אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אם אתם מוכרים בבקשה פרסמו.. בעקרון לא משנה יד שנייה או לא אבל שיעבוד כמו חדש... ומחיר נדבר. דרך אגב אין דיון מכירות מרוכז? לא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי בביוס אפשרות בלשונית של הOC מין PCIE משהוא שכתוב שם 100 מה זה עושה ?אם אני מעלה היה יכולת OC טובה יותר לכרטיס? ויש גם בלוח אם אפשרות לעלות מתח לצ'יפסט מה זה נותן? ומה התדר ליבה והזיכרון של 4870.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
Eheim 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. המשאבה שלי נכון חמודה ? **כל יום במשך שלושת הימים הקרובים (אם לא תהיה בעיה) אני אפרסם תמונות ממערכת המים החדשה...
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן...רציתי לדעת מה דעתכם או נסיונכם על\עם הבלוק קרור מים הזה... הוא יותר טוב מבלוק קרור מים רגיל?הוא יותר אפקטיבי?..אני שואל כי יש לו צלעות נחושת שעובר בהם הנוזל ואם אני לא טועה הנוזל עובר גם בבלוק עצמו..כוונתי שנראה לי שהנוזל עובר גם בחלק הצמוד למעבד ממש...אם זה ככה אז הוא צריך להיות יותר אפקטיבי מבלוק קרור רגיל לא? השם הוא VOLCANO 4005 של THERMALTAK... הנה קישור לתמונה.. http://mcs.pc.pl/shop_img/thermaltake/volcano4005_2.jpg והנה עוד אחד.. http://www.4max.pl/images/extras/volcano4005big.jpg תודה לעונים ולילה טוב!.. אריאל
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלםו לכולם לחבר שלי יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX 400 של חברה לא מזוהה ורצינו לעשות לו OC שמנו מאורר על ההיטסינק של הכרטיס מסך וקרור פסיבי לזכרונות ולשאלה... בתוכנה RIVA TUNER הגענו עד לגבול של הכרטיס מסך (הכחול) ואז הוא עושה לי סימן קריאה כזה ובעקרון ממה שהבנתי זה כבר מסוכן לעבור את זה הכרטיס עדיין עובד טוב אפילו מאוד ואין בו בכלל פאקים או כל מיני קוים על המסך כשאני מאמץ אותו... (אפילו הוא קר!) ואני רוצה לדעת מה כבר יכול לקרות אם אני אעבור את הקו הכחול הזה תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
is there a software that checks my pc and proccesor temperature ? if there is plz give me the name
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
הצעות , שיפורים , דעות , וביקורות יתקבלו בחום . להנאתכם * התמונות צולמו מטלפון מצלמה , מצטער על האיכות הלא מי יודע מה . המארז הוא צ'יפטק אלומיניום , שנשאר אצלי , תודות לכמה חברים . תודה ל : אורן וארז על זה שסובלים אותי , שגיא , מיש , עופר , גיל , ניר ( ספאמי ) , שי , אמא , ועוד כמה אנשים עלומי שם שלא מגיע להם שאני אזכיר אותם .
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום :-) רציתי לדעת עם על ידי שימוש בשני מאווררים שמונחים אחד על השני (למשל עבור המעבד) ייפגע בביצועים של אחד המאווררים או אפילו שניהם מבחינת דחיסת אוויר וכדומה. ראיתי כאן באתר פרוייקט המהרה בו שמו לפחות 3 מאווררים אחד על השני ורציתי לדעת עד כמה זה יעיל אם בכלל. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
שלום כולם !!! בעודי ממהיר ת'מחשב ורואה בצער רב כיצד עולה מעלה ועוד מעלה... החלטתי לא עוד!!! ישבתי וחשבתי מה עוד אני אוכל לעשות כדי להוריד את הטמפ' ואז חשבתי לי למה המאוורר של הסינק נותן אוויר לסינק בשעה שהוא אמור לסלק? בכל אופן מפה לשם החלטתי להפוך ת'מאוורר... התוצאה הייתה ירידה של מעלה אחת... אבל ההבדל המשמועתי באמת קרה כאשר הורדתי את מהירות ה SF2 שידו שהוא לא בדיוק 'חמקן' (ברוח התקופה) ואז במנוחה קרה דבר מדהים קודם לכן הטמפ' הייתה 41-40 שהמאוורר חלש... עכשיו היא 38 ! שהמאוורר במלוא עוצמתו הטמפ' היא31 -32 שקודם לכן היא הייתה 32-33... בשבילי זה הבדל... וחשבתי לחלוק עימכם !!! השתמשו במידע זה בחוכמה... להית' עד הניסוי הבא(סיימתי בחרוז)
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני על OC ואני מבצע בדיקות אחרונות, הרצתי בדיקה ב S&M וזאת ההודעה שאני מקבל : (באמצע בדיקה על high של המעבד) משהו יודע מה היא אומרת ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש עם מעבד amd athlon2 X4 620 , ויש לי מאוורר ישן (מלפני כ4 שנים) של הathlon64 3000+ הישן שלי. המאוורר הוא AC freezer 64- נדמה לי הראשון מהסדרה שיצא. האם לדעתם אפשר להסתפק בלקנות משחה תרמית חדשה ולשים אותו, או שעדיף מאוד לקנות קירור חדש טוב יותר? לא מתוכנן OC, והמארז הוא collermaster HAF 932. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התחלתי קצת לסדר את המארז (ניקוי אבק, החלפת כיוון המאווררים, הוספת מאווררים, סידור כבלים וכד') והופתעתי לראות עד כמה שזה משנה את טמפ' המארז. עקב זה, החלטתי כי אני צריך להחליף את ה-heat sink הישן והפשוט אשר בא עם המעבד ב-heat sink חדש, חזק והרבה יותר יפה... אבל הבעיה שלי היא שהמארז שלי קטן (מאוד הייתי אומר) ולכן אינני יכול לקנות heat sink גדול במיוחד. בנוסף לזאת, רציתי לציין כי עוצמת הרעש אשר ה-heat sink ייצור לא תפריע לי, לכן לא אכפת לי שהוא יהיה רועש. קצת פרטים על המחשב שלי: Intel p4 530 prescott socket 775 LGA הלוח אם הוא של החברה Asus ודגם הלוח הינו P5SD2-X אני מניח כי זה מספיק מידע, אם צריך עוד רק תבקשו. תקציב: בין 150 ל-250, עדיף כמה שיות…
-
- 39 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על ZALMAN 8000 ל Q6600 בגלל חוזר מקום שווה את הכסף? יש למי שהוא את הדגם הזה שהוא יכול להמליץ או סתם לתת דעה עד כמה הוא שיפר והצליך להגיע? אשמח לקבל גם דעה לי שאין אותו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 בתודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אוקי אז ככה קניתי היום וונדטה מfox pc אני מנסה לחבר אותו למחשב וזה פשוט לא מתחבר אחרי שאני מורח עליו את המשחה הטרמית קשה להכניס אותו לא יודע איך להסביר המפרט כתוב לי בחתימה אם אתם צריכים
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי את הSF2 שהוא בעצם המאוורר של הוולקנו 9, אבל אני מתלבט בין הסינקים SK7 או סט שלם של ונטק? תודה לעונים :-*
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield) G0 @ 2.4GHZ + Ultra 120 extreme הטמפרטורות במנוחה: ליבה 1 : 28 ליבה 2 : 28 ליבה 3 : 22 ליבה 4 : 27 ליבה 1 : 27 ליבה 2 : 27 ליבה 3 : 21 ליבה 4 : 26 הטמפרטורות במאמץ: ליבה 1 : 40 ליבה 2 : 39 ליבה 3 : 33 ליבה 4 : 36 * טמפ' ללא אוברקלוקינג * נמדד ב Core Temp 0.95.4 השאלה האם זה סביר שיש כזה הבדל בין בין הליבות (ליבה 3 תמיד בטמפ' של 6-7 מעלות פחות מליבות 1-2 ) ?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
יצא לי להזכיר את זה כמה וכמה פעמים הרעיון הוא לקחת מאוורר 16INCH סטנדרטי ורגיל כמו שיש לאנשים בחדר ולחבר אותו למארז, זה BITCH לא קטן וכשאני אסיים תהיו בטוחים שתקבלו תמונות, אך לבינתיים אני צריך לקנות מאווררים קטנים יותר בשביל שיוציאו אוויר מהמארז ועוד אחד שינשוף על הHD לשם המאוורר הגדול לא מגיע, בכל מקרה זה מה שני צריך: GENERIM 40MM*3 120MM DELTA 60MM 40MM*2 120MM/80MM- או זה או זה לא ממש משנה לא מצאתי 40MM יש כאלה ביכלל או שאני לא ימצא? רעש לא מפריע לי בגרוש, לא מפריע לי להחליף את הDELTA למאוורר אחר באותה רמה ובאותו מחיר (!!!) חשבתי על הSF2 אבל הם א. יקרים ב. מצאתי רק 80 MM ו120MM. עריכה- קראתי עכשיו את ההודעה ורציתי רק להבהיר דבר אחד את המאווררים הג'נריים אני יכול להחל…
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם נשבר לי הפלסטיק שמחבר את הקירור ללוח אם (ללוח אם תוצרת GIGABYTE ) המעבד AMD Phenom 2- 720 ניסיתי להדביק בחזרה את החלק שנשבר אבל גם אפוקסי וגם דבק תעשיתי (אחד אכי חזקים ) לא הצליחו לעשות את העבודה אז מה שנשאר לי לעשות זה לקנות קירור עים תושבת מברזל (לא מצעתי בשום מעבדה שיש את הפלסטיק הזה) הקירור שעומד אצלי הוא OCZ Vendetta 2 מה שחשוב שיהיה שקט יחסית המעבד עבר OC קטן תקציב: 150-250 שח
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write c…
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד i5 760 שעובד ללא OC ב 2.8 GHz ואלו הטמפרטורות שקיבלתי במצב מנוחה(!) שום תוכנה לא עבדה חוץ מ Realtemp. הטמרפטואות קצת מדאיגות אותי, 55-60 מעלות במצב מנוחה. אני כמעט בטוח שאני עם קירור סטוק של אינטל אבל זה עדיין נראה ממש גבוה. מה אפשר לעשות? אולי צריך להחליף משחה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
די מאכזב, המכפלה הנעולה של D805 עושה צרות.. התוצאות שלי הן כאלו- CPU - MEM 3.56GHZ - 712MHZ 3.6GHZ - 600MHZ 3.8GHZ - 630MHZ 4GHZ - 667MHZ הצורה הראשונה מן עדיפה על השניה. ומן הסתם שהרביעית על כולם.
-
- 15 תגובות
- 848 צפיות
-
-
צריך המלצה למאווררים שקטים וטובים. הם בשביל שתי המקומות באחורה של המארז... עריכה: עוד פרטים: יש לי 2 של 8CM מאחורה. 1 של 8CM בצד. 1 של 8CM למעלה. 1 של 12 מקדימה. אני צריך עזרה באיזה סוג של מאווררים לקנות (חברה וכאלה..) וגם איך לשים נגיד להוציא אוויר, להכניס אוויר... מה הכי כדאי?.... המארז: gamer 8020 http://www.sd-com.co.il/ProductDetails.aspx?pid=2379
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יכול להגיד בוודאות שהשחה הטרמית שמגיע עם ה TUNIQ TOWER לא ממש איכותית לדעתי לפחות(צמיגית וקשה מאוד למריחה אפקטיבית ). תתנו המלצות .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-