אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
http://img351.imageshack.us/my.php?image=wtf9ky.jpg EVEREST מזייף או שזה באמת 44 :s05: בביוס כתוב CPU 32 SYSTEM INSIDE : 30 SYSTEM OUTSIDE : 45 [אותה טמפרטורה כתובה בEVEREST, CPU ] והאים שאר הטמפרטורות טובות,כי רציתי לנסות לעשות OC למעבד ואני פוחד שהטמפרטורה של המעבד גבוהה מידי? מפרט : dfi infinity amd 64 3200+ venice with igloo 7200light evga 7800 GTX twinmoss 512*2 samsung 160 sata 2 enermax 420W sunbeam transformer תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות אובר קלוק יש לי תלוח ds3 ומעבד pantium d 3.0 זיכרון 1 גיגה dc 533 רציתי לדעת מה ההגדרות המומלצות בביוס כדי שלא יהיה דרופים תודה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי E6300 והטמפרטורה שמופיע לי ב-Core Temp היא 46 מעלות. ברצוני לעשות OC קטן. אז לפני זה רציתי לדעת אם זאת טמפרטורה טובה? סבירה? או שאני צריך להוסיף מאוורים ? צלעות קירור ? תודה
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
REV 3.3 נתחיל מזה שאם אני לא שם את אפיק הPCIE על 105 אז אני מקבל X1 בלבד . בעיה נוספת היא שבהתחלה הייתי מסוגל לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך 8600GT בו זמנית (FSP 350 GLN) המעבד על 3Ghz והכרטיס מסך על 800 במקום 540 עכשיו פתאום אני צריך לבחור בניהם כאילו הספק לא מחזיק באמצע משחק המחשב עושה ריסטארט, אם אני מוותר על אחד מהם הכל רץ בסדר. האם הספק "נחלש"?
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בכדי לקרר AMD XP #3000 ובכדי לקרר כרטסי מסך מסוג RAEDON 9800 256MB XT זה בערך מה שקרור מים מקרר נכון? תודה מראש לכל העוזרים מדובר בערכה אין לי כוח להרכיב אלא אם מישהו יגיד לי בדיוק מה לשים ולמה? מודה לכל העוזרים והתקציב הוא לא בעיה.
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קירור למעבד. אני רוצה להחליף את הקירור שלי בגלל שהוא מאוד מרעיש (הקירור האורגינל של אינטל). OC בנתיים לא , אולי בעתיד. ראיתי שהמליצו פה על הקירור הזה : http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=4509 אבל אני לא יודע אם הוא בכלל מתאים למפרט שלי (אני ממש לא מבין בזה). הלוח אם והמעבד שלי הם: CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P5P800 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) אם צריך עוד פרטים תגידו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי amd 3000 barton ו tt silentboost רק שהמאוור שעליו הוא ה tt smart case 2 כמה מעלות הוא צריך להיות ? **קראתי את הדיון השלכם על זה אבל לא מצויין שם ה silentboost
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מי שיכול להדריך אותי אני מאוד הודה לו
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
שוב מתנצל על השאלה הטיפשית... אם אני מסדר קירור מצוין למעבד עצמו, האם יש עדיין צורך במאווררים החיצוניים של המארז? ואם כן, איזה מאווררים מומלצים? (כמה שיותר שקטים...) תודה מראש, אוקיי אז המפרט הוא: שני מאווררים 12cm ואחד של 9cm (שלושתם הגיעו עם המארז Tsunami) לגבי תקציב אני דיי גמיש... כל עוד יהיה לי שקט המחיר לא ממש מפריע... שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך Msi Geforce 8600GT 1GB DDR2 הוספתי גם קישור לתמונה של הכרטיס מסך שלי עם הקירור שיש לי עכשיו. http://www.copystars.com/images_products/49396_small.jpg אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך עד המחיר 150 ש"ח תמליצו לי על משו טוב במחיר הזה בבקשה.. תודה ושיהיה המשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
היי שאלתי בחנות אם אפשר לקבל זיכוי על הקירור שבא עם המעבד כנגד החלפה שלו בקירור יותר שקט ואמרו לי שאין אפשרות לקבל זיכוי. זאת אומרת שבנוסף למעבד אני צריך לשלם עוד על קירור. שאלה ראשונה שאני רוצה לשאול היא מה שוויו של קירור הסטוק והאם הוא באמת רועש כמו במעבדים הישנים יותר שהם לא DUAL CORE. ועל זה קירור תחליפי שקט אתם ממליצים שלא יקר? תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.. ויש לי קירור של ThermalTake למעבד דגם: tr2-m3seהיכן אני יכול להניח אותו כך שיאזור בקירור ולא רק יבזבז חשמל (הוא לא תואם את המעבד שלי) תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לוח MSI ציפסט ישן 845 אני מעוניין להאט את מהירות המאורר הנמצא על המארז ומחובר ללוח אם האם ניתן?? גל
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
טוב קיבלתי מאוורר סוף סוף אבל עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותו!! :'( בקשה תעזרו לי ניסתי לחבר עם PIN3 בשתי מקומות אבל עדין זה לא עבר, וחיבור לספק לא מצאתי חוץ מהחיבור שך המאורר שלמחובר לי עכשיו לדיסק קשיח (כשחיברתי את המאורר החדש לשם הוא עבד) יש לי ספק ג'נרי 400W ולוח של אינטל(אם צריך אז אני יתן לכם תדגם) בקשה תעזרו לי!!!
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RAEDON X800 PE ההתלבטות היא: ATI SILENCER 5 REV.2 vs ZALMAN VF700-AlCu הסיילנסר עולה 165 והזלמן עולה 135 מה אתם אומרים? מישהו מציע משהו אחר בטווח מחירים?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חברה יש לי axp2000+ tbred האם זה נכון שעם לוח טוב יהיו לו ביצועי קלוק גבוהים יותר? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=8359 http://www.vrforums.com/showthread.php?threadid=5525&perpage=15&pagenumber=1 אוקי זה משהוא ממש ממש ממש מוזר.... מישהוא ניסה ראה שמע יודע ??? תסבירו...
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי מערכת עריכה עם ממעבד פנטיום D 820, לוח ASUS p5wd2 premium. עד עכשיו היה עם קירור מקורי של אינטל, ובהמלצה כאן, החלפתי לקירור IGLOO-5700. (יש בו מכל טוב חום - 8 הארד דיסקים, כרטיס עריכה חזק וכרטיס מסך חזק). טמפ לפני החלפה (מקורי) מנוחה- 44 מאמץ- 68 טמפ' אחרי החלפה עם מהירות מאוורר מינימלית: מנוחה- 30 מאמץ- 41 כל זה עם OC קטן מ 2.8 ל 3.6. זה כבר טוב אני מניח... לא? יש לי מערכת נוספת, עם לוח ASUS P5GDC DELUX ומעבד פנטיום 4 3.0GHZ. במצב מנוחה הטמפ' בו היא 53 מעלות. (יש קירור טוב, 3 מאוורים). יש בו OC קטן מאוד, מהאופציה של אסוס , מ3.0 , ל 3.3... האם זה נורמלי? האם לקנות עוד גוף קירור דומה? תודה
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם היא (בנוסף למארז כמובן) מספיקה ל-OC או שהיא מספיק טובה אבל למחשב בלי OC?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בהרחבה מהו אוברקלוקינג? כיצד הוא מתבצע ומה החסרונות והיתרונות שלו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי 6800LE ואני רוצה להחליף לו את הקירור לזלמן או משהו.... הבעיה שהקירור מחובר בברגים שחורים מפלסטיק(לא כ"כ ברגים אבל שיהיה),האם יש אפשרות להוציא את ה"ברגים" מהמאוורר מבלי לחתוך אותם??? אם אני חותך הלכה האחריות...
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי GTO2 והטמפ' שלו במאמץ מגיעה ל62 מעלות עוד לפני שהתחלתי לעשות לו OC. מה אפשר לעשות :s05: אני רוצה לעשות לו כבר OC. עריכה:בטעות פירסמתי את האשכול כאן בבקשה להעביר
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נוסף שהוא פנטיום 2 333 MHZ והיום העלתיו לו את המכפלה בביוס והוא עלה ל 415 MHZ ,והייתי רוצה לדעת איך אפשר להעלות לו עד את המכפלה ,תוכנה או משהו . יש שם ;128 מגרם רגיל ,וקירור טוב
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-