עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gilibong,

חברים איפה אנ יכול למצוא קראק לתוכנה hmonitor\ ?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by NETANELKOREN,

מה יותר טוב SUNBEAM TUNIQ או ThermalTake Big Typhoon VX תודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, יש לי 9550 של SAPPHIRE. הוא בא עם קירור של מאוורר, ולכן לא ראיתי צורך להחליף אותו, בצורה הוא די דומה לקירור שקונחם בנפרד ונחשב יותר איכותי, וזה גם SAPPHIRE, אז לא ראיתי צורך להחליף את הקירור, אלא אם מישהו יודע אחרת לגבי האיכות שלו. עכשיו חתכתי את ה HEAT COPPER של ה-9200 הישן (אלומיניום) וחילקתי אותו ל-8 חלקים בשביל הזכרונות. לא מצאתי את ARCTIC SILVER 5 אז קניתי משהו של Thermaltake. השאלה הטיפשית הראשונה: חיברתי את החתיכות לזכרונות ומרחתי כמו שכתוב במדריך באת (בערך), אבל עדיין לא ברור אם לי אם זה ידביק אותם או שבעוד יומיים יתחילו להתרסק לי חתיכות בתוך המחשב... שאלה טיפשית שנייה: עם ATITOOL אני מצליח להעלות ל-360/230. המעבד מסוגל ליותר, נראה לי שאלו הזכרונות עושים בעי…

• 13 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by matvey99,

נגיד ונגמרו לי המקומות בלוח אם לחיבור מאווררים ( NB FAN , SYS ....) הכל בשימוש , יש אפשרות אחרת לחבר את את המאווררים? אותה השאלה גם בקשר לחיבורי מולקס.. כל הכבלים שקיבלתי עם הספק ( ENERMAX LIBERY 400) בשימוש ומחוברים למאווררים , כוננים , קשיחים... יש אפשרות לקנות כבלים נוספים? כי בעקרון יש הרבה כניסות בספק כח..

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by Stigmata,

היי חברה, אני די חדש בנושא ההמהרות אבל זה נורא מרתק אותי. בכל אופן ולעניינו: המעבד כאמור AMD 1800 XP בכל אופן קרה לי דבר נורא מוזר לי אבל אולי לא כזה מוזר לכם בכל אופן ברגע ששיניתי בביוס את הCPU CLOCK שעמד על 100 MHZ ל166 אז בכל התוכנות המעבד מזוהה כAMD 2600 XP ועובד במהירות של 1.9 מבחינת חום הוספתי שתי מאווררים של THERMALTAKE והחום עלה אבל לא בצורה דרסטית במאמץ מגיע ל40 מעלות רציתי לשאול אם האובר קלוק המוזר הזה הצליח בכלל? ומה פשר השינוי במעבד? תודה רבה על העזרה. קבלו תיקון אחרי כמה בדיקות ומישחקים התוצאה שהיתקבלה ממעבד AMD 1800 XP היא [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by desheh,

אממ האם AGNGA למעבד AMD Athlon XP 1900+ נחשב סטפינג טוב?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. שלום רב , אני אמנם חדש אבל די מעורב בנושא המחשוב בכלל ובעיקר בכל הנושא של אוברקלוק. קראתי פה ובפורומים בחול המון חומר חשוב והמלצות בנושא. אני מבקש ייעוץ על לוח וזכרונות שיעזרו לי להגיע עם מעבד 6600Q לתדר 3.5 יציב בטמפ' סבירה. חשבתי לקנות לוח שתומך FSB 1600 כדי לשפר את היכולת. הראשון שכרגע עולה לי בראש הוא ASUS P5E . http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1873&l1=3&l2=11&l3=572&l4=0 וזכרונות של GSKILL האלה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9206 מעבד כבר יש לי כאמור ה 6600Q. לגבי ספק יהיה כנראה TT 650W ומארז אנרמקס 5001 טאוור. לגבי קירור למעבד - זלמן 9500 / 9700 תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by g15,

כאשר ביצעתי למעבד oc היה כתוב בביוס בתוך ה cpu clock : min:200 max:232 אני כרגע עומד על 228 ועם קירור למעבד של ‏Ruby Orb Silent CL-P0391 ‎ thermaltake מה יקרה אם אני יעבור את ה232 ? יבוצע oc ללוח אם ולזכרונות ? המפרט של המחשב : intel p4 531 300@3.41 לוח אם p5vd2-mx של asus כרטיס מסך : expertvisin 8600 gt super 512 mb זכרון : spectek 512x2 mb

