WD כרטיס מסך:Radeon 9600 pro ספק: 300W של HEC מארז:הכי פשוט שיש אני לא מתכנן אוברקלוק אבל אני רוצה לשמור על טמפרטורה טובה יש לי בנתיים מאורר 80 m'm אחד ועווד מאוורר מקורי של אינטל על המעבד והטמפרטורה של המעבד במנוחה 36 ובמאמץ 42! אז כדי? או שאחד כזה יספיק? http://noacomp.co.il/Product.asp?pr...319&catcode=328
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
1.אז כמוש אמרתי אני לא מצליח לעשות יותר מ220 באס המעבד הוא P4 2.4C באס מקורי 200 הנא תצלום מCPUZ לפני כשבועיים שהייתי עם זיכרונות הקודמים שלי, שהם היו MUSHKIN GREENLINE עשיתי באס של כ250. אך מסיבה לא מוסברת הזיכרונות הלכו לעולמם אז החלפתי לשתי סטיקים של Samsung uccc ואני לא מצליח לעבור את ה220. 2.אני לא יודע איך משתמשים במחלקים בלוח שלי, אשמח אם תגידו לי איך. 3.מה המתח שמומלץ לי לתת למעבד שלי בבאס של 220-230? וכמה מומלץ לתת בסטוק?
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
האם כדאי להשתמש ב Ati Tray Tools? או שמה עדיף תוכנה אחרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
לא ה DP-101 כי הוא יקר אני מדבר על הפחות יקרים
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חברה יש 9200 se של st lab ביצועים לא רעים אבל לפני שבניתי לו קירור הוא כמעט עשה לי כבייה. אתם יודעים למה? עוד משהוא יש לו מהירות סטוק של 200 ליבה 333 זיכרון עשיתי אובר קלוק 320 ליבה ו440 ליבה (ddr) האם זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כשאני נמצא בביוס זה אומר שהמעבד נמצא במאמץ גבוה מאוד(מקסימלי)? ומי שלא בטוח שלא יגיב!! ומה זה לעזאזל הtop performance שיש בביוס??
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-