עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

השאלה הראשונה היא בקשר ליעילות של הNanotherm BLUE II, עד כמה הוא באמת יעיל? מצאתי ביקורות רק על BLUE 1. היעוד יהיה למעבד (HSF, ספארק 7+) ולקירור של הגשר הצפוני (יש לו איזה קירור של ג'יגה בייט) השאלה השניה, היא הסידור מאוררים. יש לי שני SF2 ועוד מאורר מאותה חברה 60 מ"מ, בספק יש מאורר נוסף שמוציא חום (מעל המעבד) הSF2 הראשון נמצא בקידמת המארז ומכניס אוויר, השני מאחורה מוציא אוויר וה60 מ"מ נמצא גם מאחורה למטה ומכניס אוויר. יש דרך יותר טובה לסדר? תודה.

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by SlimShady_1,

רציתי לשאול האם הפאן באס הזה: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V02&other_title=+ALD-V02+Aerogate%20II (Cooler Master AerogateII ALD-V02) חזק מספיק כדי לתמוך בארבע מאווררי סמארט פאן 2, אחד בכל חיבור. ? ואם הפאן באס הזה: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LLC-U01&other_title=+LLC-U01+Musketeer (Cooler Master MusketeerLLC-U01) חזק מספיק כדי לתמוך בשני מאווררי סמארט פאן 2, אחד בכל חיבור?

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by mozes,

שלום, אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי (Nvidia GeForceFX 5600), ברצוני לעשות זאת דרך הדרייברים של הכרטיס (עשיתי פעם), הבעיה היא שאני לא יודע איך אפשר להפעיל את האפשרות הזאת בדרייברים...\= תודה לכל העוזרים! D:

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. כי יש לי אחד כזה ... חיברתי אליו 3 בטריות של 9 וולט ורק במהירות הזאתי הייתי מרוצה מהתפקוד שלו ... (כעקרון הוא מאוורר 12 וולט של ספק ישן)

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ClubCaliber,

שלום, חשבתי על רעיון מאוד נחמד למודינג, חשבתי לקחת שלדה של מכונית צעצוע, ולהכניס לשם את המחשב, האם זה בר ביצוע? חשבתי להסיר את התחתית הפלסטיקית של המכונית ולהחליפה במתכת, לחתוך את הבגש שמשם יהיו כל היצאות של הלוח אם, ומקדימה במכסה מנוע את יציאות הUSB את הפאנל לסגריות שלי, ופאן באס, גם חשבתי שאני יעשה Stealth לCDRW שיצא מהמספר של המכונית מקדימה, והPWR LED HD LED והריסטרט והפאוור יהיו המנורות של המכונית. אני רק רוצה לשאול אם זה נשמע לכם הגיוני, ועזרה למקם את החלקים בתוך המכונית. תודה, רועי.

6. יש לי 9800NP וחשבתי אולי לעשות לו קצת OC הבעיה היא שאני לא יודע אם כדאי כי אני לא יודע אם הוא חם או לא אז איך אני ידע מה המעלות ואם כדאי לי לעשות OC? ד''א המעלות של המחשב הם: CPU 45 Board 36 תודה

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by adamginz,

כמו שהבנתם אני מחפש משהו שיעבור את ה230 , עם תזמונים טובים. מומלץ שיהיה בגודל 512 והמהירות 3200+. תודה לעוזרים (התקציב הוא עד 700 שקל (אפשר לעבור בכמה שקלים (מקסימום 50) ) )

• 17 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by tavor21,

אני עכשיו באמצע הכנת מארז מפרספקס למחשב שלי חתכתי מאחורה את החורים לכניסות והכרטיסים וזה לא יצא יפה גם אחרי השיוף ושאר הטיפולים אני חתכתי עם דרמל של וולף הדרמל טוב אבל הראשים נשברו לי כמו גרעינים טוב נחזור לבעיה שלי חתכתי ויצא חרא אז חשבתי לעטוף את הקצוות בחומר כלשהוא כמו אלומיניום האם תוכלו לעזור לי באיזה חומר כדי להשתמש

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by lipa,

תודה

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by lamborghini,

עשיתי אוברלקוקינג מבאס של 200 ל225 ואני יודע שזה מעלה גם את ה pci ו הagp אז אני רוצה לנעול אותם שהם לא יעלו אז על כמה אני צריך לשים [66.66/33.33] [72.73/36.36] [80.00/40.00]?

11. Started by NISAN,

שלום יש לי את המפרט הבא: epox ep-8rda3+ amd barton 2500+ mushkin pc 2700 512 הצלחתי לעלות את הבאס ל200 אבל מעבר לזה אין לי אפשרות בביוס. זה הולך בקפיצות של 133\166\200. איך אני יכול לעלות מעבר ל200? אני ראיתי אנשים באינטרנט שהצליחו להגיע עם הלוח הזה לאיזה 250 אז בטוח אפשר. אגב יש לי קירור מים למעבד ולגשר הצפוני אז אין בעית חום. תודה מראש על התגובות. ניסן.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  12. Started by a_nuke,

יש לי ATI radeon 9600PRO והוא מתחמם בטירוף בגלל שהמאוורר המקורי שיא הדפוק אני רוצה לשים קריסטל אורב אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לו אם מישהו יודע אם הוא מתאים תגיבו ואם הוא לא מתאים תמליצו על משהו שכן מתאים

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  13. יש לי pentium 3 900mhz ( socket 370 cuv4x-c שסבל מטמפ גבוהה ( 60C ) ואתמול שמתי עליו הינטסיק חדש שהביאו לי: http://prixmateriel.com/ventilateurs_33/processeur_4/detail_8214.html http://www.pch.co.il/docs/pd-104203315.htm ( קרה לי גם אתמול כמה תקלות שהמחשב תמיד קרס ונאלצתי להורדי את הגוף קירור ולשים מחדש... :-X) לבסוף שמתי אותו טוב ( אני מקווה...חח ) ושום דבר לא קורס וזה מראה לי כ 50 מעלות בביוס ו46-48 בסנדה.. עכשיו כשאני מסתכל בסנדה אני רואה שהמהירות שלו בקושי על 4000 rpm והמהירות המקסימלית אליה הוא יכול להגיע היא 4800 rpm כמה שאלות: 1) איך אני מעלה את זה ל 4800? 2) האם הגוף קירור הזה הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Started by eliXir,

Everywhere I see people with amd 1700, and 2000 are running on 1800-2000 mhz or even more after they oced thier cpu. I got amd 2500 and I run on 1800mhz and its abit lame due people with lower prossecor then mine got better performance. How can I know the max mhz I can get ONLY to the proccesor? And after I know, how do I change it in the bios WITHOUT any heat probleams and stuff. PLEASE ANSWER ME IN HEBREW THANKS

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by e-d-a,

בגלל שהרעש מפריע לי החלטתי להוריד את הוולט של המאוררים לחמש או שבע, והקפדתי שהם יקבלו כבל לבד בלי שום סי די או הארד דיסק, אז איך אני הוףך אותם עכשיו לחמש\שבע וולט? וכמה זה ישפיע לי על המעלות ?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ברצוני להפוך את הנוזל קרור אשר במערכת למגיב לאור UV , שמעתי שישנה איזו אבקה שמתערבבת עם הנוזל או איזה נוזל סמיך שאפשר לערבבו עם נוזל ובכך לקבל נוזל אשר מגיב לאור הנ"ל...האם משהו יודע איכן ניתן להשיג את המוצר בארץ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. סוף סוף, לאחר בעיות רבות (קטודה מקולקלת, פרפקס שבור ועוד) סיימתי (בסיוע של אבא שלי) להכין את המודינג שרציתי, ולפי דעתי יצא מעל המצופה. חלק מהתמונות יצאו מרוחות קצת, ואין לי אפשרות כרגע לצלם מחדש כי המצלמה היתה של חבר והחזרתי לו אותה, אם מישהו יודע איזה טריק לסדר את זה אשמח אם הוא יכתוב כאן. קצת פירוט על התמונות: -פאן באס בעל שלושה מצבים - 12V/5V/off כאשר הלד הכתום מציין מהירות גבוהה והירוק נמוכה. -את החלון אבא שלי ואני חתכנו עם ג'יקסו, אני תיכננתי את הצורה -תוכלו לראות את ה-Vantec UV led החביב, ואת הקטודה של sunbeam שיוצרים חלון יפה יחד. הצבעים שלהם הותאמו לצבעים של הלדים מקדימה. כמו כן גם קדחתי מקדימה (מתחת ל-floppy) חור למפסק של הקטודה. -באחת התמונות תוכלו לראו…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by spiker,

זאת המערכת שאני מתכנן לעשות. מה שאני צריך ממכם זה ייעוץ, הארות, הערות, בעיות, טענות ומענות, קיצר הבנתם.