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  9. Started by LaCostE,

התחלתי להתעניין פה בפורום ולהכינס לנושא. הסתכלתי על נושאים ועמוד או 2 אחורה, ומישהו יכול להסביר לי קצת יותר טוב מהי פתיחת מכפלה וכו' הסתכלית עמודים אחורה ולא הבנתי. אם אני רוצה לעשות OC למחשב לא דרך הביוס לא OC רציני אל דרך תוכנה? ומאיפה משיגים Smartguardion - P4 P4S800MX

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  10. Started by RazorJunior,

אני שוקל לקנות לי איזה סטיק 256 מגה של ADATA, אלו מ KSP שעולים פחות מ 300 ש"ח, למטרת אוברקלוקינג בלבד. אז רציתי לדעת לכמה הגעתם איתם? ועל איזה מתחים? כי ראיתי באתר של ADATA שהמתח הסטנדרטי שלהם זה 2.8 וולט, מה שנותן לי להעלות להם רק 0.1וולט עם הלוח שלי(אם אני אקנה את הזכרונות האלה זה בשביל לחסוך VDIMM)

11. Started by המפרט,

בין המעבד לגוף קירור במחשב שלי יש שכבה של כ 1.5 - 2 MM של מוליך טרמי כלשהו בצבע אפור. זאת לא שכבה עבה מידיי? ואם אני אגרד את חלקה זה מספיק טוב או שאני צריך להוריד אותה לגמרי ולמרוח מחדש? ד"א, המחשב שלי במצב עבודה כבדה מגיע לכ 50 מעלות. זאת טמפ' תקינה?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  12. מה המתח המקורי של CONNECT3D HD4850 512 ? אני רוצה לעשות OC גדול יותר לליב של הכרטיס לאיזה מתח אני צריך לעלות כדי להגיע בליבה ל 800-850? אני משתמש ב BIOS EDITOR וכשאני מעלה שם ביוס זה מעלה רק לליבה או גם לזיכרון?והמתח של הליבה ושל הזיכרון בסטוק זהה?? בבקשה תענו לי זה דחוף אני רוצה כבר לעדכן ביוס!!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by loopsteron,

היי, אני לפני קניה של מעבד E4300 לצרכי OC. רציתי לדעת איזה קירור אוויר שקט יעיל ובמחיר סביר יתאים לי. לוח האם שלי הוא GIGABYTE 965-DS3 יש לי מארז FULL TOWER Thermaltake Xaser III חשבתי על tuniq tower 120 ב - 255 ש"ח. הביקורות עליו טובות. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by TopSound,

עקב בעיית מיקום אני נאלץ לרכוש את המארז Thermaltake Bach, אחת הבעיות במארז היא שאני מוגבל מבחינת הגודל של הקירור למעבד שאני יכול להכניס למארז. האם יש למישהו המלצה על קירור טוב שיתאים למארז? (בואו נצא מנקודת הנחה שכסף זו לא הבעייה) האם ה-Zalman CNPS9500A LED מתאים למארז? המוכר בחנות (skypc) המליץ על Thermalright SI-128 SE ואמר שהוא נכנס למארז ללא בעייה, זה נכון? הוא לא ידע לתת לי תשובה לגבי ה-Zalman. איזה קירור טוב יותר ה-Zalman CNPS9500A LED או Thermalright SI-128 SE? במידה ואני לוקח את ה-SI-128 SE איזה מאוורר 120mm אתם ממליצים לשים עליו? תודה.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by dvs-ii,

לפני שאני מתחיל: אני לא מבין בזה כלום אז אל תשלחו אותי לאתרים שאני לא אבין בהם שום דבר, תביאו לי לינקים לתוכנות שעושות את זה ותסבירו לי שלב-שלב איך עושים את זה. אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס המסך, אם אפשר אז גם לזיכרון.חשוב לציין שאין לי קירור מיוחד(יש רק את הצלעות עם המאורר על המעבד ועל כרטיס המסך). נתחיל ממעבד, יש לי INTEL P4 2.4 553 ואני רוצה שיגיע ל2.6 או יותר עם אפשר(שלא ישרף!). כרטיס מסך-לפני הכל שאלה:אם אני עושה לו א.ק אז אני לא אאבד את האחריות?.יש לי כרטיס מסך: RADEON 9600 128BIT,256MB של CLUB-3D עם מהירות זיכרון 200MHZ ומהירות GPU 400MHZ ו400MHZ Ramdacאני רוצה שמהירות הזיכרון לגיע ל240-250 בערך ומהירות ליבה או Ramdac(או שזה אותו דבר)ל440-460 בערך(ושוב שלא יש…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by yoav1000,

יש לי מעבד פרסקוט 2.8 עם מאוורר מקורי של אינטל ושתי מאווררים 80 מ"מ במארז והמעבד שלי מגיע ליותר מ70 מעלות בעומס ובנוסף המחשב שלי קורס (מסך כחול) כל 30 דקות. איך לפתור את הבעיות?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by Avi Levin,

קירור סטוק. אז מה בעצם הטמפ' האמיתית שלי? 70 מעלות?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by Gliding,

בהמשך לנשוא שהעליתי לפני כמה ימים... אני מתחיל להבין שצריבת ביוס היא הדבר היחיד שאני יכול לעשות שהוא לא וולט מודינג הבעיה היא בזכרונות שלא מוכנים לעבור את ה230. הליבה נמצאת כרגע על 450 ואפשר למשוך עוד טיפה. כמובן שהכל יציב ב 3DMARK. מצאתי ב POWERUP ביוסים, יש כמה שמתאימים לכרטיס שלי. 1. איך אני בוחר איזה ביוס מתאים לי? 2. ממה שהבנתי זה ביוס שאנשים לקחו מהכרטיס שלהם פשוט אני מתאים לכרטיס שלי...אז מה הוא מכיל, חוץ מהמירויות שעון המתוקנות? 3. איך מתבצעת הצריבה עצמה ואני אני יכול להחזיר את המצב אחורה? תודה, שחר

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  19. המפרט המלא בצד. העלתי לאט לאט את הFSB עד ל330, הכול היה בסדר, כשהתחלתי את הבדיקה עם ORTHOS הטמפ היו בסדר (51 לפי אוורסט, 53 לפי Core temp לליבות, של הלוח היתה 47) קיבלתי FATAL EROR והבדיקה נעצרה, מיד החזרתי את הFSB לסטוק והכול הסתדר. צריך עזרה איך להתקדם מפה, תודה

20. כמו שכתוב בכותרת, זקוק להמלצה עבור גוף קירור ומאוורר שיתנו לי את הטמפרטורות הכי טובות שאפשר . אין הגבלת תקציב, והרעש לא ממש מפריע . לוח MSI K8N NEO2 , מעבד AMD 3500 NewCastle .

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by giloman,

הלוח לא מצליח לעשות פוסט עם יותר מ1.85 וולט למעבד וזה לא קשור לספק כח ... (ספק TT410 מעבד AXP2400 , כרטיס מסך ג'יפה 4 , 5מאווררים , שני כוננים ו1 דיסק קשיח .... )

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. Started by bariko123,

המפרט:מעבדי אינטל? :Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר:1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE :965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר: 950 זכרונות? DDR II 667:512MB TwinMOS X2 מחיר:2X300=600 דיסק קשיח:160GB 7200RPM 8MB SATA II מחיר:355 כרטיסי מסך? Powercolor:X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר:1290 צורבים? DVD Recorders:NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black מחיר:195 מארזים? :HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מחיר:240 ספקי כוח? Enermax:מחכה לליברטי 400W מחיר:490* מסכים? : ?L1770HQ 17'' LCD 4ms DVI? מחיר:1395 סה"כ:6695 (בהתחשב שהליברטי יעלה משהו כמו 490שקל) טוב? זה מתאים לOC אם כן תגיד תסביר לי בכללי איך עושים את זה ומ…

23. Started by etay34,

שלום, יש לי מארז של HUSH השקט זה שמרופד מבפנים. רציתי לקבל המלצות על מאוורר לתוך המארז שיכניס אויר לבפנים, כרגע מה שיש זה: מערכת קירור של טוניק, מאוורר אחורי 1600 סיבובים של חברת S-FLEX ומאוורר מקורי של המארז שמכניס אויר ולפי הנתונים של תוכנת SPEEDFAN נותן בערך600 וזה לא מספיק טוב, צירפתי תמונה של התוכנה כאשר המחשב לא במאמץ- אני רוצה המלצה למאוור שקט מאוד עם מספר סיבובים יחסית גבוה (1200-1600) במחיר סביר- ראיתי שיש עד 70 שקלים בכל מיני אתרים. *צריך לשים לב לכך שעכשיו מתחיל הקיץ והטמפרטורות של המחשב יהיו גבוהות גם ככה אז עדיף שיהיה קירור טוב. * שאלה נוספת היא מדוע שאני פותח את המארז ומחכה כמה דק' פתאום המעלות צונחות משהו כמו 5 מעלות..? (כאילו אני מבין שהוא לא מקבל אויר קר …

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. Started by benibenny,

שלי עומד על כ36 C

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by yair1911,

מוגן 2 ? הבנתי שיש בעיה עם הגודל והזכרונות ?? או TK V1 או TK SPINQ? מה לקנות?[br]פורסם בתאריך: 3.04.2009 בשעה 01:40:16 בבקשה תגובות קניה מחר ממש בבוקר...לילה טוב..

• 2 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים