אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש פה.. ויש לי קירור של ThermalTake למעבד דגם: tr2-m3seהיכן אני יכול להניח אותו כך שיאזור בקירור ולא רק יבזבז חשמל (הוא לא תואם את המעבד שלי) תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה זמן התחלתי לנסות כל פעם לעשות קצת OC אז התחלתי עם הזיכרון ושיניתי את ה MEMCLOCK אבל אחרי שאני שומר את זה ב BIOS אני רואה שתחלס לא קרה כלום למרות שב BIOS הוא שמור על השינוי ... אבל לא בוצע ה OC ...? מה עלי לעשות? טוב עשיתי UPDATE למשהו והכל עובד אבל חוץ ממה שאמרתי שאני מעלה אני לא יודע מה עוד אפשר או צריך ,יש רעיונות:\ ... יש לי שאלה נוספת , איך בדיוק אני עושה UPDATE ל VIDEO BIOS :\ ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
שלום רב, הקיץ מתקרב ואיתו גם החום המעיק- לאחרונה רכשתי כ.מסך חדש, וחשבתי להערך לקיץ: אז ככה המפרט המלא שלי מופיע ב"מפרט" אבל נקצר לכם ונכתוב את מה שרלוונטי, אני מחפש קרור אוויר לכ.מסך+מעבד: כרגע: * מעבד amd 3000 newcastle מותקן עליו 948U+AC5+SF2 ... בזמן האחרון הוא מגיע לי לטמפ די גבוהות שאני לא מרוצה מהן, ניקיתי, החלפתי משחה טמרית, ואמנם היה שיפור אבל מהר מאוד המצב חוזר על עצמו,מה גם שהקרור ממש לא נוח לפרוק וצריך כל פעם לפרק את כל הלוח אם בשביל לפרק אותו כדי לנקות אותו... אז אשמח להצעה טובה יותר (ביצועים+רצוי הרכבה ופרוק פשוטים) * כ.מסך: Connect3d X850Pro 256MB+Vivo AgpX8 הוא עם קרור סטוק- גם לגביו מה אתם ממליצים לקרור אוויר טוב שיאפשר לי גם OC כשאצטרך…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
היי , קניתי היום מארז של Chenbro , מארז MIDI אבל מאוד רחב , יש מספיק מקום להתקין את ה BigWater SE של TT (לא רציתי את הרדיאטור בחוץ) , המארז מאוד מאוד שקט , הוא מכיל כרגע 2 צורבים , 4 כוננים קשיחים וכונן אחד המכיל את הנוזל קירור. ישנו מאוורר 80cm בקידמת המארז (התקנה שלי) והרדיאטור בחלקו האחורי. מה שיפה , שיחסית למחיר הזול שלו , הוא דיי "משוכלל" הכוונה שהכל מתבצע ללא ברגים (כרטיסי PCI , הכוננים , דלת המארז וכו'...) השאלה היא , כיצד אני בודק כמה מע' הקירור יעילה ? אני לא זוכר מה היתה הטמפ' לפני המערכת הקודמת (אבל גם לא רלוונטי כל כך כי זה היה מארז אחר עם 3 מאוורים 80cm שמכניסים אויר ואחד שמוציא). האם למישהו יש נתונים על טמפ' בעבודה רגילה / מאומצת ? הוספתי תמונה של הטמפ…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
למי שיש פנטיום 920D בבקשה שיפרסם את הטמפרטורה שלו במנוחה ובמאמץ מלא במצב סטוק.. ואם איזה לוח אם הוא משתמש כי אצלי הלוח עושה בעיות עם הקריאה של החיישן והוא מזייף לפחות ב 10-15 מעלות כלפי מטה.. אסוס והלוחות שלהם אלק לוח אקסטרים!!! אז למי שיש שיפרסם פה בבקשה זה יעזור לי מאוד כי אני כבר 3 שעות מודד את הטמפ' עם מד-חום תודה רבההההההה SPARCO!!!
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך G-Forece 6800GS של חברת PALIT ובזמן משחק הטמפרטורה שלו מגיעה ל 85 מעלות האם הבעיה ידוע וצריך להחליף את הקירור למשהו רציני יותר ? או שהבעיה היא בכרטיס שלי בלבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
-
יש לי לוח msi neo 2 platinum זיכרון 2x256 ceon 2.5-3-3-7 ספק 400w מעבד venice 3000+ fbs 275 זיכרון 1:2 מתח מעבד 1.536v ווינדוס xp 64bit אני מנסה לבדוק יציבות אבל תוכנה s&m לא מצליחה לעבוד-האם היא תומכת בxp 64bit? אני מריץ primenet כבר חצי שעה -והטמפ' 51 מעלות יציב -האם טמפ תקינה? שאלה האם זה הטסט שעושים בprime והאם יש עוד תוכנות שבודקות יציבות תודה
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
טוב יש לי geforce 5200 fx ואני רוצה לדעת מה אפשריות האוברקלוקינג שהוא נותן.
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
טוב הצלחתי להגיע מ 2.66 ל 2.9 בסטוק עכשיו כזה סיפור בכרטיס מסך שלי Ati radeon 9550 256mega 128 bit הצלחתי להגיע מ core 250 ל 410 ו memory 200 ל 250 כל זה בתוכנה ATI TOOL עכשיו עשיתי SAVE עשיתי ריסט ואז LOAD ושוב ריסט לראות שזה נשמר וזה לא. מישהו יודע איך אני עושה את זה הגעתי ב 3D03 ל 3700 מ 2100 רק בבדיקות של הכרטיס מסך מודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול היכן ממוקמים הסנסורים של המעבד והלוח אם שאותם ניתן לקרוא בתוכנות מעקב (כמו speedfan) והאם ניתן להחליף אותם או לבטל אותם דרך הביוס? האם המאוורר של המעבד משתמש בסנסור של המעבד או שיש לו סנסור משל עצמו? אני שואל את השאלות האלה היות ואני חושד שיש לי סנסורים לא תקינים שגורמים לניתוקים ותקיעות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
-
בישביל חבר צריך קירור לכרטיס מסך הנ"ל 6600GT AGP שיקרר את הכרטיס הכי טוב שאפשר יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי מעבד PEN D 930 (פרסלר) והוא עובד במנוחה על 50 מעלות...האם זה הגיוני? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
שלום רב, אני רכשתי מחשב עם מעבד בעל FSB של 133 MHz (לפי מידע שמצאתי ברשת), ולוח אם עם FSB של 800MHz. החברה שרכשתי ממנה את המחשב רשמה במפרט שה FSB של המעבד הוא 533MHz, האם מישהו יוכל להסביר לי את הסיבה שהם מציינים מספר שונה? ושאלה נוספת היא האם זה שכיח שה FSB של לוח האם גדול בהרבה מזה של המעבד? תודה רבה טל
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד 805 של אינטל ולוח של MSI פלטינום -945P הבנתי כאן שכל מה שצריך כדי להמהיר את המעבד זה להעלות את ה-BUS שלו ל-166 (כדי להגיע למהירות 3.2 MHZ) נכנסתי ל-BIOS לאופציה של הבאס ואני לא רואה בכלל שאפשר להעלות ל-166 (רק עד 165) למה זה ככה ? אגב, אם אני מכניס ערך של 165 ..המחשב לא נדלק בכלל ! (הוא כן מקבל חשמל ונראה שהכל בסדר , אבל המסך לא נדלק ). אם זה אמור להיות פשוט ,מה יכול להפריע לי ? זה החומרה שיש לי ,אול זה קשור איכשהו : (הרכבתי לבד) מארז קומפיוקייס עם ספק : HEC 425W (Herolchi) Low-Noice Power Supply זיכרונות OCZ 667 . שתי יחידות של 512 מגה . כרטיס מסך 6600NE קירור למעבד- החלפתי את מה שבא עם המעבד לדגם של ARCTIC FREEZER PRO אני מבין ק…
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
-
שלום לכולם וערב טוב אני מחפש מאווררי מארז 80 מ"מ, כאשר הפרמטר החשוב ביותר הוא השקט (DB), לאחר מכן כמובן בא פרמטר דחיפת האויר. המאגר שם בחנות (www.newegg.com) הוא עצום, ואיני יודע במה לבחור. העניין הוא שאני יכול לחפש ע"פ הנתונים היבשים באתר את המספר הכי קטן בדציבלים, אבל ידוע שחברות רבות רושמות נתונים בהגזמות (TT למשל), חוץ מזה שיכולות להיות טעויות באתר גם. ולכן אני מחפש המלצה למאווררים הטובים ביותר שיהיו ל-80 מ"מ, כך שיהיו השקטים ביותר עד כמה שאפשר ל-80.. תקציב אין לי, אבל ממש אין לי צורך ואני לא מעוניין במאווררי TC, או מאווררים בעלי פוטנציומטרים לכן התקציב לא אמור להיות גבוה במיוחד לדעתי.. חוץ מזה, המאווררים צריכים להיות בעלי חיבור מולקס, כי אני לא מעוניין לקנות עכ…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה... ניסיתי לעשות אוברקלוק למעבד pentium 4 2.000 GHz כשאני בא להיכנס לזה רשום לי שם locked... כאילו נעול ולא הצלחתי לשחרר את זה... מה הסיבה לכך? ואיך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
משהו אולי יודע מי מייבא את המוצרים של....Swiftech ?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לסלרון 800, ראיתי שיפורש של 50% לאחד שעשה אותו עם קירור Thermal Take Volcano 6Cu, לעומת שיפור של 3% לאחד שעשה OC עם קירור סטוק. קודם כל לא מצאתי אתר באינטרנט שמוכר את הקירור הזה: Thermal Take Volcano 6Cu... אצלי לוח אם ישן, של סלרון 800, זה סוקט 370 אם אני לא טועה, תקנו אותי.... אז אני צריך קירור זול, אני מדבר על 100 שח גג. לOC... ה Thermal Take Volcano 6Cu בזמנו עלה 100 שח. מישו מוכן אולי להביא אתרים שיש בהם את הקירור הזה? או לפחות משו שיתאים לי, במחיר... בלוח אם... תודה.
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
הסטוק שלו מרעיש =\ אני צריך משהו טוב... ברמות של BT למעבדים.. =]
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
יש לי סלרון 800 ליבת קופרמיין, טמפ בIDLE 48. [סוקט 370] אני מתכנן OC, רציתי לקנות קירור, חשבתי להיסתפק ב VOLCANO 7 או משו כזה, אבל לא מוכרים אותם כבר... אני רוצה לבזבז 100 שח על העניין... לא כל כך בא לי לחגור אלא אם כן אתם ממש תמליצו... זה הברירות שלי: THERMALTAKE Chrome Orb For for AMD ThunderBir4d up to 1.3GHz מחיר טוב אבל לא בטוח שיתאים ללוח שלי. 45 שח, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=777 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus זה לאטלון XP, אז אמור להתאים לא!? והמחיר טוב. 58 שח, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=2025 ThermoSonic ThermoEngine V60-…
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
גם יפה גם אופה. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=1958
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-