19. אז ככה: בזמן האחרון אני מנסה לשפר יותר ויותר את האוברלוק שלי וכמו שכל אוברקלוקר יודע - לפעמים צריך לאפס ת'ביוס. גיליתי מזמן שיטה שלא צריך לחכות בה שהספק יתפרק בשביל שהאיפוס יצליח והיא הולכת ככה: 1. כיבוי המחשב 2. כיבוי הספק דרך המתג/הוצאת הכבל מהחשמל 3. הדלקת המחשב 4. איפוס ע"י הג'אמפר 5. הדלקת הספק מחדש 6. הדלקת מחשב ככה הכל נהייה מיידית ואין צורך לחכות שהספק והקבלים יתרוקנו ויאפשרו את האיפוס... בקיצור, בשביל לאפס את הביוס צריך כמובן לפתוח את המארז כל פעם, דבר מייגע אם המחשב כל פעם דורש איפוס... הפתרון שאילתרתי: מתג קפיצי (Naturally Closed) בקידמת המארז שיחובר בחיבור 2 פינים במקום הג'אמפר... התמונות לפניכם... הכבל במקום הג'אמפר:

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Pop3Sail,

מה קורה? תקשיבו יש לי radeon 9600 pro ואני רוצה לעשות לו vmod אז מצאתי איזה אתר שמראה איך עושים והכל... http://webpages.charter.net/wein/9600pro/voltage.html אבל אני לא יודע אם צריכיך לרתך משהו.. כי אין לי מושג איך ואני כמעט בטוח ידפוק ת'כרטיס עם זה אז.. איך אפשר עוד לשים את הנגד הזה? אפשר להדביק אולי?

21. Started by lipa,

אני רוצה להוסיף צלעות קרור לכרטיס מסך (להדביק לליבה של הכרטיס ), יש שם הרבה הלחמות ,השאלה אם דבק טרמי יכול לקצר בכלל ,או נניח כשהו עדיין רטוב

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by Ran B,

אוקי קודם כל חג שמח לכולם, ושנה טובה! עכשיו לשאלתי! D: אוקי קראתי את המאמרים והמדריכים שלכם, הם יפים, מושקעים, ברורים ומצויינים!! (ואני מתכוון באמת לא בציניות!) אז לפני השאלה מגיע לך כפיים על העבודה הנפלאה!! ועכשיו.. יש מאמר אחד שמסביר איך לעשות חור למאוורר עם מקדח כוס... עכשיו מקדח הכוס הוא 12 סנטימטר נכון? ורשום במדריך לעשות חמישה חורים שהחור האמצעי הוא 6-8 מילימטר ואז להכניס את מקדח הכוס לחור האמצעי ולקדוח... אז איך אני אמור להכניס 12 סנטימטר ל8 מילימטר?! אני יודע שלא התכוונת להכניס את מקדח הכוס לחור כי מין הסתם זה לא הגיוני אז תוכלו להסביר לי בצורה אחרת למה החור האמצעי חשוב ולמה מתכוונים שאומרים תכניסו את מקדח הכוס לחור האמצעי...? אשמח לתשובה! תודה מ…

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  23. טוב זא קודם כל מפרט פנטיום4 2600@2950 באס 225 כפול 13 זיכרונות elixir 256 כפול 2 400מגה הרץ.. לוח אסוס פ4פ800 לא מזמן עשיתי או סי מ2600 ל 2950 אבל ליפני שעשיתי לא בדקתי על כמה הזיכרונות שלי עובדים כאילו כמה מגה הרץ.. ועכשיו בדקתי ובלוח אם זה מסומן על מצב auto אז בדקתי ב cpuz וזה היה על 150 כלומר 300 מגה הרץ שזה לא הרבה.. אז שיניתי מauto ל 320 ואז זה היה לי על 180 כלומר 360 מגה הרץ .. ושמתי לב שב pcmark קיבלתי 7000 על הזיכרונות וברגע ששיניתי ל320 אני מקבל עכשיו 7400!! אז מה אתם מציעים ? להשאר ככה? להוריד לאותו כלומר 150 ? או לעלות ל400 ואז זה לא יהיה ממש יציב לא? ואם אני ממשיך עם האוברקלוקינג ל 3300 נגיד אז מה לעשות עם הזיכרונות .. ואם מישהו יכול להסביר לי גם קצת על …

24. Started by waizman,

מה קורה אם אני מוציא את הג'אמפר שמאפס ת'ביוס כשהמחשב דולק?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים